Hotel i Berlin
Her er de bedste hoteller i Berlin.

Hvad der engang var en splittet by er nu blevet en genforenet og topmoderne international storby, så har en masse kvaliteter at byde på til de besøgende i den store tyske by. Hovedstaden har igennem mange år været et attraktiv rejsemål for danskere, uanset om det var en uges ferie, eller en mindre weekend tur, så har Berlin de sidste år været en af de mest populære rejsedestinationer i Europa.

Hovedstaden rummer 3.5 millioner indbyggere, og er delt op i sine 12 bydele, som på hver deres måde bærer karakteristiske stile samt særpræg. Infrastrukturen er uovertruffen i Berlin, undergrundssystemet fungerer upåklageligt, og du kan relativt nemt komme hele byen rundt, og derved udforske de mange ting som Belin har at byde på, om du er til Museer, offentlige pladser, eller noget helt tredje.

Berlin har spillet en stor rolle i de verdenshistoriske begivenheder, og efter genforeningen blev Berlin en af de vigtigste kulturelle og politiske centre i Europa. Byen er førende på rigtig mange områder, og der er så mange ting du skal opleve når du besøger Berlin at du knap nok kan nå dette på en weekend! Hvis du er bare en anelse historie interesseret, så er dette grundlag nok for at besøge Berlin og udforske de mange spændende steder du kan besøge. F.eks. kan du se rester af muren, besøge Check point Charlie eller tage et kig på Brandenburger Tor. Mulighederne er næsten uendelige i Tysklands hovedstad, og det er ikke uden grund af danskerne valgfarter hertil for at få en lille bid af Berlins fantastiske liv.

Når man skal besøge Berlin, så skal du selvfølgelig også have et sted at bo, derfor har vi samlet en liste over de bedste hoteller i Berlin, udelukkende baseret på brugeranmeldelserne på diverse booking sider. Så kig på listen, og se om der ikke var et hotel der var noget for dig, nu når du er ved at planlægge din næste ferie til Berlin.

ADLON KEMPINSKI HOTELLET

ADLON KEMPINSKI HOTELLET

Hotel Adlon Kempinski er et fantastisk hotel i hjertet af Berlin. Hotellet ligger centralt placeret på gaden Unter den Linden, som har sit udspring ved Pariser Platz stedet for Brandenburger Tor ligger og skiller det gamle Berlin i to dele – øst og vest.

Mere om ADLON KEMPINSKI HOTELLET

Du skal heller ikke bevæge dig langt for at se Reichstag, hvilket også er en oplevelse. Bag Brandenburger Tor er der et relativt stort skovområder, hvor man kan nyde naturen, gå en tur eller sidde og nyde tilværelsen på en bænk eller lignende.
Hotellet er selvfølgelige 5 stjernet og har ikke mindre en 382 værelser til leje.

Alle værelser har hvad man kan forvente af et 5 stjernet hotel, justerbar aircondition til de varme sommerdage, badekar, brusebad og tv med 100 kanaler, og alt den WiFi du kan bruge. Hotellet går meget op i service, og tilbyder derfor concierge service, hvilket kort og sagt betyder at du kan blive fragtet til lufthavnen i en limosine hvis det ønskes, eller hvis du mere lavpraktisk skal bruge en babysitter, spise på lækker restaurant, eller bruge billetter til en attraktion. Hotellet synes at få alt til at gå op i en højere enhed, og med wellness kan man næsten ikke forvente mere. Der er motionscenter, pool, samt et spa område du kan slappe af i. Har du brug for lidt selvforkælelse, så skal du besøge skønhedssalonen hvor dine negle kan blive behandlet med stor dygtighed. Ydermere kan du få massage, dyrke yoga eller få akupunktur behandling hos Adlon Day Spa. Hvis du er i Berlin grundet en anledning, så er der rig mulighed for at afholde møder, konferencer, receptioner, bryllup, fester eller noget helt andet. Mulighederne er næsten uendelige på dette fantastiske hotel i Berlin.

GRAND HYATT HOTEL BERLIN

GRAND HYATT HOTEL BERLIN

Hotellet Grand Hyatt er et flot 5 stjernet luksushotel i hjertet af Berlin. Hotellet egner sig til både turister samt forretningsrejsende og rummer en masse muligheder. Med flot arkitektur er hotellet indrettet med designer møbler hvilket kun gør oplevelsen større.

Mere om GRAND HYATT HOTEL BERLIN

Hvis du er forretningsrejsende, så er dette hotel yderst ideelt ideelt, da der tilbydes mulighed for mødelokaler og konferencesale. Hotellet råder over 346 flotte værelser på de 8 etager, hvor alle værelser er indrettet fint og hvert værelse har justerbar aircondition samt badekar og bruser. Du vil ikke opleve støj fra bylivet, da vinduerne er lydtætte, og med lyn hurtigt internet kan du slappe af med en god film sent på aftenen, mens du lader op til de mange ting du skal dagen efter.

Hvis vi skal nævne nogle af de faciliteter som dette skønne hotel i Berlin byder på kan der nævnes 24 timers roomservice, butler, elevator, pengeskab, hotelbar, pool, jacuzzi, massage, motionscenter, skønhedscenter, sauna, wellness og mange flere. Hotellet byder også på sportslige aktiviteter hvis man er til dette, og der er derfor mulighed for at spille badminton, bowling, squash mm.

Placeringen af hotellet gør det muligt hurtigt at komme til seværdigheder som Brandenburger Tor samt Checkpoint Charlie.
Et rigtig flot hotel som prismæssigt også ligger på et flot niveau – helt klart et hotel som fortjener en plads på vores liste over bedste hoteller i Berlin.

SCANDIC BERLIN POTSDAMER PLATZ HOTEL.

SCANDIC BERLIN POTSDAMER PLATZ HOTEL.

Scandic Berlin Postdamer Platz hotel er et flot hotel placeret i det grønlige område er Berlin. Med 16 mødelokaler og plads til 550 personer er hotellet ideelt for både turister samt forretningsrejsende.

Mere om SCANDIC BERLIN POTSDAMER PLATZ HOTEL.

På hotellet kan der nydes en stor morgenbuffet hver morgen, samt nyde aftensmaden i den lækre restaurant der serverer sæsonretter fra det lokale område. Hvis du kan lide at være aktiv, så er der mulighed for et af de fitnesscentre i Berlin målt på udsigten, hvor du får en flot udsigt over Postdamer Platz. Værelserne er indrettet i årstidernes farver, så hvis du elsker forår eller sommer kan du vælge værelse ud fra disse aspekter.

Seværdigheder er der mange af tæt på dette flotte hotel, og placeringen i hjertet af Berlin gør at du hurtigt kan komme til f.eks. Stage Theatre, Sony Center, Filmmuseum Berlin og generelt gode shopping muligheder, da Mall of Berlin ligger lige rundt om hjørnet. Ved en kort gåtur er du hurtigt ved Berlinmuren, Reichstag og Brandenburger Tor. Offentlig transport er nemt tilgængeligt. U2 metroen ligger lige foran hotellet, og her kan du udforske hele Berlin på et kort øjeblik.

Placeringen og faciliteterne på dette skønne Potsdaner Platz Hotel bringer hotellet ind som nummer tre på vores liste over bedste hoteller i Berlin – helt fortjent.

ANDEL’S HOTEL BERLIN

ANDEL’S HOTEL BERLIN

Andel’s Hotel er et skønt hotel placeret perfekt i Berlin. Hotellet er 4 stjernet og byder på en masse kvaliteter både for turisten samt den forretningsdrivende. Andel’s hotel ligger tæt på Alexanderplatz og derved en skøn kulturel oplevelse og samtidig med hurtig adgang til metroen.

Mere om ANDEL’S HOTEL BERLIN

Hotellet er en fryd for øjet – det er indrettet af kendte designere og det er tydeligt at der har været fokus på det hyggelige aspekt, og hotellet er prydet af åbne landskaber samt friske farver. Alle disse ting skaber en utrolig dejlig stemning på hotellet, og du føler dig virkelig godt tilpas. Der er mulighed for at leje ét af de 557 værelser hotellet rummer eller en suite hvis ønskes. Alle værelser er udstyret med varmesystem, aircondition, stort TV, stærk internet forbindelse, badekar, kaffemaskine, elkedel.

Hotellet råder over flere barer samt restauranter hvor det er muligt at nyde gode drikkevarer samt lækre retter. Andel’s har også en gourmet restaurant, som virkelig formår at forkæle dine smagsløg, og unægteligt noget vi anbefaler man prøver hvis man bor som gæst på Andels Hotel i Berlin. Hvis det er drikkevarer der skal nydes, så anbefaler vi at du prøver Andel’s skybar eller skycafe. Derefter kan du besøge Habanos Smokers Lounge og nyde en god cigar eller to hvis I som gæster sætter pris på dette.

Kort sagt byder dette hotel i Berlin på en stor række aktiviteter, og med spa, wellness, sauna, jacuzzi, fitness og massage er blot nogle af de ekstra ting der tilbydes på dette hotel. Hvis man skal til Berlin på hotel, så er dette hotel et fantastisk valg.

THE MANDALA SUITES

THE MANDALA SUITES

Hotellet The Mandala Suites er et af Berlins foretrukne valg af hotel. Hotellet er et dejligt by- og lejlighedshotel, som er ideelt til både turister i byen samt forretningsrejsende. Lejlighederne på hotellet er indrettet i en meget moderne stil, som blandt andet nævner air condition, badekar, bruser, centralvarme, fjernsyn, køkken, lydtættevinduer og mange flere lækre detaljer.

Mere om THE MANDALA SUITES

Der er mulighed for at ryge på nogle af værelserne, hvilket naturligvis giver muligheden for at bestille et ikke ryger værelse – dette skal man dog være lidt obs på hvis man er modstander af tobaksrøg.

De mange skønne faciliteter råder tæller også Balkon hvor solen om sommeren kan nydes i fulde drag. Motionscenter til de aktive gæster, samt wellness/spa område. Uanset om du leder efter et hotel til blot at overnatte på eller et hotel der byder på lidt ekstra forkælelse, så er dette hotel et fantastisk valg.

Placeringen er central i Berlin og åbner op for mulighederne for at se de populære seværdigheder som Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie samt Berlinermuren uden at skulle på en længere rejse. Hvis man er sportsinteresseret, så kan man med en mindre tog tur komme ud på det flotte Olympiske stadion.

NHOW BERLIN HOTEL

NHOW BERLIN HOTEL

Nhow Hotel er lidt af en historie for sig selv – det er nemlig Europas første musikhotel, som blot ligger 5 minutters gang fra Universal Music samt MTV Berlin. Hotellet huser professionelle lydstudier og tilbyder naturligvis et solidt WiFi netværk til deres gæster.

Mere om NHOW BERLIN HOTEL

Som andre tyske hoteller, så findes der også på Nhow Berlin Hotel værelser hvor rygning er tilladt, dette gør at du skal være opmærksom på at vælge et ikke-ryger værelse ved indtjekning, med mindre du selvfølgelig er ryger. De røgfri værelser har Air condition, fladskærms tv, Nespresso, Mørklægningsgardiner samt nogle yderst attraktive toiletartikler.

Hotellet er som nævnt et musikhotel, og dette betyder at du kan låne elguitarer uden beregning.

Den tilknyttede restaurant Fabrics på Hotel Nhow Berlin serverer hver dag lækre tyske kreative retter til spisende gæster. Efter du har spist kan du gå på terrasse som har udsigt over floden Spree, hvor du kan nyde en smuk udsigt.

Om søndagen er der gratis sen udtjekning frem til kl. 17.00.

SCANDIC BERLIN KURFÜRSTENDAMM

SCANDIC BERLIN KURFÜRSTENDAMM

Når du efter en lang dag har travet Berlin tyndt og trænger til at bruge resten af dagen på et moderne og komfortabelt hotel værelse, så er Scandic Berlin Kurfürstendamm et godt bud på et dejligt hotel.

Mere om SCANDIC BERLIN KURFÜRSTENDAMM

Du vil blive forkælet med lækre drinks fra hotellets bar, måske mens du nyder den flotte grønne gårdhave. Hvis du ikke har brugt den sidste energi, så er der rig mulighed for at forbrænde lidt energi i det flotte fitnessrum hvor du har udsigt over Berlin. Der er også mulighed for Sauna eller dampbad efter endt træning.

Du kan spise lækre retter i hotellets restaurant, hvor der serveres lokale, sunde madretter både morgen og aften. Hotellet er ligeledes velegnet til konferencer og andre forretningsrelaterede emner, og med mulighed for at holde pause på terrassen og nyde den smukke udsigt er hotellet også velegnet til netop dette. Opsummeret er dette hotel i Berlin et godt bud på et fantastisk hotel hvor prisen er fornuftig.

RIU PLAZA BERLIN

RIU PLAZA BERLIN

Riu Plaza Hotel Berlin er et yderst moderne 18 etagers hotel på Berlins Kurfürstendamm. Med blot 5 minutters gang til metrostationen Kurfürstendamm er du tæt på den offentlige transport. Ligeledes ligger det verdensberømte stormagasin KaDeWe lige om hjørnet, blot 5 minutters gang.

Mere om RIU PLAZA BERLIN

Værelserne på Riu Plaza Hotel er luksuriøst indrettet og har alt hvad du kan forvente af et hotel i top klasse. Køleskab, Aircondition, værdiboks eget badeværelse mm er blot nogle af de ting du vil kunne opleve på dette hotel.

Naturligvis tilbydes der en høj WiFi hastighed, hvilket muliggør at undersøge de mange seværdigheder der ligger i Berlin. Blandt andet ligger hotellet 3 km fra Brandenburger Tor, og 10 km fra Tegel Lufthavn.
Hotellets restaurant serverer en flot morgenbuffet hver morgen, samt aftensmad a la carte.
Hotellet er et rigtig godt match til besøgende der er interesseret i natteliv, praktisk offentlig transport, og ikke mindst shopping. Hotellet får en af byens bedste bedømmelser for beliggenheden – med andre ord er dette et af de bedste hoteller i Berlin hvis vi isolerer dette område.

LEONARDO HOTEL BERLIN

LEONARDO HOTEL BERLIN

Leonardi Hotel Berlin er et nyere hotel der senest blev renoveret i 2009, det indeholder en simpel standardudsmykning og tilbyder gæsterne et behageligt ophold fordelt på 274 flotte og moderne værelser som virkelige besidder høj kvalitet.

Mere om LEONARDO HOTEL BERLIN

Indretningen på hotellet er meget designer inspireret og er meget kvalitetsbetonet, og du kan være ganske tryg ved at vælge dette hotel. Det klimatiserede hotel omfatter en reception/foyer som er døgnåben med muligheden for check ud.

Hotellet har en dejlig restaurant som serverer en lækker morgenmad.

Et dejligt hotel i Berlin til prisen, og derfor også fortjent ét af de mest populære hoteller i Berlin.

MELIÁ BERLIN

MELIÁ BERLIN

Meliá Berlin er et flot hotel som ligger lige ude til floden Spree, hvor du udforske Berlin på den populære bådrundfart, da der bliver lagt til kaj tæt ved Meliá Berlin Hotellet. Hotellet ligger centralt placeret hvilket betyder at der ikke er langt til Unter den Linden, Reichstag og Brandenburger Tor, nogle seværdigheder der helt afgjort er værd at besøge hvis det er første gang du besøger Berlin.

Mere om MELIÁ BERLIN

Hotellet er et 4 stjernet hotel der har eksisteret siden 2006. Med 364 værelser fordelt på 8 etage er der rig mulighed for at få en plads på hotellet. Alle værelserne på Meliá Berlin har Bord, Lænestole, fladskærm, film på demand, minibar, sikkerhedsboks, brusebad og badekar. Hvis du trods lange dage rundt i Berlins gader stadig har overskydende energi så har hotellet et 140 km2 stort fitnessområde. Her er der mange maskiner og suana samt solarium, så der skulle være rigelig mulighed for selvforkælelse om aftenen.

Meliá Berlin er af spansk oprindelse, hvilket betyder at restaurant Café Madrid er at finde på hotellet, hvor du kan nyde maden til synet af Berlin fra oven. Du kommer nemt på både U-bahn samt S-bahn, da de begge kører fra stationen på Friedrichstrasse tæt på hotellet.

Du får aldrig nok af det smukke Berlin

Berlin forbliver nok en turistmagnet en lang årrække endnu. Berlin er en smuk by hvor du sjældent for set det hele selvom du føler du drager afsted fra det ene til det andet.

Nu du måske skal besøge Berlin mere end én gang, så er det også vigtigt man kender til hotelmulighederne i Berlin, og vi håber at du med denne guide har fået et bedre indtryk af de hotel muligheder som er bedst anmeldt af besøgende gæster. Hvis du har ideer til hoteller hvor du har haft en rigtig god oplevelse, så hører vi gerne fra dig, så undersøger vi hoteller og lægger det i artiklen her.

God tur når du skal til Berlin!

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme