Barstol: En gennemgang af lækre barstole til køkken og bar

Sidst opdateret: 18. januar 2021 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

En barstol er et moderne stykke møblement, som optræder oftere og oftere i danske såvel som udenlandske hjem. Og det er med god grund. For barstolen er nemlig både utroligt praktisk og smart at se på. Barstole kan fås i et utal af forskellige designs, så du sagtens kan finde netop den stol, der passer bedst ind i dit hjem uanset indretning. Barstolen er særligt god til samtalekøkkener, hvor familien kan samles om aftensmad eller til anden hygge. Derudover vil en barstol også passe godt ind i hjemmebaren eller til køkken-øen, hvor også børnene kan nyde godt af den.

Gæster kan også nyde godt af en barstol, og det kan give dig mulighed for at konversere med både familie og venner under madlavningen, hvilket kan gøre det til en endnu hyggeligere stund. Barstolen er utroligt alsidig, og det er derfor også svært at finde et sted, hvor den ikke vil passe ind. Når du skal vælge en barstol, kan det dog være svært. For med så mange forskellige design-, farve- og materialemuligheder, gælder det om at vælge den helt rigtige barstol til din indretning. Derfor får du her en gennemgang af en lang række produkter på markedet.

Montana Panton One Bar – En klassisk barstol af høj kvalitet 

Panton One Bar

Hvis du går meget op i indretningen, og at dine møbler udstråler god kvalitet, vil denne Montana Panton One Bar være et godt bud på en barstol til lige netop dig. Der er nemlig her tale om en barstol af meget høj kvalitet, der både har et forholdsvist enkelt design, samtidig med at der er flere fremtrædende detaljer. Det enkle design betyder, at barstolen vil kunne passe ind i langt de fleste hjem, og hvis din indretningsstil tager udgangspunkt i sort-hvid-farver, vil denne stol være et oplagt valg. Det er blandt andet en meget populær barstol ved montanafurniture.dk, hvilket i høj grad hænger sammen med, at der er tale om en klassiker. 

Panton One barstolen var den første stol, som Verner Panton tegnede i 1955. Stolen er derfor en klassiker, der har stået i mange forskellige hjem siden 50’erne – og der er derfor også en del historie forbundet med det unikke design. Det er muligt at vælge mellem flere forskellige valgmulighederne, når stolen skal bestilles. Det er først og fremmest muligt at vælge mellem fire forskellige lakerede farver, og dernæst om stolen skal have et stel i rustfrit stål eller blankt krom. På denne måde er det altså muligt at finde frem til lige netop den variant, der vil passe bedst ind i dit hjem. Det er derudover muligt at vælge mellem snore i 10 forskellige farver samt at bestille en kombination mellem snot og stel. 

 • Materiale: Polyuethan og rustfrit stål
 • Farver: Fås i fire farver samt med snore i 10 forskellige farver
 • Siddehøjde: 76 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

”I am not a Macaron” Barstol 

I am not a Macaron BarstolDenne ”I am not a Macaron” Barstol er super populær blandt forbrugerne på Unoliving.com – faktisk er forbrugerne så vilde med den, at den er havnet blandt de mest populære produkter i dens kategori, hvilket altså er en god indikation for, at der her er tale om en god barstol.  

Derfor anbefaler vi ”I am not a Macaron” Barstolen

 • Flot eksklusivt design
 • Visuel spil mellem velour og metal
 • Fås i flere forskellige modeller og farver

Denne barstol har fået det sjove produktnavn ”I am not a Macaron”, hvilket får den til at skille sig ud fra mange andre barstole. Det er dog ikke svært at gætte, hvorfor mon stolen har fået dette navn. Sædets design kan nemlig godt minde om den lille, lækre kage, hvilket bestemt ikke gør noget. 

Stolen har nemlig et flot og eksklusivt design, hvor der skabes en super fin, visuel kontrast mellem stolens flotte, blå velourstof og de gyldne metal detaljer på stolen. Dermed er det virkelig en barstol, som kan fungere som et blikfang i dit bar- eller køkkenområde. 

Barstolen er lavet af brandet BOLD Monkey, som netop er kendt for at skabe farverige og innovative møbeldesigns, som virkelig kan tilføre noget liv til dit hjem. 

”I am not a Macaron” Barstol vs. markedet 

Hvis du sammenligner denne barstol med nogle af de andre stole på markedet, så vil du sikkert blive opmærksom på, at den placerer sig i den relativt dyrere ende af prisskalaen, hvilket naturligvis kan være et minus for nogle forbrugere. 

Dog får du en super smart barstol, som har et eksklusivt design, hvilket virkelig gør den til et blikfang. Dermed kan den sagtens være pengene værd, hvis du virkelig påskønner dens smukke design.

 • Materiale: Velour, messing og gummitræ
 • Farver: Blå og guld
 • Vægt: 17 kg 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Flaire Counterstol 

Flaire CounterstolHvis du går ind og tager et kig på nogle af de mest populære barstole på Ilva.dk, så vil du helt sikkert få øje på denne Flaire Counterstol. Den er nemlig enormt populær blandt sidens kunder, hvilket altså altid er et super godt kvalitetsstempel for et produkt. 

Derfor anbefaler vi Flaire Counterstolen 

 • Betrukket med flot lysebrunt læder 
 • Stilfuld og varmt design
 • Fine kontrastsyninger

Hvis du elsker den moderne og lidt rå stil, men som stadigvæk har noget hyggeligt over sig, så er denne Flaire Counterstol måske lige netop den barstol, som du leder efter til dit bar- eller køkkenområde. Denne stol er nemlig betrukket med lysebrunt læder, hvilket tilfører noget rustikt og hyggeligt til stolen – specielt fordi læderet at syet sammen af kontrastsyninger, hvilket er en lækker detalje. 

Dog brydes dette rustikke design af stolens ben, som er lavet af sortlakeret metal. Dermed mødes de bløde og de hårde naturmateriale i denne stols design, hvilket skaber en visuel interessant kontrast. Dette design gør, at stolen vil passe super fint ind i næsten enhver form for indretning, da den netop er en blanding af det hyggelige, såvel som det mere rå og moderne design.

Derudover er stolen super behagelig at sidde på, hvilket naturligvis altid er en af de vigtigste egenskaber, når man skal købe sig nogle nye stole til ens hjem. 

Flaire Counterstol vs. markedet 

Prismæssigt placerer denne Flaire Counterstol sig også i den relativt dyrere ende af prisskalaen, selvom den ikke er væsentlig dyrere end mange af de andre stole, som optræder i denne test-oversigt. Stolen skiller sig ud fra markedet på grund af dets fine lysebrune læderdesign, som virkelig kan tilføje noget hyggeligt til ethvert køkken- eller barområde. 

 • Materialer: Læder og lakeret metal
 • Farver: Lysebrunt læder og sortlakeret metal
 • Vægt: 5,8 kg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

HAY Cornet Barstol 

HAY Cornet Barstol H75Denne Hay Cornet Barstol er super populær blandt kunderne på Luxoliving.dk. Dette indikerer, at dette er en stol, som indeholder nogle rigtig gode kvaliteter, da den netop er så populær blandt forbrugerne. 

Derfor anbefaler vi HAY Cornet Barstolen 

 • Tidløst, nordisk design
 • Flot egetræs sæde
 • Fås i flere forskellige varianter

Brandet HAY er kendt for at skabe nogle super fine og enkle designs, som er stærkt præget af den moderne, nordiske stil – og dette er netop også tilfældet med denne HAY Cornet barstol. Stolen har lange slanke ben med fodstøtter i forskellige højder, sådan at selv de mindste i familien kan nå til at vilde fødderne på stolen. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.799,00 DKK

HAY Hee

hee-bar-black

Den første barstool på denne liste kommer fra HAY. Barstolen går under navnet Hee, og her er tale om en minimalistisk barstol i et moderne design. Hee er en smart barstol, hvor der er skåret helt ind til benet. Her er ingen overflødige detaljer, og fokus er på de tynde, men holdbare metaltråde og -ben. Hee er fremstillet i pulverlakeret stål, og den kan fås i både flere forskellige farver samt sædehøjder. Hee kan derfor fås i netop den udgave, der bedst passer ind i dit hjem.

Hee kan grundet sit minimalistiske design indgå i langt de fleste hjem, og du kan anvende den i stuen, køkkenet eller sågar på terrassen. Hee er en alsidig stol, der også er udstyret med plasticføder på undersiden af benene, så dit underlag undgår at blive beskadiget og får mærker.

 • Materiale: Stål
 • Farver: Sort, Beige, Rust, Grå, Racergrøn og Hvid
 • Siddehøjde: 65 og 75 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.899,00 DKK

Odin barstol fra Preform

Odin barstol fra PreformDen barstol passer perfekt ind i både moderne og klassiske hjem. Det er en flot grå barstol med ryglæn og sorte ben. Så du kan sidde i stolen i timevis. Den kan alt det, som en moderne barstol skal kunne. Du kan slappe af, mens du sidder i baren og hyggesnakker. Samtidig har den et moderne minimalistisk look, som er kendt fra den skandinaviske stil.

Den er ligesom den klassiske barstol, hvor du har lange ben, så den er perfekt til alle, som har en bar derhjemme. 

Odin barstol er produceret af Preform, som er kendt for at producere kvalitetsmøbler. De er kendt for møbler i den nordiske stil, men det betyder bare, at det er en stol med et klassisk look.

Barstolen er 103 cm høj, 47 cm bred med en dybde på 59 cm. Den passer perfekt til den høje bar, så du kan sidde i den, mens bartenderen mixer en drink til dig. Den har en fornuftig pris, da du typisk kan få den til omkring 1.000 kr. og under. Typisk vil man have 1-4 af disse barstole, alt efter hvor stor din bar er.

 • Farver: Grå med sorte ben
 • Siddehøjde: 103 cm

Muubs Move barstol H65 hvid/røget – skift dine barstole ud med nye fra Muubs

Mærket Muubs tilbyder smarte barstole i mørkt egetræ og hvidt jernstel. Kombinationen af træ og stel giver et klassisk og tidsløst udtryk, som de fleste synes om.

Desuden er egetræ og jernstel massive materialer som kan garantere dig lang holdbarhed. Barstolene fra Muubs er på alle måder funktionelle med deres simple og klassiske opbygning, som ikke er til at tage fejl af. Desuden er barstolene designet og produceret her i landet.

Tidsløst design, der ikke er til at tage fejl af

Mange mennesker sætter deres lid til møbler, som er tidsløse. Det vil sige, at de altid er i mode og ikke til at tage fejl af. Dette er ligeledes tilfældet med barstolene fra Muubs. Barstolene er 65 cm høje og sædet er 35 cm i diameter. Lyder dette som noget for dig, så er det blot med at få investeret i disse barstole fra Muubs.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Høj barstol i læder – mørkebrun

Høj barstol i læder – mørkebrunModerne smart barstol med en højde på 99 cm. Det gør den til den perfekte barstol.

Den er produceret af Nordal. Den har høje metalben og sædet er lækkert brunt læder med ryglæn. Det er syet med hvid tråd i kanterne, hvilket skaber en lækker kontrast til det brune læder.

Det er en stol, som passer ind i den moderne bar, hvor du samtidig sidder utrolig godt på den. Den kan også bruges som pynt til det stilet rum eller som køkkenbord stole, hvis I har en køkkenø.

Stolen er 46 cm bred og 47 cm i længden.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

&Tradition Pavilion

Næste barstol på listen kommer fra danske &Tradition. Det danske designhus er kendt for at blande traditionelt design med moderne inspiration. Pavilion er således et resultat af denne filosofi, og her er tale om en moderne barstol i et minimalistisk design. Pavilion består af et stel i sortlakeret stål samt et sæde og ryglæn i formpresset finér i eg. De smalle og nærmest usynlige ben får barstolens sæde og ryg til at se nærmest svævende ud. Det smukke design sparer dog heller ikke på komforten, for Pavilion er også utroligt lækker at sidde i.

Pavilion kan også fås i udgaverne valnød og sortlakeret eg, og der er derfor gode muligheder for at finde netop den version, der passer bedst ind i dit hjem. Pavilion kan fås med sædehøjderne 65 og 75 cm, og du kan derfor sagtens anvende den til køkken-øen eller hjemmebaren. Denne simple, men stilrene barstol gør sig godt i en indretning, hvor særligt træ, beton eller andre naturlige elementer er i fokus.

 • Materiale: Stål og formpresset finér i eg
 • Farver: Eg, sortlakeret eg og valnød
 • Siddehøjde: 65 og 75 cm

Blaze barstol

Det skal nu handle om Blaze-barstolen. Blaze er en utroligt lækker barstol i et moderne og elegant design. Denne barstol indbyder til hyggelige stunder, og designet oser god komfort og kvalitet. Blaze er udformet i et krom-stel med tilhørende fod i form af et kryds. Fødderne er påmonteret med gummi, så du undgår ridser på gulvet. Derudover er Blaze udstyret med en gaspumpe, så du kan justere siddehøjden, samt en fodstøtte til at hvile fødderne på.

Sædet er let kurvet, og ryglænet er sat højt op, så du får optimal støtte. Både sæde og ryglæn er betrukket med PU-læder, hvilket giver stolen god holdbarhed og gør den let at rengøre.

 • Materiale: PU-læder og forkromet metal
 • Farver: Sort og krom
 • Siddehøjde: Justerbar

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Hype barstol

Denne næste barstool fra Hype er utroligt lækker at se på. Her er tale om en barstol, hvor der er skruet op for komfort og kvalitet. Hype barstol har først og fremmest en kombineret skal, hvor sæde og ryglæn går i ét. Sædet og ryglænet er betrukket med sort læder, hvilket giver et lækkert moderne look. Barstolen har desuden 4 minimalistiske ben af metal, som går i forlængelse af sædet. Denne barstol vil passe godt ind i en indretning, hvor der er fokus på mørke farver, og hvor rustikke elementer er i fokus.

Hype barstol er desuden en del af en serie af barstole, der kan fås i flere forskellige farver. Derfor kan du snildt vælge mellem et mere råt udtryk med en sort barstol, eller du kan gå efter et mere iøjnefaldende eller tilbagelænet udtryk med brunt kunstlæder eller midnight blue stof. Hype barstol har en siddehøjde på 74 cm, og den vil derfor passe godt til baren eller køkken-øen derhjemme.

 • Materiale: Metal (ben) og enten kunstlæder eller stof til sædet
 • Farver: Sort, Grå, Grøn, Brun og Mørkeblå
 • Siddehøjde: 74 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Byron barstol

Når du tænker barstol, så har du sikkert tænk på en stol som Byron barstol. Ved første øjekast virker stolen både indbydende og komfortabel. Det flotte læderbetræk giver et udtryk af elegance og tiltrækker opmærksomhed i ethvert lokale. Byron barstol består af et læderbetrukket sæde og ryglæn kombineret i ét. Læderet er kunstlæder, så du skal derfor ikke gå rundt med moralske tømmermænd. Sædet er udsmykket med et diamantformet mønster, og der er polstring i, så du kan være sikker på, at komforten er helt i top.

Fra sædet går en tyk og bærende trompetfod med indbygget gaspumpe. Trompetfoden sørger for, at du sidder stabilt og komfortabelt, og gaspumpen giver dig mulighed for at justere siddehøjden til din ønskede position. Stellet på Byron barstol er fremstillet i forkromet metal, og det giver stolen en skinnende og glimtende bund, hvilket står i kontrast til det rolige udtryk fra kunstlædersædet. Byron barstol har med sin justerbare højde gode muligheder for at blive anvendt mange steder i hjemmet. Hvad enten det er ved en kogeø, i stuen eller ved en hjemmebar, så kan du være sikker på, at du kommer til at sidde godt og længe.

 • Materiale: Forkromet metal og kunstlæder
 • Farver: Brun
 • Siddehøjde: Justerbar

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Leon barstol

Leon er navnet på den næste barstol, som vi skal kigge på. Leon barstol er en yderst komfortabel barstol i et meget simpelt design. Barstolen ser indbydende ud, og de slanke ben tiltrækker nærmest ingen opmærksomhed, så barstolen ikke bliver centrum for indretningen i det lokale, som du stiller den i. Den passer derfor fint ind i moderne indretning, hvor især minimalisme er fokus. Leon barstol er fremstillet i henholdsvis stål til stellet og et polstret stofsæde med tilhørende ryglæn.

Det polstrede sæde og ryglæn giver god komfort, og du kan derfor sagtens forvente at bruge lang tid i denne lækre barstol. Leon barstol egner sig fint til brug ved køkken-øen eller i stuen, hvor det er vigtigt at kunne sidde godt. Du kan derfor sagtens byde gæster indenfor, og I kan også nyde en sludder, imens madlavningen står på. Leon barstol fås i en rolig grå farve, som bidrager til, at stolen ikke tiltrækker sig opmærksomhed i rummet.

 • Materiale: Sortlakeret stol og stof
 • Farver: Grå
 • Højde: 91 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Vetro barstol

Det skal nu omhandle Vetro barstol, og denne barstol er ikke for alle og enhver. Vetro barstol er nemlig udformet i en vintage design, hvilket inkluderer et større sæde, end man normalt ser hos barstole. Vetro er udstyret med et sæde og ryglæn samlet i ét, hvilket prydes af et diamantformet mønster. Kanten på sædet er hævet i modsætning til almindelige barstole, hvilket er med til at øge komforten. Komforten er desuden i forvejen i højsædet, for sædet er nemlig betrukket med blødt og lækkert velour.

Vetro er også udstyret med et benstel i massiv eg. Benene springer derfor også mere i øjnene end de minimalistiske metalstel, som det ofte ses hos andre barstole. Du kan derfor forvente, at Vetro barstol tiltrækker en masse opmærksomhed i rummet. Derfor kan den både bruges som barstol ved køkkenet, men den er også særligt egnet til brug i stuen eller andre lokaler, hvor den kan fungere som pynt og møbel i ét. Ønsker du det, er det også muligt at få Vetro i en udgave med kunstlæder og sort stel, så barstolen passer bedre til en minimalistisk eller rå indretning.

 • Materiale: Massiv eg og velour eller kunstlæder
 • Farver:
  • Velour: Sort, Grå, Pink og Bordeaux
  • Kunstlæder: Sort
  • Quilt: Sort
 • Højde: 98 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Nordal barstol

Nordal har fremstillet en barstol. Det er en flot barstol med et råt og rustikt design. Barstolen er udstyret med stel med 4 ben, som er svejset sammen i et kryds i bunden. Derudover er der lavet en svejsning mellem de forreste ben, som fungerer som fodskammel, så du sidder mere komfortabelt på barstolen. Ovenpå stellet er der placeret et sæde med tilhørende ryglæn. Sæde og ryglæn er betrukket med sort læder, hvilket giver barstolen sit rå og rustikke look.

Barstolen har også synlige, hvide syninger langs kanten af sædet og ryglænet, hvilket er med til at give stolen iøjnefaldende detaljer. Den har overordnet et meget maskulint udtryk i kraft af en kombination af metalstellet, lædersædet og de hvide, detaljerede syninger langs kanten af sædet. Denne barstol vil derfor passe godt ind i en indretning, hvor mørke farver og et råt look er i fokus.

 • Materiale: Jern og læder
 • Farver: Sort og Mørkebrun
 • Højde: 99 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

2.499,00 DKK

Bloomingville Friend

Hvis du mangler en dekorativ løsning i hjemmet, der gerne vil tiltrække opmærksomhed, men som også kan bruges til praktiske formål, så kan du med fordel anvende Bloomingvilles barstol Friend. Friend er flot og skinnende barstol fremstillet i et minimalistisk design. Friend er opbygget af en masse slanke metaltråde, og overflødige detaljer er derfor skåret helt væk. Til gengæld vil denne barstol tiltrække sig en masse opmærksomhed i ethvert lokale, da den er fremstillet i skinnende, gyldent messing.

Bloomingvilles Friend har en siddehøjde på 74 cm, hvilket gør den særligt egnet til stuen, baren og køkken-øen. Komforten er god i denne barstol, og du har sågar også et sted at hvilke dine fødder mellem de to forreste stoleben. Undersiden af barstolen er udstyret med beskyttende fødder, så du undgår mærker og ridser i gulvet. Friend kan også fås i en mere afdæmpet udgave i sortlakeret metal. Du har derfor mulighed for at vælge mellem en opmærksomhedskrævende eller en mere tilbagelænet Friend.

 • Materiale: Messing eller metal
 • Farver: Messing eller Sort
 • Siddehøjde: 74 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Bloomingville Form

Vi kigger endnu en gang på en barstol fra Bloomingville. De har produceret barstolen Form, og det først man lægger mærke til, er ganske rigtigt barstolens form. Form har nemlig et behagelige og indbydende design, hvor sædet og ryglænet er polstret og betrukket med polyester. Ryglænet er særligt bredt, og det omslutter nærmest din krop, når du sidder på stolen. Dette giver utroligt god komfort, og du kan sågar også hvile dine fødder på metallet mellem de to forreste stoleben.

Form er, foruden at være indbydende, også minimalistisk i designet. Stellet består af tynde metaltråde, som dog stadig sikrer god stabilitet. Designet og den afslappede farve gør, at form vil passe fint ind i det nordisk indrettede lokale, hvor stolen ikke springer i øjnene, men nærmere falder på plads. Form har en siddehøjde på ca. 75 cm, hvilket gør den god til baren eller køkken-øen derhjemme.

 • Materiale: Metal og polstret polyester
 • Farver: Sort
 • Siddehøjde: 75 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Normann Copenhagen Form

Vi skal nu kigge på endnu en barstol ved navn Form. Producenten bag denne Form-barstol er Normann Copenhagen. Denne barstol er en del af en kollektion, hvori produkterne har særligt fokus på minimalisme. Form-barstolen er ingen undtagelse. Denne barstol har et smalt stel med svejsninger mellem hvert enkelt ben. Dette er også med til at give barstolen en fodstøtte, hvor du kan hvile fødderne.

Ovenpå stellet er der placeret et sæde i plast, som er kurvet for at danne et ryglæn. Det korte ryglæn er med til at give øget komfort, så barstolen er behagelig at sidde i. Det er også muligt at få Form-barstolen i en udgave, hvor stellet er lavet i eg eller valnød, hvis dette passer bedre til indretningen i dit hjem. Foruden stellet, kan barstolen fås i flere forskellige farver, hvilket gør det let at finde den helt rigtige udgave til netop dit hjem. Form har en siddehøjde på 65 eller 75 cm, og den egner sig derfor fint til både stuen og køkkenet.

 • Materiale: Stål og plast, eller stål og eg/valnød
 • Farver: Hvid, Blå, Grøn, Sort, Rød og Grå
 • Siddehøjde: 65 eller 75 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.944,00 DKK

Muuto Nerd

Muuto er navnet på producenten bag næste barstol. Barstolen går under navnet Nerd, og den er designet af David Geckeler. Nerd er en mere klassisk designet barstol med moderne træk. Barstolen er fremstillet i en kombination af massivt egetræ og egetræsfinér. Stolen fås i flere forskellige farver, så du har mulighed for at tilpasse den til netop din indretning. Den fås både i afdæmpede og mere spraglede farver. Du har derfor mulighed for at bruge Nerd til at tiltrække opmærksomhed eller til at falde i baggrunden i et lokale.

Nerd kan fås i to forskellige siddehøjder, henholdsvis 65 og 75 cm, så du kan vælge netop den model, der bedst passer til din stue eller køkken-ø, hvor barstolen vil gøre sig godt. Nerd er et godt fit til en moderne nordisk indretning, men kan også sagtens gå i en mere rustik indretning.

 • Materiale: Egetræsfinér og massiv eg
 • Farver: Grå, Sort, Eg, Rød, Rosa, Grøn, og Petrol
 • Siddehøjde: 65 eller 75 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Hübsch barstol

Skandinaviske Hübsch har også fremstillet en barstol, og her er tale om en meget simpel, men alsidig model. Denne barstol har et meget simpelt og minimalistisk design, og der er meget få prangende detaljer. Barstolen er produceret i massiv eg, og den passer derfor godt sammen med andre møbler og dekorationer, hvor naturlige materialer er fremtrædende.

Barstolen består af et stel i massiv eg, der er forbundet med mindre stænger. Ovenpå stellet er der et simpelt og cirkulært sæde. Fordelen ved denne barstol er, at du har mulighed for at beklæde den med skind, hynder eller andre småting, så den passer bedre til din indretning. Du kan også anvende barstolen, som den er, hvorved den vil afgive et varmt look. Den passer med sine 72 centimeters siddehøjde godt ind i både stuen eller køkken-øen, og den kan også anvendes som dekorationen i entréen.

 • Materiale: Massiv eg
 • Farver: Eg
 • Siddehøjde: 72 cm

Bloomingville Indus

Bloomingville har produceret mange forskellige produkter, og det nordiske design er yderst populært herhjemme såvel som i udlandet. Med deres Indus barstol, får du endnu en minimalistisk stol i et nordisk design. Indus har et utroligt slankt metalstel, som er udstyret med fødder, der beskytter dit gulv og giver god stabilitet. Selve sædet på stolen er fremstillet i flettet rattan, og har et tilhørende ryglæn, som giver god komfort. Rattan er i øvrigt utroligt stærkt og holdbart, og du skal derfor ikke bekymre dig om levetiden på denne barstol.

Indus fås i flere farvekombinationer, heriblandt naturfarvet rattan og sort stel samt gråt stel. Barstolen har en god siddehøjde på 71 cm, og den passer derfor ind overalt i hjemmet, uanset om det er til køkken-øen, stuen eller terrassen.

 • Materiale: Rattan og metal
 • Farver: Sort, Grå og Naturfarvet rattan med sort stel
 • Siddehøjde: 71 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Menu Afteroom

Menu Afteroom er resultatet af den taiwanesiske duo Hung-Ming Chen og Chen-Yen Wei. Duoen er baseret i Stockholm, og deres designstudie Afteroom har lagt navn til denne flotte barstol. Afteroom er fremstillet for danske Menu, og barstolen har et helt særligt design, som adskiller sig fra andre barstole. Menu Afteroom har et minimalistisk design, som er taget til det ekstreme. Den taiwanesiske duo har nemlig med Afteroom skabt en barstol, der er blevet dekonstrueret og sammensat i et særligt design.

Afteroom barstolen består af et stel med kun 3 ben, der dog alligevel yder solid stabilitet. Steller omslutter et behageligt sæde, som yder god komfort. Fra stellet går også et minimalistisk ryglæn, som øger komforten og giver mulighed for at sidde tilbagelænet. Med en siddehøjde på 73,5 cm er denne barstol særligt egnet til køkkenet, køkken-øen eller baren. Det minimalistiske design i Menu Afteroom gør, at denne barstol vil passe fint ind i nordisk indrettede lokaler.

 • Materiale: Stål
 • Farver: Blå, Grøn, Hvid, Grå, Rød og Sort
 • Siddehøjde: 73,5 cm

Fritz Hansen 3197 Serie 7

Den næste barstol på listen går under det forunderlige navn 3197 Serie 7. Den kommer fra danske Fritz Hansen, og her er tale om klassisk barstol i et dansk design. Barstolen består af et slankt stel i krom med tilhørende fødder, der skåner dit gulv.

Sædet og ryglænet er smeltet sammen i en samlet skal af formspændt finér. Sædet er let kurvet, hvilket giver god komfort, og ryglænet er smalt ved lænden, men bredt op mod resten af ryggen. Du får derfor den nødvendige støtte ved denne smukke barstol. Stolen kan fås i flere forskellige farver og varianter, så du har let ved at finde netop den udgave, der bedst passer ind i din indretning.

 • Materiale: Formspændt askefinér og krom
 • Farver: Flere forskellige farver og varianter
 • Siddehøjde: 76 cm

By Wirth Scala

Enkel. Simpel. Smuk. Disse er ordene, der beskriver barstolen Scala fra By Wirth. Scala er en moderne barstol i et yderst simpelt design, der er særligt præget af naturlige nuancer. Scala er fremstillet i eg, og den afgiver derfor et varmt look. Både stel og sæde er fremstillet i eg, og mellem benene er der monteret tynde, sortlakerede metaltråde, som trækker opmærksomhed. Denne barstol har et meget bredt sæde med hævede kanter, hvilket giver god siddekomfort.

Barstolen har en god siddehøjde på 74 cm, hvilket gør den populær i både stue og ved køkken-øen. Barstolen kan dog også anvendes i entréen, hvor den kan pyntes med både skind eller hynde.

 • Materiale: Eg og sortlakeret metal
 • Farver: Eg og sort
 • Siddehøjde 74 cm

Diavoletto U

Diavoletto U er navnet på denne friske og opmærksomhedskrævende barstol. Her er tale om en barstol i et unikt design, som kommer fra designeren Luisa Battaglia. Barstolen er fremstillet af genanvendt plast, og den er derfor miljøvenlig såvel som flot. Stellet er fremstillet i forkromet metal, og det har derfor et skinnende udseende. Stellet har en stor trompetfod, der giver både stabilitet og en formel atmosfære.

Sædet kan hæves og sænkes ved hjælp af gaspumpen, og du kan derfor justere siddehøjden fra 54 til 76 cm. Stolen kan fås i mange forskellige farver, der alle varierer fra prangende til afslappet.

 • Materiale: Genbrugsplast og forkromet metal
 • Farver: Sort, Limegrøn, Orange, Rød, Grå og Hvid
 • Siddehøjde: 54 – 76 cm

House Doctor Viggo

House Doctor er kendt for sit nordiske design med fokus på bohemetema. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at de har fremstillet en barstol under navnet Viggo, som er præget af et minimalistisk og rustikt design. Viggo er udformet i et jernstel og et sæde i PU-læder.  De sorte nuancer er med til at afgive et industrielt look, som House Doctor er gode til at få frem i deres produkter.

Viggo barstol er både funktionel og dekorativ, og du kan derfor snildt anvende den som barstol i køkken eller stue, eller som dekoration i entré og forgang. Barstolens ben skråner ind mod midten af sædet, hvorefter stellet knækker og omslutter lædersædet. Der er monteret beskyttende gummifødder under barstolens ben, så du slipper for mærker i gulv uanset typen af underlag i køkken, stue eller entré. Viggo har en siddehøjde på 72 cm, hvilket gør den særligt egnet som barstol ved en køkken-ø eller ved hjemmebaren. Den fås også i en mindre udgave, som kan bruges som skammel.

 • Materiale: Jern og PU-læder
 • Farver: Sort
 • Siddehøjde: 72 cm

Zebra barstol

Zebra er navnet på denne barstol, som er en smule anderledes end mange andre produkter på markedet. Den har nemlig, helt utraditionelt, et transparent sæde. Denne gennemsigtige barstol har et sæde og et højt ryglæn samlet i en skal af polycarbonat. Dette sikrer lang levetid og giver dig god komfort.

Stellet er lavet af forkromet metal, og det er utroligt slankt og luftigt. Stolen er udformet i et let og moderne design, og den tiltrækker ikke opmærksomhed i et lokale. Barstolen kan fås i siddehøjder på 65 og 80 centimeter, og du kan derfor sagtens anvende den i stuen eller i baren derhjemme.

 • Materiale: Polycarbonat og forkromet metal
 • Farver:
  • Transparent: Klar eller Røg
  • Kunstlæder: Sort
 • Siddehøjde: 65 eller 80 cm

Divo barstol

Sidste barstol på listen er en alsidig én af slagsen, og den går under navnet Divo. Denne barstol er særligt egnet til både indendørs og udendørs brug. Dette skyldes, at barstolen er fremstillet i en kombination af aluminium samt plast forstærket med glasfibre. Derfor er holdbarheden også ekstremt god, og den kan let og hurtigt gøres rent til fremtidig brug. Stolen kan sågar stables, så du har lettere ved at opbevare den.

Divo barstol er tidløs i design og har mange rene linjer. Den er afdæmpet i farve, og den kan suppleres med hynder eller puder, hvis du ønsker at øge komforten eller bringe mere opmærksomhed til barstolen. Stellet er udstyret med fodstøtte, hvilket giver øget komfort. Du kan let anvende Divo barstol på terrassen eller i køkkenet, og kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan pynte den med. Stolen fås i mange forskellige farver.

 • Materiale: Plast med glasfibre og aluminium
 • Farver: Flere forskellige
 • Siddehøjde: 75 cm

Måske kunne det også være interessant for dig at læse: Cafesæt – 17 smukke sæt i træ, jern eller polyrattan

 

Se også artiklerne: Runde spiseborde – de flotteste runde borde til dit hjem 

Se vores artikel om: Sofa på afbetaling – det skal du vide, hvis du vil købe din næste sofa på afbetaling

Læs også: Bålfad: Find det rigtige bålfad til dit hjem

Se også artiklerne: De bedste bud på et smukt natbord

 

Denne side er anmeldt af: Josefine J. Krogh 10/10