10 bedste idéer til ham 2020

Det er ikke altid nemt at finde gaver til mænd, som både bringer glæde og anvendelsesværdi.

Når du er på udkig efter den helt perfekte gave til kæresten, har du brug for at vælge imellem de mest eftertragtede produkter, så du er sikker på at skabe maksimal glæde.

Herunder får du gaveinspiration til at finde de bedste gaveidéer til broren, kæresten, ægtefællen, kammeraten eller sønnen. De nøje udvalgte gaveidéer henvender sig til forskellige mænd i forhold interesser samt alder, og der findes gaver i alle prisklasser.

Der er både klassiske gaver, ligesom du kan finde mere kreative og unikke gaver til manden, der har alt.

Vivoactive sportsur – bedste gave til ham

vívoactive

Vil du skabe masser af glæde med din unikke gave til ham, er et sportsur det perfekte valg. Det kan bruges af mænd i alle aldre, og det har maksimal anvendelsesværdi, uanset hvilken sport din far, bror, kæreste eller ægtefælle dyrker. Det kan bruges til alt fra løb over svømning til golf og cykling. Med de indbyggede apps kan sportsuret gøres personligt.

Med Vivoactive har du den perfekte gave til fødselsdagen, juleaftenen, årsdagen eller en helt fjerde begivenhed.

Udvalgte specifikationer

 • Kan bruges til stort set alle former for sport og fysisk aktivitet
 • Kan bruges af mænd i alle aldre
 • Udviklet med den nyeste teknik på området.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.413,00 DKK

Virtual Reality – bedste oplevelsesgave til ham

virtual-reality

Læs mere om Virtual Reality oplevelsesgaven her.

Til gameren eller manden med hang til teknik og adventureoplevelser, vil denne oplevelsesgave være det helt rette valg. Gavekortet giver adgang til en oplevelse med et Virtuel Reality spil, som vil udfordre ham både fysisk og taktisk.

Udvalgte specifikationer

 • Oplevelsesgave med adgang til 25 minutters spilletid
 • Mulighed for at deltage i spillet sammen med 5 andre deltagere.

Bliv klogere på Virtual Reality oplevelsesgaven her.

Elegant skjorte – Mest personlige gave

gave-i-skjorteHvorfor ikke give ham en flot og elegant skjorte?

Mens nogle ønsker, at gaver til ham skal være sjove, ønsker andre at finde en personlig gave, som kan skabe værdi og elegance til daglig. En skjorte er oplagt valg af beklædningsgenstand, når du vil finde de mest personlige gaver til ham.

Skjorter findes i et hav af forskellige designs og stilarter, så du kan udvælge dig den model, som vil klæde din far, bror, kæreste eller mand.

Se det flotte udvalg af skjorter hos Kaufmann.

Udvalgte specifikationer

 • Kan matche enhver mand uanset livsstil og alder
 • Findes i mange forskellige designs
 • Matcher ethvert budget.

 

Se pris på Mühle barbersæt hos (Produktet er udgået)

Mühle Barbersæt med Skraber, Barberkost, Holder og Skål

Mühle Barbersæt med Skraber, Barberkost, Holder og SkålEn anden perfekt gave til manden er, at du giver ham den barbering, som han har fortjent. For at få det kræver det, at du giver ham det helt rigtige udstyr.

Her finder du ikke noget bedre end et Mühle Barbersæt. Det er et klassisk barbersæt, som du måske har set i gamle film.

Du får en skraber, som passer med Gillette Fusion barberblade. Du får en barberkost, så barberskum bedre kan fordeles i ansigtet. Herudover får du en holder og så en skål, som bruges til at dyppe skraberen i varmt vand.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Flot ur med touchskærm

Flot ur med touchskærmGarmin vívoactive 4s, 2,79 cm (1.1″) er en nyere version end deres klassiske Garmin vívoactive 3 ur. 

Der er tale om et populært sportsur for manden, som gerne vil være smart og aktiv på samme tid. Det er præcis det, som du får med et Garmin ur. 

Denne version har bluetooth og touchskærm, så det er let at tilkoble alle andre enheder til den. Det er ligesom at have en computer på armen.

UDVALGTE SPECIFIKATIONER

 • Kan bruges til stort set alle former for sport og fysisk aktivitet
 • Har bluetooth
 • Du kan vælge motion eller klokken på uret

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Citizen Promaster Pingo JP2000-08E skal være dit næste ur, hvis du gerne vil se smart ud 

Citizen Promaster Pingo JP2000-08ECitizen Promaster Pingo JP2000-08E er et herreur med et meget smart og moderne design. Uret er lavet med en sort silikone rem, og selve urværket er i rustfrit stål. Glasset på uret er lavet af mineralglas, og så er det brudsikkert. Derfor er der ingen bekymringer for, at uret skulle gå i stykker over mindre slag.

Uret er 42 mm i diameter og 14 mm tykt. Det er derfor et meget standard herreur i størrelsen og klæder langt de fleste håndled.

Uret har klassisk analogvisning, men viser også dybde i meter. Uret er vandtæt og kan bruges som et professionelt dykkerur, da det kan holde til 200 meters dybde. Derfor er der også garanti for, at man uden bekymringer kan have uret på i bad eller i svømmehallen. Uret er meget resistent.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dansk whisky – Bedste gavesæt

Stort set alle mænd har en forkærlighed for en bestemt type alkohol. Det kan være portvin, gin, whisky, rødvin eller øl. Til manden, der holder af whisky, vil dette elegante gavesæt med sikkerhed vække glæde. Det er oplagte til manden, som har alt, og som nyder at forkæle sig selv med udsøgte smagsoplevelser.

Dette whisky-gavesæt indeholder danskproduceret alkohol, som vil udfordre og fascinere whisky-elskere.

Et gavesæt kan bruges til enhver anledning.

Udvalgte specifikationer

 • Elegant gaveæske med 5 små whiskyflasker
 • Luksus, danskproduceret whisky
 • Indeholder 2 glas.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gavekurv – Bedste gave til gourmetelskeren

gavekurvHolder din mand, bror eller kæreste af gourmet madlavning, vil denne gavekurv blive et sikkert hit. Kurven er spækket med italienske specialiteter, som kan bringe smagsoplevelser både i køkkenet og til hyggelige stunder i stuen.

Fordelen ved gavekurve er, at de findes i masser af forskellige varianter, så du kan vælge dén kurv, som i indhold matcher personligheden hos den mand, du vil glæde.

Udvalgte specifikationer

 • Varieret og bredt indhold af specialiteter og lækkerier
 • Egner sig til manden med kærlighed til gourmet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Spa ophold – Bedste luksusgave til kæresten

spaopholdVil du give din kæreste en gave og en paroplevelse, som ingen af jer glemmer, kan du forære ham et spaophold for 2 personer. Dette er gaven til ham, som fortjener at blive forkælet.

Det er ikke kun din kæreste eller din mand, som får glæde af denne gave. Med et spaophold kan I koble af fra hverdagen og få masser af kvalitetstid sammen, mens I slapper af og nyder hinandens selskab.

Udvalgte specifikationer

 • Oplevelsesgave for 2 personer
 • Morgenbuffet
 • 3-retter menu
 • Fri adgang til faciliteterne på stedet.

Parfume – Bedste gaveklassiker

pafume-gaveaeskeSelvom du vælger at give klassiske gaver til ham, behøver det langt fra betyde, at de ikke rammer plet og skaber stor glæde hos modtageren. Parfume er og bliver en gaveklassiker, som mænd i alle aldre holder af. Du kan forære ham favoritparfumen, eller du kan gå på opdagelse i det store sortiment af nye parfumer fra 2020, så du kan give ham mulighed for at få en ny favoritduft.

Udvalgte specifikationer

 • Sikkert gavehit
 • Kan bruges til drenge og mænd i alle andre
 • Egner sig både til store og små anledninger.

Denne side er anmeldt af: Asger M. Jessen 10/10