Entrébænk: Byd gæsterne velkommen med en flot entrébænk

Sidst opdateret: 4. september 2021 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

En entrébænk er tit det første du ser, når du kommer hjem. En entrébænk er også de første, som dine gæster ser, når de kommer på besøg. En entrébænk kan både fungere som et smart og praktisk møbel, men det kan også være en flot dekoration, som løfter indretningen i gangen eller entréen til et helt nyt niveau. Med det store udvalg af entrébænke på markedet, kan det dog være svært at vælge den rette model. Skal du have en naturligt udseende bænk, eller går du efter et mere alternativt look? Skal du bruge bænken til praktiske årsager, eller er den udelukkende taget i brug som dekoration? Det kan være svært at vælge, og derfor får du her en gennemgang af en lang række produkter på markedet, så det bliver lettere for dig at vælge den helt rette entrébænk til netop dit hjem.

Montery MON80 – Den stilrene skobænk

Set på montanafurniture.com

Monterey MON80

Vi har valgt at præsentere jer for denne skobænk, da den er populær hos montanafurniture.com. Derudover anser vi den som en klassisk bænk, som passer godt ind i ethvert hjem. Den er nemlig enkel og stilren – derfor er den helt sikkert også værd at præsentere for dig. Skobænken har et enkelt og stilrent design, hvilket gør den mulig at have i alle hjem. Uanset om du har indrettet i en skandinavisk stil eller har indrettet efter en anden særpræget stil, så vil montery MON80 helt sikkert passe ind i dit hjem. Skobænken har en hvid ramme rundt om selve skoholderen, der udgør bænken. Ovenpå bænken kan du med fordel placere puder, tæpper eller andet for at gøre bænken mere varm at se på. Under den hvide ramme er der 4 metalstænger, hvor det er muligt at placere dine sko. 

Skobænken er lavet i hvid lakeret MDF. Hos montanafurniture.com har du dog mulighed for at vælge mellem 40 forskellige lakfarver til rammen på bænken, hvis den hvide farve ikke lige er dig, eller hvis den hvide farve ikke passer ind i dit hjem. Stålstængerne er lavet i børstet stål. 

Skobænken er en mindre bænk, den har dog god plads til skoene. Du har mulighed for at vælge bænken i en størrelse større, hvis du har behov for en større skobænk. Skobænken er perfekt til entré, walk-in closet eller soveværelse. Bænken er som nævnt ikke specielt stor, derfor har du god mulighed for at have den i en mindre entré uden den fylder for meget. Bænken måler B 80 x H 45 x D 40 og kan fås i en bredde på 100 cm i stedet for 80 cm. 

Se pris på Montery MON80 hos Montanafurniture

Rank Entrébænk

Set på roonrahn.com.

Rank er en flot og klassisk designet entrébænk. Denne bænk har også praktiske features, der gør den smart at anvende i hjemmet, netop dér hvor du har brug for den. Rank er fremstillet i henholdsvis massiv europæisk eg samt røget eg. De mørke ben i røget eg står i fin kontrast til det lyse egesæde, og du får derfor en bænk, der let kan indgå i moderne, nordisk indretning, hvor særligt naturlige elementer kan komme i fokus.

Rank entrébænk er også udstyret med smarte elastikker på undersiden. Disse elastikker gør det muligt at opbevare sko, indkøbsnet, handsker eller noget helt fjerde. Rank kan derfor også bruges for enden af sengen i soveværelset, hvor du kan få plads til nødvendige husartikler. Rank vil også sagtens kunne tage sig godt i ud i entréen, hvor den med sin smalle størrelse let finder en plads.

Rank måler 90 x 42 x 26 centimeter, og den er derfor let at placere i hjemmet.

Se pris på Rank Entrébænk hos Roonrahn

Skagerak Maissi

Set på luxoliving.dk.

Vi skyder denne liste i gang med Maissi fra Skagerak. Denne bænk har et meget atypisk udseende, og den er indbegrebet af nordisk design. Maissi leder tankerne hen på gammeldags gelændere, hvor inspiration fra bænken også er hentet. Maissi har nemlig et kombineret ryglæn og armlæn i en flot og kurvet form. Bænken holdes oppe af fire runde træben, som sikrer god stabilitet, og som kan holde mange kilo.

Maissi er fremstillet i lyst egetræ, og den har derfor et naturligt look, som ikke springer i øjnene. Den kan derfor sagtens anvendes som et supplerende element i en moderne og nordisk indretning. Du kan også bruge den som blikfang i en indretning med fokus på mørke nuancer.

Maissi er en bænk, der ikke fylder meget. Den kan derfor anvendes i både små og store gange og entréer såvel som stuen. Maissi måler 103 x 78 x 47,5 cm.

Se pris på Skagerak Maissi hos Luxo Living

Carvé Entrébænk

Set på ilva.dk.

Denne entrébænk ved navn Carvé er både flot og funktionel. Her er tale om en entrébænk i lakeret massiv eg. Med sit unikke og naturlige look, vil den pynte i enhver entré. Denne bænk vil med sine rene linjer og naturlige design passe fint ind i en moderne, nordisk indretning, hvor naturlige elementer er i fokus. Carvé er en rektangulær bænk med en unik overflade. Denne består nemlig af mange små stykker eg, der går på tværs af bænken. Dette er med til at give bænken et luftigt look, og den vil derfor ikke tiltrække megen opmærksomhed i entréen.

Carvé entrébænk kan med fordel suppleres med dekorative elementer såsom hynder, puder eller skind. Du kan derved tilpasse bænken netop din type indretning, og du vil også kunne gøre bænken mere behagelig at tage i brug. Carvé er både praktisk og flot, og du kan altså bruge den både som møbel eller dekorativt element.

Carvé måler 105 x 40 x 40, og den giver derfor en god siddeplads i entréen, hvor børnene kan sidde, når de skal tage deres sko på, eller hvor du kan sætte tasken, når du kommer hjem fra arbejde.

Se pris på Carvé Entrébænk hos Ilva

True Entrébænk

Set på ilva.dk.

True er navnet på denne smukke og råt udseende entrébænk. True består af fire spinkle ben samt en overflade af træplader. Benene er fremstillet i sort pulverlakeret metal, og pladerne består af massiv olieret eg. De flotte træplader holder sig derfor flot længe, og du vil ikke miste den naturlige farve. True entrébænk kan også fås i en mørkegrå eller hvid olieret udgave, således du har mulighed for at vælge netop den udgave, der bedst passer din entré.

True entrébænk er en mindre bænk, men med sit rå design fylder den meget i entréen. Den vil tage sig godt ud i en nordisk indretning, hvor rå, rustikke og naturlige elementer let finder plads. Bænken kan med fordel pyntes med et skind for at løfte det rå og naturlige look.

True entrébænk måler 100 x 40 x 38 cm.

Se pris på True Entrébænk hos Ilva

Noble Entrébænk

Set på ilva.dk.

Noble entrébænk er navnet på næste produkt på listen, og her er tale om en lille og praktisk bænk. Noble har et meget lyst og luftigt udseende, og dette skyldes især, at Noble er fremstillet i naturbambus. Noble har en solid overflade med plads til to personer, og den kan sagtens pyntes med et flot skind eller smarte puder. Noble har desuden fire skråtstillede ben, som samles af en hylde bestående af en lang række træstave. Denne hylde kan med fordel bruges til opbevaring af genstande eller yderlige dekoration.

Noble er udformet i et klassisk design med et twist i form af underhylden. Den vil derfor tage sig godt ud i en indretning, hvor mørke farver dominerer, så bænken bliver mere iøjnefaldende. Noble måler 90 x 45 x 35 centimeter, og der er derfor begrænset med plads på denne fine bambusbænk. Bænken vejer dog sølle 7,5 kg, og du kan derfor let og hurtigt flytte rundt på Noble, hvis du vil ændre indretningen.

Se pris på Noble Entrébænk hos Ilva

Nofred Mouse

Set på trendyliving.dk.

Nofred Mouse er næste entrébænk på listen, og denne bænk har fået sit besynderlige navn gennem sit udseende. Denne bænk er nemlig udstyret med to sæt ryglæn i form af, hvad der ligner ører fra en mus. Dette er en anderledes og meget unik bænk, og du kan være sikker på, at du ikke finder en anden bænk magen til denne.

Nofred Mouse er desuden udstyret med hele seks skråtstillede ben, så du kan være sikker på, at den står solidt. Bænkens overflade har kurvede ender, og den er derfor god til hjem med børn, da de undgår at løbe ind i skarpe hjørner. Mouse er også kort i længden, og med sine 80 cm fylder den ikke meget i gangen. Denne bænk vil passe godt ind i gangen eller endda på børneværelset, hvor de små størrelser kan få glæde af den. Den kan give børnene et sjovt at sidde, når skoene skal på om morgenen.

Nofred Mouse kan også anvendes som dekoration, og du kan stille planter eller andre dekorative elementer på den. Nofred Mouse måler 80 x 45 x 28 cm, og den kan fås i en afslappet grå farve.

Se pris på Nofred Mouse hos Trendy Living

Woud Entrébænk

Set på UnolivingWoud Entrébænk

Woud entrébænk er en smart og anderledes entrébænk. Denne bænk har nemlig nogle detaljer, der giver dig ekstra mulighed for opbevaring og dekorationsplads. Woud er nemlig kun polstret på midten, og i siderne har denne bænk i stedet to borde. Det ene bord har endda et hul, hvori du kan sætte plantepotter eller krukker. Woud har fire skråtstillede ben, som er fremstillet i massiv, sæbebehandlet eg. Dette gælder også for sidebordene, som deler den flotte naturlige farve med benene. Overfladepolstringen har en let grå farve, og den vil derfor passe fint ind i en moderne eller nordisk indretning.

Du har også mulighed for at vælge en mørkere model af denne bænk, hvis det passer bedre ind i netop dit hjem. Woud entrébænk måler 110 x 45 x 42,5 cm. Husk dog på, at siddepladsen er mindre end længden pga. de smarte borde.

Se pris på Woud Entrébænk hos Unoliving

Menu Afteroom Entrébænk

Se pris herMenu Afteroom Entrébænk

Menu Afteroom entrébænk er en anderledes bænk, som har et unikt design. Denne bænk er designet af den Stockholm-baserede duo fra Taiwan, Hung-Ming Chen og Chen-Yen Wei. I samme serie findes også en lænestol, som deler dette minimalistiske og dekonstruerede design. Denne entrébænk beskrives nemlig bedst som dekonstrueret, og her er kun medtaget de vigtigste elementer. Bænkens stel består af tynde metaltråde, som også fører op til et smart sidebord. Dette kan du bruge til opbevaring eller pynte med krukker, planter eller lignende.

Bænken er polstret med cognacfarvet læder, og det giver bænken et smart retro-udtryk. Læderet står i fin kontrast til det mørke stel, og denne bænk vil uden tvivl tiltrække opmærksomhed i entréen. Denne bænk har en god længde på hele 116 centimeter, og der er derfor god plads at benytte til enten praktiske årsager eller dekorative elementer. Menu Afteroom entrébænk måler 116 x 60 x 37 cm.

Se pris på Menu Afteroom Entrébænk her

Casa Entrébænk

Set på ilva.dk.

Casa er navnet på denne lille, men smarte entrébænk. Casa har et flot og moderne design, og der er smarte detaljer i bænkens underside, hvor en ekstrahylde er tilføjet. Casa har en overflade betrukket med sort stof, og resten af bænken er fremstillet i sort, bejdset massiv eg. Denne bænk har flotte, rene linier, og den vil derfor passe fint ind i en moderne indretning.

Casas underhylde er kun påmonteret bænken i den ene side, og du kan derfor med fordel vende denne side ind mod væggen, så det ligner, at hylden svæver. Hylden har plads til ca. tre par sko, og du kan derfor få løftet disse fra gulvet.

Bænkens lille og kompakte omfang gør den særligt egnet til små gange og entréer, og det er derfor let at finde plads til den. Casa kan suppleres med smarte puder, hvis du ønsker at tilføje farverige elementer til den ellers mørke bænk. Casa entrébænk måler 79 x 46 x 31 cm.

Se pris på Casa Entrébænk hos Ilva

Jørgen Bækmark J83B Entrébænk

Set på shopping.coop.dk.

J83B entrébænk er en bænk, som er designet af den famøse Jørgen Bækmark. Han er den eneste nulevende designer tilbage fra FDB designstue. Denne entrébænk er faktisk lavet som skammel først, og sidenhen er den skaleret op til bænkestørrelse. Denne entrébænk har et flot og klassisk design, som stammer fra 1960’erne. Dette ses bl.a. i kraft af materialerne samt udtrykket.

J83B er fremstillet i matlakeret massiv eg, og overfladen består af et håndflettet natursæde. Det naturlige indtryk vil således give dig mulighed for at anvende den entrébænk i en moderne eller mere klassisk indretning. De naturlige elementer kan både komme i fokus eller tilpasse sig resten af indretningen. Denne entrébænk kan både anvendes som en praktisk løsning, men det kan også sagtens være en dekoration i sig selv, som tiltrækker opmærksomhed i en ellers afdæmpet indretning. J83B måler 100 x 41 x 37 cm, og den kan derfor sagtens finde sin plads i både mindre og mere almindelige størrelse entréer.

Se pris på Jørgen Bækmark J83B Entrébænk hos Shopping Coop

Living&more Cosy Entrébænk

Set på shopping.coop.dk.

Cosy er en fin og simpel entrébænk fra Living&more. Denne entrébænk er betydeligt billigere i pris end mange andre produkter på markedet, uden at der gås på kompromis med materiale eller størrelse på bænken. Cosy entrébænk består af fire ben i birk samt et sæde betrukket med gråt filt. Denne behagelige bænk giver dig et sted at sidde, når du eller børnene skal have sko på om morgenen. Dine gæster vil også med fordel kunne benytte bænken, når de kommer på besøg.

Cosy er simpel i design, og farverne giver den et afslappet udtryk. De lyse ben står i kontrast til det grå filtsæde, og du kan derfor benytte bænken til at tiltrække opmærksomhed i gangen. Cosy vil også sagtens kunne indgå som en del af en større indretning.

Cosy måler 100 x 40 x 35 cm, og du får derfor meget bænk for pengene. Dette betyder også, at Cosy har god plads til flere personer, og den kan finde plads i både store som små entréer.

Se pris på Living&more Cosy Entrébænk hos Shopping Coop

Hübsch Entrébænk

Set på luxoliving.dk.

Hübsch er producenten bag den næste entrébænk på denne liste. Denne Hübsch entrébænk har et klassisk og tidløst design, som kan anvendes i mange former for indretning. Denne bænk har features, som adskiller sig fra mange bænke på markedet. Denne bænk har nemlig både ryglæn og armlæn, så den er ekstra behagelig at sidde i. Dette gør det også muligt at anvende bænken andre steder end i entréen, da den også kan bruges som møbel i f.eks. stuen.

Hübsch har en flot ramme i lyst egetræ, og sædet er betrukket med gråt stof. Det smarte ryglæn er forbundet til sædet gennem et sæt træsøjler, som giver ekstra støtte. Denne bænk måler hele 130 x 83 x 40 centimeter, og den er derfor svær at placere i en smal gang. Du kan i stedet bruge den i stuen, eller i en større entré, hvor den vil få fuld udnyttelse af sin størrelse.

Se pris på Hübsch Entrébænk hos Luxo Living

Plinto Entrébænk

Set på ilva.dk.

Plinto er navnet på denne flotte og smarte entrébænk. Plinto har et tykt og indbydende sæde, som står på fire minimalistiske ben i sort metal. De slanke ben giver denne bænk et let og nærmest svævende udseende, og her er fuld fokus på det bløde og kompakte sæde.

Plintos sæde er fremstillet i mørkegrå uld, og det har en grovere struktur end andre bænke. Sædet har desuden kanter i sort læder, der giver bænken ekstra detaljer. De slanke metalben sikrer, at bænken står stabilt, og det giver et moderne udtryk til bænken. Plinto vil derfor tage sig godt ud i en moderne eller nordisk indretning, hvor især mørke nuancer er i fokus.

Plinto måler 100 x 50 x 35 centimeter, og den har derfor en god størrelse til gangen, entréen eller stuen.

Se pris på Plinto Entrébænk hos Ilva

Sture Entrébænk

Set på boboonline.dk.Sture Entrébænk

Sture er navnet på denne smarte og praktiske entrébænk med indbygget opbevaringsplads til alt fra sko til vanter og huer. Sture entrébænk er en praktisk løsning for dig, der gerne vil have muligheden for at flytte rundt på dine møbler og dekorative elementer i hjemmet. Sture er nemlig udstyret med hjul, som kan låses, så bænken står fast. Dette gør også rengøringen lettere, da du nemt og hurtigt kan komme til under bænken.

Sture er fremstillet i en kombination af MDF-træ samt sort metal. Sture kan også fås i en hvid udgave, såfremt du ønsker et mere iøjnefaldende udtryk. Begge udgaver fås med et blødt søde i gråt stof. Under sædet finder du det store opbevaringsrum, som du kan bruge til beklædningsgenstande eller andre praktiske genstande.

Sture måler 90 x 40 x 45 centimeter, og den gør derfor ikke meget væsen af sig. Du kan derfor også sagtens bruge den i selv små entréer og gange.

Se pris på Sture Entrébænk hos Bobo

Radius Entrébænk

Set på shopping.coop.dk.

Vi bliver ved de praktiske løsninger, og det skal nu handle om Radius entrébænk. Radius har, som de tidligere to bænke på listen, opbevaringsrum bygget ind i selve bænken, hvilket giver dig ekstra plads til huer og vanter til de små eller dig selv. Du kan også snildt opbevare både nøgler eller reflekser heri, så du har dem lige ved hånden, når du skal ud ad døren.

Radius er fremstillet i lyst egetræ, og den har derfor et flot og naturligt udseende. Radius har i den ene ende en afrundet kant, hvor der er en lille hylde under. Den anden side af bænken er firkantet, og du kan med fordel stille Radius i et hjørne, så den lille hylde står fri. Under sædet finder du to skuffer, som giver dig gode opbevaringsmuligheder. Bænken står på fire små ben, som giver bænken god og solid stabilitet. Du kan med fordel pynte denne bænk med smarte puder, hynder eller skind, hvis du ønsker at tilføje farver og nuancer, så bænken passer bedre ind i netop din type indretning.

Se pris på Radius Entrébænk hos Shopping Coop

Angelo

Set på ilva.dk.

Angelo er navnet på denne lille, men smarte og praktiske bænk til entréen eller gangen. Angelo er simpel og moderne i design, og den har også et praktisk element under sædet. Her er der nemlig lavet en lille hylde, som har plads til ca. tre par sko. Angelo entrébænk er fremstillet i sortmalet bøg, og den har derfor et meget afslappet og tilbagelænet look. Du kan også få sætte Angelo i centrum i en indretning, hvor der er fokus på lyse og lette farver. Her vil den mørke Angelo skabe en fin kontrast, og den kan derved tilføje et iøjnefaldende element.

Angelo består af et smalt sæde og fire skråtstillede ben. Det simple design fylder ikke meget, og Angelo måler også kun 80 x 42 x 25 centimeter. Her er altså tale om en bænk, der gør sig bedst som dekoration, og som er god, når du er på vej ud ad døren.

Se pris på Angelo hos Ilva

Hercules Entrébænk

Set på havemoebelland.dk

Hercules Entrébænk

Sidste bænk på listen går under det romerske og meget kendte navn Hercules. Hercules entrébænk er fremstillet i massiv teaktræ, og den har derfor også et flot og naturligt udseende. Designet er lettere klassisk, og det tykke sæde holdes oppe af fire skråtstillede, massive ben. Denne robuste bænk kan med tiden få en flot grå patina, hvis dette ønskes. Vil du gerne beholde det naturlige look, kan du med fordel behandle bænken 1-2 gange om året. Denne bænk kan snildt anvendes i både gangen eller entréen, men du har faktisk også mulighed for at bruge den udenfor. Her er tale om en stor bænk med plads til flere personer, og med sine 180 centimeter, er Hercules svær at finde plads til i små gange og entréer. Hercules kan med fordel dekoreres med flotte skind, hynder eller puder, såfremt du ønsker at tilføje farverige eller iøjnefaldende elementer til denne smarte bænk.

Se pris på Hercules Entrébænk hos Havemøbelland

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Bloomingville Phone

Bloomingville Phone er også en praktisk entrébænk, som kan give dig ekstra plads i entréen eller gangen. Denne smarte bænk har nemlig ikke bare et, men hele to rum til opbevaring, som du kan udnytte til både huer og vanter eller andre praktiske genstande.

Phone har fire smalle ben i hvert sit hjørne af bænken. Overfladen er delvist dækket af en blød, grå hynde, som følger med ved køb af bænken. Ved siden af og under denne hynde, finder du opbevaringsrum, som begge åbnes via lækre læderremme. Begge opbevaringsrum er desuden ridset op, og de bliver derfor ikke skjult for synet, men de bruges i stedet som en ekstra detalje. Phone fås i en flot og afslappet lysegrå farve.

Phone måler 100 x 50 x 40 centimeter, og der er derfor god plads til både at sidde samt opbevare diverse ejendele. Phone kan snildt anvendes i både gangen og entreén.

Se pris på Bloomingville Phone hos Nordly Home

 

Se vores artikel om: FIND DIG GODT TIL RETTE I EN AF DISSE LÆKRE LÆNESTOLE

Læs også: FLOTTE OG PRAKTISKE BÆNKE TIL DIN HAVE

Se også artiklerne: DE 10 BEDSTE BUD PÅ LIGGESTOLE

 

Denne side er anmeldt af: Rebecca J. Christensen 10/10