Test-oversigt: Æggekoger
Her er de 7 bedste æggekoger

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

24 Produkter analyseret
7 Bedste valgt
UDARBEJDET AF EKSPERTER Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

På bedste10 har vi samlet de bedste æggekogere i 2022. Der er stor forskel på de æggekogere der findes på markedet i dag, hvilket gør det meget vanskeligt som forbruger at vælge sin favorit. Det kan være, hvis man ikke har den nødvendige ”know-how” der kræves, for at kunne udplukke de bedste, eller fordi man blot går efter den første og bedste på markedet.

Ligesom så meget andet, når vi er ude at shoppe, så handler det om at sætte sig ind i tingene, og dermed gøre sin research grundigt, før man blot vælger til og fra. Mange begår den fejl og ender med rigtig mange impulskøb, som måske ikke lever op til de standarder, som først antaget, eller aldrig rigtig bliver taget i brug. Faktisk kan man spare rigtig mange penge ved, at vælge rigtigt første gang.

Dette hjælper vi dig med her i artiklen. Vi gør det nemt og overskueligt for dig at træffe dit valg omkring hvilken æggekoger du skal vælge. Et marked med mere end 1000 forskellige slags, har vi skaleret ned til de 7 bedste æggekogere på markedet. Læs med og få del af alle de gode tips.

Når man er på udkig efter en æggekoger, så er det fordi man ønsker at kogningen af sit æg skal være nemt. Vi kender alle sammen det her med at have travlt om morgenen, hvorfor det altså kan være svært at nå alle de ærinder man nu engang vil. Derfor sparer man typisk på sin tid, hvor man kan. Med en æggekoger har det aldrig været nemmere, at gøre flere forskellige ting på en gang; selv for mænd, som sjældent mestrer multitasking.

Koger du et æg i en almindelig gryde, er det vigtigt at du konstant er opmærksom på dit æg, eller har den helt rette fornemmelse af hvor lang tid det skal have, i forhold til om det skal være hård, eller blødkogt. Med en æggekoger er det nemt og ligetil. Du vælger blot din præference på kogeren. Herefter kan du være aldeles sikker på, at dit æg bliver lige efter dit ønske. Ikke noget med at betvivle, eller holde øje. Ligeledes er det altså også nemt, hvis i er en familie bestående af mere end 1 person i hjemmet, at få ægget lige efter eget ønske. Hermed sikre vi, at alle bliver glade og får ægget kogt helt rigtigt.

En æggekoger kan betjenes af alle aldre. Det har aldrig været nemmere; selv de helt små kan være med. Faktisk er det en super god måde, at få børnene med ud i køkkenet og hjælpe til. På den måde kan dit barn også udvikle sig, samt få en interesse og forståelse for mad.

Typisk har børn den holdning, at det er sjovere at spise noget mad, som man selv har været med til at lave. Vi lever i en tid, hvor der er rigtig meget fokus på sundhed og velvære, som i princippet er en proces der starter helt fra begyndelsen. Et æg indeholder rigtig mange gode vitaminer og proteiner, som fungerer til rigtig mange måltider. Lær og inspirer dit barn til nemt og lækker mad i samarbejde med én af disse fantastiske æggekogere.

Selvom funktionen i sig selv på en æggekoger er ganske simpel, så er der stadigvæk forskel på kvaliteten af dem. Som der blev skrevet indledningsvist i indlægget her, så er det altid en god idé at gøre sin research. Dette kan ikke understreges nok gange, da teknologi kan være en svær størrelse at vurdere. Så filosofien omkring: ”… jeg tager blot det første og det bedste” holder altså ikke helt her. Der er et hav små faktorer, der lige gør forskellen på den ene æggekoger kontra den anden.

Vigtigst er det, at din nye æggekoger skal harmonere med de krav, som du sætter til kogeren. Om det så er design, pris, levetid, eller noget helt tredje som er vigtigst for dig, så er det vigtigt at den kan overholde hvad den lover. I værste tilfælde vil der opstå en mismatch mellem dine forventninger, også det maskinen yder. Dette kan man ganske enkelt undgå, hvis du blot bliver hængende lidt endnu i dette indlæg, da vi lige nedenunder her giver en mere dybdegående præsentation af hvert enkelt æggebæger.

Redaktionens anbefalinger

Steba EK5 æggekoger

Steba EK5 er en meget fin maskine. Steba er et anerkendt mærke og har i den grad forstand på at producere køkkenudstyr, som selv kan matche de mest kritiske hjems kriterier. Æggekogeren her har plads til hele otte æg på én gang, hvilket gør den meget effektiv i forhold til større familier, som har behov for at få kogt større mængder af gangen.

Bedste pris: 264 Kr. hos KitchenOne.dk

Gå til forhandler

Mere om Steba EK5 æggekoger

Du kan være helt sikker på at maskinen er gennemtest, således du altid er sikker på, at dine æg står sikkert og fast. Oftest er én af de helt store bekymringer altid, at æggene skal falde rundt og dermed tage skade, men dette er næsten umuligt i denne Steba EK5 maskine.

Det er helt simpelt at håndtere en æggekoger, og det samme er Stebas model også. Du placerer blot de antal æg, som du ønsker at koge. Herefter indstiller du blot maskinen elektronisk, således den automatisk giver en lille lyd, når æggene er færdige. Tag børnene med i køkkenet og vis dem hvordan den håndteres, for dernæst selv lade dem koge deres æg næste gang. Der er to forskellige indstillinger på maskinen, afhængig af om ægget skal være blødkogt eller hårdkogt. Beslutningen herom tages nemt, blot ved at dreje på maskinens funktion forrest på langsiden.

Kan du ikke tilfredsstilles med et blødkogt, eller hårdkogt æg, så kan Steba EK5 modellen også lave pocherede æg. Ønskes dette, så udskiftes blot æggeholderen med to medfølgende indsatser – hver plads til ét æg. Herefter giver maskinen den samme lyd, når den er færdig. Har man ikke den rette maskine, så kan det være meget vanskeligt at lave pocherede æg, som i øvrigt kan spises både morgen og aften.

Prøv det allerede i morgen.

Kigger man på æggekogerens design isoleret set, så er den nydelig og pæn. Kassen er i rustfrit stål (børstet) og låget i gennemsigtigt plast. På den måde sikres der, at du kan holde øje med hele processen undervejs, hvis du nu alligevel vil overvåge maskinens fantastiske egenskaber. Designmæssig går den ind i de fleste moderne køkkener og beskrives bedst som enkel og stilren.

Kort opsummeret får man en maskine med plads til mange æg (8 stk) og herudover også mulighed for at lave pocherede æg.

Flot maskine der kan alt hvad den skal kunne.

Se priser og tilbud på Steba EK5 æggekoger


Caso æggekoger E9, Stål

Caso er æggekoger nummer 2. Caso er måske en af de mest populære brands i denne æggekoger test. Dette brand er kendt for mange unikke og fantastiske køkkenmaskine produktioner, og har dermed også en høj autoritet i de fleste danske hjem.

Bedste pris: 289 Kr. hos El-Salg Aalborg

Gå til forhandler

Mere om Caso æggekoger E9, Stål

Caso kan udover så meget andet i den grad også levere æggekogere, som er værd at holde øje med. Denne E9 model kan ligesom Stebas model indeholde helt op til 8 forskellige æg. Du har igen muligheden for, at koge æg til hele familien på én gang, hvis ønsket. Udseendemæssig minder den meget om model 1.

Den er produceret i lækkert stål, som gør at den får et elegant og stilrent look. Hermed passer den altså også i de fleste danske hjem og har meget a la det samme udseende, som øvrige køkkenmaskiner man kender fra sit køkken.

 

I år2022 er det blevet moderne at have sine køkkenredskaber og maskiner stående fremme, da det virker naturligt. Netop det naturlige er blevet ekstremt trendy, ligegyldigt om det gælder boligindretning eller personlig udstråling, så tillægges det en meget stor værdi. Med et look som denne maskine, så kan du trygt lade den stå fremme, uden den vil påvirke køkkenets æstetiske design negativt.

Maskinen har en meget unik elektronisk styring, som blandt andet byder på rettidig slukning, hvilket gør at du ikke skal være bange for at æggekogeren løber tør for vand. Funktionen er naturligvis super smart i sig selv, men det bedste er, at du på den måde undgår at vandet kommer til at lugte grimt, eller der forekommer afbrænding af resterende vand. Dette er meget ofte et problem på en varm genstand, som en æggekoger er. Du kan sammenligne det lidt med en kogeplade, som ikke slukkes, eller er meget varm.

Udover dette er Caso E9 modellen ligeledes også udstyret med en meget stilet LED driftsindikator, som gør at du konstant kan følge med i processen, når dine æg laves efter dine ønsker og behov. Sådan kan du også se om ægget er færdigkogt eller ikke.

En anden ting denne Caso E9 maskine har, som absolut må fremhæves, så er det dens non-stick belagt opfangsskål. Dette er er en gennemsigtig plastlåg, som giver dig muligheden for hele tiden at holde øje med dine æg, mens de er nede i din æggekoger.

Slutteligt har maskinen selvfølgelig også mulighed for selv at give lyd, når æggene er klar. Dette sker med et lille signal, som nemt kan høres. Dermed undgår du også den vigtigste essens i at erhverve sig en æggekoger, nemlig at du undgår at holde øje med æggene, men kan håndtere flere forskellige slags opgaver på en gang.

Til denne model medfølger der også en aftagelig æggebærer, som gør at du nemt kan vaske den efter brug. Sidst, men ikke mindst får du også et målebæger med i handlen. Alt i alt en meget efterspurgt vare, og vi har været meget begejstret for den i vores seneste test-guide.

Læs med for at blive endnu klogere på de sidste 3 æggebægere, som bliver gennemgået lige nedenunder her.

God fornøjelse!

Se priser og tilbud på Caso æggekoger E9, Stål


Cloer æggekoger 3 æg, Sort

Hvis du er på udkig efter en mindre æggekoger, hvor der ikke nødvendigvis skal være plads til 7 eller 8 æg på én gang, som det har været tilfældet med nogle af de andre modeller, så bør i stedet vælge at se lidt nærmere på denne model fra Cloer.

Bedste pris: 191 Kr. hos KitchenOne.dk

Gå til forhandler

Mere om Cloer æggekoger 3 æg, Sort

Der er her tale om æggekoger der er designet i et flot sort look, som pryder køkkenbordet flot. Kapaciteten i denne model rummer op til 3 æg ad gangen, hvilket måske er rigeligt til dine behov?

Med en kapacitet på 3 æg, så giver det også ret god mening at æggekogeren er lidt mindre en førnævnte modeller. Dette er et klart plus når det gælder om at finde plads til æggekogeren derhjemme, hvis pladsen er lidt begrænset.

Æggekogeren er nem at benytte. Der er ikke overflødige knapper og andre vanskeligheder, som gør maskinen svær at bruge. Kort sagt er det en æggekoger, som gør hvad den skal, nemlig at koge nogle dejlige velsmagende æg. En tænd/sluk-knap er hvad vi har med at gøre på denne model, hvilket også er nok til at lave perfekte æg!

Dog er det ikke ensbetydende med at vi har med en æggekoger helt uden funktioner at gøre. Der er f.eks. den smarte funktion hvor der afspilles en akustisk lyd når æggene er færdigkogte. Den er super nem at gøre rent, og både æggebæreren samt det transparente låg tåler nemt en tur i opvaskeren, hvorfor du er fri for at stå og skrubbe løs på den efterfølgende. Maskinen har selvfølgelig det såkaldte non-stick belagte varmeelement, der gør, at dine æg nemt kan tages op fra maskinen efter endt kogning.

Måske er dette den perfekte æggekoger til parret eller den studerende? Kvaliteten på æggene er dog ikke til at gå gal i byen med. Så til trods for knap så meget kapacitet, så har du med en helt fantastisk funktionsdygtig æggekoger at gøre.

Se priser og tilbud på Cloer æggekoger 3 æg, Sort


Krups F 234-70 Ovomat Trio - en lille æggekoger i flot design

Hvis du gerne vil have dine æg kogt helt til perfektion, mens de også skal kunne holdes varme og ikke blive kogt videre, så er Krups F 234-70 Ovomat Trio et godt bud på din ideelle æggekoger.

Bedste pris: 187 Kr. hos CompuMail

Gå til forhandler

Fordele og ulemper ved Krups F 234-70 Ovomat Trio

Fordele

  • Flot udseende
  • Tager ikke meget plads
  • Nem at rengøre
  • Målekop og æggeskærer inkluderet
  • Arbejder hurtigt

Ulemper

  • Meget støjende notifikationslyd

Mere om Krups F 234-70 Ovomat Trio

.Den hvide æggekoger fra Krups har godt nok kun plads til halvt så mange æg som Cloer 6090, men til gengæld kan de blive holdt varme, og så fylder den mindre i køkkenet. Krups F 234-70 Ovomat Trio er perfekt til husstande med kun 2 beboere, og den smalle æggekoger er nem at gemme væk i skabet, hvis der skal ryddes op i køkkenet.Krups F 234-70 Ovomat Trio har vundet Testberichtes specielle award i april 2016 og har en høj forbrugerscore på 4,4 ud af 5 hos Amazon, hvor over 1.500 mennesker har kastet deres stemme.

SPECIFIKATIONER

  • Farve: Hvid

Krups F 234-70 Ovomat Trio har et fint og simpelt design, der ser godt ud i køkkenet. Det gennemsigtige låg tillader dig at holde øje med æggene, men en notifikationslyd vil fortælle dig, når de er færdige – så behøver du ikke selv gå og holde øje hele tiden.Fordi Krups F 234-70 Ovomat Trio er ret så smal, er den også nem at have stående i mindre beboelser. Små lejligheder eller studieboliger har sagtens plads til den lille æggekoger, der enten kan pakkes ud af sin boks og skubbes ind mellem andre redskaber, eller fylde ganske lidt i hjørnet på køkkenbordet.

Se priser og tilbud på Krups F 234-70 Ovomat Trio


Caso Æggekoger E7 Stål/Sort

Nummer fire på vores liste over bedste æggekogere bringer os til denne E7 Caso æggekoger.
Her er der tale om en elektrisk æggekoger fra mærket Caso. Hvis du ikke kender Caso, så kan jeg afsløre at det er et af de absolut bedste og største brands indenfor både design og fremstilling af køkkenmaskiner, herunder selvfølgelig også æggekogere, som det er tilfældet her.

Bedste pris: 225 Kr. hos MoccaJoe.dk

Gå til forhandler

Mere om Caso Æggekoger E7 Stål/Sort

Denne E7 æggekoger må siges at leve op til forventningerne , man har til et produkt når det kommer fra Caso. Enkelt og stilrent design i rustfrit stål er virkelig imponerende og pryder køkkenet på sin helt egen og elegante måde. Flere køkkenmaskiner bliver i dag fremstillet i det robuste og smukke rustfrie stål, hvilket er meget forståeligt!

E7 er naturligvis udstyret med en non-stick overfladebehandlet skål, som gør det endnu nemmere at få dine æg ud af æggekogere, når de har fået nok. Hvis du nu tænker: ”hvordan ved jeg om mine æg har fået nok?” Så kan du være helt rolig – Caso E7 modellen er nemlig udstyret med et akustisk slutsignal, der lyder, når æggene er færdige med at koge og derved har opnået den ønskede tilberedningstid.

Kapacitet er ofte et af de parametre man vælger en æggekoger ud fra. Hvis du derfor ønsker en æggekoger som kan håndtere helt op til 7 æg på én gang, så skal du bestemt tage et dybere kig på denne model. Modellen her kan nemlig rumme helt op til 7 æg, hvilket er meget hvis vi sammenligner med mange andre modeller på markedet. Som tidligere nævnt har æggekogeren en slutlyd når æggene er færdige, en tænd og sluk knap, samt en kontrollampe. Her stopper de få features også, da der fra Casos side har været megen fokus på at skabe en æggekoger, som er simpel at håndtere, samt fremstår i et yderst lækkert design.

Med i pakken til denne æggekoger finder du også et målebæger samt en ’æggeprikker’, hvilket er det velkendte lille trick der gør at dine æg ikke går i stykker under kogning. Bestemt en topmodel til dig der drømmer om flot design og en fin funktionalitet.

Se priser og tilbud på Caso Æggekoger E7 Stål/Sort


Steba STEK3PLUS

Nu kommer vi som overskriften indikerer til æggekoger nummer 5 på vores liste. Dog skal du her ikke lade dig snyde af at denne æggekoger er noget helt unikt! Hvis du er sikker på, at du ikke vil have andet end det bedste på markedet, så er der ingen tvivl om at du bør tage et nærmere kig på denne Steba STEK3PLUS æggekoger.

Hvad end det kun er til dig selv eller hele familien der skal koges æg, så bør du være godt rustet med denne skønhed af en æggekoger. Steba STEK3PLUS har kapacitet til hele 6 æg, og med kort tilberedningstid, kan du blot sætte de næste 6 æg over hvis du er i gang med brunch til hele familien. Steba kan nemlig godt stå fremme og arbejde mens gæsterne er på besøg, da den er designet og udformet i et smukt børstet rustfrit stål. Selvfølgelig har æggekogeren også et slutsignal, som indikerer når dine æg er færdige og klar til at blive serveret. Det betyder ganske enkelt at du kan snakke med gæsterne indtil slutsignalet lyder.

Som ekstra gevinst ved at købe en æggekoger fra Steba, så følger der også tilbehør med til pocherede æg.

Indstillingerne på maskinen er nemme at finde ud af! Du vælger blot på maskinens panel hvorvidt du ønsker æggene blød- eller hårdkogte. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at ”kunne finde ud af” at koge æg. Det sikre valg når det skal være en funktionsdygtig æggekoger!

Spar penge og køb en æggekoger online

Efter at have gennemgået mulighederne for æggekogere grundigt, så kan vi godt tillade os at konstatere nogle af de ting vi har bidt mærke i undervejs. I rigtig mange tilfælde, så kan der gøres en god handel ved at købe din æggekoger online. Du kan spare en del penge – hvilket vi alle synes er rart – ved at købe den i en af de mange webshops der findes derude. Du bør dog altid være kritisk, det kan også være for godt til at være sandt. Derfor kan det være en god idé at undersøge om webshoppen er troværdig. Vi anbefaler man køber sin æggekoger hos Wupti, da de har nogle af de bedste priser og er yderst troværdige!

Selvom du absolut også kan finde æggekogere i mange af de fysiske butikker rundt omkring i landet, så viser tendensen dog at der er flest penge at spare ved at handle online. Vi håber at du er blevet klogere på hvilken model æggekoger du bare bliver nødt til at eje! Med disse fem æggekogere er du dog sikret en fornuftig kvalitet til pengene!

Bon appetit!

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Testberichte

Testberichte er ét af Tysklands største forbrugeranmeldelsesbureauer. Hver dag samler og sammenligner det dedikerede team anmeldelser og produkter, for at sammenfatte dem på lister, der skal gøre det så nemt som muligt for forbrugeren at vælge. Deres mål er at give grundlag for de mest veloplyste valg, så du ikke pludselig skal opdage en defekt, fejl eller træls funktion.Testberichte har sammenfattet en liste over de bedste æggekogere.

Testen er opdateret i: April 2016
Læs hele testen her

Amazon

Amazon er verdens største handelsplads og har i næsten 30 år leveret alle mulige varer over hele verden. Hvad der startede som et amerikansk firma er vokset til international skala, og du kan finde lige det, du ønsker dig. På Amazon kan alle anmelde produkter og stille spørgsmål, og pga. sidens størrelse er det ikke sjældent, at det er producenten selv, der svarer.Amazon får hele tiden nye forbrugeranmeldelser, der påvirker det generelle gennemsnit.

Læs alle anmeldelser af Cloer 6090 her
Læs alle anmeldelser af Krups F 234-70 Ovomat Trio her
Læs alle anmeldelser af Severin 3134 her

FAQ

Hvilken æggekoger er bedst?
Du tror det måske ikke, men der findes flere forskellige slags æggekogere på markedet. En af de bedste æggekogere på markedet er Steba EK5 æggekogeren. Æggekogeren har en fornuftig og god pris, som alle kan være med på. Derudover har den et fint og elegant design.
Når du skal vælge den helt rigtige æggekoger, skal du fokusere på designet og opbyggelsen af æggekogeren. Der findes både runde og rektangulære æggekogere. Ønsker du en æggekoger, der fylder meget lidt, skal du investere i den smarte, runde æggekoger, der let kan pakkes væk, når den er blevet brugt.
Er det det værd at købe en æggekoger?
Det er helt op til dig selv at bestemme og vurdere, hvor vidt det er det værd at købe en æggekoger. Har du en travl hverdag, men elsker du kogte æg? Så er en æggekoger med sikkerhed det værd for dig. Med den kan du let koge æg på rekordtid.
Virker æggekogere virkelig?
Selvom det for nogle kan virke for godt til at være sandt, så virker rigtigt mange æggekogere altså utroligt godt. En æggekoger er utrolig simpel at bruge, og du får næsten altid lækre æg ud af din æggekoger. Elsker du æg, er den lige noget for dig.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Severin 3134

Cloer 6090

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme