Test-ovesigt: Hårtrimmer
Her er de 5 bedste hårtrimmere

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

5 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

At gå til frisør og få klippet håret, kan ofte være en dyr fornøjelse – og især hvis det skal klippes ofte. Derfor ses det ofte at et familiemedlem eller en ven, hjælper til med klipningen derhjemme. Sådan kan man nemt spare penge. Hvis den der hjælper ikke er uddannet frisør, kan det godt nogengange blive et knap så tilfredsstillende resultat, medmindre håret blot skal klippes kort. Hvis du har kort hår, kan det meget nemt klares med en hårtrimmer.

I en hårtrimmer ønsker man effektiv maskine, som kan klippe præcist. Det kan dog være svært at gennemskue præcis hvilken trimmer der er den bedste, og hvilke specifikke behov den dækker mest effektivt. Vi har undersøgt markedet og sammenlignet anmeldelser og testresultater for dig. Ud af dette har vi fundet frem til de 5 bedste valgmuligheder for din næste hårtrimmer.

De 5 bedste hårtrimmere i test-guiden 2023:

Guide: Sådan vedligeholder du din hårtrimmer

Jo oftere man anvender sin hårtrimmer, jo mere fyldt med hår bliver den, og det kan være svært at undgå. Livestrong.com forklarer, at en hårtrimmer også kommer i tæt kontakt med både hud og hovedbund, hvor der kan findes forskellige bakterier, der kan forårsage infektioner, så derfor er det meget vigtigt at rengøre sin hårtrimmer efter hvert brug.

Man skal også huske at holde bladene skarpe, så man er sikret en jævn trimning uden hudskader.

HOLD HÅRTRIMMEREN REN

Trin 1: Start med at tage strømmen fra hårtrimmeren, hvis den kører på strøm fra en stikkontakt.

Trin 2: Bank forsigtigt hårtrimmeren mod for eksempel en tør vask eller en skraldespand, så det løse hår falder fra. 

Trin 3: Anvend rensebørsten, hvis der medfølger en, til at fjerne de helt små hår. Tag herefter en vådserviet og rengør alle overflader på hårtrimmeren. Se efter om der er skjulte ophobninger af hår.

Trin 4: Skil hårtrimmeren ad, hvis muligt. Fjern bladene. Der findes ofte en knap til dette formål. 

Trin 5: Ønsker du at sterilisere hårtrimmeren helt, så kan du anvende et flydende desinfektionsmiddel til at rengøre hver enkel del af hårtrimmeren (dog ikke de elektriske dele).

Hold hårtrimmerens blade skarpe

Wikihow.com forklarer, at de fleste hårtrimmere kommer med en selv-slibnings-funktion, således at de selv holder bladene helt skarpe. Men for at denne funktion kan holdes lige effektiv, så er det nødvendigt regelmæssigt at tilføre olie og holde et højt niveau af renhed.

Et sløvt blad kan nemlig resultere i en ujævn trimning, hak i trimningen eller beskadigelse af huden. Wikihow.com forklarer, at man bør tilføre ny olie til bladene efter hver 2.-3. brug – det forhindrer også overophedning og friktion, som kan skade bladene. Når der er tilføjet ny olie, bør man lade hårtrimmeren være tændt et par minutter, før man anvender den eller slukker den.

arrow-more

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Bedste budgetvalg

Remington Indestrubtible HC5880 - holdbar og robust hårtrimmer

 • 4,5 ud af 5 stjerner på Amazon
 • 4,4 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • Høj bedømmelse på 4,5/5 på 10TopTenReviews

Velegnet til dig som ønsker en ekstremt robust hårtrimmer, som har mange funktioner og både er vand- og stødafvisende.

Remington Indestrubtible HC5880
Bedste budgetvalg
 • Overlegen skærefunktionalitet
 • Hus af polycarbonat med høj slagstyrke
 • Kan bruges med eller uden ledning

Mere om Remington Indestrubtible HC5880

SPECIFIKATIONER

 • Klippelængder: Fra 1,5 – 25 mm.
 • Driftstid: På hele 2 timer
 • Ladetid: På blot 4 timer
 • Batteritype: Li-Ion-batteri
 • Udstyr: 11 klipperkamme, olie og rensebørste

Hårtrimmeren her fra Remington er blevet testet meget, og deriblandt af et panel på hele 84 deltagere hos Smartson.

Ud af disse 84 deltagere endte 95% af deltagerne med at anbefale denne maskine, især på baggrund af dens meget robuste design og trimmerens holdbarhed. Derudover bringer den en meget stærk og effektiv ydeevne.

Hos det anderkendte Amazon i England er de fleste kunder også her enige i vurderingen af Smartsons hårtrimmer. Ved køb af denne trimmer får du en kraftig opbevaringskuffert, så denne hårtrimmer altid ligger i et sikkert sted.

Med modellen Indestructible HC5880 er en hårtrimmer som er stødabsorberende, som betyder at trimmeren godt kan klare at blive tabt på gulvet, uden at maskinen går i stykker. I forhold til oplysninger direkte fra Remington er maskinen effektiv nok, til at kunne klippe hele 350 millimeter i sekundet. Med det indbyggede smarte Li-Ion-batteri giver det dig hele 120 minutters klipning, og så kan den blive fuldt opladet på blot 4 timer. Med det aftagelige skæresystem er dette, og hele hårtrimmeren generelt let at rengøre under rindende vand.

For at sikre et solidt greb, så er ydersiden på hårtrimmeren blevet belagt med gummi.

Bedste premium valg

Panasonic ER 1611 - mest brugte hårtrimmer af frisører

 • 4,8 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • 4,6 ud af 5 stjerner på Amazon

Hårtrimmeren fra Panasonic er en af de mest brugte hos danske frisører og ikke uden grund. Panasonic ER 1611 er en slidstærk hårtrimmer med et batteri, der sikrer lang tids brug mellem opladning. Ifølge brugerne, så er trimmeren nem at betjene og den får generelt ros for sit ergonomiske design, der gør, at den ligger godt og sikkert i hånden under brug.

Panasonic ER 1611
Bedste premium valg
 • Unikke X-formede 45°-skæreblade
 • Kraftig motor med konstant hastighed
 • X-konisk bladform dækker et stort overfladear

Mere om Panasonic ER 1611

SPECIFIKATIONER

 • Titaniumbelagte, selvslibende blade
 • Automatisk spændingstilpasning
 • Batterilevetid: 50 minutter
 • 1 times opladningstid
 • Med 3 forskellige afstandskamme
 • 5 forskellige længder uden afstandskam
 • Motor: 10.000 rpm
 • Leveres med olie til bladene, rensepensel samt en bordlader

Bladene er belagt med titanium, så de sliber sig selv og holder sig effektive og skarpe længe, alt imens den stærke motor sikrer, at bladene klipper optimalt, så du hurtigt og nemt får en perfekt og professionel klipning.

Hårtrimmeren har desuden automatisk spændingstilpasning, så den kan bruges overalt i verden, uanset hvilken spænding der er i stikkontakten. Hårtrimmeren kan bruges både med og uden ledning. Batteriet kan holde til omkring 50 minutters brug før, at det skal oplades. Batteriet er fuldt opladet efter omkring en time.

Panasonic ER 1611 leveres med tre forskellige afstandskamme, der giver mulighed for klipning i forskellige længder fra 0,8 mm. til 15 mm. Du kan også bruge denne hårtrimmer uden afstandskamme, hvor den kan indstilles til 5 forskellige længder mellem 0,8 og 2 mm.

Trimmeren leveres med en olie til at smøre bladene med og bladene kan også tages af, hvis det bliver nødvendigt. Det betyder, at det er let at udskifte blade og andre reservedele, som kan blive slidte, hvis hårklipperen bruges meget eksempelvis i en frisørsalon. 

Hårtrimmeren der bruges overalt

Braun HC5030 - rejseklar hårtrimmer

 • 4,5 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • 4,5 ud af 5 stjerner på Amazon

Til dig der kun skal trimme håret sjældent eller bare skal holde det kort i løbet af sommeren.

Braun HC5030
Hårtrimmeren der bruges overalt

Mere om Braun HC5030

SPECIFIKATIONER

 • Klippelængder: 3 til 35 mm.
 • Driftstid: 40 minutter
 • Ladetid: 8 timer
 • Batteritype: NiMH
 • Inkl. 2 klipperkamme, olie og rensebørste

De fleste kender tyske Braun for deres gode og solide kvalitet. Denne hårtrimmer er ingen undtagelse. Vi har kigget på brugernes egne bedømmelser, og vurderet at denne hårtrimmer er velegnet til helt basale behov for trimning, eksempelvis hvis du ønsker at klippe dit hår kort et par gange i løbet af sommeren, eller blot skal bruge den enkelte gange. Den kan desuden tilsluttes alle stikkontakter med en spænding på mellem 100 og 240 Volt, hvilket betyder at du kan medbringe den på en ferie og bruge den uden ekstra rejseadapter.

Flere forbrugere roser Braun-hårtrimmeren, efter at have haft den til test i eget hjem. Det er primært kvaliteten, brugervenligheden og den lave pris, den roses for, og så leverer den et rigtig fint resultat. Den roses desuden for at være nem at rengøre, idet den kan skylles under rindende vand uden at tage skade. 

Stort udvalg af muligheder

BabyLiss Pro 45 E951E - skægtrimmer med 50 forskellige længder

Til dig der ønsker en hårtrimmer som er ekstremt effektiv og samtidig alsidig. Så kan BabyLiss Pro 45 E951E være en perfekt hårtrimmer til dig. Med dens brede skær, kan du komme igennem meget på én gang, og muligheden er for at klippe i hele 50 forskellige længder.

BabyLiss Pro 45 E951E
Stort udvalg af muligheder

Mere om BabyLiss Pro 45 E951E

SPECIFIKATIONER

 • Klippelængder: Fra 0,6 – 25 mm.
 • Udstyr: Hele 8 klipperkamme, saks, kam, olie og en rensebørste

Især udenfor Danmarks grænser, har hårtrimmeren her fra BabyLiss fået nogle virkelig positive anmeldelser fra forbrugerne, som har haft trimmeren hjemme og teste. Hos Amazon i Tyskland har forbrugerne givet utrolig mange positive anmeldelser.

Hårtrimmeren fra BabyLiss får især en del roser pga. maskinens effektivitet og styrke. Dog får selve designet og maskinens lethed også en del roser med på vejen. Pro 45 E951E tilbyder et skær som er hele 45 millimeter bredt.

Derudover kan dette skær indstilles i hele 50 forskellige længder. Derfor giver denne hårtrimmer et helt ekstraordinært udvalg af muligheder. Hos den svenske hjemmeside Skägtrimmerbloggen, som er specialiseret i beskæring og styling af skæg og alt det smarte udstyr hertil, har denne trimmer også fået meget gode anmeldelser.

Hårtrimmeren her er virkelig velegnet til dig, såfremt du ønsker at have muligheden for at kunne klippe i flere forskellige længder. Med denne hårtrimmer undgår du at skulle gå på kompromis med trimmerens ydeevne og kvalitet. Med maskines meget robuste konstruktion, så kan trimmeren benyttes ofte og samtidig holde i flere år frem. Udover klipning af håret, er maskinen helt ideel til trimning af skægget. Dog vil testen vurdere at et eventuelt mindre skær ville være et bedre valg, såfremt du skulle have et behov for at skægget skulle trimmes, enten til daglig eller flere gange på et ugentligt basis.

Bedste alsidige valg

Braun BT3040 - detalje orienteret og nøjagtig hårtrimmer

 • 4,5 ud af 5 stjerner på Google Shopping

Den populære model BT3040 fra Braun

Modellen Braun BT3040 er blevet testet i 2 officielle eksperttests udført af henholdsvis det store britiske testmagasin Which.co.uk og teknologimagasinet T3.com.

Braun BT3040
Bedste alsidige valg
 • Velegnet til skæg og hår
 • 39 præcisionslængdeindstillinger
 • Ultimativ nøjagtighed for et jævnt snit

Mere om Braun BT3040

SPECIFIKATIONER

 • Precision Dial
 • 2 kamme
 • 39 længdeindstillinger
 • Kan både køre på batteri eller anvendes med ledning
 • Vandtæt model, der kan rengøres under vand

Begge hold eksperter er begejstrede for Braun BT3040, som de har vurderet ud fra forskellige parametre såsom ydeevne, præcision og brugervenlighed, hvorefter en samlet bedømmelse er blevet skrevet.

Braun BT3040 kommer i et flot, maskulint design i mørke farver, og selve modellen er fremstillet for at give den bedst mulige præcise hårtrimning. Derfor er Braun BT3040 skabt med det såkaldte Precision Dial, som gør, at enhver trimning bliver meget detaljeorienteret og nøjagtig.

Denne hårtrimmer vil være et godt valg til alle typer af hårvækst, idet denne model er meget alsidig – den kommer nemlig med 2 kamme, som har hver sin længde.

Braun BT3040 kan klippe hårvæksten fra mellem 0,5 millimeter til 20 millimeter, og herimellem findes der hele 39 længdeindstillinger at vælge imellem.

Denne hårtrimmer er designet med skarpe blade, som forbliver skarpe under hele modellens levetid. Det gør, at man altid kan være sikker på, at bladet er så skarpt, at præcisionen overholdes, så der ikke opstår hak.

Braun BT3040 hører til de modeller, som både kører på batteri og strøm, og derfor medfølger der både strømledning og batteri. Batteriet er genopladeligt, og en opladning tager 8 timer – derfor vil det være fordelagtigt at lade modellen op om natten.

Når Braun BT3040s batteri er fuldt opladet, kan det holde i op til 60 minutter – det svarer til mange dages brug. Når det kommer til rengøring, så kan man blot skylle den under vandhanen, idet her er tale om en vandtæt model – der medfølger også en rensebørste, hvis der skulle opstå hårophobninger, som ikke blot kan skylles væk.

Ved første øjekast forklarer eksperterne, at det er meget imponerende med hele 39 længde-indstillinger, og eftersom her er tale om en vandtæt model, så vil rengøringen også blive let. Ved første brug konkluderer eksperterne, at her er tale om en meget brugervenlig model, som er meget simpel at anvende. Det fungerer tillige let at vælge imellem de mange indstillinger og også at skifte imellem de 2 forskellige kamme.

Eksperterne har også anvendt denne model i praksis på testpersonerne, og de konkluderer, at Braun BT3040 giver en meget jævn og præcis trimning, og resultatet bliver rigtig godt. Ydermere så er her tale om en model, der har en rigtig god pris i forhold til ydeevne.

Dog bemærker eksperterne den lange batteri-ladetid, og de synes, at 8 timer er for lang en tid til 60 minutters brug. Mange hårtrimmere har en LED-indikator for batteri, men det har Braun BT3040 ikke.

Eksperterne konkluderer, at denne hårtrimmer leverer, hvad de forventer af en Braun model, da den er robust og solid, og så er Braun BT3040 god til alle klippe/trimme-formål.

Trådløs eller med ledning

Du skal blandt andet vurdere, om du ønsker en hårtrimmer med eller uden ledning. Det virker oplagt at vælge en trådløs af slagsen, men der er fordele og ulemper ved begge typer. Du gør derfor klogt i, at undersøge markedets mange modeller, så du danner dig et overblik over, hvad de kan, og hvad de ikke kan. Det er jo vigtigt, at de kan dække netop dine behov bedst muligt. Lad os se nærmere på et par fordele og ulemper ved de forskellige modeller.

Trådløse hårtrimmere koster mere. Ja, det er korrekt. Som med de fleste andre produkter, så koster de trådløse enheder ofte mere end dem, som er udstyret med en ledning. Derfor skal du, i startfasen overveje, om du ønsker din hårtrimmer skal være trådløs eller forbundet med en ledning. Hvis ikke du ser nogen hindring i forbindelse med en eventuel ledning, så kan du med fordel vælge en med ledning. Hvis du derimod, fra tid til anden skal bruge hårtrimmeren steder, uden adgang til en stikkontakt, så skal du have fat i en trådløs.

Trådløse hårtrimmere kræver opladning fra tid til anden. At have en trådløs hårtrimmer betyder ikke, at man aldrig skal oplade den. Tværtimod. En trådløs hårtrimmer kræver nemlig fra tid til anden en opladning, så den kan klare et par klipninger mere. Der følger derfor en ledning med, som skal anvendes til opladningen. Du kan forvente, at de fleste modeller har en batteritid på mellem 50 og 60 minutter. Du kan derfor, som oftest, klare minimum to klipninger på en opladning.

Sådan anvender du en hårtrimmer

Hvis du ingen erfaring har med at anvende en hårtrimmer, så kræver det et par klipninger, inden du bliver mester til faget. Du kan derfor med fordel klippe andre, de første par gange, så du selv undgår de helt slemme frisurer. Derudover kan nogle modeller også bruges som en stor skægtrimmer.

Efter et par gange, er du klar til at klippe dig selv, eller få andre til at trimme dit hår. Lad os se på, hvordan du anvender en hårtrimmer, så du ikke længere er på bar bund, hvad angår anvendelsen.

Rengør hårtrimmeren før og efter brug

Når du har en hårtrimmer, så er det vigtigt, at du vedligeholder den ordentligt, så den kan holde et par år frem i tiden. Men det hjælper ikke meget, hvis man ikke ved, hvordan man vedligeholder den. Derfor tager vi den helt grundlæggende ting, nemlig rengøringen, som er vigtig, hvis du vil forøge levetiden på din hårtrimmer.

Du skal, både før og efter brug, rengøre hårtrimmeren efter bedste evne. Anvend gerne lidt vand, så du får alle hår væk fra trimmeren. Du skal dog ikke anvende vand, mens hårtrimmeren er tændt – hvis du gør dette, risikerer du, at den går itu. Det anbefales ikke, at du under nogen omstændigheder bruger vand under anvendelsen!

Hvis du regelmæssigt bruger vand til at rengøre hårtrimmeren, så er du godt på vej mod en optimal vedligeholdelse af den praktiske enhed. Hvad du ellers kan gøre, for at vedligeholde hårtrimmeren kan du læse mere om på nettet, i de utallige guides og artikler om emnet.

Håret skal være helt perfekt

Hårtrimmeren kan godt have problemer med at klippe vådt og uglet hår. Du kan derfor med fordel tage vand i håret, og lade det tørre, inden du anvender hårtrimmeren. Det samme gør sig gældende for hårvoks, som du også bør undgå, hvis du ikke ønsker at ødelægge hårtrimmeren.

Det er derfor vigtigt, at du forbereder dit hår bedst muligt, så du opnår de bedste resultater. Igen, hvis du vil læse mere dybdegående artikler om dette emne, så kan de findes rundt omkring på nettet, sammen med diverse andre guides om hårtrimmere.

Indstil hårtrimmeren rigtigt inden anvendelse

Det vigtigste i forbindelse med hårtrimmeren er, at du anvender den rigtigt. Hvis du ikke indstiller den rigtigt, inden du begynder at anvende den, kan du få et frygteligt resultat i sidste ende. Brug derfor den tid, som det kræver, for dig, at indstille den rigtigt de første par gange.

Du skal indstille længden, så du undgår at klippe for meget hår af. Hvis du er begyndt at klippe med en forkert indstilling, så kan det være svært at rette op på. Start derfor med at indstille hårtrimmeren til at klippe lidt hår af, og klip mere og mere af, efterhånden som du ser, hvor meget der i realiteten ryger af hovedet. Gør dig selv den tjeneste at indstille det rigtigt fra start. Det betaler sig.

Begynd klipningen i nakken

Der er mange fordele ved at begynde klipningen i nakken. Fordelene kommer vi ikke ind på, men lad os se nærmere på, hvordan du går i gang med klipningen. Du starter fra nakken, og kører hårtrimmeren opad med lette bevægelser. Tag dig god tid, så du ikke laver forkerte bevægelser, og tager hår fra steder, hvor det gerne måtte blive siddende.

Hvis trimmeren begynder at larme, kan det være grundet for stor en hårtot, voks i håret, eller andet. Sluk derfor for hårtrimmeren, fjern håret fra den, og pust eventuelt på den. Det virker som oftest. Prøv derefter igen. Hvis det ikke virker, kan det være fordi hårtrimmeren har behov for en opladning eller reparation.

Købsanbefalinger og ressourcer

Der er ikke foretaget nogle større tests af hårtrimmere, hverken i Danmark eller udlandet. Derfor er denne artikel bygget op om forbrugernes egne anmeldelser, som er faldet efter forbrugerne har haft mulighed for at teste deres købte hårtrimmer i deres eget hjem.

Hvilket behov har du?

Inden du beslutter dig for hvilken hårtrimmer du vil købe, er det en god idé at overveje hvilket behov du har. Her er det især vigtigt at tage følgende med i dine overvejelser: Hvis du skal fjerne håret på andre steder på kroppen, så er en hårtrimmer ikke det du skal bruge, da håret vokser hurtigt ud igen. Det du skal bruge for at fjerne håret på benene er IPL-hårfjernere.

Hårvolumen: Hvor kraftigt er dit hår?

Mens en billig hårtrimmer sagtens kan tage de fleste hårtyper, så tager det længere tid jo kraftigere dit hår er. Hvis du ønsker kraftigere og sundere hår, kan du altid prøve en hårkur til håret. Har dit hår en meget kraftig volumen, så kan det være en god idé at investere i en lidt dyre, hvor du får lidt mere saft og kraft for pengene, og derfor får nemmere ved at trimme dit hår præcist og hurtigt. Der er mange teknikker til at gøre det nemmere at trimme. Nogle gøre håret vådt, mens andre bruger en føntørre for luftigt hår

Klippelængde: Semi-kort eller skaldet?

De fleste hårtrimmere kan klare en længde helt ned på under én millimeter. Til gengæld er der stor forskel på hvor mange forskellige længder de kan klippe i, hvor nogle primært er egnet til kortere klipninger og klipninger med brug af kam, så er andre udstyret med flere klippekamme, og hos nogle modeller har du god mulighed for at tilpasse til præcis den længde du ønsker at klippe dit hår i.

Dit behov: Kort hår permanent eller i en periode?

Hvis du ved med dig selv at du ønsker at være korthåret i længere tid, så er det en god idé at investere i en god hårtrimmer fra starten af. Ønsker du derimod blot at teste af hvordan kort hår ser ud til dig, så er en billige hårtrimmer et oplagt valg. Hvis du permanent gerne vil fjerne hår, så skal du kigge efter de bedste IPL hårfjernere, som vi også har en artikel om.

FAQ

Kan en hårtrimmer bruges på alle hårtyper?
En hårtrimmer kan bruges på forskellige hårtyper og -teksturer, men nogle trimmere er bedre egnet til forskellige hårtyper end andre.
Hvad er forskellen mellem en hårtrimmer og skægtrimmer?
En hårtrimmer er normalt større og har bredere barberblade til at klippe gennem håret på hovedet og kroppen, mens en skægtrimmer normalt er mindre og er designet til mere præcis skægtrimning.
Hvad er en hårtrimmer?
En hårtrimmer er en elektrisk enhed, der bruges til at klippe og trimme hår på hovedet og kroppen.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Panasonic Professional ER-1611

Philips Series 5000 HC5440/80

Philips HC9490/15

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme