Babyalarm test 2020 – Den bedste babyalarm

Opdateret d. 22.01.2020

Hvilken babyalarm er den absolut bedste på markedet lige nu? Det skulle du meget gerne finde svar på herunder, hvor vi har taget de nyeste testresultater og samlet en top 8 liste over de bedste babyalarmer lige nu! Babyalarmerne kan forskellige ting og kommer i forskellige prisklasser, men fælles for dem alle er, at de har scoret højt i forskellige tests hos forbrugermagasinerne i Skandinavien for nyligt. Herudover har vi til sidst inkluderet en kort vejledning til, hvad du bør kigge efter, når du skal vælge den rette babyalarm til din lille purk.

Vi vil gerne understrege, at vi ikke selv har foretaget tests på disse babyalarmer, men at vi udelukkende har samlet en række resultater fra uvildige tests hos forskellige forbrugermagasiner. Dermed får du overskueligt overblik over de testvindende babyalarmer uden at skulle besøge og betale for testresultaterne andre steder.

Uden yderligere omsvøb præsenterer vi således vores top 8 liste over de bedste babyalarmer på markedet ifølge forbrugermagasinerne og redaktionen bag Bedste10.dk.


1. Neonate BC-5800D

 • Testvinder – Søndagsavisen
 • Kåret som ‘Bedst til prisen’ – Kiddly

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Neonate BC-5800D er en forbedret udgave af den tidligere testvinder med modelnavnet BC-5000 A. Den har eksempelvis fået en ny og digitalt kodet forbindelse, som automatisk søger efter en frekvens med færrest mulige forstyrrelser.

Derudover er både højttaler og mikrofon forbedret, så både sender og modtager fungerer bedre end før. Enhederne kan til forveksling ligne hinanden, men på de to enheder er enten skrevet “Parent Unit” eller “Baby Unit”, så du altid kan kende forskel på dem.

De er begge udstyret med Li-Ion batterier som giver lang levetid, og de kan desuden klatlades mens babyalarmerne er i brug. Der medfølger to ladestationer, som babyalarmerne nemt kan placeres i når de skal oplades. Derudover indeholder babyalarmen natlys, temperaturmåler, alarm ved dårligt signal, alarm ved lavt batteri og vibrator i forældreenheden.


2. NEONATE BC-6900D – BABYALARM UDEN STRÅLING OG MED LANG RÆKKEVIDDE

NEONATE BC-6900D

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.299,00 DKK

Neonate kan skrive en hel række af gode babyalarmer på CV’et. Modellen med navnet BC-6900D er ingen undtagelse. Du er her sikret en babyalarm, der er fyldt med en række bekvemme funktioner, som kan gøre dig helt tryg ved at lade dit barn sove for sig selv – både ude og inde!

Idéen med en babyalarm er, at du som forældre skal være tryg ved at lade dit barn stå på terrassen, mens du gør rent indenfor – eller indenfor, mens du ordner haven. Ligegyldigt situationen, så er tryghed nøgleordet, når det kommer til ens børn. Derfor er Neonates BC-6900D et fremragende valg, fordi du er sikret interferensfri transmission i en særdeles høj lydkvalitet. Du får en rækkevidde på op til 800 meter, som uden problemer også fungerer igennem tykkere mure. Du kan altså trygt lade barnevognen stå i et andet rum eller i lejlighedskompleksets fælles baggård. 

Nul stråling og genopladelige batterier

Der er absolut ikke meget fidus i en babyalarm, hvis du skal være nervøs for, om den er skadelig for barnet. Ovenikøbet kan det være svært at finde ud af, hvad der er op og ned i elektronikkens verden, når man snakker om stråling fra elektroniske apparater. Det er slet ikke noget, du behøver at gå på kompromis med, hvis du har øjnene på BC-6900D modellen. Neonate lover nemlig, at dit barn bliver udsat for nul til minimal stråling, når du bruger deres enheder.

Babyalarmen fra Neonate er desuden udstyret med 1450 mAh batterier, som du kan lade op, uanset hvor meget strøm de har tilbage. På den måde slipper du også får engangsbatterier, som dit barn måske kan få nørklet ud af alarmen. Desuden bruger babyalarmens enheder slet ikke strøm, når skærmen ikke er i brug. Disse går automatisk på standby, når der ikke er støj og lyde.

Andre funktioner

Hvis du har flere børn eller synes, det er bekvemt at have babyalarmer stående fast i bestemte rum, kan du tilslutte op til tre babyenheder til den ene forældreenhed. Du kan let se dig ud af, hvilken alarm der giver lyd på grund af et forskelligfarvet LED-varslingssystem.

En anden smart funktion er muligheden for tovejskommunikation. Det vil sige, du også kan kommunikere til dit barn igennem forældreenheden.

Når det er sommer, og dit barn bliver kørt udenfor til eftermiddagsluren, bliver du formegentlig glad for temperaturindikatoren, som kan give alarm, hvis temperaturen ikke passer.


3. MOTOROLA MBP55

MOTOROLA MBP55

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.322,00 DKK
1.359,00 DKK
1.382,00 DKK
1.382,00 DKK
1.399,00 DKK
1.699,00 DKK
1.981,99 DKK

Lad trygt dit barn falde til ro takket være denne babyalarm fra Motorola. Det er slut med at være nervøs for, om barnet sover, eller om forbindelsen er røget. Modellen MBP55 har nemlig et indbygget kamera, der lader dig holde øje med dit barn via en LCD-skærm. Kameraet kan placeres på en overflade eller monteres på et rør – som en tremme eller et stoleben. Sammen med den ekstra følsomme mikrofon får du en helgardering på op til 300 meters afstand.

Udover det basale får du flere smarte funktioner som for eksempel et termometer, som kan overvåge temperaturen omkring dit barn. På den måde har du en fornemmelse af, hvor varmt barnet har det uden at være samme rum.

Babyalarmen gør det også muligt at lade dit barn høre dig. Den er nemlig designet med tovejskommunikation. Det lader dig berolige barnet på afstand – og ellers i hvert fald indtil du er tilstede i rummet. Hvis du ønsker det, kan du også sætte babyalarmen til at berolige dit barn for dig. Den kommer nemlig med fem indstillede vuggeviser, som kan spille.

Specifikationer:

 • Kamera og ekstra følsom mikrofon
 • 300 meters rækkevidde
 • Termometer til at overvåge temperatur
 • Fem forskellige vuggeviser 
 • Tovejskommunikation lader barnet høre dig

4. Phillips Avent SCD506

 • Gode anmeldelser

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du leder efter en billigere babyalarm, som giver mange af de dyrere modeller baghjul, så er Phillips Avent SCD506 den perfekte babyalarm til dig! Denne geniale model får en fantastisk samlet bedømmelse, og den blæser mange af de dyrere konkurrenter omkuld i dybdegående test!

Med Phillips Avent SCD506 får du en hamrende stabil babyalarm, som kan meget mere end bare at overvåge dit barn: Du får en række smarte funktioner, der kan være til gavn for både dig og dit barn! Herudover får den rosende ord for at mindske den elektromagnetiske stråling med dens smarte ECO-mode, som du kan slå til og fra efter behov.

Philips Avent SCD506 babyalarmen har en meget høj rækkevidde på op til 330 meter, 24 timers driftstid og cirka 8 timers opladningstid. Den har desuden indbygget et varmt natlys og vuggeviser, som du kan tænde for at skabe tryghed om dit sovende barn.

Der medfølger strømadapter til enhederne, og i forældreenheden kan du bruge enten almindelige eller genopladelige AA-batterier, hvis du ønsker at tage den med i haven eller rundt i huset. Der er desuden mulighed for 2-vejs tale gennem denne babyalarm, så du eksempelvis kan lade barnet høre din stemme, mens du bevæger dig ud mod barnevognen eller barnets seng.

Derudover har den en strømbesparende ECO-mode, som mindsker den elektromagnetiske stråling til gengæld for en lavere rækkevidde. Philips Avent SCD506 babyalarmen er et godt valg til dig der primært skal bruge den i og omkring hjemmet, da babyenheden skal tilsluttes ledning.

DECT-teknologien er samme teknologi som benyttes ved trådløse fastnettelefoner. DECT er den type signal, som Philips Avent SCD506 benytter sig af, og det betyder at der er nul interferens fra f.eks. andre babyalarmer, og så er signalet krypteret så andre ikke kan lytte med.


5. Phillip Avent SCD501

 • Testvinder – Stiftung Warentest

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

På 4. pladsen på vores liste over de bedste babyalarmer i forbrugertests finder du endnu en fantastisk alarm fra Phillips: Avent SCD501! Denne alarm har fået topkarakterer hos den tyske Stiftung Warentest, der er kendt for gennemgående grundige og uvildige tests. Dermed vil du uden tvivl mærke kvaliteten fra dag 1 af, hvis du vælger denne babyalarm!

Phillips Avent SCD501 minder i det store hele meget om ovenstående model, som også er fremstillet af Phillips – hvilket naturligvis betyder mange brugbare funktioner, der fungerer til perfektion! Den helt store forskel på de to modeller er, at denne babyalarm ikke har genopladelige batterier, hvilket dog i det store hele ikke betyder noget, da alarmen er utrolig strømbesparende!

Philips Avent SCD501 babyalarmen ligner med sine funktioner meget den ovennævnte SCD506 babyalarm, som også klarer sig godt i test. Således har den også en rækkevidde på op til 330 meter i åbent landskab og en anslået batterilevetid på op til 24 timer.

Du kan også på denne model tilvælge en DECT Eco tilstand, der sparer på energien og nedsætter strålingen imod en lidt lavere rækkevidde på signalet. Det kan blandt andet anbefales, når du blot har dit barn liggende i sengen, eller i barnevognen på altanen. Der kan monteres batterier i forældreenheden, så du kan tage babyalarmen med rundt i hjemmet.

Det kan eksempelvis være nyttigt, hvis du går rundt og gør rent mens dit barn ligger og sover til middag. Der er desuden indbygget et behageligt varmt natlys i senderen, som du eksempelvis kan bruge når du skal se til dit barn i løbet af natten. Også denne model benytter sig af DECT-teknologien, som du kender fra trådløse fastnettelefoner.

Det er den bedste forbindelse hvis du vil undgå interferens og knitren forårsaget af andre trådløse enheder, og signalet er krypteret således at andre ikke kan koble sig på enheden.


7. Motorola babyalarm – MBP8

baby alarm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne baby alarm fra Motorola reagerer på den mindste lyd fra dit barn, så du ikke behøver, at være urolig over hvad der sker i børneværelset. Lydstyrken kan skrues op og ned, og når barnet giver lyd fra sig, vil dette blive illustreret med lyd og lys fra baby alarmen.

Sættes direkte i en stikkontakt

Begge enheder sættes direkte i stikkontakten, så man ikke skal bekymre sig om, at alarmen løber tør for strøm. Det anbefales at baby alarmen sættes højst én meter over babyen, så alarmen kan opfange eventuelle små lyde.

Forældre alarmen sættes også i en stikkontakt, og de to enheder har en rækkevide på 50 meter. Alarmen vil lave en lille lyd, hvis enhederne bliver trukket for langt fra hinanden.

Nattelys

Denne enhed kommer også med et indbygget nat lys, der skinder blidt fra alarmen. Dette kan benyttes, hvis ikke man ønsker, at sit barn skal ligge i komplet mørke.


8. Neonate BC-6500D

 • Testvinder – Kiddly
 • Testvinder – Vores Børn

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

nr. 8  over de bedste babyalarmer på markedet finder du Neonate BC-6500D, som er en babyalarm af utrolig høj kvalitet! Den har høstet utrolig gode anmeldelser i tests hos både Søndagsavisen og Voresbørn.dk, og den falder ikke igennem på nogle punkter!

Den kan fungere ved hjælp af stemmeaktivering, hvilket betyder at sender og modtager automatisk går på standby når der er helt stille og slår til så snart der er lyde fra barnet. Lyden transmiteres desuden digitalt, så der er ingen støj eller interferens. Neonate babyalarmerne udsender den laveste stråling sammenlignet med babyalarmer der benytter sig af DECT-teknologien. Den har desuden alle de gængse funktioner, som Neonate BC-5800D også har – blandt andet vibrator i forældreenheden, hvilket er smart hvis man ønsker diskret alarmering.


9. Beurer BY84 – Babyalarm med smart display og lang rækkevidde

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

5.990.029,00 DKK

Denne babyalarm fra Beurer har mange gode funktioner. Først og fremmest har den en rækkevidde på helt op til 800 meter. Dit barn har derfor mulighed for at få sig en middagslur i barnevognen ude i haven, uden du skal bekymre dig om, hvorvidt babyalarmens transmissionsrækkevidde rækker. Du skal heller ikke bekymre dig om, om dit barn kommer uden for rækkevidden på 800 meter, for hvis dette er tilfældet, vil babyalarmen informere dig ved at afgive et lydsignal.

Babyalarmen kan bruges i mange forskellige situationer. Blandt andet er det muligt at tage den med på farten, eftersom begge enheder, både forældre- og babyenhed, fungerer med strømforsyning og batteri. Køber du denne babyalarm, følger der to strømforsyninger med, så enhederne kan oplades samtidigt. Kommer du ud i en situation, hvor du har glemt strømforsyningerne derhjemme, kan du blot sætte batterier i enhederne, og de fungerer igen. Både babyenhed og forældreenhed bruger 3 x AAA-batterier. Når du køber babyalarmen, får du 3 af disse batterier med, altså batterier til én af enhederne. En af fordelene ved denne babyalarm er dens lave energiforbrug og den lange levetid. Det lave energiforbrug skyldes, at babyalarmen har ECO+-mode, og den lange levetid skyldes blandt andet, at enhederne er genopladelige, men også fungerer ved batterier.

Innovativt display med smarte funktioner

En af de smarte funktioner ved Beurer BY84 er displayet. Mange forældre til små børn kender til det, at babyalarmen siger en lyd, men man er i tvivl om, hvad det er for en lyd. Med denne babyalarm behøver du ikke længere være i tvivl, eftersom displayet fortæller dig, hvilken tilstand dit barn er i. Displayet kan vise tre forskellige tilstande:

 • Vågen baby
 • Sovende baby
 • Grædende baby

Hermed skal du aldrig mere bekymre dig om, hvilken tilstand dit barn er i under dets middagslur. Displayet kan, ud over de ovenstående tre tilstande, vise den valgte kanal samt batteri- og støjniveau. Frekvensen for denne babyalarm er 864 MHz. Udover det smarte display, er det på denne babyalarm muligt at ændre lydstyrken på forældreenheden samt justere lydfølsomheden på babyenheden. Begge indstillinger tilpasses trinløst. På Beurer BY84 er det ydermere muligt at mindske interferens med andre radiobølger. Dette gøres ved at vælge mellem to forskellige kanaler og 16 pilottoner. Ønsker du at montere babyalarmen på dit barns værelse, er dette også muligt, eftersom babyalarmen kommer med en klips, der kan fastmonteres på væggen.


10. Philips Avent SCD 831/26 – Babyalarm med LCD-skærm og tovejskommunikation

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.799,00 DKK

Denne babyalarm fra Philips kan bryste sig af mange gode kvaliteter og funktioner. Først og fremmest er du med denne model altid tæt på din baby, eftersom alarmen kommer med en 2,7 tommer LCD-skærm, hvorpå du altid kan se dit barn i klare billeder både om dagen og om natten. Muligheden for at kunne se dit barn om natten kommer af, at modellen har infrarødt nattesyn, der automatisk tænder i mørke. Babyalarmen har herudover en god lydkvalitet, der gør det nemt at gennemskue, om dit barn er i vågen, sovende eller grædende tilstand. Modellen gør tovejskommunikation muligt, og du kan derfor tale og berolige dit barn, selvom du ikke er lige ved siden af. Endvidere kommer babyalarmen med fem indbyggede vuggeviser, der også er til for at berolige barnet, så det atter kan falde i søvn. Philips Avent SCD831/26 har en indendørs rækkevidde på op til 50 meter og en udendørs rækkevidde på op til 300 meter, og babyalarmen kan derfor bruges både indendørs og udendørs. Grundet den nye adaptive FHSS-teknologi, er der en sikker og privat forbindelse mellem forældreenheden og babyenheden. Du skal derfor aldrig bekymre dig om, hvorvidt du kan høre dit barn eller ej. Modellen kommer med genopladelige batterier, der kan holde i op til 10 timer, før de skal genoplades. Der er derfor tale om en babyalarm med en lang levetid, hvor du ikke skal bekymre dig om opladning konstant. Babyalarmen er udstyret med en energibesparende ECO-tilstand med forbindelsesindikator. Tænder du for ECO-tilstanden, kan du reducere babyalarmens strømforbrug, når der er stille, dér hvor dit barn befinder sig. Når denne tilstand er slået til, slukkes der for lyd- og videotransmission, og enhederne vil kun oprette forbindelse, når der er aktivitet hos barnet. Dog har du altid forbindelse til babyenheden grundet den innovative forbindelsesindikator. Sidst, men ikke mindst, er denne babyalarm designet således, at du kan indstille babyenhedens mikrofonfølsomhed. Det betyder, at du, ved at justere følsomheden af mikrofonen, kan bestemme, hvilket lydniveau babyenheden skal registrere. På denne måde kan du indstille babyalarmen således, at den registrerer, når barnet græder, men ikke når det pludrer. Dette kan være en fordel, da du på denne måde altid ved, hvornår dit barn har brug for dig. Babyalarmen ligger i en prisklasse, hvor de fleste kan være med, og der er derfor tale om en kvalitetsbabyalarm til en god pris.


11. Neonate BC4600D – Lille og praktisk babyalarm med lav stråling

Neonate BC4600D

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne babyalarm fra Neonate er lille og smart. Den fylder ikke mere end en mobiltelefon, da den kun er 9 cm høj, 4,6 cm bred og 2 cm tyk. Her er der altså tale om en babyalarm, der har den perfekte størrelse til lommen. Modellen kommer med mange gode fordele, blandt andet er den med lav stråling, hvilket er et klart plus i forhold til, at den skal være ved siden af dit barn. Strålingen er på max. 25mW og babyalarmen har herudover ingen pulserende stråling. Neonate BC4600D har en rækkevidde på helt op til 800 meter og ydermere digital, så signalet ikke forstyrres af andre alarmer. Du han derfor altid være sikker på, at du kan høre, hvis dit barn vågner, selvom du har bevæget dig et gost stykke væk. Du kan, af denne babyalarm, forvente en lang levetid, da den bruger litium-batterier, der kan genoplades og klatlades uden, at det vil have en effekt på batteriets levetid. Batterierne har en standby-tid på op til 30 timer, og en fuld opladning af batteriet tager mellem 3 og 4 timer. I forhold til batteriet har babyalarmen en batterialarm, der giver udslag når batteriniveauet er lavt. Modellen er udstyret med justerbar audio sensitivitet, hvilket betyder, at du kan justere, hvor følsom alarmen skal være. Hermed kan du justere følsomheden således, at du helt kan undgå, at højtalerne fanger baggrundsstøj. Ydermere kommer denne babyalarm fra Neomate med vågelys, der kan indstilles på forskellige måder – både til on, off og stemmeaktiveret. Rent designmæssigt er der tale om en diskret og enkel babyalarm i sort med grå kant. På alarmens front finder du de få, men væsentlige knapper, hvorpå, du justerer alarmens forskellige funktioner

En babyalarm til en god pris

Babyalarmer findes i mange forskellige prisklasser, men tit og ofte er de forholdsvis dyre. En af plusserne ved Neonate BC4600D er dens pris. Babyalarmen koster omkring 700 kroner, og er dermed en babyalarm, med mange gode funktioner til en overkommelig pris. Modellen egner sig, blandt andet grundet den lange transmissionsrækkevidde, til de fleste baby-familier, og er et godt bud på en god babyalarm med en lang levetid. Vælger du at købe denne babyalarm, består pakken af en babyenhed, senderen og en forældreenhed, modtageren. Herudover medfølger der to micro-USB-strømadaptere, to 350 mAh litium-polymer genopladelige batterier, en quickstart-guide samt to nakkeremme.


12. Philips Avent SCD 831/26 – babyalarm med video og talefunktion

Denne babyalarm fra Phillips har en række fordele, som er med til at give den en klar placering på denne liste. Det er en alarm, som har en lang række tekniske fordele, der kan gøre dig mere tryg, når du ordner dagens gøremål, mens din baby sover til middag i et andet rum.

Alarmen kommer blandt andet med en skærm med video, så du har mulighed for at se din baby, når han/hun ligger og sover på sit værelse. Du kan endda se dit barn om natten, da systemet har et infrarødt nattesyn, der tændes automatisk, når der er mørkt.

Derudover er der også en talefunktion, som gør, at du kan tale til dit barn igennem alarmen. Sommetider har dit barn nemlig kun brug for at høre din stemme for at blive beroliget, og med denne talefunktion, er du aldrig langt fra ham eller hende.

Gode ting ved Phillips Avent SCD 831/26 Babyalarm:

 • Videofunktion
 • Talefunktion
 • Trådløs levetid i op til 10 timer
 • ECO-mode
 • Op til 330 meters rækkevidde
 • Privat og sikker forbindelse
 • Vuggeviser

Informationer om Phillips Avent SCD babyalarm

Denne babyalarm kommer med enormt mange fordele, og den er særligt unik i forhold til dens særlige teknologiske egenskaber og funktioner. Med denne babyalarm har du mulighed for at se din baby på video, så du altid kan holde øje med, at alt er som det skal være på babyværelset. Desuden kan du tale til din baby igennem alarmen for at berolige ham eller hende.

Ud over de smarte video- og talefunktioner, er denne alarm også udstyret med en sikker og privat forbindelse. Det betyder, at du altid kan høre din baby tydeligt og klart uden ude fra forstyrrelser på jeres kanal.

Babyalarmen har en lang levetid på op til 10 timer i trådløs tilstand, så du kan have den til hele natten uden behov for ledning og stikkontakt. Desuden har du også mulighed for at sætte den til ECO-mode. I denne tilstand sørger du for at mindske strømforbruget og forlænger derved også levetiden. Det kan være en rigtig god løsning, hvis du har alarmen med på tur eller skal have den til at holde i længere tid i trådløs tilstand.

En af de helt særlige egenskaber ved denne babyalarm er også, at du kan vælge blandt forskellige vuggeviser, som kan hjælpe med at sende dit barn til ro.


Hav dette for øje, når du vælger babyalarm!

Signal / rækkevidde

Rækkevidde er én af de ting, der er alfa og omega for en god babyalarm, og det er derfor noget, som du bør vurdere meget højt, når du skal ud og købe en babyalarm! Du skal hele tiden tænke på de situationer, som du kommer til at stå i og vurdere, om rækkevidden er god nok til dine behov. Man skal jo helst kunne befinde sig i den anden ende af huset uden at miste forbindelsen til barnet. Generelt gælder det naturligvis, at jo længere rækkevidden er, desto mere praktisk er alarmen i det daglige!

Signalet handler meget om, hvor godt og hurtigt alarmen reagerer, hvis dit barn skulle vågne og græde – og der er vidt forskellige reaktionstid for de forskellige babyalarmer på markedet! I forbindelse med testene af de mange babyalarmer, så vi meget forskellige reaktionstider, og her handler det selvfølgelig om at vælge en alarm med kort reaktionstid.

Brugervenlighed

En babyalarm burde ikke være raketvidenskab, men faktum er dog, at der findes mange babyalarmer, som indeholder så mange muligheder og funktioner, at det kan være svært at finde hoved og hale i dem! Det handler derfor i den grad om, at du vælger en babyalarm, som er relativt simpel, men samtidig kan en hel del. Hvis du, som forælder, ikke kan finde ud af at betjene alarmen, så bør du vælge en mere simpel løsning. Her kan det naturligvis være en særdeles stor hjælp, hvis der følger en grundig og god brugervejledning med i pakken – det er ikke en selvfølge, så hav endelig dette for øje!

Forstyrrelse af signal (Interferens)

Mange af de specielt billigere babyalarmer har en tendens til at blive forstyrret af andre signaler fra f.eks. mobiltelefoner eller andre babyalarmer. Dette er en alment kendt svaghed ved signaler på kort distance, og dette gælder som sådan ikke kun for babyalarmer. Faktum er dog, at naboens babyalarm f.eks. kan gå ind og forstyrre signalet til din egen, hvorfor i kan ende med at stå og snakke med hinanden. Derfor anbefaler vi helt sikkert, at du vælger en babyalarm, der automatisk filtrerer andre forstyrrelser fra, således at der, med et fint ord, ikke kommer interferens på signalet!

Strømforbrug

Hvis du gerne vil undgå det sædvanlige mønster med én opladning om dagen for din babyalarm, så er det vigtigt, at du tager strømforbruget i betragtning! Som vi også har beskrevet herover har de mange forskellige babyalarmer vidt forskellige batterilevetider, og generelt bør du vælge en alarm med en meget høj batterilevetid. Dermed står du aldrig og mangler strøm til middagsluren, hvilket kan være et stort irritationsmoment i en travl hverdag!

Vi håber meget, at du har fået noget ud af at læse denne guide om babyalarm tests, og at du har kunnet bruge de gode råd, vi har lagt frem for dig. Det har været en fornøjelse at finde de bedste babyalarmer på markedet, så du ikke behøver at bruge tid på det! Vi har brugt flere kilder til at samle denne test. Vores produkt informationer stammer fra barnetunivers som tester og samligner de bedste babyalarmer.


Læs også: Autostol test 2020

Denne side er anmeldt af: Christoffer H. Larsen 10/10