Skrevet d. 18. april 2018 af Markus Tornefeldt

Badevægt test 2018 – Her er den bedste badevægt

Badevægt test 2018 – Her er den bedste badevægt
5 (100%) 4 votes

Badevægt test 2018 – Denne badevægt er den bedste!

Et af de mest elskede og hadede stykker udstyr i dit hjem må siges at være badevægten. Mange har et ret så anstrengt forhold til vægten, der ikke altid viser det, som man synes, den skal – men faktum er jo, at den som regel har ret! Der kan dog ikke sættes spørgsmålstegn ved, at det er utrolig brugbart at have en ordentlig badevægt i huset, da man således kan holde øje med vægten og gøre noget ved det, hvis man pludselig har taget et par kilo eller fem på. Står du derfor og leder efter den bedste badevægt til huset, så er du havnet det helt rigtige sted her på Bedste10.dk!

Badevægten har udviklet sig meget over tid, og de fleste badevægte den dag i dag kan LANGT mere end bare at måle din vægt! Det ses f.eks. ofte, at du både kan måle din BMI, fedtprocent og muskelmasse blot ved at stille dig på vægten, hvorved du får en fuld analyse af din krop. Herudover kan mange vægte i dag tilsluttes dine trådløse enheder, som f.eks. din smartphone, så du har det fulde overblik over din – forhåbentlig – positive udvikling. Alle disse funktioner er dog i høj grad ubrugelige, hvis vægten alligevel ikke er nøjagtig, og når man ser på badevægte i test, så er dette overraskende nok et større problem, end man skulle tro. Derfor er det vigtigt at gøre sit forarbejde, inden man investerer i en badevægt – og det er her, at vores grundige gennemgang af badevægt test kommer ind i billedet!

Vi har gennemgået en række dybdegående badevægt tests fra både ind- og udland, således at du nemt og hurtigt kan finde lige nøjagtig den badevægt, der passer til dig! Vi har gennemgået alle testresultaterne, så du slipper for det, og vi har tilmed lavet en overskuelig top 6 liste over de bedste badevægte på markedet – der er helt sikkert en badevægt, der passer til dig. Testresultaterne stammer udelukkende fra troværdige og anerkendte testfirmaer, der er kendt for grundige analyser og tests, hvilket er din garanti for et realistisk syn på sagen, og alle badevægte på vores liste måler derfor 100 % korrekt!

 Bedste badevægte Testvinder Billigst hos
1) Withings WS-50
PCMag.com Made4men

2) Bosch PPW3330Hus & HemRenthjem

3) Beurer BF700Råd & Rön Skousen

4) Beurer BG013Stiftung Warentest Skousen

5) Tanita RD901Ja Apuls 

6) Garmin IndexNejRenthjem 

I denne gennemgang af badevægt test får du:

 1. En grundig gennemgang af de bedste badevægte på markedet
 2. En fuld oversigt over de testvindende badevægte, og hvor de forhandles
 3. En gennemgang af de testfirmaer og testresultater, vi har undersøgt

Det er vigtigt at understrege, at vi ikke selv har testet badevægtene, men udelukkende har samlet resultaterne fra en række uvildige tests. Vi har dermed sparet dig for besværet med at læse mange forskellige testresultater igennem – i stedet får du en overskuelig oversigt over de bedste produkter på markedet.


1. Withings WS-50 – anmelderrost WiFi badevægt

 • Editors’ Choice – PCMag.com
 • Topscorer – Råd & Rön

Førstepladsen på vores liste over de bedste badevægte i test går til Withings WS-50, der er en utrolig anmelderrost badevægt! Her får du en badevægt, der har fået en Editors’ Choice Award hos PCMag.com, og som har scoret topkarakterer i test hos Råd & Rön, der er et svensk forbrugermagasin – med andre ord: En badevægt, der er en førsteplads værdig!

Whitnings badevægt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.189,15 1.189,15 Til butik →
1.145,00 1.204,00 Til butik →

Withings WS-50 er en WiFi badevægt, der har alle de funktioner, som en moderne badevægt skal have – og de fungerer simpelthen upåklageligt! Du kan følge alle dine data via din smartphone, hvor resultaterne sendes direkte til hver gang, at du har været på vægten, og der er ingen tvivl om, at dette er den perfekte ledsager, hvis du har brug for at holde styr på din krop!

En virkelig ’Smart Body Analyzer’!

Withings WS-50 går også under modelnavnet: Smart Body Analyzer, hvilket i høj grad siger meget om det produkt, du køber! Dette er virkelig en smart, moderne badevægt, der holder styr på dig og laver den statistik, som er rar at have, hvis du f.eks. ønsker at tabe dig. Vægten får stor ros i test for dens upåklagelige forbindelse, der bare virker gang på gang!

Withings WS-50 måler automatisk din vægt, hvilepuls, fedtprocent og dit BMI, ligesom den måler luftkvaliteten i det rum, du befinder dig i. Alle disse data sendes via den trådløse forbindelse til din smartphone, hvor der kan føres statistik ved hjælp af en app, der kan indstilles for op til 8 forskellige brugere!

Den smarte app, som hjælper dig med at holde styr på tallene, kan hentes til både iOS eller Android, og det virker bare perfekt. Dette vidner brugeranmeldelserne på nettet også om, da disse er meget positive overfor Withings WS-50 – det er et godt værktøj i din træning eller i dit vægttab!

Din vægt bliver målt ved hjælp af hele 4 sensorer, som har en fejlmargin på kun 100 gram. Dette betyder, at målingerne altid er spot-on, og du vælger selv, om din vægt skal angives i Kilo, Pund eller Stones. Badevægten henter automatisk software-opdateringer, så den altid er up-to-date, og evt. mindre fejl bliver hurtigt rettet!

Alt i alt får du her en testvindende badevægt, der scorer flotte karakterer over hele linjen. Dette er i høj grad sådan, at en badevægt skal virke i 2018, og der er ingen tvivl om, at dette vil være en opgradering uanset hvilken badevægt, du måtte have i forvejen. En klar nr. 1 på vores liste over badevægte i test!


2. Bosch PPW3330 badevægt

 • Testvinder – Hus & Hem

På vores 5. plads finder vi denne badevægt fra Bosch, der har vundet testen hos svenske Hus & Hem blandt 7 andre badevægte! Her får du en nøjagtig badevægt, der har en høj kapacitet, og som er let at gemme væk, når du ikke længere skal bruge den. Herudover får den store roser for det overskuelige, digitale display, der tager brugervenligheden til nye højder!

Bosch badevaegt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
295,00 334,00 Til butik →
338,00 338,00 Til butik →

Hus & Hem er den svenske pendant til Bo Bedre, og de har i deres test primært haft fokus på, at badevægten skulle være praktisk, nøjagtig og let at bruge – og det må man sige, at Bosch PPW3330 er! Den indeholder alle de funktioner, som en moderne badevægt skal have, og derfor blev den fortjent testvinder i deres badevægt test!

Ultra tyndt design med 4 vejesensorer!

Denne badevægt fra Bosch er en af de smukkeste og mest praktiske badevægte i alle de tests, vi har haft kigget på, og det ultratynde design på kun 21 mm gør den perfekt til dit badeværelse! Den er let at gemme væk, når du ikke bruger den, og den er rar at træde op på, når du vil vide mere om din krop.

Bosch PPW3330 har plads til at lagre 10 brugerprofiler på samme tid, og den vejer ned til en nøjagtighed på 100 gram. Dette skyldes de 4 vejesensorer, der øger nøjagtigheden betragteligt, og samtidig gør det muligt at opnå en kapacitet på hele 180 kilo! Dette er med andre ord en badevægt for hele familien – uanset om du er let som en fjer, eller har taget lidt på på det sidste!

Badevægten fra Bosch måler selvfølgelig din vægt, ligesom den kan vise både BMI, kropsfedt og vandindhold. Dermed bliver du let klogere på din krop og kan forbedre dig på de punkter, du ønsker. Vægten får stor ros for nøjagtigheden, ligesom det medfølgende litium batteri holder i lang tid; vægten slukker nemlig automatisk!

Dette er en mere simpel badevægt, der dog bestemt godt kan følge med konkurrenternes funktioner og brugervenlighed, og det er derfor en perfekt badevægt til langt de fleste mennesker. Hus & Hem var bestemt ikke i tvivl i deres badevægt test, og derfor får denne vægt fra Bosch også en stor anbefaling herfra!


3. Beurer BF700

 • Testvinder – Råd & Rön

Beurer BF700 er en fantastisk og ikke mindst moderne badevægt! Her får du alle de bedste funktioner, som fungerer perfekt, og du får en byggekvalitet og et design, der er tidløst – med andre ord: En verdensklasse badevægt!

Beurer badevægt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
378,00 378,00 Til butik →
378,00 378,00 Til butik →
399,00 399,00 Til butik →
429,00 468,00 Til butik →

Beurer BF700 får flotte karakterer over hele linjen, hvor særligt svenske Råd & Rön præmierer vægten med betegnelsen ”Testvinder”. Du får en badevægt, der kan kobles direkte til din smartphone og den gratis app via Bluetooth, og du kan dermed følge din udvikling fra gang til gang med grafer og andre fantastiske værktøjer!

Badevægten, der kortlægger din krop!

Beurer BF700 er en fuld kropsanalysevægt, der simpelthen fortæller dig alle de ting, du har brug for at vide omkring din krop! Den er designet med brugervenlighed for øje, og dette høster den bestemt også store roser for i de mange testresultater, som vi har gennemgået. Vægten kan indstilles til 8 forskellige personer, og den genkender dig automatisk, når du stiller dig op på den!

Beurer BF700 måler alt fra kropsfedt, over vægt til kropsvæske og muskelforhold, ligesom du kan blive klogere på din knoglemasse og ikke mindst dit BMI. Der er med andre ord ingen begrænsninger – denne badevægt kan det hele! Al data bliver sendt direkte til den smarte Beurer app, hvor du kan få det helt store, detaljerede overblik!

Selvom du ikke lige har tid til at tjekke din app, men måske i stedet bare har brug for et hurtigt overblik, så giver Beurer dig den bedste brugeroplevelse! Displayet er holdt i en sort farve, der har hvide tal og bogstaver på hele 23 mm. Dette gør det let at se resultaterne i selv lyse rum, og du vil aldrig have problemer på denne front!

Forskellige aktivitetsniveauer for endnu bedre præcision!

Med en kapacitet på 180 kg og en utrolig smart automatisk overbelastningsindikator kan denne badevægt i høj grad bruges af alle – og den kan endda også indstilles til forskellige aktivitetsniveauer for mere præcise målinger!

BF700 kan indstilles alt imellem ingen til meget høj fysisk aktivitet, og dette gør det muligt for vægten at have de bedste forudsætninger for at måle din krop korrekt. Dette er blot én af de mange funktioner, der bliver rost til skyerne af og Råd & Rön, og der er ingen tvivl om, at denne badevægt er fuldt berettiget til den flotte placering på vores liste over badevægt test!

Specifikationer:

 • Op til 8 forskellige brugerprofiler
 • Måler dit BMI, kropsvæske og muskelmasse
 • Måler knoglemasse og sætter det op imod din vægt
 • Kapacitet på 180 kilo
 • Bluetooth-funktion – få styr på din krop med det fulde overblik!


4. Beurer BG013 – Kropsanalysevægt

 • Testvinder – Stiftung Warentest

På 4. pladsen på vores liste over de bedste badevægte i test finder vi en testvindende vægt fra det tyske – Beurer BG013! Denne badevægt bliver rost til skyerne i den omfattende test foretaget af Stiftung Warentest, der er et af de mest anerkendte testfirmaer i Tyskland, og der er ingen tvivl om, at de bestemt ikke har taget fejl!

Beurer badevægt i test

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
259,00 259,00 Til butik →
259,00 259,00 Til butik →
259,00 259,00 Til butik →

Beurer BG013 får især høje karakterer, når det kommer til holdbarhed, brugervenlighed og nøjagtighed, ligesom det er en stor fordel, at du kan indkode hele 10 personer på vægten – perfekt til den store familie! Herudover fremhæves de smarte målinger, der beregner brugbare informationer om din krop, ligesom den 5-årige garanti er rar at tage med!

Nøjagtige målinger og flot kapacitet!

Beurer har efterhånden produceret en række af gode badevægte, og denne lægger sig direkte ind i denne række! Du får en badevægt, der kan holde til det meste, og med en kapacitet på 150 kilo kan langt de fleste blive klogere på deres krop. Motivationen er større, når man selv kan følge med i udviklingen, hvorfor en høj kapacitet er fantastisk!

Beurer BG013 måler med en nøjagtig på omkring 100 g, hvilket er særdeles respektabelt for badevægte med høj kapacitet! Den kan måle fedtprocent, muskelmasse og vand i kroppen, ligesom den naturligvis måler din vægt. Herudover kan BG013 beregne dit BMI for dig, så du ikke selv behøver at gøre dette!

Badevægten fra Beurer slukker automatisk efter et par sekunder, hvilket er perfekt for en lang batterilevetid. Herudover kan den, som de andre modeller fra Beurer, indstilles til 5 forskellige aktivitetsniveauer, hvilket gør målingerne endnu mere præcise i forhold til dine egne forudsætninger!

Alt i alt en fantastisk badevægt, som passer til langt de fleste, og med stemplet ”Testvinder” fra Stiftung Warentest tøver vi ikke med at anbefale denne badevægt til dig – dette er en super badevægt til prisen! En særdeles respektabel kombattant på 4. pladsen på vores badevægt test liste!

Specifikationer:

 • Hukommelse for hele 10 brugerprofiler
 • Stor nøjagtighed – ca. 100 grams nøjagtighed
 • Måling af kropsfedt, kropsvæske og muskelmasse
 • Måling af knoglemasse og beregning af BMI
 • Fem års garanti


5. Tanita RD901 badevægt

På vores 2. plads på listen over de bedste badevægte finder vi badevægten, som går under navnet Tanita RD901! Her får du en badevægt, der bl.a. udmærker sig ved et futuristisk design, en genial brugervenlighed og en vægt, der laver meget præcise målingerTanita badevægt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
2.999,00 2.999,00 Til butik →

Tanita RD901 roses især for dens grundighed, da den giver en hel analyse af din krop. Du får uden tvivl en særdeles avanceret badevægt, der kan måle hele 10 forskellige ting, og som ud fra tallene kan konkludere f.eks. hvor mange kalorier, du bør indtage om dagen. Man forstår godt de flotte resultater i de forskellige tests, og der er ingen tvivl om, at dette er en badevægt i verdensklasse!

Ti forskellige målinger – sendt direkte til din iPhone!

Tanita RD901 er naturligvis en særdeles smart badevægt, der ikke blot nøjes med at give dig tallene sort på hvidt – den bygger aktivt videre på dem! Alt dette sker i samarbejde med den gratis app ”Health Planet”, som kan hentes til alle Apples vidundere, og hvor du let kan få et godt overblik over dine fremskridt.

Med den smarte ”Health Planet” app kan du finde alle dine tidligere data og se på detaljerede grafer og diagrammer, der kan hjælpe dig med at kortlægge din krop! Data bliver sendt direkte fra vægten via Bluetooth, og herfra kan du f.eks. se, nøjagtigt hvor mange kalorier, du bør indtage, ligesom du kan få en vurdering af dit sundhedsniveau.

Selvom funktionerne er mange, så bliver der dog ikke gået på kompromis med brugervenligheden, der bliver vurderet meget positivt i test! Badevægten bruger et smart farvesystem, der går fra grøn til rød, og du kan dermed få direkte respons på al den data, som vægten opfanger. Hvis du bevæger dig ind i det gule eller røde felt, så bør du måske overveje at gøre noget ved det!

Stor nøjagtighed og flot kapacitet!

Tanita RD901 udmærker sig særligt i test ved at måle med meget stor nøjagtighed ved selv relativt stor belastning! Her kan du forvente en nøjagtighed på +/- 50 gram for en vægt på mellem 0 og 100 kilo, og en nøjagtighed på +/- 100 gram ved en vægt på mellem 100 og 200 kilo. Badevægten husker automatisk op til fire personer, og den måler perfekt, uanset om du er atlet eller lidt tungere!

Et andet punkt, hvor Tanita RD901 udmærker sig i test, er kapaciteten, der er noget højere end mange af konkurrenterne. Du kan roligt bruge vægten, selvom du nærmer dig de 200 kilo, og den er særdeles robust, hvilket taler for en lang levetid.

Her får du en fantastisk badevægt, der har nogle fantastiske funktioner, og der er ingen tvivl om, at dette er en af de bedste badevægten på markedet lige nu. En mageløs vægt til dig, der vil have fuld styr på kroppen hele tiden og en værdig nr. 2 på vores liste!

Specifikationer:

 • Utrolig nøjagtig vægtmåling
 • Indbygget BMI og fedtprocent måling
 • Måling af kropsvæske og muskelmasse
 • Maks vægt på 200 kilo
 • Bluetooth-funktion til iPhone og iPad
 • Atlet funktion
 • Tre års garanti

6. Garmin Index

Den sidste badevægt på vores liste over badevægte i test er Garmin Index, der er en virkelig smart WiFi-vægt! Her får du en badevægt, der giver dig de bedste forudsætninger for at få kontrol over din vægt, da det hele foregår automatisk via internettet eller Bluetooth og appen på din smartphone – fremtiden flytter helt sikkert ind i dit badeværelse!

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
295,00 334,00 Til butik →
338,00 338,00 Til butik →

Garmin Index bliver rost i flere forskellige badevægt test, hvor den særligt får høje karakterer for de smarte funktioner, der bringer badevægten ind i år 2018! Du kan overføre data med både WiFi og Bluetooth, hvilket gør, at du f.eks. kan tage vægten med i sommerhus uden problemer. Herudover kan du dele dine resultater på de sociale medier direkte fra appen!

Præcis vejning med positionsdetektor!

Med Garmin Index er du garanteret nøjagtige resultater, hver gang du træder op på vægten, og dette kan i høj grad tilskrives de funktioner og egenskaber, som denne badevægt kommer med! Du får bl.a. 4 tæppefødder med i pakken, således at vægten kan placeres korrekt og solidt på gulvet – dette er vigtigere, end man skulle tro!

Garmin Index er udstyret med en positionsdetektor, der fortæller dig, hvordan du bør placere dig på vægten. Dette hjælper til mere nøjagtige målinger, da vægten mange gange kan variere lidt efter, hvor på vægten, man står. Herudover er nøjagtigheden meget stor, og badevægten måler med +/- 100 grams nøjagtighed!

Index-badevægten måler både din vægt og dit BMI, således at du kan holde styr på din udvikling, og den har en kapacitet på 180 kilo, hvilket er alt rigeligt til langt de fleste! Badevægten bruger AAA-batterier, og den kan sættes op på mindre end 60 sekunder, ligesom den er utrolig let at bruge – brugervenligheden er i top!

8 brugerprofiler og max motivation!

Garmin Index får stor ros for dens implementering af hele 8 brugerprofiler, hvilket gør det muligt at følge hele familiens udvikling på den gratis app, der hører til vægten. Dette skaber mulighed for konkurrence familien indbyrdes, ligesom integrationen af de sociale medier kan være endnu en motiverende faktor!

Med Garmin Index kan du vælge at dele dine flotte resultater direkte og helt automatisk til f.eks. Facebook og Twitter, hvilket kan sætte konkurrence i gang med dine venner og følgere, ligesom det motiverer dig til at kæmpe for dit vægttab. Af netop denne grund kan Garmins badevægt klart anbefales til alle dem, der prøver at tabe sig lidt eller meget!

Garmin Index slutter vores liste over badevægte i test flot af, og der er ingen tvivl om, at du får en smart og holdbar badevægt, hvis du vælger netop denne! Vi kan i hvert fald godt anbefale Garmin Index, og derfor fortjener vægten den sidste plads på vores liste over badevægt test!

Tekniske specifikationer:

 • Enheder: ANT+, Bluetooth og WiFi
 • Integration med Facebook og Twitter gennem appen
 • Batterier: 4 x 1,5V (AAA-batterier)

Sådan bør du bruge din vægt!

Her til sidst vil vi gerne slutte af med at sige nogle bevingede ord omkring det at veje sig og nogle af de begreber, som man gerne skal have styr på i forbindelse med vægt. Her har vi bl.a. lavet en lille guide til, hvordan du bør bruge din vægt. Men er dette virkelig nødvendigt, tænker du sikkert? Det er klart, at en vægt er en vægt, men der er alligevel nogle gode råd til, hvordan du får det bedste og ikke mindst det mest retvisende resultat!

Hvilket tidspunkt om dagen, bør du veje dig på?

Der er egentlig ikke den store forskel på, hvilket tidspunkt på dagen du vælger at veje dig på, og du kan således sagtens veje dig enten om morgenen eller om aftenen alt afhængig af, hvad der passer dig bedst. Mange eksperter peger dog på, at man får de mest troværdige og nøjagtige resultater, hvis man vejer sig om morgenen, lige når du er stået op.

Med det sagt, så er det dog utrolig vigtigt, at du vejer dig på samme tidspunkt hver gang. Det betyder nemlig noget for din vægt, hvorvidt du lige har drukket et glas vand eller spist frokost, og hvis du vejer dig én gang ugentlig, som vi anbefaler, så gør det endelig på samme tidspunkt af dagen! Vi kan derfor anbefale at vælge én fast dag om ugen, hvor du vejer dig og noterer din vægt.

Placering af vægt

Hvis vægten skal kunne måle så nøjagtigt som muligt, så er det vigtigt, at du sætter vægten på et solidt og ordentligt underlag. Vægten må ikke stå og rokke eller glide den ene eller anden vej på gulvet, og vi har fundet ud af, at det er bedst at sætte din vægt på et trægulv. Dette er nemlig kontinuerligt og solidt, hvorimod måtter, tæpper eller bløde overflader ikke fordeler trykket ligeligt. Dermed vil du få unøjagtige resultater, som et trægulv vil kunne hjælpe på!

Påklædning – eller mangel på samme

Det er naturligvis bedst og mest retvisende, hvis du vejer dig uden noget tøj på, men langt de fleste vælger at veje sig iført undertøj. Dette anbefaler vi også at gøre, hvis du vel at mærke gør det konsekvent hver gang! Hvis du skiftevis vejer dig med og uden tøj, så får du unøjagtige og forkerte resultater…

Brug kun digitale badevægte!

De digitale badevægte er simpelthen bare mere præcise og retvisende end de mekaniske, der var bedre for 50 år siden. Mekaniske badevægte har en meget høj fejlmargin i forhold til de moderne vægte, og hvis du virkelig går op i dit vægttab, så bør du forsøge at nedsætte mængden af fejlmålinger!


Disse betegnelser bør du kende til:

BMI:

Badevægt

BMI er en forkortelse for Body Mass Index, som løst oversat til dansk betyder krops masseindeks. Og det er netop det, som BMI handler om – at sætte tal på din kropsmasse! Sundhedskonsulenter og sundhedspersonale verden over har brugt denne betegnelse i årevis for at vurdere din kropsvægt og sætte den i perspektiv, således at du kan holde dig op imod gennemsnittet.

BMI findes ved at dividere din kropsvægt med din højde i meter i anden, hvilket konkret kunne se sådan ud for en mand på 90 kilo, der måler 1,83 meter: 90 kilo / (1,83 meter x 1,83 meter) = ca. 27. Ud fra denne beregning konsulteres en standardskala, der kan give et fingerpeg om, hvorvidt du er normalvægtig eller slæber rundt på lidt for mange kilo!

Fedtprocent:

Fedtprocent giver i virkeligheden lidt sig selv – men vi vil alligevel gerne tage den med her! Din fedtprocent er et udtryk for, hvor mange procent af din krop, der udgøres af fedt. Kvinder har generelt en højere fedtprocent end mænd, og en kvinde bør have en fedtprocent på ca. 20-25 %. Mænd bør til gengæld kun have en fedtprocent på omkring 15-18 %, hvilket skyldes biologiske hensyntagen.

 

Vi håber meget, at du har kunnet bruge vores badevægt test til noget, og at du har kunnet bruge de gode råd, vi har givet dig. Det har været en fornøjelse at finde de bedste badevægte på markedet til dig, så du ikke behøver at kæmpe med at finde den rette badevægt til dig!