Smart Apple Watch på afbetaling:
Find Det Smarte Apple-ur på Betaling

OBS: Dette er en oversigt over, hvilke Apple Watch du kan købe på afbetaling, men det er ikke en anbefaling til at købe ting på afbetaling. Vi anbefaler altid, at du får et fuldt overblik over din økonomi inden du køber produkter på afbetaling, da det reelt er et lån. Vi anbefaler ligeledes, at du snakker med din bank eller anden økonomiske kyndig person inden du køber produkter på afbetaling.

Har du altid drømt om et Apple Watch? Det forstår vi godt. Et Apple Watch er smukt, stilfuldt og meget moderne. Du kan få det i forskellige farver og størrelser, så det er tilpasset din stil og dine præferencer. Du får en trådløs forbindelse, som kan samarbejde med din IPhone. Uret måler højde, fart, skridt og har indbygget hjertecensor. Det har inkluderet Wi-Fi, op til 18 timers batteritid og er vandafvisende ned til 50 meter. Men måske har du svært ved at få råd til et Apple Watch. Derfor vil vi guide dig til, hvordan du kan få det smarte Apple Watch på afbetaling.

Apple Watch på afbetaling hos Proshop

Apple Watch på afbetaling hos Proshop

Proshop er en webshop med et stort varelager. De har en vision om at være de hurtigste på markedet, hvorfor du altid kan finde de nyeste og mest moderne produkter på deres hjemmeside.

Mere om Apple Watch på afbetaling hos Proshop

Hvis du ønsker en afbetalingsordning gennem Proshop, skal du udfylde et online låneansøgningsskema. Det skal underskrives med NemID, og man modtager svar med det samme.

Du kan få en afbetalingsordning på produkter der koster mellem 2.000 og 25.000 kroner. Derfor er der god mulighed for at købe et Apple Watch på afbetaling hos Proshop. Du kan lave afbetalingen over 12 eller 24 måneder. Der er et oprettelsesgebyr på 10% af beløbet.

SPECIFIKATIONER

 • Hukommelse : 8 GB
 • Skærmstørrelse : 1.65 "
 • Batteritype : Li-Ion
 • Batteristørrelse : 273 mAh
 • Bredde : 33.0 mm
 • Tykkelse : 11.4 mm
 • Vægt : 27.0 g

Hvis du betaler over PBS, er der derudover et månedligt gebyr på 15 kroner, og ved girokort er der et månedligt gebyr på 35 kroner. De månedlige omkostninger er på cirka 473 kroner ved afbetaling på 12 måneder og cirka 244 kroner ved afbetaling over 24 måneder. Det nøjagtige beløb afhænger af, hvilket Apple Watch du køber Der er en ÅOP for 24 måneder på 17,15%.

Apple Watch på afbetaling hos L’EASY

Apple Watch på afbetaling hos L’EASY

L’EASY er virksomhed, som sælger en lang række tekniske produkter. Deres hovedfokus er dog, at de giver den enkelte kunde god vejledning og råd, så alle de købe de rigtige varer. Du har altid mulighed for at få hjælp til levering og installering af alle produkter. De har et bredt varesortiment, men sælger kun varer af høj kvalitet. L’EASY har forskellige typer af finansiering, som vi vil præsentere for dig.

Mere om Apple Watch på afbetaling hos L’EASY

Ved afbetaling på 12 måneder er der ingen umiddelbar beløbsbegrænsning. Du betaler beløbet fast fordelt over 12 måneder helt uden at skulle bekymre dig om renter. Derfor er denne betalingsperiode utrolig fordelagtig. Du har efter et år udbetalt din gæld uden store omkostninger, der i sidste ende gør produktet dyrere.

SPECIFIKATIONER

 • Batteritype : Li-Ion
 • Hukommelse : 32 GB
 • Skærmstørrelse : 1.78 "
 • Bredde 38.0 mm
 • Tykkelse 10.7 mm
 • Vægt 37.0 g

L’EASY har også den finansiering de kalder ’rentefri i 36 måneder’. Det går ganske enkelt ud på, at du kan købe dit produkt og afbetale det over 36 måneder, helt rentefrit. Der er 0 kroner i oprettelsesgebyr og 0% i debitorrente og ÅOP. Der er en månedlig ydelse på 142 kroner, som det eneste du skal tage hensyn til. Hvis du en måned ikke har råd til at betale dit afbetalingsbeløb henviser L’EASY til deres egen låneordning, som du kan læse mere om på deres hjemmeside. Det er denne finansieringsmetode L’EASY anbefaler ved køb af et Apple Watch. Det kan eksempelvis være, at du vil købe det hvide Apple Smartwatch5. Her vil du få en betaling på 142 kroner om måneden inkl. levering. Det er med en løbetid på 36 måneder og en ÅOP på 0%.

AFBETALING 
L’EASY benytter sig også af klassisk afbetaling, hvor du selv kan vælge, hvor meget du vil betale og over hvor lang tid. Her er det inklusiv en rente, som dog varierer efter alt efter, hvilket produkt du køber, og hvor lang tid du ønsker at betale produktet over. Denne type afbetaling er inklusiv et oprettelsesgebyr på 395 kroner.

Apple Watch på afbetaling hos Wupti

Apple Watch på afbetaling hos Wupti

Wupti er en online butik, som har fokus på, at det hele skal være så nemt som muligt. De har et stort udvalg af produkter og brands. De har lave priser og vægter priskonkurrence højt. Hvis du vil købe et Apple Watch på afbetaling hos Wupti, skal du udfylde en online låneansøgning, som du skal underskrive med dit NemID. 4,7/5 stjerner på Google Shopping.

Mere om Apple Watch på afbetaling hos Wupti

Wupti tilbyder hel klassisk afbetaling. Du kan købe produkter på afbetaling, som koster mellem 1.500 og 100.000 kroner. Denne prisklasse er helt fantastisk, når det er et Apple Watch, man er på udkig efter. Man kan dele betalingen op i mindre dele og betale i det , man har lyst til. Du kan nemlig dele betalingen op i mellem 12-72 måneder.

SPECIFIKATIONER

 • Batteritype : Li-Ion
 • Hukommelse : 32 GB
 • Skærmstørrelse : 1.78 "
 • Bredde : 38.0 mm
 • Tykkelse : 10.7 mm
 • Vægt : 37.0 g

Der er intet oprettelsesgebyr, hvis man gør brug af automatisk kortbetaling. Der er en pålydende rente på 11% og en ÅOP på 14,75%. Man kan altid indfri sit lån uden ekstra omkostninger.

KØB NU OG BETAL OM 3, 6 ELLER 9 MÅNEDER
Wupti har også den mulighed, at man kan købe sit Apple Watch og betale efter 3, 6 eller 9 måneder. Det gælder for køb på mellem 1.500 og 40.000 kroner. Når man starter betalingen efter betalingsudsættelsesperioden, kan man betale beløbet over 12-72 måneder. Der er et månedligt administrationsgebyr på 35 kroner. Derudover er der et oprettelsesgebyr som ligger fra 249 kroner alt efter, hvilken udsættelse man ønsker. ÅOP er varierende, men for et Apple Watch ligger den på cirka 17%. Man kan altid indfri sit lån uden ekstra omkostninger.

Faktura – køb nu og betal senere
Den sidste mulighed Wupti tilbyder er faktura. Her kan man få lov at udsætte hele sit beløb op til 14 dage efter købet. Det kan ske på beløb på mellem 200 og 20.000 kroner. Det kan være en fordel, hvis du skal bruge et Apple Watch her og nu, men du først får løn 14 dage senere. Herved kommer et 70 kroners fakturagebyr. Hvis man ikke får betalt indenfor de 14 dage, overgår man til en afdragsordning, hvor man kommer til at betale over 20 måneder.

Hvilken type afbetaling skal jeg vælge?

Der er ikke noget entydigt svar på, hvilken afbetaling, der er bedst for dig. Der er flere ting, du skal tage stilling til; hvor lang tid vil du betale over, hvor meget har du råd til at betale og hvorfor vælger du afbetaling? Hvis du vælger afbetaling, fordi du har et stramt budget, så du aldrig får mulighed for at spare op til et Apple Watch, er det eksempelvis en rigtig god idé at betale et lille beløb over mange måneder. Det er selvfølgelig altid en fordel at vælge en rentefri afbetaling, da det gavner dit endelig beløb. Dog skal man altid både have renten og den månedlige ydelse for øje. Nogle gange er de månedlige ydelser høje, men renten er lav og omvendt. Derfor skal man både overveje, hvad produktet i sidste ende kommer til at koste, og hvad man har råd til at betale hver måned.

Jeg har brug for mere hjælp. Hvad gør jeg?

Det kan være svært at tage stilling til, hvorvidt man skal købe et Apple Watch på afbetaling. Man står med en økonomisk betaling en masse måneder frem, men samtidig får man det ur, man altid har drømt om. Hvis du har brug for mere hjælp og vejledning, vil det bedste være at kontakte enten L’EASY, Proshop eller Wupti. De kan helt sikkert hjælpe dig med, hvilken finansiering, der er bedst for lige netop dig. Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med noget og ikke tage nogle forhastede beslutninger, så du pludselig står med en gæld, du ikke har mulighed for at betale. Se på dine muligheder, snak med nogle, der har erfaring med at købe produkter med afbetaling og snak med de enkelte virksomheder.

Fordele og ulemper ved at købe et Apple Watch på afbetaling

Fordelene ved at købe et Apple Watch på afbetaling er, at du kan modtage dit nye ur direkte uden at smide et uoverskueligt stort beløb. Du behøver altså ikke spare beløbet op, inden du skal købe produktet, men i stedet betale et beløb til uret hver måned. Du behøver samtidig ikke gå på kompromis med, hvilket produktet du gerne vil købe. Hvis du eksempelvis står mellem to ure, hvor det dyreste har nogle funktioner du egentlig rigtig gerne vil have, så behøver du ikke sige nej, for at spare eksempelvis 1000 kroner – for her kan afbetalingen hjælpe dig.

Der er naturligvis også nogle ulemper ved at købe et Apple Watch på afbetaling. Det er vigtigt, at du er særligt opmærksom på disse. Du kommer nemlig, samlet set, til at betale mere for produktet end, hvis du betalte det hele ved købet. Det er på grund af renter, gebyrer og månedlige ydelser. Du skal også være opmærksom på, at du får en ny fast, månedlig udgift i den efterfølgende periode. Det kan godt være, at du har råd til det i øjeblikket, men du skal overveje, om du har råd til det i hele den periode, du skal betale for produktet.

 

Se vores artikel om: Her kan du købe en iPad på afbetaling

Læs også: PLAYSTATION 4 PÅ AFBETALING: BETINGELSERNE HOS FEM DANSKE FORHANDLERE.

Læs også W34: Apple-Watch-Klon für unter 20 Euro im Praxis-Test udgivet af Computer Bild.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme