Sådan spiller højtaleren
Harman Kardon Onyx Studio 3

Når der spilles musik, så er lyden en essentiel del af helhedsoplevelsen. Med en Onyx Studio 3 højtaleren, får man en fantastisk oplevelse hver gang. Lige netop derfor, har vi også valgt at lave denne test-guide om denne model.

Onyx Studio 3 Harman Kardon

Onyx Studio 3 Harman Kardon

Harman Kardon er kendt for deres gode lyd og formidable design. Harman/Kardon er oprindelig en afdeling af Harman International Industries.

Mere om Onyx Studio 3 Harman Kardon

Virksomheden producerer både lyd til hjemmet, men også til luksuriøse bilklasser. Med en stor international erfaring, med flere anerkendte priser fra diverse medier og fagfolk gjort sig til et populært brand inden for lyd i dagens Danmark. Harman Kardon er hovedkvarter i Stamford, Connecticut, USA.

Virksomheden blev etableret i 1953, hvilket giver dem nogle konkurrencemæssige fordele inden for især produktion og viden. Med nogle af de dygtigste medarbejdere, formår Harman år efter år at lancere nye og innovative produkter, som indfrier verdens høje forventninger.

Onyx Studio 3 er blot én af de mange trådløse modeller, som der er blevet produceret i den seneste årrække. Dog giver lige denne model en fantastisk lydoplevelse- endvidere er den også super præsentabel æstetisk. Selv omtaler virksomheden om studio 3 modellen: ’Smuk og kraftfuld lyd’. Dette kan vi på bedste10 bekræfte. Læs med.

SPECIFIKATIONER

 • Bluetooth® transmitter modulation GFSK,π /4 DQPSK, 8DPSK
 • Størrelse (H x V x D) i (mm) 278.0 x 162.8 x 258.0
 • Rated power 4x15W(AC mode); 4×7.5W(Battery mode)
 • Batteri opladetid 5 timer
 • Bluetooth rækkevidde i MHz e 2402MHz – 2480MHz
 • Signal-to-Noise Ratio 80dB A-weighted
 • Bluetooth version 4.1
 • Battery type 3.7V/2600mAh Lithium-ion
 • Strømforsyning 19V/2A
 • Bluetooth transmitter power 0 – 9dBm
 • Vægt (g) 2071g

I dagens test tager vi altså udelukkende udgangspunkt i Onyx Studio 3 modellen. Vi kommer ind på højtalerens mange features – herunder æstetisk, men også teknisk. Hvis du allerede nu, er fastbesluttet om, at dette er den rette højtaler for dig, så kan du nederst i dette indlæg se hvor den kan forhandles.

Er du på udkig efter en bluetooth højtaler, med en ekstraordinær lyd, er Harmon’s studio 3 afgjort en model, som du bør tage med i dine overvejelser. Få spillet din yndlingsmusik af den højeste kvalitet.

Bemærk at højtaleren naturligvis er trådløs, hvilket gør at den både egner sig til inde og udendørs brug. Derfor er den ligeledes meget velegnet til sommerens sene aftener, hvor den nemt kan medbringes til stranden, parken, eller haven. Højtalerens mere centrale specifikationer, kan du læse meget mere om herunder.

Formålet med indlægget er at afdække nogle af de typiske spørgsmål, som man har før man overvejer at købe. Læs derfor guiden igennem for at blive klogere på hvorfor lige netop Harmon Kardon onyx studio 3 er essentiel for dig.

Lyden

Lyden er højtalerens vigtigste funktion, altså derfor også et aspekt der skal være på plads, før der vurderes om højtaleren er aktuel for én eller ikke. Køber man en højtaler, så er det selvfølgelig for at høre noget god musik. Den gode musik, er du selv hære over, men lyden kan der altså ikke sættes en finger på her.

Onyx 3 højtaleren er produceret i de fineste materialer, i det ikoniske Harman Kardon-design. Lyden er kraftfuld, både som trådløs, men også via strøm tilslutning. Lige netop dette er meget centralt, da man tit oplever lyden forringes i sin trådløse funktion, men ikke tilfældet på Onyx 3 modellen.

Principielt er det afgørende for en køber, at den kan tages med udenfor og samtidig levere et fantastisk stykke lyd – og det kan den altså. Harman Kardon lover selv ifølge deres egen hjemmeside, at højtaleren kan spille helt op til 5 timer trådløst. Endvidere anbefaler de, at tilslutte to Harman Kardon Wireless Dual Sound trådløse højtalere, for at løse den totale musikoplevelse til nye højder.

Konklusion i forhold til lyd

Vi har i løbet af en hel dag anvendt Harman Kardon onyx studio 3 højtaleren på vores kontor. Der er blevet spillet rock, R&B, club, pop – sågar techno musik – og gennem alle genre og lyde har den leveret til absolut toppræsentation.

Dét som vi har været mest positive omkring, er højtalerens evne til at levere lyd, som er blød og rund, med et naturligt flow i forhold til bass. Ofte oplever man ved billigere trådløse højtalere, at bass volumen er meget høj, i forhold til musikken. Dette gør, at man ikke får den samme runde og bløde fornemmelse i lyden, som netop skelner en dårlig og god trådløs højtaler fra hinanden.

Hører du et stykke musik på Harman Kardon studio 3 højtaleren, er du ikke i tvivl om at der er tale om en trådløs højtaler af høj kvalitet her.

Udseende

Harman Kardon Onyx Studio 3 er ikke blot en højtaler, som viser sine egenskaber frem i form af den sublime lyd, men den har virkelig også designet med sig. Ofte ville det ikke være væsentligt at kommentere på en bluetooth højtalers udseende, men ved Harman Kardon Onyx Studio 3 kan man næppe undgå at komplimentere det flotte arbejde der er blevet lagt i højtalerens design.

Harman Kardon Onyx Studio 3 kommer i to forskellige farver. Du kan enten vælge højtaleren i en diskret sort eller i en hvid farve. Begge farver er meget neutrale farver, hvilket gør at højtaleren passer ind i alle former for indretning uden at skille sig markant ud. Du kan dog næppe undgå at bemærke den, da du er nødt til at se hvad der spiller sådan en fantastisk lyd.

Harman Kardon har valgt at begrænse denne model til disse to farver. Et stilrent valg, som dog alligevel sikrer at alle placere højtaleren i hjemmet eller på terrassen uden at den ser malplaceret ud. Det er virkelig en stilren højtaler, som udstråler kvalitet.

Bag højtaleren sidder der en lille bas, som har Harman Kardon logoet printer på sig. Her kan du få meget tid til at gå ved at stirre på denne bas vibrere, mens den udsender de flotte toner i høj kvalitet. Ovenfor denne bas sidder et let gribeligt håndtag, som gør at højtaleren nemt kan fragtens rundt uden risiko for at du taber den. En smart funktion, som må siges at være gennemtænkt, da det gør det super nemt at have den med på stranden eller i parken.

Batterilevetid ved Harmon Kardon Onyx Studio 3

Batterilevetiden formindskes ofte jo større og bedre kvalitet en højtaler spiller lyd med. Det siger sig selv, at jo mere krævende en højtaler den skal spille med, jo mere tager det også på batteriforbruget. Dog ligger Harman Kardon Onyx Studio 3 i den klart bedste ende hvad angår batterilevetid. Ikke mindre end 5 timer i gennemsnit vil du kunne spille med denne højtaler, hvilket i mange tilfælde er nok.

Du skal dog forvente, at denne spilletid varierer lidt efter hvor højt musik du spiller. Ved en lavere volume, så vil du uden problemer kunne opleve en batterilevetid, som er længere end de førnævnte 5 timer. Dette skyldes selvfølgelig, at batteriforbruget ikke er helt så højt, når højtaleren ikke skal yde sit maksimale.

Indbygget genopladeligt batteri

Batteriet i højtaleren er selvfølgelig genopladeligt. Andet havde været skuffende på en model som denne, især da man netop forsøger at understrege den super høje kvalitet Harman Kardon Onyx Studio 3 har. Batteriet er nemt opladeligt, og du skal ikke pille diverse beskyttelser m.m. af for at tilgå opladningskilden, du stikker blot stikket i højtaleren, ligesom du kender det fra din mobil telefon.

 

LÆS OGSÅ: Vores gennemførte aGlow test fra Kreafunk!

 

Funktionalitet

Harman Kardon Onyx Studio 3 har andet en blot et lækkert design, samt en fantastisk lyd. Den har også en række funktioner, hvor den virkelig skiller sig ud fra konkurrerende bluetooth højtalere. Et af de mest nævneværdige parametre hvor Harman Kardon Onyx Studio 3 virkelig slår igennem er den smarte Multiconnect funktion. Multiconnect funktionen på Onyx Studio 3 betyder kort og præcist, at du kan koble flere telefoner på højtaleren på samme tid.

Hvis du endnu ikke har eget en bluetooth højtaler, så kender du formegentlig ikke så meget til selve problemet at du hele tiden skal slukke og tænde diverse bluetooth forbindelser, for at kunne afspille en sang fra en anden telefon. Dette problem er du dog helt ude over ved Harman Kardon Onyx Studio 3, da du kan forbinde op til flere bluetooth enheder på samme tid, og blot overtage den igangværende afspilning.

Synkron funktion

Harman Kardon er et mærke der kæler for samtlige detaljer og går ikke ned på kvalitet. Derfor vil du også opleve, at Harman Kardon har en utrolig efterspurgt og attraktiv synkron funktion.

Funktionen giver dig den fantastiske mulighed at kunne parre to højtalere, sådan at de spiller det samme musik på samme tid. Dette kan selvfølgelig styres fra den samme enhed. Denne funktion er super anvendelig både hjemme, såvel som til arrangementer hvor der er behov for musik.

Forestil dig at du har en Harman Kardon Onyx Studio 3 stående i køkkenet, som spiller musik mens salaten til aftenens sommerret bliver klargjort. Samtidig står højtaler nummer to ude på terrassen ved grillmesteren, som overvågent holder øje med stegen. Begge kan nyde musikken, og hvis du lige skal besøge grillmesteren, så går du ikke glip af omkvædet der var lige ved at indspille sig. En funktion som generelt er super anvendelig hvis du kan lide at have musik i flere rum.

Indbygget mikrofon

I Onyx 3 højtaleren er der endvidere også indbygget en mikrofon, som gør det meget nemmere for dig at afbryde musikken hurtigt og effektivt. Eksempelvis kan du foretage hurtige telefonopkald her igennem, som i princippet også fungerer ganske fint. Der er ingen tvivl om, at højtalerens kernekompetence er lyden og musikken  isoleret set.

Den indbyggede mikrofon, er blot rart at have, hvis man hurtigt skal klare besvare et opkald, eller omvendt ringe nogen op.

Det smarte bag denne indbyggede mikrofon, forekommer rent teknisk. Harman Kardon har formået at optimere telefonopkaldende, fra nogle af deres tidligere trådløse modeller til denne seneste udgave af Onyx serien. Funktionen håndtere støj og ekko, som gør at telefonopkald bliver så klare som overhovedet muligt.

I kassen får du ➨

 • 1 stk. Harman Kardon Onyx Studio 3
 • 1 stk. strømadapter
 • 1 stk. lynguide
 • 1 stk. sikkerhedsark
 • 1 stk. garantikork

Alternativ Harman Kardon model

Som der blev skrevet indledningsvist, så har Harman Kardon fremstillet mange unikke produkter gennem tiden. Vi håber at ovenstående test-guide på den udvalgte Harman Kardon Onyx Studio 3 model, indfriede dine forventninger. Men var Onyx 3 modellen ikke lige den rette, så har vi måske et andet bud, som kunne vække din interesse her på falderebet. Måske du synes at den originale onyx model blev for stor, og dit behov altså derfor er mindre.

Prøv at tag et kig på denne fantastiske Onyx mini model. Samme elegante design, også med en kraftig lyd- blot til kunden, med det lidt mindre behov og plads. Den er helt fantastisk ved sengebordet, skrivebordet, eller som køkkenhøjtaler ved madlavning mv.

Harman Kardon skriver selv på deres hjemmeside, at modellen er udarbejdet med de bedste førsteklasses materialer og er en yderst stærk, bærbar Bluetooth-højtaler med det her unikke Harman design. Fordelen ved denne lille model, er at den ikke belaster batteriet på samme måde, som den store, og gør at den kan spille trådløst helt op til ti timer. Så du behøver altså ikke være bekymret om, at den skal løbe tør for strøm eller andet, hvis du bringer den med ud i det danske sommervejr. Endvidere er den også helt fantastisk til rejser, hvor man ofte er fristet at lytte til noget god musik, men stadigvæk af højeste lydkvalitet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme