Skrevet d. 4. december 2018 af Lars Jespersen

Babyalarm test 2019 – Den bedste babyalarm

Babyalarm test 2019 – Sådan får dit barn den tryggeste søvn!

Opdateret d. 15.01.2019

Som med meget andet elektronik i vores moderne tidsalder kan det være noget af en jungle at vælge den rette babyalarm til din lille ny. Udvalget er stort, og det er svært at se forskel på mange af alarmerne på trods af de meget forskellige priser. Af denne grund har vi lavet denne overskuelige artikel over de bedste babyalarmer på markedet. I artiklen har vi opsummeret en række tests fra forbrugermagasiner over hele Skandinavien og placeret de bedste babyalarmer på én overskuelig liste, således at du let kan finde frem til den perfekte babyalarm, der sikrer din baby den tryggeste søvn!

I denne artikel finder du:

 • Et overskueligt overblik over de bedste og mest anbefalede babyalarmer på markedet lige nu
 • En hurtig guide, der kan hjælpe dig med at finde den rette babyalarm
 • En gennemgang af de mange tests, som har lagt til grundlag for vores overskuelige top 8 liste

Vi vil gerne understrege, at vi ikke selv har foretaget tests på disse babyalarmer, men at vi udelukkende har samlet en række resultater fra uvildige tests hos forskellige forbrugermagasiner. Dermed får du overskueligt overblik over de testvindende babyalarmer uden at skulle besøge og betale for testresultaterne andre steder!

 Bedste baby alarm Testvinder Set hos
1) Phillips Avent SCD731
JaPixizoo.dkLÆS MERE
2) Neonate BC-5800DJaPixizoo.dkLÆS MERE
3) Philips Avent SCD506NejProshop.dkLÆS MERE
4) Philips Avent SCD501NejWupti.comLÆS MERE
5) Netgear ArloNej

Proshop.dk

LÆS MERE
6) Motorola Babyalarm – MBP8
NejProshop.dkLÆS MERE

7) Philips Avent Babyalarm

Nej

Coop.dk

LÆS MERE
8) Neonate BC-6500DJa

Babytorvet.dk

LÆS MERE

Hvilken babyalarm er den absolut bedste på markedet lige nu? Det skulle du meget gerne finde svar på herunder, hvor vi har taget de nyeste testresultater og samlet en top 8 liste over de bedste babyalarmer lige nu! Babyalarmerne kan forskellige ting og kommer i forskellige prisklasser, men fælles for dem alle er, at de har scoret højt i forskellige tests hos forbrugermagasinerne i Skandinavien for nyligt. Herudover har vi til sidst inkluderet en kort vejledning til, hvad du bør kigge efter, når du skal vælge den rette babyalarm til din lille purk.

Uden yderligere omsvøb præsenterer vi således vores top 8 liste over de bedste babyalarmer på markedet ifølge forbrugermagasinerne og Bedste10!


1. Phillips Avent SCD731

 • Testvinder – Klikk.no

baby alarm

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.066,00 1.115,00 Til butik →

På den klare førsteplads på vores liste over de bedste babyalarmer i test finder du Phillips Avent SCD731, der blev kåret til testvinder i den grundige test, som det norske magasin Klikk.no foretog tidligere på året! Du får en bundsolid babyalarm, der klarer sig utrolig godt, når man ser på testkriterier som rækkevidde og lyd, og dit barn vil aldrig føle sig alene, når du har denne alarm i hånden!

Phillips Avent klarede sig fantastisk i test hos Klikk.no, hvor den præsterede til en samlet karakter på 5,2 ud af 6 mulige point – og man forstår godt hvorfor! Generelt er der enighed om, at dette er en babyalarm af høj kvalitet, som vil være en god sikkerhed for både forældre og børn – den kan kun anbefales herfra!

Imponerende rækkevidde og smarte funktioner

Denne babyalarm fra Phillips er bestemt ikke ligesom alle de andre, og når man ser på den lange liste af funktioner og egenskaber, så bliver man med det samme klar over, at det er en seriøs babyalarm, man står med i hænderne. Du får f.eks. muligheden for TalkBack og temperaturvisning, der gør, at du kan tale dit barn til ro og kontrollere, om barnet har nok tøj på til vejret omkring barnevognen!

I testen hos Klikk.no scorer Phillips Avent særligt høje karakterer for den imponerende rækkevidde på hele 330 meter i udendørs og 50 meter indendørs! Dette er virkelig høj klasse, og den fungerer også upåklageligt i bymiljøer med tætte bygninger og mindre afstand. Herudover er denne alarm god til at filtrere støj, hvilket giver dig klar lyd fra dit barn hele tiden!

Phillips Avent giver dig herudover mulighed for at have konstant overvågning over dit barn, så du hele tiden kan høre, hvad der sker ude ved dit barn – eller du kan slå det fra for længere batterilevetid. Og når man taler om solen, så får du også en fantastisk batterilevetid, hvilket sparer dig for irriterende perioder med opladning midt i middagssøvnen!

Til sidst kan vi tilføje, at Phillips Avent klarer sig rigtig godt i test, når det drejer sig om brugervenlighed, da systemet er utrolig simpelt at se sig ud af. Dette sparer dig for utrolig mange frustrationer og for tid, som du kunne bruge mere fornuftigt. Dette er blot én blandt mange ting, som gør Phillips Avent ideel som din næste babyalarm!

En seriøst god babyalarm, som er din garanti for både perfekt rækkevidde og en høj lydkvalitet, og et rigtigt godt valg, hvis man udelukkende ser på de uvildige tests, som er foretaget i år! Du går aldrig galt i byen med Phillips, hvorfor denne babyalarm hører til i toppen af vores liste over babyalarm tests!

Phillips Avent anbefales særligt pga.:

 • Den imponerende rækkevidde
 • Høj brugervenlighed
 • Krystalklar lyd
 • Muligheden for konstant overvågning
 • Den lange batterilevetid
 • Den smarte TalkBack funktion

2. Neonate BC-5800D

 • Testvinder – Søndagsavisen
 • Kåret som ‘Bedst til prisen’ – Kiddly

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
995,00 1.044,00 Til butik →

Neonate BC-5800D er den solide efterfølger til den meget populære BC-5000A model, der blev rost fra ende til anden i diverse forbrugertests – og denne babyalarm får samme rosende ord med på vejen! Den blev kåret til testvinder i Søndagsavisens omfattende test af babyalarmer, og herudover gør prisen, at den er et særdeles godt køb!

Neonate BC-5800 er et særdeles godt køb til prisen, hvilket kun bliver understreget yderligere af, at den er kåret som ’Bedst til prisen’ hos Kiddly, der er en anerkendt fabrikant af udstyr til babyer. Dermed får du en babyalarm af meget høj kvalitet til en pris, der næsten ikke er til at forstå – slå endelig til nu!

Stærk rækkevidde og dækning = klar testvinder!

Konklusionen hos Søndagsavisen var, at Neonate BC-5800 var den klare testvinder, når det kom til både rækkevidde og dækning, hvor den simpelthen blæste alle konkurrenterne af banen! Netop disse parametre vejer meget tungt i vurderingen af babyalarmer, da de er essentielle funktioner, som bare SKAL virke – og det gør de til perfektion i denne babyalarm!

Neonate BC-5800 har to modtagerenheder, som begge er udstyret med Li-Ion batterier, der er af meget høj kvalitet. De kan oplades, mens babyalarmen er i brug med de to medfølgende ladestationer, og du løber dermed aldrig tør for strøm! Batteritiden er god, hvilket gør denne babyalarm utrolig fleksibel og brugbar; både på farten og hjemme i privaten.

Søndagsavisens testvinder er en opgradering af den tidligere BC-5000A model, og denne nye model har fået tilføjet en endnu bedre forbindelse, som er kodet og utrolig smart! Den søger automatisk efter den frekvens, hvor der er færrest forstyrrelser, og det resulterer i en virkelig stabil og klar forbindelse hele tiden!

Både mikrofon og højtaler har fået en ordentlig overhaling, og derfor fungerer både sender og modtager meget bedre, end de før har gjort. Dermed kan du trygt lægge dit barn til at sove i barnevognen – du skal nok høre, hvis der er noget galt!

Neonate BC-5800 høster også gode point i Søndagsavisens test, fordi den har en række smarte funktioner, som er utrolig brugbare i det daglige. Her kan f.eks. nævnes: Alarm ved dårligt signalvibrator i modtagerdelen til forældrene og natlys – ekstra funktioner, som man ikke vidste, at man manglede, før man prøver dem!

I Neonate BC-5800 får du en testvindende babyalarm, der er utrolig sikker, stabil og har en fantastisk dækning, så dit barn altid er i gode hænder. En virkelig populær babyalarm, som bringer en helt ny grad af mobilitet til markedet – med en sikker top 3 plads til følge!


3. Phillips Avent SCD506

 • Gode anmeldelser
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
630,00 659,00 Til butik →
781,00 781,00 Til butik →

Hvis du leder efter en billigere babyalarm, som giver mange af de dyrere modeller baghjul, så er Phillips Avent SCD506 den perfekte babyalarm til dig! Denne geniale model får en fantastisk samlet bedømmelse, og den blæser mange af de dyrere konkurrenter omkuld i dybdegående test!

Med Phillips Avent SCD506 får du en hamrende stabil babyalarm, som kan meget mere end bare at overvåge dit barn: Du får en række smarte funktioner, der kan være til gavn for både dig og dit barn! Herudover får den rosende ord for at mindske den elektromagnetiske stråling med dens smarte ECO-mode, som du kan slå til og fra efter behov!

Indbygget, varmt natlys og klassiske vuggeviser for den perfekte søvn!

En babyalarm skal naturligvis være et godt redskab til at holde øje med din baby, når du ikke lige er der, men Phillips har valgt at gøre mere end bare det med deres fantastiske alarm! Phillips har begået en mindre genistreg med denne babyalarm!

Phillips Avent indeholder både varmt natlys og indspillede vuggeviser, der kan give dit barn større tryghed og en roligere søvn – og dig en lidt større frihed! Skulle dit barn vågne indimellem, så kan du berolige barnet gennem den skarpe mikrofon ved hjælp af 2-vejs tale, så dit barn bliver lidt tryggere, indtil du kan tage det op af barnevognen.

Avent SCD506 bruger den samme teknologi, som de trådløse fastnettelefoner, hvilket betyder, at der ikke opstår interferens mellem din og andres babyalarmer, ligesom signalet er sikret mod, at andre kan lytte med. Den såkaldte DECT-teknologi fungerer fantastisk, og det vil med garanti gøre dig mere tryg ved at lade dit barn være alene!

God rækkevidde og lang driftstid!

Phillips har naturligvis ikke glemt, at de har lavet en babyalarm, hvorfor Avent SCD506 også kommer med solide specifikationer, når det drejer sig om rækkevidde og lyd! Rækkevidden er blevet testet til hele 330 meter, ligesom du får en imponerende driftstid på hele 24 timers brug – dermed skal du sjældent tænke på at lade babyalarmen op midt på dagen!

Du får selvfølgelig strømadaptere med til begge enheder, og du kan putte almindelige AA-batterier i din forældremodtager og tage den med i haven eller rundt – du kan tage alarmen med overalt!

Phillips Avent SCD506 kombinerer solide egenskaber som babyalarm med nytænkende funktioner, der er med til at gøre livet lettere for dig og dit barn.


4. Phillip Avent SCD501

 • Testvinder – Stiftung Warentest

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
368,00 368,00 Til butik →
395,00 424,00 Til butik →
420,00 449,00 Til butik →

På 4. pladsen på vores liste over de bedste babyalarmer i forbrugertests finder du endnu en fantastisk alarm fra Phillips: Avent SCD501! Denne alarm har fået topkarakterer hos den tyske Stiftung Warentest, der er kendt for gennemgående grundige og uvildige tests. Dermed vil du uden tvivl mærke kvaliteten fra dag 1 af, hvis du vælger denne babyalarm!

Phillips Avent SCD501 minder i det store hele meget om ovenstående model, som også er fremstillet af Phillips – hvilket naturligvis betyder mange brugbare funktioner, der fungerer til perfektion! Den helt store forskel på de to modeller er, at denne babyalarm ikke har genopladelige batterier, hvilket dog i det store hele ikke betyder noget, da alarmen er utrolig strømbesparende!

DECT Eco tilstand for lav stråling og god strømbesparelse!

Phillips Avent SCD501 følger i fodsporene på den førnævnte model, hvor du altså f.eks. får natlys, der kan være med til at berolige dit barn, når du ikke lige er i nærheden. Herudover testede Stiftung Warentest denne alarm og kunne konstatere, at du får både høj lydkvalitet og meget lav interferens – to funktioner, der er essentielle for at kunne høre dit barn tydeligt!

Avent SCD501 er ligesom Avent SCD506 udstyret med en DECT forbindelse, der nedsætter den elektromagnetiske stråling og forhindrer interferens og knitren. Denne topmoderne forbindelse er helt privat og krypteret, hvilket betyder, at det er kun dig, der kan lytte med på den – en ekstra grad af sikkerhed mod de moderne trusler!

Avent SCD501 udmærker sig også i test ved at have en ”Eco” tilstand, som kan være med til at spare strøm og nedsætte den elektromagnetiske stråling, når du alligevel ikke har brug for en meget lang rækkevidde. Dette er særlig brugbart i privaten, hvor afstandene aldrig bliver store, og du dermed let kan høre efter dit barn!

De klassiske Phillips dyder!

Phillips producerer normalt ikke et produkt, som de ikke er fuldt tilfredse med, og dette gælder naturligvis også for denne babyalarm! Den præsterer som en testvinder indenfor alle parametre – både indenfor klar lyd uden interferens, lang rækkevidde og en sikker forbindelse!

Phillips Avent SCD501 kan række ligeså langt som den storebror med hele 330 meter udendørs og op til 50 meter indendørs. Dette er mere end rigeligt til langt de fleste situationer, og det bakkes flot op af batterilevetiden, der lyder på hele 24 timer! Du får med andre ord en stabil babyalarm med beroligende funktion, som sikrer dit barn en tryg nattesøvn!

Stiftung Warentest tager sjældent fejl i deres vurderinger, og Phillips Avent SCD501 er endnu en testvinder, når det kommer til babyalarmer! Funktionerne taler helt for sig selv, og derfor er der i virkeligheden ikke andet at gøre end at komme med vores anbefaling af denne alarm – den fortjener 5. pladsen på vores liste i de forskellige babyalarm test!


5. Netgear Arlo babyalarm

 • Anbefalet af eksperter

Arlo Netgear babyalarm

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.797,00 1.797,00 Til butik →
2.399,00 2.399,00 Til butik →

Hvis du gerne vil have en lidt anderledes måde, eller blot en ekstra metode til at holde øje med om dit barn har det godt, eller om det er vågent, er der her en alternativ til en babyalarm. Arlo baby, er som man måske kan se på billedet et overvågningskamera fra Netgear. Fordelen ved denne, og grunden til at den er med i denne babyalarm test, er at den fungerer ligeså perfekt som de normale babyalarmer. Dog er der en masse ekstra funktioner, såsom Full HD videoovervågning, samt mikrofon, nattesyn, og højtalere. Hvis man er ude af huset er det også en udmærket overvågning af huset.

Modellen får mange roser af eksperterne, og anbefales til alle børnefamilier. Det er klart at netop denne model, har en lidt anden prisklasse en mange af de andre i vores babyalarm test. Dette er dog logisk nok, når der er tale om et produkt der har så høj en kvalitet, med en masse brugbare funktioner, som kan gøre det lettere for dig at holde øje med dit barns tilstand.

Designet til børneværelset

Som man måske kan se, så er denne babyalarm designet til at passe ind i de fleste børneværelser. Det er meningen der skal ligne et legetøj, men man skal måske ikke anvende det som legetøj, eftersom kamera kan være skrøbelig imod babyers udviklende motorik. En af de bedste funktioner ved denne babyalarm er, at den kan spille vuggeviser, plus man kan fortælle barnet at man er på vej for at trøste det. Eller blot tale igennem højtalerne, så babyen måske falder til ro igen, blot ved at hører forældrenes stemme.

Nem at sætte op

Ved hjælp af din smartphone kan di let tilkoble dig kameraet, hvor den vil sende dig en live video af hvad der foregår netop i det øjeblik du tilgår kameraet. Ved tilkoblingen kan du indstille babyalarmen sådan at du får besked, hvis der kommer lyde eller bevægelser fra værelset. Det tager som sagt ikke lang tid at sætte op via sin smartphone, især ikke hvis man har lidt teknisk snilde. Hvis man ikke besidder dette, er der en brugsanvisning som guider dig igennem hele processen. Det første og mest simple skridt for, at få alarmen til at virke er, at tilkoble Arlo via et USB-kabel samt en oplader. Herefter vil Arlo blinke, hvilket indikere at den er klar til opsætningen. Specifikationer: 

 • Full HD Video
 • Børnevenligt design
 • Mikrofon og højtaler
 • Nattefunktion
 • Tilkobling via smartphone
 • Kan afspille vuggeviser

Se nedenfor en videoanmeldelse af Arlo:


6. Motorola babyalarm – MBP8

baby alarm

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
185,00 214,00 Til butik →
227,00 227,00 Til butik →
239,00 288,00 Til butik →
499,95 499,95 Til butik →

Denne baby alarm fra Motorola reagerer på den mindste lyd fra dit barn, så du ikke behøver, at være urolig over hvad der sker i børneværelset. Lydstyrken kan skrues op og ned, og når barnet giver lyd fra sig, vil dette blive illustreret med lyd og lys fra baby alarmen.

Sættes direkte i en stikkontakt

Begge enheder sættes direkte i stikkontakten, så man ikke skal bekymre sig om, at alarmen løber tør for strøm. Det anbefales at baby alarmen sættes højst én meter over babyen, så alarmen kan opfange eventuelle små lyde.

Forældre alarmen sættes også i en stikkontakt, og de to enheder har en rækkevide på 50 meter. Alarmen vil lave en lille lyd, hvis enhederne bliver trukket for langt fra hinanden.

Nattelys

Denne enhed kommer også med et indbygget nat lys, der skinder blidt fra alarmen. Dette kan benyttes, hvis ikke man ønsker, at sit barn skal ligge i komplet mørke.


7. Phillips Avent SCD505/00 babyalarm

 • Testvinder – Råd & Rön

Philips babyalarm

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
799,00 799,00 Til butik →
899,95 899,95 Til butik →

Den anden sidste babyalarm på vores liste er endnu en fantastisk model fra Phillips, der med sin simple fremtoning og gode teknologi er et særdeles godt køb til pengene! Dette vidner testresultaterne også om, da Phillips Avent SCD505/00 scorer høje karakterer hos bl.a. Voresbørn.dk og Klikk.no – og faktisk ender som den klare testvinder hos det svenske forbrugermagasin Råd & Rön!

Phillips får stor ros for at have skabt en babyalarm, der både ser pæn ud og har den kvalitet, der skal til for at skabe god tryghed hos dig og dit barn. Dette indebærer solide præstationer indenfor rækkevidde, kvalitet og design i diverse tests, som vi har fundet frem til, hvilket titlen som testvinder også er det tydeligste bevis på!

Indbygget natlys, vuggeviser og Talk-Back funktion!

Som med alle de andre Phillips babyalarmer får du simpelthen bare en mere komplet oplevelse med Avent SCD505/00. Denne oplevelse indeholder muligheden for at benytte den smarte Talk-Back funktion, som kan spare dig for turen ud til barnevognen, hvis blot dit barn har brug for at høre din stemme! Dette er en funktion, som både forældre og barn vil blive utrolig glade for!

Phillips Avent kommer, trods den lave pris, med både indbygget natlys og vuggeviser, som er med til at give dit barn bedre forudsætninger for en rolig søvn! Begge dele beroliger dit barn, når du er nødt til at gå fra det, og mange gange er det bare lige dén ekstra feature, som luller barnet godt i søvn!

Udover de smarte funktioner, så er dette en utrolig solid babyalarm, der har en flot rækkevidde på 330 meter, som er korrekt i forhold til testresultaterne. Modtagelsen er god gennem vægge og andre forhindringer, og du vil altid have det fulde overblik over dit barn med det krystalklare lydsignal!

Til sidst er det værd at nævne, at du simpelthen bare får en brugervenlig tilgang til babyalarmen, der er intuitiv og let at bruge fra dag 1! Forældreenheden er lille og kan bæres om halsen i den medfølgende snor, og knapperne er meget simple og lige til at gå til. Dermed vil du på intet tidspunkt føle, at du ikke forstår det udstyr, du står med i hænderne!

Phillips Avent SCD505/00 er en virkelig grundig og pålidelig babyalarm, som bestemt fortjener den sidste plads på vores liste over de bedste babyalarmer i test! Den har perfekt rækkevidde, lydkvalitet og er veldesignet – og så er den tilmed noget billigere end mange af konkurrenternes. Du får utrolig meget babyalarm for pengene her; en løsning, der kun kan anbefales!

Derfor anbefaler vi og andre Phillips Avent SCD505/00:

 • Utrolig brugervenlig
 • Smart Talk-Back funktion
 • 330 meters rækkevidde
 • Klart signal
 • Vuggevise melodier
 • Indbygget natlampe
 • Lille og transportabel forældreenhed
 • Yderst rimelig pris

8. Neonate BC-6500D

 • Testvinder – Kiddly
 • Testvinder – Vores Børn

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.299,00 1.299,00 Til butik →
1.299,00 1.348,00 Til butik →

nr. 8  over de bedste babyalarmer på markedet finder du Neonate BC-6500D, som er en babyalarm af utrolig høj kvalitet! Den har høstet utrolig gode anmeldelser i tests hos både Søndagsavisen og Voresbørn.dk, og den falder ikke igennem på nogle punkter!

Neonates babyalarm har også fået store roser fra magasinet Klikk.no i deres grundige test af babyalarmer, og det er en genial lille alarm, som du kan have i lommen. Dermed skal du aldrig nogensinde tænke på, hvorvidt du har husket alarmen eller ej, og du kan dermed altid høre, om dit barn sover godt! Alt i alt fortjener Neonate førstepladsen på vores liste over de bedste babyalarmer!

Fantastisk radiosignal og klar lyd

Det vigtigste for en god babyalarm er naturligvis, at du kan høre, hvis dit barn skulle være vågen eller ulykkelig, og det klarer Neonate BC-6500D til perfektion! Samtlige tests, vi har kunnet komme i nærheden af konkluderer enstemmigt, at Neonate har et fantastisk signal, der rækker utrolig langt, samt en utrolig klar lyd, så du aldrig er i tvivl om, hvordan dit barn har det i barnevognen!

Neonate BC-6500D klarer sig imponerende godt, når det drejer sig om radiosignal og lyd – du kan uden problemer høre babygråd fra gården og op på 4. sal, som Voresbørn.dk har testet det! Dette placerer Neonates babyalarm i en klasse for sig, og dit barn kan sove trygt velvidende, at du hele tiden kan høre, hvis der er noget i vejen!

Den smarte babyalarm er utrolig transportabel og fylder ikke meget mere end en lille smartphone, hvilket gør den nem og handy at have med rundt i huset. Herudover bliver denne topmodel fra Neonate også rost for at have et flot, stort display, som er let at kontrollere, ligesom batterilevetiden er længere, end hos mange af de konkurrerende modeller!

Ladestation til både sender og modtager

Udover den klare lyd og gode batterilevetid, så kommer Neonates babyalarm også med muligheden for at oplade både sender og modtager på samme tid – selv mens de er i brug! Dette er utrolig smart, og ifølge omfattende tests virker det utrolig godt og gnidningsfrit. Du får en ladestation med til begge ender af forbindelsen, således at opladningen ikke er forbeholdt én central station – velkommen til fremtiden!

Neonate er virkelig en smart babyalarm, som tilmed har indbygget stemmeaktivering, hvilket bidrager voldsomt til den lange batterilevetid! Denne funktion høster store roser hos både Søndagsavisen og Voresbørn.dk, og den sætter automatisk enhederne på standby, når der ingen lyd er. Den digitale lyd opfanges uden nogen støj overhovedet, og stemmeaktiveringen slår automatisk til, når dit barn giver lyd fra sig!

Sidst men ikke mindst udsender Neonate babyalarmen den laveste mængde stråling i de omfattende tests af babyalarmer, ligesom den har mulighed for at koble flere enheder til forældreenheden. Dermed kan du nøjes med én central enhed, hvis du har flere børn – det er virkelig smart! Desuden kan du få diskret alarmering ved hjælp af vibration, hvis du foretrækker dette i stedet.

Alt i alt er Neonate BC-6500D i en klasse for sig selv, hvis man ser på resultaterne i mange forskellige uvildige tests, og det er derfor ikke nogen overraskelse, at den stryger direkte til tops på vores liste. Dette er en af bedste babyalarm på markedet i øjeblikket!


Fem gode råd, når du skal købe babyalarm!

Som tidligere beskrevet findes der utrolig mange forskellige babyalarmer på markedet, og dette kan gøre det meget nemt at miste overblikket. Af denne grund er det ikke altid nemt at finde frem til lige nøjagtig den babyalarm, som passer både til barnet og resten af familien. Dette vil vi dog gerne hjælpe dig lidt med, hvorfor vi har fundet disse fem gode råd omkring ting, du bør holde dig for øje, når du skal finde den perfekte babyalarm:

 • Afstem dine behov: Som udgangspunkt er det utrolig vigtigt at overveje, nøjagtig hvilke krav og hvilke behov i har brug for, at en babyalarm skal udfylde i jeres husstand. Hvis du gør dette, så kan du spare dig selv for unødige udgifter til en babyalarm, der i virkeligheden kan alt for meget i forhold til det, som du har brug for!
 • Tjek batterierne: I mange af babyalarmerne bruges der forskellige typer af batterier, som kan skifte mellem indbyggede eller udskiftelige. Her kan det være en god ide at lede efter en babyalarm, som benytter sig af indbyggede, genopladelige batterier, da disse ikke giver ekstra udgifter hen af vejen!
 • Led efter DECT-teknologi: Hvis du gerne vil have, at din nye babyalarm skal være helt klar i lyden og have så lidt interferens som overhovedet muligt, så er det med at vælge en alarm med DECT-teknologien. DECT er den nyeste måde at sende signaler 100 % digitalt på, hvilket giver god lyd og ikke mindst en sikker forbindelse!
 • Brug trådløse telefoner: Nogle gange kan du være heldig at spare pengene til en ny babyalarm ved at finde et sæt trådløse telefoner med DECT-teknologien, der dermed også kan bruges som babyalarm!
 • Brug en walkie talkie: Hvis midlerne ikke helt er til at vælge den dyrere babyalarm-løsning, så kan du muntre dig med, at et par ganske almindelige walkie talkies også fungerer ganske godt som babyalarm – giv det et forsøg og se, om det virker for jer!

Hav dette for øje, når du vælger babyalarm!

Signal / rækkevidde

Rækkevidde er én af de ting, der er alfa og omega for en god babyalarm, og det er derfor noget, som du bør vurdere meget højt, når du skal ud og købe en babyalarm! Du skal hele tiden tænke på de situationer, som du kommer til at stå i og vurdere, om rækkevidden er god nok til dine behov. Man skal jo helst kunne befinde sig i den anden ende af huset uden at miste forbindelsen til barnet. Generelt gælder det naturligvis, at jo længere rækkevidden er, desto mere praktisk er alarmen i det daglige!

Signalet handler meget om, hvor godt og hurtigt alarmen reagerer, hvis dit barn skulle vågne og græde – og der er vidt forskellige reaktionstid for de forskellige babyalarmer på markedet! I forbindelse med testene af de mange babyalarmer, så vi meget forskellige reaktionstider, og her handler det selvfølgelig om at vælge en alarm med kort reaktionstid.

Brugervenlighed

En babyalarm burde ikke være raketvidenskab, men faktum er dog, at der findes mange babyalarmer, som indeholder så mange muligheder og funktioner, at det kan være svært at finde hoved og hale i dem! Det handler derfor i den grad om, at du vælger en babyalarm, som er relativt simpel, men samtidig kan en hel del. Hvis du, som forælder, ikke kan finde ud af at betjene alarmen, så bør du vælge en mere simpel løsning. Her kan det naturligvis være en særdeles stor hjælp, hvis der følger en grundig og god brugervejledning med i pakken – det er ikke en selvfølge, så hav endelig dette for øje!

Forstyrrelse af signal (Interferens)

Mange af de specielt billigere babyalarmer har en tendens til at blive forstyrret af andre signaler fra f.eks. mobiltelefoner eller andre babyalarmer. Dette er en alment kendt svaghed ved signaler på kort distance, og dette gælder som sådan ikke kun for babyalarmer. Faktum er dog, at naboens babyalarm f.eks. kan gå ind og forstyrre signalet til din egen, hvorfor i kan ende med at stå og snakke med hinanden. Derfor anbefaler vi helt sikkert, at du vælger en babyalarm, der automatisk filtrerer andre forstyrrelser fra, således at der, med et fint ord, ikke kommer interferens på signalet!

Strømforbrug

Hvis du gerne vil undgå det sædvanlige mønster med én opladning om dagen for din babyalarm, så er det vigtigt, at du tager strømforbruget i betragtning! Som vi også har beskrevet herover har de mange forskellige babyalarmer vidt forskellige batterilevetider, og generelt bør du vælge en alarm med en meget høj batterilevetid. Dermed står du aldrig og mangler strøm til middagsluren, hvilket kan være et stort irritationsmoment i en travl hverdag!

Vi håber meget, at du har fået noget ud af at læse denne babyalarm test, og at du har kunnet bruge de gode råd, vi har lagt frem for dig. Det har været en fornøjelse at finde de bedste babyalarmer på markedet, så du ikke behøver at bruge tid på det!


Læs også: Autostol test 2019