Test-oversigt: 3-personers sofa
De 8 Bedste 3-Personers Sofaer Til Din Bolig

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

28 Produkter analyseret
8 Bedste valgt
UDARBEJDET AF EKSPERTER Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Du har rigtig mange muligheder, hvis du ønsker at købe en sofa med plads til tre personer. Faktisk er antallet af muligheder så stort, at det kan virke overvældende.

Det store udvalg af 3-personers sofaer er ikke kun medvirkende til, at dit valg af sofa vanskeliggøres. Det medfører også, at du er garanteret, at du kan finde en tiltalende sofa til tre personer, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig.

Herunder præsenteres du for en række forskellige sofaer. Fælles for dem alle er, at de har plads til tre personer, men udover dette, adskiller de sig på flere punkter. Derfor er der sandsynligvis også én af dem, der tiltaler dig.

Redaktionens anbefalinger

Bedste 50'er-inspirerede design

Har du et ønske om at give din stue et lækkert og klassisk look, er det selvfølgelig en 3 personers sofa læder, der skal til. Her er Rodeo fra BePureHome et godt bud. Betrækker er i en varm cognacfarve, som giver en større dybde til din indretning.

Rodeo 3-personers sofa i økologisk læder
Bedste 50'er-inspirerede design
 • Fremstillet af øko-recyclet læder
 • Unikt tidløst design
 • Robuste metalben

Mere om Rodeo 3-personers sofa i økologisk læder

Betrækker på denne sofa er lavet af økologisk genbrugslæder, hvorfor det er bestående af en kombination af 70 % læder og 30 % polyester. De flotte ben skaber en elegant kontrast til det brune lædermateriale, da der er tale om sortlakerede træben.

SPECIFIKATIONER

 • Højde: 85 cm
 • Længde/Dybde: 86 cm
 • Bredde: 277 cm
 • Materiale: Læder

Ligeledes er benenes sorte farve med til at give en god kontrast mellem materialerne fra ben og sæde. Den klassiske sofa med plads til tre personer passer fortrinligt ind i enhver indretning, men står naturligvis særligt godt sammen med andre lædermøbler.

Vedligeholdelse og rengøring af sofaen er desuden rigtig nemt. Puderne er løse, hvilket medvirker til, at sofaen virker mere indbydende. Indvendigt er puder i både sæde og skum polstret med skum, som garanterer, at du får en god komfort, når du sidder i sofaen.

Bedste komfortable valg

Modulsofaer er en god løsning for de fleste. Det er en sofa, man selv kan udbygge med tiden, hvis det skulle blive nødvendigt. Flytter du i en større bolig med plads til en større sofa i stuen, er det blot at tilføje yderligere moduler til din nuværende sofa.

Divani 3-personers sofa inkl. puf
Bedste komfortable valg
 • Fritstående puf, der let kan flyttes
 • Komfortabelt og blødt fløjl
 • Består af 4 moduler

Mere om Divani 3-personers sofa inkl. puf

Lyder det som en god løsning for dig? Og er du i øjeblikket blot på udkig efter en 3-personers sofa? I så fald er Divani et godt bud. Her får du nemlig en sofa med plads til tre personer. Ligeledes medfølger der en puf, der kan fungere som en mindre chaiselong.

SPECIFIKATIONER

 • Højde : 73 cm
 • Længde : 255 cm
 • Bredde/Dybde : 79 cm

Sofaen er blevet betrukket med et flot og blødt fløjlsbetræk. Det er ikke blot behageligt, men giver også sofaen et stilrent udseende. Du vælger desuden selv, hvorvidt betrækket skal være grønt, blåt eller gråt. I alle tilfælde er materialesammensætningen den samme.

Denne variant af sofaen er bestående af fire moduler. Alle fire moduler byder på både ryg- og sædepolstring i polyetherskum. Da det er en sofa, der består af særskilte moduler, kan du naturligvis frit flytte rundt på dem, såfremt du ønsker dette.

Mange muligheder ved køb af en 3-personers sofa

Står du over for at skulle købe en 3-personers sofa, har du adskillelige muligheder. Faktisk er der flere tusinde sofaer at vælge mellem. Du skal derfor ikke betvivle, hvorvidt udvalget indeholder noget, der stemmer overens med dine præferencer og kriterier.

Det gør sig gældende, uanset om du har en række meget specifikke krav, eller du er mere åben over for, hvad sofaen skal byde på. Under alle omstændigheder er det i hvert fald en fordel, at udvalget har så stor en størrelse, da det garanterer, at det indeholder noget for alle.

Kan være svært at finde rundt i

I og med, at der er mange sofaer at vælge mellem, er det selvfølgelig ikke alle, der er noget for dig. Derfor er det en fordel at vide, hvad du er på jagt efter. Du kan ende med at lede i et endeløst antal timer, hvis ikke du ved, hvad du har af ønsker til din kommende sofa.

Af denne grund anbefales det at forberede dig, inden du igangsætter jagten. Jo mere specifik du kan gøre din søgning, desto lettere bliver det at finde en tiltalende sofa. Det er derfor ikke nok, at du ved, at du leder efter en sofa med plads til tre personer.

Din søgning skal gerne være mere specifik, end dette. Det skal den i hvert fald, hvis du vil undgå at blade side efter side igennem, for at finde den rette sofa. Forsøg derfor gerne at udpensle dine krav og ønsker, før du igangsætter søgningen.

Med eller uden chaiselong?

En af de beslutninger, du skal træffe, når du skal købe en 3-personers sofa er, hvorvidt den skal være med eller uden chaiselong. Der findes et utal af sofaer med og uden chaiselong, hvorfor du har et bredt spektrum af valgmuligheder, hvad enten du beslutter dig for det ene eller det andet.

Vil du gerne have plads til at kunne flyde ud i sofaen, er det en fordel at have en chaiselong. Det er en nødvendighed, men de fleste er dog af den opfattelse, at det øger komfortniveauet betragteligt. Samtidig kan det også give plads til en ekstra person i sofaen.

Ligeledes skal det udseendemæssige aspekt inddrages i overvejelserne. Synes du, at en sofa er pænest med eller uden chaiselong? I sidste ende er dit valg af sofa selvfølgelig en individuel beslutning, hvis dit fokus udelukkende skal være, hvad du selv ønsker.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Cosy 3-personers sofa

Roma – 3-personers sofa

Sydney 3-personers sofa

Stockholm 3-personers sofa

LaForma Blok - 3-personers sofa med chaiselong

Prague – 3-personers sofa

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme