Entrebænk:
Her er de 6 flotteste indgangsbænke

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

6 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

En entrebænk er tit det første du ser, når du kommer hjem. En entrebænk er også de første, som dine gæster ser, når de kommer på besøg. En entrébænk kan både fungere som et smart og praktisk møbel, men det kan også være en flot dekoration, som løfter indretningen i gangen eller entréen til et helt nyt niveau.

Med det store udvalg af entrebænke på markedet, kan det dog være svært at vælge den rette model. Skal du have en naturligt udseende bænk, eller går du efter et mere alternativt look? Skal du bruge bænken til praktiske årsager, eller er den udelukkende taget i brug som dekoration?

Det kan være svært at vælge, og derfor får du her en gennemgang af en lang række produkter på markedet, så det bliver lettere for dig at vælge den helt rette entrebænk til netop dit hjem.

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Rank Entrebænk - egetræ bænk med smart opbevaring

Rank er en flot og klassisk designet entrebænk. Denne bænk har også praktiske features, der gør den smart at anvende i hjemmet, netop dér hvor du har brug for den.

Mere om Rank Entrebænk

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Eg fra europæiske skove
 • Dimensioner : 42.0 (H) x 26.0 (D) x 90.0 (B) cm

Rank er fremstillet i henholdsvis massiv europæisk eg samt røget eg. De mørke ben i røget eg står i fin kontrast til det lyse egesæde, og du får derfor en bænk, der let kan indgå i moderne, nordisk indretning, hvor særligt naturlige elementer kan komme i fokus.

Rank entrebænk er også udstyret med smarte elastikker på undersiden. Disse elastikker gør det muligt at opbevare sko, indkøbsnet, handsker eller noget helt fjerde. Rank kan derfor også bruges for enden af sengen i soveværelset, hvor du kan få plads til nødvendige husartikler. Rank vil også sagtens kunne tage sig godt i ud i entréen, hvor den med sin smalle størrelse let finder en plads.

Rank måler 90 x 42 x 26 centimeter, og den er derfor let at placere i hjemmet.

Nofred Mouse - sød, lille bænk

Nofred Mouse er næste entrebænk på listen, og denne bænk har fået sit besynderlige navn gennem sit udseende. Denne bænk er nemlig udstyret med to sæt ryglæn i form af, hvad der ligner ører fra en mus.

Mere om Nofred Mouse

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Egetræsfinér med mat PU-lak
 • Dimensioner : 42,48 (W) x 28 (D) x 46,4 (H) cm

Dette er en anderledes og meget unik bænk, og du kan være sikker på, at du ikke finder en anden bænk magen til denne.

Nofred Mouse er desuden udstyret med hele seks skråtstillede ben, så du kan være sikker på, at den står solidt. Bænkens overflade har kurvede ender, og den er derfor god til hjem med børn, da de undgår at løbe ind i skarpe hjørner.

Mouse er også kort i længden, og med sine 80 cm fylder den ikke meget i gangen. Denne bænk vil passe godt ind i gangen eller endda på børneværelset, hvor de små størrelser kan få glæde af den. Den kan give børnene et sjovt at sidde, når skoene skal på om morgenen.

Nofred Mouse kan også anvendes som dekoration, og du kan stille planter eller andre dekorative elementer på den. Nofred Mouse måler 80 x 45 x 28 cm, og den kan fås i en afslappet grå farve.

Menu Afteroom entrebænk er en anderledes bænk, som har et unikt design. Denne bænk er designet af den Stockholm-baserede duo fra Taiwan, Hung-Ming Chen og Chen-Yen Wei.

Mere om Menu Afteroom Entrebænk

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Stål, Læder
 • Dimensioner : 116 (B) x 37 (D) x 60 (H) cm

I samme serie findes også en lænestol, som deler dette minimalistiske og dekonstruerede design. Denne entrébænk beskrives nemlig bedst som dekonstrueret, og her er kun medtaget de vigtigste elementer. Bænkens stel består af tynde metaltråde, som også fører op til et smart sidebord. Dette kan du bruge til opbevaring eller pynte med krukker, planter eller lignende.

Bænken er polstret med cognacfarvet læder, og det giver bænken et smart retro-udtryk. Læderet står i fin kontrast til det mørke stel, og denne bænk vil uden tvivl tiltrække opmærksomhed i entréen. Denne bænk har en god længde på hele 116 centimeter, og der er derfor god plads at benytte til enten praktiske årsager eller dekorative elementer. Menu Afteroom entrébænk måler 116 x 60 x 37 cm.

J83B entrebænk er en bænk, som er designet af den famøse Jørgen Bækmark. Han er den eneste nulevende designer tilbage fra FDB designstue.

Mere om Jørgen Bækmark J83B Entrebænk

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Eg
 • Dimensioner : 41.0 (H) x 40.0 (D) x 100.0 (B) cm

Denne entrebænk er faktisk lavet som skammel først, og sidenhen er den skaleret op til bænkestørrelse. Denne entrebænk har et flot og klassisk design, som stammer fra 1960’erne. Dette ses bl.a. i kraft af materialerne samt udtrykket.

J83B er fremstillet i matlakeret massiv eg, og overfladen består af et håndflettet natursæde. Det naturlige indtryk vil således give dig mulighed for at anvende den entrébænk i en moderne eller mere klassisk indretning. De naturlige elementer kan både komme i fokus eller tilpasse sig resten af indretningen. Denne entrébænk kan både anvendes som en praktisk løsning, men det kan også sagtens være en dekoration i sig selv, som tiltrækker opmærksomhed i en ellers afdæmpet indretning. J83B måler 100 x 41 x 37 cm, og den kan derfor sagtens finde sin plads i både mindre og mere almindelige størrelse entréer.

Sture er navnet på denne smarte og praktiske entrebænk med indbygget opbevaringsplads til alt fra sko til vanter og huer.

Mere om Sture Entrebænk

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Metal ,træ (MDF),stål
 • Dimensioner : 45.0 (H) x 90.0 (B) x 40.0 (D) cm

Sture entrebænk er en praktisk løsning for dig, der gerne vil have muligheden for at flytte rundt på dine møbler og dekorative elementer i hjemmet. Sture er nemlig udstyret med hjul, som kan låses, så bænken står fast. Dette gør også rengøringen lettere, da du nemt og hurtigt kan komme til under bænken.

Sture er fremstillet i en kombination af MDF-træ samt sort metal. Sture kan også fås i en hvid udgave, såfremt du ønsker et mere iøjnefaldende udtryk. Begge udgaver fås med et blødt søde i gråt stof. Under sædet finder du det store opbevaringsrum, som du kan bruge til beklædningsgenstande eller andre praktiske genstande.

Sture måler 90 x 40 x 45 centimeter, og den gør derfor ikke meget væsen af sig. Du kan derfor også sagtens bruge den i selv små entréer og gange.

Vi bliver ved de praktiske løsninger, og det skal nu handle om Radius entrébænk. Radius har, som de tidligere to bænke på listen, opbevaringsrum bygget ind i selve bænken, hvilket giver dig ekstra plads til huer og vanter til de små eller dig selv.

Mere om Radius Entrebænk

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Eg
 • Dimensioner : 40.0 (H) x 45.0 (D) x 145.0 (B) cm

Du kan også snildt opbevare både nøgler eller reflekser heri, så du har dem lige ved hånden, når du skal ud ad døren.

Radius er fremstillet i lyst egetræ, og den har derfor et flot og naturligt udseende. Radius har i den ene ende en afrundet kant, hvor der er en lille hylde under. Den anden side af bænken er firkantet, og du kan med fordel stille Radius i et hjørne, så den lille hylde står fri.

Under sædet finder du to skuffer, som giver dig gode opbevaringsmuligheder. Bænken står på fire små ben, som giver bænken god og solid stabilitet. Du kan med fordel pynte denne bænk med smarte puder, hynder eller skind, hvis du ønsker at tilføje farver og nuancer, så bænken passer bedre ind i netop din type indretning

Andre møbler

En lænestol kan også være en flot tilføjelse til dit hjem. De giver en behagelig og afslappet stemning, samtidig med at de fremhæver dit interiør med deres stilfulde design. Lænestole er perfekte til at slappe af i med en god bog, eller hvis du bare skal nyde en film.

Dyner til din seng

En tyngdedyne kan være et godt valg, hvis du overvejer at købe en ny dyne. Tyngdedynen er kendt for at give en jævnt fordelt vægt, der kan hjælpe med at reducere stress og spændinger i kroppen, hvilket kan resultere i en bedre nattesøvn. Så hvis du vil have en dyne, der både er komfortabel og støttende, kan det være værd at overveje en tyngdedyne. Vi har også forsøgt at samle nogle af de bedste tyngdedyner til børn, hvor vi fremhæver de forskellige fordele og ulemper.

FAQ

Hvilke materialer kan en entrébænk være lavet af?
En entrébænk kan være lavet af forskellige materialer, fx træ, metal eller stof, og kan have forskellige designs og stilarter.
Hvad er en entrébænk?
En entrébænk er en bænk, der ofte placeres i entréen og kan bruges både til opbevaring og siddepladser.
Hvad er fordelene ved en entrébænk?
En entrébænk giver mulighed for opbevaring af sko eller andre ring og kan samtidig fungere som en praktisk siddeplads i entréen.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Woud Entrebænk

Plinto Entrebænk

Angelo

Montery MON80

Carvé Entrebænk

Skagerak Maissi

Noble Entrebænk

True Entrebænk

Casa Entrebænk

Hübsch Entrebænk

Living&more Cosy Entrebænk

Hercules Entrebænk

Bloomingville Phone

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme