Fodboldmål til haven – Få masser af sjov med det rette udstyr

Når det gælder leg i haven, er der formentlig ikke et stykke redskab, der kan give jer flere timer end et fodboldmål. Uanset om ungerne har venner på besøg, eller om de bare skal tage et par skud alene, er et fodboldmål en garanteret succes til baghaven. Men der er selvfølgelig forskel på mål, og de kommer i rigtig mange forskellige varianter. Derfor er vi skrevet denne test-guide over de bedste fodboldmål til haven, der med garanti kan give jer masser af timers sjov sammen med ungerne. Her kan I derfor finde det rette mål til jer. Test-guiden er skrevet på baggrund af en række forskellige tests.

Nordic Play fodboldmål – til de små 

Nordic Play fodboldmål

Vores test-guide af fodboldmål starter i det små med et mål, der lige præcis er beregnet til de små. Målet her er beregnet børn i alderen fra 3-7 år. Det skyldes især, at målene er ret små sammenlignet med almindelige fodboldmål til haven, men også fordi de små rent faktisk selv kan flytte dette fodboldmål. Målet vejer nemlig kun 7 kg, hvilket ikke burde være et problem for børnene. 

Du får det i hvidt, hvilket gør det lidt at integrere i haven, da det er forholdsvis anonymt. Ideen er, at det er et mål, som de små kan bruge, indtil de bliver for større til det. Herefter er der faktisk mulighed for at købe to af dem, sådan at der kan spilles fodboldkamp i haven. Målene har en god størrelse til dette, da de først og fremmest ikke er særlig brede, men også på grund af den anonyme farve. Selvom I måske ikke har den største have, er der altså gode muligheder for at skabe de bedste forudsætninger for leg. 

Målet kommer i flere dele, som I så skal samle i haven. Det gør det let at transportere, hvis I skal hente det i en butik, eller hvis I får det tilsendt. Desuden er der også mulighed for at I kan skabe lidt fællesskab, når I samler fodboldmålet sammen med de små. Det vil de garanteret synes godt om.

Specifikt om fodboldmålet: 

 • Bredde: 127 cm 
 • Dybde: 65 cm 
 • Højde: 86 cm 
 • Vægt: 7,2 kg 

Se pris på Nordic Play fodboldmål – til de små hos Coop.dk Shopping

Plus fodboldmål m/træstolper – holdbart valg til de unge 

Plus fodboldmål m/træstolper

Hvis du leder efter et mål til haven, der kan holde i mange år, er det med at finde et i de rette materialer. Sådan er Plus fodboldmål, i og med at det er lavet i et meget holdbart træ. Størrelsen er perfekt til både de små og de lidt større, selvom målet ikke når størrelsen af et almindeligt mål. Dette mål er rigtig godt til alle børn, der er ved at starte deres fodboldkarriere. 

Målet er som sagt lavet af træ, der ikke er blevet farvet. Det giver det desuden et flot, naturligt look, der passer godt ind, når du stiller det op ad hækken eller hegnet. Nettet bagpå er beklædt med et net, sådan som du kender det fra de større mål. Der er mulighed for at tilkøbe ekstra net, hvis det går i stykker. Det er en fordel, da du ikke er tvunget til at skifte selve målet, sådan som det kan være ved nogle af de billige modeller. 

Når det gælder fodboldmål i træ, er det altid vigtigt, at du får det behandlet ordentligt. Stolperne på dette mål er allerede grundbehandlet, sådan at det kan stå imod vand, men det kræver stadig, at du lige giver det en olie mere eller lignende. 

Specifikt om fodboldmålet: 

 • Bredde: 300 cm 
 • Dybde: 96 cm 
 • Højde: 200 cm 
 • Skal samles 

Se pris på Plus fodboldmål m/træstolper hos Frishop.dk

Homegoal fodboldmål – gør-det-selv mål med fordele 

Homegoal fodboldmål

Hvis du er nervøs for, om et fodboldmål i almindeligt træ kan holde til dine unger, er det helt forståeligt. Det kan sagtens gå voldsomt for sig, når de sådan tonser afsted. Det kræver selvfølgelig bare, at du skaffer det rigtige mål – så skal det nok gå. Med Homegoal fodboldmål har du her et valg, der virkelig kan holde til diverse skuldertacklinger fra både store og fra små. 

Målet her er nemlig lavet i massivt træ, hvor stolperne måler 70×70 mm. Målet er derfor velegnet til de mere voksne børn, fordi det kan holde til deres vægt, hvis de kommer til at ramme målet i løbet af spillet. Desuden er nettet kraftigt, sådan at knuderne ikke løses op, hvis målet bliver brugt meget. Vægten er også hele 52 kg. Det kan gøre målet svært at flytte, men det gør også sådan, at det ikke går i stykker, når det bliver udsat for tumult. 

Du skal selv samle det her fodboldmål til haven, hvilket godt kan være lidt af en drøm for enhver gør-det-selv fodboldfar. Du kan derfor selv sørge for, at målet bliver så holdbart, som det overhoved kan blive. Med de tykke stolper og de vedlagte skruer er du godt på vej til at eje et mål, der kan holde helt indtil børnene, er flyttet hjemmefra. 

Specifikt om fodboldmålet: 

 • Bredde: 300 cm 
 • Dybde: 100 cm 
 • Højde: 200 cm 
 • Vægt: 52 kg 

Se pris på Homegoal fodboldmål hos Coop.dk Shopping

Kickmaster Ultimate Fodbold Pakke fodboldmål – drømmepakken til enhver fodboldspiller 

Kickmaster Ultimate Fodbold Pakke fodboldmål

Et fodboldmål til haven er noget, der kan give meget sjov. Men det er især også noget, som mange køber, fordi det kan give børnene bedre mulighed for at træne deres evner til fodbold. Et almindeligt mål er glimrende til dette, men der findes pakker, der er lavet til at forbedre ungernes drible- og skydeevner. Her kan især nævnes Kickmaster Ultimate pakken. 

Pakken indeholder et mål, kegler, ringe, en bold, frisparks målere og en bold. Med andre ord indeholder den alt det, der skal til, for at børnene selv kan træne ude i haven. Keglerne kan bruges til at øve dribling, mens frispark målerne kan gøre sådan, at de kan sparke med den samme afstand hver gang. Det kan træne rigtig meget muskelhukommelse, der er essentielt, hvis de ønsker at blive bedre. Forskellen kan især mærkes, når der skal spilles rigtig fodboldkamp. 

Pakken kan bruges af børn over 5 år, men selve målet kan bruges af alle aldre. Det er en mindre størrelse, men kan sagtens bruges til at øve afstandsbedømmelse og frispark, samt bruge det som almindelig målskive. Desuden kommer pakken også med en håndbog, der indeholder 20 forskellige spil til målet. Håndbogen er på engelsk, så det kan være en god ide at sidde jer sammen med børnene, hvis de skal bruge den. 

Specifikt om fodboldmålet: 

 • Bredde: 121 cm 
 • Højde: 91 cm 
 • Let væg 

Se pris på Kickmaster Ultimate Fodbold Pakke fodboldmål hos only4kids.dk

Sklz Goal EE fodboldmål – legetøj der kan samle vennerne 

Sklz Goal EE fodboldmål

Selvfølgelig er der mange grunde til, at du erhverver et fodboldmål. Ofte er det dog simpelt – det er noget, der skal kunne bruges til leg. Sklz Goal EE fodboldmål er det perfekte mål til ungerne, når de skal ud og spille sammen med vennerne. Det er holdbare mål, som du får to af, når du køber det. Målene kan derfor både bruges i haven, når børnene leger alene, men kan bestemt også bruges som mål i en seriøs fodboldkamp. 

Selve Sklz Goal EE fodboldmål er ikke ligesom andre mål, og har den gode egenskab, at det kan transporteres. Målene kan nemlig foldes sammen, sådan at de kan blive helt flade. Du får en pose med til hvert mål, sådan at du nemt og bekvemt kan tage dem med dig, når du aflevere børnene ved deres kammerater. De passer perfekt i bilen. 

Hvis du vil have mål, der kan samle ungernes kammerater i en god, gammeldags fodboldkamp, er det disse mål, du skal have fat i. Målene kan bæres af de små, sådan at de faktisk selv kan tage dem med, når du går om til vennerne. Du behøver ikke være nervøs for, at målene ikke holder. Det elastiske materiale knækker ikke så let, uanset hvor hårdt børnene nu end bruger det. 

Specifikt om fodboldmålet: 

 • Bredde: 120 cm 
 • Højde: 90 cm 
 • Kan foldes sammen og puttes i pose 

Se pris på Sklz Goal EE fodboldmål hos Apuls.dk

My Hood Goal Madrid fodboldmål – en god mulighed for at træne præcision

My Hood Goal Madrid fodboldmål Leder I efter et mål, der er let at sætte op, og som kan holde til selve de hårdeste skud? Så burde I nok lytte lidt ekstra med nu. For med et My Hood Goal Madrid får I en nem løsning, der kan sættes op af alle, uanset hvor meget erfaring I har med at sætte mål op. En del af de andre mål her i test-guiden skulle nemlig samles med skruer og diverse ting. Dette mål er let at sætte op, og kan holdes fast med pløkker, sådan at det står helt fast. 

Dette mål er lavet i holdbart galvaniseret stål. I stedet for at komme med et traditionelt net, kommer målet med en dug, hvorpå der er mulighed for at træne præcision. Dugen har nemlig målskiver på, hvilket gør det nemt for børnene at se, hvordan de rammer, hver gang de skyder. Der er huller til at ramme i ved hvert hjørne. På den måde kan børnene træne deres evner til at skyde forbi målmanden, sådan at de ikke rammer forbi, når det virkeligt gælder. 

My Hood Goal madrid er en god løsning til jer, der ikke ønsker for meget bøvl med et eventuelt fodboldmål til haven. Med dugen kan børnene have masser af sjov, selvom vennerne ikke er på besøg. Det er altid muligt at fjerne den, når kampen skal til at begynde. 

Specifikt om fodboldmålet: 

 • Bredde: 300 cm 
 • Dybde: 90 cm 
 • Højde: 200 cm 
 • Vægt: 28,5 kg 

Se pris på My Hood Goal Madrid fodboldmål hos only4kids.dk

PowerShot Håndboldmål – målet med alverdens muligheder 

PowerShot Håndboldmål

Okay, så PowerShot Håndboldmål er ikke et fodboldmål. Alligevel er det dog taget med i test-guiden, fordi bredden og højden på målet er lige så stor, som mange af de andre her i test-guiden. Dog er dette mål lavet af en yderst holdbar plastik, der gør, at det kan være en god valgmulighed for det hjem, der er lidt nervøse for, om deres mål kan holde til den vilde leg. Plastik er et godt materiale, der kan udstå vind og vejr, samt vilde børn. 

Målet er malet i de klassiske farver, der er så velkendte fra målene i idrætshallen. Det gør, at målet får et mere professionelt udseende. Målet her bruges også i den tyske Bundes Liga, hvilket yderligere er et udsagn om, hvor holdbart og alsidigt et mål, vi har med at gøre. Dette mål er derfor ikke bare et hvilket som helst mål. 

Hvis I leder efter en holdbar løsning, der hverken kræver for meget vedligeholdelse eller reparation, er målet her et godt bud til jer. Målet kan både bruges til håndbold- og fodboldtræning, hvilket godt kan blive rart, hvis børnene beslutter at beskæftige sig med hver sin hobby. Her er der i hvert fald ingen problemer, når det skal besluttes, om I skal have et håndbold- eller fodboldmål i haven.  

Specifikt om fodboldmålet: 

 • Bredde: 300 cm 
 • Højde: 200 cm
 • Plastik, holdbar mod vind og vejr 

Se pris på PowerShot Håndboldmål hos Legehjulet.dk

Bestplay fodboldmål – perfekt til de kommer verdensstjerner

Bestplay fodboldmål

Bestplay er hurtig blevet et firma, der leverer mange mål til de danske familier. Det er heller ikke svært forstå hvorfor. Målene kommer nemlig med en række af egenskaber, der gør dem perfekt til både de helt seriøse fodboldentusiaster, men også til dem, der bare gerne vil have lov til at øve deres boldøje i fred og ro. 

Målet her kommer i galvaniseret stål, og har samtidig en flot, mat overflade i sort. Det giver et stilrent udseende, og er samtidig vidne om, at det ikke er et hvilken som helst fodboldmål, der er med at gøre. Med denne model er det ikke nødvendigt at finde boremaskinen frem. Du kan hurtigt og let samle målet ved hjælp af et easy-click system. På den måde er målet også let at tage ned, når vinteren kommer, eller hvis I bare vil have målet flyttet. 

Med dette mål følger også en præcisionsdug, hvor børnene har mulighed for at øve deres skud. Hullerne, som de skal sigte efter, er i forskellige størrelse, sådan at de konstant kan udfordre sig selv. Dugen sættes på målet med gummibånd, hvilket gør det let at fastsætte og tage af igen. Samtidig holder dugen til, at ungerne når de høje hastigheder med deres skud, når de bliver rigtig øvet.

Specifikt om fodboldmålet: 

 • Bredde: 300 cm 
 • Dybde:  104 cm 
 • Højde: 200 cm 
 • Vægt: 28 kg

Se pris på Bestplay fodboldmål hos moreland.dk

JumpMaster fodboldmål – få det maksimale ud af haven og trampolinen 

JumpMaster fodboldmål

Det er begrænset, hvor meget plads du har i haven. Der kan ikke være plads til alle børnenes legesager, med mindre du sørger for at investere i de rette ting. Hvis du har sat grænset ved børnenes trampolin, og de nu beder om et fodboldmål, burde du måske overveje at kombinere de to. 

Med et JumpMaster fodboldmål kan du netop dette. Målet er nemlig så smart, at det kan sættes under trampolinen. Målet sættes imellem stolperne på trampolinen, og kan dermed fungere som et helt almindeligt mål, til trods for at det ikke tager nogen plads i haven – i hvert fald ingen plads, der ikke allerede er taget. 

Målet kan findes i flere forskellige længder. Det eneste du skal være opmærksom på, er at du får købt de længder, der passer til jeres trampolin. Fodboldmålets længde skal passe til afstanden mellem stolperne på trampolinen. Derfor kan du vælge mellem 300 cm, 365 cm og 430 cm. 

JumpMaster har også den fordel, at det kan være et billigt alternativ til de større mål. Uanset om børnene ønsker sig et mål eller ej, kan det derfor være en god investering, der med garanti kan være med til at give masser af sjove øjeblikke i haven. Desuden får du målskive i målet, sådan at det også kan bruges til træning. 

Specifikt om fodboldmålet: 

 • Kan sættes under trampolinen 
 • Størrelser: 300 cm, 365 cm og 430 cm 
 • Med målskive 

Se pris på JumpMaster fodboldmål hos abilica

Exit Scala Aluminium fodboldmål – professionelt mål til alle 

Exit Scala Aluminium fodboldmål

Et fodboldmål skal helst være noget, der kun skal købes en gang. Selvfølgelig kan det være, at du køber dem efter ungernes størrelse, men hvis du køber et fodboldmål til haven med standard bredde og højde, skal det helst kunne holde. Det kan et Exit Scala mål i den grad. 

Målet her er nemlig lavet i aluminium. Aluminium er et yderst let og holdbart materiale, der kan holde i rigtig mange år. Fordelen er, at du får et mål med professionel holdbarhed, uden at det skal blive for tungt for ungerne at bære rundt på det. Rammen har en god tykkelse, der stadig sikrer, at ungerne kan ramme stolpen, alle de gange de vil. Målet skal nok holde til det. 

Desuden får I et flot ydre. Aluminium har en flot farve, en slags børstet stål, der får målet til at afspejle den hårdhed, det har. Desuden er nettet lavet med tykt reb, sådan at det ikke går løst, selvom det bliver brugt meget. Desuden er det også let at skifte, hvis det skulle blive nødvendigt i løbet af målets levetid. Hvis I leder efter et holdbart fodboldmål til haven, er det umuligt at komme uden om Exit Scalas design. Her får I rigtig mange timers fodbold. 

Specifikt om fodboldmålet: 

 • Bredde: 220 cm 
 • Dybde: 80 cm 
 • Højde: 120 cm 
 • Vægt: 22 kg 

Se pris på Exit Scala Aluminium fodboldmål hos EURO TOYS

Street fodboldmål – hurtigt at sætte op til den spontane kamp 

Street fodboldmål

Det er ikke alle fodboldmål, der skal stå i haven. Det kan være en fordel for dig, der har en stor gårdsplads eller indkørsel, da det giver mulighed for at have målet stående her i stedet. Det kan især bruges, hvis børnene er blevet grebet af den bølge af street fodbold, som så mange andre. Hvis dette er tilfældet, kan du investere i et Street fodboldmål, der lige præcis er beregnet til, at du har den stående på fast grund. 

Selvom du ikke skal have det her fodboldmål i haven, er det altså stadig en fin egenskab, at målet er så robust, som det er. Især fordi det skal stå på hård grund, og dermed kan tage nogle skader, hvis børnene løber ind i den. Målet har en flot, blå farve, der kan passe godt ind med resten af hjemmets legesager. Desuden er nettet holdbart, og sat fast med poser ved selve målet, sådan at det ikke falder af, når det bliver brugt. 

Fodboldmålet her holder let til vind og vejr, og pengene er derfor godt givet ud. Dette mål er især beregnet de mindste, altså dem, der endnu ikke skyder så hårdt. Alligevel får du stadig et net og en ramme, der er meget robust. Hvis du leder efter det perfekte mål, som de små kan bruge i gårdspladsen, så er dette mål et godt bud. 

Specifikt om fodboldmålet: 

 • Bredde: 50 cm 
 • Dybde: 45 cm 
 • Højde: 80 cm 

Se pris på Street fodboldmål hos Børn i balance

Nordic Play Pro Goal fodboldmål – opgradering fra det almindelige fodboldudstyr

Nordic Play Pro Goal fodboldmål

Vi har tidligere i test-guiden beskæftiget os med Nordic Play. Tidligere var det et glimrende fodboldmål til haven, hvis ungerne først lige er begyndt til fodbold. Nu tager vi skridtet videre og kigger på et produkt, der især kan bruges af børnene, der har gået til fodbold længe. Faktisk tager vi et stort skridt mod en billig storebror til førnævnte version. 

Nordic Play Pro Goal er mål i en flot, hvid farve. Det kan derfor virke meget professionelt, til trods for at målet ikke er særlig stort. Som sagt er det et mål, der især kan holde til de lidt større børn. Det første Nordic Play mål var tilregnet børn i alderen 3-7 år, imens dette sagtens kan bruges af dem, der er lidt ældre. Fordelen er, at det er let at sætte op og tage ned, hvis vejret bliver dårligt. Samtidig kommer der en fin taske, sådan at målet let kan transporteres, hvis I mangler et fodboldmål til haven, når I skal i sommerhus. 

Til målet følger der 10 pløkker, der kan fastmontere målet. På den måde bliver det hverken taget af vinden eller de hårde skud. Målet er let at rengøre. Faktisk så let, at du bare kan gøre det med en våd klud og noget sæbevand. 

Specifikt om fodboldmålet: 

 • Bredde: 165 cm 
 • Dybde: 76 cm 
 • Højde: 135 cm 

Se pris på Nordic Play Pro Goal fodboldmål hos frishop.dk

Sklz Quickster Combo Goal – målet der kan bruges alene og med andre 

Sklz Quickster Combo Goal

Igen skal vi have fat i et produkt fra en producent, som vi allerede har nævnt. Sklz skal især nævnes på grund af de gode egenskaber, som alle deres mål har. Især kan det nævnes, at rigtig mange af dem er transportable. Derfor er de perfekte, hvis dine børn vil have dem med ud til vennerne, hvilket bestemt ikke er noget, der er givet med andre fodboldmål i haven. 

Dette produkt fra Sklz er ingen undtagelse. Du får en smart taske med, der kan bruges, når børnene ønsker at transportere målet. Det er selvfølgelig en klar fordel, men lige præcis Quickster Combo Goal er faktisk også god, hvis ungerne skal bruge det alene. Dette mål kan nemlig både fungere som et traditionelt fodboldmål, men kan også fungere som en skydeskive, der aflevere bolden tilbage. 

Du kan nemlig hurtigt montere en dug, der både har elastik og målskive, sådan at bolden kommer tilbage, når nettet bliver ramt. Det kan give børnene rigtig mange sjove timer, selv hvis de bare skal spille alene. Derfor kan målet være rigtig god som et alsidig stykke legetøj, i og med at det både kan bruges sammen med vennerne og alene. 

Målet er lavet i robuste konstruktioner, hvor især hjørnerne er forstærket. Yderligere er nettet et tre-lags net, hvilket betyder, at det er enormt svært at ødelægge. Målet her kan derfor give rigtig mange muligheder, og er samtidig noget, dine børn kan have i meget lang tid. 

Specifikt om fodboldmålet: 

 • Kan transporteres 
 • Kommer med skydedug 
 • Holdbar og robust 

Se pris på Sklz Quickster Combo Goal hos Apuls.dk

Se også denne artikel på Fog-Artikler: Guide til at finde det rigtige fodboldmål til haven

Bestway Oppustelig fodboldmål – den lette løsning til de allermindste

Bestway Oppustelig fodboldmål Vi har endnu ikke haft et fodboldmål til haven, der især er beregnet til de allermindste i flokken. Derfor slutter vi også af med et, der kan skabe rigtig mange smil, når sommerens fodboldkampe skal stå. Bestway har nemlig lavet et oppustelig mål. Målet er derfor rigtig god til de små, der endnu ikke har fået styr på benene. Med dette mål kommer de bestemt ikke til skade. 

Målet er farvet i klassisk sort og hvid. Derfor leder det også tankerne hen på et rigtigt fodboldmål, sådan som børnene måske har set det i fjernsynet. Som sagt er målet oppustelig, og det kan derfor nemt sættes op og tages ned, sådan som I ønsker det. Det er derfor også en god løsning til dig, der ikke vil have et fodboldmål til at stå permanent i haven. Her kan du altid bare tage det ned, når der skal slås græs. 

Det er klart, at fodboldmålet her måske ikke er det mest holdbare. Til gengæld sikrer det, at dine børn ikke slår sig, når de bruger det. Desuden er det et billigt alternativt til et større mål, som de små måske ikke får lige så meget sjov ud af. 

Specifikt om fodboldmålet: 

 • Bredde: 137 cm 
 • Dybde: 122 cm 
 • Højde: 213 cm

Se pris på Bestway Oppustelig fodboldmål hos only4kids.dk

Læs også: TESTANMELDELSE AF BERG TRAMPOLINER – DE 10 BEDSTE HAVETRAMPOLINER FRA BERG

Måske kunne du også være interesseret i at læse ELECTRIC BIKE TEST 2020 – HERE IS THE BEST ELECTRIC BIKE

Denne side er anmeldt af: Laurits N. Thygesen 10/10