Test-Oversigt:
Find de 11 bedste stavblendere

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

38 Produkter analyseret
11 Bedste valgt
UDARBEJDET AF EKSPERTER Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Stavblenderen er et universelt redskab, der både kan blende groft og fint efter dine behov, og den kan f.eks. bruges direkte i din suppe, hvis den skal blendes, mens den er varm. Der er utallige anvendelsesmuligheder, og det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser for brugen af stavblenderen. Den vil blive din faste makker i køkkenet, hvor du kan arbejde mere effektivt og ikke mindst uden al den besvær, som manuelt arbejde ofte tilføjer madlavningen. Vi kan ikke leve uden – og lige så snart du får en stavblender i hænderne vil du garanteret heller ikke kunne gå tilbage igen!

Vores stavblender test er resultatet af en grundig gennemgang af testresultater fra nogle af de mest velrenommerede testorganisationer i både Danmark og udlandet. Her har de forskellige stavblendere været i test indenfor kategorier som effektivitet, design og brugervenlighed, ligesom kvalitet og pris er blevet sat op overfor hinanden. Vi har gennemgået testresultaterne og skabt en top liste over markedets bedste stavblendere i test.

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Vores anbefaling

Bamix Swissline XL - god og kraftig stavblender

 • 6/6 stjerner – Gastromand.dk
 • 4,5 ud af 5 stjerner på Google Shopping

På den klare førsteplads i vores store stavblender test finder vi en stavblender fra et af verdens mest anerkendte mærker: Bamix Swissline! Med Bamix Swissline XL i hånden får du den optimale, schweiziske præcision i alt, hvad du laver, og det velkendte, røde design er moderne og lækkert. Her er der tale om en testvindende stavblender, der er i en klasse for sig selv!

 • +25 års levetid
 • 200 Watt motor
 • Med meget tilbehør

Bedste pris: 1.299 Kr. hos El-Salg

Gå til forhandler

Mere om Bamix Swissline XL

Bamix Swissline XL har præsteret til UG i stort set alle de stavblender tests, vi har kunnet komme i nærheden af, og den kan bl.a. prale af perfekte 6/6 stjerner hos danske Gastromand.dk! Det fremhæves, at blenderen er utrolig robust og effektiv, ligesom dens nære tilknytning til diverse stjernekokke også er et kæmpe plus. Det vidner om den høje kvalitet, som Bamix ligger for dagen!

Swissline XL er indbegrebet af godt håndværk, og den gode byggekvalitet giver sig til udtryk i den vurderede levetid på +25 år.

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 200 Watt
 • Hastighed: Op til 18.000 omdrejninger/min
 • Levetid på +25 år
 • Udstyr: Piskeskive, multifunktionsblad, piskeskive m. huller, processor & praktisk 0,9 liter bæger

Du kan simpelthen ikke slide denne stavblender op, og med en motorkraft på 200 Watt er der rigelig kraft til at kværne selv isterninger og andre frosne ingredienser. Dette, kombineret med en imponerende ydeevne på hele 18.000 omdrejninger i minuttet, gør dette til den foretrukne stavblender hos f.eks. stjernekokken Gordon Ramsay og mange andre, glade forbrugere verden over!

Du går altså ikke ned på effektivitet, hvis du vælger Swissline XL, og det kompromisløse tema fortsætter i det tidløse design, som nærmest gør stavblenderen til et kunstværk i sig selv. Blenderen skiller sig ud fra mængden med den flotte, røde farve, og den medfølgende bordstander gør samlet set, at dette er en stavblender, man ikke har noget imod at vise frem for alt og alle!

Udstyrsfronten er også gennemført, da der medfølger 3 forskellige værktøjer, som er med til at gøre din stavblender endnu mere smart. Her taler vi om en almindelig piskeskive, et multifunktionsblad og en piskeskive med huller i, der næsten transformerer din stavblender til en fuldt funktionel køkkenmaskine! Herudover medfølger der også en processor og et praktisk bæger med låg, så du kan komme i gang med din madlavning med det samme.

Der er ingen tvivl om, at Bamix Swissline XL skal helt til tops på vores liste over de bedste stavblendere i test. Du får en uovertruffen kvalitet i et udfordrende og lækkert design, og med anbefalinger fra stjernekokke på stribe, så vil du føle dig som en professionel hjemme i dit eget køkken. Testresultaterne peger på Swissline XL som en sikker førsteplads i vores store stavblender test!

Se priser og tilbud på Bamix Swissline XL


For et mere visuelt indblik i modellen, se YouTube præsentations-videoen herunder:

Læs mere om Bamix Swissline XL
Bedst til prisen

BOSCH MSM66050 - multifunktionel stavblender til en god pris

 • 4,8 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • 4,4 ud af 5 stjerner på Amazon

Når man står og mangler et nyt stykke køkkenværktøj, kan det være en stor fordel at vælge noget, som kan gøre flere forskellige ting. Det er nemlig de færreste, der har penge eller plads til at anskaffe sig en af hver. Derfor er denne stavblender fra Bosch et rigtig godt bud på at få to køkkenmaskiner i én.

 • 2-i-1 køkkenmaskine
 • 600 Watt
 • Kan vaskes i opvaskemaskinen

Bedste pris: 299 Kr. hos Grydeguru.dk

Gå til forhandler

Mere om BOSCH MSM66050

Modellen MSM66050 fra Bosch fungerer nemlig både som stavblender og som piskeris. Det giver dig mulighed for at hakke for eksempel nødder og løg, blende dressinger og piske æggehvider eller cremer lette og luftige. Høj effekt og ekstra skarpe skæreblade. Udover sin alsidighed er denne stavblender også en kraftig en af slagsen. Den har en effekt på 600W, og det gør dig i stand til at bearbejde selv de mest seje ingredienser. Sammen med de ekstra skarpe knive kaldet QuattroBlade, som blenderen er udstyret med, får du et uovervindeligt makkerpar.

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 600W
 • Hastigheder: 12 + turbofunktion
 • Piskeris: Ja
 • Støjsvag
 • Blenderbæger med måleenhed og låg
 • Nem at rengøre: dele tåler opvaskemaskine

Selv ost eller små, fiberholdige ingredienser bliver blendet til en fin eller cremet konsistens. Uanset hvad der skal piskes sammen eller blendes, klarer stavblenderen det til topkarakter med hele 12 forskellige hastigheder og en turbofunktion til de mest krævende råvarer. Der er altså styrke og hastighed til at komme igennem det hele på ganske kort tid.

Brugervenlig og let at rengøre. Alt sammen kan du gøre med høj komfort, fordi stavblenderen er designet med et ergonomisk greb, som passer til hænder i alle størrelser. Apparatet er skabt med brugervenlighed for øje, da knapperne er sat på håndtaget og derfor er nemme at nå for enhver. Desuden har man skabt et relativt let produkt. Stavblenderen vejer nemlig kun 1,2 kilo.

Når du har været i gang med at blende eller piske med Bosch MSM66050, kommer du også let igennem opvasken, som normalt ellers kan være udfordringen ved køkkenmaskiner. Du kan med fordel frigøre blenderfoden eller piskeriset og lade det vaske med i opvaskemaskinen. Alternativt er det tilstrækkeligt at rengøre delene med rindende vand fra hanen.

Derudover har du også mulighed for at spare lidt på opvasken, da du får et blenderbæger med låg. Du kan altså nemt opbevare skum, pesto, dressing eller andet i samme bæger, som det bearbejdes. Bægeret har også en måleenhed, så du kan se præcis, hvor store portioner du laver.

Se priser og tilbud på BOSCH MSM66050


Godt ergonomisk greb

Braun Multiquick 5 - gør køkkenarbejdet lettere med en stavblender

 • 4,5 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • 4 ud af 5 stjerner på Amazon

Der er ingen skam i at sætte sin lid til køkkenmaskiner, når der skal laves meget mad i køkkenet. I dag ejer rigtig mange en eller anden slags køkkenmaskine, da de fås i et hav af størrelser og varianter. Noget, de fleste dog ejer, er en stavblender, og den kan være svær at undvære. Hvis du står og mangler sådan en, så kan Braun Multiquick 5 stavblender være værd at tage et nemmere kig på.

 • 600 Watt
 • Med specialdesignet skål
 • 2 ydelsesniveauer

Bedste pris: 338 Kr. hos CompuMail

Gå til forhandler

Mere om Braun Multiquick 5

Denne stavblender fra Braun kan fås til en fordelagtig pris og har flere funktioner, der gør den praktisk og let i brug. Stavblenderen fås i en hvid farve og kører med 600 watt i brug. Derudover er det praktiske ved denne stavblender fra Braun, at der medfølger en specialdesignet skål, som passer perfekt til stavblenderen, så du undgår griseri. Skålen er på 600 ml, så der nemt kan blandes mad som supper og saucer på grund af den store kapacitet. Dog medfølger der ikke andet ekstra tilbehør, som der nogle gange medfølger med andre køkkenmaskiner. Dette er typisk for stavblendere redskaber som piskeris, dejkrog og et stativ/bord. Effektiv blendning og let at håndtere. Modellen Multiquick 5 fra Braun er en effektiv stavblender, som kan lige det, som en stavblender skal kunne.

SPECIFIKATIONER

 • Effekt : 600 W
 • Hastighedstrin : 2
 • Vægt : 720 g

Du er sikret effektiv blendning med modellen, da den har særlige funktioner hertil, der gør det mere effektivt og nemt. Disse funktioner er blandt andet to ydelsesniveauer, som kan justeres og vælges imellem på to hastighedsindstillinger. Disse hastighedsindstillinger justerer selvfølgelig hastigheden. Når stavblenderen er i gang, vil det også kunne fornemmes, at den er designet med det såkaldte anti-splash design, hvilket vil holde dit køkken pletfrit. Stavblenderen her fra Braun har også et håndtag designet i rustfrit stål, hvilket har formålet at sikre en længere holdbarhed og give et bedre greb på maskinen. Alle disse funktioner er designet så, at kunden føler sig så godt tilpas som muligt med sit udstyr. Den specialdesignede skål, de to ydelsesniveauer samt håndtaget i rustfrit stål sikrer dig den bedste sikkerhed i brug samt en lang holdbarhed på dit udstyr. Der er dog en ekstra fordel ved denne stavblender fra Braun, som kan siges at være yderst fordelagtig. Stavblender model Multiquick 5 fra Braun er 40 % lettere end lignende apparater, så den i den grad er designet til komfort og enkelt brug. Derudover er håndtaget aftageligt, nemt at afmontere og tåler maskinopvask.

Se priser og tilbud på Braun Multiquick 5


Bamix Mono Stavblender

 • Testvinder - Politiken

Bamix producerer nogle af verdens bedste stavblendere, og hvis du ikke var så hooked på den røde Swissline XL-model, så bør du tage et kig på Bamix Mono i stedet! Mono-modellen giver dig nemlig stadig en premium blender-oplevelse, men til en pris der er lidt mere overkommelig. Dermed kan du prale af og nyde professionelt udstyr, der ikke nødvendigvis behøver at stå fremme hele tiden!

Bedste pris: 1.039 Kr. hos Punkt1

Gå til forhandler

Mere om Bamix Mono Stavblender

Bamix Mono klarer sig – ikke overraskende – utrolig godt i stavblender test, og den blev f.eks. kåret til testvinder i test hos Politiken. Politiken beskriver bl.a., at det er en ”rigtig vindermaskine”, og at Bamix Mono var ”nem at betjene”. Dette vidner om høj kvalitet over hele linjen, og hvis man skeler til andre stavblender tests, så er billedet helt det samme: Du bliver ikke skuffet over Bamix Mono!

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 140 Watt
 • Hastighed: 17.000 omdrejninger/min
 • Levetid på +25 år
 • Udstyr: 4 medfølgende knive og praktisk bæger
 • Lavt støjniveau under brug

Noget af det, der kendetegner en stavblender fra Bamix er, at motoren yder godt, selvom den bruger færre Watt end konkurrenterne – og Mono-modellen er helt i tråd med dette! Bamix Mono kommer med en motor på kun 140 Watt, men den har stadig rigelig råstyrke til at blende alt fra frosne bær til hårde gulerødder. De 140 Watt betyder, at blenderen bruger mindre strøm, hvilket jo i den grad er et plus!

Bamix Mono har en mageløs ydeevne, hvilket også afspejles i hastigheden, der kan nå op på hele 17.000 omdrejninger i minuttet! Du mangler aldrig kræfter, og når du er færdig med at blende, så klares rengøringen utrolig let ved at holde stavblenderen under vandhanen. Overfladerne er ligeledes lette at rengøre, hvilket hjælper utrolig meget i en travl hverdag!

Mono-modellen kommer med 4 forskellige knive, og den blender ved en meget lav lydstyrke, hvilket bl.a. også blev fremhævet som en stor fordel i Politikens test. Byggekvaliteten er der ikke en finger at sætte på, og ligesom med Swissline XL-modellen, så kan Bamix Mono holde i minimum 25 år – og garanteret også meget, meget længere!

Hvis du gerne vil have udstyr i verdensklasse, men ikke nødvendigvis vil betale en bondegård for det, så er Bamix Mono den ”bløde mellemvare”! Der er ikke en finger at sætte på blenderegenskaberne, og du kan gemme den væk, hvis du savner plads på dit køkkenbord. Politiken var ikke i tvivl i deres stavblender test, og vi tilslutter os gerne deres kor: Dette er en rigtig vindermaskine!

Se priser og tilbud på Bamix Mono Stavblender


KitchenAid - Classic - Funktioner og tilbehør til enhver slags madlavning

 • Topscorer på pricerunner.dk

Som producentens navn indikerer, er denne stavblender en stor hjælp i ethvert køkken. Hvad enten du er en rutineret amatørkok, eller typen, der blot vil lave en smoothie eller en kage i ny og næ, vil denne stavblander kunne løse jobbet hurtigt og effektivt. Du får en hel masse praktiske funktioner, som kan lette livet i køkkenet, og samtidig er der tale om et produkt med et lækkert design.

KitchenAid - Classic

Mere om KitchenAid - Classic

Med 3 forskellige knivshoveder at vælge imellem, løber du bestemt ikke tør for anvendelsesmuligheder. Det ene knivshoved er til at blende og knuse med. Det andet er lidt større og kan hakke dine madvarer i mindre stykker. Og det sidste kan bruges til at blande og skumme fløde eller andre cremer, hvilket er ideelt, hvis du går med en lille mesterbager i maven.

SPECIFIKATIONER

 • 5 hastighedsindstillinger
 • 180 watt motoreffekt
 • 3 monterbare knivblade
 • Masser af tilbehør

Denne stavblenders mange funktioner er typisk, hvad brugerne fremhæver, når de lader deres rosende ord falde om denne blender. Og dem er der mange af, da det er en særdeles populær blender blandt kunderne ude i de danske køkkener.

I det hele tager får du rigtigt meget for pengene med denne stavblender, der kommer med en hel perlerække af tilbehør.

Alt afhængigt af hvad du skal blende, kan det være nødvendigt med et kortere eller længere skaft på din stavblender. Her kan du alt efter behov nemt skifte mellem to blenderstave på henholdsvis 20 og 33 cm, så du både har fuld kontrol og en god rækkevidde.

Der medfølger også en grydebeskytter, som kan sættes på de udskiftelige knivshoveder. Det er yderst praktisk ,når du skal blende i en gryde eller en skål, da du ellers kan risikere at gøre skade på dit køkkenudstyr. Der er ydermere inkluderet en beskytter til knivsbladet, så du ikke risikerer at komme til skade, når stavblenderen ikke anvendes.

Sidst men ikke mindst, får du også et piskeris, en 1-liters blenderkande samt en opbevaringsboks, så alt det smarte tilbehør ikke forputter sig i køkkenet. Der er virkelig noget af en pakkeløsning.

Udover alt udstyret udmærker denne stavblender fra KitchenAid sig også ved sin solide ydelse. Med en motoreffekt på 180 watt og 5 forskellige hastigheder at vælge imellem, er der kun ganske få madvarer, som du ikke vil kunne enten hakke eller blende.

For et mere visuelt indblik i modellen, se YouTube præsentations-videoen herunder:

Philips Avent Viva Collection ProMix - til børnefamilien

 • 4,7 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • 4,4 ud af 5 stjerner på Amazon

Med Philips Viva ProMix følger der også en del ekstraudstyr med, og den her er tilmed ekstra egnet til børnefamilier. Du får en kop med, som lukker tæt, og du derfor kan have med i pusletasken. Den tåler opvaskemaskinen, og den indeholder 50 cl. Den kommer med en multihakker, der er god til de mere tørre ting, der skal hakkes som nødder eller ost. Der medfølger desuden et piskeris, så du nemt kan lave en pandekagedej og lignende. Ved at trykke på en knap, starter du udløsningsmekanismen, så det er nemt at skifte imellem udstyret. Alle dele af tilbehøret tåler opvaskemaskine, så der er mindre pres på om morgenen med at vaske op fremfor at kunne stille det i opvaskeren.

 • Nem at rengøre
 • Ekstra tilbehør
 • Kraftig motor 800 W

Bedste pris: 567 Kr. hos Komplett.dk

Gå til forhandler

Mere om Philips Avent Viva Collection ProMix

Philips Viva ProMix motor er på 800 W, og det er i den høje ende. Den vil have tilstrækkelig med styrke til at blende selv de sværeste ingredienser uden at blive overophedet. SpeedTouch-teknologi er en lækker tilføjelse, der gør det nemt at skrue op for omdrejningerne. Ved at trykke på turboknappen får du straks mere kraft på, så det sidste af smoothien kan blive helt glat.

Stuttgart universitet har været med i udviklingen af udformningen, så det kan leve op til de mest effektive mekanismer for vandstrømning.

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 800 Watt
 • Hastighed: trinløs med turbofunktion
 • Vægt: 880 g.
 • Smoothiebæger: Ja
 • Ekstra udstyr: 2 skåle og et piskeris
 • Støjsvag

Trekanten på mundstykket medfører en større grad af omrøring og blanding af madvarerne. Det giver både et mere glat resultat og det på kortere tid. Anti-Splash teknologien er en af de andre lækre tilføjelser, der kan hjælpe med at holde køkkenet og tøjet fri for pletter fra sprøjt nede fra gryden eller skålen.

Den her har mange af de samme fordele som andre Philips stavblendere inden for Viva kollektionen. Men modsat testvinderen er denne her en smule billigere, fordi der kun følger et piskeris med. Der må derfor forventes mindre effektivitet i forhold til at piske. Men hvis det alligevel er noget, der ikke bruges meget i din madlavning, vil den her være et godt valg. Det er også motoren, som Philips stavblendere især udmærker sig med. Derudover er den et særdeles godt valg til børnefamilier, hvor forskelligt slags mos er på menuen dagligt.

Se priser og tilbud på Philips Avent Viva Collection ProMix


Bør jeg investere i en stavblender eller en normal blender?

Her til sidst i vores stavblender test vil vi forsøge at gøre dig klogere på, hvorvidt du skal vælge at købe en stavblender fra vores liste eller en normal blender i fuld størrelse. Dette valg afhænger af mange forskellige faktorer, og da vi jo heldigvis ikke er ens, så vil nogle faktorer være vigtigere end andre for dig og dit valg. Vi vil dog tage os den frihed, at ridse nogle fordele og ulemper op for dig herunder, så du har en lidt bedre baggrund for at træffe det rette valg!

Vi vil starte med at fremhæve det åbenlyse: En stavblender har fordel i at være meget mindre og mere handy end en normal blender. Den mindre formfaktor gør, at du lettere kan betjene den, ligesom der er mindre rengøring efterfølgende. Dette afhænger selvfølgelig af, hvilket udstyr der følger med til de respektive stavblendere – men generelt set er dette en stor fordel!

Herudover kan en stavblender være en billigere løsning, hvis dine behov for blenderens egenskaber er forbeholdt mindre opgaver, som f.eks. supper, smoothies eller til at mixe ingredienser sammen. Her gør stavblender et ligeså godt job – hvis ikke bedre – end en normal blender kan klare. Omvendt vil du være ked af kun at have en stavblender, hvis du ønsker at blende større mængder ingredienser på samme tid. Vi kan i dette tilfælde klart anbefale en blender i fuld størrelse eller en køkkenmaskine, da disse simpelthen bare er mere effektive til større opgaver.

Helt basalt set bør du købe en stavblender for at have en hjælpende hånd til de mindre opgaver i køkkenet. Du kan nemt og bekvemt blende mindre mængder sammen til en ensartet konsistens, men stavblenderen kan ikke altid erstatte en almindelig blender i fuld størrelse. Derfor vil vores gode råd være, at du køber både en stavblender og en normal blender.

Dette er naturligvis ikke altid en mulighed, og hvis du skal vælge, så kig på dine behov: Har du ofte brug for at blende større mængder af ingredienser på samme tid, og laver du ikke så tit supper eller pureer fra bunden? Så bør du købe en normal blender! Bruger du ofte blenderen til mindre opgaver, og lyder bevægelighed og alsidighed som gode kvaliteter i dit køkken? Så bør du købe en stavblender fra vores liste ovenfor!

Vi vil gerne slutte af med at takke dig for at have læst vores stavblender test til ende – vi håber virkelig, at du er blevet mere klar til at vælge den rette stavblender til dine behov! Testresultater er altid den bedste vej til et reelt billede, men de kan tage lang tid at gennemgå på egen hånd. Derfor håber vi meget, at vores overblik har givet dig et godt overblik over markedets bedste stavblendere!

FAQ

Hvilken stavblender er den bedste på markedet?
Der er i øjeblikket flere gode stavblendere på markedet, men nogle af de absolut bedste modeller er blandt andet Bamix Swissline XL, Bosch MSM66050 og Braun Multiquick 5. Stavblenderne har alle fået nogle gode anmeldelser i en række forbrugstests på grund af deres gode og praktiske egenskaber.
Når du skal vælge en stavblender, så bør du først og fremmest vælge en model, som er stærk nok til at klare de arbejdsopgaver, som du gerne vil bruge den til. Dertil kan det være en fordel at vælge en model, hvor der følger noget smart og praktisk tilbehør med.
Hvad er forskellen på en stavblender og en håndmikser?
Forskellen på en stavblender og en håndmikser ligger gemt i de to køkkenmaskiners navne. En stavblender er en håndholdt blender, som altså kan bruges til at blende madvarer sammen til en flydende konsistent. En håndmikser blander derimod ingredienser, hvormed den ikke skærer dem i stykker, men blot mikser dem.
Hvor lang tid kan en stavblender være tændt?
Det anbefales generelt ikke, at en stavblender er tændt mere end 30 – 60 sekunder ad gangen, hvormed det kan være en fordel at blende i små intervaller. Til gengæld er det en kraftfuld og effektive køkkenmaskine som på få sekunder kan forvandle ingredienser til en fin, flydende konsistens.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Philips Viva ProMix HR2653/90

Bosch MS8CM6110

Braun MultiQuick7 stavmikser MQ 7000X

Braun MultiQuick 7 MQ725

KitchenAid Stavblender 5KHB2571EOB – sort- 180 W

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme