Test-guide:
De 13 bedste babyalarm ifølge eksperterne

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

45 Produkter analyseret
13 Bedste valgt
UDARBEJDET AF EKSPERTER Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Hvilken babyalarm er den absolut bedste på markedet lige nu? Det skulle du meget gerne finde svar på herunder, hvor vi har taget de nyeste testresultater fra uvildige eksperttests og samlet en top 15 liste over de bedste babyalarmer lige nu. Babyalarmerne kan forskellige ting og kommer i forskellige prisklasser, men fælles for dem alle er, at de har scoret højt i forskellige tests hos forbrugermagasinerne i Skandinavien. Herudover har vi til sidst inkluderet en kort vejledning til, hvad du bør kigge efter, når du skal vælge den rette babyalarm til din lille purk.

Vi vil gerne understrege, at vi ikke selv har foretaget tests på disse babyalarmer, men at vi udelukkende har samlet en række resultater fra uvildige tests hos forskellige forbrugermagasiner. Dermed får du overskueligt overblik over de testvindende babyalarmer uden at skulle besøge og betale for testresultaterne andre steder.

Uden yderligere omsvøb præsenterer vi således vores top 15 liste over de bedste babyalarmer på markedet ifølge forbrugermagasinerne og redaktionen bag bedste10.dk.

Redaktionens anbefalinger

Bedst til prisen

Neonate BC-5800D babyalarm - med temperaturmåling og lang batteritid

 • Testvinder i søndagsavisen
 • Bedst til prisen i test ved Kiddly

Neonate BC-5800D er en forbedret udgave af den tidligere testvinder med modelnavnet BC-5000 A. Den har eksempelvis fået en ny og digitalt kodet forbindelse, som automatisk søger efter en frekvens med færrest mulige forstyrrelser.

Neonate BC-5800D babyalarm
Bedst til prisen
 • Automatisk frekvensindstilling
 • Lang batterilevetid
 • Måler babys temperatur

Mere om Neonate BC-5800D babyalarm

Derudover er både højttaler og mikrofon forbedret, så både sender og modtager fungerer bedre end før. Enhederne kan til forveksling ligne hinanden, men på de to enheder er enten skrevet “Parent Unit” eller “Baby Unit”, så du altid kan kende forskel på dem.

De er begge udstyret med Li-Ion batterier som giver lang levetid, og de kan desuden klatlades mens babyalarmerne er i brug. Der medfølger to ladestationer, som babyalarmerne nemt kan placeres i når de skal oplades. Derudover indeholder babyalarmen natlys, temperaturmåler, alarm ved dårligt signal, alarm ved lavt batteri og vibrator i forældreenheden.

Vores anbefaling

Neonate BC-6900D babyalarm - uden stråling og med lang rækkevidde

Neonate kan skrive en hel række af gode babyalarmer på CV’et. Modellen med navnet BC-6900D er ingen undtagelse. Du er her sikret en babyalarm, der er fyldt med en række bekvemme funktioner, som kan gøre dig helt tryg ved at lade dit barn sove for sig selv – både ude og inde!

Neonate BC-6900D babyalarm
Vores anbefaling
 • Udsender ingen stråling
 • Rækkevidde på 800 meter
 • Intet strømforbrug på standby

Mere om Neonate BC-6900D babyalarm

Idéen med en babyalarm er, at du som forældre skal være tryg ved at lade dit barn stå på terrassen, mens du gør rent indenfor – eller indenfor, mens du ordner haven. Ligegyldigt situationen, så er tryghed nøgleordet, når det kommer til ens børn. Derfor er Neonates BC-6900D et fremragende valg, fordi du er sikret interferensfri transmission i en særdeles høj lydkvalitet. Du får en rækkevidde på op til 800 meter, som uden problemer også fungerer igennem tykkere mure. Du kan altså trygt lade barnevognen stå i et andet rum eller i lejlighedskompleksets fælles baggård.

Der er absolut ikke meget fidus i en babyalarm, hvis du skal være nervøs for, om den er skadelig for barnet. Ovenikøbet kan det være svært at finde ud af, hvad der er op og ned i elektronikkens verden, når man snakker om stråling fra elektroniske apparater. Det er slet ikke noget, du behøver at gå på kompromis med, hvis du har øjnene på BC-6900D modellen. Neonate lover nemlig, at dit barn bliver udsat for nul til minimal stråling, når du bruger deres enheder.

Babyalarmen fra Neonate er desuden udstyret med 1450 mAh batterier, som du kan lade op, uanset hvor meget strøm de har tilbage. På den måde slipper du også får engangsbatterier, som dit barn måske kan få nørklet ud af alarmen. Desuden bruger babyalarmens enheder slet ikke strøm, når skærmen ikke er i brug. Disse går automatisk på standby, når der ikke er støj og lyde.

Hvis du har flere børn eller synes, det er bekvemt at have babyalarmer stående fast i bestemte rum, kan du tilslutte op til tre babyenheder til den ene forældreenhed. Du kan let se dig ud af, hvilken alarm der giver lyd på grund af et forskelligfarvet LED-varslingssystem.

En anden smart funktion er muligheden for tovejskommunikation. Det vil sige, du også kan kommunikere til dit barn igennem forældreenheden.

Når det er sommer, og dit barn bliver kørt udenfor til eftermiddagsluren, bliver du formegentlig glad for temperaturindikatoren, som kan give alarm, hvis temperaturen ikke passer.

Bedste premiumvalg

Motorola MBP55 babyalarm - LCD skærm og kamera

Lad trygt dit barn falde til ro takket være denne babyalarm fra Motorola. Det er slut med at være nervøs for, om barnet sover, eller om forbindelsen er røget. Modellen MBP55 har nemlig et indbygget kamera, der lader dig holde øje med dit barn via en LCD-skærm. Kameraet kan placeres på en overflade eller monteres på et rør – som en tremme eller et stoleben. Sammen med den ekstra følsomme mikrofon får du en helgardering på op til 300 meters afstand.

Motorola MBP55 babyalarm
Bedste premiumvalg
 • Kan afspille vuggeviser
 • LCD skærm
 • Tovejskommunikation

Mere om Motorola MBP55 babyalarm

Udover det basale får du flere smarte funktioner som for eksempel et termometer, som kan overvåge temperaturen omkring dit barn. På den måde har du en fornemmelse af, hvor varmt barnet har det uden at være samme rum.

Babyalarmen gør det også muligt at lade dit barn høre dig. Den er nemlig designet med tovejskommunikation. Det lader dig berolige barnet på afstand – og ellers i hvert fald indtil du er tilstede i rummet. Hvis du ønsker det, kan du også sætte babyalarmen til at berolige dit barn for dig. Den kommer nemlig med fem indstillede vuggeviser, som kan spille.

SPECIFIKATIONER

 • Kamera og ekstra følsom mikrofon
 • 300 meters rækkevidde
 • Termometer til at overvåge temperatur
 • Fem forskellige vuggeviser
 • Fem forskellige vuggeviser

Denne baby alarm fra Motorola reagerer på den mindste lyd fra dit barn, så du ikke behøver, at være urolig over hvad der sker i børneværelset. Lydstyrken kan skrues op og ned, og når barnet giver lyd fra sig, vil dette blive illustreret med lyd og lys fra baby alarmen.

Mere om Motorola Babyalarm MBP8

Begge enheder sættes direkte i stikkontakten, så man ikke skal bekymre sig om, at alarmen løber tør for strøm. Det anbefales at baby alarmen sættes højst én meter over babyen, så alarmen kan opfange eventuelle små lyde.

Forældre alarmen sættes også i en stikkontakt, og de to enheder har en rækkevide på 50 meter. Alarmen vil lave en lille lyd, hvis enhederne bliver trukket for langt fra hinanden.

Denne enhed kommer også med et indbygget nat lys, der skinder blidt fra alarmen. Dette kan benyttes, hvis ikke man ønsker, at sit barn skal ligge i komplet mørke.

For et mere visuelt indblik i modellen, se YouTube præsentations-videoen herunder:

Læs mere om Motorola Babyalarm MBP8

nr. 8  over de bedste babyalarmer på markedet finder du Neonate BC-6500D, som er en babyalarm af utrolig høj kvalitet! Den har høstet utrolig gode anmeldelser i tests hos både Søndagsavisen og Voresbørn.dk, og den falder ikke igennem på nogle punkter!

 • Testvinder – Kiddly
 • Testvinder – Vores Børn

Mere om Neonate BC-6500D

Den kan fungere ved hjælp af stemmeaktivering, hvilket betyder at sender og modtager automatisk går på standby når der er helt stille og slår til så snart der er lyde fra barnet. Lyden transmiteres desuden digitalt, så der er ingen støj eller interferens. Neonate babyalarmerne udsender den laveste stråling sammenlignet med babyalarmer der benytter sig af DECT-teknologien. Den har desuden alle de gængse funktioner, som Neonate BC-5800D også har – blandt andet vibrator i forældreenheden, hvilket er smart hvis man ønsker diskret alarmering.

Beurer BY84 - babyalarm med smart display og lang rækkevidde

Denne babyalarm fra Beurer har mange gode funktioner. Først og fremmest har den en rækkevidde på helt op til 800 meter. Dit barn har derfor mulighed for at få sig en middagslur i barnevognen ude i haven, uden du skal bekymre dig om, hvorvidt babyalarmens transmissionsrækkevidde rækker. Du skal heller ikke bekymre dig om, om dit barn kommer uden for rækkevidden på 800 meter, for hvis dette er tilfældet, vil babyalarmen informere dig ved at afgive et lydsignal.

Mere om Beurer BY84

Babyalarmen kan bruges i mange forskellige situationer. Blandt andet er det muligt at tage den med på farten, eftersom begge enheder, både forældre- og babyenhed, fungerer med strømforsyning og batteri. Køber du denne babyalarm, følger der to strømforsyninger med, så enhederne kan oplades samtidigt. Kommer du ud i en situation, hvor du har glemt strømforsyningerne derhjemme, kan du blot sætte batterier i enhederne, og de fungerer igen. Både babyenhed og forældreenhed bruger 3 x AAA-batterier. Når du køber babyalarmen, får du 3 af disse batterier med, altså batterier til én af enhederne. En af fordelene ved denne babyalarm er dens lave energiforbrug og den lange levetid. Det lave energiforbrug skyldes, at babyalarmen har ECO+-mode, og den lange levetid skyldes blandt andet, at enhederne er genopladelige, men også fungerer ved batterier.

En af de smarte funktioner ved Beurer BY84 er displayet. Mange forældre til små børn kender til det, at babyalarmen siger en lyd, men man er i tvivl om, hvad det er for en lyd. Med denne babyalarm behøver du ikke længere være i tvivl, eftersom displayet fortæller dig, hvilken tilstand dit barn er i. Displayet kan vise tre forskellige tilstande:

 • Vågen baby
 • Sovende baby
 • Grædende baby

Hermed skal du aldrig mere bekymre dig om, hvilken tilstand dit barn er i under dets middagslur. Displayet kan, ud over de ovenstående tre tilstande, vise den valgte kanal samt batteri- og støjniveau. Frekvensen for denne babyalarm er 864 MHz. Udover det smarte display, er det på denne babyalarm muligt at ændre lydstyrken på forældreenheden samt justere lydfølsomheden på babyenheden. Begge indstillinger tilpasses trinløst. På Beurer BY84 er det ydermere muligt at mindske interferens med andre radiobølger. Dette gøres ved at vælge mellem to forskellige kanaler og 16 pilottoner. Ønsker du at montere babyalarmen på dit barns værelse, er dette også muligt, eftersom babyalarmen kommer med en klips, der kan fastmonteres på væggen.

Philips Avent SCD 831/26 - babyalarm med LCD-skærm og tovejskommunikation

Denne babyalarm fra Philips kan bryste sig af mange gode kvaliteter og funktioner. Først og fremmest er du med denne model altid tæt på din baby, eftersom alarmen kommer med en 2,7 tommer LCD-skærm, hvorpå du altid kan se dit barn i klare billeder både om dagen og om natten. Muligheden for at kunne se dit barn om natten kommer af, at modellen har infrarødt nattesyn, der automatisk tænder i mørke.

Mere om Philips Avent SCD 831/26

Babyalarmen har herudover en god lydkvalitet, der gør det nemt at gennemskue, om dit barn er i vågen, sovende eller grædende tilstand. Modellen gør tovejskommunikation muligt, og du kan derfor tale og berolige dit barn, selvom du ikke er lige ved siden af. Endvidere kommer babyalarmen med fem indbyggede vuggeviser, der også er til for at berolige barnet, så det atter kan falde i søvn.

Philips Avent SCD831/26 har en indendørs rækkevidde på op til 50 meter og en udendørs rækkevidde på op til 300 meter, og babyalarmen kan derfor bruges både indendørs og udendørs. Grundet den nye adaptive FHSS-teknologi, er der en sikker og privat forbindelse mellem forældreenheden og babyenheden. Du skal derfor aldrig bekymre dig om, hvorvidt du kan høre dit barn eller ej. Modellen kommer med genopladelige batterier, der kan holde i op til 10 timer, før de skal genoplades. Der er derfor tale om en babyalarm med en lang levetid, hvor du ikke skal bekymre dig om opladning konstant.

Babyalarmen er udstyret med en energibesparende ECO-tilstand med forbindelsesindikator. Tænder du for ECO-tilstanden, kan du reducere babyalarmens strømforbrug, når der er stille, dér hvor dit barn befinder sig. Når denne tilstand er slået til, slukkes der for lyd- og videotransmission, og enhederne vil kun oprette forbindelse, når der er aktivitet hos barnet. Dog har du altid forbindelse til babyenheden grundet den innovative forbindelsesindikator.

Sidst, men ikke mindst, er denne babyalarm designet således, at du kan indstille babyenhedens mikrofonfølsomhed. Det betyder, at du, ved at justere følsomheden af mikrofonen, kan bestemme, hvilket lydniveau babyenheden skal registrere. På denne måde kan du indstille babyalarmen således, at den registrerer, når barnet græder, men ikke når det pludrer. Dette kan være en fordel, da du på denne måde altid ved, hvornår dit barn har brug for dig. Babyalarmen ligger i en prisklasse, hvor de fleste kan være med, og der er derfor tale om en kvalitetsbabyalarm til en god pris.

Hvor meget kræver du af din babyalarm? Kræver du, at den skal kunne det hele, at der ikke er et område, hvor den skal være bagefter, langsom eller føles forældet?

 • Temperatur, lyd og bevægelse
 • Brugernes ønskede produkt

Mere om Motorola MBP855 Connect

Hvis du gør det, så er Motorola MBP855 Connect Babyalarm lige noget for dig. Det er uden sammenligning den dyreste babyalarm, vi har på listen. Den er formentligt også det bedste bud, vi har på en babyalarm, hvor du altid kan vide dig sikker i din babys sikkerhed og tryghed.

Hvis du er en lille smule skeptisk, så kan det måske hjælpe, at babyalarmen er kåret til testvinder på pricerunner, anbefales hos bestbuy.com og generelt scorer rigtig højt på brugeres anbefalinger.

SPECIFIKATIONER

 • Fantastisk og gennemarbejdet overvågning
 • HD-video (1280×780)
 • Tovejskommunikation
 • IR nattesyn
 • Wi-Fi forbindelse

Babyalarmen minder om førnævnte alarm dog med visse forbedringer. Den måler temperatur, så du ikke skal være nervøs for, om din baby fryser. Den optager både bevægelse og lyd, hvortil du kan styre kameraet og følge med i din babys søvn, hvis det er ønsket.

Du kobler din telefon til babyalarmen og kan derfra styre disse funktioner. Der kan kobles tre enheder på sammen alarm. Her er det selvfølgelig nødvendigt med en Wi-Fi forbindelse, så alarmen og telefonerne kan kommunikere.

Motorolas fantastisk babyalarm anbefales med en score på 4,5/5 med 17 anmeldelser på argos.co.uk. En bruger skriver ”Brilliant monitor! Lovely design, easy to use. Brilliant day and night!”. Brugeren hæfter sig ved, at alarmen fungerer optimalt selv i nattetimer, hvilket er en kæmpe force i forhold til andre produkter på markedet.

Generelt sprudler det bare af overskud fra Motorola, når kameraet er med HD-video (1280×780) og når behovet for tovejskommunikation realiseres til brugerens gevinst. Selvfølgelig er der også et ECO-mode, så du kan spare strøm, hvis det skulle være ønsket.

Som det allerede er nævnt, har Motorola Babyalarmen her brugeres anbefalinger i sin hule hånd. Den får score på 4,3/5 på consobaby.co.uk, 4,1/5 med 100+ anmeldelser på influenster.com og 7,9/10 på coolblue.nl.

Med så stærke anmeldelser fortæller brugeren, at babyalarmens mange gadgets og muligheden for overvågning og tilpasning, den lange batterilevetid, den nemme opsætning og den store tryghed er lige præcis det, de skriger efter på markedet.

Den har en fordel på sine konkurrenter, når den favner så bredt, at alle kan være med, samtidig med at kvaliteten er i en række for sig, når den sammenlignes med lignende produkter på markedet.

Motorola har ikke sparet på kvaliteten, selv om kvantiteten af forskelligt udstyr også er optimeret. Et bedre bud på den perfekte babyalarm er svært at finde.

Padwico Capidi - testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

Sidst skud i rækken af babyalarmer er det fantastiske produkt – CaPiDi Alarm, Black. Her får du en gennemarbejdet babyalarm, der opnår status som en sikker alarm med opfyldelse af standardkrav fra både EU og Blue Angel, som ikke alle opnår.

Mere om Padwico Capidi

Prismæssigt kan den næsten ikke være bedre. Den er billig, rigtig billig, og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten overhovedet. Det er en mere klassisk babyalarm til forældre, der ikke nødvendigvis behøver at overvåge deres babys billede, når babyen sover.

En babyalarm, hvor du ved, hvad du får, og så får du faktisk også lige lidt mere. For den er smækket med kvalitetsudstyr, du ikke får mange andre steder.

CaPiDi Alarm, Black opfylder krav fra diverse standarder, fordi den har ultralav stråling. Du kan opleve problemer med andre alarmer, der har får høj en stråling, som kan være til skade for barnet. Det oplever du ikke her.

SPECIFIKATIONER

 • Lav stråling
 • 800 meters rækkevidde
 • Simpelt design
 • Robust
 • Ingen dikkedarer

Med CaPiDi får du desuden en prisvinder af en anden verden. Den har vundet test fra Forbrugerrådet Tænk, fra Pricerunner og hos jollyroom.dk.

Hos Forbrugerrådet Tænk skriver eksperterne sådan om CaPiDi: ”Babyalarmen CAPiDi by Padwico er Bedst i Test, fordi den er enkel at bruge og ikke har overflødige ekstrafunktioner”.

Årsagen til de flotte resultater skal findes i, at alarmen er utrolig enkel at benytte, hvilket tillader alle mennesker at bruge den uden besvær. Den har en fantastisk rækkevidde, der tillader brug alle steder, og med 800-meters rækkevidde er det virkelig alle steder.

Der hæftes også ved, at den har en god ydeevne, et enkelt design og er vældig robust. En bruger skiver ” Kort sagt, du har brug for en sikker, glat og robust baby monitor, men uden dikkedarer og ekstramateriale, denne ene er et godt valg!”

Og som det så flot er beskrevet, er CaPiDi altså et skønt produkt til dig, der ved, hvad en babyalarm er og ikke kræver en hel masse ekstraudstyr, som du alligevel ikke bruger. Den er robust og god til alle slags brug.

Skulle du være så heldig, at du allerede har stiftet bekendtskab med denne alarm, vil du sikkert have bemærket, at den slår mange andre babyalarmer. Den prøver nemlig ikke på at være smart og besværlig.

Sammenlignet med andre produkter på markedet giver CaPiDi bare rigtig god mening. Den er ”bare” en fantastisk babyalarm, der sikrer din forbindelse til den sovende baby og gør det med bravur. Der er ikke nogen bekymring for, om dine forældre kan håndtere alarmen, når de skal passe jeres baby, den er er simpel, god, robust og let at benytte.

Så hjælper det også, at den bare vinder de test, den deltager i. Den er rangeret som nr.1 med en score på 4,2/5 med anmeldelser hos prisjagt.dk. Det er en meget simpelt en alarm, der giver mening.

Neonate BC4600D - lille og praktisk babyalarm med lav stråling

Denne babyalarm fra Neonate er lille og smart. Den fylder ikke mere end en mobiltelefon, da den kun er 9 cm høj, 4,6 cm bred og 2 cm tyk. Her er der altså tale om en babyalarm, der har den perfekte størrelse til lommen. Modellen kommer med mange gode fordele, blandt andet er den med lav stråling, hvilket er et klart plus i forhold til, at den skal være ved siden af dit barn.

Neonate BC4600D

Mere om Neonate BC4600D

Strålingen er på max. 25mW og babyalarmen har herudover ingen pulserende stråling. Neonate BC4600D har en rækkevidde på helt op til 800 meter og ydermere digital, så signalet ikke forstyrres af andre alarmer. Du han derfor altid være sikker på, at du kan høre, hvis dit barn vågner, selvom du har bevæget dig et gost stykke væk. Du kan, af denne babyalarm, forvente en lang levetid, da den bruger litium-batterier, der kan genoplades og klatlades uden, at det vil have en effekt på batteriets levetid. Batterierne har en standby-tid på op til 30 timer, og en fuld opladning af batteriet tager mellem 3 og 4 timer. I forhold til batteriet har babyalarmen en batterialarm, der giver udslag når batteriniveauet er lavt.

Modellen er udstyret med justerbar audio sensitivitet, hvilket betyder, at du kan justere, hvor følsom alarmen skal være. Hermed kan du justere følsomheden således, at du helt kan undgå, at højtalerne fanger baggrundsstøj. Ydermere kommer denne babyalarm fra Neomate med vågelys, der kan indstilles på forskellige måder – både til on, off og stemmeaktiveret. Rent designmæssigt er der tale om en diskret og enkel babyalarm i sort med grå kant. På alarmens front finder du de få, men væsentlige knapper, hvorpå, du justerer alarmens forskellige funktioner

Babyalarmer findes i mange forskellige prisklasser, men tit og ofte er de forholdsvis dyre. En af plusserne ved Neonate BC4600D er dens pris. Babyalarmen koster omkring 700 kroner, og er dermed en babyalarm, med mange gode funktioner til en overkommelig pris. Modellen egner sig, blandt andet grundet den lange transmissionsrækkevidde, til de fleste baby-familier, og er et godt bud på en god babyalarm med en lang levetid. Vælger du at købe denne babyalarm, består pakken af en babyenhed, senderen og en forældreenhed, modtageren. Herudover medfølger der to micro-USB-strømadaptere, to 350 mAh litium-polymer genopladelige batterier, en quickstart-guide samt to nakkeremme.

På 4. pladsen på vores liste over de bedste babyalarmer i forbrugertests finder du endnu en fantastisk alarm fra Phillips: Avent SCD501! Denne alarm har fået topkarakterer hos den tyske Stiftung Warentest, der er kendt for gennemgående grundige og uvildige tests. Dermed vil du uden tvivl mærke kvaliteten fra dag 1 af, hvis du vælger denne babyalarm!

 • Testvinder – Stiftung Warentest

Mere om Phillip Avent SCD501

Phillips Avent SCD501 minder i det store hele meget om ovenstående model, som også er fremstillet af Phillips – hvilket naturligvis betyder mange brugbare funktioner, der fungerer til perfektion! Den helt store forskel på de to modeller er, at denne babyalarm ikke har genopladelige batterier, hvilket dog i det store hele ikke betyder noget, da alarmen er utrolig strømbesparende!

Philips Avent SCD501 babyalarmen ligner med sine funktioner meget den ovennævnte SCD506 babyalarm, som også klarer sig godt i test. Således har den også en rækkevidde på op til 330 meter i åbent landskab og en anslået batterilevetid på op til 24 timer.

Du kan også på denne model tilvælge en DECT Eco tilstand, der sparer på energien og nedsætter strålingen imod en lidt lavere rækkevidde på signalet. Det kan blandt andet anbefales, når du blot har dit barn liggende i sengen, eller i barnevognen på altanen. Der kan monteres batterier i forældreenheden, så du kan tage babyalarmen med rundt i hjemmet.

Det kan eksempelvis være nyttigt, hvis du går rundt og gør rent mens dit barn ligger og sover til middag. Der er desuden indbygget et behageligt varmt natlys i senderen, som du eksempelvis kan bruge når du skal se til dit barn i løbet af natten. Også denne model benytter sig af DECT-teknologien, som du kender fra trådløse fastnettelefoner.

Det er den bedste forbindelse hvis du vil undgå interferens og knitren forårsaget af andre trådløse enheder, og signalet er krypteret således at andre ikke kan koble sig på enheden.

Hvis du leder efter en billigere babyalarm, som giver mange af de dyrere modeller baghjul, så er Phillips Avent SCD506 den perfekte babyalarm til dig! Denne geniale model får en fantastisk samlet bedømmelse, og den blæser mange af de dyrere konkurrenter omkuld i dybdegående test!

 • Gode anmeldelser

Mere om Philips Avent SCD506

Med Phillips Avent SCD506 får du en hamrende stabil babyalarm, som kan meget mere end bare at overvåge dit barn: Du får en række smarte funktioner, der kan være til gavn for både dig og dit barn! Herudover får den rosende ord for at mindske den elektromagnetiske stråling med dens smarte ECO-mode, som du kan slå til og fra efter behov.

Philips Avent SCD506 babyalarmen har en meget høj rækkevidde på op til 330 meter, 24 timers driftstid og cirka 8 timers opladningstid. Den har desuden indbygget et varmt natlys og vuggeviser, som du kan tænde for at skabe tryghed om dit sovende barn.

Der medfølger strømadapter til enhederne, og i forældreenheden kan du bruge enten almindelige eller genopladelige AA-batterier, hvis du ønsker at tage den med i haven eller rundt i huset. Der er desuden mulighed for 2-vejs tale gennem denne babyalarm, så du eksempelvis kan lade barnet høre din stemme, mens du bevæger dig ud mod barnevognen eller barnets seng.

Derudover har den en strømbesparende ECO-mode, som mindsker den elektromagnetiske stråling til gengæld for en lavere rækkevidde. Philips Avent SCD506 babyalarmen er et godt valg til dig der primært skal bruge den i og omkring hjemmet, da babyenheden skal tilsluttes ledning.

DECT-teknologien er samme teknologi som benyttes ved trådløse fastnettelefoner. DECT er den type signal, som Philips Avent SCD506 benytter sig af, og det betyder at der er nul interferens fra f.eks. andre babyalarmer, og så er signalet krypteret så andre ikke kan lytte med.

Det skal du tænke på, når du vælger en babyalarm:

SIGNAL / RÆKKEVIDDE

Rækkevidde er én af de ting, der er alfa og omega for en god babyalarm, og det er derfor noget, som du bør vurdere meget højt, når du skal ud og købe en babyalarm! Du skal hele tiden tænke på de situationer, som du kommer til at stå i og vurdere, om rækkevidden er god nok til dine behov. Man skal jo helst kunne befinde sig i den anden ende af huset uden at miste forbindelsen til barnet. Generelt gælder det naturligvis, at jo længere rækkevidden er, desto mere praktisk er alarmen i det daglige!

Signalet handler meget om, hvor godt og hurtigt alarmen reagerer, hvis dit barn skulle vågne og græde – og der er vidt forskellige reaktionstid for de forskellige babyalarmer på markedet! I forbindelse med testene af de mange babyalarmer, så vi meget forskellige reaktionstider, og her handler det selvfølgelig om at vælge en alarm med kort reaktionstid.

BRUGERVENLIGHED

En babyalarm burde ikke være raketvidenskab, men faktum er dog, at der findes mange babyalarmer, som indeholder så mange muligheder og funktioner, at det kan være svært at finde hoved og hale i dem! Det handler derfor i den grad om, at du vælger en babyalarm, som er relativt simpel, men samtidig kan en hel del. Hvis du, som forælder, ikke kan finde ud af at betjene alarmen, så bør du vælge en mere simpel løsning. Her kan det naturligvis være en særdeles stor hjælp, hvis der følger en grundig og god brugervejledning med i pakken – det er ikke en selvfølge, så hav endelig dette for øje!

FORSTYRRELSE AF SIGNAL (INTERFERENS)

Mange af de specielt billigere babyalarmer har en tendens til at blive forstyrret af andre signaler fra f.eks. mobiltelefoner eller andre babyalarmer. Dette er en alment kendt svaghed ved signaler på kort distance, og dette gælder som sådan ikke kun for babyalarmer. Faktum er dog, at naboens babyalarm f.eks. kan gå ind og forstyrre signalet til din egen, hvorfor i kan ende med at stå og snakke med hinanden. Derfor anbefaler vi helt sikkert, at du vælger en babyalarm, der automatisk filtrerer andre forstyrrelser fra, således at der, med et fint ord, ikke kommer interferens på signalet!

STRØMFORBRUG

Hvis du gerne vil undgå det sædvanlige mønster med én opladning om dagen for din babyalarm, så er det vigtigt, at du tager strømforbruget i betragtning! Som vi også har beskrevet herover har de mange forskellige babyalarmer vidt forskellige batterilevetider, og generelt bør du vælge en alarm med en meget høj batterilevetid. Dermed står du aldrig og mangler strøm til middagsluren, hvilket kan være et stort irritationsmoment i en travl hverdag!

Vi håber meget, at du har fået noget ud af at læse denne guide om babyalarm tests, og at du har kunnet bruge de gode råd, vi har lagt frem for dig. Det har været en fornøjelse at finde de bedste babyalarmer på markedet, så du ikke behøver at bruge tid på det! Vi har brugt flere kilder til at samle denne test.

FAQ

Hvilken babyalarm er den sikreste at bruge?
Nogle af de sikreste babyalarmer, som du kan købe, er modellen Neonate BC-5800D, som er blevet kåret som både ’testvinder’ og ’bedst til prisen’ i en række forbrugstests. Babyalarmen er udstyret med en ny og digitalt kodet forbindelse, som søger for at vælge den frekvens, som der er færrest på.
Når du skal vælge en babyalarm, så skal du vælge en model, som er praktisk for dig og din familie. Dertil er det vigtigt, at du vælger en sikker babyalarm, som indeholder egenskaber, der er med til at forhindre, at alarmen bliver hacket, da det naturligvis ikke er optimalt.
Hvordan kan jeg sikre mig, at min babyalarm ikke er blevet hacket?
Det bedste du kan gøre, for at sikre dig at din babyalarm ikke bliver hacket, er at lave et stærkt password til alarmen og til dit hjemmenetværk. Det er vigtigt, at du aldrig har brugt de to passwords før til andre ting, og at de ikke er ens.
Er det pengene værd at købe en babyalarm?
Ja, det er helt bestemt pengene værd at købe en babyalarm, når du har en baby. Med en babyalarm bliver det langt nemmere for dig at holde øje med dit barn, når det sover. På den måde kan I begge føle jer trygge, uden at du forstyrret barnets søvn.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Parvel Babymonitor

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme