Skrevet d. 10. januar 2019 af Lars Jespersen
Reklame

Find de 8 bedste stavblendere i test

Omfattende Stavblender test – Her er de 8 bedste!

Hvis danskerne skulle pege på ét helt uundværligt stykke udstyr i deres køkkener, så vil valget i mange tilfælde falde på den praktiske stavblender. Den kan alle de ting, som en almindelig blender må melde pas overfor, og herudover er den lidt at gemme væk pga. den mindre formfaktor. Stavblenderen er god til alt fra mos og puré til den perfekte guacamole, og hvis du ikke allerede har en stavblender, så er det bare med at få købt en – du vil hurtigt finde ud af, at den virkelig er uundværlig!

Stavblenderen er et universelt redskab, der både kan blende groft og fint efter dine behov, og den kan f.eks. bruges direkte i din suppe, hvis den skal blendes, mens den er varm. Der er utallige anvendelsesmuligheder, og det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser for brugen af stavblenderen. Den vil blive din faste makker i køkkenet, hvor du kan arbejde mere effektivt og ikke mindst uden al den besvær, som manuelt arbejde ofte tilføjer madlavningen. Vi kan ikke leve uden – og lige så snart du får en stavblender i hænderne vil du garanteret heller ikke kunne gå tilbage igen!

Vores stavblender test er resultatet af en grundig gennemgang af testresultater fra nogle af de mest velrenommerede testorganisationer i både Danmark og udlandet. Her har de forskellige stavblendere været i test indenfor kategorier som effektivitet, design og brugervenlighed, ligesom kvalitet og pris er blevet sat op overfor hinanden. Vi har gennemgået testresultaterne og skabt en top 8 liste over markedets bedste stavblendere i test. Dermed behøver du ikke at konsultere alle mulige hjemmesider for at finde frem til din nye stavblender – her på Bedste10.dk giver vi dig det bedste overblik over fantastiske stavblendere i test!

Bedste stavblenderTestvinderSet hos:
1) Bamix Swissline XLTestvinderWhiteaway DK
2) Braun MultiQuick 7 MQ775TestvinderWupti.com
3) Bamix MonoTestvinderWupti.com
4) Philips AvanceTestvinderWhiteaway DK
5) Braun MQ300TopscorerWupti.com
6) Bosch MSM88160TestvinderWhiteaway DK
7) Braun MultiQuick 7 MQ725TestvinderWhiteaway DK
8) Bosch MaxoMixxTestvinderWupti.com

Det kan være svært at vælge mellem alle de forskellige stavblendere på markedet, men her kan vi trøste dig og forsikre dig om, at en stavblender fra vores top 8 liste er et rigtig godt køb! Nedenfor finder du en overskuelig testartikel, hvor vi gennemgår modellerne én efter én med stort fokus på de testresultater, som vi har vurderet modellerne ud fra. Der er mange forskellige stavblendere i mange forskellige prislag, og dermed vil der garanteret være en perfekt stavblender til dig og din husstand!

I denne artikel får du:

 • Det bedste overblik over 8 af markedets bedste stavblendere i test
 • Referencer til de testfirmaer, som har foretaget de grundige stavblender tests
 • En hurtig og god guide til, hvorvidt du skal vælge en almindelig blender eller en stavblender

Bemærk: Bedste10 tester ikke selv de forskellige produkter – vi indsamler testresultater fra uvildige testfirmaer for at kreere et overskueligt overblik over markedets bedste produkter. Dermed kan du dykke ned i en grundig gennemgang over markedets bedste stavblendere uden at skulle lede på mange forskellige hjemmesider!


1. Bamix Swissline XL

 • 6/6 stjerner – Gastromand.dk

Verdens bedste stavblender - Bamix Swissline XL stavblender i test

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.129,00 1.129,00 Til butik →
1.179,00 1.179,00 Til butik →
1.299,00 1.299,00 Til butik →
1.299,00 1.415,00 Til butik →

På den klare førsteplads i vores store stavblender test finder vi en stavblender fra et af verdens mest anerkendte mærker: Bamix Swissline! Med Bamix Swissline XL i hånden får du den optimale, schweiziske præcision i alt, hvad du laver, og det velkendte, røde design er moderne og lækkert. Her er der tale om en testvindende stavblender, der er i en klasse for sig selv!

Bamix Swissline XL har præsteret til UG i stort set alle de stavblender tests, vi har kunnet komme i nærheden af, og den kan bl.a. prale af perfekte 6/6 stjerner hos danske Gastromand.dk! Det fremhæves, at blenderen er utrolig robust og effektiv, ligesom dens nære tilknytning til diverse stjernekokke også er et kæmpe plus. Det vidner om den høje kvalitet, som Bamix ligger for dagen!

Effektiv og utrolig populær stavblender!

Swissline XL er indbegrebet af godt håndværk, og den gode byggekvalitet giver sig til udtryk i den vurderede levetid på +25 år. Du kan simpelthen ikke slide denne stavblender op, og med en motorkraft på 200 Watt er der rigelig kraft til at kværne selv isterninger og andre frosne ingredienser. Dette, kombineret med en imponerende ydeevne på hele 18.000 omdrejninger i minuttet, gør dette til den foretrukne stavblender hos f.eks. stjernekokken Gordon Ramsay og mange andre, glade forbrugere verden over!

Du går altså ikke ned på effektivitet, hvis du vælger Swissline XL, og det kompromisløse tema fortsætter i det tidløse design, som nærmest gør stavblenderen til et kunstværk i sig selv. Blenderen skiller sig ud fra mængden med den flotte, røde farve, og den medfølgende bordstander gør samlet set, at dette er en stavblender, man ikke har noget imod at vise frem for alt og alle!

Udstyrsfronten er også gennemført, da der medfølger 3 forskellige værktøjer, som er med til at gøre din stavblender endnu mere smart. Her taler vi om en almindelig piskeskive, et multifunktionsblad og en piskeskive med huller i, der næsten transformerer din stavblender til en fuldt funktionel køkkenmaskine! Herudover medfølger der også en processor og et praktisk bæger med låg, så du kan komme i gang med din madlavning med det samme.

Der er ingen tvivl om, at Bamix Swissline XL skal helt til tops på vores liste over de bedste stavblendere i test. Du får en uovertruffen kvalitet i et udfordrende og lækkert design, og med anbefalinger fra stjernekokke på stribe, så vil du føle dig som en professionel hjemme i dit eget køkken. Testresultaterne peger på Swissline XL som en sikker førsteplads i vores store stavblender test!

Specifikationer:

 • Effekt: 200 Watt
 • Hastighed: Op til 18.000 omdrejninger/min
 • Levetid på +25 år
 • Udstyr: Piskeskive, multifunktionsblad, piskeskive m. huller, processor & praktisk 0,9 liter bæger

2. Braun MultiQuick 7 MQ775

 • Testvinder – Råd & Rön
 • Topscorer – Aftonbladet
 • Gode anmeldelser – Amazon

Stavblender testvinder - Braun MultiQuick 7 MQ775 stavblender

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
629,00 629,00 Til butik →
1.099,00 1.099,00 Til butik →

Hvis du er på udkig efter en seriøs og testvindende stavblender til en fornuftig pris, så er Braun MultiQuick 7 MQ775 et rigtig godt bud! Her får du en effektiv og praktisk stavblender uden de helt store dikkedarer, og selvom den nok ikke vinder de store designpriser, så er det ikke desto mindre en klar anmelderfavorit i stavblender test!

Braun MultiQuick 7 har udelukkende fået roser med på vejen i diverse stavblender tests, og den kan bl.a. bryste sig af titlen som testvinder i test hos svenske Råd & Rön. Testpanelerne var særligt imponerede af de gode blenderegenskaber, ligesom de fremhæver blenderens lave lydniveau som en klar fordel, der fortjener stor hyldest!

Brugervenlig stavblender, der er godt bygget

Braun lever af at sælge husholdningsprodukter, og deres store erfaring har i den grad givet pote, når man ser på denne stavblender. Her får man solid byggekvalitet, der kan holde til alle dagligdagens udfordringer, og så medfølger der en stor tilbehørspakke, der gør blenderen utrolig alsidig. Braun MultiQuick 7 er faktisk så alsidig, at du kan smide din foodprocessor ind i bunden af skabet – én maskine til alle dine behov!

MultiQuick 7 har en kraftfuld motor, der yder 750 Watt, og med hastigheder op til 13.300 omdrejninger i minuttet er du garanteret et godt resultat hver gang. Du kan både snitte, purere og skære i skiver med de medfølgende klinger, og du kan endda piske en god gang flødeskum med det smarte piskeris i rustfrit stål!

Udover de fantastiske kvaliteter som blender, så har Braun i den grad tænkt over, at MultiQuick 7 skulle være en brugervenlig stavblender. Maskinen er utrolig simpel at bruge, og alle delene kan gå direkte i opvaskemaskinen, når der skal gøres rent bagefter. Dette giver særligt blenderen rosende ord med på vejen hos forbrugerne ved Amazon, der generelt set er utrolig glade for netop denne model!

Alt i alt får du rigtig meget udstyr og ikke mindst rigtig meget blender for pengene, hvis du vælger Braun MultiQuick 7 MQ775 som din nye stavblender! Den passer perfekt til dig, der har alsidige blender-behov, og som måske ikke har plads eller råd til en stor, upraktisk køkkenmaskine – perfekt til den mindre studielejlighed. Vi kan klart anbefale MultiQuick 7, og den klarer sig fantastisk i stavblender test!

Specifikationer:

 • Effekt: 750 Watt
 • Hastighed: Op til 13.300 omdrejninger/min
 • God byggekvalitet – solid maskine
 • Stor tilbehørspakke (inkluderer bl.a.: Foodprocessor, smarte klinger og piskeris)

3. Bamix Mono Stavblender

 • Testvinder – Politiken

Høj kvalitets stavblender - Bamix Mono Stavblender

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
887,00 887,00 Til butik →
1.199,00 1.199,00 Til butik →

Bamix producerer nogle af verdens bedste stavblendere, og hvis du ikke var så hooked på den røde Swissline XL-model, så bør du tage et kig på Bamix Mono i stedet! Mono-modellen giver dig nemlig stadig en premium blender-oplevelse, men til en pris der er lidt mere overkommelig. Dermed kan du prale af og nyde professionelt udstyr, der ikke nødvendigvis behøver at stå fremme hele tiden!

Bamix Mono klarer sig – ikke overraskende – utrolig godt i stavblender test, og den blev f.eks. kåret til testvinder i test hos Politiken. Politiken beskriver bl.a., at det er en ”rigtig vindermaskine”, og at Bamix Mono var ”nem at betjene”. Dette vidner om høj kvalitet over hele linjen, og hvis man skeler til andre stavblender tests, så er billedet helt det samme: Du bliver ikke skuffet over Bamix Mono!

Energibesparende motor med høj ydeevne

Noget af det, der kendetegner en stavblender fra Bamix er, at motoren yder godt, selvom den bruger færre Watt end konkurrenterne – og Mono-modellen er helt i tråd med dette! Bamix Mono kommer med en motor på kun 140 Watt, men den har stadig rigelig råstyrke til at blende alt fra frosne bær til hårde gulerødder. De 140 Watt betyder, at blenderen bruger mindre strøm, hvilket jo i den grad er et plus!

Bamix Mono har en mageløs ydeevne, hvilket også afspejles i hastigheden, der kan nå op på hele 17.000 omdrejninger i minuttet! Du mangler aldrig kræfter, og når du er færdig med at blende, så klares rengøringen utrolig let ved at holde stavblenderen under vandhanen. Overfladerne er ligeledes lette at rengøre, hvilket hjælper utrolig meget i en travl hverdag!

Mono-modellen kommer med 4 forskellige knive, og den blender ved en meget lav lydstyrke, hvilket bl.a. også blev fremhævet som en stor fordel i Politikens test. Byggekvaliteten er der ikke en finger at sætte på, og ligesom med Swissline XL-modellen, så kan Bamix Mono holde i minimum 25 år – og garanteret også meget, meget længere!

Hvis du gerne vil have udstyr i verdensklasse, men ikke nødvendigvis vil betale en bondegård for det, så er Bamix Mono den ”bløde mellemvare”! Der er ikke en finger at sætte på blenderegenskaberne, og du kan gemme den væk, hvis du savner plads på dit køkkenbord. Politiken var ikke i tvivl i deres stavblender test, og vi tilslutter os gerne deres kor: Dette er en rigtig vindermaskine!

Specifikationer:

 • Effekt: 140 Watt
 • Hastighed: 17.000 omdrejninger/min
 • Levetid på +25 år
 • Udstyr: 4 medfølgende knive og praktisk bæger
 • Lavt støjniveau under brug

4. Philips Avance HR1673/90

 • Høj kvalitet
 • Kraftfuld maskine

Philips Avance HR1673/90 stavblender i omfattende test

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
539,00 539,00 Til butik →
566,00 566,00 Til butik →

Hovedprioriteten for en stavblender er, at den skal yde godt og være meget driftssikker, og netop indenfor disse to områder klarer Philips Avance sig særligt godt! Philips har skabt en både alsidig og utrolig pålidelig stavblender, der får mange rosende ord med på vejen i stavblender test. Med andre ord: Hvis du leder efter et godt kompromis mellem pris og kvalitet, så er Avance den rette model til dig!

Philips Avance er testet i mange forskellige stavblender tests, og her påpeges særligt de titanium belagte knive, som værende et kæmpe plus for denne model. Blenderen er veldesignet og utrolig praktisk, og i det hele taget er der tænkt på det meste i forhold til den relativt beskedne pris. Anmelderne konstaterer i det store hele, at det er en super budgetvenlig stavblender!

Kraftfuld motor med stor brugervenlighed

Philips Avance HR1673/90 er en virkelig solid stavblender, og den kommer med en 800 Watt motor, der er stærk nok til at blende stort set alle råvarer. Den er designet til at undgå sprøjt under brug, hvilket ses på den smarte bølgeform på blenderhovedet. Dermed kan du let blende fantastiske supper, velvidende at tøjet stadigvæk er rent og pænt, når du er færdig!

Herudover er effektivitet et nøgleord, når man læser testresultaterne igennem, og her kommer den brugervenlige SpeedTouch-knap virkelig til sin ret. Med SpeedTouch kan du justere hastigheden, mens du bruger blenderen, og du kan dermed øge hastigheden langsomt, indtil den er helt perfekt. Alt dette sker ved brug af én knap – kan det blive meget mere brugervenligt?

Philips Avance er faktisk lidt af en underspillet model, når det kommer til designet, men det er gennemtænkt og godt til prisen. Du får bl.a. et ergonomisk greb, der ligger utrolig komfortabelt i din hånd, hvilket giver et meget mere nøjagtigt resultat, når du bruger blenderen. Herudover kan det medfølgende udstyr af- eller påmonteres med ét enkelt tryk, hvilket bringer brugervenligheden op i den absolutte verdensklasse!

Du får naturligvis alt ”standardudstyret” med, når du køber denne stavblender: Piskeris, minihakker, XL-hakker og et praktisk bæger. Alle delene fungerer fantastisk, og de er fremfor alt nemme at rengøre, når du er færdig med at bruge dem!

Philips Avance HR1673/90 bringer utrolig meget kvalitet for pengene til stavblender-gamet, og du vil helt sikkert ikke blive skuffet over denne model. Titanium-knivene, den kraftige motor og det brugervenlige design er alt i alt i top, og derfor får denne model også en anbefaling med på vejen i vores store stavblender test!

Specifikationer:

 • Effekt: 800 Watt
 • 10 hastighedsindstillinger
 • Brugervenlig SpeedTouch-knap
 • Udstyr: Minihakker, XL-hakker (1000 mL), piskeris og et praktisk bæger (1200 mL)

5. Braun MQ300 stavblender

 • Testvinder – Göteborg Posten
 • Testvinder – Søndagsavisen
 • Testvinder – Testfakta

Budgetvenlig stavblender testvinder - Braun MQ300 stavblender

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.179,00 1.179,00 Til butik →

Dette er stavblenderen til dig, der har et meget presset køkkenbudget, men ikke kan leve uden en solid stavblender; Braun MQ300! Denne testvindende model har formået at skabe gode blender-resultater gang på gang til en særdeles konkurrencedygtig pris, og den roses til skyerne af både testfirmaer og forbrugere – her får du virkelig noget for pengene!

Braun MQ300 er kåret til testvinder hos danske Søndagsavisen og Testfakta, ligesom den fulgte trup i Sverige i stavblender test hos Göteborg Posten. Det er med andre ord muligt at skabe en kanon stavblender til en fantastisk pris. Med Braun MQ300 kan du bl.a. glæde dig over god brugervenlighed og lavt støjniveau, hvilket fik anmelderne helt op af stolene i deres tests!

Simpel, men effektiv

Hvis man skulle sætte to ord på Braun MQ300 stavblenderen, så må det være simpel og effektiv. Den relativt kraftfulde motor yder 550 Watt, og du kan benytte dig af to forskellige hastigheder for det perfekte resultat. De solide knive i rustfrit stål skærer fantastisk gennem stort set alle ingredienser, og den er en absolut fryd at bruge i køkkenet!

Braun har i den grad også tænkt på brugervenligheden, når man ser på testresultaterne, da blenderen f.eks. roses for det aftagelige skaft, som gør maskinen let at rengøre på daglig basis. Den støjer ikke synderligt meget, og den er helt fantastisk til at lave puréer, supper og saucer efter lige nøjagtig dit humør. Du kan vælge at bruge det medfølgende bæger til at blande de forskellige ingredienser, hvis du ønsker det!

I virkeligheden er der ikke så meget mere at sige omkring Braun MQ300; det er en simpel, men ekstremt velfungerende stavblender til dig, der bare skal have tingene gjort godt til den bedste pris! Du finder næppe en bedre stavblender i denne prisklasse, og netop derfor finder vi denne stavblender på 5. pladsen i vores stavblender test!

Bemærk venligst: Den testvindende stavblender ovenfor (MQ300) er desværre udgået af produktion og er i stedet blevet erstattet af Braun MQ325 – en ny og forbedret version, som stadig fås til en utrolig god pris. Derfor afspejler vores prissammenligning herunder priserne for Braun MQ325 i stedet!

Specifikationer:

 • Effekt: 500 Watt
 • 2 hastighedsindstillinger
 • Aftageligt skaft for nem rengøring
 • Lavt støjniveau
 • Udstyr: Praktisk bæger

6. Bosch MSM88160

 • Topscorer hos forbrugerne

På 6. pladsen på vores liste over markedets bedste stavblendere finder vi Bosch MSM88160, der er en meget ny model, der endnu ikke har indgået i nogen stavblender test! Vi har dog også kigget på forbrugeranmeldelser i forhold til vores liste, og disse anmeldelser taler alle for, at dette er en særdeles solid og kraftfuld stavblender!

Gode forbrugeranmeldelser - Bosch MSM88160 stavblender

 

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
529,00 529,00 Til butik →
599,00 599,00 Til butik →

Bosch MSM88160 får særlige roser for den effektive tilgang, ligesom den roses for en brugervenlig oplevelse fra start til slut. Der er ingen tvivl om, at man aldrig går galt i byen med et produkt fra Bosch, og denne stavblender er én af dem, som forbrugerne har taget til sig fra dag 1!

Gode hastighedsindstillinger og ensartede resultater

Med en stavblender fra Bosch er du sikret et perfekt resultat hver gang, og dette er særligt takket være den patenterede QuatroBladePro, der er navnet på Boschs 4-bladede kniv. Med disse 4 blade er du sikret et ensartet resultat, og med en kraftfuld motor på 800 Watt, så kan du blende alle dine ingredienser – din madlavning vil gå over i historien!

En effektiv maskine er naturligvis en stor bonus, men det er muligheden for hele 12 forskellige hastighedsindstillinger bestemt også! Du kan let tilpasse blenderen til den mad, du ønsker at lave, og du kan ligeledes gøre brug af den smarte turbo-knap, når den skal have et ekstra skud kanel undervejs. Det hele foregår utrolig støvsvagt, da motoren spinner som en kat og er meget nem at have med at gøre!

Herudover får Boschs nye model ros hos forbrugerne for at være veldesignet, hvilket bl.a. skyldes det smarte SoftTouch håndtag og de gode betjeningsknapper. Brugervenligheden er fantastisk, og med den patenterede klik-sammenføjning er det simpelt at tilføje ekstraudstyr, når du kræver dette. Hertil kan du lægge den fleksible spiralledning, der giver dig perfekt frihed under brug!

Til sidst er det et kæmpe plus, at alle dele af stavblenderen kan vaskes i opvasker, hvis du er heldig at have sådan én. Dermed behøver du ikke stå med al den irriterende rengøring, når maden skal nydes. Blenderens struktur sørger for, at du ikke oplever sprøjt, og det er dermed den perfekte stavblender til supper og andre flydende eksperimenter i køkkenet!

Bosch MSM88160 er en favorit hos rigtig mange forbrugere, og den kan garanteret også blive en favorit i din husholdning! Den larmer ikke, den er uhyre effektiv, og så er den tilmed let at bruge og rengøre bagefter. Det er med andre ord en solid alt-i-en pakke, som vil øge dine muligheder i køkkenet markant – og netop derfor er den at finde på vores liste!

Specifikationer:

 • Effekt: 800 Watt
 • 12 hastighedsindstillinger
 • Alle dele kan gå i opvaskemaskinen
 • Lavt støjniveau
 • SoftTouch håndtag med let betjening
 • Udstyr: Piskeris, minihakker og praktisk målebæger

7. Braun MultiQuick 7 MQ725

 • Testvinder – Råd & Rön
 • Topscorer – Aftonbladet
 • Gode anmeldelser – Amazon

Imponerende testvindende stavblender - Braun MultiQuick 7 MQ725 stavblender

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
409,00 409,00 Til butik →
479,00 479,00 Til butik →
690,00 690,00 Til butik →

Hvis du allerede har et godt øje til den smarte Bosch MultiQuick 7 MQ775 på vores 2. plads, så bør du måske lige tage et kig på MultiQuick 7 MQ725 først! Dette er nemlig lillebror-modellen til den førnævnte stavblender, og den største forskel mellem de to er den udstyrspakke, som man får med i hatten. Dermed kan du få fantastisk kvalitet til en god pris, hvis MQ725 bliver dit endelige valg!

Braun MultiQuick 7 MQ725 får ikke overraskende meget positiv respons hos diverse testfirmaer, og dette involverer bl.a. titlen som testvinder i stavblender test hos Råd & Rön. Da MQ725 er stort set identisk med dens storebror, så bliver den betragtet efter samme observationer – det er en effektiv og ikke mindst brugervenlig stavblender i topklasse!

Kraftfuld og brugervenlig stavblender

I virkeligheden burde vi bare henvise til stavblender nr. 2 på vores liste, da dette stort set er en fuldstændig identisk maskine – derfor beskriver vi kun lige kort nogle af denne stavblenders kvaliteter! Braun MQ725 kommer med en kraftfuld motor på 750 Watt, der er perfekt til alle de opgaver, du smider i hovedet på den. Dette bliver krydret med hastigheder op til 13.300 omdrejninger i minuttet, hvilket gør det let at blende selv is og hårde gulerødder uden problemer!

Et andet anmelderrost punkt ved denne model er den store brugervenlighed, der særligt kommer til udtryk i det smarte Smart Speed Control-system. Her reguleres hastigheden alt efter dit tryk på knappen, og dermed får du en flydende og lækker oplevelse, hvor du har den ultimative kontrol. Det bemærkes også særligt, at MultiQuick 7-serien er utrolig støjsvag, hvilket er en fryd for ørerne i køkkenet!

Alt i alt fortjener denne testvinder naturligvis også en plads på vores liste, og hvis du mener, at du kan klare dig med lidt mindre medfølgende udstyr, så bør du helt sikkert kigge nærmere på denne, lækre model! Den har de samme kvaliteter som MQ775-modellen, og alene af den grund tøver vi ikke med at give vores anbefaling – dette er en seriøst god stavblender til prisen!

Hvis du vil vide en smule mere om Braun MultiQuick 7 MQ725, så nærlæs endelig vores beskrivelse af MQ775 på 2. pladsen ovenfor – de to modeller bærer de samme egenskaber!

Specifikationer:

 • Effekt: 750 Watt
 • Hastighed: Op til 13.300 omdrejninger/min
 • God byggekvalitet – solid maskine
 • Lavt lydniveau – selv under belastning
 • Udstyr: Piskeris, minihakker og praktisk bæger (600 mL)

8. Bosch MaxoMixx MSM88190

 • Topscorer – Aftonbladet
 • Godt køb – Gastromand
 • Topscorer – Klikk.no
 • Gode anmeldelser – Amazon

Effektiv stavblender - god i stavblender test - Bosch MaxoMixx MSM88190

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.450,00 1.450,00 Til butik →

Den sidste kombattant på vores liste over markedets bedste stavblendere er den fantastiske Bosch MaxoMixx MSM88190! Udover et omfangsrigt navn, så har denne model vundet stor anseelse i Skandinaviske stavblender tests, og ligesom de andre modeller fra Bosch får den bl.a. ros for et flot design, stor udstyrspakke og gode blenderegenskaber!

Bosch MaxoMixx er blevet kåret til topscorer hos henholdsvis svenske Aftonbladet og norske Klikk.no, ligesom den kan bryste sig af titlen som ”Godt køb” hos danske Gastromand. Dette siger i sig selv noget om den kvalitet, som denne model bringer med sig, og dette bekræftes også i særdeles gode forbrugeranmeldelser hos amerikanske Amazon!

Masser af udstyr og let rengøring!

Denne stavblender fra Bosch får flotte karakterer, når det kommer til mængden af udstyr i pakken, og dette spiller også ind på den samlede effektivitet, der er helt i top. Du kan både rive, strimle, blende og skære med de medfølgende remedier, og det er med til at gøre MaxoMixx til en utrolig alsidig stavblender til den travle husholdning!

Motoren yder 800 Watt, og den er optimeret til at levere masser af råstyrke, mens den kan holde i mange år. Disse kvaliteter forstærkes yderligere af muligheden for hele 12 forskellige hastigheder, der letter madlavningen betragteligt. Modellen får også store roser i stavblender test for at være let at bruge og meget brugervenlig, hvilket selvfølgelig også kommer til udtryk i forbrugernes holdning hos Amazon!

Når du har klaret madlavningen på letteste vis, så kan du gøre ligeså med rengøringen, da alt tilbehør til Bosch MaxoMixx kan vaskes i opvaskemaskine. Dermed skal en travl hverdag ikke nødvendigvis sætte en stopper for dine kreative køkkenudfoldelser. Den 1,5 meter lange spiralledning er også et kæmpe plus, da du aldrig skal bekymre dig om ledningsrod og irriterende distraktioner!

Alt i alt slutter vi den store stavblender test formidabelt af med en stavblender, der har lavet topresultater på stribe i test. Det er den perfekte all-round maskine til dit køkken, og stort set alle husholdninger vil kunne drage gavn af Bosch MaxoMixx MSM88190. Vi kan kun anbefale denne – og de 7 andre – stavblendere; de er markedets absolut bedste!

Specifikationer:

 • Effekt: 800 Watt
 • 12 hastigheder
 • Alle dele kan gå i opvaskemaskinen
 • Flot, tidløst design
 • Udstyr: Minihakker, piskeris i rustfrit stål, foodprocessor, og praktisk bæger med låg

Bør jeg investere i en stavblender eller en normal blender?

Her til sidst i vores stavblender test vil vi forsøge at gøre dig klogere på, hvorvidt du skal vælge at købe en stavblender fra vores liste eller en normal blender i fuld størrelse. Dette valg afhænger af mange forskellige faktorer, og da vi jo heldigvis ikke er ens, så vil nogle faktorer være vigtigere end andre for dig og dit valg. Vi vil dog tage os den frihed, at ridse nogle fordele og ulemper op for dig herunder, så du har en lidt bedre baggrund for at træffe det rette valg!

Vi vil starte med at fremhæve det åbenlyse: En stavblender har fordel i at være meget mindre og mere handy end en normal blender. Den mindre formfaktor gør, at du lettere kan betjene den, ligesom der er mindre rengøring efterfølgende. Dette afhænger selvfølgelig af, hvilket udstyr der følger med til de respektive stavblendere – men generelt set er dette en stor fordel!

Herudover kan en stavblender være en billigere løsning, hvis dine behov for blenderens egenskaber er forbeholdt mindre opgaver, som f.eks. supper, smoothies eller til at mixe ingredienser sammen. Her gør stavblender et ligeså godt job – hvis ikke bedre – end en normal blender kan klare. Omvendt vil du være ked af kun at have en stavblender, hvis du ønsker at blende større mængder ingredienser på samme tid. Vi kan i dette tilfælde klart anbefale en blender i fuld størrelse eller en køkkenmaskine, da disse simpelthen bare er mere effektive til større opgaver.

Helt basalt set bør du købe en stavblender for at have en hjælpende hånd til de mindre opgaver i køkkenet. Du kan nemt og bekvemt blende mindre mængder sammen til en ensartet konsistens, men stavblenderen kan ikke altid erstatte en almindelig blender i fuld størrelse. Derfor vil vores gode råd være, at du køber både en stavblender og en normal blender.

Dette er naturligvis ikke altid en mulighed, og hvis du skal vælge, så kig på dine behov: Har du ofte brug for at blende større mængder af ingredienser på samme tid, og laver du ikke så tit supper eller pureer fra bunden? Så bør du købe en normal blender! Bruger du ofte blenderen til mindre opgaver, og lyder bevægelighed og alsidighed som gode kvaliteter i dit køkken? Så bør du købe en stavblender fra vores liste ovenfor!

Vi vil gerne slutte af med at takke dig for at have læst vores stavblender test til ende – vi håber virkelig, at du er blevet mere klar til at vælge den rette stavblender til dine behov! Testresultater er altid den bedste vej til et reelt billede, men de kan tage lang tid at gennemgå på egen hånd. Derfor håber vi meget, at vores overblik har givet dig et godt overblik over markedets bedste stavblendere!

Denne side er anmeldt af: Asta D. Jeppesen Rating 10/10