Test-oversigt: Fodboldmål
De 8 bedste robuste fodboldmål

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

8 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Når det gælder leg i haven, er der formentlig ikke et stykke redskab, der kan give jer flere timer end et fodboldmål. Uanset om ungerne har venner på besøg, eller om de bare skal tage et par skud alene, er et fodboldmål en garanteret succes til baghaven. Men der er selvfølgelig forskel på mål, og de kommer i rigtig mange forskellige varianter. Derfor er vi skrevet denne test-guide over de bedste fodboldmål til haven, der med garanti kan give jer masser af timers sjov sammen med ungerne. Her kan I derfor finde det rette mål til jer. Test-guiden er skrevet på baggrund af en række forskellige tests.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Bedst til en mindre have

Nordic Play fodboldmål - til de små

Vores test-guide af fodboldmål starter i det små med et mål, der lige præcis er beregnet til de små. Målet her er beregnet børn i alderen fra 3-7 år. Det skyldes især, at målene er ret små sammenlignet med almindelige fodboldmål til haven, men også fordi de små rent faktisk selv kan flytte dette fodboldmål.

Nordic Play fodboldmål
Bedst til en mindre have
 • Lavet af holdbart trykimprægneret fyrretræ
 • God størrelse til børn i alderen 3-7 år
 • Letvægtsdesign, der er nemt at flytte

Mere om Nordic Play fodboldmål

SPECIFIKATIONER

 • Bredde: 127 cm
 • Dybde: 65 cm
 • Højde: 86 cm
 • Vægt: 7,2 kg

Målet vejer nemlig kun 7 kg, hvilket ikke burde være et problem for børnene. Du får det i hvidt, hvilket gør det lidt at integrere i haven, da det er forholdsvis anonymt. Ideen er, at det er et mål, som de små kan bruge, indtil de bliver for større til det. Herefter er der faktisk mulighed for at købe to af dem, sådan at der kan spilles fodboldkamp i haven.

Målene har en god størrelse til dette, da de først og fremmest ikke er særlig brede, men også på grund af den anonyme farve. Selvom I måske ikke har den største have, er der altså gode muligheder for at skabe de bedste forudsætninger for leg. Målet kommer i flere dele, som I så skal samle i haven. Det gør det let at transportere, hvis I skal hente det i en butik, eller hvis I får det tilsendt. Desuden er der også mulighed for at I kan skabe lidt fællesskab, når I samler fodboldmålet sammen med de små. Det vil de garanteret synes godt om.

Bedste alsidige valg

Dette fodboldmål er populært på onlyforkids.dk i small. Det er netop, hvad disse fodboldmål egner sig til – de små fodboldspillere. Målene er lavet til mindre børn, som kan spille masser af fodbold i haven.

Target Sport Juniormål i plast - 2 stk. inkl. bold og pumpe
Bedste alsidige valg
 • Fint net, der også er velegnet til hockey
 • Meget stærke plastrammer
 • Inkluderer lille plastikbold og pumpe

Mere om Target Sport Juniormål i plast - 2 stk. inkl. bold og pumpe

SPECIFIKATIONER

 • 2 fodboldmål, 1 bold i plast og 1 pumpe
 • Mål: 110 x 90 x 60 cm
 • Materiale: Plast Ø44 cm
 • Inkl. net med 5×5 cm masker

Børn begynder med at spille fodbold helt ned til, når de er 4-5 år, og med disse mål kan de starte, så tidligt som de gerne vil. Målene er med fintmaskede net, så de kan også passe godt til hockey, og på den måde er de multifunktionelle. Med fodboldmålene følger en bold i plast, som er nem for de små børn at skyde til.

Når de bliver lidt ældre, kan de sagtens bruge en læderbold til at skyde i målene, da målene godt kan holde til det. For de små børn kan det være svært at skyde til en tung læderbold. Der kan de begynde med en bold i plast, som vil give dem en større succesoplevelse. Målene passer i størrelsen til de små størrelser, så det heller ikke bliver for nemt at score. Målene vil give masser af glæde hos dine børn, og der er ingen tvivl om, at de her kan drømme sig til at være Ronaldo, Messi eller andre af de store stjerner. Drømmen starter i de små og simple glæder.

Target Sports juniormål er oplagte til de mindre børn, som kan boltre sig i haven med fodboldmålene og bolden i plast. Når bolden er tom for luft, kan den pumpes igen med boldpumpen. Børnene vil elske, at det er fodboldmål, som passer til dem i størrelsen, og de kan øve sig med bolden i plast, indtil de bliver klar til en læderbold. 

Fodboldmålene er gode til at have stående i haven. De er lette at bære, men skal dog skilles ad for at tage med på tur. Målene er dog nemme at samle, og I kan gøre det sammen som et familieprojekt. Farverne er hvide og blå, hvilket er helt fint til at have stående i haven. Der er gode forudsætninger for timevis af underholdning for dem, der elsker at være aktive og spille bold.

Bedste valg for ældre børn

Homegoal Pro Senior Fodboldmål - Sort - stabilt i solidt fyrretræ

 • 4,5 ud af 5 stjerner på Google Shopping

Grunden til dette fodboldmål er så populært, da det ikke blot egner sig godt til at spille fodbold og skyde på mål, men også er super flot designmæssigt. Dette fodboldmål er aldeles stabilt, og det egner sig rigtig godt til at have stående i haven året rundt. Der er ikke noget værre end et fodboldmål, der bliver fyldt med alger eller bliver ødelagt af en mindre storm i oktober måned. Homegoals fodboldmål er produceret af massivt fyrretræ, som er modstandsdygtigt i det danske vejr.

Homegoal Pro Senior Fodboldmål - Sort
Bedste valg for ældre børn
 • Kan stå udendørs hele året rundt
 • Lavet af stabile materialer med et stærkt net
 • Rustfri skruer og hæfteklammer

Mere om Homegoal Pro Senior Fodboldmål - Sort

SPECIFIKATIONER

 • Mål: 200 x 160 x 90 cm
 • Materiale: Solidt fyrretræ 39 x 70 mm
 • Behandlet med grunder og 2 lag træbeskyttelse
 • Afrundede kanter
 • Rustfrit skruer og kramper
 • Net: 3 mm
 • Kræver ikke fastgørelse
 • Farve: Sort

Vi ved, at det danske vejr er meget ustabilt, men børnene vil naturligvis gerne spille bold hele året rundt, og det vil du også gerne opfordre dem til. Det er sundt og godt for os at få masser af frisk luft og motion hele året rundt, om det så regner eller blæser. Her kan børnene komme ud og spille hele året, for fodboldmålet har et net med en tykkelse på 3 mm, hvilket er noget af det kraftigste, der findes. Ingen vind vil ødelægge dette fodboldmål.

Derudover er det imprægneret og malet, har afrundede kanter, så man heller ikke skal frygte for splinter. Målet er super flot, og du skal som forælder derfor ikke frygte for at have et lysende, hvidt plastikmål stående, eller et fodboldmål i træ som bliver fyldt med alger.

Dette fodboldmål skal du købe, hvis du har børn, der ikke er helt små, men heller ikke er klar til et rigtigt fodboldmål. Hvis du går lidt op i udseendet på din have, skal du helt sikkert også købe dette fodboldmål, som er flot i fyrretræ og malet sort. 

Fodboldmålet egner sig til mellem børn, og det er super robust og stabilt. Det er en god investering, da det vil holde længe. Selvom prisen er lidt dyr, kan det meget bedre betale sig end nogle plastik fodboldmål, som ikke holder helt så længe. Her kan børnene skyde på mål, eller du kan købe to, så de kan spille kamp

Homegoal fodboldmål - gør-det-selv mål med fordele

 • 4,5 ud af 5 stjerner på Google Shopping

Hvis du er nervøs for, om et fodboldmål i almindeligt træ kan holde til dine unger, er det helt forståeligt. Det kan sagtens gå voldsomt for sig, når de sådan tonser afsted.

Mere om Homegoal fodboldmål

SPECIFIKATIONER

 • Bredde: 300 cm
 • Dybde: 100 cm
 • Højde: 200 cm
 • Vægt: 52 kg

Det kræver selvfølgelig bare, at du skaffer det rigtige mål – så skal det nok gå. Med Homegoal fodboldmål har du her et valg, der virkelig kan holde til diverse skuldertacklinger fra både store og fra små. Målet her er nemlig lavet i massivt træ, hvor stolperne måler 70×70 mm. Målet er derfor velegnet til de mere voksne børn, fordi det kan holde til deres vægt, hvis de kommer til at ramme målet i løbet af spillet. Desuden er nettet kraftigt, sådan at knuderne ikke løses op, hvis målet bliver brugt meget.

Vægten er også hele 52 kg. Det kan gøre målet svært at flytte, men det gør også sådan, at det ikke går i stykker, når det bliver udsat for tumult. Du skal selv samle det her fodboldmål til haven, hvilket godt kan være lidt af en drøm for enhver gør-det-selv fodboldfar. Du kan derfor selv sørge for, at målet bliver så holdbart, som det overhoved kan blive. Med de tykke stolper og de vedlagte skruer er du godt på vej til at eje et mål, der kan holde helt indtil børnene, er flyttet hjemmefra.

Kickmaster Ultimate Fodbold Pakke fodboldmål - drømmepakken til enhver fodboldspiller

t fodboldmål til haven er noget, der kan give meget sjov. Men det er især også noget, som mange køber, fordi det kan give børnene bedre mulighed for at træne deres evner til fodbold.

Mere om Kickmaster Ultimate Fodbold Pakke fodboldmål

SPECIFIKATIONER

 • Bredde: 121 cm 
 • Højde: 91 cm
 • Let væg

Et almindeligt mål er glimrende til dette, men der findes pakker, der er lavet til at forbedre ungernes drible- og skydeevner. Her kan især nævnes Kickmaster Ultimate pakken. Pakken indeholder et mål, kegler, ringe, en bold, frisparks målere og en bold. Med andre ord indeholder den alt det, der skal til, for at børnene selv kan træne ude i haven. Keglerne kan bruges til at øve dribling, mens frispark målerne kan gøre sådan, at de kan sparke med den samme afstand hver gang.

Det kan træne rigtig meget muskelhukommelse, der er essentielt, hvis de ønsker at blive bedre. Forskellen kan især mærkes, når der skal spilles rigtig fodboldkamp. Pakken kan bruges af børn over 5 år, men selve målet kan bruges af alle aldre. Det er en mindre størrelse, men kan sagtens bruges til at øve afstandsbedømmelse og frispark, samt bruge det som almindelig målskive. Desuden kommer pakken også med en håndbog, der indeholder 20 forskellige spil til målet. Håndbogen er på engelsk, så det kan være en god ide at sidde jer sammen med børnene, hvis de skal bruge den.

Bestplay fodboldmål - perfekt til de kommer verdensstjerner

Bestplay er hurtig blevet et firma, der leverer mange mål til de danske familier. Det er heller ikke svært forstå hvorfor. Målene kommer nemlig med en række af egenskaber, der gør dem perfekt til både de helt seriøse fodboldentusiaster, men også til dem, der bare gerne vil have lov til at øve deres boldøje i fred og ro.

Mere om Bestplay fodboldmål

SPECIFIKATIONER

 • Bredde: 300 cm
 • Dybde: 104 cm
 • Højde: 200 cm
 • Vægt: 28 kg

Målet her kommer i galvaniseret stål, og har samtidig en flot, mat overflade i sort. Det giver et stilrent udseende, og er samtidig vidne om, at det ikke er et hvilken som helst fodboldmål, der er med at gøre. Med denne model er det ikke nødvendigt at finde boremaskinen frem. Du kan hurtigt og let samle målet ved hjælp af et easy-click system.

På den måde er målet også let at tage ned, når vinteren kommer, eller hvis I bare vil have målet flyttet. Med dette mål følger også en præcisionsdug, hvor børnene har mulighed for at øve deres skud. Hullerne, som de skal sigte efter, er i forskellige størrelse, sådan at de konstant kan udfordre sig selv. Dugen sættes på målet med gummibånd, hvilket gør det let at fastsætte og tage af igen. Samtidig holder dugen til, at ungerne når de høje hastigheder med deres skud, når de bliver rigtig øvet.

Exit Scala Aluminium fodboldmål - professionelt mål til alle

 • 4,6 ud af 5 stjerner på Google Shopping

Et fodboldmål skal helst være noget, der kun skal købes en gang. Selvfølgelig kan det være, at du køber dem efter ungernes størrelse, men hvis du køber et fodboldmål til haven med standard bredde og højde, skal det helst kunne holde.

Mere om Exit Scala Aluminium fodboldmål

SPECIFIKATIONER

 • Bredde: 220 cm 
 • Dybde: 80 cm
 • Højde: 120 cm
 • Vægt: 22 kg

Det kan et Exit Scala mål i den grad. Målet her er nemlig lavet i aluminium. Aluminium er et yderst let og holdbart materiale, der kan holde i rigtig mange år. Fordelen er, at du får et mål med professionel holdbarhed, uden at det skal blive for tungt for ungerne at bære rundt på det. Rammen har en god tykkelse, der stadig sikrer, at ungerne kan ramme stolpen, alle de gange de vil. Målet skal nok holde til det.

Desuden får I et flot ydre. Aluminium har en flot farve, en slags børstet stål, der får målet til at afspejle den hårdhed, det har. Desuden er nettet lavet med tykt reb, sådan at det ikke går løst, selvom det bliver brugt meget. Desuden er det også let at skifte, hvis det skulle blive nødvendigt i løbet af målets levetid. Hvis I leder efter et holdbart fodboldmål til haven, er det umuligt at komme uden om Exit Scalas design. Her får I rigtig mange timers fodbold.

Nordic Play Pro Goal fodboldmål - opgradering fra det almindelige fodboldudstyr

Vi har tidligere i test-guiden beskæftiget os med Nordic Play. Tidligere var det et glimrende fodboldmål til haven, hvis ungerne først lige er begyndt til fodbold.

Mere om Nordic Play Pro Goal fodboldmål

SPECIFIKATIONER

 • Bredde: 165 cm
 • Dybde: 76 cm
 • Højde: 135 cm

Nu tager vi skridtet videre og kigger på et produkt, der især kan bruges af børnene, der har gået til fodbold længe. Faktisk tager vi et stort skridt mod en billig storebror til førnævnte version. Nordic Play Pro Goal er mål i en flot, hvid farve. Det kan derfor virke meget professionelt, til trods for at målet ikke er særlig stort. Som sagt er det et mål, der især kan holde til de lidt større børn. Det første Nordic Play mål var tilregnet børn i alderen 3-7 år, imens dette sagtens kan bruges af dem, der er lidt ældre.

Fordelen er, at det er let at sætte op og tage ned, hvis vejret bliver dårligt. Samtidig kommer der en fin taske, sådan at målet let kan transporteres, hvis I mangler et fodboldmål til haven, når I skal i sommerhus. Til målet følger der 10 pløkker, der kan fastmontere målet. På den måde bliver det hverken taget af vinden eller de hårde skud. Målet er let at rengøre. Faktisk så let, at du bare kan gøre det med en våd klud og noget sæbevand.

Se også denne artikel på Fog-Artikler: Guide til at finde det rigtige fodboldmål til haven

FAQ

Hvilke fodboldmål til haven er de bedste?
Hvilke fodboldmål, der er de bedste til have, kommer an på, hvad du skal bruge dem til. Nordic Play Fodboldmål egner sig godt til de små fodboldspillere, hvilket Target Sport Juniorsæt i plast også gør. Er det derimod til de lidt større børn, så er Homegoal Pro Senior Fodboldmålene gode.
Når du skal vælge et fodboldmål til haven, så bør du overveje, hvilken aldersgruppe de personer har, som skal bruge målene. Du kan finde mål både til store og små børn, men du kan også finde mere professionelle mål, hvis det er voksne, som gerne vil øve deres færdigheder.
Hvorfor er fodboldmål til haven så dyre?
Prisen på fodboldmål til haven variere, hvormed du sagtens kan finde nogle billige mål, som er gode at bruge. Grunden, til at nogle fodboldmål dog er så dyre, skyldes, at mål af en god kvalitet bliver lavet til, at de bedre kan holde til alt slags vind og vejr.
Hvor stort er et fodboldmål i fuld størrelse?
Et 11 mands fodboldmål, som er et fodboldmål i fuld størrelse, måler 732 cm i bredden og 244 cm i højden. Dermed er det alt for stort til de fleste haver, hvormed du sagtens kan finde meget mindre mål, sådan at du og dine børn kan øve jeres fodboldevner derhjemme.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

My Hood Goal Madrid fodboldmål

Hudora Fodboldmål - 300x200 cm

Sklz Goal EE fodboldmål

Bestway Oppustelig fodboldmål

PowerShot Håndboldmål

Sklz Quickster Combo Goal

Plus fodboldmål m/træstolper

JumpMaster fodboldmål

Street fodboldmål 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme