Babyalarm test-guide:
Vores bud på de bedste babyalamer ifølge anmeldelser og test

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

5 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Hvilken babyalarm er den absolut bedste på markedet lige nu? Det skulle du meget gerne finde svar på herunder, hvor vi har taget de nyeste testresultater fra uvildige eksperttests og samlet en top 15 liste over de bedste babyalarmer lige nu. Babyalarmerne kan forskellige ting og kommer i forskellige prisklasser, men fælles for dem alle er, at de har scoret højt i forskellige tests hos forbrugermagasinerne i Skandinavien. Herudover har vi til sidst inkluderet en kort vejledning til, hvad du bør kigge efter, når du skal vælge den rette babyalarm til din lille purk.

Vi vil gerne understrege, at vi ikke selv har foretaget tests på disse babyalarmer, men at vi udelukkende har samlet en række resultater fra uvildige tests hos forskellige forbrugermagasiner. Dermed får du overskueligt overblik over de testvindende babyalarmer uden at skulle besøge og betale for testresultaterne andre steder.

Uden yderligere omsvøb præsenterer vi således vores top 15 liste over de bedste babyalarmer på markedet ifølge forbrugermagasinerne og redaktionen bag bedste10.dk.

Seneste ændring: 6. marts 2023

Vi har rykket Philips Avent SCD 831/26 til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

20. januar 2023

Vi har rykket Motorola MBP855 Connect til outlet sektionen.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste babyalarmer i test-guiden 2023:

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Neonate BC-5800D babyalarm - med temperaturmåling og lang batteritid

 • Testvinder i søndagsavisen
 • Bedst til prisen i test ved Kiddly

Neonate BC-5800D er en forbedret udgave af den tidligere testvinder med modelnavnet BC-5000 A. Den har eksempelvis fået en ny og digitalt kodet forbindelse, som automatisk søger efter en frekvens med færrest mulige forstyrrelser.

Dagens bedste priser og tilbud på Neonate BC-5800D babyalarm:

 • Automatisk frekvensindstilling
 • Lang batterilevetid
 • Måler babys temperatur

Mere om Neonate BC-5800D babyalarm

Derudover er både højttaler og mikrofon forbedret, så både sender og modtager fungerer bedre end før. Enhederne kan til forveksling ligne hinanden, men på de to enheder er enten skrevet “Parent Unit” eller “Baby Unit”, så du altid kan kende forskel på dem.

De er begge udstyret med Li-Ion batterier som giver lang levetid, og de kan desuden klatlades mens babyalarmerne er i brug. Der medfølger to ladestationer, som babyalarmerne nemt kan placeres i når de skal oplades. Derudover indeholder babyalarmen natlys, temperaturmåler, alarm ved dårligt signal, alarm ved lavt batteri og vibrator i forældreenheden.

Fordele og ulemper ved Neonate BC-5800D babyalarm

Fordele

 • Digital kodet forbindelse for minimal interferens
 • Forbedret højttaler og mikrofon for bedre funktion
 • Langtidsholdbare Li-Ion-batterier med praktiske ladestationer
 • Ekstra funktioner som natlys og temperaturmåling
 • Anerkendt som testvinder og bedste værdi for pengene

Ulemper

 • Kun få butikker har produktet
 • Kort rækkevidde
 • Ingen videoovervågning

Neonate BC-6500D - babyalarm der kan vibrere

Her finder du Neonate BC-6500D, som er en babyalarm af utrolig høj kvalitet! Den har høstet utrolig gode anmeldelser i tests hos både Søndagsavisen og Voresbørn.dk, og den falder ikke igennem på nogle punkter!

Dagens bedste priser og tilbud på Neonate BC-6500D:

 • Testvinder – Kiddly
 • Testvinder – Vores Børn

Mere om Neonate BC-6500D

Den kan fungere ved hjælp af stemmeaktivering, hvilket betyder at sender og modtager automatisk går på standby når der er helt stille og slår til så snart der er lyde fra barnet. Lyden transmitteres desuden digitalt, så der er ingen støj eller interferens. Neonate babyalarmerne udsender den laveste stråling sammenlignet med babyalarmer der benytter sig af DECT-teknologien. Den har desuden alle de gængse funktioner, som Neonate BC-5800D også har – blandt andet vibrator i forældreenheden, hvilket er smart hvis man ønsker diskret alarmering.

Fordele og ulemper ved Neonate BC-6500D

Fordele

 • Utrolig kvalitet og positive anmeldelser
 • Stemmeaktivering til automatisk standby
 • Digital lydoverførsel uden støj eller interferens
 • Lav stråling sammenlignet med DECT-teknologi
 • Diskret alarmering med vibrator i forældreenheden

Ulemper

 • Vibratorfunktionen kan være for kraftig for nogle forældre

Neonate BC-6900D babyalarm - minimal stråling og med lang rækkevidde

Neonate kan skrive en hel række af gode babyalarmer på CV’et. Modellen med navnet BC-6900D er ingen undtagelse. Du er her sikret en babyalarm, der er fyldt med en række bekvemme funktioner, som kan gøre dig helt tryg ved at lade dit barn sove for sig selv – både ude og inde!

Dagens bedste priser og tilbud på Neonate BC-6900D babyalarm:

 • Udsender ingen stråling
 • Rækkevidde på 800 meter
 • Intet strømforbrug på standby

Mere om Neonate BC-6900D babyalarm

Idéen med en babyalarm er, at du som forældre skal være tryg ved at lade dit barn stå på terrassen, mens du gør rent indenfor – eller indenfor, mens du ordner haven. Ligegyldigt situationen, så er tryghed nøgleordet, når det kommer til ens børn. Derfor er Neonates BC-6900D et fremragende valg, fordi du er sikret interferensfri transmission i en særdeles høj lydkvalitet. Du får en rækkevidde på op til 800 meter, som uden problemer også fungerer igennem tykkere mure. Du kan altså trygt lade barnevognen stå i et andet rum eller i lejlighedskompleksets fælles baggård.

Der er absolut ikke meget fidus i en babyalarm, hvis du skal være nervøs for, om den er skadelig for barnet. Ovenikøbet kan det være svært at finde ud af, hvad der er op og ned i elektronikkens verden, når man snakker om stråling fra elektroniske apparater. Det er slet ikke noget, du behøver at gå på kompromis med, hvis du har øjnene på BC-6900D modellen. Neonate lover nemlig, at dit barn bliver udsat for nul til minimal stråling, når du bruger deres enheder.

Babyalarmen fra Neonate er desuden udstyret med 1450 mAh batterier, som du kan lade op, uanset hvor meget strøm de har tilbage. På den måde slipper du også for engangsbatterier, som dit barn måske kan få nørklet ud af alarmen. Desuden bruger babyalarmens enheder slet ikke strøm, når skærmen ikke er i brug. Disse går automatisk på standby, når der ikke er støj og lyde.

Hvis du har flere børn eller synes, det er bekvemt at have babyalarmer stående fast i bestemte rum, kan du tilslutte op til tre babyenheder til den ene forældreenhed. Du kan let se dig ud af, hvilken alarm der giver lyd på grund af et forskelligfarvet LED-varslingssystem.

En anden smart funktion er muligheden for tovejskommunikation. Det vil sige, du også kan kommunikere til dit barn igennem forældreenheden.

Når det er sommer, og dit barn bliver kørt udenfor til eftermiddagsluren, bliver du formentlig glad for temperaturindikatoren, som kan give alarm, hvis temperaturen ikke passer.

Fordele og ulemper ved Neonate BC-6900D babyalarm

Fordele

 • Minimal stråling for babyens sikkerhed
 • Interferensfri transmission med høj lydkvalitet
 • Lang rækkevidde på op til 800 meter for udvidet overvågning og fleksibilitet
 • Mulighed for at tilslutte op til tre babyenheder til en forældreenhed
 • Tovejskommunikation for nem interaktion med din baby

Ulemper

 • Leveres ikke med garanti

Beurer BY84 - babyalarm med smart display og lang rækkevidde

Denne babyalarm fra Beurer har mange gode funktioner. Først og fremmest har den en rækkevidde på helt op til 800 meter. Dit barn har derfor mulighed for at få sig en middagslur i barnevognen ude i haven, uden du skal bekymre dig om, hvorvidt babyalarmens transmissionsrækkevidde rækker. Du skal heller ikke bekymre dig om, om dit barn kommer uden for rækkevidden på 800 meter, for hvis dette er tilfældet, vil babyalarmen informere dig ved at afgive et lydsignal.

Dagens bedste priser og tilbud på Beurer BY84:

Mere om Beurer BY84

Babyalarmen kan bruges i mange forskellige situationer. Blandt andet er det muligt at tage den med på farten, eftersom begge enheder, både forældre- og babyenhed, fungerer med strømforsyning og batteri. Køber du denne babyalarm, følger der to strømforsyninger med, så enhederne kan oplades samtidigt. Kommer du ud i en situation, hvor du har glemt strømforsyningerne derhjemme, kan du blot sætte batterier i enhederne, og de fungerer igen. Både babyenhed og forældreenhed bruger 3 x AAA-batterier. Når du køber babyalarmen, får du 3 af disse batterier med, altså batterier til én af enhederne. En af fordelene ved denne babyalarm er dens lave energiforbrug og den lange levetid. Det lave energiforbrug skyldes, at babyalarmen har ECO+-mode, og den lange levetid skyldes blandt andet, at enhederne er genopladelige, men også fungerer ved batterier.

En af de smarte funktioner ved Beurer BY84 er displayet. Mange forældre til små børn kender til det, at babyalarmen siger en lyd, men man er i tvivl om, hvad det er for en lyd. Med denne babyalarm behøver du ikke længere være i tvivl, eftersom displayet fortæller dig, hvilken tilstand dit barn er i. Displayet kan vise tre forskellige tilstande:

 • Vågen baby
 • Sovende baby
 • Grædende baby

Hermed skal du aldrig mere bekymre dig om, hvilken tilstand dit barn er i under dets middagslur. Displayet kan, ud over de ovenstående tre tilstande, vise den valgte kanal samt batteri- og støjniveau. Frekvensen for denne babyalarm er 864 MHz. Udover det smarte display, er det på denne babyalarm muligt at ændre lydstyrken på forældreenheden samt justere lydfølsomheden på babyenheden. Begge indstillinger tilpasses trinløst. På Beurer BY84 er det ydermere muligt at mindske interferens med andre radiobølger. Dette gøres ved at vælge mellem to forskellige kanaler og 16 pilottoner. Ønsker du at montere babyalarmen på dit barns værelse, er dette også muligt, eftersom babyalarmen kommer med en klips, der kan fastmonteres på væggen.

Fordele og ulemper ved Beurer BY84

Fordele

 • Langtrækkende dækning på op til 800 meter
 • Bærbar og praktisk til brug på farten
 • Dobbelte strømforsyningsmuligheder med både batteri og netstrøm
 • Smart display giver tydelig information om babyens status
 • Brugerdefinerbare lydstyrke- og følsomhedsindstillinger for optimal brug

Ulemper

 • Kan have nedsat ydeevne i visse miljøer
 • Kræver tre AAA-batterier til hver enhed

Dagens bedste priser og tilbud på Phillip Avent SCD833:

Mere om Phillip Avent SCD833

Philips Avent SCD833 babyalarmen ligner med sine funktioner meget den ovennævnte SCD506 babyalarm, som også klarer sig godt i test. Således har den også en rækkevidde på op til 300 meter i åbent landskab og en anslået batterilevetid på op til 10 timer.

Du kan også på denne model tilvælge en DECT Eco tilstand, der sparer på energien og nedsætter strålingen imod en lidt lavere rækkevidde på signalet. Det kan blandt andet anbefales, når du blot har dit barn liggende i sengen, eller i barnevognen på altanen. Der kan monteres batterier i forældreenheden, så du kan tage babyalarmen med rundt i hjemmet.

Det kan eksempelvis være nyttigt, hvis du går rundt og gør rent mens dit barn ligger og sover til middag. Der er desuden indbygget et behageligt varmt natlys i senderen, som du eksempelvis kan bruge når du skal se til dit barn i løbet af natten. Også denne model benytter sig af DECT-teknologien, som du kender fra trådløse fastnettelefoner.

Det er den bedste forbindelse hvis du vil undgå interferens og knitren forårsaget af andre trådløse enheder, og signalet er krypteret således at andre ikke kan koble sig på enheden.

Fordele og ulemper ved Phillip Avent SCD833

Fordele

 • Lang rækkevidde på op til 300 meter
 • DECT Eco-tilstand reducerer stråling og sparer energi
 • Batteridrevet forældreenhed, der er nem at transportere og fleksibel i hjemmet
 • Indbygget varme natlys i senderen giver et behageligt skær om natten
 • Udnytter DECT-teknologi til sikker transmission

Ulemper

 • Rækkevidde på op til 300 meter i åbne områder
 • Reduceret signalrækkevidde ved brug af DECT Eco-tilstand

Det skal du tænke på, når du vælger en babyalarm:

SIGNAL / RÆKKEVIDDE

Rækkevidde er én af de ting, der er alfa og omega for en god babyalarm, og det er derfor noget, som du bør vurdere meget højt, når du skal ud og købe en babyalarm! Du skal hele tiden tænke på de situationer, som du kommer til at stå i og vurdere, om rækkevidden er god nok til dine behov.

Man skal jo helst kunne befinde sig i den anden ende af huset uden at miste forbindelsen til barnet. Generelt gælder det naturligvis, at jo længere rækkevidden er, desto mere praktisk er alarmen i det daglige!

Signalet handler meget om, hvor godt og hurtigt alarmen reagerer, hvis dit barn skulle vågne og græde – og der er vidt forskellige reaktionstid for de forskellige babyalarmer på markedet! I forbindelse med testene af de mange babyalarmer, så vi meget forskellige reaktionstider, og her handler det selvfølgelig om at vælge en alarm med kort reaktionstid.

BRUGERVENLIGHED

En babyalarm burde ikke være raketvidenskab, men faktum er dog, at der findes mange babyalarmer, som indeholder så mange muligheder og funktioner, at det kan være svært at finde hoved og hale i dem! Det handler derfor i den grad om, at du vælger en babyalarm, som er relativt simpel, men samtidig kan en hel del.

Hvis du, som forælder, ikke kan finde ud af at betjene alarmen, så bør du vælge en mere simpel løsning. Her kan det naturligvis være en særdeles stor hjælp, hvis der følger en grundig og god brugervejledning med i pakken – det er ikke en selvfølge, så hav endelig dette for øje!

FORSTYRRELSE AF SIGNAL (INTERFERENS)

Mange af de specielt billigere babyalarmer har en tendens til at blive forstyrret af andre signaler fra f.eks. mobiltelefoner eller andre babyalarmer. Dette er en alment kendt svaghed ved signaler på kort distance, og dette gælder som sådan ikke kun for babyalarmer.

Faktum er dog, at naboens babyalarm f.eks. kan gå ind og forstyrre signalet til din egen, hvorfor i kan ende med at stå og snakke med hinanden. Derfor anbefaler vi helt sikkert, at du vælger en babyalarm, der automatisk filtrerer andre forstyrrelser fra, således at der, med et fint ord, ikke kommer interferens på signalet!

STRØMFORBRUG

Hvis du gerne vil undgå det sædvanlige mønster med én opladning om dagen for din babyalarm, så er det vigtigt, at du tager strømforbruget i betragtning! Som vi også har beskrevet herover har de mange forskellige babyalarmer vidt forskellige batterilevetider, og generelt bør du vælge en alarm med en meget høj batterilevetid. Dermed står du aldrig og mangler strøm til middagsluren, hvilket kan være et stort irritationsmoment i en travl hverdag!

Vi håber meget, at du har fået noget ud af at læse denne guide om babyalarm tests, og at du har kunnet bruge de gode råd, vi har lagt frem for dig. Det har været en fornøjelse at finde de bedste babyalarmer på markedet, så du ikke behøver at bruge tid på det! Vi har brugt flere kilder til at samle denne test.

FAQ

Hvilken babyalarm er den sikreste at bruge?
Nogle af de sikreste babyalarmer, som du kan købe, er modellen Neonate BC-5800D, som er blevet kåret som både ’testvinder’ og ’bedst til prisen’ i en række forbrugstests. Babyalarmen er udstyret med en ny og digitalt kodet forbindelse, som søger for at vælge den frekvens, som der er færrest på.
Når du skal vælge en babyalarm, så skal du vælge en model, som er praktisk for dig og din familie. Dertil er det vigtigt, at du vælger en sikker babyalarm, som indeholder egenskaber, der er med til at forhindre, at alarmen bliver hacket, da det naturligvis ikke er optimalt.
Hvordan kan jeg sikre mig, at min babyalarm ikke er blevet hacket?
Det bedste du kan gøre, for at sikre dig at din babyalarm ikke bliver hacket, er at lave et stærkt password til alarmen og til dit hjemmenetværk. Det er vigtigt, at du aldrig har brugt de to passwords før til andre ting, og at de ikke er ens.
Er det pengene værd at købe en babyalarm?
Ja, det er helt bestemt pengene værd at købe en babyalarm, når du har en baby. Med en babyalarm bliver det langt nemmere for dig at holde øje med dit barn, når det sover. På den måde kan I begge føle jer trygge, uden at du forstyrret barnets søvn.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Padwico Capidi - babyalarm med 800 meters rækkevidde

Philips Avent SCD 831/26 - babyalarm med kamera og tovejskommunikation

Motorola MBP855 Connect

Philips Avent SCD506 - babyalarm med natlys og musik

Motorola MBP55 babyalarm - LCD skærm og kamera

Motorola Babyalarm

Neonate BC4600D - lille og praktisk babyalarm med lav stråling

Parvel Babymonitor - TESTVINDER HOS PRICERUNNER

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme