Kontinentalseng Guide:
De 19 bedste kontinentalsenge

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

66 Produkter analyseret
19 Bedste valgt
UDARBEJDET AF EKSPERTER Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

En kontinentalseng er opbygget af flere lag – typisk tre. Den nederste del er boxmadrassen, som danner bunden af sengen, ovenpå finder du et lag med en springmadras og øverst en topmadras, der typisk har en kerne fremstillet af memory-skum eller latex.

Sengen har sin karakteristiske højde og sit attraktive udseende grundet de ekstra madraslag, der også giver god liggekomfort. Kontinentalsengen er den mest almindelige sengetype, som de fleste vælger.

Hvis du står og mangler én af de bedste kontinentalsenge, men ikke helt ved, hvordan du skal vælge den rigtige, kan vi hjælpe dig godt videre. Vi har samlet nogle af de bedste kontinentalsenge på markedet lige nu.

Det skal du overveje, før du køber en kontinentalseng:

 • Opbygning: Den populære kontinentalseng er opbygget af tre forskellige lag, og der kan være stor forskel på kvaliteten af elementerne. Derfor anbefaler vi dig, at du giver lidt ekstra for god kvalitet og samtidig har et ekstra øje på boxmadrassen. Det er sengens nederste lag, og du kan være uheldig at få en seng, der har en dårlig madras som fundament. Det ødelægger den overordnede komfortfølelse, som sengen skal give dig, når du sover – og som du har brug for.
  Derfor skal du undersøge kvaliteten af kontinentalsengens bund – især, hvis du har en lidt billigere model i tankerne.
 • Mærke: En seng kan være en stor investering, så du vil formentlig gerne købe en model i god kvalitet. I den forbindelse er det en god idé at holde sig til anerkendte mærker, som har en produktionsstandard. Det kan fx være Nordic Dream, Hästens, Sengetid eller Drømmeland. På den måde undgår du at finde en seng, som ikke holder særlig længe, og hvor de enkelte lag ikke er i orden.
 • Budget: Det er ikke unaturligt, at du kommer til at betale en smule mere for din nye seng, end du oprindelig havde tænkt – og det er heller ikke en dårlig idé. En rigtig god kontinentalseng kan nemt holde i mere end 20 år, og du kommer til at bruge mange timer i den, når du hviler eller sover. Derfor er det afgørende, at du investerer i den helt rigtige model fra start. Du kan få kontinentalsenge til alt imellem 10.000 og 50.000 kroner.

arrow-more

Redaktionens anbefalinger

Vores anbefaling

Snefrid Nordlys - danskproduceret med 3 lag madras

Din nattesøvn er værd at investere i for dit eget helbred og mentale overskuds skyld. Søvn er nemlig afgørende for, at du føler dig godt tilpas. Med Snefrid i soveværelset er din seng tiptop og indbyder til den gode nattesøvn, så du kan vågne frisk op hver morgen.

Snefrid Nordlys
Vores anbefaling
 • Danskproduceret kontinentalseng
 • Høj kvalitet
 • Lang garanti

Mere om Snefrid Nordlys

Sengen Snefrid er fremstillet i Danmark og er udstyret med 7 komfortzoner, der sikrer den mest ergonomiske liggeposition. Du kan derfor ligge ekstra behageligt, hvis du går med den danskproducerede kontinentalseng Snefrid fra danske Nordic Dream.

Modellen Snefrid er fra danske Nordic Dream, der producerer kvalitetssenge i Danmark. Deres design er nordisk og gennemført, så sengen står enkel og elegant, og du har mulighed for at sætte dit helt eget præg på din nye seng.

Med højkvalitetsmøbelstof i flere farver, kan du selv vælge, om din nye seng skal være lys eller mørk grå, sandfarvet eller dyb blå.

Alle tekstiler anvendt til sengen Snefrid er Oeko Tex-certificerede, så du kan regne med god kvalitet og ordentlige forhold under produktionen. Det gælder både møbelstoffet, sengen er betrukket med, og de tekstiler, som madrasserne er fremstillet i.

Kontinentalsengen er fremstillet med 3 klassiske madraslag, der hver især yder en særlig komfort:

 • Boxmadras: Stabil trykaflastende madras med fast bund
 • Springmadras: Madras med 7 ergonomiske komfortzoner
 • Topmadras: Med kerne i latex eller memory-skum efter ønske

Madrasserne ligger stabilt på den solide træramme, der er fremstillet i svensk fyrretræ.

Boxmadrassen til Snefrid er ligesom springmadrassen fremstillet med ergonomiske og danskproducerede pocketfjedre. Pocketfjedrene er lagt dobbelt, så du får den bedste komfort.

Springmadrassen er særlig med hele 7 ergonomiske komfortzoner, der tilbyder en unik trykaflastning til kroppen.

Omkring nakken, lænden og hofterne vil kroppen være tungest og derfor tynge mest i madrassen. Derfor er der ekstra kraftige pocketfjedre i de områder, der behøver mere trykaflastning.

Vil du læse om valget af topmadras, så kan du klikke her.

 

Nordlys topmadras – temperaturregulerende og vaskbart betræk

Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi. Topmadrassen består nemlig af 7 ergonomiske zoner, der giver dig de bedste forudsætninger for god søvn. Zonerne yder ekstra støtte til kroppen og aflaster i kroppens trykpunkter, så du får en mere afslappet sovestilling og sover bedre.

Dens betræk er aktivt kølende, og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt i nattens løb. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere madrassen, så dens temperatur holdes på 35-36 grader. Betrækket er også oeko-tex certificeret og vaskbart ved 40 grader.

Du kan vælge, om du vil have din topmadras med en kerne i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten. Latex giver desuden effektiv aflastning til kroppen, så du er sikret optimal støtte. 

 

Memory foam former sig efter din krop, så du synker ned i madrassen. Det kan hjælpe med at forebygge kredsløbsproblemer og led- og muskelsmerter. Memory skum holder meget på varmen, så hvis du ofte får det varmt om natten, er det bedre at gå med en latex topmadras.

 

 

Når du køber en seng ved den danske sengeproducent Nordic Dream, får du mange fordele. Nordic Dream er dansk og samarbejder med dygtige sengehåndværkere, fysioterapeuter og sengeeksperter, så deres senge er både ergonomiske at ligge i og er bygget solidt. Du kan derfor regne med at sengen både er udviklet og produceret i Danmark, og at der er anvendt nogle af de bedste materialer til produktionen.

Modellen Snefrid fås i flere flotte nuancer og størrelser, så du let kan få plads til sengen i dit soveværelse. Du kan få sengen fra 140 x 200 cm helt op til 210 x 210 cm, så sengen er oplagt til dig, der vil brede dig, eller parret, der gerne vil sove ekstra behageligt.

Snefrid kan fås i følgende størrelser

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Snefrid Nordlys

Fordele

 • Kontinentalseng med 7 komfortzoner
 • 25 års garanti på brud på ramme og fjedre
 • Dobbeltlag danskproducerede ergonomiske pocketfjedre

For et mere visuelt indblik i modellen, se YouTube præsentations-videoen herunder:

Læs mere om Snefrid Nordlys
Bedst til prisen

Norhland Prestige Luksus Komfort - kontinentalseng med 11 komfortzoner

Sengen er soveværelsets vigtigste møbel, og dit valg af seng kan have stor betydning for din søvn. Med Prestige Delux Komfort får du de bedste forudsætninger for at få kvalitetssøvn – hver nat. Sengens design og komfort er løftet til et nyt niveau.

Norhland Prestige Luksus Komfort
Bedst til prisen
 • Skandinavisk design
 • Høj komfort
 • Kommer i fem farver

Mere om Norhland Prestige Luksus Komfort

Modellen fra Norhland bliver fremstillet i fem farver, der er fine i ethvert soveværelse. Du kan vælge mellem lyse og mørke nuancer, der har forskellig effekt i rummet. En lys nuance giver en lethed til designet, mens en mørk farve giver mere dybde til designet.

Prestige Delux Komfort har to affjedrede madrasser, der tilpasser sig dine bevægelser om natten. Nederst finder du en tyk boxmadras på 26 cm, og herover er en 18 cm springmadras.

Fjedretypen er pocketfjedre, som også bliver kaldt posefjedre, da de er pakket ind i små stofposer. De giver mere efter ved de områder af din krop, der vejer mere. Derfor ligger du i en position, som er god og støttende for din krop. Fjedrene er fordelt i op til 11 komfortzoner, som er med til at stabilisere og støtte din krop, mens du sover.

Springmadrassen er polstret med cooltex-skum på 25 mm, der er beskyttet af tekstil. Det ventilerende skum beskytter madrassen mod fugt og medvirker til et sundt soveklima. Springmadrassen har et praktisk vendbart design, som forlænger sengens levetid.

Prestige Delux Komfort er holdbart bygget, så du kan sove trygt og bevæge dig frit i sengen. Modellen har en solid fyrretræsramme med 25 års brudgaranti.

Benene er fremstillet i egetræ, og de har en stabil firkantet form. Egetræ er en moderne træsort i indretningen, og det gør benene dekorative. Du kan vælge benstørrelsen ud fra, hvor høj du foretrækker sengen. Hvis du vælger standardbenene på 10 cm, får sengen en praktisk højde på 64 cm.

Ønsker du en seng, der ikke bare er en praktisk installation i rummet, men som også løfter indretningen i soveværelset? Så er Prestige Delux Komfort et godt bud. Selvom sengen har et enkelt design, adskiller den sig fra andre modeller ved den gennemgående nordiske æstetik.

Kvaliteten kommer også til udtryk i materialevalget, som er underbygget af danske designere. Op til 11-zoners pocketfjedre og cooltex-polstring sikrer en naturlig liggeposition. Rammen og benene i træ skaber en stabil seng, som du kan have hele livet.

Norhland Prestige Eksklusiv Komfort kan fås i følgende størrelser

140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm
210 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Norhland Prestige Luksus Komfort

Fordele

 • Produceret i Danmark
 • Komfort i tre lag
 • Op til 11 komfortzoner
 • Fri bevægelighed med pocketfjedre
 • Garanti på 25 år på fjedre og ramme
Bedste premiumvalg

Copenhagen Opera - allergivenlig og antibakteriel kontinentalseng

Når du vil have mest værdi og komfort for pengene, skal du vælge en kontinentalseng i luksusudgave. Kvalitet og pris hænger sammen, og derfor skal du som udgangspunkt forvente at betale en høj pris, når du vil have en allergivenlig, sund og moderne seng, der skal kunne bruges i mange år frem.

Copenhagen Opera
Bedste premiumvalg
 • Antibakteriel
 • 7 komfortzoner
 • Allergivenlig

Mere om Copenhagen Opera

Copenhagen Opera hører til i den luksuriøse kategori af kontinentalsenge. Det er en dårlig ide udelukkende at vælge seng i forhold til prisen, som den afgørende faktor for din beslutning. Din seng er en betydningsfuld kilde til både fysisk og psykisk trivsel, og derfor skal du anse dit køb som en investering i dit velvære på både kortere og længere sigt.

Copenhagen Opera hører til de nyere kontinentalsenge på det danske marked. Den kan vælges med 3 forskellige hårdheder af madrassen, så du og din ægtefælle eller kæreste får den støtte, som matcher kropsvægten.

Der medfølger topmadras, der er lavet i samme høje kvalitet som både boksmadrassen og rammen om sengen. Topmadrassen er udstyret med en latex-kerne i midten, som sørger for at eliminere svedpartikler og bekæmper husstøvmider.

Har du tendens til overfølsomhed, eller lider du af allergier, kommer denne antibakterielle funktion til at få afgørende værdi for din søvnkvalitet i fremtiden og for din generelle trivsel. Naturlatex er i stand til at regulere din kropstemperatur, så du hverken bliver for varm om sommeren eller for kold om vinteren, når du sover i Copenhagen Opera.

For mange forbrugere har det stor betydning at købe møbler, der er produceret på dansk jord. Der stilles høje krav til fremstillingsmetoder og brug af materialer til produktion af møbler i Danmark. Du kan være sikker på, at din kontinentalseng er lavet på mest sund og miljøvenlig manér, når den er bygget op fra bunden af på en dansk fabrik som Copenhagen Opera.

Du kan fuldende designet omkring din kontinentalseng, når du vælger Copenhagen Opera. Du bestemmer selv typen af ben, og der er mulighed for tilkøb af sengegavl.

Den luksuriøse kontinentalseng er for dig, der går op i både høj kvalitet og godt design, og som sætter pris på at få en seng, der komplimenterer den øvrige indretning i hjemmet.

Kan fås i følgende størrelser

 • 180x200cm

Fordele og ulemper ved Copenhagen Opera

Fordele

 • 15 års garanti
 • Allergivenlig
 • Konkurrencedygtig pris
 • 7 High-Class komfortzoner
 • Topmadras med naturlatex
 • Temperaturregulerende
 • Svedtransporterende
 • Antibakteriel
 • Madrasserne kan vælges i 3 forskellige hårdheder

Ulemper

 • Findes kun i 1 størrelse

Tindra Fjäll - En danskproduceret kontinentalseng med fokus på komfort

Er du villig til at investere en god sum penge i din nye kontinentalseng, så er Tindra en kvalitetsseng med mange lækre detaljer – og bestemt prisen værdig.

Mere om Tindra Fjäll

Tindra er fra den danske sengeproducent Nordic Dream. De producerer deres senge i Danmark, hvor dygtige håndværkere sørger for, at sengene lever op til de højeste standarder.

Tindra er en elegant og strømlinet kontinentalseng i nordisk design. Nordic Dream har fokus på at skabe ekstra god komfort, der holder mange år ud i fremtiden. Du får også hele 25 års garanti på både ramme- og fjedrebrud.

Tindra er en kontinentalseng med 3 separate madraslag. Hvert lag har en unik egenskab, der øger komforten. Nederst ligger den solide boxmadras, der er udstyret med et dobbeltlag af  pocketfjedre. Ovenpå ligger den ergonomiske springmadras, der tilpasser sig din kropsbygning, så du får den bedste trykaflastning i løbet af natten.

Både boxmadras og springmadras er lavet med meget tilpasningsdygtige og dynamiske fjedre. Madrasserne er inddelt i 7 komfortzoner, der sikrer, at din rygsøjle er stabiliseret. Ved at give ekstra støtte til bestemte områder, såsom nakke, lænd og hofter, får du den mest ergonomisk korrekte liggeposition.

Fjäll topmadras – betræk i naturmateriale med god ventilation 

Fjäll er en luksus topmadras fra Nordic Dream, som måler 8 cm i højden. Betrækket indeholder bambusfibre, som er med til at give topmadrassen en ventilerende effekt. Tekstil af bambus kan desuden optage op mod 50% mere væske end bomuldstekstiler, uden at de føles fugtige. I produktionen af bambus anvendes der hverken sprøjtemidler eller kunstgødning. Derfor er Fjälls betræk Oeko-Tex certificeret.

Fjäll fra Nordic Dream har antibakterielle egenskaber, hvilket har den fordel, at bakterier og husstøvmider ikke kan leve materialet. Inde i selve topmadrassen kan du vælge en kerne af enten naturligt latex eller memory-skum. 

Naturlatex, som er et godt materiale for miljøet og din krop. Latex, som har trykaflastende egenskaber, tappes årligt fra gummitræet Havea Brasiliensis. Det er derfor en bæredygtig produktionsløsning, fordi træet ikke skal fældes eller tager skade. Latex er desuden et ventilerende materiale, og er især egnet til dig, der har det varmt om natten. 

Memory skum er særligt velegnet til dig, der har tendens til led- og muskelsmerter, da det har en aflastende effekt. Det er ligeledes kendt for at virke forebyggende på kredsløbsproblemer. Memory foam holder desuden godt på varmen, så du ikke så nemt kommer til at fryse.

 

 

 

 

 

 

Når det kommer til kontinentalsenge i høj kvalitet, så leverer danske Nordic Dream denne lækre udgave. Sammenlignet med lignende modeller i oversigten, så udmærker Tindra sig med sit elegante og skandinaviske design.

Tindra er, udover en smuk tilføjelse til soveværelset, også en kvalitetsseng med fokus på komfort. De 3 madraslag, med hver deres særlige funktion, giver dig ekstra ergonomisk støtte og sørger for, at hele din krop slapper af, når du sover.

Modellen Tindra er, ligesom mærkets andre flotte kontinentalsenge, et kvalitetsvalg, der ligger i den høje ende af prisskalaen. Sengen er en investering i mange års god søvn, der giver sundhed og velvære på den lange bane.

Tindra kan fås i følgende størrelser:

140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm
210 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Tindra Fjäll

Fordele

 • Kontinentalseng med pocketfjedre i 7 komfortzoner
 • Udviklet og produceret af danske Nordic Dream
 • Oeko-Tex certificerede tekstiler

For et mere visuelt indblik i modellen, se YouTube præsentations-videoen herunder:

Læs mere om Tindra Fjäll

Edda Fjäll - Ergonomisk og gennemført design

Edda er produceret af danske Nordic Dream, som fremstiller kvalitetssenge, hvor komforten er helt i top. Du kan derfor forvente at sove ekstra behageligt, hvis du vælger Edda .

Mere om Edda Fjäll

Denne model består af 3 forskellige lag. Den stabile bund er en boxmadras, der hviler på en solid sengeramme i svensk fyrretræ. Boxmadrassen giver stabilitet til springmadrassen, der ligger ovenpå.

Både boxmadrassen og springmadrassen har 2 lag ergonomiske og danskproducerede pocketfjedre, der aflaster kroppens trykpunkter i løbet af natten. Fjedrene tilpasser sig din kropsbygning, så hele kroppen får den helt rigtige støtte. Pocketfjedrene er fordelt på 5 forskellige komfortzoner, som alle senge fra Nordic Dream har. Disse er særligt udviklet til at støtte nakke, skuldre, lænd og hofter, så din krop får den mest ergonomisk korrekte liggeposition.

Fjäll topmadras – betræk i naturmateriale med god ventilation 

Fjäll er en luksus topmadras fra Nordic Dream, som måler 8 cm i højden. Betrækket indeholder bambusfibre, som er med til at give topmadrassen en ventilerende effekt. Tekstil af bambus kan desuden optage op mod 50% mere væske end bomuldstekstiler, uden at de føles fugtige. I produktionen af bambus anvendes der hverken sprøjtemidler eller kunstgødning. Derfor er Fjälls betræk Oeko-Tex certificeret.

Fjäll fra Nordic Dream har antibakterielle egenskaber, hvilket har den fordel, at bakterier og husstøvmider ikke kan leve materialet. Inde i selve topmadrassen kan du vælge en kerne af enten naturligt latex eller memory-skum. 

Naturlatex, som er et godt materiale for miljøet og din krop. Latex, som har trykaflastende egenskaber, tappes årligt fra gummitræet Havea Brasiliensis. Det er derfor en bæredygtig produktionsløsning, fordi træet ikke skal fældes eller tager skade. Latex er desuden et ventilerende materiale, og er især egnet til dig, der har det varmt om natten. 

Memory skum er særligt velegnet til dig, der har tendens til led- og muskelsmerter, da det har en aflastende effekt. Det er ligeledes kendt for at virke forebyggende på kredsløbsproblemer. Memory foam holder desuden godt på varmen, så du ikke så nemt kommer til at fryse.

 

 

 

 

 

 

Når det kommer til din seng, så er det dumdristigt at spare. Du bruger nemlig en tredjedel af livet i sengen, og derfor skylder du din krop den helt rigtige støtte og trykaflastning, som giver den mest optimale restitution.

Med Edda fra Nordic Dream er der fuldt fokus på den ergonomiske komfort. Designet er gennemført, og du kan få modellen i flere størrelser alt efter dit behov.

Med tanke på de gode materialer og det lækre design, er Edda Fjord én af oversigtens mest sikre valg, hvis du skal bruge en ny kontinentalseng til soveværelset.

Edda kan fås i følgende størrelser:

140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm

Fordele og ulemper ved Edda Fjäll

Fordele

 • Kontinentalseng med 5 komfortzoner
 • Tidløst skandinavisk design
 • 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud

For et mere visuelt indblik i modellen, se YouTube præsentations-videoen herunder:

Læs mere om Edda Fjäll

Solveig Älv - i naturmaterialer

Solveig er designet og udviklet af danske eksperter, så den yder ergonomisk komfort på det højeste niveau. Sengen består af 3 madrasser, som hver især giver en unik egenskab til Solveig .

Mere om Solveig Älv

Det er ofte ikke nok at prøve din nye seng én enkelt gang. Derfor tilbyder Nordic Dream en 100 dages prøveperiode.

Skulle du være utilfreds, kan du kvit og frit returnere sengen og få dine penge tilbage inden de 100 dage er gået. Du kan i stedet overveje, om du skulle have valgt en model med elevation.

Lever Solveig derimod op til forventningerne, får du hele 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud.

Älv topmadras – god støtte til en fornuftig pris 

Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en tykkelse på 6 cm og kommer med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. For at skåne dig fra sundhedsskadelig kemi, er betrækket desuden lavet i et Oeko-tex certificeret materiale. 

 

Inde i selve madrassen kan du vælge mellem en kerne i enten latex eller memory skum, så du kan få en topmadras skræddersyet efter dine behov. Latex er et naturligt og åndbart materiale, som leder varmen væk fra kroppen, når du sover. Derfor er naturlatex et godt valg til dig, der får det varmt i nattens løb. Latex er desuden et elastisk materiale, der yder god støtte og aflastning til kroppen.

Memory skum giver rigtig god støtte til dig med led- og muskelsmerter, og hjælper med at forebygge problemer med kredsløbet. Memory skum former sig nemlig efter din krop, da du synker ned i det. Af samme grund  er memory skum rigtig godt til at holde på varmen, og er derfor ideelt til dig, der ofte har det lidt koldt om natten. 

 

 

 

 

Er du på jagt efter en dobbelt-kontinentalseng, så er Solveig måske noget for dig. Den luksuriøse seng er fremstillet af de bedste, naturlige materialer med fokus på komfort. Du kan derfor glæde dig til at hoppe under dynen, og se frem til støtte fra de 7 komfortzoner, der  trykaflaster din krop hele natten igennem.

Solveig er ikke oversigtens billigste model, men du får, hvad du betaler for. Sengen er gennemført og har et lækkert design, der sørger for gode nætter mange år ud i fremtiden.

Solveig kan fås i følgende størrelser:

140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm
210 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Solveig Älv

Fordele

 • Solid kontinentalseng i naturmaterialer
 • Danskproduceret med 7 komfortzoner
 • 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud

For et mere visuelt indblik i modellen, se YouTube præsentations-videoen herunder:

Læs mere om Solveig Älv
Bedste komfort-valg 

Viking Hultaby Kontinentalseng - specialzoner i et unikt fjedersystem

Viking Hultaby Kontinentalseng er et godt valg som bedste kontinentalseng til den forbruger, der ønsker et fornuftigt økonomisk valg, hvor der er rigtig mange valgmuligheder.

Viking Hultaby Kontinentalseng
Bedste komfort-valg 

Mere om Viking Hultaby Kontinentalseng

Viking Hultaby Kontinentalseng møder dig med mange plusser, og prisen er bestemt et af de mest væsentlige. Kontinentalsenge er generelt ikke til den billige side, men med produktet her får du en dejlig seng til en fair pris. Du får flere skarpe elementer med i købet, og det inkluderer blandt andet både en boksmadras, springmadras og topmadras.

Modellen er en kontinentalseng i dobbeltsengs-mål, og det betyder, at bredden og højden lyder på 160 x 200 centimeter. Det er fine standardmål for en dobbeltseng, der ikke optager al pladsen i soveværelset. Du får mulighed for at vælge mellem flere farvenuancer efter personlige præferencer og stil, og du vil tillige opleve valgfrihed i madrassernes konstruktion.

SPECIFIKATIONER

 • Producent: Viking
 • Type: Kontinentalseng
 • Består af: Boksmadras, springmadras og topmadras
 • Farve: Valgfri
 • Komfortzoner: Ja
 • Mål: 160 x 200 centimeter
 • Ben inklusiv: Nej
 • Sengegavl inklusiv: Nej

Varianten består ikke af én stor springmadras, men af to individuelle enheder, og det er en god fordel, hvis du skal sove i sengen sammen med en anden person. Din sengekammerat har ikke nødvendigvis samme præferencer som dig, og derfor kan I hver især vælge jeres foretrukne fasthed. Fastheden vælges gerne ud fra vægt, og den siger noget om, hvor hårdt eller blødt I kommer til at ligge.

Oven på springmadrasserne finder du én stor topmadras, som er fælles for begge sovekammerater, og her får du en topmadras af skum. Skum er dejligt føjeligt og blødt, og det vil hurtigt forme sig efter den krop, der lægger sig ned. Som en bonus er en topmadras af skum det bedste valg, hvis du ofte fryser om natten og gerne vil sove i et lunere klima. Vær i øvrigt opmærksom på, at ben og sengegavl ikke medfølger i prisen, så dem skal du erhverve dig separat. Du kan dog få ben og gavl i et matchende design, så stilen bliver holdt ensartet.

Viking Hultaby Kontinentalseng er udstyret med et unikt fjedersystem, der er specialfremstillet med din krops komfort for øje. Her du vil opleve Multi Zone Layers, der tilgodeser hele kroppen og ikke kun udvalgte dele af den. Teknikken bag systemet har dog skrevet bag øret, at kroppen har forskellige trykpunkter, der hver især kræver en forskellig type behandling. Derfor er der integrerede specialzoner til blandt andet skuldre og hofter, som er nogle af nøgleområderne på kroppen angående komfort.

Produktet består i opbygningen af to lag fjedre, der begge er inddelt i zoner. Det nederste lag har tre zoner, mens det øverste er udstyret med fem zoner. Det giver dig en optimal tilpasningsevne til kroppens trykpunkter, og zoner og lag er opbygget i et samarbejde med hinanden.

Viking er et svensk mærke, som fremstiller alle deres modeller af materialer fra skovene i Småland. Derfor er der fokus på en minimal miljøbelastning, de lokale ressourcer og bæredygtigheden. Varianten er født med en højere base, der giver et stilfuldt look, og alle tekstilerne er slidstærke og OEKO TEX miljø-certificerede.

Vi anbefaler Viking Hultaby Kontinentalseng, da den er den bedste kontinentalseng til dig, der ønsker en model med mange lag og specialzoner til en fornuftig pris. Du vil også blive forkælet med et unikt fjedersystem og muligheden for at vælge mellem flere farver.

Fordele og ulemper ved Viking Hultaby Kontinentalseng

Fordele

 • Unikt fjedersystem
 • Specialzoner til hofter og skuldre
 • Kommer i flere farver

Ulemper

 • Sengegavl og ben skal købes separat
Bedste værdi for pengene

Dunlopillo Pure Boksmadras - sov naturligt og allergivenligt

Dunlopillo Pure Boksmadras er en af de bedste boksmadrasser til den forbruger, der ønsker et solidt fundament til sengen med en allergivenlig profil samt en høj komfort.

Dunlopillo Pure Boksmadras
Bedste værdi for pengene

Mere om Dunlopillo Pure Boksmadras

Dunlopillo Pure Boksmadras er skabt af de verdenskendte senge- og madrasspecialister Dunlopillo, som er en af markedslederne inden for branchen. Derfor får du særdeles høj kvalitet, som du godt nok også kommer til at betale en relativt høj investeringssum for, når vi sammenligner med klassens øvrige konkurrenter. Enheden måler 90 x 200 centimeter, som er standard inden for enkeltsengs-mål, men anskaffer du to varianter, kan du nemt omdanne dem til en dobbeltseng. For at skabe en komplet seng skal du tilkøbe ben og sengegavl, som ikke følger med i prisen.

SPECIFIKATIONER

 • Producent: Dunlopillo
 • Type: Boksmadras
 • Består af: Boksmadras og topmadras
 • Farve: Valgfri
 • Komfortzoner: Ja
 • Mål: 90 x 200 centimeter
 • Ben inklusiv: Nej
 • Sengegavl inklusiv: Nej

Produktet kommer med flere anvendelsesmuligheder, som gør den meget alsidig. For eksempel kan du bruge boksmadrassen som fundamentet i en kontinental- eller elevationsseng, men du kan også anvende den som en ”hel” seng. Med i prisen er der også en topmadras, og de to madrasser kan sagtens udgøre en kvalitetsseng. Når du foretager dit valg, får du tillige mulighed for selv at vælge den fasthed, der passer til dine behov. Oversat til almindeligt dansk betyder det, om du vil ligge hårdt eller blødt.

Modellens madras er skabt af latex, som er meget moderne. Latex er særligt ideelt til dig, som tit sveder om natten, da materialet har en afkølende effekt, der leder sveden og fugten væk. Det giver et sundere og rarere klima. Indvendigt består latex’en af en masse minimale luftbobler, der yder en særlig spændstighed og aflastning. Det betyder, at du vil komme til at ligge bedre og hurtigere kan slappe af i den spændte krop.

Dunlopillo Pure Boksmadras følger nøje den moderne trend med latex i deres produkter, som giver forbrugeren mange fordele med de naturlige, allergivenlige og fugtledende egenskaber. Som nævnt får du her en latex-topmadras, men også boksmadrassen er udformet af det samme materiale. Den har en 16 centimeters tyk latexkerne med syv integrerede komfortzoner. Hver enkelt zone yder en særlig trykaflastning af kroppens punkter, og det giver en hurtigere afslapning i områder som nakke, skuldre, ryg og lænd.

Som nævnt er latex allergivenligt, og det gør, at mikroorganismer som støvmider vil finde et andet sted at bo, da leveforholdene her ikke passer til deres behov. Perfekt, hvis du er allergiker eller gerne vil forebygge eventuelle gener. Med fem centimeters naturlatex i komfortlag nummer to får du en perfekt tilpasning, så madrassen altid former sig efter dine behov – så kan du ligge behageligt og sundt samtidig.

Modellen er betrukket med en eksklusiv fiber-padding, der rent visuelt giver et rasende stilfuldt og smukt udtryk. Du kan vælge imellem flere moderne farver, så du kan få den variant, som matcher med dine præferencer. En 12 centimeters træramme omkranser boksmadrassen, som i øvrigt er vendbar, og der er 25 års garanti mod ramme- og fjederbrud. Den vendbare profil betyder, at du kan forvente en længere levetid end ellers.

Vi anbefaler Dunlopillo Pure Boksmadras, fordi her er tale om et luksusvalg, hvor du får rigtig meget for pengene. Du kommer også til at nyde godt af muligheden for at anvende den alene såvel som sammen med andre madrasser samt de syv dejlige komfortzoner og de behagelige, naturlige og allergivenlige materialer.

Fordele og ulemper ved Dunlopillo Pure Boksmadras

Fordele

 • Skabt af naturlige og allergivenlige materialer
 • Syv komfortzoner
 • Kommer med forskellige fastheder
 • Kommer i forskellige farver

Ulemper

 • Sengegavl og ben skal købes separat

Lama First - Klassisk og med 5 komfortzoner

Denne seng er fra serien Lama First, som er produceret med godt dansk håndværk ud fra klassiske værdier om en god komfort.

Der er tænkt over den individuelle bruger, og det vil du kunne mærke i denne elevationsseng.

 • 5-zonet pocket madras
 • Stilren og i flere farver
 • Klassisk design og komfort

Mere om Lama First

Sengen er udstyret med 5 komfortzoner, som skaber en bedre form, når du lægger dig i sengen. Komfortzonerne er til for at forme sig bedre efter din krop og dine stillinger om natten, så den netop skaber de bedste forhold under søvnen.

Madrassen er også lavet med et lag af purskum, som sikrer dig ekstra støtte. Du er garanteret en god nats søvn med denne klassiske elevationsseng.

Du vælger også selv om du vil have den i lysegrå eller den sorte, så den kan matche lige til det rum og den indretning, som du har i soveværelset.

Lama er en af de mere klassiske elevationssenge på Werenberg.dk. Det er et mærke med en god historie, idet de har været på madrasmarkedet siden 1939.

De har erfaring og er fremragende skabere af en komfortabel madras til en god nats søvn.

Fordele og ulemper ved Lama First

Fordele

 • Fås i 80, 90, 120, 140, 160, 180 cm i bredden
 • Fås i 200 og 210 cm i længden 
 • Fås i medium og fast
 • 25 års garanti 
 • Vælg mellem 2 forskellige topmadrasser
 • 5 komfortzoner 

Tempur Fusion Kontinentalseng - er et godt og solidt valg

Endnu et godt bud på en god og solid kontinentalseng er Tempur Fusion Kontinentalsengen. Med denne seng får du en flot lysegrå seng, som ville se godt ud i et stilfuldt soveværelse.

Mere om Tempur Fusion Kontinentalseng

Det er nemlig en smuk seng i et klassisk og tidløst design, som er svær, ikke at synes godt om.

Med denne seng får du en god solid boksmadras på 40 kg, nemlig den der hedder Tempur Fusion Box, i en flot lysegrå farve. I denne boksmadras finder du et lag fjedre.

Derudover får du en Kontinentalmadras, som er fra samme serie – også i en flot lysegrå. Øverst finder du den enestående topmadras på syv centimeter, der, som giver en god støtte og fantastisk komfort, netop der, hvor din krop møder madrassen. Denne topmadras er i øvrigt vaskbar.

Med Tempur Fusion Kontinentalsengen vil du få fordele som:

 • En god solid madras
 • En enestående topmadras med god støtte og fantastisk komfort
 • Og en topmadras med vaskbart betræk.

Bruxelles - budgetvenlig kontinentalseng i høj kvalitet

Køb af ny kvalitetsseng kan være en stor udgift for de fleste danskere. Der kan være mange penge at spare, når du køber kontinentalseng på tilbud, hvor det kun er prisen, du kommer til at gå på kompromis med.

 • Stilrent look
 • Lang levetid
 • Bund af naturtræ

Mere om Bruxelles

Vil du have en allergivenlig, moderne og trykaflastende seng, kan Bruxelles være et godt valg.

På trods af den skarpe pris kan du selv være med til at bestemme, hvordan komforten skal være om natten for både dig og din kæreste eller ægtefælle. I forbindelse med bestillingen kan du angive, om madrasserne skal være enten ”medium”, ”fast” eller ”ekstra fast”. Der er mulighed for individuelle løsninger, da der typisk er størrelses- og vægtmæssig forskel på dig og din partner.

Der er tænkt over hver en detaljer i forhold til sundhed og komfort i Bruxelles. Der følger en topmadras med til kontinentalsengen, som har en latexkerne i midten. Sammenholdt med memoryfoam får du bedre hygiejne og større grad af sundhed i sengemiljøet, når den øverste madras er lavet med kerne af naturlatex.

Latex er temperaturregulerende og antibakterielt. Egenskaberne sørger hver især for, at du får den bedste nattesøvn både sommer og vinter, og at risikoen for udvikling af husstøvmideallergi reduceres.

Det har stor betydning for din økonomi, at der følger en topmadras med til din kontinentalseng, der er lavet i fineste kvalitet. Dermed er du fri for at skulle bruge ekstra midler på at få komforten og sundheden i top, når du har købt din seng.

Bunden og rammen af Bruxelles er lavet af naturtræ. Det hårdføre og stærke træ er med til at give dig masser af værdi for pengene. Træet giver din kvalitetsseng høj slidstyrke, så du kan få glæde af den i mange år frem.

Du får 15 års garanti på rammen fra producentens side af. Garantien vidner om den kvalitet, som bunden og stellet er lavet med. Det er kun procenter, der ved, at deres produkter lever op til de positive beskrivelser, der giver deres kunder garanti på mere end 10 år.

Rammen af træ måler 20 cm. Den skaber et stabilt og rustikt design om sengen, og træet holder til det slid, som naturligt vil opstå på og omkring en seng, der bruges hver eneste dag.

Det er den skarpe og konkurrencedygtige pris, der får Bruxelles til at skille sig positivt ud fra de andre kvalitetssenge i kontinentaldesign. Du kan købe Bruxelles til under den halve pris af, hvad nogle af de dyreste sengemodeller koster.

Kan fås i følgende størrelser 

 • 180x200cm

Fordele og ulemper ved Bruxelles

Fordele

 • Allergivenlig
 • Budgetvenlig pris
 • Topmadras med latex kerne
 • Lang levetid
 • Antibakteriel og temperaturregulerende
 • Stilrent look
 • Der kan vælges tykkelse af hver madras i forbindelse med bestilling
 • 15 års garanti på rammen

Ulemper

 • Fås kun i 180x200cm

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er et populært valg for mange, der leder efter en ny seng, da der er fokus på både komfort og æstetik. Kontinentalsengen er sammensat af tre forskellige elementer:

 • Boksmadras
 • Madras
 • Topmadras

Sengens base består af en boksmadras. Boksmadrassen kan være fremstillet med enten komfortskum eller fjedre. De mest anvendte fjedre er bonell og pocket fjedre. Bonell fjedre består af én metaltråd, som forbinder hver enkel fjeder. Pocket fjedre består derimod af individuelle fjedre, som ikke er forbundet.

Det midterste lag, madrassen, vil typisk bestå af en springmadras, som er fremstillet med pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Det midterste lag indeholder også komfortzonerne.

Det øverste lag, topmadrassen, giver dig et ekstra komfortniveau og gør det muligt at tilpasse sengen, så den passer til dine præferencer.

Kontinentalsengens opbygning har flere fordele. Først og fremmest får du en seng, der bidrager med både komfort og æstetik. Herudover får du også en højere seng i modsætning til en boxmadras, som kun består af ét element.

Hvad er forskellen på en boxmadras og en kontinentalseng?

Der er flere væsentlige forskelle på boxmadrasser og kontinentalsenge. Her gennemgår vi nogle af de vigtigste ting, du bør vide.

 • Boxmadrasser er ofte billigere

Hvis du leder efter en nem, smart og relativ billig seng, kan du vælge en boxmadras. Hvis du har et begrænset budget at købe seng for, vil du ofte få en højere komfort og kvalitet ved at vælge den simplere løsning – boxmadrassen.

 • Design

Mange vælger en kontinentalseng, da den ikke kun er komfortabel, men også giver et flot udtryk i soveværelset. Hvis du vægter design og er villig til at betale lidt ekstra for at kombinere design og komfort, bør du vælge en kontinentalseng over en boxmadras.

 • Praktik

Boxmadrassen vejer ofte langt mindre end kontinentalsengen. Det vil sige, at den er lettere at flytte rundt på. Det gør ikke kun flytninger nemmere, det er også en fordel i hverdagene, når der skal støvsuges under sengen.

Kontinentalsengen har dog også praktiske fordele. Den primære fordel er, at sengen er højere, da den består af flere lag. Det betyder, at du kan træde direkte ud af sengen, hvilket er en fordel for mange, da det skåner både knæ og ryg.

 • Komfort

Da kontinentalsenge består af tre lag, vil du ofte kunne opleve et højere komfortniveau, samtidig med at du får flere muligheder for at designe en seng, der passer perfekt til dine præferencer.

Hvilken kontinentalseng er bedst?

Der er mange kontinentalsenge på markedet. Efter grundig research har vi fundet frem til 66 senge, som vi har analyseret for at finde frem til de bedste. De 19 bedste har vi udvalgt og fremhævet her.

Vi kårer Snefrid Nordlys fra NordicDream som den bedste kontinentalseng. Snefrid Nordlys har ikke kun en komfort i særklasse, den er også fremstillet i et smukt design, der vil se godt ud i alle soveværelser.

En af de store fordele ved sengen er, at du har en masse forskellige valgmuligheder, så du kan designe din egen seng. Du kan vælge mellem: fem forskellige bentyper, tre fastheder og to forskellige topmadrasser. Herudover kan du vælge én fasthed til hver side af sengen, hvilket er praktisk for par.

Vi kårer Prestige Delux Komfort som den bedste kontinentalseng fra Norhland. Modellen har et smukt skandinavisk design og et højt komfortniveau. Sengen bliver fremstillet i fem forskellige farver, så du kan finde den farve, der matcher dit soveværelse bedst.

Hvis du leder efter en kontinentalseng i premium kvalitet, anbefaler vi Copenhagen Opera. I sengen får du 7 komfortzoner og et allergivenligt design.

FAQ

Hvilke kontinentalsenge er de bedste på markedet?
Der er mange forskellige kontinentalsenge på markedet i dag, og hvilken der er den bedste, det afhænger fuldstændig af dig og din krops behov og præferencer. Nogle bud på nogle rigtig gode kontinentalsenge er dog blandt andet Snefrid Älv, Nordlys Topmadras og Norhland Prestige Eksklusiv Komfort.
Ja, kontinentalsenge kan være rigtig gode at sove i. Den er et populært valg blandt kunder, da den er bygget op med en boksmadras som fundament. Madrassen er ofte enten lavet af komfortskum eller med fjedre, hvormed du har muligheden for at finde en seng, som passer til dig.
Hvor stor er en kontinentalseng?
Kontinentalsenge fås i flere forskellige størrelser, hvormed du har mulighed for at finde dig en seng, som har en størrelse, der passer til dig. Den mindste kontinentalseng, som du kan finde, har målene 140 x 200, hvormed du altså har mulighed for at klemme dem ind selv på små værelser.
Hvilken sovestilling er den sundeste?
Der er ikke én bestemt sovestilling, som er den sundeste at sove i. Tværtimod bør du lytte til din krop, da den fortæller dig, hvad den finder komfortabelt. Dog er det vigtigt, at du har en god madras og seng, som formår at støtte din krop på den rigtige måde.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Nocturne Silver EF Kontinentalseng

Auping Match Wood Elevation 

Krone Deluxe Kontinentalseng 

Krone Signatur Kontinental Cloud

Hästens

Krone Kontinental

Wonderland Harmony Kontinentalseng

Dunlopillo Balance Kontinentalseng

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme