Oversigt: Her kan du købe en iPad på afbetaling

En iPad er et yderst alsidigt produkt, der i høj grad er blevet populært, især blandt børnefamilier, men også blandt mennesker uden børn. 

De er utrolig god underholdning, især på længere flyveture, på kedelige eftermiddage, og inden man skal i seng om aftenen. 

De fleste børn ønsker sig en iPad, men har man tre børn som alle ønsker sig en, kan det være svært at finde pengene til dette på samme tid. 

Derfor er det fuldstændig genialt, at nogle virksomheder har gjort det sådan, at du kan købe din iPad på afbetaling. Her kan du opdele beløbet over mange måneder, og løbende spare sammen til, at du kan afdrage på denne afbetaling. Det er en service som mange nyder godt af, og som er genialt for familier, der ikke har titusinder af kroner til tre iPads. 

Læs med her, hvor der er blevet samlet en oversigt over dine muligheder for at købe en iPad på afbetaling. Der findes forskellige betingelser og krav fra de enkelte virksomheder, og du kan her blive klogere på hver enkel virksomhed, som tilbyder iPads på afbetaling.

 

Apple iPad Air 2019 3rd Generation – Velanmeldt hverdagsluksus

Apple iPad Air 2019 3rd Generation

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne iPad fra Apples Air linje er et godt og anmelderrost bud på en iPad der er god til hverdagsbrug. Den generelle score, som denne iPad har, er omkring 4/5 stjerner fra diverse kilder, blandt andet hos Pricerunner.dk, hvor den scorer 4,8/5 gennem anmeldelser. Med sit moderne og stilrene design, som ofte ses fra Apples side, er det det perfekte bud på et Back-to-School device, hvis man foretrækker at arbejde på en tablet frem for en computer. Denne tablet er til dig, hvis du gerne vil have en smart tablet med et lækkert design, en god skærm og fin proceskraft.

Her er nogle af de fine anmeldelser om denne iPad:

Specifikationer

– Farve: Grå
– 10,5” Retina-skærm
– 64 GB
– Størrelse: 25 cm x 17,4 cm x 0,6 cm
– Processor: Apple A12 Bionic

Apple iPad Air 2019 3rd generation vs. markedet

Denne iPad er god, hvis man gerne vil have en ny iPad, men synes at en ny iPad Pro er en lidt for stor udgift. Denne model har en stærk processor som kan konkurrere med mange moderne bærbare computere, så du får meget proceskraft for pengene.

Denne model adskiller sig fra andre på markedet ved at bruge en touch pen, så man kan være meget præcis når man arbejder med den. Den er god og handy til at lave små opgaver, som at læse bøger eller se film, men hvis du kræver en endnu højere processorkraft til mere indviklede opgaver, skal du måske finde en anden og endnu mere kraftfuld model.

 

Apple iPad (2020) 32 GB – Gold – Den anmelderne siger, at du bør købe

Apple iPad (2020) 32 GB - Gold

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne iPads anmeldelser og hvad anmeldere siger om denne iPad taler for sig selv. De rosende ord om denne tablet er nærmest ikke til at stoppe. Anmelderne har blandt andet udtalt at det er ”The one you should buy”, grundet dens virkelig gode x, som stadig kan stå op imod mange moderne bærbare computere. Derfor er den et rigtig, rigtig godt bud på en slags transportabel mini-pc, hvis du for eksempel skal bruge den til skole eller arbejde. Derudover har den også fået 4/5 stjerner fra trustedreviews.co.uk, så den er i sandhed et rigtig godt køb.

Specifikationer

– Farve: Guld
– Batteri: Op til 10 timer
– 32 GB
– Størrelse: 17,41 cm x 0,75 cm x 25,06 cm
– Processor: Apple A12 Bionic – 64-bit

Apple iPad (2020) 32 GB vs. markedet

Denne iPad er noget af det allernyeste inden for tablet-verdenen. Den har beholdt mange af de gamle features fra de tidligere modeller, som virkede godt. Den har derfor et godt og velkendt design, så man ved hvordan alt inden i den fungerer. Det der adskiller den fra andre tablets er, at det er en god basis iPad, til en overkommelig pris. Man kan vente på nogle af de endnu nyere modeller, men denne model har alt, hvad man har brug for til halvdelen af prisen, som de nyere koster. Derfor er det et rigtig godt valg, hvis man overvejer at købe en ny iPad.

 

Apple 10.2-inch iPad Wi-Fi – 8. generation tablet 128 GB sølv – Velanmeldt til en overkommelig pris

Apple 10.2-inch iPad Wi-Fi – 8. generation tablet 128 GB sølv

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Apple 10,2-inch iPad 8.generation med 128 GB er en tablet der er hurtig, let at bære samt kommer til en overkommelig pris. Den er et oplagt valg, hvis man leder efter en god skoletablet eller en erstatning til en skolecomputer. Dens proceskraft kan sagtens følge med selv, hvis der er mange apps åbne på en gang eller at der bliver multitasket med mange programmer. En anmeldelse fra expertreviews.co.uk giver iPad 10,2-inch 8. generation 128 GB 5/5 stjerner og vurderer den til at være den billigste Apple iPad i forhold til, hvad man får for pengene. Så med denne tablet får man meget proceskraft for en overkommelig pris.

Specifikationer

  • Farve: Sølv
  • Batteri: Op til 10 timer
  • 128 GB
  • Størrelse: 17,41 cm x 0,75 cm x 25,06 cm
  • Processor: Apple A12 Bionic – 64-bit

Apple 10,2-inch iPad 8.generation 128 GB vs. markedet

Apple 10,2-inch iPad 8. generation 128 GB er en god og stabil model fra Apple, der ikke prøver at være noget, den ikke er. I forhold til Air- og Pro-modellerne er dette en ærlig model, med god proceskraft, som kan holde til meget multitasking på én gang. Så hvis du står og skal vælge mellem en bærbar computer til arbejdet eller skolearbejdet, er dette et godt alternativ, hvis du leder efter noget, som er let at transportere, men samtidig kan være med, selv under hårdt pres i arbejdsintensiteten.

 

Proshop – Rentefri iPad afbetaling 

L’easy – Rentefri iPad afbetaling 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hos L’easy har de et stort udvalg af de populære Apple iPads, som du kan købe på afbetaling. 

Hvis man tager udgangspunkt i en iPad 32 GB Silver, koster den, hvis du køber den kontant, 3699 kr. At købe noget kontant vil sige, at du betaler hele beløbet for produktet med det samme. 

Denne iPad kan finansieres for 114 kr. Pr. Måned, helt rentefrit. Denne afbetaling vil have en løbetid på 36 måneder, hvilket vil sige at du altså skal betale 114 kr., hver måned i 36 måneder, før du er færdig med at betale din iPad. 

Når du har betalt de 114 kr., i 36 måneder, vil det samlede kreditbeløb, altså det samlede beløb der er blevet betalt tilbage, være 4094 kr. Det betyder altså, at hvis du vælger at købe en iPad 32 GB Silver på afbetaling hos L’easy, vil du komme til at betale 350 kroner mere for din iPad, end hvis du havde valgt at betale den kontant. Her må man altså gøre op med sig selv, om man er villig til at bruge 350 kroner ekstra, på at få en længere løbetid, og dermed få længere tid til at spare de penge sammen, som produktet koster. 

Finansieringen har en ÅOP på 0%, samt samlede kreditomkostninger på 0 kroner. 

Denne beregning er lavet inklusive levering og installering, som koster 395 kroner. 

For at få lov til at købe en iPad på afbetaling er der en række krav som man som ansøger skal opfylde. Man skal være fyldt 21 år, før at måtte købe noget på afbetaling hos L’easy, og derudover må man ikke være registreret i RKI, som er et register over dårlige betalere. Man skal også opfylde de kriterier der er for en samlet kreditvurdering. 

 

Computersalg – iPad afbetaling 

Computersalg – iPad afbetaling 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Også hos computersalg tilbyder de, at du kan købe en iPad på afbetaling. Her kan man igen tage udgangspunkt i en Apple iPad 32 GB Silver, som her koster 2770 kr., hvis man vælger at købe den kontant, altså hvis man vælger at betale hele beløbet med det samme. 

Her kan du afdrage på din afbetaling, så meget du vil om måneden, dog mindst 149 kr. Om måneden. Vælger du at afdrage 149 kr. Om måneden, vil din samlede løbetid være på 29 måneder, og din samlede tilbagebetaling vil derfor ende på 4270 kr. Det betyder altså, at din iPad i sidste ende vil koste 1500 kr. Mere, end hvis du havde valgt at betale den kontant, hvilket også betyder at der er kreditomkostninger på 1500 kr.  

Som tidligere nævnt kan du også vælge at betale mere hver måned, og dermed betale over færre måneder. På den måde kan du altså selv styre, hvor hurtigt og hvor meget du vil afdrage på din afbetaling, og du kan selv tilpasse det efter, hvor mange penge du har til rådighed hver måned. 

Dette varekøb og selve afbetaleingen administreres af Viabill, som har en kreditramme på 10000 kr., ved minimumsydelse. Du skal mindst afdrage 5% af din afbetaling om måneden, medmindre at 5% er mindre end 149 kr. Der findes en årlig variabel debitorrente på 23,14%, samt en ÅOP på 45%. 

Helt praktisk foregår det ved, at du tilføjer varen til din kurv på Computersalgs hjemmeside, og derefter vælge Viabill som din betalingsmetode. Herefter skal du indtaste din personlige oplysninger. Når Computersalg har afsendt dine varer, vil Viabill sende dig en mail med informationer om tilbagebetaling. 

 

Proshop – iPad afbetaling 

Coolshop – iPad afbetaling 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Coolshop er også en af de virksomheder, der tilbyder, at du kan få lov til at købe deres produkter på afbetaling. 

Hos Coolshop forhandler de den nye iPad Pro på afbetaling. Når du vælger at købe et produkt på Coolshop på afbetaling, sker dette igennem Viabill. 

Viabill er en yderst fleksibel betalingsløsning, som mange webshops benytter sig af. Det er et yderst brugervenligt koncept, der er nemt at bruge, og som mange forbrugere er rigtig glade for. 

Igennem Viabill kan du vælge at dele beløbet op i mindre dele, som du afdrager på hver måned i 24 måneder. Nogle gange varierer løbetiden dog, alt efter hvilket produkt du vælger at købe. 

Du kan dog til enhver tid vælge at indfri hele beløbet, hvilket betyder, at du betaler det resterende beløb på én gang, og du er dermed færdig med at betale dit produkt af. 

Det er super nemt, og det eneste du skal gøre, er at tilføje din iPad Pro til din indkøbskurv på Coolshops hjemmeside. Herefter vælger du Viabill som betalingsløsning, og du vil efterfølgende blive bedt om at indføre nogle personlige oplysninger. 

Når du har gjort dette, og Coolshop har sendt dine varer afsted, vil du få en mail fra Viabill med oplysninger om dit køb og din afbetaling. 

Dette betyder altså, at du modtager din vare, inden du overhovedet er begyndt at betale for den endnu. 

Dette er derfor en super nem løsning, der også er ideel til dig, som ikke står med pengene i hånden lige nu. På den måde kan du løbende spare sammen til produktet, uden at skulle vente på at få det hjem. Du kan bruge og nyde dit produkt, før du er færdig med at betale for det. 

 

CDON – iPad på afbetaling 

CDON – iPad på afbetaling 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hos CDON finder du et stort udvalg af elektronik og gadgets, heriblandt Apple iPads. CDON er også en af de virksomheder, der tilbyder finansiering, og man kan eksempelvis tage udgangspunkt i en iPad 32 GB Space Grey. 

Hvis man køber denne iPad kontant, altså hvis man betaler hele beløbet med det samme, koster den 3122 kr. 

Hvis du køber denne iPad på afbetaling, kan du vælge en løbetid på enten 6 måneder, 12 måneder eller 36 måneder. Hvis man tager udgangspunkt i det scenarie, at du vælger at afdrage over 36 måneder, ville du skulle afdrage 178 kr. Om måneden. Der vil være en rente på 14,95% og et oprettelsesgebyr på 495 kr., samt et girokort gebyr på 39 kr. 

Denne delbetaling udføres af Qliro, som er et yderst brugervenligt system. Her kan du have flere delbetalinger kørende ad gangen, og Qliro sender dig blot en samlet månedsfaktura, så du kan afbetale dem alle på en gang. Denne faktura sendes en gang om måneden, omkring midten af måneden. 

Du kan på hvilket som helst tidspunkt indfri dine afbetalinger, hvilket betyder, at du indbetaler det resterende beløb der mangler, før dit køb er betalt helt af. 

Denne metode er altså god til dig, som ønsker at købe flere forskellige produkter på afbetaling på en gang, og som ønsker en samlet overskuelig faktura hver måned, som er lettere at betale. 

 

Refurb – iPad afbetaling 

Refurb – iPad afbetaling 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Refurb er en hjemmeside, hvor du kan købe brugt elektronik. Mange af Refurbs produkter er derfor allerede billigere, end hvis du skulle købe dem fra ny. Dog tilbyder Refurb også, at du kan købe deres produkter på afbetaling. 

Dette sker, ligesom ved nogle af de andre virksomheder på denne oversigt, igennem Viabill. Viabill er yderst let at bruge, og er utrolig nemt at overskue. 

Når du køber et produkt på Refurb, på afbetaling igennem Viabill, skal du lægge det ønskede produkt i din indkøbskurv, og vælge Viabill som betalingsmulighed. Herefter vil du skulle indskrive nogle personlige data. 

Når du har gjort dette, og Refurb har afsendt din ordrer, vil du modtage en mail fra Viabill med oplysninger om dit køb og din afbetaling. 

Herefter vil du skulle betale en månedsydelse den 20. hver måned. Hvis du ikke betaler denne månedsydelse til tiden, vil der blive lagt et gebyr på 39 kroner oven i. 

Viabill kan finansierer køb på op til 2000 kr. hos Refurb. Hvis man foretager et køb på over 2000 kroner, vil købet i stedet blive finansieret af SparXpress. 

Refurb behandler kun ordren, ved en forudgående autorisation eller form for modtagelse af betaling, med mindre man køber varen igennem en virksomhed, der har en konto med kredit hos Refurb. Beløbet hæves dog først, når varen er blevet afsendt. 

Læs også: Oversigt over hvor du kan købe en iPad på afbetaling

Se vores artikel om: Køb en tablet på afbetaling

Denne side er anmeldt af: Emil S. Schou 10/10