Babyalarm test-guide:
Vores bud på de bedste babyalamer ifølge anmeldelser og test

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

6 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Hvilken babyalarm er den absolut bedste på markedet lige nu? Det skulle du meget gerne finde svar på herunder, hvor vi har taget de nyeste testresultater fra uvildige eksperttests og samlet en top 15 liste over de bedste babyalarmer lige nu. Babyalarmerne kan forskellige ting og kommer i forskellige prisklasser, men fælles for dem alle er, at de har scoret højt i forskellige tests hos forbrugermagasinerne i Skandinavien. Herudover har vi til sidst inkluderet en kort vejledning til, hvad du bør kigge efter, når du skal vælge den rette babyalarm til din lille purk.

Vi vil gerne understrege, at vi ikke selv har foretaget tests på disse babyalarmer, men at vi udelukkende har samlet en række resultater fra uvildige tests hos forskellige forbrugermagasiner. Dermed får du overskueligt overblik over de testvindende babyalarmer uden at skulle besøge og betale for testresultaterne andre steder.

Uden yderligere omsvøb præsenterer vi således vores top 15 liste over de bedste babyalarmer på markedet ifølge forbrugermagasinerne og redaktionen bag bedste10.dk.

Sidste ændring: 6. marts 2023

Vi har rykket Philips Avent SCD 831/26 til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

20. januar 2023

Vi har rykket Motorola MBP855 Connect til outlet sektionen.

De 6 bedste babyalarmer i test-guiden 2023:

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Bedste babyalarm i test

Neonate BC-5800D babyalarm - med temperaturmåling og lang batteritid

 • Testvinder i søndagsavisen
 • Bedst til prisen i test ved Kiddly

Neonate BC-5800D er en forbedret udgave af den tidligere testvinder med modelnavnet BC-5000 A. Den har eksempelvis fået en ny og digitalt kodet forbindelse, som automatisk søger efter en frekvens med færrest mulige forstyrrelser.

Neonate BC-5800D babyalarm
Bedste babyalarm i test
 • Automatisk frekvensindstilling
 • Lang batterilevetid
 • Måler babys temperatur

Mere om Neonate BC-5800D babyalarm

Derudover er både højttaler og mikrofon forbedret, så både sender og modtager fungerer bedre end før. Enhederne kan til forveksling ligne hinanden, men på de to enheder er enten skrevet “Parent Unit” eller “Baby Unit”, så du altid kan kende forskel på dem.

De er begge udstyret med Li-Ion batterier som giver lang levetid, og de kan desuden klatlades mens babyalarmerne er i brug. Der medfølger to ladestationer, som babyalarmerne nemt kan placeres i når de skal oplades. Derudover indeholder babyalarmen natlys, temperaturmåler, alarm ved dårligt signal, alarm ved lavt batteri og vibrator i forældreenheden.

Bedste babyalarm i test hos Pricerunner

Padwico Capidi - babyalarm med 800 meters rækkevidde

Sidst skud i rækken af babyalarmer er det fantastiske produkt – CaPiDi Alarm, Black. Her får du en gennemarbejdet babyalarm, der opnår status som en sikker alarm med opfyldelse af standardkrav fra både EU og Blue Angel, som ikke alle opnår.

Padwico Capidi
Bedste babyalarm i test hos Pricerunner
 • Opfylder EU krav
 • 800 meters rækkevidde
 • Lav stråling

Mere om Padwico Capidi

SPECIFIKATIONER

 • Lav stråling
 • 800 meters rækkevidde
 • Simpelt design
 • Robust
 • Ingen dikkedarer

Prismæssigt kan den næsten ikke være bedre. Den er billig, rigtig billig, og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten overhovedet. Det er en mere klassisk babyalarm til forældre, der ikke nødvendigvis behøver at overvåge deres babys billede, når babyen sover.

En babyalarm, hvor du ved, hvad du får, og så får du faktisk også lige lidt mere. For den er smækket med kvalitetsudstyr, du ikke får mange andre steder.

CaPiDi Alarm, Black opfylder krav fra diverse standarder, fordi den har ultralav stråling. Du kan opleve problemer med andre alarmer, der har får høj en stråling, som kan være til skade for barnet. Det oplever du ikke her.

Med CaPiDi får du desuden en prisvinder af en anden verden. Den har vundet test fra  Pricerunner og hos jollyroom.dk.

Årsagen til de flotte resultater skal findes i, at alarmen er utrolig enkel at benytte, hvilket tillader alle mennesker at bruge den uden besvær. Den har en fantastisk rækkevidde, der tillader brug alle steder, og med 800-meters rækkevidde er det virkelig alle steder.

Der hæftes også ved, at den har en god ydeevne, et enkelt design og er vældig robust. En bruger skiver ” Kort sagt, du har brug for en sikker, glat og robust baby monitor, men uden dikkedarer og ekstramateriale, denne ene er et godt valg!”

Og som det så flot er beskrevet, er CaPiDi altså et skønt produkt til dig, der ved, hvad en babyalarm er og ikke kræver en hel masse ekstraudstyr, som du alligevel ikke bruger. Den er robust og god til alle slags brug.

Skulle du være så heldig, at du allerede har stiftet bekendtskab med denne alarm, vil du sikkert have bemærket, at den slår mange andre babyalarmer. Den prøver nemlig ikke på at være smart og besværlig.

Sammenlignet med andre produkter på markedet giver CaPiDi bare rigtig god mening. Den er ”bare” en fantastisk babyalarm, der sikrer din forbindelse til den sovende baby og gør det med bravur. Der er ikke nogen bekymring for, om dine forældre kan håndtere alarmen, når de skal passe jeres baby, den er er simpel, god, robust og let at benytte.

Så hjælper det også, at den bare vinder de test, den deltager i. Den er rangeret som nr.1 med en score på 4,2/5 med anmeldelser hos prisjagt.dk. Det er en meget simpelt en alarm, der giver mening.

Bedste babyalarm i test hos Vores Børn

Neonate BC-6500D - babyalarm der kan vibrere

Her finder du Neonate BC-6500D, som er en babyalarm af utrolig høj kvalitet! Den har høstet utrolig gode anmeldelser i tests hos både Søndagsavisen og Voresbørn.dk, og den falder ikke igennem på nogle punkter!

Neonate BC-6500D
Bedste babyalarm i test hos Vores Børn
 • Testvinder – Kiddly
 • Testvinder – Vores Børn

Mere om Neonate BC-6500D

Den kan fungere ved hjælp af stemmeaktivering, hvilket betyder at sender og modtager automatisk går på standby når der er helt stille og slår til så snart der er lyde fra barnet. Lyden transmitteres desuden digitalt, så der er ingen støj eller interferens. Neonate babyalarmerne udsender den laveste stråling sammenlignet med babyalarmer der benytter sig af DECT-teknologien. Den har desuden alle de gængse funktioner, som Neonate BC-5800D også har – blandt andet vibrator i forældreenheden, hvilket er smart hvis man ønsker diskret alarmering.

Babyalarm med minimal stråling

Neonate BC-6900D babyalarm - minimal stråling og med lang rækkevidde

Neonate kan skrive en hel række af gode babyalarmer på CV’et. Modellen med navnet BC-6900D er ingen undtagelse. Du er her sikret en babyalarm, der er fyldt med en række bekvemme funktioner, som kan gøre dig helt tryg ved at lade dit barn sove for sig selv – både ude og inde!

Neonate BC-6900D babyalarm
Babyalarm med minimal stråling
 • Udsender ingen stråling
 • Rækkevidde på 800 meter
 • Intet strømforbrug på standby

Mere om Neonate BC-6900D babyalarm

Idéen med en babyalarm er, at du som forældre skal være tryg ved at lade dit barn stå på terrassen, mens du gør rent indenfor – eller indenfor, mens du ordner haven. Ligegyldigt situationen, så er tryghed nøgleordet, når det kommer til ens børn. Derfor er Neonates BC-6900D et fremragende valg, fordi du er sikret interferensfri transmission i en særdeles høj lydkvalitet. Du får en rækkevidde på op til 800 meter, som uden problemer også fungerer igennem tykkere mure. Du kan altså trygt lade barnevognen stå i et andet rum eller i lejlighedskompleksets fælles baggård.

Der er absolut ikke meget fidus i en babyalarm, hvis du skal være nervøs for, om den er skadelig for barnet. Ovenikøbet kan det være svært at finde ud af, hvad der er op og ned i elektronikkens verden, når man snakker om stråling fra elektroniske apparater. Det er slet ikke noget, du behøver at gå på kompromis med, hvis du har øjnene på BC-6900D modellen. Neonate lover nemlig, at dit barn bliver udsat for nul til minimal stråling, når du bruger deres enheder.

Babyalarmen fra Neonate er desuden udstyret med 1450 mAh batterier, som du kan lade op, uanset hvor meget strøm de har tilbage. På den måde slipper du også for engangsbatterier, som dit barn måske kan få nørklet ud af alarmen. Desuden bruger babyalarmens enheder slet ikke strøm, når skærmen ikke er i brug. Disse går automatisk på standby, når der ikke er støj og lyde.

Hvis du har flere børn eller synes, det er bekvemt at have babyalarmer stående fast i bestemte rum, kan du tilslutte op til tre babyenheder til den ene forældreenhed. Du kan let se dig ud af, hvilken alarm der giver lyd på grund af et forskelligfarvet LED-varslingssystem.

En anden smart funktion er muligheden for tovejskommunikation. Det vil sige, du også kan kommunikere til dit barn igennem forældreenheden.

Når det er sommer, og dit barn bliver kørt udenfor til eftermiddagsluren, bliver du formentlig glad for temperaturindikatoren, som kan give alarm, hvis temperaturen ikke passer.

Babyalarm med display funktioner

Beurer BY84 - babyalarm med smart display og lang rækkevidde

Denne babyalarm fra Beurer har mange gode funktioner. Først og fremmest har den en rækkevidde på helt op til 800 meter. Dit barn har derfor mulighed for at få sig en middagslur i barnevognen ude i haven, uden du skal bekymre dig om, hvorvidt babyalarmens transmissionsrækkevidde rækker. Du skal heller ikke bekymre dig om, om dit barn kommer uden for rækkevidden på 800 meter, for hvis dette er tilfældet, vil babyalarmen informere dig ved at afgive et lydsignal.

Beurer BY84
Babyalarm med display funktioner

Mere om Beurer BY84

Babyalarmen kan bruges i mange forskellige situationer. Blandt andet er det muligt at tage den med på farten, eftersom begge enheder, både forældre- og babyenhed, fungerer med strømforsyning og batteri. Køber du denne babyalarm, følger der to strømforsyninger med, så enhederne kan oplades samtidigt. Kommer du ud i en situation, hvor du har glemt strømforsyningerne derhjemme, kan du blot sætte batterier i enhederne, og de fungerer igen. Både babyenhed og forældreenhed bruger 3 x AAA-batterier. Når du køber babyalarmen, får du 3 af disse batterier med, altså batterier til én af enhederne. En af fordelene ved denne babyalarm er dens lave energiforbrug og den lange levetid. Det lave energiforbrug skyldes, at babyalarmen har ECO+-mode, og den lange levetid skyldes blandt andet, at enhederne er genopladelige, men også fungerer ved batterier.

En af de smarte funktioner ved Beurer BY84 er displayet. Mange forældre til små børn kender til det, at babyalarmen siger en lyd, men man er i tvivl om, hvad det er for en lyd. Med denne babyalarm behøver du ikke længere være i tvivl, eftersom displayet fortæller dig, hvilken tilstand dit barn er i. Displayet kan vise tre forskellige tilstande:

 • Vågen baby
 • Sovende baby
 • Grædende baby

Hermed skal du aldrig mere bekymre dig om, hvilken tilstand dit barn er i under dets middagslur. Displayet kan, ud over de ovenstående tre tilstande, vise den valgte kanal samt batteri- og støjniveau. Frekvensen for denne babyalarm er 864 MHz. Udover det smarte display, er det på denne babyalarm muligt at ændre lydstyrken på forældreenheden samt justere lydfølsomheden på babyenheden. Begge indstillinger tilpasses trinløst. På Beurer BY84 er det ydermere muligt at mindske interferens med andre radiobølger. Dette gøres ved at vælge mellem to forskellige kanaler og 16 pilottoner. Ønsker du at montere babyalarmen på dit barns værelse, er dette også muligt, eftersom babyalarmen kommer med en klips, der kan fastmonteres på væggen.

Philips Avent SCD506 - babyalarm med natlys og musik

Hvis du leder efter en billigere babyalarm, som giver mange af de dyrere modeller baghjul, så er Phillips Avent SCD506 den perfekte babyalarm til dig! Denne geniale model får en fantastisk samlet bedømmelse, og den blæser mange af de dyrere konkurrenter omkuld i dybdegående test!

 • Gode anmeldelser

Mere om Philips Avent SCD506

Med Phillips Avent SCD506 får du en hamrende stabil babyalarm, som kan meget mere end bare at overvåge dit barn: Du får en række smarte funktioner, der kan være til gavn for både dig og dit barn! Herudover får den rosende ord for at mindske den elektromagnetiske stråling med dens smarte ECO-mode, som du kan slå til og fra efter behov.

Philips Avent SCD506 babyalarmen har en meget høj rækkevidde på op til 330 meter, 24 timers driftstid og cirka 8 timers opladningstid. Den har desuden indbygget et varmt natlys og vuggeviser, som du kan tænde for at skabe tryghed om dit sovende barn.

Der medfølger strømadapter til enhederne, og i forældreenheden kan du bruge enten almindelige eller genopladelige AA-batterier, hvis du ønsker at tage den med i haven eller rundt i huset. Der er desuden mulighed for 2-vejs tale gennem denne babyalarm, så du eksempelvis kan lade barnet høre din stemme, mens du bevæger dig ud mod barnevognen eller barnets seng.

Derudover har den en strømbesparende ECO-mode, som mindsker den elektromagnetiske stråling til gengæld for en lavere rækkevidde. Philips Avent SCD506 babyalarmen er et godt valg til dig der primært skal bruge den i og omkring hjemmet, da babyenheden skal tilsluttes ledning.

DECT-teknologien er samme teknologi som benyttes ved trådløse fastnettelefoner. DECT er den type signal, som Philips Avent SCD506 benytter sig af, og det betyder at der er nul interferens fra f.eks. andre babyalarmer, og så er signalet krypteret så andre ikke kan lytte med.

Det skal du tænke på, når du vælger en babyalarm:

SIGNAL / RÆKKEVIDDE

Rækkevidde er én af de ting, der er alfa og omega for en god babyalarm, og det er derfor noget, som du bør vurdere meget højt, når du skal ud og købe en babyalarm! Du skal hele tiden tænke på de situationer, som du kommer til at stå i og vurdere, om rækkevidden er god nok til dine behov.

Man skal jo helst kunne befinde sig i den anden ende af huset uden at miste forbindelsen til barnet. Generelt gælder det naturligvis, at jo længere rækkevidden er, desto mere praktisk er alarmen i det daglige!

Signalet handler meget om, hvor godt og hurtigt alarmen reagerer, hvis dit barn skulle vågne og græde – og der er vidt forskellige reaktionstid for de forskellige babyalarmer på markedet! I forbindelse med testene af de mange babyalarmer, så vi meget forskellige reaktionstider, og her handler det selvfølgelig om at vælge en alarm med kort reaktionstid.

BRUGERVENLIGHED

En babyalarm burde ikke være raketvidenskab, men faktum er dog, at der findes mange babyalarmer, som indeholder så mange muligheder og funktioner, at det kan være svært at finde hoved og hale i dem! Det handler derfor i den grad om, at du vælger en babyalarm, som er relativt simpel, men samtidig kan en hel del.

Hvis du, som forælder, ikke kan finde ud af at betjene alarmen, så bør du vælge en mere simpel løsning. Her kan det naturligvis være en særdeles stor hjælp, hvis der følger en grundig og god brugervejledning med i pakken – det er ikke en selvfølge, så hav endelig dette for øje!

FORSTYRRELSE AF SIGNAL (INTERFERENS)

Mange af de specielt billigere babyalarmer har en tendens til at blive forstyrret af andre signaler fra f.eks. mobiltelefoner eller andre babyalarmer. Dette er en alment kendt svaghed ved signaler på kort distance, og dette gælder som sådan ikke kun for babyalarmer.

Faktum er dog, at naboens babyalarm f.eks. kan gå ind og forstyrre signalet til din egen, hvorfor i kan ende med at stå og snakke med hinanden. Derfor anbefaler vi helt sikkert, at du vælger en babyalarm, der automatisk filtrerer andre forstyrrelser fra, således at der, med et fint ord, ikke kommer interferens på signalet!

STRØMFORBRUG

Hvis du gerne vil undgå det sædvanlige mønster med én opladning om dagen for din babyalarm, så er det vigtigt, at du tager strømforbruget i betragtning! Som vi også har beskrevet herover har de mange forskellige babyalarmer vidt forskellige batterilevetider, og generelt bør du vælge en alarm med en meget høj batterilevetid. Dermed står du aldrig og mangler strøm til middagsluren, hvilket kan være et stort irritationsmoment i en travl hverdag!

Vi håber meget, at du har fået noget ud af at læse denne guide om babyalarm tests, og at du har kunnet bruge de gode råd, vi har lagt frem for dig. Det har været en fornøjelse at finde de bedste babyalarmer på markedet, så du ikke behøver at bruge tid på det! Vi har brugt flere kilder til at samle denne test.

FAQ

Hvilken babyalarm er den sikreste at bruge?
Nogle af de sikreste babyalarmer, som du kan købe, er modellen Neonate BC-5800D, som er blevet kåret som både ’testvinder’ og ’bedst til prisen’ i en række forbrugstests. Babyalarmen er udstyret med en ny og digitalt kodet forbindelse, som søger for at vælge den frekvens, som der er færrest på.
Når du skal vælge en babyalarm, så skal du vælge en model, som er praktisk for dig og din familie. Dertil er det vigtigt, at du vælger en sikker babyalarm, som indeholder egenskaber, der er med til at forhindre, at alarmen bliver hacket, da det naturligvis ikke er optimalt.
Hvordan kan jeg sikre mig, at min babyalarm ikke er blevet hacket?
Det bedste du kan gøre, for at sikre dig at din babyalarm ikke bliver hacket, er at lave et stærkt password til alarmen og til dit hjemmenetværk. Det er vigtigt, at du aldrig har brugt de to passwords før til andre ting, og at de ikke er ens.
Er det pengene værd at købe en babyalarm?
Ja, det er helt bestemt pengene værd at købe en babyalarm, når du har en baby. Med en babyalarm bliver det langt nemmere for dig at holde øje med dit barn, når det sover. På den måde kan I begge føle jer trygge, uden at du forstyrret barnets søvn.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Philips Avent SCD 831/26

Motorola MBP855 Connect

Motorola MBP55 babyalarm

Motorola Babyalarm

Neonate BC4600D

Phillip Avent SCD501

Parvel Babymonitor

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme