De 9 bedste el løbehjul til børn

Elektriske løbehjul er blevet et populært transportmiddel, som også børn kan få glæde af. Når du skal finde det bedste el løbehjul til børn, skal du både forholde dig til design, ydeevne samt lovlighed. Herunder finder du 10 af de bedste modeller på markedet, som henvender sig til børn på forskellige alderstrin, og som udmærker sig på forskellige punkter.

Iblandt de forskellige testvindere kan du vælge dig det elektriske løbehjul til dit barn, som matcher dit barns alder.

OBS: Det er dit ansvar, at du selv sikrer løbehjulet er lovligt for din barn ift. aldergruppe. Bemærk, vi har ikke testet modeller personligt, men indsamler tilgængelig information om kvalitet, forbrugertests, specifikationer og priser.

BEDST TIL PRISEN – Denver SCK5300 el løbehjul

Denver elektrisk løbehjul

Dette el løbehjul til børn er intelligent fremstillet med en motor, som først sætter i gang, når transportmidlet er blevet skubbet i gang.

Om

Denver SCK5300 har en helt særlig funktion, som kræver, at barnet skal løbe sit løbehjul i gang. Når løbehjulet har nået en hastighed på 6 km/t, vil motoren automatisk tage over og køre videre. Produktet egner sig perfekt til de aktive og lærenemme børn, som hurtigt tilegner sig den smarte teknik.

Foruden teknikken er designet også tiltænkt børn. Det er nemt for barnet at tage sit løbehjul med sig, da det er simpelt at folde sammen og bære under armen.

Udvalgte specifikationer

 • Gennemsnitlig rækkevidde på 6km
 • Nemt at håndtere og folde sammen
 • Slidstærke og robuste materialer

Se priser og tilbud på Denver SCK5300 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.099,00 DKK
1.099,00 DKK

 

BEDSTE YDEEVNE – MCU-Sport 120W 24V

Når det kommer til ydeevne på el løbehjul til børn, skiller MCU-Sport sig positivt ud. Den stærke motor er i stand til at trække op til 70kg.

Om

Løbehjulet er et godt og alsidigt transportmiddel, som er nemt for både små og mellemstore børn at manøvrere og køre på. Den kan fås i forskellige farver, og den har en tophastighed på 12 km/t.

Udvalgte specifikationer

 • Fås i smarte farver
 • Kan bruges af børn fra 10 år+
 • God motor med høj ydeevne

Se priser og tilbud på MCU-Sport 120W 24V her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BEDSTE BEGYNDERMODEL – Razor Power-Core E90

Razor Core bedst til børn

Er det første gang, dit barn står overfor at køre på de sjove og motorisk udfordrende el løbehjul, er Razor et oplagt modelmærke at gå efter.

Om

El løbehjul til børn skal både leve op til behov for design og kørsel, og det skal være muligt for et barn at finde en personlig model, som han eller hun får gode oplevelser med. Razor er navnet på et elektrisk løbehjul, som fås i mange forskellige farver, og som kan køre i op til 40 minutter under kontinuerlig kørsel.

Udvalgte specifikationer

 • Fås i smarte farver til både piger og drenge
 • Henvender sig til børn over 8 år
 • Kan køre med hastighed på op til 16km/t
 • HUB motor for en mere effektiv kørsel med lavt omfang af vedligehold

Se priser og tilbud på Razor Power-Core E90 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.238,00 DKK

BEDSTE TRANSPORT – Razor E300S

Dette el løbehjul til børn i teenagealderen giver høj køreglæde- og komfort, da det er designet med et aftageligt sæde.

Om

Razor E300S er designet med ekstra brede dæk for en sikker kørsel, og modellen er udstyret med et sæde, som det er muligt at fjerne og påsætte efter behov. Den brede ramme på løbehjulet er med til at skabe maksimal kørekomfort.

Udvalgte specifikationer

 • Kan bruges både med og uden sæde
 • Ekstra brede dæk og bred ramme
 • Kan bruges af børn på 13 år+

Se priser og tilbud på Razor E300S her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

3.036,00 DKK

Til de helt store børn

MEST MILJØVENLIGE MODEL – Cityway Comfort

Cityway Comfort skiller sig ud fra sine konkurrenter ved at være designet med sikkerhedsudstyr i form af for- og baglys, og det er derudover CE godkendt og RoHS certificeret.

Om

Cityway Comfort er et el løbehjul til børn, som sørger for at holde dem sikre i trafikken med de fastmonterede og lovpligtige for- og baglys. Det elektriske løbehjul er miljøvenligt designet, hvor der kan køres med ECO tilstand.

Løbehjulet er egnet for store børn, som kan begå sig i trafikken på egen hånd.

Udvalgte specifikationer

 • Udstyret med lovpligtigt for- og baglys
 • Kan køre op til 20 km/t
 • CE godkendt og RoHS certificeret
 • Kan køre op til 22 km på én opladning

Se priser og tilbud på Cityway Comfort her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

VORES ANBEFALING – NORDIC El-løbehjul 100 Junior


Dette prisvindende løbehjul er specialdesignet til at blive ethvert barns favorit. Det er fremstillet i letvægtsmaterialer, så dit barn selv kan folde det sammen og tage det med sig.

Nordic E-Scooter 100 Junior er det mest alsidige og samtidig mest funktionelle, elektriske løbehjul til børn, som findes på markedet.

Om

Med det bedste el løbehjul til børn kan dit barn komme til at få maksimal køreglæde, uanset hvilket terræn der køres i.

Modellen er designet til at blive brugt af børn på minimum 150cm i højden (6 år og opefter). Dit barn kommer til at køre sikkert på løbehjulet, da det har en topfart på maks. 10 km/t.

Udvalgte specifikationer

 • Mest alsidige løbehjul som egner sig til både asfalt og grus
 • Topfart på 10 km/t
 • Vejer 4,5kg
 • Nem for barnet selv at løfte og folde sammen

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BEDSTE KVALITET – Rawlink XZ1200

Rawlink løbehjul

Rawlink er det el løbehjul til børn og unge, som er fremstillet i solid kvalitet, og som er iblandt de mest holdbare modeller, som du kan finde på markedet. Løbehjulet er anerkendt for dets danskproducerede design, som sikrer dig maksimal holdbarhed.

Om

Rawlink XZ1200 er det elektriske løbehjul for børn over 15 år, som har brug for et solidt og robust kvalitetstransportmiddel, som kan køre dem sikkert til og fra skole, arbejde og ungdomsuddannelse. Med denne model får du et løbehjul, som er danskproduceret, og som kommer i høj kvalitetsstandard.

Som noget særligt er modellen udstyret med et speedometer, så føreren kan holde høje med sin fart på cykelstien.

Udvalgte specifikationer

 • Høj kvalitet på både design og materialer
 • Distance på cirka 12km for én opladning
 • Monteret med lys og ringeklokke
 • Støddæmper og speedometer

BEDST TIL BØRN 6+ – California El Scooter

California er et elektrisk løbehjul, som er udstyret med funktioner, som er velegnet til børn. På et fuldt opladet batteri kan det køre helt op til 10 km på sit løbehjul. Her adskiller modellen sig fra de andre testvindende produkter med sin lange rækkevidde.

Om

California El Scooter er udstyret med en skridsikker fodplade, som sørger for at give dit barn en sikker og kontrolleret kørsel. Designet er med til at træne dit barns motoriske udvikling, og der er garanti for masser af timers sjov og træning med den lange køretid på et fuldt opladet batteri. Løbehjulet henvender sig til børn fra 6 år og opefter.

Udvalgte specifikationer

 • Robust design skabt til de større børn (maks. 70 kg belastning)
 • Ekstra stor fodplade for en tryg og sikker kørsel
 • Håndbremse

BEDSTE BATTERI – Gofast

Gofast er el løbehjul til børnene, som har den mest hurtigopladende motor, som give dig stor fleksibilitet og driftssikkerhed med dit transportmiddel.

Om

Til teenageren er der brug for et løbehjul, som er pålidelig og stabil i ydeevne, og som nemt kan foldes sammen og transporteres under armen. Gofast er navnet på et kvalitetsløbehjul, som kan køre op til 25km på én opladning, og som er i stand til at køre med en topfart på 20 km/t.

Udvalgte specifikationer

 • Batteriet oplades fuldt på 4 timer
 • Stærk motor
 • Egnet til teenagere

Se også: Må man køre på fortovet: Kender du reglerne for el-løbehjul? skrevet af tv2fyn.dk.

Se også denne lignende artikel på vores side: TEST: HER ER 6 GODE BUD PÅ DEN HELT RIGTIGE EL LADCYKEL

 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Rådet for sikker trafik

Det har stor betydning for dig og ikke mindst dit barn, at han eller hun kan færdes sikkert og trygt i trafikken på sit elektriske transportmiddel.

De forskellige el løbehjul til børn er testet og anmeldt ud fra de gældende regler hos Rådet for Sikker Trafik, som elektriske løbehjul til børn og voksne skal leve op til for at blive anvendt på offentligt område.

Derudover er de forskellige produkter testet ud fra de forhold for teknik, funktion og anvendelse, som gælder for lovligheden af de elektriske transportmidler. Det gælder blandt andet, at et el løbehjul til børn og voksne højst må køre 20km/t, og at det skal være forsynet med en hvid (eller gul) lygte foran samt en rød lygte bagpå.

Læs også vores artikel, hvor vi opsamler tests på de bedste el løbehjul på markedet

Se vores artikel om: EL SKATEBOARD – DE 10 BEDSTE I TEST

Læs også vores artikel om: TEST AF DE BEDSTE EL LØBEHJUL

Læs også: DE BEDSTE DJI DRONER PÅ MARKEDET

Denne side er anmeldt af: Oliver S. Lassen Rating 10/10