Pulsur test – Find det bedste pulsur i 2021

Hvis du mangler et nyt pulsur, hvor kvalitet og pris vægtes særdeles højt, så vil denne pulsur test ramme hovedet lige på sømmet. Vi har lavet test-guide af en række pulsure, hvilket gør, at vi kan præsentere dig for en overskuelig test-oversigt over markedets bedste pulsure.

Når man skal investere penge i et pulsur, er der flere forskellige aspekter, man skal tage højde for. Du skal med andre ord vide, nøjagtigt hvilke egenskaber du leder efter. Markedet for pulsure/aktivitetesure er stort, hvilket også gør, at der er mange modeller på markedet – og mange forskellige prisklasser at vælge mellem. Vi har derfor valgt at tage udgangspunkt i en række forskellige modeller, som gør, at du kan finde ure i forskellige prisklasser alt efter dit budget.

Vi kunne have valgt de absolut dyreste modeller, men vi har i stedet valgt at arbejde med modeller i forskellige prisklasser, hvilket gør denne test anvendelig, uanset hvor stort dit budget til et pulsur end måtte være. Pulsure kan heldigvis købes fra få hundrede kroner og op i tusindkroners klassen – des mere teknologi, des dyrere bliver uret.

Model pulsur. Testvinder  Set hos:
Sportsbuddy Veryfit V1 Ja Sportsbuddy.dk
Garmin Forerunner 45 Ja Computersalg DK
Sportsbuddy Veryfit Kids Ja Sportsbuddy.dk
Polar Vantage V Ja Elgiganten
Sportsbuddy Veryfit V2 Ja Sportsbuddy.dk
Beurer PM25 Ja Helsebixen.dk
Fitbit Versa 2 Ja Computersalg DK
Garmin Forerunner Ja (Produktet er udgået)
Polar M600 Ja Elgiganten LÆS MERE
Sigma RC Move Ja Pedalatleten.dk
Garmin Fenix 3 Ja  Sportmaster

Et pulsur er et fantastisk værktøj til at øge motivationen under løbeture, svømmeture eller blot din daglige gang i fitnesscentret. Det er fantastisk at kunne få noget data, der fortæller, hvordan din nuværende form, udvikling og meget andet er; det er noget, som virkelig giver dig lysten til at arbejde målrettet med din træning.

At have et pulsur giver dig indblik i pulszoner, hvilepuls, maksimal puls og meget mere. Denne data kan være en fordel at kende, da det simpelthen gør dig i stand til at effektivisere din træning. Så ved du endnu ikke disse forskellige ting om dig selv, så kan det være det næste, du bør sætte dig ind i efter at have læst vores pulsur test.


1. Sportsbuddy Veryfit V1 – Bedst til prisen

Sportsbuddy Veryfit V1

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mangler du god motivation til træningen, uden det skal koste en bondegård? Sportsbuddy Veryfit V1 er et moderne sportsur, der kommer til en rigtig fornuftig pris. Uret har et strømlinet og enkelt design og er 100% vandtæt, så du kan have det på hele tiden. 

Du får mange forskellige funktioner, der gør det nemt at tracke din dags aktiviteter med Sportsbuddy Veryfit V1. Det gør uret meget populært blandt forbrugerne, og hos IFORM er det en træningsfavorit.

På den smarte LED-skærm kan du følge med i din data, mens du samtidigt kan indstille uret på touch-skærmen. Displayet er et af de mindre, men du kan følge med i både pulsmåling og antal skridt, du har taget.

Derfor anbefaler vi dette Sportsbuddy Veryfit V1

 • Træningsfavorit hos IFORM
 • 100% vandtæt
 • Med smart app

Du kan se alle dine resultater direkte på LED-skærmen, og du kan få både uge- og månedsoversigter vist på appen, så du kan følge udviklingen. Dine egne præstationer både i hverdagen og under træningen bliver tracket, hvis du bærer uret 24/7, så du har alting samlet ét sted.

Under træningspas og hverdagsaktiviteter vil du få overblik over både tidsforbrug, distance, kalorier og puls. Ved at følge dit daglige forbrug af kalorier er det lettere at justere din kost, så du får maksimalt ud af din egen indsats.

Hold overblikket med smart app

Du holder styr på din udvikling i den medfølgende app Veryfit Pro. Den kan downloades både til iOS og Android, så den passer med de fleste telefoner. Gennem app’en kan uret give dig notifikationer om opkald eller beskeder, du modtager på din telefon. Det er derfor nemt at holde dig opdateret, selvom du cykler ud i det blå eller træner i fitness.

Sportsbuddy Veryfit V1 kan også bruges om natten, hvor du kan tracke din søvn. Med søvn-trackeren kan du holde styr på, hvornår din søvn er mindre god, så du kan optimere den og få mest muligt ud af timerne på langs.

Uret passer et håndled, der har en omkreds på mellem 13 og 19 cm. På en fuld opladning kan uret holde strøm i 5 til 10 dage, alt efter hvilke indstillinger, du bruger.

Sportsbuddy Veryfit V1 vs. markedet

Er du på udkig efter et sportsur, der kan tracke både din træning, hverdagsaktiviteter og søvn, så er Sportsbuddy Veryfit V1 et godt valg. Du får mange funktioner i et praktisk og strømlinet design til en meget fornuftig pris.

App’en er nem at overskue og let at sætte din bruger op i. Desværre er Veryfit Pro kun på engelsk, men du skal bruge begrænsede engelskkundskaber, før uret er en hjælp i hverdagen. Det er dog ikke muligt at kontrollere din musik gennem uret, selvom det kan bruges til både at få notifikationer om opkald og beskeder på din telefon.

Fordele

 • Godt valg som første aktivitetsur
 • Måler puls, søvn og aktivitet
 • Medfølgende app
Ulemper

 • Ingen musikkontrol

Specifikationer

 • Konnektivitet: App
 • Understøttet værtsenhed: iOS og Android
 • Skærm: LED-touch display 0,96’’
 • Dimensioner: B 18 mm x D 55 mm x H 10 mm
 • Vægt: 24 gram
 • Vandtæt: Ja


2. Garmin Forerunner 45 – Et super godt smart ur til personen som elsker at løbetræne

Garmin Forerunner 45

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.111,00 DKK
1.202,00 DKK

Dette Forerunner 45 smartwatch, som er lavet af det velkendte brand Garmin, er blevet testet af den britiske testmagasin Which.co.uk, som har kåret dette ur til at være ”Best buy”. Dette ur har nemlig opnået et rigtig pænt resultatet med 78 ud af 100 mulige point. I denne test fremhæver siden blandt andet, at dette ur egner sig rigtig godt til personen som løbetræner, da en del af urets funktioner er specielt velegnede til at kunne give et overblik over denne form for træning. 

Udover det super gode resultatet, som uret har opnået på Which.co.uk, så er uret også blevet testet og anbefalet på en række andre testsider, hvor resultaterne fra et udpluk af disse ser således ud: 

 • Kåret til at være det bedste produkt i dens prisklasse på Pricerunner.dk
 • Kåret til at være ”Good buy” med en stærk anbefaling fra Radron.se

Derfor anbefaler vi dette Garmin Forerunner 45

 • Enormt nem at sætte op og bruge selv for nybegyndere
 • Er blandt de letteste modeller af smart ure på markedet
 • Stor præcision i dens måling af skridt og afstande 

Hvis du søger et smart ur, som skal indeholde en række gode og praktiske funktioner, som både kan hjælpe dig i hverdagen generelt, men også med din træning, så bør du tage et kig på dette Forerunner 45 ur fra Garmin. 

Dette ur indeholder nemlig en lang række gode funktioner, hvor et udpluk blandt andet består af kalenderbeskeder, E-mailbeskeder, SMS, fjernhåndtering af musik, HR-zoner, Find-my-Device og meget mere. Dermed får du rig mulighed for at følge med i dine forskellige beskeder og andre hobbyer fra dit ur. 

Dog har uret fået noget kritik af specielt dens evne til at måle ens hjerterytme. Hvis dette er en enormt vigtig egenskab for dig, hvor du virkelig har brug for, at dit smart ur skal kunne måle helt præcist, så er dette Garmin ikke det rette til dig. Kan du dog godt leve med, at målingen af hjerterytmen ikke altid er 100 % korrekt, så er det generelt en lille negativ ved dette ur. 

Garmin Forerunner 45 vs. markedet 

Når du sammenligner dette Forerunner 45 smartwatch fra Garmin med mange af de andre smarte ure, som er på markedet lige nu, så klarer den sig altså ganske udmærket. Den indeholder en række gode funktioner, som gør det specialiseret til løbetræning, men samtidig kan det også sagtens være et godt og brugbart ur, selvom det måske ikke lige er løb, som du dyrker allermest.

Prismæssigt placerer den sig fint med en overkommelig pris, som meget fint reflekterer markedet generelt, men også dette ur og dets egenskaber og funktioner specifikt. Den kan dermed være et rigtig godt køb for løberen eller personen, som ønsker at holde øje med deres antal af skidt og distancer.

Specifikationer: 

 • Konnektivitet: Bluetooth og ANT+
 • Understøttet værtsenheds-OS: iOS og Android
 • Skærm: Memory-in-Pixel LCD 1.04”
 • Dimensioner: B 42 mm x D 11,4 mm x H 42 mm
 • Vægt: 36 gram 

3. Sportsbuddy Veryfit Kids – Bedste aktivitetsur til børn

Sportsbuddy Veryfit Kids

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Skal den mindste motiveres til at holde aktivitetsniveauet oppe, så er et sportsur en god hjælp. Ifølge Sundhedsstyrelsen bør børn bevæge sig en time om dagen. Det hjælper med at udvikle barnets generelle sundhed, motorik og ikke mindst har det en stor indflydelse på koncentration og indlæringsevnen.

Med Sportsbuddy Veryfit Kids får du et af de bedste aktivitetsure til børn på markedet, der tracker de vigtigste informationer. Du kan derfor nemt vurdere, om dit barn får nok motion, eller der skal optimeres på den front.

Derfor anbefaler vi dette Sportsbuddy Veryfit Kids

 • Passer til børn fra 4 til 12 år
 • Giver motivation til både forældre og børn
 • Holdbart og robust

Designet af sportsuret Sportsbuddy Veryfit Kids er slankt og behageligt med en blød gummirem, der ikke strammer. Du kan spænde uret ind, så det passer håndled fra børn på cirka 4 år og op til 12 år.

Sportsbuddy Veryfit Kids er skabt til at holde styr på aktiviteter, og det kan give blod på tanden til at få mere aktivitet ind i hverdagen hos både store og små. Uret Sportsbuddy Veryfit Kids kan samarbejde med en smart app, der virker med både iOS og Android.

Gennem app’en kan du opstille mål sammen med dit barn for, hvor mange skridt der skal registreres om dagen. Når barnet når målet, vil uret give en lykønskning med en besked og en lille vinderpokal på skærmen.

Der er dog ikke noget ”track my device”, så forsvinder uret under heftig leg, skal du ikke regne med at finde det igen.

Sæt alarmer og oplad hurtigt

Gennem app’en kan du indstille op til 10 alarmer på uret, der kan minde dit barn om at tage medicin, overholde aftaler eller huske at tage noget op af fryseren. Til barnet, der ofte glemmer tid og sted, kan det være en stor hjælp med at holde styr på hverdagens aktiviteter og overholde aftaler.

Batteriet kan holde strøm i op til 7 dage afhængigt af brugen. En fuld opladning tager mellem 1 og 2 timer, før du igen kan give barnet uret på.

Sportsbuddy Veryfit Kids vs. markedet

Til de mindste er Sportsbuddy Veryfit Kids det bedste valg. Uret er lavet til børn, der skal bevæge sig mere og gerne have en positiv motivation til at komme i gang. Det passer børn mellem cirka 4 og 12 år, og derefter skal de rykke op i et voksenur. Indtil da er Sportsbuddy Veryfit Kids dog det bedste valg med et slankt design og robuste materialer. 

Du kan som forældre hjælpe ved at opsætte mål, sætte alarmer og generelt engagere dig i, hvad barnet kan tracke af aktivitet med uret.

Fordele

 • Opsæt let mål og alarmer på medfølgende app
 • Tracker skridt og forbrændte kalorier
 • Slankt, vandtæt og holdbart design
Ulemper

 • Kunne have brug for en “Find my device”-funktion

Specifikationer

 • Understøttet værtsenhed: iOS og Android
 • Skærm: LED-touch display 0,87’’
 • Dimensioner: B 45 mm x D 15 mm x H 8 mm
 • Vægt: 17 gram
 • Håndled: omkreds mellem 14 og 24 cm


4. Polar Vantage V – Et super godt smartwatch til den seriøse atlet 

Polar Vantage V

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

3.035,00 DKK
4.417,00 DKK

Dette Polar Vantage V smartwatch er også blevet anmeldt og testet af det britiske testmagasin Which.co.uk, og i denne test har uret opnået et rigtig fint resultat med 72 ud af 100 mulige point. I denne test fremhæver testen, at uret indeholder en lang række af rigtig gode egenskaber, som virkelig gør den til et velegnet sports-ur for seriøse atleter, som virkelig gerne vil kunne følge meget med i deres træning og påvirkningen af deres krop. 

Udover den fine anmeldelse og anbefaling fra Which.co.uk så er Polar Vantage V også blevet anmeldt af en række andre sider, som også har overvejende positive ting at sige om uret: 

 • Kåret som testvinder i testen af smartwatches lavet af Wired.co.uk
 • Har opnået 4 ud af 5 mulige stjerner i anmeldelsen på T3.com 

Derfor anbefaler vi dette Polar Vantage V 

 • Kan give et detaljeret overblik over din træning
 • Har et utroligt flot og eksklusivt design
 • Har en super god medfølgende app, som er enormt praktisk

Hvis du dyrker sport på et relativt højt niveau og har fokus på din udvikling, så kan det være rigtig praktisk at kunne følge med i selv de helt små detaljer af din træning og dens påvirkning af din krop. Det lyder måske besværligt, men med dette Polar Vantage V ur bliver det faktisk super nemt at få et overblik over dit træningsmønster, da uret indeholder rigtig mange funktioner, som er speciallavet til dette. 

Dertil er det et ur, som har et rigtig flot og eksklusivt design, som både egner sig til sport, men som faktisk også sagtens kan fungere som et hverdags ur. Dette skyldes, at uret har et stilrent look, som kan passe til mange forskellige stilpræferencer, hvilket klart er en god bonus.  

Polar Vantage V vs. markedet 

Tager man et kig på dette Polar Vantage V smart ur og sammenligner den med mange af de andre modeller, som er at finde på markedet lige nu, så er der ingen tvivl om, at der her er tale om et ur udover det sædvanlige. Den indeholder nemlig en lang række gode egenskaber, som gør den velegnet til den seriøse eller professionelle atlet. 

Af netop denne grund er dette ur ikke det perfekte match for alle forbrugere. Hvis du netop ikke søger et stort og omfangsrigt indsigt i din træning og påvirkningen af din krop i dybdegående detaljer, så kan du altså sagtens nøjes med et mindre specialiseret ur. 

Dette understreges yderligere af, at dette ur befinder sig i en langt dyrere prisklasse end mange af de andre ure i denne oversigt. Hvis du dog har brug for et ur, som giver dig et detaljeret indblik i din krop og træning, så kan dette ur sagtens være alle pengene værd. 

Specifikationer: 

 • Indbygget GPS: Ja
 • Skærmopløsning: 240 x 240 pixel
 • Håndled, størrelse: 130 – 210 mm
 • Batteriteknologi: Lithium Polymer (LiPo)
 • Batteriets ydelse: 320 mAh
 • Dimensioner: B 46 mm x D 13 mm x H 46 mm 
 • Vægt: 66 gram

5. Sportsbuddy Veryfit V2 – Bedste skridttæller

Sportsbuddy Veryfit V2

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det anbefales at alle voksne får 10.000 skridt dagligt, men har du egentlig tjek på, om du er under, rammer anbefalingerne eller får flere skridt presset ind på en normal dag? Med Sportsbuddy Veryfit V2 får du en af de bedste skridttællere på markedet, så du altid har 100% tjek på, hvordan dagens aktiviteter er gået.

Med uret kan du holde styr på kalenderen med dato og klokkeslæt, indstille alarmer, tracke dine skridt, kalorier forbrændt og blive guidet af uret gennem app’en Veryfit Pro. Indbygget i uret er en række sportsprogrammer, så du kan blive motiveret til at få mere fysisk aktivitet ind i hverdagen. 

Derfor anbefaler vi dette Sportsbuddy Veryfit V2

 • Den bedste skridttæller
 • Aktive programmer
 • Personligt touch med 5 interfaces

Sportsbuddy Veryfit V2 har en aktivitetstracker, der kan indstilles til 8 forskellige typer af træning. Blandt andet kan uret tracke: løbeturene, cykling, fitnesstræning, yogaøvelser og tennis. Du kan derfor vælge aktiviteten på uret, så det tracker din præcise præstation.

Via pulsmåleren får du en meget præcis beregning af dit kalorieforbrug, så du kan tilpasse din træning til dine mål – om et er vægttab, styrke eller kondition, du jagter.

Hold styr på træningen med Verifit Pro

Sportsbuddy Veryfit V2kan kobles sammen med en smart app Verifit Pro, hvor du kan holde styr på det forkromede overblik. Alle dine data samles et sted, så du kan få overblik over bestemte uger eller måneder.

Er du koblet sammen med app’en kan du også modtage dine opkald, beskeder og notifikationer fra sociale medier direkte på urets LED-display. Du behøver derfor ikke have telefonen frem for at tjekke, hvis du er midt i en god rytme på løbebåndet.

Vil du gøre uret mere personligt, har du mulighed for at vælge mellem 5 forskellige looks til interfacet. Der er blandt andet mulighed for at vælge mellem, om du foretrækker et digitalt ur eller analog urskive til at vise klokken. Skærmen er et kvalitets OLED-touch display, der giver et lækkert og tydeligt billede.

Batteriet kan holde strøm i op til 10 dage, og det oplades med den medfølgende USB-lader.

Sportsbuddy Veryfit V2 vs. markedet

Sportsbuddy Veryfit V2 er en opgradering af Sportsbuddy Veryfit V1, og du får derfor et mere lækkert OLED-touch display og 8 forskellige aktivitetsprogrammer, der er særligt udviklede til at motivere dig aktivt. Der er dog ikke indbygget GPS, så du skal have planlagt cykelturen eller løberuten forinden afgang.

Skærmen gør det nemt at holde overblikket, og bruger du den medfølgende app, bliver oplevelsen endnu mere overskueligt. Ved at have tjek på både skrift, puls og din søvn, kan du optimere, hvor det er nødvendigt – for dit eget helbreds skyld.

Fordele

 • Indbyggede sportsprogrammer
 • Måler skridt, puls og søvn
 • Stort OLED display
Ulemper

 • Ingen indbygget GPS

Specifikationer

 • Understøttet værtsenhed: iOS og Android
 • Skærm: LED- touch display 0,87’’
 • Dimensioner: B 15 mm x D 45 mm x H 8 mm
 • Vægt: 17 gram
 • Vandtæt: Ja


6. Beurer PM25 pulsur – testvinder

 • Testvinder – Runndersworld (Begynder kategori)

Beurer PM25

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det pulsur som som vi mener fortjener første pladsen i vores test er dette Beurer PM25 pulsur, som er et ældre, men stadig helt fantastisk testvindende pulsur, som dækker rigtig mange mindre behov.

Pulsuret ligger i en prisklasse hvor alle kan være med. Den lave pris gør også pulsuret yderst oplagt som værende et begynder ur, da dets funktioner passer rigtig fint med hvad man typisk har brug for. Pulsuret er som tidligere nævnt blevet kåret som testvinder, hvilket det blev i den tyske udgave af Runnersworld, dog i kategorien for begyndere, men dette gør ikke pulsuret mindre effektivt til pengene!

Dets funktioner indebærer måling af din gennemsnitspuls, maksimal puls, beregning af kalorieforbrug, beregning af fedtforbrænding i gram samt et par andre spændende funktioner, som både erfarne, men også nybegyndere kan finde meget spændende.

Uret har et baggrundsbelyst display, hvor du finder data omkring ugedage, datoer, ur funktion, alarm og stopur. Uret er også vandtæt ned til 30 meter, hvilket gør at du sagtens kan benytte det til triatlon eller andre aktiviteter som indebærer vand. Du får til uret både opbevaringstaske, samt et brystbælte, der kan bruges til at spænde uret til brystet fremfor håndledet.


7. Fitbit Versa 2 – Et flot karbon smart ur som har en lang batterilevetid 

Fitbit Versa 2

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.216,00 DKK
1.599,00 DKK

Dette Fitbit Versa 2 ur er blevet testet på den britiske testside Which.co.uk, hvor uret er blevet tildelt 70 ud af 100 mulige point. I deres test fremhæver siden, at dette Fitbit Versa 2 smartwatch på mange måder er et rigtig fint ur. Specielt lægger de vægt på urets flotte design, såvel som at den har en let vægt og er behagelig at have på. 

Udover det fine testresultat og den gode beskrivelse på Which.co.uk, så har dette Fitbit ur også modtaget anmeldelser og anbefalinger fra en række andre testsider på nettet: 

 • Er blevet kåret som årets produkt på Techradar.com
 • Har opnået 4 ud af 5 mulige stjerner i testen på Tomsguide.com

Derfor anbefaler vi dette Fitbit Versa 2 

 • Uret er super nemt at bruge og har en masse gode features
 • Er letvægts og er behageligt at have på selv under træning
 • Har en lang batterilevetid og en rigtig fin skærm

Drømmer du om en træningsmakker, som kan hjælpe dig med holde styr på dine fitnessmål og daglige skridt? Så kan dette Fitbit Versa 2 smartwatch være lige netop den makker, som du leder efter. Dette ur indeholder nemlig en række smarte features, som kan være med til at gøre dit liv og træning lidt nemmere. 

For eksempel er uret udstyret med en super præcis skridttæller, såvel som at den kan følge med i din søvnrytme. Dermed kan du altså få et godt indtryk af din sundhed ved hjælp af dette ur. 

En af de helt store fordele ved lige netop dette ur er, at den har en super god batterilevetid. Uret kan nemlig holde strøm i op til fire dage, hvilket altså er ganske imponerende for et smartwatch. Dermed slipper du for en del bøvl med konstant at skulle lade dit ur op. 

Fitbit Versa 2 vs. markedet 

Når man sammenligner dette Fitbit Versa 2 smartwatch med markedet generelt, så placerer dette ur sig klart blandt de flotteste modeller. Dens stilrene design gør nemlig, at den kan passe til næsten enhver person, uanset deres stilpræferencer, hvilket er en rigtig god egenskab ved lige netop dette ur. 

Desværre har dette ur også nogle mangler, som man godt kan savne lidt. For eksempel er uret ikke udstyret med en GPS, hvilket man godt kan komme til at mangle – specielt hvis man blandt andet vil bruge uret, når man er ude at løbe eller lignende. Dertil er GPS næsten blevet en standard i langt de fleste smartwatches, hvormed det er ærgerligt, der ikke er en i dette Fitbit ur. 

Til gengæld kommer dette ur til en relativ overkommelig pris, som er lidt mindre end flere af de andre ure på markedet. Dette er dermed en fair pris, da uret netop indeholder en række features, men samtidig mangler den også nogle basale elementer såsom en GPS. 

Specifikationer: 

 • Konnektivitet: Bluetooth  
 • Understøttet værtsenheds-OS: iOS og Android
 • Intelligent assistent: Alexa
 • Batterilevetid: Op til 4 dage 
 • Dimensioner: B 40,5 mm x D 12,2 mm x H 39,8 mm
 • Vægt: 40 gram

8. Garmin Forerunner 920XT pulsur 

Garmin Forerunner 920XT pulsur

i samarbejde med PriceRunner

Den dyreste model, men også den bedste målt på funktioner er dette formidable pulsur fra Garmin, som går under modelnavnet Garmin Forerunner 920XT, hvilket er en stærk opfølger til den tidligere 910XT model.

En markant forbedring er dog sket siden 910XT, hvor det mest markante er at alle funktioner fra 910XT er blevet opgraderet markant og gjort endnu mere præcise samt bedre. Samtidig byder uret dog også på andet end blot forbedrede funktioner, men også en række helt nye funktioner, som gør det lettere for dig at forbedre dig på 3 individuelle discipliner. Netop.. Uret er noget nær det perfekte ur til triatlon udøveren.

Udover at disse funktioner du kender fra 910XT, så giver dette ur dig nogle helt nye muligheder for avancerede svømmedata! Her får du blandt andet oplysninger, som gør at du kan forbedre dig, sådan at du får absolut mest ud af hvert svømmetag. Nogle helt fantastiske midler, hvis du gerne vil forbedre din svømme del på triatlon disciplinen.

Garmin Forerunner 920XT kan nemt forbindes til din ANT+ kompatible wattmåler hvis ønskes, sådan at du ligeledes kan få information og data på hvordan du cykler, sådan at du på samme vis kan benytte dette til at forbedre dig!

Hvis du benytter Garmin modeller i dag, så kender du formegentlig til Garmin Connect, som gør at du nemt kan dele, samt overføre data til denne app. Det gør det muligt at gemme og analysere dette, såvel som adgang til LiveTrack, hvor du hurtigt kan dele din præstation på sociale medier.

Medfølger i kassen:
– Garmin Forerunner 920XT
– Opladnings-/dataclip
– Quick guide

Batterilevetid: Op til 24 timer i GPS-tilstand, op til 40 timer i UltraTrac-tilstand, op til 4 måneder i urtilstand


9. Polar M600

 • Editor’s Choice – Tweak

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du ønsker at tage skridtet videre fra et almindeligt pulsur, så er Polar M600 måske lige noget for dig. Med dette ur får du et smartwatch med mange avancerede funktioner. Som blot et løbe- eller pulsur, fungerer det helt perfekt, men uret her kan også benyttes til stort set alle andre sportsgrene, og derudover overvåge din livsstil.

Mere end bare et pulsur

Modellen klarer sig generelt ret godt i tests og er et ret avanceret pulsur. Med Android Wear styresystemet, bringer det uret ind under kategorien af Smartwatches. Du kan altså downloade apps, til næsten ethvert behov, og uret kan tilpasses næsten ethvert ønske. Selvom uret benytter et Android styresystem, er uret dog ikke blot kompatibel med android smartphones, men også iOS enheder.

Med polar Flow-appen, kan uret gemme alle dine data og give et overblik over statistikker og aktiviteten. Dette puls- og løbeur, er altså et ideelt valg, hvis du ønsker at skulle leve en sundere livsstil.

Da uret er baseret på Android Wear systemet, bliver det muligt at tilpasse uret med alle de nyeste apps. Uret kan dermed tilpasses dine behov og hvilke aktiviteter du er i gang med.

Smartwatch med på løbeturen

Da M600 kan tilkobles din smartphone, og dermed tilkobles internettet, kan uret blive brugt til at styre blandt andet musikken til løbeturen. Derudover kan du simple ting, som at læse beskeder og yderligere notifikationer som kommer op på din telefon normalt. Alle målinger fra uret, bliver derudover automatisk overført til appen, som giver detaljerede statistikker.

Med den indbyggede pulsmåler i uret, bliver pulsen målt direkte fra dit håndled. Udover alle disse fremragende funktioner, er der også et indbygget accelerometer og en GPS.

Polar har ikke skabt uret til en specifik sportsgren eller træningstype, da det er ment som et multifunktionelt ur.

Specifikationer:

 • Kan tilkobles til din smartphone
 • Indbygget barometrisk højdemåler
 • Indbygget GPS
 • Pulsmåler direkte fra håndleddet
 • Løbekadencemåler
 • Aktivitetsmåler
 • Let brugbar touchskærm
 • Tilslutningen til Bluetooth, USB og Wifi
 • Tykkelse på blot 13 mm.
 • Vægt på kun 63 gram

10. Sigma RC Move – Pulsur med bluetooth

sigma-rc-move-pulsur-med-bluetooth-sort

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Testens sidste pulsur er et RC Move pulsur fra Sigma. Sigma Move er kompatibelt med Appens selv samme navn – Sigma Move på både iPhone og Android. Det er lækkert pulsur, vi har gemt til jer til sidst her. Man får et ur med rigtig mange forskellige funktioner, der er gavnligt at have med på turen. Uret er velegnet til både amatører og professionelle. Det er meget nemt at anvende, og trods urets mange funktioner, bliver det aldrig komplekst at anvende eller forstå, hvorfor det netop er perfekt til den brede målgruppe. Sigma er endvidere også en meget kompetent udbyder af pulsure.

Ved dette pulsur medfølger der også en dongle, der også er kompatibel med både PC, Mac og Android styresystemer. Gennem Sigmas datacenter kan denne dongle dermed give dig oplysninger og resultater af din træning. På den måde kan du lettere tilpasse dit træningspas, og dermed også effektivisere de forskellige sets.

Anvendelse

Uret er meget let at anvende. På trods af de mange funktioner uret indebærer, er der faktisk ingen af dem som er ubrugelige, eller unødvendige. Som ny bruger af uret vil man hurtigt kunne finde ud af hvordan det fungerer. Derfor kan du roligt være tryg, hvis du ikke er en IT-haj, eller lignende – da både uret og medfølgende guide gør det meget nemt for dig pr automatik. Dette fine Sigma pulsur lever op til alle de forventninger, der sættes indenfor moderne sportsure anno 2021.

Specifikationer

 • Kan tilsluttes Sigma Move på iPhone eller Android via Bluetooth
 • Stemmesystem
 • Kompatibel med intervaltræning
 • Omgangstæller (maksimalt op til 99 runder)
 • Indikator ved lav batteritid
 • Vandtæt
 • I stand til at måle nuværende, gennemsnitlige samt højeste puls.

Kvalitetsniveau

Siger man Sigma inden for pulsure, så siger man også kvalitet. Dette gør sig i den grad også gældende ved dette udvalgte ur. Den mest centrale begrundelse til hvorfor danskerne vælger at anskaffe sig et pulsur, er for at kunne følge med i træningens udvikling. Vi er som samfund meget resultatorienterede, hvilket også gør sig gældende i forhold til vores træning. Man er opsat på at udfordre sig selv, samt blive bedre til de ting man sætter sig for – derfor er det også essentielt med det rette udstyr, der kan hjælpe en på rette kurs. Måske lige netop dette ur fra Sigma RC Move er din rette nye samarbejdspartner?

Vedligeholdelse

Det kræver ingen særlig vedligeholdelse at holde pulsuret funktionsdygtig. Vi anbefaler dog altid at vaske uret med en fugtig klud efter en endt træning.

Du kan med fordel se denne video igennem, som fortæller dig alt hvad du bør vide om Sigma RC Move. Bemærk at filmen er på engelsk. Den fortæller om de mange funktioner uret har, samt hvordan du nemt kobler træningen op på din smart/ iPhone. 


11. Garmin Fenix 3 Sapphire HR pulsur 

 • Kompromisløst ur
 • Høj performance

Garmin Fenix 3 Sapphire HR pulsur

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Garmin Fenix 3 Sapphire HR er et komprimisløst pulsur, som ligger en prisklasse over det tidligere eksempel. Hvis dine behov er større både inden for design, samt performance, så er dette måske det bedste ur for dig, trods en anden plads.

Garmin Fenix 3 Sapphire HR er et pulsur med perfekt sammensmeltning af et rubust design i atletisk stil, samt utrolig høj kvalitet, som gør at uret kan holde til alle de udfordringer. Du kan grundet det smarte design både bruge uret til hverdag, samt til træning, hvilket blot gør uret endnu mere ideelt!

Garmin Fenix 3 Sapphire HR har en indbygget EXO-antenne, som er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør at positionsfastsættelse er lyn hurtig og yderst præcist. Pulsmåleren sidder direkte i uret, hvilket gør at den kan måle din puls direkte i håndledet, hvilket gør du ikke behøver bruge mavebælter eller andet til at måle pulsen.

Uret er beskyttet af det kendte safirglas, som er ridsefast. En 1,2″ stor farveskærm, som nemt kan aflæses i sollys hvis du skulle fristes til løbetur i dejligt vejr. Hvis vi tager et nærmere kig på funktioner, så har uret en række avancerede træningsfunktioner såsom løbedynamik, skridtlængde, V02-max, stigningsprocenter, restitutionstid og meget mere!

Garmin Fenix 3 Sapphire HR har ligeledes et avanceret outdoor navigationsfunktioner, hvilket muliggøres med et treakset kompas, barometrisk højdemåling, Tracback mm.

En ekstra fed funktion Garmin Fenix 3 Sapphire HR kan byde på er sammenkoblingen med telefon. Du kan ændre urskiven, udvælge widgets, data felter, samt se smarte funktioner, alt dette sker vha. Connect IQ.

Batterilevetid: Op til 40 timer i UltraTrac™-tilstand, op til 16 timer i GPS-træningstilstand, op til 3 uger i urtilstand (med 24/7 pulsmåling), Op til 2 uger i smartwatch-tilstand (med 24/7 pulsmåling).

Medfølger i kassen:
– Garmin Fenix 3 Sapphire HR grå med sort silikonerem
– USB-opladnings-/datakabel
– AC-oplader
– Hurtigstartsguide


Pulsuret er din motivationsfaktor

Udover din træning bliver bedre i et samarbejde med et pulsur, så øger du også din motivation. Du kan hele tiden sammenligne din træning, med forløbet forinden, således du har et overblik i forhold til om du udvikler dig eller ikke. Det som de fleste oftest benytter sig af, er at gå en måned tilbage for så at sammenligne resultaterne med nuværende periode.

Dit udgangspunkt er i princippet ikke specielt afgørende i sådan en proces – gælder det vægttab, eller sportslige præsentationer er uret meget brugbart.

Der sendes flere forskellige slags data videre i systemet, der kan holde dig orienteret på hvordan din træning står til. Lige fra forbrænding til kilometer er muligt at finde.

Et pulsur kan være guld værd i forhold til vægttab

Skal der smides nogle kilo, kan det være ekstremt svært at komme i gang. Oftest især hvis man er alene om det, eller ikke har en samarbejdspartner der kan hjælpe en i gang. Her er det vigtigt at man får anskaffet sig et pulsur, og bruger det aktivt i sin træning. Det kan være med til at bevise den enkelte omkring, at hårde anstrengelser rent faktisk giver mening. Står man midt i det, så er det ikke altid lige nemt, at se i et spejlbillede om man taber sig eller ikke – denne tvivl kommer pulsuret til gode, ved at give rene og klare facts omkring processen.

Endvidere viser de forskellige målinger også, hvornår du forbrænder flest kalorier, samt et indblik i hvornår du træner hårdest. Måske du kan drage nogle paralleller herfra mellem din træning, kost og psyke. Det hele hænger sammen, da man naturligvis skal huske på, at vægttab ikke udelukkende kommer på baggrund af træning.

Dette ur var den sidste i vores pulsur test – vi håber at det har hjulpet dig i forhold til at kunne træffe det rigtige valg. Husk på at dit udgangspunkt ikke er afgørende, da et pulsur meget vel kan være gavnligt for os alle sammen.

Pulsur test 2017

Skal jeg vælge et dyrt eller billigt pulsur – og hvad er forskellen?

Sagt meget simpelt, er et pulsur et ur som kan måle din puls. Men der er faktisk rigtig stor forskel på urene, og det er vigtigt at man som forbruger gør sit forarbejde grundigt, hvis man vil være sikker på at komme hjem med et ordentligt produkt. Billige ure vil typisk udelukkende kunne vise tid, dato, kalorieforbrug og lignende – mens de dyrere også vil have funktioner som gps og mulighed for lagring af løbedato via computeren. Det er naturligvis klart, at dit kommende pulsur hænger sammen med de funktioner, du mener der skal til for at kunne indfri dine forventninger. En god idé er at sætte sig ned, og notere sig hvilke funktioner der er vigtige for en selv, også gennemgå forskellige ure for at følge op på den udarbejdede liste. På baggrund af dette vil man til sidst stå med måske 2 – 3 potentielle ure, der alle sammen godt kunne være aktuelle i forhold til købsprocessen. For at udvælge det bedste må man stille fordele og ulemper op ved hver enkelt ur – brand, pris, batteri, data, funktioner mv., som kan spille ind i sidste udvælgelsesproces.

Nogle af markedets bedste pulsure kan også bruges som cykelcomputere, hvilket er meget nærliggende for sportsudøveren der både løber, cykler og svømmer. Generelt er pulsuret et fantastisk redskab til at optimere træningen og øge den vigtige motivation, som vi også var inde på lidt tidligere i dette indlæg.

Er man seriøs omkring sin og motivation, vil vi på bedste10 til enhver tid anbefale at investere i et lidt dyrere ud, således man får alle de funktioner der er essentielle i flere forskellige træningsformer. Oftest oplever man også en længere levetid på de dyrere ure, end hos de billige. Alle forhandlere der er brugt til denne test, står 100% rådighed til at besvare dine spørgsmål vedrørende dit nye pulsur. Øverst i indlægget kan du i tabellen se hvilke forhandlere vi har samarbejdet med.

Et par gode tips før du køber dit pulsur

Der er tre centrale principper du altid skal undersøge før du køber dit ur. Funktioner, pris og brugervenlighed. Oftest hænger funktion og brugervenlighed også sammen med pris. Altså du kan ikke forvente at finde et billigt ur, der omfatter de samme funktion til uret som er dobbelt så dyrt. Hvis ingen af de fem pulsure i vores test indfriede dine forventninger, så kan du med fordel læse denne sidste del af indlægget, hvor vi kort uddyber de tre vigtige principper man bør have fokus på før sit køb – nemlig: funktioner, pris og brugervenlighed.

Funktioner: Fastlæg dine krav og skriv dem ned. Er det vigtigst at uret kan gemme din data, eller er det tilstrækkeligt at uret blot har pulsvisning.

Pris: Lav et budget – hvor meget vil du investere i dit nye pulsur? Det centrale i det spørgsmål hænger sammen med – hvor meget kommer du til at bruge dit pulsur? Dyrker du kun motion en gang i ugen, er det måske ikke nødvendigt med et pulsur med et utal af funktioner, men blot et der kan dække de mest generelle behov. Kig derfor efter nogle af de billige udgaver. I den forbindelse har vi erfaret, at der generelt er en tendens til, at pulsurene kan handles billigere på nettet end i de fysiske butikker.

Brugervenlighed: Husk på at et dyrt ur ikke altid er brugervenligt. Mange gange kan de blive mere komplekse, eftersom de har flere funktioner end de billigere. Derfor vil vi altid anbefale at læse brugsanvisningen grundigt igennem og tage den i brug. Det er blot meget lettere at lære sit nye pulsur at kende fra starten af.

Tak fordi du læste med.


Læs også: LØBEUR TEST – FIND DE BEDSTE LØBEURE HER!

Se vores artikel om: Sådan finder du det smarte Apple Watch på afbetaling

Denne side er anmeldt af: Jacob N. Hedegaard 10/10