Sommerferie tips for forældre til den lille

Sidst opdateret: 21. april 2021 af Redaktionen | Artiklen er en annonce

Bedste10 er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Der er vist ingen tvivl om, at vi i Danmark allerede nu har oplevet en helt fantastisk sommer. Vejret har været skønt, hvor muligheden for at komme udenfor og suge D-vitamin til sig har været helt fantastisk!

Sommerferien begynder også for mange snart at nærme sig, hvor du måske er heldig at skulle til udlandet, eller måske en tur i de mange skønne danske sommerhuse, hvor der er garanti for grillhygge og andet godt selskab. Uanset hvor du skal holde din sommerferie i år, så kan det altid være en udfordring hvis man har en lille ny i familien, da man derved skal tage hensyn til en masse andre ting, som noget så simpelt at sikre sig, at sommerhuset, hotellet eller andet nu også har en seng til den lille.

Faktisk behøver det dog næppe at være så svært, da der findes nogle helt fantastiske produkter til at løse netop dette problem, som faktisk kan fylde ret meget. Derfor er dagens tips og tricks artikel henvendt Jer, som skal have Jeres lille dreng/pige med på ferie for første gang.

Anskaf en weekendseng

Når I skal afsted på ferie med Jeres baby, uanset om ferien er lang eller kort, så er det super praktisk at have en seng med til babyen, sådan at du netop ikke er afhængig af at sommerhuset har netop denne facilitet. Du ved omend også hvordan kvaliteten er på sengen til babyen, så du ikke bliver skuffet på denne front, noget vi voksne formegentlig har prøvet før. En weekendseng, også kaldet en rejseseng kan foldes sammen og fylder ikke meget, hvilket gør den super praktisk.

En weekendseng har indbygget madras, sådan at baby kan ligge super godt når I er afsted.

Det kan virke som et meget banalt tip, men der er faktisk mange, som ikke har kendskab til netop dette produkt. Måske kender du allerede til weekendsenge, men har været i tvivl om kvaliteten nu også kan være god nok. Hvis dette er tilfældet, så findes der rigtig mange tests af weekendsenge, som kan gøre dig meget klogere på netop hvilke modeller, som er det fornuftige valg.

Sådan vælger du den bedste model

Hvis du allerede nu overvejer om du skal købe en weekendseng, så er der nogle elementer du bør overveje inden du køber. Din baby skal selvfølgelig kunne sove dejligt i sengen, men den kan blandt andet også anvendes som kravlegård, så det skader bestemt ikke at købe en stor model, som din baby kan benytte i flere år.

Fordele ved en weekendseng:

  • Du kan altid rejse med baby
  • Er sammenklappelig
  • Er nem at transportere
  • Er nem at rengøre
  • Har indbygget madras
  • Kan bruges som kravlegård.

Vi håber at I tager tippet til Jer, sådan at I også kan komme på en velfortjent sommerferie i år uden de store bekymringer!