Føntørrer test-guide:
Her er de 7 bedste hårtørrere

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

7 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Føntørren er helt afgjort en af de mest brugte elektriske apparater vi har på badeværelset. Netop føntørreren er noget både mænd og kvinder benytter, til trods for at man typisk vil kæde føntørreren sammen med netop kvinder.

At vælge den helt rette føntørrer kan dog være svært, hvorfor at vi har udarbejdet denne føntørrer test-guide. Med et stort udvalg, så er det også fristende blot at vælge den billigste model, men er dette nu også den bedste løsning? Funktionaliteterne på hårtørrer/føntørrer udvikles konstant, hvilket afføder at enkelte føntørrer kan henvende sig til helt specielle formål.

Du ønsker med garanti en føntørrer, som ikke efterlader dit hår kruset og tørt. Samtidig kunne det måske også være rart, hvis lydniveauet var til at overkomme? Der findes modeller, som har lige netop de funktioner, som du med garanti efterspørger. Så snup en kop kaffe, og bliv med vores gennemgang af de bedste føntørrere klogere på hvilken model du skal vælge.

I denne føntørrer test kan du:

 • Få en uvildig og ikke mindst grundig gennemgang af markedets bedste føntørrer
 • Få hjælp til at vælge den rette føntørrer ud fra vores overskuelige liste af testvindere og topscorere i test.

Det skal du overveje, inden du køber en hårtørrer:

Praktik: Din føntørrer skal først og fremmest kunne tørre dit hår – det er det praktiske. Men den skal også være til at opbevare, og du skal have nogle muligheder for indstillinger. Når det kommer til det praktiske, skal du være klar over, hvad du har plads til, og hvordan du vil opbevare den. En føntørrer med krog er for eksempel en kæmpe fordel, hvis pladsen er trang.
Ydeevne og indstillinger: Din hårtørrer skal ikke blive for varm eller overophede, og den skal kunne tørre dit hår nænsomt, så det ikke knækker.En føntørrer skal have flere indstillinger, så du kan skrue op og ned for varmen, som du har behov for.
Design: Et godt design er ikke bare ensbetydende med, at føntørreren ser flot og strømlinet ud. Når designet er godt, skal føntørreren ligge godt i din hånd. Knapperne skal være til at betjene, helst med én hånd, så du kan tørre imens, og den potentielle ledning skal ikke være for stiv eller besværlig.
Pris: En hårtørrer er en følsom maskine, og det er ikke én, du bør spare på. Brug hellere lidt ekstra tid og penge på at anskaffe dig én, der er ordentlig, frem for at få et produkt med hjem, som bare vil ødelægge dit hår.
Hvad siger forbrugere og eksperter: Vi anbefaler, at du bruger lidt tid på at tjekke anmeldelser fra forbrugere, der har prøvet produktet, og eksperter på området. Anmeldelser fra kunder og eksperter giver et grundigt indblik i hvert produkt og hjælper dig med at træffe den bedste beslutning. 

arrow-more

Redaktionens anbefalinger

Vores Anbefaling

GHD Air - hurtig hårtørring uden krusning

 • 6 ud af 6 stjerner – Femina.dk
 • 10 ud af 10 point – The Hair Room

GHD Air er en føntørrer som befinder sig helt i toppen, hvorfor at denne model også indtager første pladsen i vores føntørrer test. GHD har i mange år udviklet fantastiske produkter til håret, hvor deres seneste udvidelse i sortimentet har ledt til denne helt fantastiske model.

 

GHD Air
Vores Anbefaling
 • Testvinder – Beautyheaven Award
 • Gode anmeldelser
 • Ion-teknologi

Mere om GHD Air

SPECIFIKATIONER

 • Ion-teknologi.
 • Strømkabel på 3 meter
 • Inkl. 2 føn-næb
 • Velegnet både til mænd og kvinder
 • Temperatur- og styrkeregulering

GHD air er en nyere føntørrer, som får ualmindeligt gode anmeldelser over hele linjen, hvor både testresultaterne, samt anmeldelserne fra brugerne er helt i top. En luksuriøs føntørrer, som kan alt hvad du efterspørger!

Hvis vi kigger på anmeldelser fra brugere af GHD Air, så får den i gennemsnit 4,5 stjerner ud af 5.

Generelt har vi med en god føntørrer at gøre, hvor det kan være svært at finde noget negativt at fremhæve. Eneste område, hvor man måske kunne ønske sig lidt mere af denne model er når vi kigger på vægten, som synes at være en my tungere end andre føntørrere. Som sagt er det ikke rigtigt et problem, men bør dog nævnes, hvis du er vant til en super light-wieght udgave.

GHD Air har en kraftig motor monteret, som har været udslagsgivende i testresultaterne. Det kan virke meget banalt, men selve motoren, samt varmen der afgives har stor betydning for hvorvidt dit hår føles tørt eller blødt efter at du har tørret det. Grunden til den bløde følelse du opnår efter tørring skyldes ION-teknologien, som er udviklet for netop at mindske krusninger, samt følelsen af tørt hår.

GHD Air kommer med en 3-meter lang ledning, som burde være nok i rigtig mange tilfælde. Derudover har føntørreren 2100 watt i effekt. GHD Air er derudover også meget lydsvag, hvilket er helt fantastisk.

GHD Air kommer med en 3-meter lang ledning, som burde være nok i rigtig mange tilfælde. Derudover har føntørreren 2100 watt i effekt. GHD Air er derudover også meget lydsvag, hvilket er helt fantastisk.

Prisvenlig

91

Anmeldelser

88

Komfort

88

Kraft

95

Tilbehør

94

Fordele og ulemper ved GHD Air

Fordele

 • Tørrer håret hurtigt og med mindre krusning
 • Meget stille
 • Kan bruges med både højre og venstre hånd
 • 3 varmeindstillinger

Ulemper

 • Tungere end andre modeller

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om GHD Air
God værdi for pengene

Parlux Advance Light - let hårtørrer med ergonomisk design

Denne hårtørrer fra Parlux, som har modelnavnet Advance har gennemgået nogle dybdegående tests af blandt andet det britiske medie The Guardian, samt den britiske avis Indepentent. Overskrifterne er meget klare omkring denne model, hvor der er en bred enighed om at denne føntørrer er salonværdig, da den yder et helt fantastisk resultat.

Parlux Advance Light
God værdi for pengene
 • 2 års garanti
 • Kan fås i mange farver
 • Meget let vægt

Mere om Parlux Advance Light

SPECIFIKATIONER

 • Hårdfør og af høj kvalitet
 • Ergonomisk design
 • Super let (420 gram)
 • Føntørreren har 2200 watt
 • 3 meter lang ledning

Et af de parametre, hvor netop denne føntørrer scorer rigtig højt er brugervenligheden. Ift. anvendlighed er de fleste hårtørrere til at finde ud af, men lige netop denne model er en del nemmere end andre modeller af samme kvalitet, hvorfor at det også er værd at fremhæve.

Føntørren er super let (420 gram) og meget behagelig at holde i længere tid ad gangen.

Derudover, så fremhæves også dets kraftige motor, som yder 2200 watt, hvilket er med til at give et endnu bedre resultat. Støjniveauet er også meget lavt, hvilket også er med til at give denne føntørrer en flot placering i denne test af føntørrer.

Som tidligere nævnt, så er dette en salonværdig føntørrer, hvilket også har været formålet da man udviklede modellen. Det ergonomiske design medvirker at føntørreren er behagelig at have i brug i længere tid ad gangen. Derudover er Parlux utrolig hårdfør, så du behøver ikke være nervøs for at tabe modellen, da den kan holde til meget.

Der medfølger en garanti fra Parlux, som lover minimum 2.000 timers hårtørring.

Parlux føntørren har en række forskellige indstillinger, som skaber en masse positive anmeldelser. Du får som nævnt fire forskellige programmer, som dækkes ind af: Medium og max varme, samt medium og max hastighed. Dertil kommer også funktionen med koldluft, som er god at anvende til sidst i tørringen, da det kan give en rigtig flot glans i håret.

Prisvenlig

88

Anmeldelser

92

Komfort

94

Kraft

96

Tilbehør

94

Fordele og ulemper ved Parlux Advance Light

Fordele

 • Meget let vægt
 • Kan fås i mange farver
 • 2 års garanti

Ulemper

 • Knapperne er en smule store og klodsede

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Parlux Advance Light
Det budgetvenlige valg

Björn Axen Ac 2000 - letvægts føntørrer med diffuser

 • 5 ud af 6 stjerne – Femina.dk

Björn Axen AC 2000 er en glimrende føntørrer fra OBH Nordica, som stryger direkte ind på vores liste over bedste føntørrere, hvilket ikke sker uden grund. Det dansk magasin Femina har kigget på netop Björn Axen AC 2000 og anmeldt den, hvor de giver de 5/6 stjerner, hvilket er ganske flot.

Femina fremhæver blandt andet det yderst funktionelle design, samt den række af funktioner, som hårtørreren tæller. Generelt har vi med en rigtig god og funktionel hårtørrer, som virkelig gør arbejdet.

Björn Axen Ac 2000
Det budgetvenlige valg
 • Aftageligt filter
 • Koldluftsfunktion
 • Letvægt

Mere om Björn Axen Ac 2000

SPECIFIKATIONER

 • Fremragende koldluftindstilling
 • Lav vægt
 • 2000 watt
 • God til prisen

Værd at fremhæve ifølge Femina er især koldluftsfunktionen, som vi også var inde på tidligere. Kold luft er ideelt som afslutning af din tørring af håret, som er med til at give det ønskede glans look til håret, hvilket er en funktion Femina er super positive over. Grunden til at den roses er, at luften er ekstra kold, end hvis du sammenligner med andre modeller.

Af andre brugbare funktioner, så har Björn Axen AC 2000 tre trin, hvor du kan indstille henholdsvis varme og luft på forskellige niveauer, sådan at du kan tørre håret lige præcist som du ønsker.

Hårtørrere/føntørrere skal helst ikke veje for meget, da dette kan være et irritationsmoment hvis man har meget hår at tørre. Derfor vil du også opleve med Björn Axen AC 2000 at den er dejlig let, hvilket gør det mere behageligt at benytte føntørren. Derudover har den et godt greb, som gør den behagelig at holde mens du tørrer hår. Forvent dog ikke at du skal bruge lang tid, da Björn Axen AC 2000 med sine 2000 watt yder en rigtig kraftig og effektiv hårtørring.

Prisvenlig

97

Anmeldelser

92

Komfort

91

Kraft

93

Tilbehør

96

Fordele og ulemper ved Björn Axen Ac 2000

Fordele

 • Virkelig godt design
 • Aftageligt filter gør rengøringen nem
 • Letvægt

Ulemper

 • Udsender er en smule stor uden prikker i midten
Kraftig motor

Braun Satin Hair 7 - skånsom og effektiv hårtørrer

Nr. 5 i vores føntørrertest er Braun Satin Hair 7. Denne model er i en lidt højere prisklasse, men det er der også en god grund til. Den har nemlig en kraftigere motor, hvilket også har indflydelse på den størrelse. Den er nemlig lidt stor sammenlignet med de andre modeller i testen.

Braun Satin Hair 7
Kraftig motor
 • Testvinder – TestFazit
 • Testvinder – Stiftung Warentest
 • Topscorer – Q.dk

Mere om Braun Satin Hair 7

SPECIFIKATIONER

 • Modvirker kruset hår
 • Indeholder ekstra mundstykke
 • Kraftfuld motor
 • Hurtig fra varm til kold luft

Dens kraftfulde motor bliver rost af det tyske testmagasin TestFazit. På trods af, at det er en kraftfuld motor, så er Santin Hair 7 utrolig skønsom mod håret. Den har kapacitet til at holde op imod 70 grader, hvilket gør hårtørringen hurtigt og effektiv. Denne føntørrer er designet sådan, at fugtbalancen aktivt bliver holdt ved lige på grund af Iontec- teknologien, hvor ionerne fra denne teknologi vedligeholder fugtbalancen.

Santin har mange forskellige funktioner, der gør det lettere at tørre hår. Der er 2 forskellige hastighedsfunktioner plus 3 varmeindstillinger, hvilket betyder den passer til alle typer hår. Ved hjælp af Cool shot-knappen skifter luften fra varm til kold på meget få sekunder, hvilket mange finder belejligt.

Til modellen medfølger der et mundstykke, som professionelle frisører bruger. Mundstykket kan gøre det lettere for dig, at få en helt bestemt frisure. Det eneste negative der er at sige omkring denne føntørre er dens korte ledning, 2 meter er ikke altid nok, når man skal stå foran en spejl og tørre sit hår.

Prisvenlig

98

Anmeldelser

90

Komfort

87

Kraft

95

Tilbehør

92

Fordele og ulemper ved Braun Satin Hair 7

Fordele

 • Hængekrog for nem opbevaring
 • IONTEC
 • Professionel sluse
 • Lige varmedistribuering

Ulemper

 • Der findes lettere hårtørrere
God rejsehårtørrer

Braun Satin Style And Go HD130 - lille føntørrer til kort hår

 • 8/10 hos Good Housekeeping Institute

Nr 6. i vores store føntørretest er Braun Satin Style and Go HD130. Denne model er anerkendt af flere testsites. Den norske testside Test.no samt den britiske Good Housekeeping Institute, giver begge denne model topkarakterer, i sin helhed bedømmer de denne model til, at være en af de bedste føntørrer på markedet lige nu.

 

Braun Satin Style And Go HD130
God rejsehårtørrer
 • God til kort hår
 • Brugervenlig
 • Professionel sluse

Mere om Braun Satin Style And Go HD130

SPECIFIKATIONER

 • Perfekt til kort hår
 • 2 varmeindstillinger
 • God til rejser
 • Kun 336 gram
 • Brugervenlig

Som man kan fornemme ud fra Style and Go navnet, så tilhører denne model Brauns rejsekollektion. Hvilket også betyder at denne føntørrer er af en lille størrelse, så du kan have den med alle steder, uden at den skal fylde hele kufferten. Eftersom der findes flere forskellige strømstik rundt omkring i verden, har Braun sikret sig, at der er multispænding implementeret i modellen, så du ikke skal bekymre dig for sikkerheden.

Det er muligt at klappe HD130’s håndtag sammen, så den altså fylder endnu mindre end den allerede gør i forvejen. Denne model vejer kun 336 gram, så det er altså en af markedets letvægtere.

Selvom dette er en lille model, kan den sagtens anvendes som den primære føntørrer i husstanden. Ydelsen er stadigvæk rigtig god i forhold til dens størrelse, derudover er den skånsom imod håret. Der er 2 varmeindstillinger i Style and Go HD130, plus der tilhører et mundstykke, så du kan tilføje volume til dit hår.

Ved føntørring af langt hår, kan tørringen godt tage lidt længere tid. Men Style and Go HD130 er helt perfekt til kortere hår, og får gode anmeldelser af eksperterne. Grunden til dette er også fordi at modellen er så kompakt som den er. Det eneste minus ved denne føntørrer er, at mundstykket kan blive varmt under tørringen samt at ledningen er lidt for kort.

Prisvenlig

100

Anmeldelser

90

Komfort

90

Kraft

86

Tilbehør

92

Fordele og ulemper ved Braun Satin Style And Go HD130

Fordele

 • Professionel sluse
 • Virkelig god til kort hår
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Stylingslusen kan blive ret varm under brug
Stilrent design

Philips Drycare Prestige - støjsvag føntørrer med diffuser

Philips er et anerkendt mærke blandt eksperterne. I denne føntørrertest er det ingen undtagelse. DryCare Prestige er nemlig en af de få modeller der får ros for dens lydniveau. Støjen fra denne model er nemlig meget lav, dette giver en bedre helheds-oplevelse ved brug.

Philips Drycare Prestige
Stilrent design
 • Gode anmeldelser
 • Stilrent design
 • God funktionalitet

Mere om Philips Drycare Prestige

SPECIFIKATIONER

 • Ion-teknologi (modvirker kruset hår)
 • Lang ledning -2.5 meter
 • føn-næb og diffuser
 • Mange funktioner

Som mange af de andre modeller i denne føntørretest, så besidder DryCare Prestige også ion-teknologien. Hvilket betyder at du undgår kruset og knastørt hår, fordi den vedligeholder den mere naturlige fugtbalance der skal være i almindelig hår.

DryCare Prestige er en af de eneste modeller i vores test, som har en ledning på 2.5 meter.

Derudover medfølger der også et føn-næb samt difusser, så du kan sætte dit hår præcis som du har lyst. Den er let anvendelig og kan bruges uanset om man er højre eller venstrehåndet.

Prisvenlig

93

Anmeldelser

94

Komfort

92

Kraft

100

Tilbehør

94

Fordele og ulemper ved Philips Drycare Prestige

Fordele

 • Ekstrem nænsom føntørring
 • Inkluderer udsender og slusehoved
 • Stilrent design
 • 2 års garanti
 • Gør ikke håret kruset

Ulemper

 • Kan være en smule stor for små hænder
BEDSTE PREMIUMVALG

Dyson Supersonic Dyssuperv2bk - udviklet af hårstylister og ingeniører

 • Testvinder ved det amerikanske magasin, Glamour
 • Testvinder ved det amerikanske magasin, Digital Trends
 • Anbefalet af den britiske avis, The Independent
 • Anbefalet af det britiske magasin, Good Housekeeping Institute

Dyson Supersonic DYSSUPERV2BK er udviklet af både hårstylister og ingeniører. Hårtørreren er kraftfuld og skånsom på samme tid. Det betyder, at tørretiden er kort, og at du ikke oplever ubehag ved brug.

Takket være motorens placering i håndtaget føles hårtørreren let og behagelig i hånden. Hårtørreren vejer blot 650 gram. Motoren er en effektiv 1600 watt Dyson digitalmotor V9.

Dyson Supersonic Dyssuperv2bk
BEDSTE PREMIUMVALG
 • Ergonomisk design
 • Kraftfuld og nøjagtig
 • 3 hastigheder

Mere om Dyson Supersonic Dyssuperv2bk

SPECIFIKATIONER

 • 3 hastigheder
 • 4 varmeindstillinger
 • Med kuldeindstilling
 • Strømkapel på 2,8 meter
 • Antal tilbehør inkluderet: 6
 • Farve: Lilla

Udvalgte fordele ved Dyson Supersonic DYSSUPERV2BK

 • Anbefalet af eksperter
 • Ergonomisk design
 • Kraftfuld og nøjagtig
 • 3 hastigheder og 4 varmeindstillinger
 • Magnetisk tilbehør

”Dette enestående design har den stærkeste luftstrøm og tørrer hår hurtigere end nogen anden model i Beauty Lab hårtørretests historie”. Sådan skriver det britiske magasin Good Hoursekeeping Institute om Dyson Supersonic DYSSUPERV2BK.

Få fuld kontrol over tørring og styling ved selv at indstille hastighed og temperatur, som du ønsker. Hårtørreren har tre hastigheder (hurtig, almindelig og styling), og den har hele fire varmeindstillinger (28 °C, 60 °C, 80 °C og 100 °C).

Ønsker du konstant kold luft, kan du vælge den laveste temperatur på 28 °C. For ekstra hurtig tørring og styling kan du vælge den højeste temperatur på 100 °C.

Modellen fra Dyson udmærker sig også ved at være meget nøjagtig. Med integreret MultiplierTM-teknologi forstærkes luftstrømmen, så strålen af luft er både hurtig, præcis og let at kontrollere.

Hårtørreren har også innovativ varmekontrol, som måler luftstrømmens temperatur for at forhindre varmeskade.

Med Supersonic DYSSUPERV2BK kan du nemt og bekvemt skifte tilbehøret. De medfølgende dyser er nemlig magnetiske, så de let kan tilsluttes til hårtørreren.

Med i pakken får du blandt andet en diffuser, styling-koncentrator og udjævnende dyse.

Supersonic DYSSUPERV2BK er et ideelt redskab til både tørring og styling. Den adskiller sig positivt fra andre hårtørrere ved dens kraftfulde digitale motor og magnetiske tilbehør. Samtidig har den mange varme- og hastighedsindstillinger, som giver dig fuld kontrol over produktet.

Eksperter udviser begejstring for produktet, blandt andet hos den britiske avis The Independent, som giver dommen: ”Hårtørreren overskred alle vores forventninger, tørrer hurtigt hår og efterlader vores testpersoner med betydeligt mindre kruset hår”.

Prisvenlig

74

Anmeldelser

94

Komfort

93

Kraft

93

Tilbehør

100

Fordele og ulemper ved Dyson Supersonic Dyssuperv2bk

Fordele

 • Kraftig vifte
 • Kort tørretid
 • Ekstravagant design
 • Nænsom ved håret

Ulemper

 • En smule højere pris

Brug føntørreren til at give håret fylde

Fylden i vores hår varierer meget fra person til person. Nogle har fyldigt hår, som altid skal tyndes hos frisøren, hvor andre har mere tyndt hår, hvor man godt nogle gange kunne ønske sig mere fylde. Som overskriften antyder, så kan du faktisk bruge din føntørrer til at skabe mere fylde i dit hår, hvilket både kan være brugbart for personer med tyndt hår, såvel som tykt hår.

Personer med tykt hår kan nemlig også have brug for at skabe mere luft under håret. Hvis du ikke gør dette, så kan man nemlig opleve at håret falder meget ned i løbet af dagen.

Din hårtørrer/føntørrer er din bedste ven på denne område. At føntørre håret giver generelt ofte mere fylde, men hvis du virkelig ønsker at have mere fylde, så kan du vælge at bruge saltvandsspray, skum til håret, eller root lift. Disse produkter skaber fylde efter endt føntørring. Når håret er tørt, så kan du også vælge at gøre brug af noget volumenspray eller tørshampoo – begge dele er noget, som du uden problemer kan købe alle steder hvor du normalt køber hårprodukter.

Undgå Markante Fejl Ved God Teknik Ved Føntørring

Du har måske set, at mange med langt hår står med hovedet nedad når de føntørrer håret. Faktisk er dette en rigtig vigtig detalje, som du bør forsøge at gøre brug af. Tør gerne håret 90% mens du har hovedet nedad, hvorefter du skal tørre de resterende 10% mens du står ”normalt”. Du skal bruge de sidste 10% på at få din skilning til at sidde helt korrekt.

Husk at få tørret dit hår 100%, stop ikke før at det er fuldstændig tørt. Grunden til at du ikke må stoppe ved 90% er simpelthen fordi at de resterende 10% spreder sig, hvorfor at den ønskede fylde slet ikke kommer til at være der – hvis du ikke tørrer det 100%, så kan du ligeså godt lade din føntørrer ligge. Hvis du er i tvivl om hvorvidt at dit hår er helt tørt, så kan du skifte til koldluft, her bliver det nemlig super nemt at mærke, hvis håret stadig er vådt i områder.

Sådan Føntørres Håret Hurtigere

Hvis du har langt hår, så kender du også til hvor lang tid det kan tage at få tørret håret. En ofte langsommelig proces, som vi egentlig gerne blot vil være færdige med hurtigst muligt. Varigheden af en tørring af håret varierer selvfølgelige alt efter hvor tykt og langt håret er.

Én af de bedste måder hvorpå du kan tørre håret hurtigere er ved at holde hovedet nedad, samtidig med at du benytter en kam til at få alt hår med. Der findes dog mange teknikker til at tørre håret – dette kunne der skrives en lang guide omkring, hvilket rigtig mange allerede har gjort.

Varmluft Til En Start - Slut Af Med Kold Luft

Vi har mange gange fremhævet vigtigheden af funktionerne ved en hårtørrer – specielt koldlufts funktionen er super vigtig. Hvis du som rigtig mange andre kvinder har et stærkt ønske om sundt, glansfuldt og stærkt hår, så kan du opnå rigtig meget af dette blot ved korrekt brug af din føntørrer.

En føntørrer kan andet end blot at tørre håret. Den har også til formål at hjælpe dig til at style dit hår, noget du ofte ser frisører og stylister gøre. Det eneste det kræver er blot at du er klar over, hvordan du udnytter din føntørrer bedst muligt. Som overskriften i afsnittet afslører, så handler det om at du efter at have tørret håret med varmluft, så skal du slutte af med at bruge koldluftsfunktionen i din føntørrer. Det er super vigtigt at du får kølet håret ned, hvilket er med til at give glans, fylde og generelt gøre dit hår sundere. Netop dette emne vil du kunne blive meget klogere på i diverse guides rundt omkring på internettet, men det er ikke noget, som vi vil bruge lange afsnit på i denne føntørrer test. Men søg på nettet hvis du har brug for guides til hvordan koldluft kan være med til at skabe sundere hår.

Hvis du er nået helt herned, så har du forhåbentligt fået drukket en god kop kaffe, mens du læste denne test af føntørrere. Om ikke andet er jeg glad for at du har hængt i, hvorfor at det også er mit største ønske, at du er blevet klogere på hvilken føntørrer der er bedst til prisen. Det har ikke været missionen udelukkende at fremhæve de dyreste føntørrere, men at fremhæve de bedste til prisen, som ligeledes har fået flotte testresultater.

ANDRE RELEVANTE TESTS:

Glattejern test 2018 – Her er den bedste

Tak fordi at du læste med, vi håber du fandt hvad du søgte.

Læs også: Glattejern test – her er det bedste glattejern

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests

Ekspert- og testkilder

Yndefuld.dk

This test is based on two models from GHD. There has been a focus on testing

 • Quality
 • Weight
 • Noise
 • Models
 • Price
 • Ion technology

Stiftung Warentest

Stiftung Warentest has had 16 different blow dryers under the binoculars, where they have found some of the best models for the price. Of the blow dryers tested, 11/16 has the modern ION technology, which is something we have emphasized highly in our composition of blow dryers.

Brand areas at Stiftung Warentest are:

 • Hair drying
 • Technology
 • Security
 • Features
 • Ease of use

Beautyheaven

The Australian news and review magazine, which primarily writes about beauty and lifestyle, has taken a closer look at a number of products within skin and beauty, which has led to a thorough review of a number of hair dryers, which among other things highlights the GHD Aura model.

We have used the information that was available at Beautyheaven to create an even better overview of the fantastic features that this particular model possesses.

FAQ

Hvordan vælger jeg en hårtørrer?
Når du skal vælge en hårtørrer, skal du først og fremmest kigge på kvalitet og design. Er hårtørreren af lav kvalitet, kan dit hår blive skadet, og hårtørreren kan gøre mere skade end gavn. Derudover kan du kigge på pris sammenlignet med kvalitet.
Du kan finde forskellige hårtørrere med mange forskellige watt. Vil du sikre, at dit hår bliver fuldstændigt tørt, og står tilbage med en smuk glans og blødhed, skal du vælge en hårtørrer med cirka 2000 watt. Det kunne for eksempel være hårtørreren fra Remington.
Hvilken hårtørrer er mindst skadelig?
En af de hårtørrere, der skader håret allermindst, og som efterlader håret lækkert og blødt, er den smarte Dyson Supersonic. Ikke nok med, at den efterlader håret smukt og silkeblødt, så har den også et lækkert og elegant design, som du med sikkerhed vil elske.
Hvilken er den bedste dyre hårtørrer?
Der er mange forskellige hårtørrer på markedet - i mange forskellige prisklasser. Ønsker du en hårtørrer af god kvalitet, kan du vælge den smarte og effektive hårtørrer fra Gama Professional. Den har et flot design samtidig med, at den er funktionel, effektiv og god til håret.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Philips Drycare Advanced HP8232/00

GHD Aura Professional føntørrer

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme