8 Innovative 3-personers sofaer til din bolig | Her er de bedste på markedet

Sidst opdateret: 21. september 2021 af Redaktionen | Artiklen er en annonce

Bedste10 er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Du har rigtig mange muligheder, hvis du ønsker at købe en sofa med plads til tre personer. Faktisk er antallet af muligheder så stort, at det kan virke overvældende.

Det store udvalg af 3-personers sofaer er ikke kun medvirkende til, at dit valg af sofa vanskeliggøres. Det medfører også, at du er garanteret, at du kan finde en tiltalende sofa til tre personer, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig.

Herunder præsenteres du for en række forskellige sofaer. Fælles for dem alle er, at de har plads til tre personer, men udover dette, adskiller de sig på flere punkter. Derfor er der sandsynligvis også én af dem, der tiltaler dig.

Rodeo 3-personers sofa i økologisk læder

Rodeo 3-personers sofa i økologisk læderHar du et ønske om at give din stue et lækkert og klassisk look, er det selvfølgelig en 3 personers sofa læder, der skal til. Her er Rodeo fra BePureHome et godt bud. Betrækker er i en varm cognacfarve, som giver en større dybde til din indretning.

Betrækker på denne sofa er lavet af økologisk genbrugslæder, hvorfor det er bestående af en kombination af 70 % læder og 30 % polyester. De flotte ben skaber en elegant kontrast til det brune lædermateriale, da der er tale om sortlakerede træben.

Ligeledes er benenes sorte farve med til at give en god kontrast mellem materialerne fra ben og sæde. Den klassiske sofa med plads til tre personer passer fortrinligt ind i enhver indretning, men står naturligvis særligt godt sammen med andre lædermøbler.

Vedligeholdelse og rengøring af sofaen er desuden rigtig nemt. Puderne er løse, hvilket medvirker til, at sofaen virker mere indbydende. Indvendigt er puder i både sæde og skum polstret med skum, som garanterer, at du får en god komfort, når du sidder i sofaen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Cosy 3-personers sofa

Cosy 3-personers sofaDet behøver ikke at være dyrt at investere i en 3-personers sofa. Det er Cosy et godt eksempel på. Denne moderne og stilrene sofa har plads til tre personer og er betrukket med smukt og blødt chenillé-betræk, der medfører, at sofaens overflade er meget iøjnefaldende.

Sofaens puder er polstret med polyetherskum. Det er en skumtype, der anvendes i mange sofaer, da det ikke blot yder en god komfort, men også bibeholder sin facon i mange år. Derfor skal du ikke bekymre dig for, om sofaen bliver misformet med tiden.

Betrækket fås i fire forskellige farver. Derfor er der selvfølgelig også en farvevariant, der appellerer til dig. Uanset hvilken af de fire farver, du beslutter dig for at vælge, bliver sofaen leveret med sorte ben. Heldigvis er sort en farve, der står rigtig godt til alle andre farver.

Cosy-sofaen har en længde på 200 cm. Det vil sige, at det ikke er den største 3-personers sofa på markedet. Skal der være plads til, at alle kan sidde med god plads omkring sig, er Cosy ikke en ideel sofa for dig. Skal den bruges et sted, hvor man sjældent sidder længe, er det et godt bud.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Divani 3-personers sofa inkl. puf

Divani 3-personers sofa inkl. pufModulsofaer er en god løsning for de fleste. Det er en sofa, man selv kan udbygge med tiden, hvis det skulle blive nødvendigt. Flytter du i en større bolig med plads til en større sofa i stuen, er det blot at tilføje yderligere moduler til din nuværende sofa.

Lyder det som en god løsning for dig? Og er du i øjeblikket blot på udkig efter en 3-personers sofa? I så fald er Divani et godt bud. Her får du nemlig en sofa med plads til tre personer. Ligeledes medfølger der en puf, der kan fungere som en mindre chaiselong.

Sofaen er blevet betrukket med et flot og blødt fløjlsbetræk. Det er ikke blot behageligt, men giver også sofaen et stilrent udseende. Du vælger desuden selv, hvorvidt betrækket skal være grønt, blåt eller gråt. I alle tilfælde er materialesammensætningen den samme.

Denne variant af sofaen er bestående af fire moduler. Alle fire moduler byder på både ryg- og sædepolstring i polyetherskum. Da det er en sofa, der består af særskilte moduler, kan du naturligvis frit flytte rundt på dem, såfremt du ønsker dette.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Roma – 3-personers sofa

Roma – 3-personers sofaI denne variant af Roma-sofaen er der plads til tre personer. Det er en serie af sofaer, der er kendetegnet ved at være yderst komfortable. Derfor indbyder de også alle til, at man smider sig i sofaen med benene oppe. 3-personers varianten er ingen undtagelse.

Sofaens moderne udseende resulterer selvfølgelig i, at den passer ind i enhver indretning. Ligeledes understreges dette af, at du har adskillelige farver at vælge mellem. Derfor er der med garanti også en farvevariant, der falder i netop din smag.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at denne variant af Roma-sofaen er med velour-betræk. Det er fremstillet i 100 % polyester, hvorfor du ikke skal betvivle hverken kvalitet eller slidstyrke. Samtidig er velourbetrækket med til at give sofaen et unikt udseende, der skaber liv i din indretning.

Slidstyrken på betrækket er selvfølgelig også værd at fremhæve. Vil du være sikker på at købe en sofa, der kan holde til lidt af hvert, er Roma i hvert fald ikke ekskluderet af den grund. Sofaens betræk byder nemlig på en Martindale på hele 35.000.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Sydney 3-personers sofa

Sydney 3-personers sofaSydney er en smuk og klassisk 3 personers sofa, der passer ind i enhver bolig. Det enkle og stilrene udseende tiltaler de fleste – og det samme gør prisen. Sydney er nemlig en billig 3 personers sofa, der passer til de flestes budget.

Den byder også på en forholdsvis høj siddehøjde, hvilket også er gældende for ryglænet. Det betyder, at du sidder rigtig komfortabelt og får god støtte til ryggen, når du sidder i denne sofa. Det er gældende, uanset om du sidder i kort eller lang tid.

Sofaen bliver leveret med puder, der er vendbare. Det medfører ikke blot, at de bedre holder på deres faconer over tid, men også at de har en længere levetid. Hertil skal det nævnes, at de smalle ben står i flot kontrast til resten af sofaen, hvilket giver et interessant look.

For at opnå de farver, som tager sig bedst ud på sofaen, er den betrukket med forskellige stoftyper, alt afhængigt af dit valg af farve. Under alle omstændigheder er du dog garanteret, at betrækker er slidstærkt og har et højt Martindale-tal, der vidner om den gode slidstyrke.

Stockholm 3-personers sofa

Stockholm 3-personers sofaStockholm er en stilren og moderne sofa, der har plads til tre personer. Det er en sofa, der tiltaler dig, der er på udkig efter en enkel og forholdsvis neutral sofa. Dette medvirker de neutrale og spinkle ben i sortlakeret metal naturligvis også til.

Den går dog ikke helt i ét med omgivelserne, da den er betrukket med en særlig stoftype, der hedder Vega. Det giver betrækket en overflade, som tilfører sofaen et unikt udseende. Derfor vil den være iøjnefaldende, men dog uden at bryde med den øvrige indretning i rummet.

Det unikke betræk er fremstillet i 100 % PES; som giver et nydeligt udseende. Det er dog ikke nær så slidstærkt som andre materialer, hvilket er vigtigt at være opmærksom på. Sofaen står – som tidligere angivet – på spinkle ben, der er udført i sortlakeret metal.

Hvis du søger et godt 3 personers sofa tilbud, hvor du ikke skal gå på kompromis med hverken komfort eller udseende, er Stockholm en sofa, der er værd at se nærmere på. Den har et moderne og stilrent udtryk, der vil tage sig godt ud i ethvert hjem og enhver indretning.

LaForma Blok – 3-personers sofa med chaiselong

LaForma Blok - 3-personers sofa med chaiselongSer du gerne, at der er plads til tre personer i din kommende sofa, men skal den også have en chaiselong? I så fald er LaForma Blok et godt bud på din nye sofa. Her får du nemlig en 3 personers sofa med chaiselong. Modellen fås med både venstre- og højrevendt chaiselong.

Sofaen er betrukket med et stilrent og slidstærkt bomuldsfløjl i en rosa farve. Betrækkets unikke udseende og farve er medvirkende til, at Blok fra LaForma er en 3 personers sofa chaiselong, der er meget iøjnefaldende. Det er gældende, uanset hvor den bliver placeret.

Rammen er lavet i kraftigt og robust fyrretræ. Desuden er sofaen polstret med to lag skum, hvilket højner komfortniveauet betydeligt. Sædedybden hedder 70 cm, hvorfor der både er god plads at ligge og sidde på i denne sofa.

Chaiselongen har en sædedybde på 144 cm. Det er derfor ikke den største chaiselong, hvilket er ideelt for dig, der ønsker at købe en sofa med chaiselong, men er en kende begrænset på pladsen i stuen. Sofaen er designet af Òscar Doll fra Kave.

Prague – 3-personers sofa

Prague – 3-personers sofaHvis du beslutter dig for at købe denne sofa, får du ikke blot en sofa, der har et skønt design. Du får også en sofa, der bryster sig af en høj kvalitet. Det er både gældende i forhold til den generelle byggekvalitet, men også de to typer betræk, der kan vælges mellem ved bestilling.

Sofaen er bygget op omkring en massiv træramme, stålfjedre og stabilt koldskum. Det vidner om, at der ikke er gået på kompromis med noget. Det medvirker ikke blot, at kvaliteten er i top, men også, at du får en sofa, der bryster sig af en formidabel komfort.

Når du bestiller sofaen, har du selv mulighed for at vælge betræk. Du kan vælge mellem stoftypen, som af producenten kaldes for Urban, som er kendetegnet ved at have en tæt vævning. Det sikrer, at betrækker et både blødt og elastisk.

Du har også mulighed for at vælge stoftypen Fanny. Det er en stoftype med et velour-look, som er meget moderne for tiden. Ligeledes er det også et betræk, der bryster sig af at være ekstremt slidstærkt. Det vidner selvfølgelig også om, at kvaliteten er i top.

Mange muligheder ved køb af en 3-personers sofa

Står du over for at skulle købe en 3-personers sofa, har du adskillelige muligheder. Faktisk er der flere tusinde sofaer at vælge mellem. Du skal derfor ikke betvivle, hvorvidt udvalget indeholder noget, der stemmer overens med dine præferencer og kriterier.

Det gør sig gældende, uanset om du har en række meget specifikke krav, eller du er mere åben over for, hvad sofaen skal byde på. Under alle omstændigheder er det i hvert fald en fordel, at udvalget har så stor en størrelse, da det garanterer, at det indeholder noget for alle.

Kan være svært at finde rundt i

I og med, at der er mange sofaer at vælge mellem, er det selvfølgelig ikke alle, der er noget for dig. Derfor er det en fordel at vide, hvad du er på jagt efter. Du kan ende med at lede i et endeløst antal timer, hvis ikke du ved, hvad du har af ønsker til din kommende sofa.

Af denne grund anbefales det at forberede dig, inden du igangsætter jagten. Jo mere specifik du kan gøre din søgning, desto lettere bliver det at finde en tiltalende sofa. Det er derfor ikke nok, at du ved, at du leder efter en sofa med plads til tre personer.

Din søgning skal gerne være mere specifik, end dette. Det skal den i hvert fald, hvis du vil undgå at blade side efter side igennem, for at finde den rette sofa. Forsøg derfor gerne at udpensle dine krav og ønsker, før du igangsætter søgningen.

Med eller uden chaiselong?

En af de beslutninger, du skal træffe, når du skal købe en 3-personers sofa er, hvorvidt den skal være med eller uden chaiselong. Der findes et utal af sofaer med og uden chaiselong, hvorfor du har et bredt spektrum af valgmuligheder, hvad enten du beslutter dig for det ene eller det andet.

Vil du gerne have plads til at kunne flyde ud i sofaen, er det en fordel at have en chaiselong. Det er en nødvendighed, men de fleste er dog af den opfattelse, at det øger komfortniveauet betragteligt. Samtidig kan det også give plads til en ekstra person i sofaen.

Ligeledes skal det udseendemæssige aspekt inddrages i overvejelserne. Synes du, at en sofa er pænest med eller uden chaiselong? I sidste ende er dit valg af sofa selvfølgelig en individuel beslutning, hvis dit fokus udelukkende skal være, hvad du selv ønsker.