Skrevet d. 15. januar 2019 af Lars Jespersen
Reklame

Juicer test – Købers guide

Juicer test 2019 – Find den bedste juicer her!

Opdateret: 20.01.2019

I de seneste år er det blevet utrolig moderne at bruge juice mere og mere i dagligdagen. Det er lettere at tabe sig, hvis man er på en juicekur, ligesom det gør det dejligt nemt at få et tilskud til de ”6 om dagen”, som vi har brug for. Der er dog ingen tvivl om, at det ikke er videre interessant (eller sundt) at drikke juicen, der står på hylderne i supermarkedet hver dag – og det er her at behovet for en god juicer kommer ind i billedet.

Med en god juicer kan du lave juice ud af alle de forskellige frugter og grøntsager, som du har i dit køkken i forvejen, og du kan lave sunde former for juice, der ikke indeholder tilsætningsstoffer. Dermed får du en unik mulighed for at vide præcis, hvad du fylder din krop med, ligesom du konstant kan finde nye og interessante juice-kombinationer. Men hvilken juicer er den bedste til dine behov? Dette har vi sat os for at finde ud af i denne juicer test.

Vi har samlet de absolut bedste juicere på markedet i vores store juicer test 2019, hvor vi har gennemgået utallige, uvildige tests fra nær og fjern. Vi har kigget på bedømmelser, testresultater og meget mere fra nogle af de mest velrenommerede testfirmaer i hele Skandinavien, hvorefter vi har valgt de 8 bedste juicere til vores liste. Dermed får du nemt og hurtigt et overblik over de bedste juicere på markedet helt uden at skulle lede efter testresultaterne selv.

Vi har bl.a. kigget på testresultater fra Forbrugerrådet Tænks omfattende test af juicere, hvor hele 20 forskellige juicere har været under deres grundige lup! Herudover har vi skelet til Sveriges største testmagasin, Råd & Rön, der har haft hele 26 maskiner i test, ligesom vi har medregnet resultater fra TV2 Danmark og TV2 Norge, der begge har testet forskellige juicere og fundet deres favoritter. Der er med andre ord ingen tvivl om, at vi har gjort vores research grundigt, således at du ikke behøver at gøre det selv. Af denne grund kan du trygt gå på opdagelse i vores liste over de bedste juicere på markedet – de har alle opnået særdeles respektable placeringer i de grundige forbrugertests.

I denne artikel får du bl.a.:

 • En grundig gennemgang af de testvindende juicemaskiner
 • En guide til, hvordan du kan få mest muligt ud af din juicer
 • Et godt overblik over de 3 forskellige typer af juicemaskiner, der findes på markedet
 • En gennemgang af de forskellige tests, som vi har gennemgået

Vi vil gerne understrege, at vi ikke selv har foretaget de forskellige tests af juicemaskiner, men udelukkende har samlet resultaterne fra en række uvildige tests. Dermed har vi sparet dig for besværet med at læse mange forskellige testresultater igennem – du får en overskuelig oversigt over de bedste produkter på markedet i stedet!

Hvis du er i tvivl om, hvilken type juicer der passer til dig, så kan vi kun anbefale, at du læser vores guide nederst på siden. Her kan du finde forskellene på en slow juicer og en saftcentrifuge, hvilket gerne skulle hjælpe dig til at finde den perfekte juicer til dig og din familie. Lav de lækreste sammensætninger bestående af frugt og grøntsager – det er i princippet kun fantasien der sætter grænser. God fornøjelse.


1. Sage The Nutri Juicer Plus – Vores #1

 • Testvinder
 • Kvalitet for pengene

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.026,00 1.026,00 Til butik →

Hvis du leder efter en juicer i absolut verdensklasse, som er blevet kåret til testvinder i mange forskellige tests, så bør du bestemt se nærmere på Sage The Nutri Juicer Plus! Dette er en juicer, der kommer med nogle af de mest eksklusive kvalifikationer og egenskaber, som du kan forvente af en saftpresser – og der er ingen tvivl om, at topplaceringen på vores liste er velbegrundet!

Sage The Nutri Juicer Plus er skabt ud fra tanken om, at kun det bedste er godt nok. Af netop denne grund har der været fokus på, at denne saftpresser skal kunne bibeholde de fleste vigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som er med til at gøre juicen sund for krop og sjæl – og dette gør juicemaskinen fra Sage til perfektion!

Effektive titaniumknive og en varmeoverførsel på kun 2 grader!

Der er ingen tvivl om, at denne saftpresser fra Sage bliver rost til skyerne i test hos de forskellige, uvildige testfirmaer, hvor den specielt bliver rost for evnen til at bibeholde de gavnlige egenskaber ved både frugt og grønt. Mange saftpressere er dårlige til at holde på de gavnlige vitaminer og mineraler i frugten – men dette er ikke tilfældet, når man ser på testresultaterne for Sage The Nutri Juicer Plus!

Sage The Nutri Juicer Plus har en varmeoverførsel på kun 2 grader! Dette betyder, at din juice bliver overført så gnidningsfrit og upåvirket som muligt, hvilket sikrer, at du bibeholder op til 70 % af de gavnlige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Dette er særdeles imponerende for en saftpresser – normalt kan man kun forvente op til 50 %!

Udover den fantastiske bevarelse af næringsstoffer, så er juiceren fra Sage mageløs til at trække så meget saft og kraft ud af frugt og grønt som overhovedet muligt! Dette skyldes de effektive og særdeles skarpe titaniumknive, som er optimerede med netop dette for øje. Også her excellerer denne juicer i de mange tests, og maskinen roses virkelig til skyerne, når det kommer til fyldig og velsmagende juice!

De fantastiske titaniumknive sikrer også, at du undgår spild, således at du får mest muligt ud af dine ingredienser. Dette bakkes også op af den kraftige 1300 watts motor, der kan køre ved hele 5 forskellige hastigheder! Dette gør det let af juice alle de forskellige ingredienser, hvor du kan tilpasse hastigheden til de ingredienser, du fylder i maskinen.

Stort påfyldningsrør og let rengøring!

En juicer er bedst, hvis du ikke skal lave så meget ved ingredienserne, før du putter dem i maskinen – og på dette punkt er Sage The Nutri Juicer Plus også en fantastisk god investering! Juiceren roses meget for det brede påfyldningsrør, der er hele 8,4 cm i bredden – og du skal dermed kun skære frugt og grøntsager i store stykker for, at de kan blive til lækker juice!

Herudover er det til sidst værd at fremhæve, at denne juicer er let at rengøre, da der er en frugtkødsbeholder på hele 3 liter. Dermed behøver du ikke tømme beholderen hver gang – og den kan derudover også gå direkte i opvaskemaskinen! Der medfølger også en praktisk rensebørste, som gør det let at rengøre de bevægelige dele i juiceren – smart!

Alt i alt er dette den perfekte løsning, hvis du ønsker en effektiv saftpresser! Sage The Nutri Juicer Plus er en af de mest eksklusive maskiner i de mange tests, vi har gennemgået, og der er ingen tvivl om, at du får fantastisk juice ud af denne investering. Vi tøver ikke med at anbefale denne maskine, hvis du har budgettet til den – en klar nummer 1 på vores liste over juicemaskiner i test!


2. Wilfa SJ-150A – Testvindende slow juicer til fornuftig pris!

 • God til prisen
 • Topscorer

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
482,00 482,00 Til butik →
799,00 799,00 Til butik →

Leder du efter en fantastisk god slow juicer, der er perfekt som begyndermaskine, så taler alle testresultater for, at du vælger denne juicer fra Wilfa! Her får du rigtig meget maskine for pengene, og hvis du ikke laver friskpresset juice hver eneste gang, så er dette det perfekte kompromis mellem pris og kvalitet!

Wilfa SJ-150A klarer sig forrygende i de mange juicer tests, og den bliver bl.a. kåret til ”Bedst i test” hos Politiken! Der er dermed ingen tvivl om, at du får en virkelig fornuftig juicer til en pris, alle kan være med på. Herudover får denne slow juicer også positive anmeldelser af kunderne hos f.eks. WhiteAway, der roser den for både brugervenlighed og ikke mindst effektivitet!

God motor og særdeles kompakt ydre!

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at denne slow juicer fra Wilfa primært er konkurrencedygtig, når det kommer til den lave pris, men du får dog alligevel en solid motor, der let kan give dig en lækker juice til morgenbordet!

Wilfa SJ-150A kommer med en motor på 150 Watt, som passer perfekt til en juicer af denne størrelse! Den kværner ingredienserne vandret og kører ved 75 omdrejninger i minuttet, hvilket er rigeligt for et fornuftigt resultat. Den bevarer utrolig mange vitaminer og mineraler, da den har de gode egenskaber fra de klassiske ”slow juicer” maskiner!

Udover den ganske fine motor, så roses denne juicer også for sit yderst kompakte ydre i Politikens juicer test! Den måler blot 28 cm x 24 cm x 40 cm, ligesom denne prisbasker kun vejer ca. 3 kg. Dette gør den særdeles velegnet til at flytte rundt på, når du ikke bruger den, og den skal dermed ikke stå og fylde på dit køkkenbord dag ud og dag ind!

Minimalt strømforbrug og opsamler til frugtkødet!

Juiceren fra Wilfa får rosende ord med på vejen hos både Politiken og i den omfattende video-test hos KitchenOne, der har afprøvet maskinen i praksis på kamera. Her roses motoren f.eks. for at være særdeles støjsvag og den kører ved et minimalt strømforbrug. Dermed kan du ikke mærke noget som helst på elregningen – du får dermed stort set gratis og sund juice i dit glas!

Slutteligt er det værd at nævne, at Wilfa SJ-150A er utrolig nem af rengøre, da den bl.a. kommer med en opsamlingsbeholder til frugtkød og andet, der er tilovers efter juicen. Dette gør det let som en leg at klare rengøringen, og du kan dermed nyde resultatet til fulde!

Med Wilfas slow juicer får du altså en testvinder og prisbasker, som giver dig et ganske fornuftigt juice-resultat til en pris, der er særdeles konkurrencedygtig! Du får en kompakt maskine, som er let at gemme væk igen, og testresultaterne i juicer test peger alle sammen på, at dette er en perfekt slow juicer til den gennemsnitlige juicer!

Specifikationer:

 • Støjsvag 150 Watt motor
 • 75 omdrejninger pr. minut
 • Minimalt strømforbrug
 • Særdeles kompakt (28 cm x 24 cm x 40 cm)

3. Sage BJE 430 – The Nutri Juicer

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.699,00 1.699,00 Til butik →

Dette er en juice-maskine til dig, der kun vil have det bedste af det bedste, når det kommer til den helt rene smag og juice: Sage BJE 430. Denne saftcentrifuge er utrolig eksklusiv og ikke mindst effektiv, og der er ingen tvivl: Kvaliteten fornægter sig ikke! Sage har gjort det igen med deres BJE 430 juicer – der er gode anmeldelser over hele linjen!

Når man ser på prisklassen og udseendet, så fornægter det sig ikke, at vi her har at gøre med en juicer i test, som ligger i det høje spektrum, når det drejer sig om prisen. Dette er ikke en juicer til den budgetbevidste familie – det er den perfekte juicer til dig, for hvem kvalitet er alfa og omega!

Kraftfuld centrifugal juicer og effektiv motor!

Grunden til, at denne juicer fra Sage simpelthen presser den reneste og klareste juice kan i høj grad tilskrives det fantastiske system, som bevarer flest mulige næringsstoffer fra både frugter og grøntsager! Du får en varmepåvirkning på mindre end 2 grader, hvilket giver de perfekte forudsætninger for en lækker oplevelse.

Sage BJE 430 Nutri Juicer har en motor på imponerende 1200 Watt, hvilket let håndterer selv hårde rodfrugter og andre genstridige grøntsager! Den har to indstillinger for hastighed, hvilket giver perfekt juice fra både jordbær og gulerødder, og der er ingen tvivl om, at effektiviteten er helt i top!

Udover den mageløse motor, så kommer BJE 430 med et enormt påfyldningsrør på hele 8,4 cm! Dette muliggør juice uden noget forarbejde: Du smider simpelthen bare de frugter og grøntsager i, som du elsker. Det giver dig fantastisk juice uden ret meget arbejde – det er simpelthen fantastisk!

Slidstærk og meget lydsvag!

Som det sig høre og bør med så relativt dyr en model, så får du naturligvis en utrolig slidstærk juicer, der kan holde til daglig brug, og det rustfri stål giver et råt og ikke mindst eksklusivt look, der gør denne maskine endnu mere eftertragtet! Du får med andre ord det bedste fra to verdener: Eksklusivt design og effektiv ydeevne.

Til sidst er det værd at fremhæve, at Nutri Juicer Cold fra Sage er meget støjsvag og samtidig nem at rengøre, hvilket giver den bedst mulige brugeroplevelse, når du håndterer din juicer! Igen lever resultatet fuldt op til prisen – eksklusiviteten fornægter sig bare ikke! Herudover får du en stor serveringskande med i pakken – perfekt til køleskabet!

Sage BJE 430 Nutri Juicer er en mageløs saftcentrifuge, som leverer perfekte resultater med stil! Dette er en af de ultimative sværvægtere, når det kommer til kvalitet og eksklusivitet, hvilket prisen også afspejler. Bestemt ikke en juicer for alle, men hvis du sætter en ære i ren og lækker juice, så er denne juicer perfekt!


4. Kuvings B6100 slow juicer 

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.026,00 1.026,00 Til butik →

På vores 5. plads på listen over de bedste juice-maskiner i juicer test finder vi Kuvings B6100, som er en slow juicer af meget høj klasse! Dette er en særdeles rost og ikke mindst eksklusiv slow juicer, som er en af de eneste på markedet, der kan juice hele frugter og grøntsager; det er med andre ord en af de smarteste slow juice-maskiner!

Kuvings B6100 slow juicer er blevet testet af alle de større testfirmaer, der hurtigt kunne komme til enighed om, at dette er en fantastisk juicer til dagligdagens stress og jag – og forbrugerne er helt enige! Kunderne hos Skousen og WhiteAway har belønnet denne mageløse juicer med hele 4,8 ud af 5 stjerner, hvilket bare vidner om, at du får kvalitet for alle pengene, hvis du vælger Kuvings slow juicer!

Tilsæt hele ingredienser og nyd den kraftfulde og effektive maskine!

Kuvings B6100 er designet med dagligdagen for øje, hvilket betyder, at du får en særdeles kraftfuld og effektiv juicer, som aldrig nogensinde vil skuffe dig! Testfirmaerne roser specielt maskinen for dens imponerende presse, der kan presse din favoritjuice ved hele 50 omdrejninger/min – dette giver dig et hurtigt, men samtidig lækkert resultat hver gang!

Kuvings B6100 slow juicer har et ekstra stort påfyldningsrør, hvor du kan læsse alle de frugter og grøntsager i, som du har lyst til – helt uden at skære dem ud først! Udskæringen klares af et lille skær i røret, således at ingredienserne er i den perfekte størrelse til at blive presset, og du sparer dermed tid og besvær hver eneste dag!

Udover disse fantastiske egenskaber, så roses Kuvings B6100 af forbrugerne, fordi den er virkelig støjsvag, selv under hårdt læs. Den klarer alle udfordringer til perfektion, og den kan sagtens klare intensiv brug flere gange om dagen – her er tale om en slow juicer af høj kvalitet!

Til sidst er det også værd at nævne, at Kuvings høster gode karakterer for dens simple design, der er let at skille ad og rengøre, når dette er nødvendigt. Alle træk er intuitive, og det giver bare en rigtig god brugeroplevelse for os forbrugere, når maskinen skal rengøres af og til!

Der er ingen tvivl om, at Kuvings B6100 slow juicer er en perfekt juicer til dig, der sætter pris på hjemmelavet juice ved morgenbordet hver eneste dag, og derfor ikke har noget imod at bruge lidt ekstra penge på en maskine af høj kvalitet. Både i testenes- og forbrugernes øjne er dette en mageløs maskine – og vi vil også gerne anbefale denne maskine, der klarer sig godt i juicer test!

Specifikationer:

 • 240 Watt motor
 • 50 omdrejninger pr. minut
 • Ekstra stort påfyldningsrør
 • Let at skille ad og rengøre
 • Kraftfuld, effektiv og støjsvag

Du kan se Kuvings B6100 slow juicer i brug i videoen herunder:


5. Philips HR1869

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

6. pladsen på vores liste over de bedste juice-maskiner i test går til Philips HR1869, der er den perfekte juicer, når du både vil have et flot design og en effektiv maskine på samme tid! Du får materialer og detaljer i verdensklasse, og denne elegante juicer vil garanteret gøre sig fantastisk på dit køkkenbord – den behøver bestemt ikke at gemmes væk!

Philips HR1869 er stilmæssigt meget lig dens bror, Philips HR1855, og der er ingen tvivl om, at Philips bare har styr på deres design! Designet er elegant og strømlinet, og du kan vælge mellem sølvgrå og sort, således at din juicer passer perfekt til dine omgivelser. Alt dette er lavet uden at give afkald på effektiviteten – den er stadig helt i top!

Innovativ si for større juiceudbytte!

Philips HR1869 har scoret særdeles flotte karakterer i test hos både Tænk og det svenske Råd & Rön, og man forstår bestemt godt hvorfor! Juiceren er særdeles effektiv og praktisk, og du får f.eks. en kapacitet på hele 2,5 liter, hvilket er meget flot for en juicer i denne størrelse. Herudover er påfyldningsrøret hele 88 mm, hvilket gør det muligt at juice alle typer af frugt og grønt!

Philips HR1869 er meget veludstyret, og dette ses f.eks. ved den innovative si, som er med til at give et op til 10 % større juiceudbytte, end tilsvarende juice-maskiner! Dermed får du meget mere ud af dine råvarer, hvilket ultimativt er med til at spare dig for nogle håndører på den lange bane – billigere juice = større motivation!

Motoren i denne juicer er bestemt heller ikke at kimse af, da du får en 700 Watts motor, der har 2 forskellige hastigheder. Dette gør det nemt at juice alt fra bløde jordbær til hårde rodfrugter, og dette gør Philips HR1869 ganske godt, hvis man ser på de omfattende tests hos Tænk! Juiceren får ligeledes stor ros for både brugervenligheden og energiforbruget, hvilket bestemt også er værd at tage med i beregningen!

Philips HR1869 præsterer fantastisk, når man ser på ydeevnen, og der er ingen tvivl om, at denne maskine ligger helt i toppen, når det kommer til effektivitet! Råd & Rön giver ligeledes flotte karakterer, når det kommer til ydeevnen – du kan med andre ord glæde dig over både design og håndværksmæssige kvaliteter, hvis du vælger netop denne model!

Philips HR1869 hører bestemt til på denne liste over de bedste juice-maskiner på markedet, og Tænk tager sjældent fejl i deres dybdegående tests – dette er en ganske god juicer til prisen! Designet er i top, du får god effektivitet, og prisen er ligeledes i orden; alt i alt en god juicer, som klarer sig godt i juicer test!

Du kan se en god og grundig video omkring Philips HR1869 herunder:


6. Philips HR1871

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.026,00 1.026,00 Til butik →

Ja, du har set rigtigt: Endnu en Philips juicer har fundet vej til vores liste over de bedste juice-maskiner i test! Philips HR1871 følger stærkt med i rækken af kvalitets juicere fra dette populære husholdningsmærke, og som altid er design og effektivitet i højsædet! Denne juicer i rustfrit stål passer garanteret perfekt ind i dit moderne hjem.

Philips HR1871 får, ligesom dens brødre, imponerende feedback, når det kommer til tests hos f.eks. Tænk, der endnu engang gav topkarakterer på stribe til denne Philips-model! Den roses for den utrolig kraftige motor og den lette rengøring, ligesom den får stor ros for både design og den innovative juice si, som Philips efterhånden er så kendt for!

1000 Watts motor for maksimal saft og kraft!

Mange af de billige juice-maskiner på markedet er netop billigere, fordi de i højere grad har sparet på noget af det vigtigste – nemlig motoren! Uden en ordentlig motor bliver juicen ofte af dårligere kvalitet, og hvis du vil være sikker på et godt resultat hver gang, så kan du roligt læne dig tilbage og se Philips HR1871 i aktion!

Philips HR1871 er udstyret med en særdeles kraftfuld 1000 Watts motor, der let kan presse lækker juice ud af ALT! Du kan roligt fylde alt fra hårde rødbeder til moden ananas i denne juicer – den presser hurtigt og effektivt en lækker juice sammen til dig! Motoren er faktisk så kraftfuld, at den kun må være i gang i ca. 1 minut af gangen; hvilket dog er alt rigeligt til at presse den perfekte juice!

Philips har bibeholdt det tidløse og fantastiske design i HR1871, der bare ser brandgodt ud! Det rustfrie stål står godt i kontrast til de sorte detaljer, og der er ingen tvivl om, at den effektive motor er pakket flot ind! Kapaciteten er også på særdeles respektable 2,5 liter juice, hvilket burde være alt rigeligt til hele dagens forbrug!

HR1871 kommer også med det meget roste innovative juiceudtrækningssystem, der bl.a. bruger en omvendt si til at presse så meget juice ud af dine ingredienser som overhovedet muligt! Denne omvendte si gør det muligt at få et op til 10 % større juiceudbytte end normalt, og du får dermed mere ud af de råvarer, som du har købt til formålet!

Til sidst er det værd at nævne, at Philips HR1871 kommer med en drypstop-funktion, så du ikke får juice ud over hele køkkenbordet, ligesom alle maskinens dele kan tages af og rengøres i din opvaskemaskine. Dermed bliver det ikke lettere at holde maskinen up-to-date – og er det i virkeligheden ikke altid det, vi går og drømmer om?

Philips HR1871 er en virkelig flot juicer, der kommer med en effektivitet og en power, som mange juicere må kigge langt efter! Den passer perfekt ind i et moderne hjem, og vi følger helt i tråd med testfirmaerne, når vi siger, at dette er en fantastisk juicer, som du helt sikkert vil blive glad for. Endnu en imponerende juicer i juicer test!

De store fordele ved Philips HR1871:

Få op til 10 % mere saft ud af dine råvarer – og skyl det hele rent bagefter!

 • Kraftfuld motor på hele 1000 watt
 • QuickClean – rengøring på 1 min – alle dele kan gå i opvaskeren
 • Giver op til 2,5 liter juice på én gang
 • Smart Drypstop-funktion
 • Elegant og lækkert design

7. Philips HR1949/20

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
2.049,00 2.049,00 Til butik →
2.162,00 2.162,00 Til butik →

Sidste juicer på vores liste over bedste juicere i test er – ikke overraskende – en fantastisk saftpresser fra Philips! Med HR1949 tager du din effektivitet til helt nye højder, og du får en juicer, der klarer opgaven til perfektion hver gang – ligesom den er let at rengøre bagefter! Dette er en højdespringer i mange tests på nettet, og den kunne godt have været højere på vores liste, hvis ikke prisen havde været helt så høj.

Phillips HR1949/20 er en premium juicer, der får særdeles gode karakterer i tests på nettet, og der er da heller ingen tvivl om, at dette er en juicer til feinschmeckere. Du får alle de mange funktioner, som løfter Philips juicere til de højere luftlag, og det hele er pakket ind i et professionelt og stilrent design, som bare er en fryd for øjet!

Udnyt Philips’ unikke teknologi!

Philips har altid været garant for innovative løsninger, der gør deres produkter helt unikke i forhold til konkurrenternes, og dette gælder bestemt også for HR1949/20! Du får den nyeste teknologi indenfor saftpressere, hvilket sikrer, at du simpelthen bare får det hele med, når du presser dine udvalgte ingredienser!

Philips HR1949/20 kommer med den særlige teknologi, der åbner cellerne i frugt og grøntsager, hvilket simpelthen betyder, at du får meget mere ud af dine dyrt indkøbte råvarer! Du kan nemlig få trukket op til 90 % af saften ud af frugten, og dette får denne maskine stor ros for i test! Selv bananer er intet problem: Det kører bare derudaf!

Brugerne på de forskellige portaler honorerer Philips HR1949/20 med en vurdering på hele 4,4 ud af 5, hvilket er en utrolig høj score – og dette er da bestemt fortjent! Dette er bl.a. pga. den smarte drypstop-funktion, som sikrer, at juicen stopper med det samme, når du trykker på knappen. Dermed er dit køkkenbord altid i sikkerhed – ligesom du ikke får våde hænder, når du betjener maskinen!

Rengøringen tager mindre end ét minut!

Philips HR1949/20 kommer naturligvis med det bedste design i forhold til både udseende og rengøring, hvor der virkelig er tænkt over selv de mindste detaljer! De praler faktisk med, at du kan klare rengøringen på under ét minut, hvilket faktisk også holder stik – alle dele kan skylles med vand, og du behøver ikke engang en børste!

Der er ingen tvivl om, at Philips HR1949/20 slutter vores liste fortræffeligt af, og hvis du er feinschmecker indenfor juice-området og vil have det bedste af det bedste, så er dette måske den rette juicer til dig! Vi var i hvert fald imponerede over testresultaterne, og vi tøver da heller ikke med at anbefale denne juicer til dig – det er bestemt en god juicer i de mange juicer test!


8. Philips Viva Collection HR1836/00 – Juicer i praktisk og kompakt design

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
623,00 651,00 Til butik →
669,00 669,00 Til butik →
722,00 722,00 Til butik →
749,00 749,00 Til butik →

Med denne juicer fra Philips får du den maksimale juiceudpresning ud af hver enkelt stykke frugt eller grøntsag. Juiceren kan lave op til 1,5 liter juice af gangen, og du har derfor mulighed for at give dig selv og dine medmennesker en god start på dagen med friskpresset juice. Ønsker du blot at presse juice til et glas, er dette også muligt. Modellen kommer med en hane, hvorunder du kan placere et glas, der er max. 12 centimeter i højden. Juicerens design er praktisk og kompakt, og der er dermed tale om en model, der kan passe ind i alle hjem, selv i en lille lejlighed. Grundet juicerens kompakthed – er det også muligt at have den stående fremme på køkkenbordet- uden den tager for megen plads. På den måde kan du altid have din juicer lige ved hånden. Målene på denne model er 42 x 24 x 24, angivet i centimeter. Modellen vejer 3,2 kilo og kan ved kontinuerligt brug benyttes i max. 15 minutter ad gangen. Støjniveauet ligger på 85 dB og juicerens effekt er på 500 watt.

Rengøring af juiceren skal være nemt

De fleste kender til det problem, at diverse køkkenmaskiner kan være utroligt bøvlede at rengøre. En problematik, der ofte kan betyde, at man undgår at bruge produktet, fordi det simpelthen er for besværligt at gøre det rent igen. Denne juicer fra Philips er udstyret med en QuickClean-teknologi, der forenkler rengøringsprocessen. Helt konkret fungerer det sådan, at juiceren har en elektropoleret si, hvori alt frugtkødet samles, så det nemt kan smides ud bagefter. Herudover er juiceren designet med glatte overfalder samt materialer, der er nemme at rengøre, og det anslås at rengøring af denne juicer kan klares på det, der svaret til et minuts tid. I forhold til rengøringen er det også vigtigt at pointere, at alle juicerens aftagelige dele kan sættes i opvaskeren. Dette gælder blandt andet den gennemsigtige frugtkødsbeholder. Hermed slipper du for manuel opvask af modellen. Ydermere har Philips Viva Collection HR1836/00 en dryp-stop-funktion, der sikrer, at juicen ikke kan dryppe. Hermed får du altså en juicer, hvor du ikke skal bekymre dig om, at få juice alle steder under juicepresningen.

En god juicer til en god pris

Producentens hovedtanke bag denne juicer har været at designe en model, der gør juicepresning så nemt som overhovedet muligt, så flere mennesker ønsker at drikke friskpresset juice. Herudover har en af de andre tanker bag været, at producere en juicer i en størrelse, der passer i de fleste hjem, og til en pris, hvor alle kan være med. Juiceren koster under tusinde kroner og er fremstillet i god kvalitet samt et pænt og diskret design. Den indeholder gode funktioner, der forenkler presningsprocessen, og der er dermed tale om en juicepresser i en god kvalitet til en god pris. Juiceren er ud af alle Philips-juicepressere blevet placeret som nummer 3 ud af 7, mens den ud af alle centrifugal-juicere er blevet placeret som nummer 4 ud af 18 – og sidst, men ikke mindst, har den en placering som nummer 8 ud af 31, når det kommer til alle juicere generelt. Der er derfor tale om en juicer, der ikke blot har en god pris, men også gode testeresultater, der understeger produktets kvalitet.


9. OBH 6749 Centrifugal juicer – Testvinder i Metro 2013

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
623,00 651,00 Til butik →
669,00 669,00 Til butik →
722,00 722,00 Til butik →
749,00 749,00 Til butik →

Denne juicer fra OBH er, som overskriften antyder, testvinder i Metro 2013 og får derudover gode kundeanmeldelser.  Juiceren har en effekt på 800 watt og kommer med to forskellige hastigheder, hvilket gør det nemt for dig som forbruger at fremstille friskpresset juice nemt og bekvemt. Modellen har foroven et bredt rør, hvori du løbende kan fylde frugter og grøntsager, mens maskinen er tændt og kører. Røret har en sådan størrelse, at det ikke er nødvendigt først at skære diverse frugt og grønt ud før brug. På den måde er der også tale om en juicer, der giver dig mulighed for at producere frisk juice på rekordtid. OBH 6749 er fremstillet i rustfrit stål, hvilket sikrer en lang levetid, og modellen er yderst robust. Maskinens robusthed betyder samtidig, at du kan eksperimentere med frugt og grønt i forskellige hårdheder, uden du skal bekymre dig om, at det ødelægger juiceren. Juiceren består, udover det brede rør foroven, af en 1,2 liters juicekande, hvori juicen lander, når den er færdigpresset, en 2 liters beholder til overskydende frugtkød og et rivefilter. Ydermere er der i forhold til denne juicer taget højde for sikkerheden, da modellen er udstyret med en låseanordning. Modellen leveres med en børste til rengøring og er i farven sort med detaljer i rustfrit stål samt gennemsigtige beholdere, så du kan følge med i juicepresningsprocessen.

 

Klar rengøringen på et splitsekund

Når det gælder køkkenmaskiner, er de ofte svære at gøre rene efter brug, hvilket afholder mange fra at benytte de ellers gode og brugbare maskiner. Vælger du at købe en OBH 6749 Centrifugal juicer, kan du klare rengøringen af modellen på et splitsekund. Alle juicerens aftagelige dele, bortset fra rivefilteret, kan gå i opvaskemaskinen og vaskes i øverste kurv. Herudover er det nemt at skille modellen ad og samle den igen. Ydermere er den medfølgende rengøringsbørste designet således, at den kan komme ind i alle maskinens kroge, og rengøre der, hvor en klud ikke kan komme ind. Grundet modellens aftagelige dele og den medfølgende opvaskebørste bliver rengøringen af denne juicer både nem og overskuelig, så du derfor ikke afholdes fra at benytte din juicer, når du har lyst. Designet er stilrent og passer til de fleste hjem.

 

En fusion mellem dansk og svensk kvalitet til en fordelagtig pris

Køber du et produkt fra OBH, kan du roligt stille høje krav til dets kvalitet og funktionalitet. OBH er en nordisk producent, der blev opstartet mellem danske Ole Bødtcher Hansen A/A og svenske Joffe Marketing AB. Virksomheden fremstiller elektronisk køkken- og husholdningsgrej, hvor design, kvalitet og ikke mindst funktionalitet er i højsædet. Herudover er OBH-produkterne kendetegnet ved kvalitetsprodukter til en pris, der appellerer til menigmand. Prisen på OBH 6749 Centrifugal juicer ligger under tusinde kroner, og der er dermed tale om en juicer med gode detaljer til en fordelagtig pris, hvor de fleste kan være med.

Juicerens specifikationer:

 • Kraftfuld juicer med en effekt på 800 watt
 • To forskellige hastigheder
 • Bredt rør foroven til ifyldning af frugt og grønt
 • Fremstillet i rustfrit stål, hvilket sikrer en lang levetid samt robusthed
 • 1,2 liters juicekande, 2 liters beholder til frugtkød og et rivefilter
 • Låseanordning
 • Børste til rengøring
 • Alle juicerens aftagelige dele kan gå i opvaskemaskinen
 • Kvalitetsjuicer til fordelagtig pris

Testvinder i Metro 2013 samt gode kundeanmeldelser


10. Braun J500 Centrifugal Juicer – Testvinder i Tænk august 2015

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
649,00 649,00 Til butik →
709,00 709,00 Til butik →
686,00 715,00 Til butik →
847,00 847,00 Til butik →

Denne tidligere testvinder fra Braun har en effekt på hele 900 watt og er derfor en yderst kraftfuld og effektiv juicepresser. Modellen har et flot og stilrent design i sort og rustfrit stål, hvilket sikrer en vis robusthed samt en forlænget levetid. Braun J500 er designet med et 75mm rør, hvori hele frugter og grøntsager kan puttes i, selv mens maskinen er i gang. På grund af rørets størrelse behøver du som bruger ikke at skære diverse frugt og grønt ud, inden du placerer dem i røret. På den måde slipper du for en masse forarbejde, og det at fremstille friskpresset juice kan med denne juicer gøres på et splitsekund. Modellen er lavet således, at den kan fremstille 1 liter juice på under et minut. Ønsker du kun at lave et enkelt glas, er dette også muligt, og det kan gøres på blot 15 sekunder. Medfølgende til denne juicepresser får du en 1,25 liters gennemsigtig kande, hvori den færdigpressede juice lander. Juiceren har 2 forskellige hastigheder og et filter i rustfrit stål. I maskinens bund finder du en ledningsopbevaring, hvilket betyder, at ledningen ikke behøver at være fremme, når juiceren ikke er i brug. Braun J500 er designet med et antidryp-system, hvilket betyder, at maskinen ikke drypper, når den tilhørende 1,25 liters kande fjernes fra resten af maskinen. Udover kanden til den færdigpressede juice leveres juicepresseren også med en beholder til opsamling af frugtkød.

Nem og enkel rengøring

Rengøringen af Braun J500 kan hurtigt klares, eftersom alle de aftagelige dele tåler opvask i opvaskemaskinen. Du slipper derfor for manuel rengøring af maskinens store dele. Skal du rengøre den øvrige maskine, eller ønsker du at vaske de aftagelige dele op i hånden, er dette også muligt. Med juiceren følger en praktisk opvaskebørste, der er specialdesignet til netop denne juicepresser. Børsten kan når ind i alle de kroge, som en normal opvaskebørste eller karklud ikke kan.

Fordelene ved en centrifugal juicer

Braun J500 er en centrifugal juicer, hvilket betyder, at den slynger saften ud af juiceren ved en høj hastighed. Helt lavpraktisk fungerer det sådan, at maskinen først river frugten eller grøntsagerne i stykker, og herefter bliver frugtkødet slynget rundt, og saften bliver på den måde presset ud af selve frugten. Nogle af fordelene ved en centrifugal juicer er blandt andet hastigheden. Hastigheden er generelt noget højere på en centrifugal juicer frem for en slowjuicer. Fleksibiliteten er også en af de parametre, hvor centrifugal juiceren er slowjuiceren overlegen, da centrifugal juiceren som regel kan tage større frugtstykker og nogle gange hele frugter, hvilket slowjuiceren ikke er egnet til. I forhold til dagligt brug er en centrifugal juicer et rigtig godt valg. Brugervenligheden er nemlig stor ved denne juicertype samtidig med, at de ofte er nemme at rengøre og hurtigt kan fremstille friskpresset juice. Sidst, men ikke mindst, er der mange, der drikker friskpresset juice for at få vitaminer og mineraler. I en centrifugal juicer er varmepåvirkningen minimal og ganske kortvarig, hvilket betyder, at den færdigpressede juice indeholder mange gode mineraler og vitaminer, der er vigtige for en sund krop.

Modellens specifikationer:

 • Effekt på 900 watt
 • Testvinder i Tænk august 2015
 • Et glas juice på 15 sekunder og 1 liter juice på under et minut
 • 2 hastigheder
 • 75mm rør til hele frugter og grøntsager

11. KitchenAid Artisan – Slowjuicer med 2-fase-teknologi

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
3.159,00 3.159,00 Til butik →
3.159,00 3.159,00 Til butik →
3.772,00 3.772,00 Til butik →
4.028,00 4.028,00 Til butik →

Denne model fra KitchenAid er en såkaldt slowjuicer, hvilket betyder, at maskinen udvinder saften fra frugt eller grøntsager ved hjælp af en eller to langsomt roterende snegle. Disse maser saften ud under højt pres ved en hastighed på 50-100 omdrejninger i minuttet. KitchenAid Artisan er designet med en to-fase-teknologi, hvilket betyder, at maskinen først skærer frugten ud. Dette betyder, at du slipper for en masse forarbejde, samtidigt med, at du, grundet modellens brede rør foroven, kan tilføje hele frugter eller grøntsager under juicepresningen. Modellen har tre pulpsier, hvor du kan vælge mellem lav, høj og syltetøj/coulis. Der er dermed tale om en juicer, der kan fremstille mere end blot juice, eftersom modellen kan bruges til produktion af saft fra urter og/eller grøntsager, coulis, syltetøj og diverse frugtpuréer. KitchenAid Artisan har en optimeret hastighed med skiftende funktion, hvilket betyder, at du aldrig skal bekymre dig om tilstopning under fremstilling af diverse frugt eller grøntsagsprodukter.

Modellen kommer med en saftskål, der kan rumme en liter og en pulpopsamler. Disse er begge produceret i BPA-fri plast. Herudover leveres modellen med en skumsi, der er designet til at fjerne skum, frø og bundfald, før juicen drikkes, og du er derfor altid garanteret et glas friskpresset juice uden diverse uhensigtsmæssige affaldsprodukter. Modellen fås i farvere medallion silver, rød metallic og sort, og er herudover, i forhold til designet, en stilren og enkelt slowjuicer, der passer ind i de fleste hjem. Modellen er i bredden 29,2 centimeter, i højden 45,5 centimeter, i dybden 17,3 centimeter og har en vægt på 11,3 kilo. Der er hermed tale om en robust slowjuicer, der står fast under arbejdet.

Fordelene ved en slowjuicer

En slowjuicer har mange fordele, der gør, at den er værd at investere i. Blandt andet er støjniveauet på en slowjuicer som oftest en del lavere end det er på de almindelige saftpressere. I forhold til udbyttet kan en slowjuicer, i de fleste tilfælde, også være at foretrække. Slowjuicere er nemlig effektive, når det gælder udnyttelsen og udbyttet af al saften i de enkelte frugter og grøntsager. Bladgrøntsager er blevet mere og mere populære, når det gælder sunde juices og safter. Ønsker du at fremstille friskpresset drikkelse af bladgrøntsager, bør du overveje en slowjuicer, da denne juicertype er særligt velegnet til at udvinde og opretholde vitaminer og mineraler fra disse grøntsagstyper. Sidst, men ikke mindst, er slowjuiceren, i forhold til størrelsen, som oftest en del mindre og dermed nemmere at opbevare på køkkenbordet og i køkkenskabet end en almindelig saftpresser er.

5-stjernet luksus

KitchenAid Artisan får gode anmeldelser af forbrugerne, og langt de fleste giver modellen hele 5 stjerner. Overvejer man at investere i denne slowjuicer, skal man dog være opmærksom på, at den prismæssigt koster noget mere end almindelige saftpressere gør, hvilket faktisk er normalt for denne juicertype. Modellen fra KitchenAid koster over tretusinde kroner, og man bør derfor gennemtænke, om modellen har de funktioner og detaljer, som man ønsker, før man investerer i den. Vælger du at købe denne juicer, er du garanteret en maskine i absolut topkvalitet, og du kan forvente en optimal og effektiv juicepresning, hver gang maskinen er i brug.

Modellens specifikationer:

 • 2-fase-teknologi
 • Tre pulpsier – lav, høj og syltetøj/coulis
 • Optimeret hastighed med skiftende funktion
 • Saftskål og pulpopsamler i BPA-fri plast
 • Medfølgende skumsi

Juice er fantastisk godt for din krop!

I vores moderne tidsalder er det utrolig moderne at have fokus på alle de ting, som er meget gavnlige for kroppen og for vores helbred generelt – og her passer juice fantastisk ind! Mange er derfor begyndt at anskaffe sig en god juicer, således at de selv kan vælge, nøjagtigt hvordan deres juice skal smage. Der er mange forskellige måder at presse juicen på i dag, men der er hverken noget rigtigt eller forkert ved disse – det handler i høj grad om dit temperament og din tilgang til det!

Som du sikkert allerede ved er juice fyldt med vitaminer, mineraler og gode næringsstoffer, som alle har en positiv indvirkning på din krop. Denne effekt bliver kun forstærket, når du vælger at købe en juicer og presse din juice selv – så kan du helt selv bestemme, hvilke ting, der bliver tilsat dit færdige resultat. Mange fabriksfremstillede juice indeholder forskellige tilsætningsstoffer og smagsforstærkere, som ikke er ubetinget gode for kroppen, hvorfor det kan være en god investering at købe en juicer til køkkenet i stedet!

Mange er også begyndt at tage den såkaldte ”juice-kur” til sig, hvor man mere eller mindre skal leve af juice, der er næringsholdig og sund. Her spiller en juicer en helt central rolle, da du herved kan lave lige nøjagtig den juice, du har lyst til, og som du skal ifølge din kostplan! En ”juice-kur” kan være utrolig gavnlig, da den i høj grad er med til at udrense kroppen og tilfører kroppen mange gode stoffer, som den kan arbejde med – men du skal huske at mærke efter, hvordan din krop reagerer på juicen. Derfor anbefaler vi, at du prøver ”juice-kuren” i mellem 2 og 3 dage først, hvorefter du kan fortsætte, så det passer til din livsstil!

Der er dog et men: Husk at drikke meget vand ved siden af! Selvom juice naturligvis er sundt og indeholder meget vand i sig selv, så skal du hele tiden sørge for, at din væskebalance holder sig på rette spor. Derfor anbefaler vi, at du drikker meget vand ved siden af juicen – en fantastisk 2-i-1 kombination, der er utrolig sund for din krop!


Den klassiske citruspresser

Helt generelt kan man sige, at du naturligvis ikke behøver en stor og ofte dyr juicer for at komme i gang med at lave sund og nærende juice – du har jo en ganske god citruspresser liggende i din køkkenskuffe! Her presser du selv frugten, således at kun saften er tilbage, men der er selvsagt en del begrænsninger ved netop denne type af presning!

Den helt store udfordring er naturligvis, at du kun kan presse meget specifikke typer af frugt, der kan presses ned ovenpå spidsen. Her taler vi hovedsageligt om citrusfrugterne – hvilket navnet selvfølgelig også afspejler. Derfor kan det ikke anbefales at tænke dette som en langsigtet løsning, hvis du gerne vil i gang med at lave din egen juice! Her bør du i stedet finde dig en juicer, som både kan håndtere frugt og grønt, da mange af de vigtige næringsstoffer netop kommer fra grøntsager. Dermed kan du få en mere varieret og lækker juice end den almindelige appelsinjuice, og dette vil du bestemt komme til at påskønne på den lange bane!


Saftcentrifuge

En saftcentrifuge, eller i daglig tale en saftpresser, er den absolut nemmeste, hurtigste og billigste vej til en saftig og lækker juice til din morgenmad. Her slynger du simpelthen bare en filtreret juice indenfor maksimalt et par minutter, og du får et godt og effektivt resultat, som du helt sikkert vil blive glad for!

En saftcentrifuge er en juicer, der er meget effektiv samtidig med, at prisen er i den billigere og mere budgetvenlige ende, ligesom den er utrolig nem at gøre rent. Du får med andre ord en god all-round oplevelse, der sikrer dig lækker juice hver eneste dag!


Slow Juiceren – Det nye sort indenfor juicens verden!

Det helt nye indenfor juicens verden er de såkaldte Slow Juicere, der har ændret den måde, hvorpå vi presser vores juice! Her får du en mere premium oplevelse, end du kan opnå med en almindelig saftcentrifuge, og det er bl.a. også derfor, at slow juice-maskiner ligger i den høje ende, når det kommer til prisen. Der er dog ingen tvivl om, at en slow juicer giver dig en smagsmæssigt bedre juice, der vil føles mere fyldig og lækker i munden, ligesom en slow juicer får presset mere juice ud af dine råvarer end en saftcentrifuge.

En slow juicer presser juicen ud af dine forskellige råvarer på en lidt anderledes måde end den klassiske saftcentrifuge. I stedet for blot at presse råvarerne fra toppen eller bunden, så har slow juiceren en hård kerne, der både presser og knuser dine valgte frugter og grøntsager. Dette betyder selvsagt, at du får meget mere ud af råvarerne, ligesom der vil være mere kraft i din juice til sidst! Dette er fremtidens måde at lave juice på, og der er ingen tvivl om, at hvis din pengepung kan klare en investering i en slow juicer, så er pengene godt givet ud! 

Vi håber, at du har kunnet bruge vores liste og gennemgang af de forskellige testresultater til at skabe dig et bedre overblik over, hvilken juicer, der skal være din næste! Det har været en absolut fornøjelse at læse testene igennem for dig – og vi håber, at du bliver ligeså bidt af at lave din egen juice, som vi er blevet!