Testanmeldelse af Berg trampoliner – De 10 bedste havetrampoliner fra Berg

Berg er et populært mærke, når der skal købes trampolin til privat brug. Den roste producent designer og fremstiller aktivitetsredskaberne i bedste kvalitet og med stort fokus på sikkerhed og funktionalitet. 

Du behøver ikke undersøge forskellige mærker, når du vælger trampolin fra Berg.

Producenren har trampoliner i alle størrelser, prisklasser, designs og med forskellige egenskaber og funktioner. 

Herunder finder du testanmeldelser af 10 bedste produkter fra Berg, der er skabt til private haver. 

Berg Champion 430 InGround – Topscorer


Berg trampolin

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Testresultater 

I PriceRunners test af de bedste trampoliner på markedet, kommer Berg Champion ind på 2. pladsen og kåres derudover som det bedste premiumvalg.

Om

Med denne Berg trampolin 430 får du alle de egenskaber, funktioner, sikkerhedsforhold og høje kvalitet, som du har brug for. Produktet er en prisvindende udgave, der egner sig til både små og store haver og til leg for både børn og voksne.

Der er lagt vægt på hver en detalje i designet og fremstillingen af denne kvalitetsmodel. Rammen er lavet med varmgalvanisering, der giver konstruktionen på produktet den bedste rustbeskyttelse.

Med Berg Champion kan dine børn lege frit, da overfladen på hoppedugen er lavet til at være støjsvag. Mange billige trampoliner har en ’hård’ dug, der giver smæld, hver gang den lander efter hop. Champion er den mest støjsvage udgave på markedet og egner sig til haver i både villa, parcelhuskvarterer og sommerhusområder. 

Børns frihed til at lege og være aktive sikres også ved det medfølgende Deluxe sikkerhedsnet med dobbeltåbning. Der er ingen risiko for at kunne falde igennem åbningen, da det er lavet med overlap. 

Du giver dine børn en af de mest alsidige, funktionelle og sjove Berg trampoliner med Berg Champion. Der kan tilkøbes fodboldmål og basketkurv, der kan placeres på nettet, så aktivitetsmulighederne udvides. 

Udvalgte specifikationer

 • Varmgalvaniseret ramme
 • Bedste rustbeskyttelse 
 • Slidstærk kantbeskyttelse i vinyl (ekstra bred)
 • Deluxe sikkerhedsnet medfølger (der er dobbelt overlap på indgangen for ekstra sikkerhed)
 • Mulighed for at montere fodboldmål eller basketkurv på kant af sikkerhedsnet
 • Alsidigt produkt 
 • Kan bruges af både børn og voksne 
 • Robust og støjsvag

 

Berg Favorit 330 InGround – Bedst til prisen


Berg trampolin

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Testresultater 

Denne model er iblandt de bedst sælgende produkter fra Berg, og den anmeldes med hele 5/5 stjerner af forbrugerne hos PriceRunner. 

Om 

Du behøver ikke vælge den dyreste Berg trampolin i InGround model, når du vil have et godt, sikkert og slidstærkt produkt til en konkurrencedygtig pris. 

Denne Berg Favorit er det rette valg for dig, som vil have en af de mest populære og bedst sælgende havetrampoliner på markedet. 

Produktet leveres med et Safety Comfort sikkerhedsnet, så både små og store kan være aktive i sikre forhold. 

Favorit-modellen er en klassiker fra Berg. Den er udstyret med Goldspring fjedre, der hjælper børn med at genere god kraft i deres spring. De skal bruge færre kræfter på at sætte af og komme højt op i luften. Dermed er Berg Favorit 330 det helt rette valg, når du vil glæde dine børn med et aktivitetsredskab, som de vil få glæde af i mange år frem.

Den slidstærke hoppedug er lavet til at blive brugt. Børnene kan lege, hoppe, springe, rulle og være aktive, uden dugen kommer til at bære præg af det. 

Udvalgte specifikationer 

 • Goldspring fjedre
 • Godt valg til børn
 • Konkurrencedygtig pris 
 • Slidstærk hoppedug
 • Lang levetid 
 • Safety Comfort sikkerhedsnet er inkluderet i prisen 

 

Berg Ultim Champion trampolin 410 FlatGround – Premium Valg 


Berg trampolin

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Testresultater 

Denne Berg trampolin er den bedste model, både når det kommer til sikkerhed og design. Den kåres med 4,5/5 stjerner af brugerne hos Trustpilot, og den beskrives som bedste valg hos Abilicaonline.dk som følge af dens 22% forbedrede sikkerhed.

Om

Når du vil have et aktivitetsredskab til haven, der skal være både sjov, nem at sætte op, sikker og har en lang levetid, er denne Berg Champion trampolin det helt rette valg.

Berg producerer deres redskaber i forskellige serier. Når du går efter Ultim Champion modellerne, får du de nyeste og mest veludstyrede produkter. 

Berg Champion trampolinen har en 22% forbedret sikkerhed sammenholdt med andre kvalitetsmodeller fra andre serier. 

Dens store hoppeflade, det medfølgende sikkerhedsnet, og dens ekstra brede kantpolstring er i blandt de sikkerhedsmæssige fordele og forbedringer, du får glæde af, når du vælger dette produkt. 

Kantpolstringen er vigtig, da denne sikrer, at fingre, hænder eller fødder ikke kommer i klemme i fjedrene, der sidder yderst på aktivitetsredskabet. 

Berg er kendt for at udvikle deres egne kvalitetsfunktioner på produkterne. Deres AirFlow springdug er eftertragtet, da den er innovativt designet til at lade op til 50% mere luft trænge igennem stoffet. Dette gør, at du eller dine børn kan opnå en meget bedre springkraft. Dugen bliver på sin plads, når der laves øvelser, spring og seje hop.

Deluxe sikkerhedsnettet der følger med til produktet, er lavet i et XL-udgave, så børn og voksne er godt beskyttede på springdugen. Herved minimeres faldrisikoen, og alle kan få frihed til at være aktive på Berg trampolinen. 

Udvalgte specifikationer 

 • Deluxe sikkerhedsnet i størrelse XL medfølger 
 • Maksimumbrugervægt på 120kg
 • Kan bruges af både børn og voksne 
 • AirFlow springdug 
 • Kan anvendes til både springøvelser, leg og hop
 • Stor overflade der giver masser af plads til sjov 
 • Bred kantpolstring for ekstra sikkerhed

 

Berg Champion 270 OnGround – Gode fjedre og lang holdbarhed


Berg trampolin

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Testanmeldelser 

Den prisvindende Champion model fra Berg findes i en traditionel OnGround udgave, der kan være det rette valg for dig, der vil have en klassisk trampolin med både kvalitetsstempel, Comfort sikkerhedsnet og en skarp pris på haveredskabet.

Champion kåres som næstbedste trampolin i PriceRunners testanmeldelse.

Om

Den største forskel mellem Berg trampoliner er modeltyperne. InGround er de nyeste og mest populære produktudgaver. OnGround modellerne er dem, der står direkte på jorden. Det er den velkendte og traditionelle model.

Der kan være særlige fordele ved at vælge en OnGround model. Vil du være fri for at skulle udgrave et større område i haven til redskabet, og vil du have de nemmeste vedligeholdelsesforhold, kan OnGround være det rette valg af model for dig.

Denne 270’er model er fra Berg’s prisvindende Champion serie. Du får en solid, kraftig og sikker trampolin.

Berg Champion trampolinen er nem at sætte op.

Der medfølger det populære Comfort sikkerhedsnet med til produktet, når du bestiller det.

Det er ekstra vigtigt at bruge sikkerhedsnet, når der hoppes på en OnGround model. Berg Champion 270 har TwinSpring Gold fjedre, der regnes for at være de bedste på markedet.

Udvalgte specifikationer

 • TwinSpring Gold fjedre
 • Comfort sikkerhedsnet medfølger 
 • Kantbeskyttelse i slidstærkt vinyl 
 • Galvaniserede og rustfrie materialer til konstruktion og ramme
 • Nem at tjekke vedligehold på hver sæson 
 • Du slipper for at udgrave hul i haven 
 • Konkurrencedygtig pris

 

Berg Grand Favorit 520 Inground – Bedst til spring og akrobatiske øvelser


Berg trampolin

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Testresultater 

På PriceRunners test af de bedste produktudgaver på det danske marked, kommer Berg Favorit trampolin ind på 1. pladsen. Det er dens slidstærke byggekvalitet, høje sikkerhed og stærke ydeevne, der giver modellen dens flotte placering.

Om 

Har du børn i husstanden, der holder af at være aktive udenfor, og som vil lave seje hop og høje spring, er det bedst at vælge en Berg oval trampolin. Denne er designet til formålet med at lave gymnastiske øvelser. 

De ovale produktudgaver er de nyeste designs på markedet. Den ekstra bredde på redskabet gør, at dine børn kan hoppe og springe på mere plads. Dette højner sikkerheden og alsidigheden med redskabet. 

Berg Favorit er den rette serie at gå efter, når du vil have et aktivitetsredskab i bedste kvalitet. 

Den Berg trampolin i ovalt design har Goldspring Solo fjedre, der er bedre end de andre fjedre, som du finder på Talentmodellerne. 

Alle fjedre er galvaniserede, så de modstår fugt, vind og vejr. Du får nemmere vedligehold med et produkt, der er opbygget af galvaniserede og rustbeskyttede materialer. 

Produktet er lavet til at klare en maksimumbelast på 120kg. Det er kun de bedste Berg trampoliner, som kan klare denne belastning. Med Berg Grand Favorit får både børn og voksne de mest ideelle forhold til at være fysisk aktive. 

Det er langt fra kun husstandens mindste medlemmer, der kan få udbytte af at være aktiv på en trampolin. Der er rig mulighed for at lave intensiv træning med høj kalorieforbrænding, når du vælger denne Berg Favorit trampolin. 

Udvalgte specifikationer

 • Egner sig til både børn og voksne
 • Lavet til spring og hop
 • Goldspring fjedre i galvaniseret udgave 
 • Nemt vedligehold 
 • Lang levetid 
 • Kantpolstring kan vælges i både blåt og gråt look
 • God pris 
 • Nyeste og mest moderne design 

 

Berg FlatGround Champion 430 – Bedste Berg trampolin på tilbud


Berg trampolin

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om 

Den store fordel ved det brede udvalg af produkter fra Berg er, at du får de bedste valgmuligheder i forhold til at finde den model, der matcher ønskerne og behovene. Der vil være forskel på, hvilken Berg trampolin der er den bedste. Størrelsen på din have, antal børn der vil lege på redskabet samt krav til sikkerhed er et udpluk af nogle af de punkter, der afgør dit valg. 

For dig der går op i pris, kan du gå efter tilbud og udsalg. I takt med at produktudvalget udvides, vil ældre modeller sættes på udsalg. Det må ikke være kvalitet, materiale og sikkerhed, du går på kompromis med, når du ønsker en budgetvenlig trampolin til familien. I stedet skal du finde tilbudsprodukter, så du kan spare penge på udsalg.

Denne Berg trampolin 430’er model er lavet i det innovative FlatGround design. FlatGround er Berg’s produkter, der er skabt til at gå i ét med haven. En havetrampolin kan nemt komme til at optage både visuel og fysisk plads derhjemme eller i sommerhuset. Vælger du FlatGround, er redskabet lavet til at være i niveau med jordoverfladen. Udsynet i haven ødelægges ikke, og dine børn kan komme til at mange års glæde af favoritredskabet på grund af den prisvindende, høje kvalitet, som Champion modellerne er lavet i.

FlatGround Champion 430 kan vælges i 2 forskellige designs – enten med grå eller grøn kantbeskyttelse.

Med AirFlow springdugen kan dine børn få masser af sjov, træning og leg. 

Hverken du eller naboerne kommer til at blive generet af lydene fra springdugen, når børnene hopper. Under kantbeskyttelsen er der støjreducerende stropper, der sørger for, at luften kan komme ud. Der er ingen smæld, og børnene kan få fri leg.

Når du køber Berg trampolin 430 på tilbud, får du et produkt i særklasse. Redskabet er udstyret med hele 128 fejre. Mange af de andre kvalitetsmodeller fra Berg har 112 fjedre i alt. 

Udvalgte specifikationer

 • AirFlow springdug
 • Lettest at integrere i haven
 • Støjreducerende stropper under kantpolstringen 
 • Findes i 2 udgaver med hensyn til farve på kantpolstring 
 • 128 fjedre for maksimal springkraft
 • 3cm tyk kantpolstring
 • Maksimumbrugerbelastning på 120kg

 

Berg Ultim Champion til nedgravning – Bedste model i firkantet design


Berg trampolin

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

Træning på trampolin kan være den ideelle motionsform i sommerperioden. Du behøver ikke tage af sted hjemmefra for at komme i fitnesscenter, og du kan få de mest fleksible træningsvilkår. Med en Berg trampolin i haven er det dig, der bestemmer, hvornår du vil være fysisk aktiv.

Når formålet er træning, skal du være opmærksom på designet af dit redskab. Hovedparten af alle Berg trampoliner til nedgravning er runde. De nyeste produktudgaver er ovale og firkantede. 

Med en Berg firkantet trampolin får du de mest optimale træningsforhold. Du kan lave forskellige øvelser og spring på denne model, og den udnytter pladsen i haven meget mere effektivt. 

Der følger et af de prisvindende sikkerhedsnet med, når du vælger Ultim Champion. 

Køb af sikkerhedsnet kan være en udskrivning på budgettet i sig selv, og derfor kan det svare sig økonomisk at vælge de produkter, hvor sikkerhedstilbehøret er inkluderet i prisen.

Berg Ultim Champion har TwinSpring fjedre, der giver dig god opdrift og affjedring. Du behøver ikke være erfaren med hverken hop eller spring, når du vælger et produkt fra Berg. 

Trampolinerne er lavet med alle de nyeste materialer og produktløsninger, så du kan træne effektivt, sikkert og med stort udbytte. 

Udvalgte specifikationer

 • TwinSpring fjedre
 • Egnet til seriøs træning og motion 
 • Sikkerhedsnet inkluderet i prisen
 • Sort, stilrent look
 • Nem at integrere i haven
 • Maksimumbrugervægt på 100kg

 

Berg Ultim Favorit 270 – Bedste valg til den lille have


Berg trampolin

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Testresultater

På PriceRunners test af de bedste trampoliner på det skandinaviske marked, kommer Favorit-modellen fra Berg ind på en 1. plads. Dine børn behøver ikke undvære det sjoveste aktivitetsredskab til sommer, fordi haven derhjemme er lille. 

Om

Ultim Favorit er videreudviklingen af de anmelderroste Favorit modeller. Ultim er produktnavnet på de nyeste Berg trampoliner. Denne 270’er model er lavet i det smarte og funktionelle, firkantede design, der giver mere plads til fysisk udfoldelse. 

Det praktiske design får stor værdi i den lille have. Den er nemmere at finde plads til, og den giver et uspoleret udtryk i haven. Ultim Favorit 270 er udstyret med de populære og eftertragtede TwinSpring gold fjedre, som er ekstra lange og slidstærke. De hjælper børn med at få god kraft på springene, og de er skabt til at modstå det danske vejr. 

Modellen kan vælges med enten en grøn eller en grå kantpolstring, så du kan vælge det look, der matcher din have. 

Du skal være opmærksom på, at des mindre springdugen er, des lavere vægt vil Berg trampolinen kunne holde til. Ultim Favorit 270 er designet til børn, og den kan holde til en maksimumvægt på 70kg.

Udvalgte specifikationer

 • Twin Spring Gold fjedre
 • Findes i 2 udgaver med enten grå eller grøn kantpolstring
 • Maksimumbrugerbelastning på op til 70kg
 • Nem at integrere i den lille have
 • Giver et elegant udsyn i haven
 • Lav pris 

 

Berg Ultim Elite FlatGround 500 – Bedste alternativ til en olympisk trampolin


Berg trampolin

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

Til familien med store børn der elsker at springe, hoppe og lave seje tricks, er Ultim Elite FlatGround det perfekte valg. 

Her får du en moderne og semi-professionel Berg trampolin, der har samme rektangulære design som de olympiske airtracks. Med TwinSpring Gold fjedre samt AirFlow springdugen kan enhver dreng eller pige bruge redskabet til seriøs træning og gymnastiske øvelser.

Der er brugt de bedste kvalitetsmaterialer til både dugen og kantbeskyttelsen. På kanten af redskabet finder du ”Elite Polstring”, der er en forbedring af skummaterialet sammenholdt med den klassiske kantpolstring på produkterne fra Berg. Elite-polstringen giver en 2-3 gange så lange levetid, så du få masser af værdi for pengene.

Overfladen på kanten er coated med UV-resistent belægning, der beskytter materialet mod solens stråler. Når redskabet står ude hele sommerhalvåret, vil solens skadelige stråler over tid gøre materialet tørt. Herved mister det sin fleksibilitet. Med UV-belægning bliver din Berg trampolin ved med at være fleksibel, så springevnen opretholdes år efter år. 

Med Berg Ultim Elite FlatGround kan du give dine børn den bedste træning. Der kan tilkøbes AeroWall, som din søn eller datter kan bruge som ’væg’ til at sætte af fra. Den oppustelige væg skal monteres for enden af Berg trampolinen.

Udvalgte specifikationer

 • Nyeste produktudgave på markedet for semi-professionelle Berg trampoliner
 • Rektangulær form 
 • UV resistent coating på overfladen
 • Egnet til seriøs træning og gymnastikøvelser 
 • AirFlow springdug
 • Mulighed for tilkøb af AeroWall (oppustelig ’væg’ der kan bruges til akrobatiske øvelser)
 • TwinSpring Gold fjedre 

 

Berg trampolin 380 OnGround – Bedst til familien


Berg trampolin

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Testresultater 

Denne klassiker er bestselleren hos Abilicaonline.dk. Den anmeldes med 4,5/5 stjerner på Trustpilot, og den er det rette valg for dig, der vil give hele familien den sjoveste sommer sammen i haven derhjemme eller i sommerhuset.

Om

Når alle i familien ønsker at kunne boltre sig i haven til sommer, er der brug for en familievenlig trampolin. Denne OnGround model er et af de mest solgte produkter fra Berg, og der er ikke brug for at grave hul i haven til den. Det er en OnGround model, der kan klare en maksimumbelastning på 110kg. Derved kan 2 børn hoppe på samme tid, eller de voksne kan på skift prøve kræfter med træning og hop. 

380’er modellen er udstyret med de mest funktionelle fjerde – TwinSpring -, og hoppedugen er af AirFlow typen. 

Det anbefales fra Sikkerhedsstyrelsens side at tjekke havetrampolinen efter hver sæson. Du skal blandt andet tjekke, at der ikke er rustne fjedre, eller at benene står stabilt på jorden. Den store og praktiske fordel ved OnGround modellerne er, at du meget nemmere og mere effektivt kan undersøge dem og tjekke tilstanden. Det er mere besværligt, når du har en InGround, hvor benene er placeret i et hul. 

Sikkerheden er i top med denne klassiker. Der følger Deluxe sikkerhedsnet med, som er nem at fastspænde om redskabet. 

Udvalgte specifikationer

 • Kan bruges af søskende på samme tid
 • Kan bruges til træning hos de voksne
 • AirFlow springdug
 • TwinSpring fjedre
 • Nem at vedligeholde og tjekke tilstand på
 • Deluxe sikkerhedsnet medfølger

 

Testkilder 

Berg trampolin

Trampoliner til privat brug anses for at være legetøj og er derfor omfattet af regler og bestemmer for legetøjssikkerhed.

Produkterne i denne testanmelde lever alle op til anbefalingerne fra Sikkerhedsstyrelsen, som er den myndighed i Danmark, der vejleder private i forhold til valg og brug af legetøj.

Når det kommer til at udvælge de bedste Berg trampoliner, skal de leve op til følgende forhold og specifikationer:

 • Der skal kunne monteres sikkerhedsnet på produktet
 • Der kan være kantbeskyttelse
 • Det skal være muligt at undersøge og tjekke produktet i forbindelse med vedligehold
 • Der skal følge vejledning med til opsætning og montering 

Samtlige 10 produkter i denne testanmeldelse lever op til kravene. Der kan være særlige ønsker og krav, som du har til dit redskab. Det kan handle om design i forhold til ønsket anvendelsesformål, eller det kan være i forhold til muligheden for at købe supplerende tilbehør og ekstraudstyr.

Når du har en Berg trampolin, kan du give dig selv og dine børn de sjove oplevelser i haven til sommer. Berg designer tilbehør og reservedele til deres populære produkter. Du kan vedligeholde dit aktivitetsredskab i mange år, når der kan suppleres med ny springdug eller ekstra fjedre. 

Vil du spare penge på køb af kvalitetsprodukt, kan du gå specifikt efter en trampolin på tilbud fra Berg. Her får du en god, funktionel og budgetvenlig model, der vil bringe glæde hos familien i mange år frem. 

Hvad den bedste Berg trampolin er, vil altid afhænge af individuelle ønsker, krav og behov.

Med en testanmeldelse kan du få vigtige informationer om design, materialer og særlig fordele ved de bedste modeller på markedet. 

 

Se vores artikel om: TEST AF TRAMPOLINER FRA BERG – EN OVERSIGT OVER DE BEDSTE BERG TRAMPOLINER

Se også denne artikel på forbruger-test.dk: Havetrampolin testoversigt: Her er de 10 bedste trampoliner til haven 

 

Denne side er anmeldt af: Jens C. Lorenzen Rating 5/5