Barbermaskine test 2021 – Den bedste barbermaskine

”Gillette, the best a man can get!” Sådan lyder budskabet fra én af verdens største producenter af barbergrej til mænd, og der er da heller ingen tvivl om, at en barbermaskine er et af de absolut vigtigste stykker udstyr i mandens liv!

Det er begrænset, hvor mange mænd der kan bære et flot og stort skæg, og hvis du, som så mange andre, døjer med lidt sløj hårvækst i ansigtet, så er barbermaskinen uundværlig. Det ved vi her hos Bedste10, hvorfor vi har lavet denne omfattende og grundige barbermaskine test-guide for at finde frem til de barbermaskiner, der er de bedste på markedet netop nu!

Hvilken barbermaskine er den rette til dig? Dette spørgsmål er utrolig svært at svare på, men der er dog nogle egenskaber, som er fuldstændig essentielle i en fantastisk barbermaskine. Først og fremmest er det vigtigt, at din barbermaskine er af høj kvalitet, således at den ikke efterlader alt for mange stubbe, og det er også klart, at den skal irritere din hud mindst muligt under barberingen.

Dette er blot nogle af de egenskaber, som vi har kigget på og vurderet i den store barbermaskine test-guide, som serverer de 10 bedste barbermaskiner på et sølvfad for dig!


1. Braun Series 5 5030s

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.238,00 DKK
1.238,00 DKK

Leder du efter en barbermaskine, hvor du får utrolig meget for pengene, så er denne version af Brauns populære Series 5 bestemt den rette maskine til dig! Du får en bundsolid barbermaskine, der kombinerer alle de klassiske dyder, som Braun er så kendt for: Nytænkende teknologi og en imponerende tæt barbering!

Braun Series 5 5030s er en prisvindende barbermaskine, der har scoret topkarakterer i tests hos bl.a. Forbrugerrådet Tænk og deres svenske pendant, Råd & Røn. Det siger bestemt noget om den kvalitet, som denne model fra Braun bringer på banen, og den scorer særligt højt indenfor brugerkomfort og levetid på batteriet, hvor den også har klaret sig godt i vores store barbermaskine test!

ActiveLiftteknologi giver dig en effektiv barbering!

Udover det futuristiske design bidrager alle Brauns forskellige barbermaskiner med en barbering i verdensklasse, som virkelig er med til at starte din dag eller aften godt ud! Vi var særligt imponerede over denne maskines effektivitet, hvilket bl.a. kan tilskrives den imponerende ActiveLift teknologi!

Med ActiveLift teknologien får du et tredobbelt skærehoved, der løfter og skærer alle de mest genstridige skæghår, som eller normalt efterlades efter barberingen. Dette gælder især de fladtliggende hår, der meget ofte bliver efterladt ved andre maskiner; med Braun Series 5 5030s og ActiveLift teknologien får du dog hvert eneste hår med – du har aldrig oplevet en effektiv barbering som denne!

Den mageløse ActiveLift teknologi står dog ikke alene, da Braun Series 5 5030s også er udstyret med OptiFoil teknikken, hvor barberhovedet har forskellige hulstørrelser. Dette giver en tættere barbering, hvor alle typer og størrelser af skæghår fjernes i en ruf! Denne model har ligeledes FlexMotionTec, som tilpasser maskinen til lige netop DIN hud og DIT ansigt!

Lang batteritid – mindre irritation!

Noget af det, som denne model fra Braun også er kendetegnet ved er, at den kommer med en lang batterilevetid. Du får op til 45 minutters barbering efter blot 1 times opladning, og du kan hele tiden følge med i batteriets niveau på det smarte LED-display – dermed vil du aldrig blive overrasket over et fladt batteri!

Udover det uovertrufne batteri så får du også den kendte PowerDrive motor, der giver dig op til 20 % mere power, når du har allermest brug for det! Motoren er én af markedets bedste, og den er designet med fokus på barbering. Herudover er Braun Series 5 5030s let at rengøre under rindende vand, og selvom det ikke er den smarte løsning fra de tidligere maskiner, så får du utrolig meget for pengene alligevel!

Braun Series 5 5030s fortjener vores 3. plads i den store barbermaskine test, fordi den simpelthen giver dig utrolig meget barbering for pengene! Du får mange af de kendte egenskaber, som ellers normalt er forbeholdt de dyrere modeller – og det til en særdeles god pris, som ikke vælter budgettet. Derfor kan vi kun anbefale denne model, hvis du leder efter en solid barbermaskine, der skal kunne det meste!

Medfølger i pakken:

 • Rengøringsbørste
 • Olie flaske
 • Ledning
 • Rejseetui
 • Beskyttelseshætte


2. Braun Series 3 3020s – Bedst i test hos Pricerunner

Braun Series 3 3020s

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Testresultater 

Denne barbermaskine Series 3 3020s fra Braun er blevet kåret til at være bedst i test af Pricerunner. I testen er der specielt blevet lagt vægt på barbermaskinens evne til at skabe en tæt barbering, dens gode præcision, såvel som at den er ganske nem at gøre rent efter brug. 

Om Braun Series 3 3020s 

Hvis du søger en barbermaskine, som kan give dig et helt glat resultat efter barberingen, så er denne Brain Series 3 3020s lige noget for dig. Denne barbermaskine er nemlig designet med fokus på at opnå det bedste og mest glatte resultat – og det er på trods at vækstretninger og tykkelsen på skægget. Denne Braun barbermaskine er nemlig udstyret med en MicroComb-kam, som er med til at fange og føre hårene ind til de skærende dele. 

Derudover så er barbermaskinen udstyret med et Triple-action system. Det vil altså sige, at man inden i maskinen finder tre uafhængigt ophængte skæreelementer, som er designet til at tilpasse sig konturerne på ens ansigt. På den måde kan du altså opnå en tæt barbering, hvor både de lange og de korte skæghår bliver taget hver gang.

Disse fantastiske egenskaber gør, at du sagtens kan bruge barbermaskinen på tykkere skægstubbe uden problem; Barbermaskinen er af Pricerunner blevet beskrevet som en ”kampvogn”, hvilket er ganske sigende omkring dens barberevner. Dog er det en kampvogn, som er skabt til præcisionsarbejde, da maskinen er nem at manøvre rundt i ansigtet – dog skal man lige være ekstra opmærksom omkring munden, så man er sikker på at få ramt alle hårene. 

Braun Series 3 3020s barbermaskinen er udstyret med en NiMH batteri, som selvfølgelig er genopladeligt, så de kan bruge den om og om igen. Batteriet har en ladetid på ca. 60 minutter, hvorefter den så har en batterilevetid på 50 min. Det svarer til en hel uges barbertid, hvormed du altså slipper for at sætte maskinen til ladning hver dag. 

Som prikken over i’et så er Braun barbermaskinen enormt nemt at gøre rent efter brug. Maskinen er nemlig 100% vandtæt, hvormed du blot kan skylle den under vandhanen, når du er færdig med at barbere dig. 

Alt i alt får du altså en super robust barbermaskine, som virkelig er i stand til at skabe en tæt og glat barbering.

De vigtigste specifikationer

 • NiMH Batteri: 50 min. aktionstid / 60 min. ladetid. 
 • Vaskbar under vand.
 • Vægt: 0,44 kg. 
 • Udstyret med MicroComb.
 • Uafhængige flydende skæreelementer.

3. Philips OneBlade Pro – Perfekt til rejsetasken

Philips OneBlade Pro

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Testresultater 

Denne Philips OneBlade Pro har scoret 4 ud af 5 mulige stjerner. Dette testresultater er baseret på gennemsnittet ud fra 4002 brugeranmeldelser fra kunder, som har købt denne barbermaskine. 

Om Philips OneBlade Pro

Hvis du søger en lille, fiks barbermaskine, som samtidig kan fungere som en trimmer, så er Philips OneBlade Pro lige noget for dig. OneBlade Pro er nemlig lidt af et multiværktøj, da du netop både kan bruge den til barbering, trimning og til at lave skarpe linjer i dit skæg. Dermed behøver du altså ikke stå og jonglere både med barbermaskiner og skrabere, for med Philips OneBlade Pro får de det hele i én samlet maskine. 

Hvis du elsker at skabe skarpe linjer i dit skæg, så er præcisionskammen – som på praktisk vis følger med barbermaskinen – et redskab, som du vil komme til at holde af. Kammen hjælper nemlig dig med at skabe enormt flotte og skarpe kanter, sådan at dit skæg altid ser ud, som du ønsker det. 

Netop på præcisionen vinder Philips OneBlade Pro lidt point over barbermaskinen fra Braun. Hvor Brauns barbermaskine er en ”kampvogn” og derfor godt kan være en smule klodset omkring munden, så er Philips OneBlade lidt nemmere at barbere præcist med. Dog kan OneBlade muligvis godt synes for lille og for let for nogle personer, hvis man ønsker en mere heftig barbermaskine, som ligger tungere i hånden. 

Philips OneBlade Pro er nemlig en blanding imellem en barbermaskine og en trimmer, hvormed den altså ligger i den lette ende af vægtskalaen, når det kommer til barbermaskiner. Hvorvidt dette er et plus eller et minus er op til den enkelte bruger at vurdere, men ikke desto mindre gør det OneBlade super god at have med på rejser. 

Den lille og lette størrelse gør nemlig, at barbermaskinen er nem at have med i rejsetasken, når du er på farten. Der følger endda en rejsetaske med, når du investerer i en OneBlade, hvormed den altså er super nem at pakke ned og tage med og med en batterilevetid på hele 90 minutter, så behøver du altså ikke være i nærheden af en oplader særlig ofte. På den måde kan du og dit skæg se helt skarp ud – også når du er ude at opleve verdenen. 

De vigtigste specifikationer

 • Farve: Sølv / sort. 
 • Trådløs. 
 • LED-Display.
 • Kan bruges både tør og våd. 
 • Opladningstid: 60 min. 
 • Brugstid: 90 min.
 • Tilbehør: Præcisions kam, opladerholder og rejsetaske.

4. Braun Series 7 7865cc

 

Braun-Series-7-7865cc

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.842,00 DKK
1.899,00 DKK

Denne særligt udviklede barbermaskine fra Braun benytter sig af alle de forskellige teknologier, som Braun har opfundet i løbet af årene, og med Series 7 7865cc i hånden får du en tæt og perfekt barbering hver eneste gang! Barbering skal være let og ligetil, og det er med disse ord for øje, at denne barbermaskine er blevet designet!

Braun Series 7 7865cc er endnu en bundsolid barbermaskine fra et bundsolidt firma, og der er ingen tvivl om, at denne model er elsket blandt mange! Den får utrolig flotte anmeldelser blandt brugerne på Amazon, hvor 193 personer har givet den hele 4,6 ud af 5 stjerner – en høj score, der dog i den grad må siges at være fortjent!

Sonisk OptiFoil teknologi giver dig den mest præcise barbering nogensinde!

Braun er et tysk firma, der simpelthen ikke gør noget halvt, og det er også derfor, at vi altid forventer det bedste af det bedste, når det kommer fra deres hånd. Heldigvis blev vores høje forventninger i den grad indfriet med den fantastiske Series 7 maskine, som med ny teknologi er med til at forbedre barberingen og tage den til nye højder!

Den soniske OptiFoil teknologi bruger sensorer til at aflæse dit skæg på alle leder og kanter, således at barbermaskinen altid har det rette energiniveau til opgaven! Er dit skæg f.eks. meget tæt eller langt? Eller er der mange små hår, som gerne skal fjernes effektivt? Disse vurderinger laver maskinen for dig, således at du blot skal dirigere den – så klarer den resten for dig!

Series 7 er designet til at fjerne flere hår i ét enkelt strøg end dens forgængere, og de fire specielle skæreelementer er ekstra tynde. Dette lyder måske ikke som en kvalitet, men det gør bare, at maskinen kan komme ind alle de steder, hvor det er vanskeligt at få en tæt barbering! Maskinen følger dit ansigts naturlige konturer, og du er sikret et perfekt resultat hver gang!

Det smarte Clean&Charge system sikrer perfekt hygiejne!

Braun er et verdensledende firma på alle leder og kanter, og dette gælder naturligvis også for brugervenligheden, hvilket Clean&Charge er det synlige bevis på! Du får et utrolig simpelt og smart 4-trins hygiejnecenter, der med et tryk på en knap renser din maskine, så den er klar til næste barbering. Dette tager brugervenligheden til nye højder, og denne barbermaskine er virkelig også noget for sig selv!

Braun Series 7 7865cc fungerer perfekt på både tør og våd hud, og du er sikret et godt resultat uanset, om du foretrækker en tør barbering eller en barbering med vand, skum eller gele. Vi anbefaler dog altid, at du bruger skum eller gele, så barberingen glider lettere, og du dermed belaster huden mindst muligt!

Alt i alt får du en kraftfuld, effektiv og ikke mindst tæt barbering, hvis du vælger denne model fra Braun som din næste! Alle Brauns nyeste funktioner er pakket ind i et veldesignet chassis, som simpelthen bare performer fantastisk, og den fortjener bestemt den flotte 4. plads i vores store barbermaskine test!

De vigtigste specifikationer:

 • 5 Indstillinger Intens/Følsom
 • Præcisionstrimmer
 • Intelligent sonisk teknologi
 • OptiFoil: Sikrer dig en tæt barbering, der holder længere
 • ActiveLift-trimmer
 • Præcis låsemekanisme
 • Wet & Dry barbering

5. PHILIPS ONEBLADE QP2520/20

 

Philips QP2520

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

For mange er barberingen noget, der ikke behøver at tage alverdens tid. Det skal faktisk helst være både hurtigt og nemt, så man hurtigt kan komme ud ad døren. Det har Philips i den grad taget til sig med denne model. Produktnavnet er OneBlade QP2520, og den må i sandhed være barbermaskinernes svar på ”let som en leg”.

Som navnet indikerer, får du her en barbermaskine, som du ikke behøver en masse ekstraudstyr til for at opnå det ønskede resultat. Der er ét blad, og det kan klare langt såvel som kort skæg. Mere overkommeligt bliver det ikke – før du opdager prisen selvfølgelig. Barbermaskinen lander uden tvivl i lavprisklassen.

Lille barbermaskine med stor kraft

Det handy værktøj fra Philips fylder ikke meget, og det lille barberhoved gør det let for dig at skabe de kanter og konturer, du normalt kun får ved professionelle. Størrelsen betyder ikke mindre kraft. Barbermaskinens skæreblade bevæger sig med 200 omdrejninger i minuttet, så du får en rigtig høj effekt ved barbering. Ydermere kan det samme blad faktisk holde i op til fire måneder, før du skal skifte det.

Udover at være billig, let anvendelig og kraftig på én gang er OneBlade QP2520/20 faktisk også rigtig god ved din hud. Fordi bladet ikke kommer helt så tæt på som en almindelig skraber. Det gør altså, at du trimmer dit skæg og ikke din hud, og det giver både et bedre og mere komfortabelt resultat.

Barbermaskinen er genopladelig, så du skal aldrig tænke på at købe batterier eller lignende. I én opladning får du 45 minutters barbering – så der skulle være god tid til at trimme skægget.

Kan det hele og lidt mere

Hvis du har brug for, at din barbermaskine kan mere end at trimme og style dit skæg, behøver du ikke give op på denne simple og billige version. Du har nemlig muligheden for at tilkøbe diverse ekstraudstyr. Blandt andet udstyr til kropstrimning, forskellige hætter og etuier. Så kan den faktisk det hele.

Det er også værd at fremhæve, Philips’ lille, fikse maskine er vandtæt. Derfor er der rig mulighed for både at bruge den i bruseren, med eller uden skum, og så skal den blot skylles under vandhanen for rengøring.

De vigtigste pointer:

 • Samme hoved til barbering af alle skægtyper
 • Let anvendelig
 • 45 minutters barbering i én opladning
 • Vandtæt
 • Tre stubbekamme medfølger
 • Ekstra udstyr til for eksempel kropstrimning kan tilkøbes
 • God ved huden


6. Panasonic ES-LT2N

 

Panasonic ES-LT2N

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.097,00 DKK
1.399,00 DKK

På 5. pladsen i vores store barbermaskine test finder vi den første maskine fra Panasonic, som går under det kryptiske produktnavn: ES-LT2N. Der er dog intet kryptisk ved denne mageløse barbermaskine, der er utrolig kraftfuld og intelligent – den kan helt sikkert løfte din barbering til nye højder!

Med Panasonic ES-LT2N får du en barbermaskine, der løfter standarderne for kvaliteten af blade, da de viderefører de stolte japanske traditioner for kvalitetsfyldte blade. Dette betyder, at du får nogle af markedets mest robuste, skarpeste og mest præcise blade, der helt sikkert vil føles som en helt ny standard i badeværelsets lys!

Smart barberingssensor og MultiFlex 3D hoved sikrer en skarp barbering hver gang!

Noget af det, som Panasonic altid har været kendt for, er, at de altid forsøger at forbedre eksisterende teknologi, således at deres produkter kommer til at outshine alle konkurrenterne. Dette har de også forsøgt at gøre med denne smarte barbermaskine, og vi synes faktisk, at de er sluppet ganske godt fra det!

Panasonic ES-LT2N er udstyret med en særdeles smart barberingssensor, der med det samme opfanger, både hvor tykt og hvor besværligt skægget vil være at barbere! Dette gør det muligt for maskinen at bruge den rette kraft til den rette skægtykkelse, hvilket alt i alt sparer strøm og sikrer dig den fantastiske barberingsoplevelse hver gang!

Udover den smarte sensor, så bringer Panasonic også et utrolig veludført barberhoved på banen, der benytter sig af den geniale Multi-Flex 3D teknologi! Multi-Flex gør, at de 3 blade følger dit ansigts konturer til perfektion, og affjedringsteknologien tager højde for alle retninger. Dermed vil evt. ujævnheder blive overflødige, og du får den tætteste barbering, du længe har fået!

Kraftfuld motor i et elegant design!

En barbermaskine står ofte til skue på badeværelset, og så gør det da bestemt ikke noget, at den ser en smule godt ud, hvis der skulle komme gæster. Derfor glædede vi os over at se, at Panasonic har bragt et særdeles minimalistisk og elegant design til bordet! Du får et metallisk design, der er meget maskulint og stilfuldt, og du kan trygt lade din maskine stå fremme – så ved folk, at du har styr på din barbering!

Et elegant design er dog ingenting uden en kraftfuld motor, men dette har Panasonic naturligvis også styr på! Motoren yder 13.000 cpm (cuts per minute), og dermed vil du aldrig opleve at tabe kraft under din barbering. Dette betyder kort sagt, at du får en behagelig barbering fra start til slut – dag ud og dag ind!

I virkeligheden kunne denne model fra Panasonic godt være placeret højere på listen i vores store barbermaskine test, men konkurrencen var bare så hård, at den desværre kun kunne komme på 7. pladsen. Du får dog uden tvivl en solid og ikke mindst kraftfuld barbermaskine, som aldrig vil skuffe dig – du får en flot barbering uden det store arbejde!

Kort om barbermaskinen:

 • Multi-Flex 3D barberhoved
 • Højkvalitetsblade med stolte japanske traditioner
 • Smart barberingssensor
 • Kraftfuld motor – 13.000 cpm!
 • Minimalistisk og elegant design

7. Philips S9031

 

Philips S9031

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.249,00 DKK
1.399,00 DKK
1.417,00 DKK
1.444,00 DKK
1.499,00 DKK
1.699,00 DKK

Som så ofte før har vi gemt noget af det bedste til sidst på listen over de bedste barbermaskiner i vores store barbermaskine test; nemlig Phillips S9031. På trods af dens 6. plads på listen, så tag endelig ikke fejl: Dette er en barbermaskine i absolut topklasse! Du får mange smarte funktioner for pengene samt nogle af de bedste kvaliteter, som markedet endnu har set!

Denne model fra Phillips er elsket af mænd over hele verden, og man forstår bestemt godt hvorfor! Du får de geniale V-track skær, der hjælper til en mere effektiv barbering, og du får et hoved, der kan bevæge sig i 8 forskellige retninger. Herudover får du mere lækkert tilbehør med i pakken end hos mange af Phillips konkurrenter!

V-track barberingssystem for en meget tættere barbering!

Med denne barbermaskine fra Phillips er du garanteret en utrolig tæt barbering, der er bedre, end man nogensinde før har set fra Phillips’ hånd. Dette siger meget, når man kender den kvalitet, som Phillips står for, og det er et kæmpe plus ved netop denne maskine. Dette skyldes især det geniale V-track system, der optimerer din oplevelse!

V-track systemet fra Phillips kan tilbyde en barbering, der er op til 30 % tættere end de tidligere modeller. Dette er imponerende, og vi kunne mærke den effektive barbering fra dag 1 med denne maskine i hånden! Herudover fjerner Phillips S9031 op til 20 % mere hår pr. strøg i forhold til forgængeren – og dette er takket være det dynamiske hoved, som kan bevæge sig i hele 8 forskellige retninger!

V-track systemet er med til at opfange alle de hår, som vokser i helt forskellige retninger, og som derfor kan være utrolig svære at fange. Dette er dog fortid, da hårene nu løftes fra huden, således at de er lette at barbere af, hvilket også gør barberingen mere komfortabel. Du kan også indstille intensiteten på maskinen, således at du kan passe bedst muligt på din sarte hud – smart og nyttig detalje!

Præcisionstrimmer, ansigtsbørste og produkter til dyb rensning af huden!

Phillips ligger altid godt i ekstraudstyr, og dette gælder bestemt også for deres S9031, hvor du får et helt arsenal af udstyr og nyttige produkter med i pakken! Det er f.eks. utrolig lækkert, at du får en præcisionstrimmer, der kan trimme de svære områder omkring overskæg eller bakkenbarter – det er noget, man altid mangler, og det er langt fra alle, der inkluderer dette med deres barbermaskine!

Herudover får du en rar ansigtsbørste, som sammen med de lækre produkter kan hjælpe dig til en meget renere hud. Det lyder måske ikke så maskulint, men faktum er dog, at mange mænd overser netop dette område! Hvis huden ikke er ren, kan der lettere opstå skægpest og lignende, og det er derfor en god reminder at få ansigtsbørsten direkte med i pakken – så er der ingen undskyldninger!

Til sidst er det værd at nævne, at barbermaskinen naturligvis er vandtæt, hvilket betyder, at du kan tage den med i badet, hvis du foretrækker at blive barberet på denne måde. Både våd og tør barbering klarer maskinen i en ruf, og du er dermed frisk og stilet i byen endnu hurtigere!

Phillips S9031 er en virkelig god barbermaskine til prisen, og det er bestemt en værdig maskine til at komme ind på 6. pladsen på vores liste! Du får masser af udstyr, mange gode funktioner og ikke mindst en utrolig tæt barbering, der kan måle sig fuldstændig med de meget dyrere maskiner på markedet. Phillips’ fantastiske mode.

Fantastiske funktioner:

 • V-formede præcisionsblade
 • ContourDetect-hoveder med 8 retninger
 • SmartClean-system
 • SmartClick-præcisionstrimmer

8. Braun Series 3 3090cc

 

Braun Series 3 3090cc

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den perfekte barbermaskine til manden, der ikke vil gå på kompromis. Så simpelt kan denne fantastiske barbermaskine fra Braun beskrives! Dette er en ekstraordinær og fantastisk barbermaskine, som simpelthen ikke fås bedre på markedet i dag, og du får en barbermaskine, der står for det hele selv – du skal bare tænde for den og barbere dig!

Braun Series 3 3090cc er en af de nyeste og mest kvalitetsfyldte barbermaskiner fra Braun til dato, og det afspejles i særdeleshed af de fantastiske anmeldelser, som denne maskine har høstet! Den får 4,5 ud af 5 stjerner af brugerne på Amazon, og den har vundet adskillige, uvildige tests på tværs af Europa – og den scorer da også toppoint i vores store barbermaskine test!

Verdens eneste, spritbaserede rengøringscenter!

Vi kan alle blive enige om, at det ikke er vanvittigt interessant at rengøre din barbermaskine efter barberingen, men med Braun Series 3 3090cc gøres dette så let som en leg! Dette skyldes det fantastiske rengøringscenter, der er hele 10 gange mere hygiejnisk end en normal skylning under vand, og som har imponeret os voldsomt!

Braun har skabt et fantastisk, 4-trins rengøringscenter, der er bygget direkte ind i Series 3 barbermaskinen. Dette center rengør, desinficerer, oplader og smører din barbermaskine – og det bedste af det hele er, at det sker ved et tryk på en knap! Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det fungerer fantastisk, og din barbermaskine vil føles som ny hver gang, du bruger den!

Udover den upåklagelige hygiejne, så får du en særdeles kraftfuld maskine, der let barberer din sårbare hud med det fantastisk Triple Action Free Float System, der sikrer mindst mulig modstand samtidig med en utrolig tæt barbering. Med andre ord forsvinder de grimme stubbe, mens huden irriteres mindst muligt – barbering med Series 3 er virkelig en lækker oplevelse!

Lang driftstid og perfekt barbering hver gang!

Når man er på farten, så er det vigtigt, at der altid er strøm på barbermaskinen – og det er der altid med denne fantastiske maskine fra Braun! Du får en maksimal arbejdstid på hele 50 minutter, og det tager blot 1 time at oplade barbermaskinen. Dette er meget imponerende, og der er ingen tvivl om, at du vil blive ligeså imponeret over denne maskine, som vi har været!

Fantastisk batterilevetid står dog ikke alene med Brauns Series 3 model, da du får en perfekt barbering hver gang! Dette skyldes de 3 uafhængigt ophængte skæreelementer, som tilpasser sig ansigtets konturer, og derfor fanger alle typer af hår: Fra de lange til de korteste og mest irriterende, små hår. Du får en af markedets tætteste barberinger fra en maskine, der har kraft nok til selv den mest krævende opgave!

Til sidst er det også værd at nævne, at du får den helt store udstyrspakke med til denne mageløse maskine: Beskyttende etui, ladestation, rensepatron til 4-trins rengøring, rensebørste og en beskyttelseshætte. Dermed er dig og din maskine godt klædt på til al slags transport! Vi nævner også til sidst, at bladene i maskinen helst skal skiftes 4 gange om året, hvis du vil have følelsen af ny barbermaskine hver eneste dag – en lille pris at betale for en fantastisk barbering!

Alt i alt er dette den ultimative barbermaskine, som bringer alle de egenskaber på banen, som den kræsne mand kan forvente af en barbermaskine. Du får et unikt rengøringssystem, der gør det lidt at have en ren maskine, og du får en tæt barbering, som sjældent er set skarpere! Den perfekte barbermaskine, der fortjent får titlen som ”Testvinder” i vores store barbermaskine test!

Medfølger i pakken:

 • Clean&Charge-station
 • 1 stk. Rensepatron
 • Beskyttende rejsetaske
 • Rensebørste
 • Specialledning
 • Beskyttelseshætte

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Outlet section

 


Philips SensoTouch RQ1175

 

Philips SensoTouch RQ1175

Lidt længere nede af listen i den store barbermaskine test finder vi Phillips SensoTouch, der er en meget rost barbermaskine i mellemprisklassen! Du går aldrig galt i byen med en model fra Phillips, og du er garanteret en tæt barbering på en komfortabel facon – helt som barberingen skal være!

Når man ser på tidligere testresultater, så scorer Phillips SensoTouch RQ1175 særdeles gode karakterer i tests hos både Tænk og Politiken, hvor sidstnævnte endda kårede denne barbermaskine til ”Bedst i test”! Det er derfor langt fra uberettiget, at du finder denne maskine på vores liste, og vi var ligeledes ovenud tilfreds med denne geniale maskine fra Phillips!

100 % vandtæt og et genialt GyroFlex 2D system!

Denne barbermaskine er sådan set ikke så anderledes fra alle de andre, gode barbermaskiner på markedet: Den barberer utrolig tæt, fanger langt de fleste små hår og gør disse ting uden at irritere din hud alt for meget! Dette skyldes bl.a. det geniale og revolutionære GyroFlex 2D system, som er med til at sikre dig den optimale oplevelse!

GyroFlex 2D systemet er med til at sikre, at barberhovedet justeres efter dit ansigts konturer, således at selv de mindste og mest genstridige hår bliver skåret af, når barbermaskinen er i fuld sving! Dette er ikke at undervurdere, da det er din garanti for en tæt barbering hver gang. Herudover er skærene i denne barbermaskine utrolig skarpe – du vil slet ikke kunne gå tilbage til en normal skraber igen!

Udover det smarte GyroFlex 2D system, så får du naturligvis en barbermaskine, der er 100 % vandtæt, hvilket gør det utrolig nemt og helt risikofrit at rengøre barbermaskinen efter brug: Du tager det måske som en selvfølge, men det er faktisk ikke alle barbermaskiner, der kan klare vand i længere perioder!

Fantastisk batteri!

Med denne Phillips SensoTouch maskine får du ikke blot en glat og gnidningsfri barbering: Du får et af de bedre batterier på markedet! Efter blot 1 times opladning kan du få op til 50 minutters barbering – dette er virkelig godt for en maskine i denne prisklasse! Vi var meget imponerede over det fantastiske batteri, og vi lagde specielt mærke til, at du ved blot 3 minutters opladning kan få nok strøm til en hel barbering. Imponerende, der er simpelthen ikke andet at sige!

Der er ingen tvivl om, at du får en god barbermaskine, hvis du vælger denne model fra Phillips, og den er, modsat andre af vores barbermaskiner i denne test-guide, til at komme i nærheden af for penge! Phillips SensoTouch RQ1175 er en solid maskine, som du helt sikkert vil blive glad for – en værdig kombattant i den store barbermaskine test!

Det får du:

 • DualPrecision og GyroFlex2D
 • 50 min. ledningsfri/1 t. opladning
 • Skægtrimmer og etui
 • 100 % vandtæt


10. Philips S1510

 

Philips S1510

På en meget respektabel 4. plads i den store barbermaskine test finder vi en af testens absolut billigste barbermaskiner, der dog har en række gode funktioner til prisen! Phillips S1510 er en prisbasker af de gode, og denne ledningsfrie sag performer langt bedre, end prisen ellers kunne antyde – til stor overraskelse for alle os på Bedste10!

Phillips S1510 har vundet mange mandehjerter verden over, da det simpelthen er en genial, samlet pakke til en genial pris. Dette afspejler sig i særdeleshed i anmeldelserne hos britiske Amazon, hvor den har fået hele 4,5 ud af 5 mulige stjerner, hvilket signalerer, at det er en populær maskine hos dem, der bruger den dagligt!

Selvslibende skær, der tilpasser sig ansigtets konturer!

Phillips S1510 er en barbermaskine, der er ligger godt i udstyr, da du får selvslibende skær, der automatisk bliver som nye, når du er i gang med at barbere dig. Dette er en særdeles kærkommen detalje, da du dermed ikke skal bekymre dig om, hvorvidt skærene bliver sløve med tiden – maskinen yder fuldstændig optimalt morgen efter morgen!

Du får en grundig barbering med Phillips S1510, der er udstyret med det såkaldte CloseCut-knivsystem, der sikrer dig en perfekt og ikke mindst tæt barbering hver eneste gang! Hovederne kan bevæge sig i alle de 4 retninger, således at de tilpasses konturerne i dit ansigt – alt i alt en utrolig komfortabel og meget tættere barbering, end du sikkert er vant til!

CloseCut systemet er specielt designet til Phillips mange barbermaskiner, og der er taget udgangspunkt i, at skærene skal holde sig skarpe i så lang tid som muligt. Det er din garanti for en skarp barbering, og vi var meget imponerede over deres holdbarhed i den store barbermaskine test! Alt dette er ikke på bekostning af muligheden for rengøring, da barberhovedet kan åbnes med et tryk på en knap, hvorefter du kan børste alle de små hår væk!

Fornuftig batterilevetid til prisen!

Det er altid voldsomt irriterende at løbe tør for strøm, og dette gælder specielt for din barbermaskine, der bare skal fungere, når du har brug for den. Derfor vil du sikkert blive positivt overrasket over, at denne billige barbermaskine fra Phillips faktisk har en ganske fornuftig batterilevetid i forhold til prisen!

Phillips S1510 kan holde i op til 40 minutter (eller ca. 13 barberinger) på en fuld opladning, hvilket er imponerende for en barbermaskine i denne prisklasse! En fuld opladning tager 8 timer, og du kan dermed med fordel have maskinen sat til opladning, når du ikke bruger den. Herudover har Phillips S1510 en indikator for lavt batteriniveau, så du ikke vil blive overrasket på noget tidspunkt!

Til sidst er det værd at nævne, at denne model fra Phillips er designet med ergonomi for øje, hvilket betyder, at den ligger godt i hånden på dig, når du bruger den! Det simple design er meget diskret, men samtidig også meget passende for denne type barbermaskine.

Dette er den helt optimale barbermaskine til dig, der har et meget stramt budget at shoppe barbermaskine ud fra, men samtidig gerne vil have en tæt barbering. Du får mange gode egenskaber for pengene, og det er netop derfor, at Phillips S1510 får en flot 5. plads i vores store barbermaskine test!

Egenskaber:

 • CloseCut-knivsystem for tæt barbering
 • Pop-up-trimmer – let rengøring
 • Ergonomisk greb
 • Op til 40 minutters driftstid

 

Outlet section

 


Barbermaskiner med rensestation er bare en rigtig god idé! 

Det er både nemt og hurtigt at få en tæt barbering med de nyeste topmodeller fra de mange forskellige producenter, men vedligeholdelsen er stadigvæk utrolig vigtig. Din barbermaskine skal jævnligt renses og tømmes for hår, således at den altid er skarp, men netop dette kan godt tage meget af din tid, hvis det skal gøres ordentligt. Af netop denne grund kan det være en stor hjælp at købe én af de dyrere modeller, hvor du får en smart rensestation med i købet!

En rensestation fungerer helt simpelt ved, at du placerer barbermaskinen i holderen efter barberingen, hvorefter rensestationen helt automatisk sørger for, at din maskine bliver både renset og smurt. Den gør det effektivt og hurtigt, og du vil således have en frisk og klar maskine, som vil føles som ny hver gang, du barberer dig! Herudover fungerer rensestationen normalt også som oplader for maskinen, hvorfor barberingen aldrig nogensinde har været lettere. Det er meget svært at rense sin barbermaskine så grundigt, som det egentlig kræves, men med rensestationen får du den mest hygiejniske rengøring, som markedet kan tilbyde!


LÆS BLANDT ANDET OGSÅ DETTE INDLÆG – BEDSTE SKÆGTRIMMER 2018! 


Bør du vælge en dyr eller en billig barbermaskine?

Som med alt andet her i livet, så hænger pris og kvalitet normalt også sammen, når man snakker om barbermaskiner – bortset fra nogle enkelte undtagelser! Derfor kan det kun anbefales at læse vores store barbermaskine test godt i gennem, ligesom det kan være godt at sammenligne mange forskellige barbermaskiner for at finde ud af, om du får det, som du reelt betaler for. Generelt kan du ofte få en relativt god maskine på tilbud i butikker som Power og Elgiganten, men du bør som regel regne med at slippe minimum mellem 500 og 700 kr. for en god og solid barbermaskine!

Det er dog også meget vigtigt, at du på forhånd afdækker dine behov og dine krav til din nye barbermaskine. Skal det f.eks. være en barbermaskine, som du altid har liggende i bilen til nødsituationer, hvor du ikke lige kan komme til din normale maskine? Eller skal det være en barbermaskine, der kan stå fremme og pryde din hylde på badeværelset? Uanset hvad, så vil vi helt sikkert anbefale dig at investere nogle penge i en god barbermaskine, hvis du bruger den næsten dagligt!

Du får en mere pålidelig og gennemarbejdet barbermaskine, hvis du betaler lidt mere for den, og prisen kan lette bryde 1.000 kr. skalaen. Det er dog alle pengene værd – din hud vil takke dig, og du vil bestemt ikke blive skuffet, når du oplever den kvalitet, som man simpelthen er nødt til at betale mere for! Det kan dog anbefales, at du shopper lidt rundt på nettet efter den rette pris på den rette maskine – ligesom det kan være en god ide at vente på butikkernes udsalg efter jul eller omkring Black Friday, hvis du vel at mærke kan vente på dette!

Hvilken barbermaskine passer til lige netop min hudtype?

Der er næsten lige så mange forskellige hudtyper, som der er barbermaskiner, og det drejer sig virkelig om at vælge rigtigt, hvis du vil undgå irriteret og skadet hud. Nogle typer af barbermaskiner kan være en smule hårde ved huden, men det er netop her, at vores barbermaskine test kommer ind i billedet! Vi håber, at vores test-guide kan hjælpe dig således at du kan finde den type barbermaskine, der passer bedst til din hudtype. Det er vigtigt at have en sund og frisk hud, og dette kan tests som vores være med til at sikre dig i mange år fremover!

De forskellige barbermaskiner har forskellige kvaliteter i forhold til hudtyper, og det kan være svært at nævne dem alle her. Vi kan dog f.eks. nævne, at det kan være en god ide at købe en barbermaskine fra Brauns Cooltec-serie, hvis du har en meget sart hud, der har let til irritation i forbindelse med barberingen. Dette skyldes, at netop disse modeller køler huden under barberingen, således at porerne med det samme bliver lukket til igen. Der er mange tilsvarende eksempler, så det er bare med at holde øjnene åbne og læse forskellige barbermaskine tests!

Vi håber, at du har kunnet bruge vores grundige barbermaskine test til noget, og at du har været i stand til at finde lige netop den barbermaskine, der passer bedst til dig, ud fra vores liste! Vi har gjort os rigtig umage, og det har været en fornøjelse at gennemgå alle disse fantastiske barbermaskiner for dig!

Se også Barbermaskine Test 2020 – De bedste barbermaskiner ifølge eksperterne skrevet af forbrugsguiden.dk.

Denne side er anmeldt af: Michael R. Clausen Rating 10/10