Foodprocessor test
Foodprocessor test 2018 – Her er den bedste
3.8 (76%) 5 votes

Foodprocessor test – Dette er modellen, du bør have!

Sidst opdateret 10. januar 2018

Mange synes, at det er en fryd at stå i køkkenet og fremtrylle diverse kulinariske mesterværker, men der er dog også nogle tidskrævende processor, der tager lidt af glæden ud af madlavningen. Her taler vi specielt om det at skrælle kartofler, hakke løg og ælte dej til brød, som ofte tager lang tid – og der er virkelig ingen grund til at bakse med dette selv i dagens Danmark!

Hvis du ikke allerede har en foodprocessor, så bør dette være den rette anledning til at finde den perfekte model til dit køkken – den gør bare livet og madlavningen meget lettere! En foodprocessor kan både hakke de nødvendige mængder af grøntsager, den kan ælte brødet for dig, så det bliver perfekt luftigt, og derudover kan du ofte blende frugt og grønt til lækre smoothies. Med andre ord er det et universalt stykke værktøj for den ambitiøse og tidsbevidste kok, hvor kreativiteten skal have tid til at udfolde sig. Men hvilken foodprocessor er den rigtige til netop dit hjem? Det har vi set nærmere på i denne foodprocessor test!

 Bedste foodprocessor  Testvinder  Billigst hos
1) KitchenAid foodprocessor
Tænk  Skousen.dk

2) Kitchenaid Artisan 5KFP1644 The Independent  Wupti.com

3) Braun FP 3010 Klikk.no  Skousen.dk

4) OBH First Kitchen Råd & Rön  Wupti.com

5) Kenwood FPM250 Smartson  Wupti.com

6) Bosch MCM4200 Klikk.no  Skousen.dk

7) Philips HR7778

Aftonbladet  Skousen.dk

Vi har gennemgået alle de mange forskellige foodprocessor test på markedet, der er lavet af anerkendte magasiner og testfirmaer, for at give dig det bedst mulige overblik over de bedste foodprocessorer på markedet! Her har vi især kigget på funktionalitet og ikke mindst ren råstyrke, og vores top 7 lister afspejler de absolutte topscorere i test. Vi gennemgår de forskellige foodprocessorer, ligesom vi henviser til de tests, vi har kigget på – alt sammen for at give dig det bedste overblik over markedets mange foodprocessorer!

I denne artikel giver vi dig:

 • Et overskueligt overblik over de mange, testvindende foodprocessorer
 • En fyldig gennemgang af de uvildige tests, som vores top 7 liste er baseret på
 • En lettere vej til den rette foodprocessor!

Bemærk venligst: Vi tester ikke selv produkterne her hos Bedste10, men vi har samlet testresultater fra en række grundige og uvildige tests. Herved har vi sparet dig for alt besværet – du får i stedet en overskuelig oversigt over de bedste foodprocessorer på markedet!


1. KitchenAid foodprocessor – Flere gange testvinder!

 • Test af KitchenAid foodprocessor - testvinderTestvinder – Tænk
 • Testvinder – Råd & Rön
 • Gode anmeldelser

KitchenAid står normalt for gode, gennemarbejdede produkter, der kan holde i mange, mange år, og dette gælder bestemt også for denne foodprocessor! Hvis du vælger denne foodprocessor får du en genial testvinder fra test hos både Tænk og svenske Råd & Rön, og den får store roser for de mange gode egenskaber!

Foodprocessoren fra KitchenAid scorer høje karakterer, når det kommer til både hakning, æltning og blanding, hvor maskinen er i en klasse for sig selv! Herudover får du et dejligt, stort påfyldningshul, der gør det let at snitte selv hele grøntsager, uden at du selv behøver at røre en finger. Dét må virkelig siges at være fremtiden indenfor køkkenets hellige vægge!

Tung og robust maskine vidner om kvalitet!

KitchenAids maskine er både tung og robust, hvilket gør den utrolig stabil ved selv meget krævende opgaver, og du løber aldrig tør for plads i den store skål på hele 3,1 liter! Herudover kan du få maskinen i flere forskellige farver – der er med garanti én, der passer til netop din farvepallet i køkkenet.

Dette må siges at være den perfekte foodprocessor til dig, der har brug for både at kunne arbejde med større og mindre råvarer i én og samme maskine! Du får et utrolig bredt påfyldningsrør, muligheden for ekstern justering af snittetykkelsen og en masse smart udstyr, der med garanti vil gøre din madlavning meget lettere. Af netop denne grund er denne KitchenAid maskine helt i top på vores liste over foodprocessorer i test!

Specifikationer:

 • 300 Watt
 • Skål med en kapacitet på 3,1 liter
 • 2 hastigheder til valgfrit interval
 • 2 skåle: 3,1 liter og 950 ml
 • Udstyr: Snitteplade, vendbar riveplade, dejkrog, piskeris
 • Der medfølger opbevaringskasse til tilbehør
 • Fås i flere forskellige farver
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2,068.00 DKK 0.00 DKK 2,068.00 DKK Til butik →
2,068.00 DKK 0.00 DKK 2,068.00 DKK Til butik →

2. Kitchenaid Artisan 5KFP1644

 • God i test Kitchenaid Artisan 5KFP1644Topkarakterer – The Independent
 • Favorit blandt brugerne

På 2. pladsen på vores liste over de bedste foodprocessorer finder vi endnu en fantastisk foodprocessor fra KitchenAid: Artisan 5KFP1644. Denne maskine udmærker sig særligt i test hos britiske The Independant, der belønner den med topkarakterer – og Artisan-modellen har også en meget stor stjerne hos de forbrugere, der har købt maskinen og bruger den hver dag!

KitchenAid Artisan bliver af netop The Independent kaldt: ”Faderen over alle foodprocessorer”, og det må da siges at være et værdistempel i sig selv! Med det fantastiske exactslice-system, der kan justere skivetykkelsen under brug, er det næsten som at have din egen souschef i køkkenet – en hjælpende hånd, der aldrig laver fejl!

Med 3-i-1 påfyldningsrør går alt let som en leg!

KitchenAid Artisan har en kapacitet på hele 4 liter, og du kan selv vælge hvilken af de 3 forskellige størrelser af skåle, maskinen skal bruge. Maskinen kan både skære, hakke, blende, ælte osv. osv., og der er altså mange forskellige anvendelsesmuligheder i dagligdagen. The Independant roser derudover maskinen for den enkle justering af hastighed og skivestørrelse – brugervenligheden er i top!

Artisan-modellen kommer med et praktisk 3-i-1 påfyldningsrør, der kan benytte sig af tre separate påfyldningsrør. Her får du valget mellem et lille, mellem eller stort påfyldningsrør, hvilket gør det utrolig enkelt at tilføje alle slags ingredienser! Herudover medfølger der et smart kit til udskæring af tern – dermed får du perfekte tern, der f.eks. skal have lige lang tid i ovnen.

KitchenAid Artisan er virkelig en foodprocessor i verdensklasse, som helt sikkert ikke vil skuffe dig! Du får mange gode funktioner i et design, der er særdeles stilfuldt – hele pakken til dit køkken er dermed i hus! Anmeldelserne af særligt forbrugerne, der har købt og brugt maskinen, er særdeles positive, og med topkarakterer i The Independent er der ingen tvivl: Dette er en fantastisk foodprocessor i test!

Specifikationer:

 • Effekt: 650 Watt
 • Exactslice-system for større nøjagtighed
 • 3-i-1 påfyldningsrør
 • Kapacitet: Op til 4 liter
 • H x B x D: 45,7 x 30,4 x 24,8 cm
 • Vægt: 13,6 kg
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3,793.00 DKK 0.00 DKK 3,793.00 DKK Til butik →
3,793.00 DKK 0.00 DKK 3,793.00 DKK Til butik →
3,793.00 DKK 0.00 DKK 3,793.00 DKK Til butik →

3. Braun FP 3010 foodprocessor

 • Braun FP 3010 foodprocessor i testTestvinder – Klikk.no
 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön

Hvis du leder efter et lidt billigere alternativ til mange af de relativt dyre foodprocessorer i test, så er denne maskine fra Braun bestemt et godt bud! Her får du en testvindende foodprocessor, der har høstet topkarakterer i test hos bl.a. Tænk og svenske Råd & Rön, og vi er derfor ikke sene til også at anbefale denne foodprocessor!

Braun FP 3010 roses for at egne sig særdeles godt til dejæltning, skiveskæring, rivning og blending, men den præsterer også godt indenfor resten af de opgaver, du kan finde på at sætte processoren på! Prisen indikerer slet ikke, hvor god denne foodprocessor i virkeligheden er, og kan du se bort fra ydret i hvid plast, så får du særdeles meget maskine for pengene!

Støjsvag 600 Watt motor gør arbejdet til UG!

Braun FP 3010 er designet med effektivitet for øje, hvorfor den højt ydende motor på 600 Watt klarer alt fra gulerødder til kagedej til perfektion. Her er det også værd at bemærke, at FP 3010 er yderst støjsvag, når man tænker på prisen – og det roses denne maskine bestemt også for i Tænks foodprocessor test!

Du får en smart plastskål på 2 liter med i maskinens indpakning, ligesom du også får alt det ekstraudstyr, som er med til at gøre dette til en universalmaskine: Dejkroge, diske til rivning, disk til snitning og ikke mindst piskeris. Med andre ord kan du straks gå i gang med det, du egentlig helst vil bruge tiden på: At lave den lækre mad!

Testresultater lyver sjældent, og med topkarakterer i foodprocessor test hos Tænk og Råd & Rön samt titlen som testvinder hos norske Klikk.no, kan du roligt bestille denne billige foodprocessor! Du får masser af saft og kraft fra en højt ydende maskine, og der kan ikke sættes en finger på effektiviteten. Et godt bud på en foodprocessor til budgetpris!

Specifikationer:

 • Effekt: 600 Watt
 • Kapacitet: 2 liter
 • Variabel hastighedskontrol i 15 niveauer
 • plast-skål, dejkrog, piskeris, diske til rivning og en disk til snitning
 • Farve: Hvid
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
589.00 DKK 0.00 DKK 589.00 DKK Til butik →
589.00 DKK 0.00 DKK 589.00 DKK Til butik →
597.00 DKK 0.00 DKK 597.00 DKK Til butik →

4. OBH First Kitchen – Brugervenlig og let testvinder

 • OBH First Kitchen, brugervenlig og let testvinderTestvinder – Tænk
 • Topscorer – Aftonbladet
 • Topscorer – Råd & Rön

4. pladsen på vores foodprocessor-liste går til First Kitchen-maskinen fra danske OBH! Denne smarte foodprocessor klarer sig særdeles godt i foodprocessor test, hvor den bliver ”Bedst i test” hos Tænk og scorer høje karakterer hos svenske Aftonbladet og Råd & Rön. Her er den eneste egentlige ulempe et højt lydniveau – men kan du leve med det, så er dette én af markedets bedste maskiner!

En bundsolid maskine med smarte detaljer!

OBH har produceret en solid og ikke mindst effektiv foodprocessor, der klarer sig fantastisk i test af power og kapacitet, og dette gøres helt uden, at dit budget bliver væltet! First Kitchen kommer med alt det, du forventer af en top-foodprocessor, og herudover er der roser for den smarte integrerede skuffe, hvor tilbehøret kan gemmes væk – men stadig være lige ved hånden!

First Kitchen er ikke en processor, der gør meget væsen af sig, men det lækre design er ikke til at fornægte! Dette er en af de flottere foodprocessorer, der let kan stå fremme, når du ikke bruger den. Herudover er den perfekt til smoothies, da der medfølger et blenderglas, hvor du kan servere din hjemmelavede drik direkte fra!

Som allerede nævnt er den eneste reelle ulempe ved denne maskine, at den støjer relativt meget i brug. I Tænks test af foodprocessorer nåede lydniveauet 87 dB – men dette bliver aldrig et stort problem, da maskinen sjældent er i brug i mange minutter af gangen. Med andre ord får du utrolig meget for pengene, hvis du kan leve med denne lille bet!

OBH First Kitchen er perfekt til dig, der gerne vil have en professionel oplevelse i et lækkert design til en fornuftig pris. Testorganisationerne ryster ikke på hånden – og det gør vi bestemt heller ikke: Her får du en bundsolid foodprocessor, som du med garanti bliver glad for!

Specifikationer:

 • Effekt: 700 Watt
 • Kapacitet: 3,5 liter
 • 2 hastigheder
 • 1,8 liter blenderglas
 • kniv i rustfrit stål, kniv i plast til ælteopgaver
 • 5 stykker udstyr til rivning og snitning (fint og groft), samt pommes frites skiver
 • Farve: Sort
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
585.00 DKK 0.00 DKK 585.00 DKK Til butik →
676.00 DKK 0.00 DKK 676.00 DKK Til butik →

5. Kenwood FPM250 – Et billigere alternativ

 • God, billigt testvinder - Kenwood FPM250Testvinder – Smartson

Hvis et billigere alternativ lyder godt i dine ører, så er denne foodprocessor fra Kenwood helt sikkert den rette til dig! Her får du en lækker foodprocessor, der blev kåret som ”Bedst i test” hos svenske Smartson, ligesom den har scoret høje karakterer i andre skandinaviske tests – en testvindende foodprocessor med masser af power!

Rengøringsvenligt og ikke mindst lækkert design!

Kenwood har alle dage lavet lækre køkkenmaskiner til det stilede hjem – og denne foodprocessor er ingen undtagelse! Her får du et rengøringsvenligt og lækkert design, der går godt i spænd med den travle hverdag, og du får herudover masser af power til selv de krævende opgaver. Hele pakken fylder relativt lidt på køkkenbordet – denne maskine bliver en integreret del af dit køkken!

Kenwood FPM250 kommer med en almindelig skål med en kapacitet på 2,1 liter, der er perfekt til både dej og fars, men hvis du blot har brug for en mindre blender, så kan du bruge det medfølgende blenderglas til f.eks. smoothies. Dette løfter denne foodprocessor til højere tinder, end prisen ellers antyder, og du får en særdeles god maskine for dine opsparede kroner!

Alt i alt er Kenwoods bud på en foodprocessor perfekt til langt de fleste, almindelige mennesker, der gerne vil komme lidt lettere til lækker mad! Prisen er i orden, og du får rigeligt udstyr, godt design og saft og kraft til alle typer af opgaver. Dermed er dette den 5. bedste foodprocessor i foodprocessor test!

Specifikationer:

 • 750 Watt
 • 2,1 liter kapacitet
 • 2 forskellige hastigheder
 • Inkl. smart blenderglas
 • Inkl. rivejern (fin), rivejern (grov), dejkrog, metalpiskeris
 • Materialer: Sort plast og børstet stål
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
658.00 DKK 0.00 DKK 658.00 DKK Til butik →
739.00 DKK 0.00 DKK 739.00 DKK Til butik →

6. Bosch MCM4200

 • Foodprocessor topscorer Bosch MCM4200Topscorer – Klikk.no

Endnu en simpel, men utrolig effektiv foodprocessor får du, hvis du vælger denne fantastiske maskine fra Bosch! Bosch MCM4200 blev én af topscorerne i test hos norske Klikk.no, hvor den blev belønnet med hele 5 ud af 6 stjerner, og du får da også en særdeles alsidig maskine, hvis dette bliver din næste foodprocessor!

Stor tilbehørspakke og utrolig brugervenlig!

Nogle af de punkter, hvor denne foodprocessor fra Bosch virkelig excellerer i foodprocessor test, er indenfor brugervenlighed og tilbehør. MCM4200 er designet med en enkelt knap på fronten, der kan styre hastigheden, og derudover er der sådan set ikke andet, som du skal tage stilling til. Dette gør maskinen utrolig brugervenlig – du kan sådan set ikke gøre noget galt!

Du får utrolig meget tilbehør med denne foodprocessor fra Bosch, hvor du bl.a. kan drage nytte af en citruspresser og en saftcentrifuge, der normalt ikke følger med en maskine af denne kaliber. Alt tilbehøret kan opbevares i rummet i siden af maskinen, og du har dermed alt indenfor rækkevidde, når du har mest brug for det!

Alle de forskellige, bevægelige og løse dele kan gå direkte i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen let som en leg, og du løber ikke tør for kraft med den stærke 800 watt motor. Herudover får du en flot kapacitet på 2,3 liter, ligesom den medfølgende røreskål giver dig 1,25 liter ekstra at arbejde med!

Bosch MCM4200 virker måske meget simpel, men det er ikke desto mindre et rigtigt godt bud på en solid foodprocessor til dig, der hygger dig med madlavningen til hverdag. Du får masser af tilbehør i en brugervenlig indpakning, der udmærker sig yderst positivt i foodprocessor test – en værdig maskine til vores liste!

Specifikationer:

 • 800 Watt motor
 • 2,3 liter plast skål + 1,25 liter røreskål
 • Variabel hastighedskontrol
 • bl.a. saftcentrifuge, citruspresser, universalkniv m.m.
 • Farve: Hvid/grå
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
719.00 DKK 0.00 DKK 719.00 DKK Til butik →
719.00 DKK 0.00 DKK 719.00 DKK Til butik →
1,169.96 DKK 0.00 DKK 1,169.96 DKK Til butik →

7. Philips HR7778

 • Flot, effektiv testvinder - Philips HR7778Testvinder – Aftonbladet
 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön
 • 4,5 ud af 5 stjerner hos Amazon

Sidste foodprocessor på vores liste over de bedste foodprocessorer på markedet er denne lækre sag fra Philips, der er utrolig alsidig! Her får du en testvindende foodprocessor i det svenske Aftonbladet, der også har høstet store roser hos Tænk, Råd & Rön samt hos brugerne på amerikanske Amazon – der er med andre ord ingen tvivl om, at du med HR7778 får en fantastisk foodprocessor!

Kraftig motor og tilbehør nok til hele vejen!

Philips HR7778 er virkelig en universal maskine, der kan alt det, som du har brug for i en travl hverdag. Du får utrolig meget udstyr for pengene, da du bliver velsignet med både saftpresser, citruspresser og en masse andet til en relativt lav pris. Med andre ord kan denne ene maskine det hele!

Udover udstyr op til begge ører kan du se frem til en foodprocessor, der har en effektiv 1.000 watt motor, som leverer varen hver gang! Denne motor placerer Phillips HR7778 højt i samtlige tests, når det kommer til at hakke, blende og knuse is, og eftersom de bevægelige dele kan gå i opvaskemaskinen, så bliver madlavningen let som en leg!

Philips lever op til deres gode ry, når det kommer til kvaliteten, der er helt i top! Foodprocessoren har en kapacitet på 3,4 liter, og selv under hårdt pres står den stabilt på køkkenbordet, hvilket bl.a. kan tilskrives den solide sokkel i børstet stål. Denne ene maskine er nok – du behøver ikke en hær af køkkenmaskiner længere!

Dette er den perfekte foodprocessor, hvis du vil have én maskine, der kan det hele! Du får masser af udstyr og en effektiv motor, der bl.a. har været med til at gøre dette til en favorit hos mange af testfirmaerne. Vi kan helt sikkert anbefale denne lækre foodprocessor, der klarer sig fantastisk i foodprocessor test!

Specifikationer:

 • Kraftig 1000 Watt motor
 • Fremstillet i børstet stål/plast
 • 12 niveau, variabel hastighedskontrol
 • 3,4 liter skål og 2,2 liter blenderglas
 • 5 rive/snitteplader, saftcentrifuge, dejkrog, piskeris, dejskraber, citruspresser, opbevaringsboks
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1,422.00 DKK 0.00 DKK 1,422.00 DKK Til butik →
1,422.00 DKK 0.00 DKK 1,422.00 DKK Til butik →
1,422.00 DKK 0.00 DKK 1,422.00 DKK Til butik →

Udvalget af foodprocessorer er stort – så vælg din med omhu!

Foodprocessorer er det nye sort indenfor køkkenets fire vægge, hvilket også har affødt et særdeles stort udvalg på det danske marked. Dette er naturligvis positivt, men omvendt kan det være svært at finde ud af nøjagtig hvilken model, der er den rette til dig. Her handler det om at finde en maskine, der både tilfredsstiller dine behov i madlavningsøjemed, ligesom din pengepung skal være tilfreds!

Priserne er efterhånden blevet presset godt i bund af den øgede konkurrence på foodprocessor-markedet, og det betyder, at du næsten uanset hvilken foodprocessor, du vælger, kan se frem til en god investering. Det tager lang tid at lave mad, men det behøver altså ikke at være besværligt, og hvis du køber en solid foodprocessor, så sparer du både tid og penge på den lange bane. Herudover behøver du så kun én enkelt maskine i køkkenet – ud med rodet, ind med overblikket!

Det vigtigste er i virkeligheden at overveje nøjagtig, hvad du forventer af din kommende foodprocessor. Denne overvejelse er måske hurtig at lave, men faktum er dog, at den kan spare dig for en del penge og ikke mindst fortrydelsen over måske at have købt en maskine, der ikke kan det, du vil have. Gør derfor dig selv en tjeneste og tænk grundigt over, hvad dine behov er og lad disse dikterer dit køb af foodprocessor!


Vælg en foodprocessor, der har de funktioner, du har brug for!

Som skrevet ovenover, så er det vigtigt at overveje, hvilke funktioner din foodprocessor skal kunne varetage – dermed kan du spare både tid, penge og besvær! Uanset prisniveauet kan langt de fleste foodprocessorer dog heldigvis det samme; de kan blende, hakke og snitte de råvarer, du måtte have brug for. Dermed kan langt de fleste nemt få dækket deres køkkenbehov med en billigere foodprocessor, men hvis du virkelig går op i madlavning, så kan en større investering nemt komme på tale!

Den helt store overvejelse går mange gange på, hvilket udstyr, der følger med foodprocessoren – og her er det i høj grad dine præferencer, der skal styre slagets gang! Mange gange følger der forskellige indsatser med, der kan rive, skære eller snitte på forskellige måder og i forskellige tykkelser, og hvis du har brug for denne alsidighed, så bør du nok investere i en lidt dyrere model fra vores liste.

Herudover er det værd at bemærke, at der er mange producenter, der er begyndt at inkorporere flere funktioner i de forskellige foodprocessorer. Her kan du f.eks. finde muligheden for at benytte din maskine som en alternativ juicer med saftpresser-indsats, eller du kan ælte den perfekte bolledej med det rette stykke udstyr. Hvis du derfor ønsker disse funktioner, så bør du lede i den lidt højere prisklasse, hvor der virkelig er lagt penge i de små detaljer, som man sætter pris på som kunde. Dette segment henvender sig nok primært til dig, der bruger utrolig meget tid i køkkenet, og som derfor også eksperimenterer med opskrifter og lignende, der kunne drage nytte af disse funktioner!

 

Folkene bag Bedste10.dk vil gerne takke dig for at have læst vores foodprocessor test – vi håber, at du har nydt at læse de bevingede ord! Den rette foodprocessor kan være svær at finde, men vi håber dog, at du nu er bedre klædt på til at finde den rette maskine til netop dit køkken. Det har været en fornøjelse at finde de bedste foodprocessorer for dig, så du ikke selv behøver at knokle for at sammenligne markedets mange modeller!