Testoversigt: Entrébænk
Her er de 19 flotteste indgangsbænke

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

66 Produkter analyseret
19 Bedste valgt
UDARBEJDET AF EKSPERTER Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

En entrébænk er tit det første du ser, når du kommer hjem. En entrébænk er også de første, som dine gæster ser, når de kommer på besøg. En entrébænk kan både fungere som et smart og praktisk møbel, men det kan også være en flot dekoration, som løfter indretningen i gangen eller entréen til et helt nyt niveau.

Med det store udvalg af entrébænke på markedet, kan det dog være svært at vælge den rette model. Skal du have en naturligt udseende bænk, eller går du efter et mere alternativt look? Skal du bruge bænken til praktiske årsager, eller er den udelukkende taget i brug som dekoration?

Det kan være svært at vælge, og derfor får du her en gennemgang af en lang række produkter på markedet, så det bliver lettere for dig at vælge den helt rette entrébænk til netop dit hjem.

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Rank Entrébænk - egetræ bænk med smart opbevaring

Rank er en flot og klassisk designet entrébænk. Denne bænk har også praktiske features, der gør den smart at anvende i hjemmet, netop dér hvor du har brug for den.

Bedste pris: 1.999 Kr. hos Coolshop

Gå til forhandler

Mere om Rank Entrébænk

Rank er fremstillet i henholdsvis massiv europæisk eg samt røget eg. De mørke ben i røget eg står i fin kontrast til det lyse egesæde, og du får derfor en bænk, der let kan indgå i moderne, nordisk indretning, hvor særligt naturlige elementer kan komme i fokus.

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Eg fra europæiske skove
 • Dimensioner : 42.0 (H) x 26.0 (D) x 90.0 (B) cm

Rank entrébænk er også udstyret med smarte elastikker på undersiden. Disse elastikker gør det muligt at opbevare sko, indkøbsnet, handsker eller noget helt fjerde. Rank kan derfor også bruges for enden af sengen i soveværelset, hvor du kan få plads til nødvendige husartikler. Rank vil også sagtens kunne tage sig godt i ud i entréen, hvor den med sin smalle størrelse let finder en plads.

Rank måler 90 x 42 x 26 centimeter, og den er derfor let at placere i hjemmet.

Se priser og tilbud på Rank Entrébænk


Nofred Mouse - sød, lille bænk

Nofred Mouse er næste entrébænk på listen, og denne bænk har fået sit besynderlige navn gennem sit udseende. Denne bænk er nemlig udstyret med to sæt ryglæn i form af, hvad der ligner ører fra en mus.

Bedste pris: 1.399,00 hos TrendyLiving

Gå til forhandler

Mere om Nofred Mouse

Dette er en anderledes og meget unik bænk, og du kan være sikker på, at du ikke finder en anden bænk magen til denne.

Nofred Mouse er desuden udstyret med hele seks skråtstillede ben, så du kan være sikker på, at den står solidt. Bænkens overflade har kurvede ender, og den er derfor god til hjem med børn, da de undgår at løbe ind i skarpe hjørner.

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Egetræsfinér med mat PU-lak
 • Dimensioner : 42,48 (W) x 28 (D) x 46,4 (H) cm

Mouse er også kort i længden, og med sine 80 cm fylder den ikke meget i gangen. Denne bænk vil passe godt ind i gangen eller endda på børneværelset, hvor de små størrelser kan få glæde af den. Den kan give børnene et sjovt at sidde, når skoene skal på om morgenen.

Nofred Mouse kan også anvendes som dekoration, og du kan stille planter eller andre dekorative elementer på den. Nofred Mouse måler 80 x 45 x 28 cm, og den kan fås i en afslappet grå farve.

Se priser og tilbud på Nofred Mouse


Woud Entrébænk - bred træ bænk med mange muligheder

Woud entrébænk er en smart og anderledes entrébænk. Denne bænk har nemlig nogle detaljer, der giver dig ekstra mulighed for opbevaring og dekorationsplads.

Bedste pris: 4.999,00 hos Unoliving

Gå til forhandler

Mere om Woud Entrébænk

Woud er nemlig kun polstret på midten, og i siderne har denne bænk i stedet to borde. Det ene bord har endda et hul, hvori du kan sætte plantepotter eller krukker. Woud har fire skråtstillede ben, som er fremstillet i massiv, sæbebehandlet eg. Dette gælder også for sidebordene, som deler den flotte naturlige farve med benene.

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Eg
 • Dimensioner : 110 (B) x 45 (H) x 42.5 (D) cm

Overfladepolstringen har en let grå farve, og den vil derfor passe fint ind i en moderne eller nordisk indretning.

Du har også mulighed for at vælge en mørkere model af denne bænk, hvis det passer bedre ind i netop dit hjem. Woud entrébænk måler 110 x 45 x 42,5 cm. Husk dog på, at siddepladsen er mindre end længden pga. de smarte borde.

Se priser og tilbud på Woud Entrébænk


Menu Afteroom Entrébænk

Menu Afteroom entrébænk er en anderledes bænk, som har et unikt design. Denne bænk er designet af den Stockholm-baserede duo fra Taiwan, Hung-Ming Chen og Chen-Yen Wei.

Bedste pris: 8.407 Kr. hos Nordic Nest DK

Gå til forhandler

Mere om Menu Afteroom Entrébænk

I samme serie findes også en lænestol, som deler dette minimalistiske og dekonstruerede design. Denne entrébænk beskrives nemlig bedst som dekonstrueret, og her er kun medtaget de vigtigste elementer. Bænkens stel består af tynde metaltråde, som også fører op til et smart sidebord. Dette kan du bruge til opbevaring eller pynte med krukker, planter eller lignende.

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Stål, Læder
 • Dimensioner : 116 (B) x 37 (D) x 60 (H) cm

Bænken er polstret med cognacfarvet læder, og det giver bænken et smart retro-udtryk. Læderet står i fin kontrast til det mørke stel, og denne bænk vil uden tvivl tiltrække opmærksomhed i entréen. Denne bænk har en god længde på hele 116 centimeter, og der er derfor god plads at benytte til enten praktiske årsager eller dekorative elementer. Menu Afteroom entrébænk måler 116 x 60 x 37 cm.

Se priser og tilbud på Menu Afteroom Entrébænk


Jørgen Bækmark J83B Entrébænk

J83B entrébænk er en bænk, som er designet af den famøse Jørgen Bækmark. Han er den eneste nulevende designer tilbage fra FDB designstue.

Bedste pris: 3.554 Kr. hos DesignFund

Gå til forhandler

Mere om Jørgen Bækmark J83B Entrébænk

Denne entrébænk er faktisk lavet som skammel først, og sidenhen er den skaleret op til bænkestørrelse. Denne entrébænk har et flot og klassisk design, som stammer fra 1960’erne. Dette ses bl.a. i kraft af materialerne samt udtrykket.

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Eg
 • Dimensioner : 41.0 (H) x 40.0 (D) x 100.0 (B) cm

J83B er fremstillet i matlakeret massiv eg, og overfladen består af et håndflettet natursæde. Det naturlige indtryk vil således give dig mulighed for at anvende den entrébænk i en moderne eller mere klassisk indretning. De naturlige elementer kan både komme i fokus eller tilpasse sig resten af indretningen. Denne entrébænk kan både anvendes som en praktisk løsning, men det kan også sagtens være en dekoration i sig selv, som tiltrækker opmærksomhed i en ellers afdæmpet indretning. J83B måler 100 x 41 x 37 cm, og den kan derfor sagtens finde sin plads i både mindre og mere almindelige størrelse entréer.

Se priser og tilbud på Jørgen Bækmark J83B Entrébænk


Plinto Entrébænk

Plinto er navnet på denne flotte og smarte entrébænk. Plinto har et tykt og indbydende sæde, som står på fire minimalistiske ben i sort metal.

Bedste pris: 1.299,00 hos ILVA

Gå til forhandler

Mere om Plinto Entrébænk

De slanke ben giver denne bænk et let og nærmest svævende udseende, og her er fuld fokus på det bløde og kompakte sæde.

Plintos sæde er fremstillet i mørkegrå uld, og det har en grovere struktur end andre bænke. Sædet har desuden kanter i sort læder, der giver bænken ekstra detaljer.

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Uld, læder, metal
 • Dimensioner : 50.0 (H) x 100.0 (L) x 35.0 (B) cm

De slanke metalben sikrer, at bænken står stabilt, og det giver et moderne udtryk til bænken. Plinto vil derfor tage sig godt ud i en moderne eller nordisk indretning, hvor især mørke nuancer er i fokus.

Plinto måler 100 x 50 x 35 centimeter, og den har derfor en god størrelse til gangen, entréen eller stuen.

Se priser og tilbud på Plinto Entrébænk


Sture Entrébænk

Sture er navnet på denne smarte og praktiske entrébænk med indbygget opbevaringsplads til alt fra sko til vanter og huer.

Bedste pris: 1.271,00 hos Boboonline.dk

Gå til forhandler

Mere om Sture Entrébænk

Sture entrébænk er en praktisk løsning for dig, der gerne vil have muligheden for at flytte rundt på dine møbler og dekorative elementer i hjemmet. Sture er nemlig udstyret med hjul, som kan låses, så bænken står fast. Dette gør også rengøringen lettere, da du nemt og hurtigt kan komme til under bænken.

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Metal ,træ (MDF),stål
 • Dimensioner : 45.0 (H) x 90.0 (B) x 40.0 (D) cm

Sture er fremstillet i en kombination af MDF-træ samt sort metal. Sture kan også fås i en hvid udgave, såfremt du ønsker et mere iøjnefaldende udtryk. Begge udgaver fås med et blødt søde i gråt stof. Under sædet finder du det store opbevaringsrum, som du kan bruge til beklædningsgenstande eller andre praktiske genstande.

Sture måler 90 x 40 x 45 centimeter, og den gør derfor ikke meget væsen af sig. Du kan derfor også sagtens bruge den i selv små entréer og gange.

Se priser og tilbud på Sture Entrébænk


Radius Entrébænk

Vi bliver ved de praktiske løsninger, og det skal nu handle om Radius entrébænk. Radius har, som de tidligere to bænke på listen, opbevaringsrum bygget ind i selve bænken, hvilket giver dig ekstra plads til huer og vanter til de små eller dig selv.

Bedste pris: 6.374 Kr. hos Unoliving

Gå til forhandler

Mere om Radius Entrébænk

Du kan også snildt opbevare både nøgler eller reflekser heri, så du har dem lige ved hånden, når du skal ud ad døren.

Radius er fremstillet i lyst egetræ, og den har derfor et flot og naturligt udseende. Radius har i den ene ende en afrundet kant, hvor der er en lille hylde under. Den anden side af bænken er firkantet, og du kan med fordel stille Radius i et hjørne, så den lille hylde står fri.

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Eg
 • Dimensioner : 40.0 (H) x 45.0 (D) x 145.0 (B) cm

Under sædet finder du to skuffer, som giver dig gode opbevaringsmuligheder. Bænken står på fire små ben, som giver bænken god og solid stabilitet. Du kan med fordel pynte denne bænk med smarte puder, hynder eller skind, hvis du ønsker at tilføje farver og nuancer, så bænken passer bedre ind i netop din type indretning

Se priser og tilbud på Radius Entrébænk


Angelo

Angelo er navnet på denne lille, men smarte og praktiske bænk til entréen eller gangen. Angelo er simpel og moderne i design, og den har også et praktisk element under sædet.

Bedste pris: 999,00 hos ILVA

Gå til forhandler

Mere om Angelo

Her er der nemlig lavet en lille hylde, som har plads til ca. tre par sko. Angelo entrébænk er fremstillet i sortmalet bøg, og den har derfor et meget afslappet og tilbagelænet look. Du kan også få sætte Angelo i centrum i en indretning, hvor der er fokus på lyse og lette farver. Her vil den mørke Angelo skabe en fin kontrast, og den kan derved tilføje et iøjnefaldende element.

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Sortmalet bøg
 • Dimensioner : 42.0 (H) x 80 (L) x 25 (B) cm

Angelo består af et smalt sæde og fire skråtstillede ben. Det simple design fylder ikke meget, og Angelo måler også kun 80 x 42 x 25 centimeter. Her er altså tale om en bænk, der gør sig bedst som dekoration, og som er god, når du er på vej ud ad døren.

Se priser og tilbud på Angelo


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Montery MON80

Carvé Entrébænk

Skagerak Maissi

Noble Entrébænk

True Entrébænk

Casa Entrébænk

Hübsch Entrébænk

Living&more Cosy Entrébænk

Hercules Entrébænk

Bloomingville Phone

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme