Oversigt: iPad på afbetaling
Her kan du købe De 1 bedste iPad på afbetaling

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

1 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

OBS: Dette er en oversigt over, hvilke iPad du kan købe på afbetaling, men det er ikke en anbefaling til at købe ting på afbetaling. Vi anbefaler altid, at du får et fuldt overblik over din økonomi inden du køber produkter på afbetaling, da det reelt er et lån. Vi anbefaler ligeledes, at du snakker med din bank eller anden økonomiske kyndig person inden du køber produkter på afbetaling.

En iPad er et yderst alsidigt produkt, der i høj grad er blevet populært, især blandt børnefamilier, men også blandt mennesker uden børn.

De er utrolig god underholdning, især på længere flyveture, på kedelige eftermiddage, og inden man skal i seng om aftenen.

De fleste børn ønsker sig en iPad, men har man tre børn som alle ønsker sig en, kan det være svært at finde pengene til dette på samme tid.

Derfor er det fuldstændig genialt, at nogle virksomheder har gjort det sådan, at du kan købe din iPad på afbetaling. Her kan du opdele beløbet over mange måneder, og løbende spare sammen til, at du kan afdrage på denne afbetaling. Det er en service som mange nyder godt af, og som er genialt for familier, der ikke har titusinder af kroner til tre iPads.

Læs med her, hvor der er blevet samlet en oversigt over dine muligheder for at købe en iPad på afbetaling. Der findes forskellige betingelser og krav fra de enkelte virksomheder, og du kan her blive klogere på hver enkel virksomhed, som tilbyder iPads på afbetaling.

Refurb – iPad afbetaling

Refurb er en hjemmeside, hvor du kan købe brugt elektronik. Mange af Refurbs produkter er derfor allerede billigere, end hvis du skulle købe dem fra ny. Dog tilbyder Refurb også, at du kan købe deres produkter på afbetaling.

Refurb – iPad afbetaling

Mere om Refurb – iPad afbetaling

Dette sker, ligesom ved nogle af de andre virksomheder på denne oversigt, igennem Viabill. Viabill er yderst let at bruge, og er utrolig nemt at overskue.

Når du køber et produkt på Refurb, på afbetaling igennem Viabill, skal du lægge det ønskede produkt i din indkøbskurv, og vælge Viabill som betalingsmulighed. Herefter vil du skulle indskrive nogle personlige data.

Når du har gjort dette, og Refurb har afsendt din ordrer, vil du modtage en mail fra Viabill med oplysninger om dit køb og din afbetaling.

Herefter vil du skulle betale en månedsydelse den 20. hver måned. Hvis du ikke betaler denne månedsydelse til tiden, vil der blive lagt et gebyr på 39 kroner oven i.

Viabill kan finansierer køb på op til 2000 kr. hos Refurb. Hvis man foretager et køb på over 2000 kroner, vil købet i stedet blive finansieret af SparXpress.

Refurb behandler kun ordren, ved en forudgående autorisation eller form for modtagelse af betaling, med mindre man køber varen igennem en virksomhed, der har en konto med kredit hos Refurb. Beløbet hæves dog først, når varen er blevet afsendt.

Hvad skal man tænke over, når man køber noget på afbetaling?

Når man køber noget på afbetaling, er der en række ting, man bør tænke over, før man beslutter sig:

Rente og omkostninger: Køb på afbetaling medfører ofte en højere samlet pris, da der lægges renter og omkostninger oveni den oprindelige pris. Sørg for at have et overblik over, hvor meget ekstra du skal betale, og om det er overkommeligt i forhold til din økonomi.

Løbetid og afdrag: Overvej, hvor lang tid du har til at betale for varen, og hvor store de månedlige afdrag skal være. Sørg for at have råd til afdragene i hele løbetiden.

Kreditvurdering: Køb på afbetaling kan have en negativ indvirkning på ens kreditvurdering, hvis man ikke kan betale afdragene til tiden.

Sammenlign muligheder: Der er mange forskellige muligheder for afbetaling, så sørg for at undersøge og sammenligne de forskellige tilbud, inden du beslutter sig.

Forsikring: Nogle afbetalingsordninger kræver, at du tegner en forsikring der dækker, hvis du ikke kan betale afdragene. Overvej om det er nødvendigt, og om det er en udgift, man har råd til at lægge oveni de månedlige afdrag.

Det er vigtigt at tænke over alle disse faktorer og at have realistiske forventninger til ens økonomiske situation, inden man beslutter sig for at købe noget på afbetaling.

Tablets på afbetaling er forholdsvis meget normalt gøre i dag, da det giver unge studerende mulighed for at få en tablet med det samme, uden at skulle have nok penge til at købe den på én gang. Det samme gælder for computere på afbetalinger.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Techradar.com

Storbritanniens største forbrugermagasin Techradar.com er med teknologinyheder og -anmeldelser vokset til Australien og USA. Siden kalder sig selv for ”unashamedly geeky”, og deres skribenter sidder over hele verden og har altid fingeren på pulsen.

Techradar.com har lavet en anmeldelse af iPad Air 3 og givet den 4 ud af 5 stjerner. Hvad de især roser er den flotte, laminerede skærm, prisen på tastaturet og den hurtige opladetid. De påpeger dog det meget traditionelle og lidt småkedelige design og antallet af højtalere, men er ellers begejstrede.

Anmeldelsen er udført den: 14. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

TrustedReviews.com

Grundlagt i 2004 arbejder TrustedReviews med det ene formål, at alle forbrugere skal kunne få grundig og afhængige tests. Hvert år gennemgår teamet mere end 1000 produkter, og det gør dem til én af Storbritanniens mest indflydelsesrige forbrugermagasiner.

TrustedReviews.com har anmeldt iPad Air til 4,5 ud af 5 stjerner og roser den for sin lange batterilevetid, selvom designet er lidt kedeligt.

Anmeldelsen er udført den: 30. august 2019
Du kan se anmeldelsen her

De har også anmeldt iPad 8 til 4 stjerner. De er især begejstrede for hastigheden, selvom design endnu engang er tablettens svageste punkt.

Anmeldelsen er udgivet den: 29. september 2020
Du kan se anmeldelsen her

Wired

Wired er et internationalt magasin med fokus på den teknologiske udvikling Med mere end 30 millioner læsere hver måned leverer det dedikerede team hver dag artikler og anmeldelser af alt mellem himmel og jord.

Wired har anmeldt iPad Air med en masse flotte og rosende ord med en samlet score på 9/10. De er begejstrede for den flotte skærm, det smarte tastatur og den generelle værdi. Dog påpeger de dog antallet af højtalere og det lidt gammeldags generelle system eks. mangel på ansigts ID.

Anmeldelsen er udført den: 5. januar 2019
Du kan se anmeldelsen her

Cnet.com

CNet.com er et onlinemagasin, der fokuserer på teknologi, kultur og videnskab. Det globale team arbejder 24/7 på at finde ud af, hvad der rør sig, og de leverer nyheder, kommentarer og analyser på relevante emner indenfor flere kategorier.

CNet.com har anmeldt iPad 8 og roser den for den hurtige processor og opladetid. Eksperterne er ikke så begejstrede for mange af de lidt mere forældede ting, tabletten stadig kører med. De har givet iPad 8 en score på 8,1 ud af 10.

Anmeldelsen er udført den: 30. september 2020
Du kan se anmeldelsen her

Expertreviews.com

Expertreviews er et forbrugermagasin med fokus på teknologi. Siden startede som et fysisk magasin tilbage i 1987. Kvalitet af både tests og anmeldelser og artikler er det, der er i fokus.

ExptertReviews har anmeldt iPad 8 til 5 ud af 5 stjerner, og den får derfor topkarakter. De er særligt begejstrede for den hurtige responstid, det tynde og lette design, og den fornuftige pris. Dog mener de, at webcamet er ret basalt, og der er nogle enkelte detaljer, eksperterne savner.

Anmeldelsen er udført den: 25. september 2020
Du kan se anmeldelsen her

FAQ

Kan jeg købe en iPad på betalingsplan?
Du tror det måske ikke, men du kan sagtens købe en iPad på betalingsplan eller delbetaling. Skal du købe en iPad på betalingsplan, er det vigtigt, at du undersøger planen godt og sørger for, at det kan betale sig i sidste ende – altså skal du ikke betale for meget.
Det er helt op til dig selv at vurdere, hvor vidt månedlige afdrag på Apple Card er det værd for dig. Er du typen, der har styr på dine køb og din økonomi, og sagtens kan købe elektronik på afdrag, er månedlige afdrag på Apple Card med sikkerhed det værd.
Hvilken kreditværdi har du brug for til Apple-finansiering?
Når det kommer til afbetaling og kreditværdi hos Apple, er det svært at sige præcis, hvordan reglerne er. Der vil dog ofte være krav om, at du skal kunne betale lånet af inden for et hvis tidspunkt, du skal være fyldt en bestemt alder og du skal ikke have gæld.
Hvordan undgår jeg Apple kreditkort renter?
Ønsker du helt at undgå Apple kreditkort renter, skal du ændre betalingsmetoden på din Mac eller iPhone. Det gør du ved at klikke vis oplysninger, derefter klikke på administrer betalinger ud for betalingsoplysninger. Her kan du fjerne den uønskede betalingsmetode med Apple.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme