Skrevet d. 29. september 2019 af Alexander V. Christiansen
Reklame

Cafesæt: Flotte cafesæt til altanen eller terrassen

Hvis du har en altan eller en terrasse derhjemme, så kan du uden tvivl få meget glæde af et sæt cafemøbler. Et cafesæt kan give dig et sted at bruge de lune sommermorgener, og du kan også nyde både frokost og aften derude. Når vejret viser sig fra sin gavmilde side, så gælder det nemlig om at udnytte det. Et bord og to stole er alt det kræver for at lave en hyggelig krog, uanset om du har en smal altan eller en større terrasse.

Du kan med fordel vælge et cafesæt, der også passer til netop din indretningsstil. Et cafesæt skal nemlig ikke bare være komfortabelt at sidde på, det må også gerne se indbydende ud. På denne måde kan du også få mere lyst til at bruge din altan eller terrasse, for det er spild, hvis ikke du får den brugt. Derfor får du her en gennemgang af en lang række cafesæt på markedet, så du kan finde netop dét sæt, der bedst passer til dig og dine behov.

Kent Cafesæt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Det første cafesæt på denne liste er Kent-cafesættet. Her er tale om et 100% vedligeholdelsesfrit cafesæt, som holder sig pænt og rent i lang, lang tid. Kent-sættet består af to sammenklappelige stole samt et kvadratisk bord på 70 x 70 cm. Bordet har plads til 2-3 personer, og du kan derfor sagtens tage frokosten eller en kop kaffe med til dette. Kent-stolene har sæder og ryglæn, som er fremstillet af det smarte polyrattan, som gør stolen uforgængelig. Bordet har et stel af aluminium samt en bordplade i nonwood. Nonwood er endnu et uforgængeligt materiale, og du kan derfor nøjes med at køre en fugtig klud henover pladen i ny og næ, så det holder sig flot og rent.

De foldbare stole kan med fordel klappes sammen, når sættet skal indendørs for vinteren. Så fylder de nemlig mindre, og ud kan lave mere opbevaringsplads. Sættet passer godt til den store altan samt terrassen og haven.

Alpaca Cafesæt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Alpaca cafesæt er næste navn på listen, og her skal det handle om et særdeles praktisk og smart cafesæt. Cafesættet består af to yderst holdbare stole i grønt PP-plast. Stolene akkompagneres af et smart bord, som kan monteres på gelænderet eller rækværket på en altan eller en terrasse. Dette betyder altså, at du sparer plads ved bordet, da dette ikke har fødder, og du får i stedet mere benplads.

Alpaca-bordet kan desuden indstilles i højden, så det passer bedst til netop dig og dine behov. Hvis du f.eks. skal anvende andre stole, er dette en smart funktion. Bordpladen er fremstillet i eukalyptus, og det har en flot og naturlig farve. Stellet er fremstillet i gråmalet aluminium, og det tåler derfor vind og vejr.

Pavia Cafesæt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.999,00 1.999,00 Til butik →

Pavia cafesættet er et praktisk og naturligt udseende cafesæt bestående af to sammenklappelige stole og et sammenklappeligt cafébord. Denne funktion gør det let at opbevare cafesættet andetsteds, når du ikke bruger det. Du kan derfor også let flytte rundt på det, hvis du ønsker at bruge det mere end et sted. Pavia cafesæt er fremstillet i bejdset akacietræ, hvilket fremhæver de smukke konturer i træet. Derudover har stolene sæde og ryglæn i antracit gråt reb, hvilket skabet en flot kontrast mellem de naturlige farver fra akacietræet.

Dette cafesæt fylder ikke meget, og det kan derfor sagtens anvendes på både terrassen eller altanen. Selv på en mindre altan, kan dette sæt tage sig flot ud, uden at fylde for meget. Bordet fylder eksempelvis sølle 58 x 58 cm, og det finder derfor let plads på selv den smalleste altan.

Zerni Cafesæt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
999,00 999,00 Til butik →

Zerni er navnet på næste cafesæt på listen, og dette er et ekstremt praktisk sæt. Zerni består af to sammenklappelige stole samt et bord. Bordet kan klappes op og ned, og du kan derfor med fordel opbevare stolene under bordet, når ikke sættet er i brug. Bordet har endvidere end smart plantekasse indbygget. Denne plantekasse giver dig mulighed for at opbevare nærmest alt. Om det er skriveredskaber, læsestof eller planter. Kun fantasien sætter grænser, og du kan derfor helt selv dekorere eller fylde kassen, som det passer dig.

Sættet er fremstillet i akacietræ, og det har også fået en omgang olie med gråtoner, hvilket giver det en mere rustik og rå fremtoning i modsætning til akacietræets naturlige farve. Sættet fylder ikke meget, og bordets 64 x 63 cm gør det let at opbevare nedslået på altanen eller terrassen. Dette cafesæt vil desuden passe ind i mange forskellige typer indretning, og den egner sig særligt til nordisk og moderne indretning med sine rustikke undertoner.

Hydra Cafesæt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Hydra cafesæt er indbegrebet af funktionalitet, komfort og lækkert design. Her er tale om et cafesæt i et moderne design, der består af to stole med sæde og ryglæn samlet i én skal samt et kompakt bord. Bordets overflade samt stolenes ben er fremstillet i eukalyptustræ. Bordet er blevet malet sort, så dette matcher det sortlakerede understel i stål. Hydra-stolene har en komfortabel skal af plast, som omslutter din krop, hvilket giver en bedre siddeoplevelse.

Du kan med fordel anvende hynder eller puder i Hydra-stolene for endnu mere komfort, såfremt dette ønskes. Sættet er let at vedligeholde, da du kan nøjes med at køre en våd klud henover både bord og stole. Hydrasættet kan ikke klappes sammen, og derfor kan det med fordel anvendes i en baggård eller på terrassen. Du kan sågar også have det på din altan, såfremt denne er overdækket. Sættet passer flot ind i en moderne indretning med nordisk inspiration.

Nilo Cafesæt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
999,00 999,00 Til butik →

Nilo er et cafesæt, der har mange praktiske funktioner. Dette cafesæt bærer minimalistiske præg med sine slanke understel hos både bord og stole. Sættet består af to sammenklappelige stole og et sammenklappeligt bord. Dette gør det let at opbevare på meget lidt plads, og det passer derfor fint på både store og små altaner og terrasser. Bordet har en diameter på små 60 centimeter, og det fylder derfor ikke meget selv i udslået tilstand.

Nilo er desuden fremstillet i materialer, der gør det let at vedligeholde. Stellene er fremstillet i gråt metal, og bordets overflade samt stolenes sæde og ryglæn er fremstillet i gråt polywood. Polywood er en form for uforgængelig plast. Du skal derfor ikke bekymre dig om behandling af dit bord, for det beholder nemlig sit flotte og rustikke udseende gennem årene. Du kan med fordel tørre bordet og stolene med en våd klud for at fjerne de værste pletter.

Linton Cafesæt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Linton er navnet på næste cafesæt, og her er tale om et simpelt cafesæt i et moderne design. Sættet består af to stole og et cirkulært bord. Stolene er fremstillet i sort metal til stellet og har et sæde og ryglæn i sort plastic. Sædet og ryglænet på Linton-stolen er lavet af mange slanke tråde, der giver ekstra komfort, fordi trådene kan give sig. Bordet har et stel af sort metal samt en bordplade i durafit. Du får derfor et bord, der er utroligt holdbart, og du kan let og hurtigt vedligeholde det ved brug af en fugtig klud.

Bordet har en solid fod at stå på, som er udstyret med små ekstra fødder. Disse sørger for, at bordet står stabilt, selv på mere ujævne underlag såsom en terrasse eller i haven. Stolene har ligeledes fødder for enden af de sorte, slanke ben, som hjælper på stabiliteten. Linton cafesæt gør sig godt på både terrasse og altan, og det kan fint placeres i en moderne indretning, da de sort-hvide nuancer både kan tiltrække opmærksomhed eller tilpasse sig resten af indretningen.

Enø Cafesæt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Enø cafesæt er næste produkt på listen, og her er komforten i højsædet. Enø-sættet er et rustikt udseende sæt, som har et usynligt metalstel beklædt med gråt polyrattan. Bordet er også beklædt med polyrattan og har yderligere en overflade af nonwood lameller. Under bordpladen finder du en lille plads til opbevaring.

Enø-stolene er utroligt komfortable, og de er udstyret med både et højt og omsluttende ryglæn. Derudover har de høje armlæn, så du er sikret optimal hvile, når du sidder i stolen. Stolene og bordet er yderlige udstyret med et hullet og diamantformet mønster langs siderne, hvilket giver sættet et let og luftigt udtryk.

Bordet i dette sæt er desuden utroligt let at vedligeholde grundet nonwood lamellerne i overfladen. Disse er nemlig uforgængelige, og derfor undgår du, at bordpladen med tiden forgår. Du kan i stedet nøjes med at tørre pladen af med en våd klud i ny og næ, og så er bordet så godt som nyt og klar til brug igen. Bordet har en diameter på 70 cm, og det kan derfor snildt anvendes på terrassen eller altanen, når vejret viser sig fra sin milde side.

Rørvig Cafesæt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Næste cafesæt på listen kommer fra Rørvig. Dette cafesæt består af to cafestole med et kurvet sæde og et bredt ryglæn samt et cafebord med en diameter på 70 cm. Sættet er fremstillet i henholdsvis hvidlakeret aluminium og teaktræ. Stellet hos både stole og bord er slankt og minimalistisk i design. Bordets overflade samt ryglæn og sæde hos stolene er fremstillet i lameller af teaktræ, hvilket gør sættet let at holde rent.

Derudover er teaktræet med til at give dette cafesæt god holdbarhed. Teaktræ er nemlig en god og robust træsort, der samtidig indeholder en masse olier, hvilket holder træet pænt. Stolene har et kurvet sæde, der følger kroppens udformning, og du sidder yderst komfortabelt. Bordets store diameter giver desuden god plads, og I kan sagtens sidde 2 eller 3 personer ved dette.

Rørvig cafesæt har et retro-design, og den flotte kontrast mellem teaktræ og hvidlakeret aluminium gør dette til et lyst cafesæt med et meget let udtryk. Sættet passer derfor godt på en terrasse eller altan, hvor det kan stå og give mulighed for at have hyggelige stunder. Stolene kan med fordel stables, så de er lettere at opbevare, når sættet ikke er i brug.

Siri Geneve

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Siri Geneve er det næste cafesæt i rækken. Dette sæt er først og fremmest utroligt lækkert at se på. Sættet er nemlig fremstillet i en flot grå farve, som ikke tiltrækker alverdens opmærksomhed. Sættet består af to stole og et lille bord. Stolene er fremstillet i et metalstel beklædt med grå polyrattan, hvilket gør det let at vedligeholde disse. Det skyldes nemlig, at polyrattan er uforgængeligt materiale, som holder sig længe. Bordet har et stel af aluminium og en bordplade af gråt nonwood. Her er tale om endnu et uforgængelgit materiale, og du skal derfor ikke bekymre dig om vedligeholdelse af sættet. Du kan i stedet nøjes med at sætte det indenfor om vinteren. Stolene kan endda stables, så de er lettere at opbevare dem, når vejret slår om i de kolde måneder.

Siri Geneve-sættet er et cafesæt i et moderne og stilrent design, som tager sig godt ud på både altanen og terrassen. Du kan sågar også bruge det i haven, da materialerne tåler både vind og vejr. Stolene sikrer dig god komfort i kraft af et højt ryglæn, armlæn og et bredt sæde. Bordet har en god diameter på 70 cm, der sikrer dig god plads til 2-3 personer. Ønsker du mere komfort til dette cafesæt, kan du med fordel tilkøbe farverige hynder, som vil gøre siddeoplevelsen endnu mere behagelig.

Carie Cebu

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Carie Cebu er navnet på dette smarte og moderne cafesæt. Cafesættet er elegant i sit udtryk, og det har en indbydende komfort i kraft af sine smarte og lækre cafestole. Sættet består af to stole med indbyggede armlæn samt et lille bord med en diameter på 60 cm. Sættet er sort fra top til tå på nær stolenes fødder, hvor der er monteret en gummifod for enden af en metalbeklædning. Denne smarte detalje sparer underlaget for eventuelle ridser og mærker. Dette sorte cafesæt vil med sit mørke udseende passe godt ind i alle former for moderne indretning, da det kan både skille sig ud eller tilpasse sig resten af indretningen.

Carie Cebu er fremstillet i uforgængelige materialer, der gør det let at vedligeholde. Stolene består af et metalstel, som er beklædt med polyrattan. Bordet har et sortlakeret stel af aluminium med en bordplade af nonwood. Du kan altså nøjes med at sætte sættet indenfor om vinteren, da det ikke kræver behandling resten af året. Carie Cebu er et oplagt cafesæt at pynte med hynder, da stolens udformning giver god plads til at lægge en farverig og komfortabel hynde.

Emma Cafesæt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Emma cafesæt er et meget atypisk sæt. Sættet består af to stole og meget lille bord. Det atypiske ved dette cafesæt kommer til udtryk gennem særligt stolenes udformning. Stolene er nemlig formet som en stor skal, hvilket giver dig masser af plads til at sidde behageligt. Stolene fås desuden med tilbehør i form af lækre og bløde hynder i en naturlig farve, der øger komforten. Det lille bord giver dig et sted at stille drinks og snacks, og du kan derfor bruge dette cafesæt til at skabe lounge- eller cafestemning derhjemme.

Emma cafesæt er fremstillet i polyrattan, hvilket gør dem nærmest uforgængelige. Dette betyder også, at du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelsen heraf. Bordets ”stel” er også fremstillet i polyrattan, og bordpladen er lavet af glas. Dette gør bordet utroligt let at rengøre, da du kun behøver en våd klud for at fjerne de værste pletter. Sættes kan fås i en flot og naturlig farve eller en mørkere sort udgave, som er mere tilbagelænet i udtrykket.

York Cafesæt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

York cafesæt er et naturligt udseende cafesæt, som er utroligt let at opbevare. Dette sæt bestående af to stole og et bord er nemlig sammenklappeligt, og det er derfor langt lettere at opbevare end andre cafesæt. Både bord og stole er fremstillet i massiv teaktræ. Dette giver det et meget varmt look, og det vil stå særligt godt på terrassen eller i haven, hvor det kan være omgivet at andre naturlige elementer.

York cafesæt kræver ikke meget vedligeholdelse, da teaktræ er særligt olieholdigt. Du kan med fordel give det oliebehandling en gang om året, så teaktræet holder sin flotte farve. På denne måde holder dit cafesæt længst muligt. Bordet er kvadratisk og måler 70 x 70 cm. Dette giver dig god plads til at tage morgenmaden eller en kop kaffe udenfor, når vejret tilsmiler dig.

Siesta Cafesæt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Siesta er navnet på dette luksuriøse cafesæt, hvor du får meget komfort for pengene. Sættet består af to stole og et bord i flettet polyrattan. Bordpladen er udformet i nonwood lameller, hvilket øger holdbarheden. Sættet kræver derfor ingen vedligeholdelse, og de uforgængelige materialer holder sig flot i lang tid. Med dette sæt får du også to hynder til stolene, så du er sikret ultimativ komfort.

De smarte, grå stole har en højt ryglæn, som yder god komfort og en behagelig siddeoplevelse. Har du behov for det, kan du endda indstille ryglænet, så du kan opnå den perfekte siddeposition. Det smarte, runde bord har en diameter på 70 cm, og der er derfor god plads til at få frokost eller en kop kaffe, når vejret er godt. Bordet har desuden en lille platform under bordpladen til ekstra opbevaringsplads. Sættet tager sig særligt godt ud, når det er omringet af naturlige elementer, og det kan derfor med fordel stilles i haven eller på terrassen.

Balcony bord til cafesæt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
2.239,00 2.239,00 Til butik →

BALCONY BORD TIL CAFESÆTBalcony bordet er det næste produkt, som vi skal gennemgå. Her er ikke tale om et samlet sæt, men snarere et meget praktisk bord, der egner sig særligt til altanen. Balcony har et særdeles passende navn, og det kan kombineres med et væld af cafestol efter dit eget valg.

Balcony er et flot bord fremstillet i massiv teaktræ, og det har derfor god holdbarhed. Stellet er fremstillet i rustfrit stål, og det er derfor modstandsdygtigt over for det danske vejr. Dette smarte bord kan monteres direkte på din terrasse eller din altan, hvor det kan sidde på gelænderet eller rækværket. Bordet kan herefter reguleres, så højden passer netop til de stole, du gerne vil kombinere bordet med. Balcony kan klappes ned, når ikke du bruger det, så det fylder mindre på altanen eller terrassen. Det kvadratiske bord måler 60 x 54 cm, og der er derfor rigeligt med plads til 2 personer ved dette smarte altanbord.

Siri Ardo

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Ardo er navnet på dette cafesæt fra Siri. Ardo består af 2 stabelbare stole samt et stort og kvadratisk bord på 70 x 70 cm med god plads til 2-3 personer. Ardo-sættet fås i en flot grå farve, og det har et tilbagelænet udtryk. Stolene er fremstillet i alustel og polyrattan, hvilket giver dem utroligt god holdbarhed. Bordet er ligeledes i alustel og har en bordplade af nonwood. Det betyder altså, at Ardo-sættet kun kræver, at du tørrer det over med en våd klud fra tid til anden, da det ellers er helt uforgængeligt og vil holde i mange, mange år.

Du kan med fordel have dette holdbare cafesæt stående på terrassen det meste af året, så du har mulighed for at anvende det, når vejret viser sig fra sin gode side. Når de kolde måneder kan du stille på det i skuret eller i garagen, hvor de stabelbare stole sparer dig for en masse plads.

Bruton Cafesæt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

brafab-cafesaetSidste cafesæt på listen er Bruton-sættet fra Brafab. Dette cafesæt har et meget romantisk udseende, og det er udformet i et klassisk design. Dette cafesæt leder dig hurtigt på tanker om det klassiske Skandinavien med sit unikke udseende, og det ligner nærmest et sæt fra en gammel film. De smukke stole er fremstillet i træ, og de holder sig derfor godt. Bordet er hovedpersonen i dette sæt med sit klassiske udseende, hvor der lige præcis kan stå 2 tallerkener og 2 glas vin.  Dette elegante sæt kan derfor også vedligeholdes let, og du kan nøjes med at tørre det af i ny og næ, så det ikke får grimme pletter.

Stolene kan med fordel stables ovenpå hinanden, så de fylder mindre, når sættet ikke tages i brug. Bordet har en diameter på 60 cm, og der er derfor plads til kun 2 personer. Dette sæt kan med fordel stilles på terrassen eller altanen, hvor I kan nyde en romantisk stund omgivet af solnedgangen eller flotte naturlige elementer.

Læs også: Barstol: Her er 25 af de bedste barstole.