Babyalarm test 2020 – Den bedste babyalarm

Opdateret d. 22.01.2020

Som med meget andet elektronik i vores moderne tidsalder kan det være noget af en jungle at vælge den rette babyalarm til din lille ny. Udvalget er stort, og det er svært at se forskel på mange af alarmerne på trods af de meget forskellige priser. Af denne grund har vi lavet denne overskuelige artikel over de bedste babyalarmer på markedet. I artiklen har vi opsummeret en række tests fra forbrugermagasiner over hele Skandinavien og placeret de bedste babyalarmer på én overskuelig liste, således at du let kan finde frem til den perfekte babyalarm, der sikrer din baby den tryggeste søvn.

I denne artikel finder du:

 • Et overskueligt overblik over de bedste og mest anbefalede babyalarmer på markedet lige nu
 • En hurtig guide, der kan hjælpe dig med at finde den rette babyalarm
 • En gennemgang af de mange tests, som har lagt til grundlag for vores overskuelige top 8 liste

Vi vil gerne understrege, at vi ikke selv har foretaget tests på disse babyalarmer, men at vi udelukkende har samlet en række resultater fra uvildige tests hos forskellige forbrugermagasiner. Dermed får du overskueligt overblik over de testvindende babyalarmer uden at skulle besøge og betale for testresultaterne andre steder.

Hvilken babyalarm er den absolut bedste på markedet lige nu? Det skulle du meget gerne finde svar på herunder, hvor vi har taget de nyeste testresultater og samlet en top 8 liste over de bedste babyalarmer lige nu! Babyalarmerne kan forskellige ting og kommer i forskellige prisklasser, men fælles for dem alle er, at de har scoret højt i forskellige tests hos forbrugermagasinerne i Skandinavien for nyligt. Herudover har vi til sidst inkluderet en kort vejledning til, hvad du bør kigge efter, når du skal vælge den rette babyalarm til din lille purk.

Uden yderligere omsvøb præsenterer vi således vores top 8 liste over de bedste babyalarmer på markedet ifølge forbrugermagasinerne og redaktionen bag Bedste10.dk.


1. Neonate BC-5800D

 • Testvinder – Søndagsavisen
 • Kåret som ‘Bedst til prisen’ – Kiddly

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.195,00 DKK

Neonate BC-5800D er den solide efterfølger til den meget populære BC-5000A model, der blev rost fra ende til anden i diverse forbrugertests – og denne babyalarm får samme rosende ord med på vejen! Den blev kåret til testvinder i Søndagsavisens omfattende test af babyalarmer, og herudover gør prisen, at den er et særdeles godt køb.

Neonate BC-5800 er et særdeles godt køb til prisen, hvilket kun bliver understreget yderligere af, at den er kåret som ’Bedst til prisen’ hos Kiddly, der er en anerkendt fabrikant af udstyr til babyer. Dermed får du en babyalarm af meget høj kvalitet til en pris, der næsten ikke er til at forstå – slå endelig til nu.

Stærk rækkevidde og dækning = klar testvinder!

Konklusionen hos Søndagsavisen var, at Neonate BC-5800 var den klare testvinder, når det kom til både rækkevidde og dækning, hvor den simpelthen blæste alle konkurrenterne af banen! Netop disse parametre vejer meget tungt i vurderingen af babyalarmer, da de er essentielle funktioner, som bare SKAL virke – og det gør de til perfektion i denne babyalarm.

Neonate BC-5800 har to modtagerenheder, som begge er udstyret med Li-Ion batterier, der er af meget høj kvalitet. De kan oplades, mens babyalarmen er i brug med de to medfølgende ladestationer, og du løber dermed aldrig tør for strøm! Batteritiden er god, hvilket gør denne babyalarm utrolig fleksibel og brugbar; både på farten og hjemme i privaten.

Søndagsavisens testvinder er en opgradering af den tidligere BC-5000A model, og denne nye model har fået tilføjet en endnu bedre forbindelse, som er kodet og utrolig smart! Den søger automatisk efter den frekvens, hvor der er færrest forstyrrelser, og det resulterer i en virkelig stabil og klar forbindelse hele tiden. 

Både mikrofon og højtaler har fået en ordentlig overhaling, og derfor fungerer både sender og modtager meget bedre, end de før har gjort. Dermed kan du trygt lægge dit barn til at sove i barnevognen – du skal nok høre, hvis der er noget galt.

Neonate BC-5800 høster også gode point i Søndagsavisens test, fordi den har en række smarte funktioner, som er utrolig brugbare i det daglige. Her kan f.eks. nævnes: Alarm ved dårligt signalvibrator i modtagerdelen til forældrene og natlys – ekstra funktioner, som man ikke vidste, at man manglede, før man prøver dem.

I Neonate BC-5800 får du en testvindende babyalarm, der er utrolig sikker, stabil og har en fantastisk dækning, så dit barn altid er i gode hænder. En virkelig populær babyalarm, som bringer en helt ny grad af mobilitet til markedet – med en sikker 1 plads til følge.


2. Phillips Avent SCD506

 • Gode anmeldelser

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du leder efter en billigere babyalarm, som giver mange af de dyrere modeller baghjul, så er Phillips Avent SCD506 den perfekte babyalarm til dig! Denne geniale model får en fantastisk samlet bedømmelse, og den blæser mange af de dyrere konkurrenter omkuld i dybdegående test!

Med Phillips Avent SCD506 får du en hamrende stabil babyalarm, som kan meget mere end bare at overvåge dit barn: Du får en række smarte funktioner, der kan være til gavn for både dig og dit barn! Herudover får den rosende ord for at mindske den elektromagnetiske stråling med dens smarte ECO-mode, som du kan slå til og fra efter behov.

Indbygget, varmt natlys og klassiske vuggeviser for den perfekte søvn!

En babyalarm skal naturligvis være et godt redskab til at holde øje med din baby, når du ikke lige er der, men Phillips har valgt at gøre mere end bare det med deres fantastiske alarm! Phillips har begået en mindre genistreg med denne babyalarm.

Phillips Avent indeholder både varmt natlys og indspillede vuggeviser, der kan give dit barn større tryghed og en roligere søvn – og dig en lidt større frihed! Skulle dit barn vågne indimellem, så kan du berolige barnet gennem den skarpe mikrofon ved hjælp af 2-vejs tale, så dit barn bliver lidt tryggere, indtil du kan tage det op af barnevognen.

Avent SCD506 bruger den samme teknologi, som de trådløse fastnettelefoner, hvilket betyder, at der ikke opstår interferens mellem din og andres babyalarmer, ligesom signalet er sikret mod, at andre kan lytte med. Den såkaldte DECT-teknologi fungerer fantastisk, og det vil med garanti gøre dig mere tryg ved at lade dit barn være alene.

God rækkevidde og lang driftstid!

Phillips har naturligvis ikke glemt, at de har lavet en babyalarm, hvorfor Avent SCD506 også kommer med solide specifikationer, når det drejer sig om rækkevidde og lyd! Rækkevidden er blevet testet til hele 330 meter, ligesom du får en imponerende driftstid på hele 24 timers brug – dermed skal du sjældent tænke på at lade babyalarmen op midt på dagen!

Du får selvfølgelig strømadaptere med til begge enheder, og du kan putte almindelige AA-batterier i din forældremodtager og tage den med i haven eller rundt – du kan tage alarmen med overalt!

Phillips Avent SCD506 kombinerer solide egenskaber som babyalarm med nytænkende funktioner, der er med til at gøre livet lettere for dig og dit barn.


3. Phillip Avent SCD501

 • Testvinder – Stiftung Warentest

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

På 4. pladsen på vores liste over de bedste babyalarmer i forbrugertests finder du endnu en fantastisk alarm fra Phillips: Avent SCD501! Denne alarm har fået topkarakterer hos den tyske Stiftung Warentest, der er kendt for gennemgående grundige og uvildige tests. Dermed vil du uden tvivl mærke kvaliteten fra dag 1 af, hvis du vælger denne babyalarm!

Phillips Avent SCD501 minder i det store hele meget om ovenstående model, som også er fremstillet af Phillips – hvilket naturligvis betyder mange brugbare funktioner, der fungerer til perfektion! Den helt store forskel på de to modeller er, at denne babyalarm ikke har genopladelige batterier, hvilket dog i det store hele ikke betyder noget, da alarmen er utrolig strømbesparende!

DECT Eco tilstand for lav stråling og god strømbesparelse!

Phillips Avent SCD501 følger i fodsporene på den førnævnte model, hvor du altså f.eks. får natlys, der kan være med til at berolige dit barn, når du ikke lige er i nærheden. Herudover testede Stiftung Warentest denne alarm og kunne konstatere, at du får både høj lydkvalitet og meget lav interferens – to funktioner, der er essentielle for at kunne høre dit barn tydeligt!

Avent SCD501 er ligesom Avent SCD506 udstyret med en DECT forbindelse, der nedsætter den elektromagnetiske stråling og forhindrer interferens og knitren. Denne topmoderne forbindelse er helt privat og krypteret, hvilket betyder, at det er kun dig, der kan lytte med på den – en ekstra grad af sikkerhed mod de moderne trusler!

Avent SCD501 udmærker sig også i test ved at have en ”Eco” tilstand, som kan være med til at spare strøm og nedsætte den elektromagnetiske stråling, når du alligevel ikke har brug for en meget lang rækkevidde. Dette er særlig brugbart i privaten, hvor afstandene aldrig bliver store, og du dermed let kan høre efter dit barn!

De klassiske Phillips dyder!

Phillips producerer normalt ikke et produkt, som de ikke er fuldt tilfredse med, og dette gælder naturligvis også for denne babyalarm! Den præsterer som en testvinder indenfor alle parametre – både indenfor klar lyd uden interferens, lang rækkevidde og en sikker forbindelse!

Phillips Avent SCD501 kan række ligeså langt som den storebror med hele 330 meter udendørs og op til 50 meter indendørs. Dette er mere end rigeligt til langt de fleste situationer, og det bakkes flot op af batterilevetiden, der lyder på hele 24 timer! Du får med andre ord en stabil babyalarm med beroligende funktion, som sikrer dit barn en tryg nattesøvn!

Stiftung Warentest tager sjældent fejl i deres vurderinger, og Phillips Avent SCD501 er endnu en testvinder, når det kommer til babyalarmer! Funktionerne taler helt for sig selv, og derfor er der i virkeligheden ikke andet at gøre end at komme med vores anbefaling af denne alarm – den fortjener 5. pladsen på vores liste i de forskellige babyalarm test!


4. Netgear Arlo babyalarm

 • Anbefalet af eksperter

Arlo Netgear babyalarm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.874,00 DKK
2.007,00 DKK
2.399,00 DKK

Hvis du gerne vil have en lidt anderledes måde, eller blot en ekstra metode til at holde øje med om dit barn har det godt, eller om det er vågent, er der her en alternativ til en babyalarm. Arlo baby, er som man måske kan se på billedet et overvågningskamera fra Netgear. Fordelen ved denne, og grunden til at den er med i denne babyalarm test-oversigt, er at den fungerer ligeså perfekt som de normale babyalarmer. Dog er der en masse ekstra funktioner, såsom Full HD videoovervågning, samt mikrofon, nattesyn, og højtalere. Hvis man er ude af huset er det også en udmærket overvågning af huset.

Modellen får mange roser af eksperterne, og anbefales til alle børnefamilier. Det er klart at netop denne model, har en lidt anden prisklasse en mange af de andre i vores babyalarm-guide. Dette er dog logisk nok, når der er tale om et produkt der har så høj en kvalitet, med en masse brugbare funktioner, som kan gøre det lettere for dig at holde øje med dit barns tilstand.

Designet til børneværelset

Som man måske kan se, så er denne babyalarm designet til at passe ind i de fleste børneværelser. Det er meningen der skal ligne et legetøj, men man skal måske ikke anvende det som legetøj, eftersom kamera kan være skrøbelig imod babyers udviklende motorik. En af de bedste funktioner ved denne babyalarm er, at den kan spille vuggeviser, plus man kan fortælle barnet at man er på vej for at trøste det. Eller blot tale igennem højtalerne, så babyen måske falder til ro igen, blot ved at hører forældrenes stemme.

Nem at sætte op

Ved hjælp af din smartphone kan di let tilkoble dig kameraet, hvor den vil sende dig en live video af hvad der foregår netop i det øjeblik du tilgår kameraet. Ved tilkoblingen kan du indstille babyalarmen sådan at du får besked, hvis der kommer lyde eller bevægelser fra værelset. Det tager som sagt ikke lang tid at sætte op via sin smartphone, især ikke hvis man har lidt teknisk snilde. Hvis man ikke besidder dette, er der en brugsanvisning som guider dig igennem hele processen. Det første og mest simple skridt for, at få alarmen til at virke er, at tilkoble Arlo via et USB-kabel samt en oplader. Herefter vil Arlo blinke, hvilket indikere at den er klar til opsætningen. Specifikationer: 

 • Full HD Video
 • Børnevenligt design
 • Mikrofon og højtaler
 • Nattefunktion
 • Tilkobling via smartphone
 • Kan afspille vuggeviser

Se nedenfor en videoanmeldelse af Arlo:


5. Motorola babyalarm – MBP8

baby alarm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne baby alarm fra Motorola reagerer på den mindste lyd fra dit barn, så du ikke behøver, at være urolig over hvad der sker i børneværelset. Lydstyrken kan skrues op og ned, og når barnet giver lyd fra sig, vil dette blive illustreret med lyd og lys fra baby alarmen.

Sættes direkte i en stikkontakt

Begge enheder sættes direkte i stikkontakten, så man ikke skal bekymre sig om, at alarmen løber tør for strøm. Det anbefales at baby alarmen sættes højst én meter over babyen, så alarmen kan opfange eventuelle små lyde.

Forældre alarmen sættes også i en stikkontakt, og de to enheder har en rækkevide på 50 meter. Alarmen vil lave en lille lyd, hvis enhederne bliver trukket for langt fra hinanden.

Nattelys

Denne enhed kommer også med et indbygget nat lys, der skinder blidt fra alarmen. Dette kan benyttes, hvis ikke man ønsker, at sit barn skal ligge i komplet mørke.


6. Neonate BC-6500D

 • Testvinder – Kiddly
 • Testvinder – Vores Børn

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.499,00 DKK

nr. 8  over de bedste babyalarmer på markedet finder du Neonate BC-6500D, som er en babyalarm af utrolig høj kvalitet! Den har høstet utrolig gode anmeldelser i tests hos både Søndagsavisen og Voresbørn.dk, og den falder ikke igennem på nogle punkter!

Neonates babyalarm har også fået store roser fra magasinet Klikk.no i deres grundige test af babyalarmer, og det er en genial lille alarm, som du kan have i lommen. Dermed skal du aldrig nogensinde tænke på, hvorvidt du har husket alarmen eller ej, og du kan dermed altid høre, om dit barn sover godt! Alt i alt fortjener Neonate førstepladsen på vores liste over de bedste babyalarmer!

Fantastisk radiosignal og klar lyd

Det vigtigste for en god babyalarm er naturligvis, at du kan høre, hvis dit barn skulle være vågen eller ulykkelig, og det klarer Neonate BC-6500D til perfektion! Samtlige tests, vi har kunnet komme i nærheden af konkluderer enstemmigt, at Neonate har et fantastisk signal, der rækker utrolig langt, samt en utrolig klar lyd, så du aldrig er i tvivl om, hvordan dit barn har det i barnevognen!

Neonate BC-6500D klarer sig imponerende godt, når det drejer sig om radiosignal og lyd – du kan uden problemer høre babygråd fra gården og op på 4. sal, som Voresbørn.dk har testet det! Dette placerer Neonates babyalarm i en klasse for sig, og dit barn kan sove trygt velvidende, at du hele tiden kan høre, hvis der er noget i vejen!

Den smarte babyalarm er utrolig transportabel og fylder ikke meget mere end en lille smartphone, hvilket gør den nem og handy at have med rundt i huset. Herudover bliver denne topmodel fra Neonate også rost for at have et flot, stort display, som er let at kontrollere, ligesom batterilevetiden er længere, end hos mange af de konkurrerende modeller!

Ladestation til både sender og modtager

Udover den klare lyd og gode batterilevetid, så kommer Neonates babyalarm også med muligheden for at oplade både sender og modtager på samme tid – selv mens de er i brug! Dette er utrolig smart, og ifølge omfattende tests virker det utrolig godt og gnidningsfrit. Du får en ladestation med til begge ender af forbindelsen, således at opladningen ikke er forbeholdt én central station – velkommen til fremtiden!

Neonate er virkelig en smart babyalarm, som tilmed har indbygget stemmeaktivering, hvilket bidrager voldsomt til den lange batterilevetid! Denne funktion høster store roser hos både Søndagsavisen og Voresbørn.dk, og den sætter automatisk enhederne på standby, når der ingen lyd er. Den digitale lyd opfanges uden nogen støj overhovedet, og stemmeaktiveringen slår automatisk til, når dit barn giver lyd fra sig!

Sidst men ikke mindst udsender Neonate babyalarmen den laveste mængde stråling i de omfattende tests af babyalarmer, ligesom den har mulighed for at koble flere enheder til forældreenheden. Dermed kan du nøjes med én central enhed, hvis du har flere børn – det er virkelig smart! Desuden kan du få diskret alarmering ved hjælp af vibration, hvis du foretrækker dette i stedet.

Alt i alt er Neonate BC-6500D i en klasse for sig selv, hvis man ser på resultaterne i mange forskellige uvildige tests, og det er derfor ikke nogen overraskelse, at den stryger direkte til tops på vores liste. Dette er en af bedste babyalarm på markedet i øjeblikket!

 


7. Beurer BY84 – Babyalarm med smart display og lang rækkevidde

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne babyalarm fra Beurer har mange gode funktioner. Først og fremmest har den en rækkevidde på helt op til 800 meter. Dit barn har derfor mulighed for at få sig en middagslur i barnevognen ude i haven, uden du skal bekymre dig om, hvorvidt babyalarmens transmissionsrækkevidde rækker. Du skal heller ikke bekymre dig om, om dit barn kommer uden for rækkevidden på 800 meter, for hvis dette er tilfældet, vil babyalarmen informere dig ved at afgive et lydsignal.

Babyalarmen kan bruges i mange forskellige situationer. Blandt andet er det muligt at tage den med på farten, eftersom begge enheder, både forældre- og babyenhed, fungerer med strømforsyning og batteri. Køber du denne babyalarm, følger der to strømforsyninger med, så enhederne kan oplades samtidigt. Kommer du ud i en situation, hvor du har glemt strømforsyningerne derhjemme, kan du blot sætte batterier i enhederne, og de fungerer igen. Både babyenhed og forældreenhed bruger 3 x AAA-batterier. Når du køber babyalarmen, får du 3 af disse batterier med, altså batterier til én af enhederne. En af fordelene ved denne babyalarm er dens lave energiforbrug og den lange levetid. Det lave energiforbrug skyldes, at babyalarmen har ECO+-mode, og den lange levetid skyldes blandt andet, at enhederne er genopladelige, men også fungerer ved batterier.

Innovativt display med smarte funktioner

En af de smarte funktioner ved Beurer BY84 er displayet. Mange forældre til små børn kender til det, at babyalarmen siger en lyd, men man er i tvivl om, hvad det er for en lyd. Med denne babyalarm behøver du ikke længere være i tvivl, eftersom displayet fortæller dig, hvilken tilstand dit barn er i. Displayet kan vise tre forskellige tilstande:

 • Vågen baby
 • Sovende baby
 • Grædende baby

Hermed skal du aldrig mere bekymre dig om, hvilken tilstand dit barn er i under dets middagslur. Displayet kan, ud over de ovenstående tre tilstande, vise den valgte kanal samt batteri- og støjniveau. Frekvensen for denne babyalarm er 864 MHz. Udover det smarte display, er det på denne babyalarm muligt at ændre lydstyrken på forældreenheden samt justere lydfølsomheden på babyenheden. Begge indstillinger tilpasses trinløst. På Beurer BY84 er det ydermere muligt at mindske interferens med andre radiobølger. Dette gøres ved at vælge mellem to forskellige kanaler og 16 pilottoner. Ønsker du at montere babyalarmen på dit barns værelse, er dette også muligt, eftersom babyalarmen kommer med en klips, der kan fastmonteres på væggen.


9. Philips Avent SCD 831/26 – Babyalarm med LCD-skærm og tovejskommunikation

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne babyalarm fra Philips kan bryste sig af mange gode kvaliteter og funktioner. Først og fremmest er du med denne model altid tæt på din baby, eftersom alarmen kommer med en 2,7 tommer LCD-skærm, hvorpå du altid kan se dit barn i klare billeder både om dagen og om natten. Muligheden for at kunne se dit barn om natten kommer af, at modellen har infrarødt nattesyn, der automatisk tænder i mørke. Babyalarmen har herudover en god lydkvalitet, der gør det nemt at gennemskue, om dit barn er i vågen, sovende eller grædende tilstand. Modellen gør tovejskommunikation muligt, og du kan derfor tale og berolige dit barn, selvom du ikke er lige ved siden af. Endvidere kommer babyalarmen med fem indbyggede vuggeviser, der også er til for at berolige barnet, så det atter kan falde i søvn. Philips Avent SCD831/26 har en indendørs rækkevidde på op til 50 meter og en udendørs rækkevidde på op til 300 meter, og babyalarmen kan derfor bruges både indendørs og udendørs. Grundet den nye adaptive FHSS-teknologi, er der en sikker og privat forbindelse mellem forældreenheden og babyenheden. Du skal derfor aldrig bekymre dig om, hvorvidt du kan høre dit barn eller ej. Modellen kommer med genopladelige batterier, der kan holde i op til 10 timer, før de skal genoplades. Der er derfor tale om en babyalarm med en lang levetid, hvor du ikke skal bekymre dig om opladning konstant. Babyalarmen er udstyret med en energibesparende ECO-tilstand med forbindelsesindikator. Tænder du for ECO-tilstanden, kan du reducere babyalarmens strømforbrug, når der er stille, dér hvor dit barn befinder sig. Når denne tilstand er slået til, slukkes der for lyd- og videotransmission, og enhederne vil kun oprette forbindelse, når der er aktivitet hos barnet. Dog har du altid forbindelse til babyenheden grundet den innovative forbindelsesindikator. Sidst, men ikke mindst, er denne babyalarm designet således, at du kan indstille babyenhedens mikrofonfølsomhed. Det betyder, at du, ved at justere følsomheden af mikrofonen, kan bestemme, hvilket lydniveau babyenheden skal registrere. På denne måde kan du indstille babyalarmen således, at den registrerer, når barnet græder, men ikke når det pludrer. Dette kan være en fordel, da du på denne måde altid ved, hvornår dit barn har brug for dig. Babyalarmen ligger i en prisklasse, hvor de fleste kan være med, og der er derfor tale om en kvalitetsbabyalarm til en god pris.


14. Philips Avent SCD 831/26 – babyalarm med video og talefunktion

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.917,00 DKK

Denne babyalarm fra Phillips har en række fordele, som er med til at give den en klar placering på denne liste. Det er en alarm, som har en lang række tekniske fordele, der kan gøre dig mere tryg, når du ordner dagens gøremål, mens din baby sover til middag i et andet rum.

Alarmen kommer blandt andet med en skærm med video, så du har mulighed for at se din baby, når han/hun ligger og sover på sit værelse. Du kan endda se dit barn om natten, da systemet har et infrarødt nattesyn, der tændes automatisk, når der er mørkt.

Derudover er der også en talefunktion, som gør, at du kan tale til dit barn igennem alarmen. Sommetider har dit barn nemlig kun brug for at høre din stemme for at blive beroliget, og med denne talefunktion, er du aldrig langt fra ham eller hende.

Gode ting ved Phillips Avent SCD 831/26 Babyalarm:

 • Videofunktion
 • Talefunktion
 • Trådløs levetid i op til 10 timer
 • ECO-mode
 • Op til 330 meters rækkevidde
 • Privat og sikker forbindelse
 • Vuggeviser

Informationer om Phillips Avent SCD babyalarm

Denne babyalarm kommer med enormt mange fordele, og den er særligt unik i forhold til dens særlige teknologiske egenskaber og funktioner. Med denne babyalarm har du mulighed for at se din baby på video, så du altid kan holde øje med, at alt er som det skal være på babyværelset. Desuden kan du tale til din baby igennem alarmen for at berolige ham eller hende.

Ud over de smarte video- og talefunktioner, er denne alarm også udstyret med en sikker og privat forbindelse. Det betyder, at du altid kan høre din baby tydeligt og klart uden ude fra forstyrrelser på jeres kanal.

Babyalarmen har en lang levetid på op til 10 timer i trådløs tilstand, så du kan have den til hele natten uden behov for ledning og stikkontakt. Desuden har du også mulighed for at sætte den til ECO-mode. I denne tilstand sørger du for at mindske strømforbruget og forlænger derved også levetiden. Det kan være en rigtig god løsning, hvis du har alarmen med på tur eller skal have den til at holde i længere tid i trådløs tilstand.

En af de helt særlige egenskaber ved denne babyalarm er også, at du kan vælge blandt forskellige vuggeviser, som kan hjælpe med at sende dit barn til ro.

Neonate BC4600D – Lille og praktisk babyalarm med lav stråling

Neonate BC4600D

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne babyalarm fra Neonate er lille og smart. Den fylder ikke mere end en mobiltelefon, da den kun er 9 cm høj, 4,6 cm bred og 2 cm tyk. Her er der altså tale om en babyalarm, der har den perfekte størrelse til lommen. Modellen kommer med mange gode fordele, blandt andet er den med lav stråling, hvilket er et klart plus i forhold til, at den skal være ved siden af dit barn. Strålingen er på max. 25mW og babyalarmen har herudover ingen pulserende stråling. Neonate BC4600D har en rækkevidde på helt op til 800 meter og ydermere digital, så signalet ikke forstyrres af andre alarmer. Du han derfor altid være sikker på, at du kan høre, hvis dit barn vågner, selvom du har bevæget dig et gost stykke væk. Du kan, af denne babyalarm, forvente en lang levetid, da den bruger litium-batterier, der kan genoplades og klatlades uden, at det vil have en effekt på batteriets levetid. Batterierne har en standby-tid på op til 30 timer, og en fuld opladning af batteriet tager mellem 3 og 4 timer. I forhold til batteriet har babyalarmen en batterialarm, der giver udslag når batteriniveauet er lavt. Modellen er udstyret med justerbar audio sensitivitet, hvilket betyder, at du kan justere, hvor følsom alarmen skal være. Hermed kan du justere følsomheden således, at du helt kan undgå, at højtalerne fanger baggrundsstøj. Ydermere kommer denne babyalarm fra Neomate med vågelys, der kan indstilles på forskellige måder – både til on, off og stemmeaktiveret. Rent designmæssigt er der tale om en diskret og enkel babyalarm i sort med grå kant. På alarmens front finder du de få, men væsentlige knapper, hvorpå, du justerer alarmens forskellige funktioner

En babyalarm til en god pris

Babyalarmer findes i mange forskellige prisklasser, men tit og ofte er de forholdsvis dyre. En af plusserne ved Neonate BC4600D er dens pris. Babyalarmen koster omkring 700 kroner, og er dermed en babyalarm, med mange gode funktioner til en overkommelig pris. Modellen egner sig, blandt andet grundet den lange transmissionsrækkevidde, til de fleste baby-familier, og er et godt bud på en god babyalarm med en lang levetid. Vælger du at købe denne babyalarm, består pakken af en babyenhed, senderen og en forældreenhed, modtageren. Herudover medfølger der to micro-USB-strømadaptere, to 350 mAh litium-polymer genopladelige batterier, en quickstart-guide samt to nakkeremme.


Fem gode råd, når du skal købe babyalarm!

Som tidligere beskrevet findes der utrolig mange forskellige babyalarmer på markedet, og dette kan gøre det meget nemt at miste overblikket. Af denne grund er det ikke altid nemt at finde frem til lige nøjagtig den babyalarm, som passer både til barnet og resten af familien. Dette vil vi dog gerne hjælpe dig lidt med, hvorfor vi har fundet disse fem gode råd omkring ting, du bør holde dig for øje, når du skal finde den perfekte babyalarm:

 • Afstem dine behov: Som udgangspunkt er det utrolig vigtigt at overveje, nøjagtig hvilke krav og hvilke behov i har brug for, at en babyalarm skal udfylde i jeres husstand. Hvis du gør dette, så kan du spare dig selv for unødige udgifter til en babyalarm, der i virkeligheden kan alt for meget i forhold til det, som du har brug for!
 • Tjek batterierne: I mange af babyalarmerne bruges der forskellige typer af batterier, som kan skifte mellem indbyggede eller udskiftelige. Her kan det være en god ide at lede efter en babyalarm, som benytter sig af indbyggede, genopladelige batterier, da disse ikke giver ekstra udgifter hen af vejen!
 • Led efter DECT-teknologi: Hvis du gerne vil have, at din nye babyalarm skal være helt klar i lyden og have så lidt interferens som overhovedet muligt, så er det med at vælge en alarm med DECT-teknologien. DECT er den nyeste måde at sende signaler 100 % digitalt på, hvilket giver god lyd og ikke mindst en sikker forbindelse!
 • Brug trådløse telefoner: Nogle gange kan du være heldig at spare pengene til en ny babyalarm ved at finde et sæt trådløse telefoner med DECT-teknologien, der dermed også kan bruges som babyalarm!
 • Brug en walkie talkie: Hvis midlerne ikke helt er til at vælge den dyrere babyalarm-løsning, så kan du muntre dig med, at et par ganske almindelige walkie talkies også fungerer ganske godt som babyalarm – giv det et forsøg og se, om det virker for jer!

Hav dette for øje, når du vælger babyalarm!

Signal / rækkevidde

Rækkevidde er én af de ting, der er alfa og omega for en god babyalarm, og det er derfor noget, som du bør vurdere meget højt, når du skal ud og købe en babyalarm! Du skal hele tiden tænke på de situationer, som du kommer til at stå i og vurdere, om rækkevidden er god nok til dine behov. Man skal jo helst kunne befinde sig i den anden ende af huset uden at miste forbindelsen til barnet. Generelt gælder det naturligvis, at jo længere rækkevidden er, desto mere praktisk er alarmen i det daglige!

Signalet handler meget om, hvor godt og hurtigt alarmen reagerer, hvis dit barn skulle vågne og græde – og der er vidt forskellige reaktionstid for de forskellige babyalarmer på markedet! I forbindelse med testene af de mange babyalarmer, så vi meget forskellige reaktionstider, og her handler det selvfølgelig om at vælge en alarm med kort reaktionstid.

Brugervenlighed

En babyalarm burde ikke være raketvidenskab, men faktum er dog, at der findes mange babyalarmer, som indeholder så mange muligheder og funktioner, at det kan være svært at finde hoved og hale i dem! Det handler derfor i den grad om, at du vælger en babyalarm, som er relativt simpel, men samtidig kan en hel del. Hvis du, som forælder, ikke kan finde ud af at betjene alarmen, så bør du vælge en mere simpel løsning. Her kan det naturligvis være en særdeles stor hjælp, hvis der følger en grundig og god brugervejledning med i pakken – det er ikke en selvfølge, så hav endelig dette for øje!

Forstyrrelse af signal (Interferens)

Mange af de specielt billigere babyalarmer har en tendens til at blive forstyrret af andre signaler fra f.eks. mobiltelefoner eller andre babyalarmer. Dette er en alment kendt svaghed ved signaler på kort distance, og dette gælder som sådan ikke kun for babyalarmer. Faktum er dog, at naboens babyalarm f.eks. kan gå ind og forstyrre signalet til din egen, hvorfor i kan ende med at stå og snakke med hinanden. Derfor anbefaler vi helt sikkert, at du vælger en babyalarm, der automatisk filtrerer andre forstyrrelser fra, således at der, med et fint ord, ikke kommer interferens på signalet!

Strømforbrug

Hvis du gerne vil undgå det sædvanlige mønster med én opladning om dagen for din babyalarm, så er det vigtigt, at du tager strømforbruget i betragtning! Som vi også har beskrevet herover har de mange forskellige babyalarmer vidt forskellige batterilevetider, og generelt bør du vælge en alarm med en meget høj batterilevetid. Dermed står du aldrig og mangler strøm til middagsluren, hvilket kan være et stort irritationsmoment i en travl hverdag!

Vi håber meget, at du har fået noget ud af at læse denne guide om babyalarm tests, og at du har kunnet bruge de gode råd, vi har lagt frem for dig. Det har været en fornøjelse at finde de bedste babyalarmer på markedet, så du ikke behøver at bruge tid på det! Vi har brugt flere kilder til at samle denne test. Vores produkt informationer stammer fra barnetunivers som tester og samligner de bedste babyalarmer.


Læs også: Autostol test 2020

Denne side er anmeldt af: Christoffer H. Larsen 10/10