Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Kontinentalseng Guide:
Vores bud på de 7 bedste kontinentalsenge

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

7 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste 10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

En kontinentalseng er opbygget af flere lag – typisk tre. Den nederste del er boxmadrassen, som danner bunden af sengen, ovenpå finder du et lag med en springmadras og øverst en topmadras, der typisk har en kerne fremstillet af memory-skum eller latex.

Sengen har sin karakteristiske højde og sit attraktive udseende grundet de ekstra madraslag, der også giver god liggekomfort. Kontinentalsengen er den mest almindelige sengetype, som de fleste vælger.

Hvis du står og mangler én af de bedste kontinentalsenge, men ikke helt ved, hvordan du skal vælge den rigtige, kan vi hjælpe dig godt videre. Vi har samlet nogle af de bedste kontinentalsenge på markedet lige nu.

Seneste ændring:

Vi har tilføjet to nye fremragende sengetilbud fra Bedre Nætter. Den ene ser vi som en god, afrundet mulighed med tilpasningsmuligheder, der bør appellere til de fleste typer af sovende, mens den anden giver et alternativt design med en topmadras, der er fremragende til dem med følsom hud. De tilføjede produkter er: Bedre Nætter Venus kontinentalseng og Bedre Nætter Atlas kontinentalseng.

Tidligere ændringer:

30. marts 2022

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af , så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

25. marts 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte kontinentalsenge

Bedre Nætter Venus - En kontinentalseng i 180x200, 210x210 og mange flere størrelser

 • 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 661 brugeranmeldelser

Leder du efter en moderne og smuk kontinentalseng, som er specialdesignet til at højne din ligge- og sovekomfort markant, så vil Bedre Nætter Venus Kontinentalseng vække din interesse. Du får en model i luksusklassen, som er en af forhandlerens absolutte favoritter.

Dagens bedste priser og tilbud på Bedre Nætter Venus:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 7 komfortzoner
 • OEKO-TEXcertificeret og Svanemærket topmadras
 • 100 dages prøveperiode

Anmeldelse og analyse

SPECIFIKATIONER

 • Størrelse: 180x200 cm
 • Højde: 64 cm
 • Antal komfortzoner: 4
 • anti-skrid
 • type topmadras: Latex
 • øko-certifikat: Oeko-tex certificeret
 • garanti: 25 år
 • gratis prøveperiode: 100 dage
 • topmadras tykkelse: 6 cm

Bedre Nætter Venus Kontinentalseng er intet mindre end Bedre Nætters mest solgte seng, og med over 10.000 skandinaver, der sover i sengen hver nat, har forbrugerne afsagt deres dom. Den lyder på, at de er utrolig tilfredse, og ønsker du en luksusmodel i den højere prisklasse, kan du slutte dig til den store flok af glade nordboer med Venus.

Venus giver dig smæk for skillingen og kommer med et væld af fordele og bemærkelsesværdige specifikationer. Der er fokus på det gode håndværk, og derfor yder Bedre Nætter 25 års garanti på fjedre og rammebrud.

Smuk og stærk seng

Det første, du bliver ramt af hos Venus, er designet, som er smukt, tidløst og elegant og vil passe ind i hvert et soveværelse. For den bedste tilpasningsevne kan du være med til at præge udseendet, og her kan du både vælge sengegavl, farve og ben, hvilket giver en dejlig skræddersyet følelse. En væghængt sengegavl medfølger dog uden merpris, så har du ikke budgettet til en anden gavl, får du stadig en komplet seng for prisen.

Du får også mulighed for at vælge fasthed, så madrassen passer til dine behov. Nøgleordet for Venus er komfort, for det er sengens fornemmeste opgave at fremme din nattesøvn og at få din krop ned i gear. Derfor får du også hele tre madrasser og ikke kun en.

Kontinentalseng med tre madrasser for perfekt komfort og støtte

Du finder det gode håndværk i alle tre madrasser, hvor du vil opleve træmaterialer hentet fra de svenske fyrreskove for at give ultimativ styrke og robusthed. Du kommer derfor til at sove i en smuk 12 centimeters tyk træramme i boksmadrassen, som er sengens fundament og komfortens platform.

Madras nummer to er springmadrassen, der med sine pocketfjedre og komfortzoner har ekstra fokus på støtte til din krop. Fjedrene er små og fleksible, så de følger med dig, når du bevæger dig, og komfortzonerne er områder, hvor der ydes en særlig omfattende støtte. Til sammen passer fjedre og zoner bedst muligt på din krop, så den kan få lov til at slappe af og blive afspændt. Og det er lig med en bedre nattesøvn for dig.

Sund seng med OEKO-TEX og Svanemærket

Venus’ øverste lag er topmadrassen, der sørger for at bidrage til komforten samt til din sundhed. Den er skabt af latex, der er et helt naturligt materiale, og latex har den fordel, at det er afkølende og fugtledende. På den måde optimeres klimaet, så du ikke bliver generet af varme eller fugt.

Du finder især sundheden i de miljørigtige certifikater, som Bedre Nætter Venus Kontinentalseng har opnået. Her er tale om Svanemærket og OEKO-TEX, der sikrer dig, at modellen er helt fri for kemi og skadelige stoffer. For dig betyder det, at du roligt kan lægge dig til at sove, uden at du bliver udsat for en farlig atmosfære, der kan være sygdomsfremkaldende. Som endnu et allergivenligt touch er madrassen født med et antibakterielt betræk, der gør, at mikroorganismer som støvmider ikke kan leve i sengen.

Hvad siger eksperter og forbrugere om Bedre Nætter Venus Kontinentalseng

Kunderne er meget positivt stemt, og hos Trustpilot bliver Bedre Nætter tildelt 4,7 ud af 5 stjerner i gennemsnit baseret på knap 3000 anmeldelser. Det er en høj score, som især begrundes med den høje service. Her fremhæves særligt de gode garantier, den 24 timers service plus de 100 dages prøveperiode.

Køberne fremhæver også Venus og ikke kun selve Bedre Nætter, og over 600 tilfredse kunder har i gennemsnit uddelt 4,5 ud af 5 stjerner. Noget af det, som specifikt roses, er den høje luksus, den solide bygning og den støtte, som komfortzonerne giver. Flere brugere forklarer, at de aldrig har sovet så godt før.

Mere om Bedre Nætter Venus

SPECIFIKATIONER

 • Størrelse: 180x200 cm
 • Højde: 64 cm
 • Antal komfortzoner: 4
 • anti-skrid
 • type topmadras: Latex
 • øko-certifikat: Oeko-tex certificeret
 • garanti: 25 år
 • gratis prøveperiode: 100 dage
 • topmadras tykkelse: 6 cm

Bedste 10's vurdering

På redaktionen opnår Bedre Nætter Venus Kontinentalseng vores anbefaling, da den både giver dig luksus og sundhed i soveværelset. Det er rigtig rart med OEKO-TEX såvel som Svanemærket, så du slipper for skadelig kemi.

Den høje komfort er i vores bog et andet af nøgleordene for Venus, og her skal vi i særdeleshed fremhæve de syv komfortzoner, som tilpasser støtten efter hver enkelt kropsdel.

Derudover yder Bedre Nætter en bred palet af service, der fortjener ros. Du bliver blandt andet forkælet med en prøveperiode på 100 dage, 24 timers support og 25 års garanti på fjedre og rammebrud. I vores øjne vidner det om stor kundepleje og solide produkter, som holder år efter år.

Vi har ikke mange minusser at bemærke, men nogle kunder oplever, at madrassen er noget til den hårde side plus en forsinket levering. Dog er her kun tale om ting i småtingsafdelingen.

Fordele og ulemper ved Bedre Nætter Venus

Fordele

 • OEKO-TEX certificeret og Svanemærket topmadras gør den miljørigtig
 • Allergivenlig og 100 procent fri for skadelige stoffer
 • 7 komfortzoner som tilpasser støtten efter hver enkelt kropsdel 25 års garanti på fje
 • Væghængt sengegavl medfølger
 • 100 dages prøveperiode og 24 timers support

Ulemper

 • Enkelte kunder oplever, at madrassen er til den bløde side
 • Nogle kunder oplever forsinket levering, dog altid hurtig support

Bedre Nætter Senses Kontinentalseng - ramme med lavere adgang og fastere følelse

Senses er endnu en seng fra Bedre Nætter, som skiller sig ud med sit samlede tilbud. Sengen har en lavere profil end de andre senge i serien, og med sin tyndere madras får du her en mere fast seng, som typisk vil passe bedre til dig, der foretrækker at sove på ryggen.

Dagens bedste priser og tilbud på Bedre Nætter Senses Kontinentalseng:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 7 Better™ Comfort-zoner
 • Lavere profil og fastere fornemmelse
 • Bredt udvalg af sengel tilbehør med 40% rabat

Anmeldelse: Produktanalyse af Bedre Nætters kontinentalseng Senses

SPECIFIKATIONER

 • Madras: Springmadras
 • type topmadras: Naturlig Latex
 • Madras fasthed: Blød, Medium, Fast
 • Antal komfortzoner: 7
 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Højde: 57 cm
 • Rammemateriale: Polyesterbetræk og komfortskum; Massivt fyrretræ
 • gratis prøveperiode: 100 dage
 • øko-certifikat: FSC-certificeret træ, Standard 100 af OEKO-TEX®
 • garanti: 15 år
 • topmadras tykkelse: 6 cm
 • anti-skrid

Tilpasningsdygtig madras med en fastere fornemmelse

Ligesom andre produkter fra Bedre Nætter, har Senses også sin helt egen ‘Better’ komfortzone, som udnytter forskellige tykkelser af fjedre og spændinger for at skabe forskellige niveauer af støtte og aflastning på hele madrassen. Derudover har sengen en topmadras i naturlig latex, hvilket giver en rigtig god komfort og åndbarhed. Den største forskel er dog højden på sengerammen, samt tykkelsen af madrassen. Senses Signature madrassen har nemlig en ret lav profil, hvilket gør sengen mere tilgængelig. Derudover vil en tyndere madras næsten altid resultere i en mere fast komfort, og derfor egner Senses sig også mere til dig, der foretrækker at ligge på ryggen.

Godt pakketilbud

Du kan prøve alle Bedre Nætters senge i hele 100 dage, og lige nu får du 40% rabat på alt sengetøj, når du køber en seng. I tilbuddet finder du alt fra lagner, dyner og puder. Så nu har du ingen undskyldning for ikke at få dig en helt ny seng, hvor du allerede den første aften kan nyde godt af det helt rigtige sengetøj – og selvfølgelig til en rigtig god pris.

Mere om Bedre Nætter Senses Kontinentalseng

SPECIFIKATIONER

 • Madras: Springmadras
 • type topmadras: Naturlig Latex
 • Madras fasthed: Blød, Medium, Fast
 • Antal komfortzoner: 7
 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Højde: 57 cm
 • Rammemateriale: Polyesterbetræk og komfortskum; Massivt fyrretræ
 • gratis prøveperiode: 100 dage
 • øko-certifikat: FSC-certificeret træ, Standard 100 af OEKO-TEX®
 • garanti: 15 år
 • topmadras tykkelse: 6 cm
 • anti-skrid

Bedste 10's vurdering

Efter at have gennemgået Continental, er det tydeligt, at sengen imødekommer mange vigtige behov for dig, der længe har haft svært ved at sove. Den meget behagelige springmadras, der er lavet specielt til dig, der foretrækker en mere fast madras, vil sørge for, at du får en god nattesøvn – hver nat. Desuden indebærer sengen også en Rond topmadras, der er behandlet med mælkesyre, hvilket ikke bare forbedrer din søvn, men prioriterer også din sundhed og generelle hygiejne i sengen.

Continental kommer i et flot design, der ikke kun sørger for, at din seng ser indbydende ud, men også gør, at du nemt kan komme i og ud af den i løbet af dagen. Og så er sengen fremstillet af svensk fyrretræ, der er yderst holdbart, hvilket kun bekræfter den høje kvalitet – alt sammen for at give dig den bedst mulige søvn.

Med et ergonomisk design, høj kvalitet og smarte funktioner er Senses Continental et oplagt valg til dig, der ønsker en god og komfortabel søvn. Sengen er nemlig ikke kun komfortabel, men også udviklet med fokus på at imødekomme moderne behov. Med sit fokus på rygstøtte og sundhed er sengen en oplagt mulighed, hvis du ønsker at investere i en seng, der vil sikre dig en god og behagelig søvn – nat efter nat, år efter år.

Fordele og ulemper ved Bedre Nætter Senses Kontinentalseng

Fordele

 • Meget komfortabel og tilpasningsdygtig springmadras
 • Fastere fornemmelse godt for rygliggere
 • Rond Madras topmadras med middelafvisende egenskaber
 • Lavere profil gør sengen mere tilgængelig
 • Indbygget holdbart svensk fyrretræ
 • Gratis fragtomkostninger og 100 dages prøveperiode

Ulemper

 • Topmadras kan glide af under justering
 • Kan være for fast for nogle

Snefrid Nordlys - danskproduceret kontinentalseng med 3 lag madras

Din nattesøvn er værd at investere i for dit eget helbred og mentale overskuds skyld. Søvn er nemlig afgørende for, at du føler dig godt tilpas. Med Snefrid i soveværelset er din seng tiptop og indbyder til den gode nattesøvn, så du kan vågne frisk op hver morgen.

Dagens bedste priser og tilbud på Snefrid Nordlys:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Danskproduceret kontinentalseng
 • Høj kvalitet
 • Lang garanti

Mere om Snefrid Nordlys

SPECIFIKATIONER

 • Størrelse: 180x200 cm
 • Højde: 67 cm
 • Antal komfortzoner: 7
 • anti-skrid
 • type topmadras: Naturlig latex / Memory-skum
 • topmadras tykkelse: 7 cm
 • øko-certifikat: Oeko-tex certificeret
 • garanti: 25 år
 • gratis prøveperiode: 100 dage

Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en tykkelse på 6 cm og kommer med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. For at skåne dig fra sundhedsskadelig kemi, er betrækket desuden lavet i et Oeko-tex certificeret materiale.

Inde i selve madrassen kan du vælge mellem en kerne i enten latex eller memory skum, så du kan få en topmadras skræddersyet efter dine behov. Latex er et naturligt og åndbart materiale, som leder varmen væk fra kroppen, når du sover. Derfor er naturlatex et godt valg til dig, der får det varmt i nattens løb. Latex er desuden et elastisk materiale, der yder god støtte og aflastning til kroppen.

Memory skum giver rigtig god støtte til dig med led- og muskelsmerter, og hjælper med at forebygge problemer med kredsløbet. Memory skum former sig nemlig efter din krop, da du synker ned i det. Af samme grund er memory skum rigtig godt til at holde på varmen, og er derfor ideelt til dig, der ofte har det lidt koldt om natten.

Alle tekstiler anvendt til sengen Snefrid er Oeko Tex-certificerede, så du kan regne med god kvalitet og ordentlige forhold under produktionen. Det gælder både møbelstoffet, sengen er betrukket med, og de tekstiler, som madrasserne er fremstillet i.

Kontinentalsengen er fremstillet med 3 klassiske madraslag, der hver især yder en særlig komfort:

 • Boxmadras: Stabil trykaflastende madras med fast bund
 • Springmadras: Madras med 7 ergonomiske komfortzoner
 • Topmadras: Med kerne i latex eller memory-skum efter ønske

Madrasserne ligger stabilt på den solide træramme, der er fremstillet i svensk fyrretræ.

Boxmadrassen til Snefrid er ligesom springmadrassen fremstillet med ergonomiske og danskproducerede pocketfjedre. Pocketfjedrene er lagt dobbelt, så du får den bedste komfort.

Fjäll er en luksus topmadras fra Nordic Dream, som måler 8 cm i højden. Betrækket indeholder bambusfibre, som er med til at give topmadrassen en ventilerende effekt. Tekstil af bambus kan desuden optage op mod 50% mere væske end bomuldstekstiler, uden at de føles fugtige. I produktionen af bambus anvendes der hverken sprøjtemidler eller kunstgødning. Derfor er Fjälls betræk Oeko-Tex certificeret.

Fjäll fra Nordic Dream har antibakterielle egenskaber, hvilket har den fordel, at bakterier og husstøvmider ikke kan leve materialet. Inde i selve topmadrassen kan du vælge en kerne af enten naturligt latex eller memory-skum.

Naturlatex, som er et godt materiale for miljøet og din krop. Latex, som har trykaflastende egenskaber, tappes årligt fra gummitræet Havea Brasiliensis.

Det er derfor en bæredygtig produktionsløsning, fordi træet ikke skal fældes eller tager skade. Latex er desuden et ventilerende materiale, og er især egnet til dig, der har det varmt om natten.

Memory skum er særligt velegnet til dig, der har tendens til led- og muskelsmerter, da det har en aflastende effekt.

Det er ligeledes kendt for at virke forebyggende på kredsløbsproblemer. Memory foam holder desuden godt på varmen, så du ikke så nemt kommer til at fryse.

Vil du læse om valget af topmadras, så kan du klikke her.

Nordlys topmadras – ErgoFlex-skum med en hård og en blød side 

Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi. Topmadrassen består nemlig af 7 ergonomiske zoner, der giver dig de bedste forudsætninger for god søvn. Zonerne yder ekstra støtte til kroppen og aflaster i kroppens trykpunkter, så du får en mere afslappet sovestilling og sover bedre.

Dens betræk er aktivt kølende, og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt i nattens løb. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere madrassen, så dens temperatur holdes på 35-36 grader. Betrækket er også oeko-tex certificeret og vaskbart ved 40 grader.

Du kan vælge, om du vil have din topmadras med en kerne i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten. Latex giver desuden effektiv aflastning til kroppen, så du er sikret optimal støtte.

Memory foam former sig efter din krop, så du synker ned i madrassen. Det kan hjælpe med at forebygge kredsløbsproblemer og led- og muskelsmerter. Memory skum holder meget på varmen, så hvis du ofte får det varmt om natten, er det bedre at gå med en latex topmadras.

Snefrid kan fås i følgende størrelser

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Snefrid Nordlys

Fordele

 • Tiptop søvnkvalitet
 • Ergonomisk støtte til en afslappende søvnoplevelse
 • Langvarig holdbarhed
 • Tilpasningsmuligheder for skræddersyet komfort
 • Certificerede materialer af høj kvalitet og ansvarlig produktion

Ulemper

 • Begrænset tilgængelighed af størrelser
 • Mindre god temperaturregulering
 • Begrænsede tilpasningsmuligheder

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Snefrid Nordlys

Bedre Nætter Atlas Kontinentalseng - En prisvenlig seng med 25 års garanti

 • 5 ud af 5 stjerner baseret på 83 brugeranmeldelser

Leder du efter en god kontinentalseng fra Bedre Nætter, som ikke må være den dyreste på markedet? Så bør du se nærmere på Bedre Nætter Atlas Kontinentalseng, som er det velkendte brands mere prisvenlige model. Her får du sublim komfort, et smukt design og en fantastisk kvalitet – alt sammen til en overkommelig pris.

Dagens bedste priser og tilbud på Bedre Nætter Atlas Kontinentalseng:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 25 års garanti på fjedre og rammebrud
 • 100 nætters risikofri prøve
 • 7 komfortzoner

Anmeldelse og analyse

SPECIFIKATIONER

 • Størrelse: 180x200 cm
 • Højde: 53 cm
 • Antal komfortzoner: 7
 • anti-skrid
 • type topmadras: Memory-skum
 • topmadras tykkelse: 6 cm
 • sengegavl inkluderet
 • garanti: 15 år
 • gratis prøveperiode: 100 dage
 • øko-certifikat: Oeko-tex certificeret

Bedre Nætter Jupiter Kontinentalseng er en fantastisk smuk seng, som kommer i tre skønne farver – antracit, lysegrå og beige. Alle er de neutrale med personlighed, og de vil passe perfekt ind i det stilistiske hjem, der sætter pris på æstetik.

Du kan tilkøbe en gavl, hvis du ønsker et mere royalt look for at fuldende det komplette billede. Der er flere at vælge imellem, så du får det udtryk, du ønsker. I forhold til valgfrihed får du også mulighed for at få den fasthed, der passer til din vægt. Det betyder, at madrassen på bedste vis kan støtte dig. Er I to, der deler en dobbeltseng, kan I vælge hver jeres fasthed. Det er en rigtig fin service, som du ikke finder alle steder.

Når det gælder services fra Bedre Nætter, så er her flere gode at fremhæve. Det tæller ikke mindst en prøveperiode på 100 dage. Det betyder for dig, at du får god tid til at vurdere, om her er tale om et godt match mellem dig og sengen. Hvis ikke, kan du returnere den, så du ikke har spildt penge på en dyr investering, som en kontinentalseng er.

En anden god service fra Bedre Nætters side er 25 års garanti på fjedre og rammebrud, hvilket vidner om særdeles høj kvalitet.

Høj komfort med tre madrasser

Bedre Nætter Jupiter Kontinentalseng er som nævnt en kontinentalseng, og det gør, at sengen er opbygget af hele tre madrasser for din komforts skyld. Nederst finder du boksmadrassen, der ligger solidt plantet i den tykke træramme, som danner fundamentet. Det er her, den første del af komforten ydes.

Det andet lag er springmadrassen, som nok er sengens vigtigste madras, når det gælder komfort. Selvom Jupiter er prisvenlig, er der kræset for denne madras, som har den samme indmad som de dyrere varianter. Den indmad består af pocketfjedre og syv komfortzoner. En pocketfjeder er en mindre og fleksibel fjeder, som kan følge med dig, når du bevæger dig om natten. Det sørger for, at du hele tiden har støtte – uanset sovestilling.

Pocketfjedrene er inddelt i komfortzoner, som er særlige områder specialdesignet til at tage sig kærligt af specifikke kropsdele. Det kan være en zone til nakke, skuldre, ryg, lænd, ben eller fødder, som alle har brug for en helt særlig aflastning.

Det øverste lag udgøres af topmadrassen, som hos Jupiter er en fem centimeter tyk latex-variant. Her er derfor ikke tale om den tykkeste topmadras på markedet, men de fem centimeter er fin standard for klassen her. Latex kommer med mange fordele, der ikke mindst tæller de fugtledende egenskaber, som gør, at fugt fra for eksempel sved hurtigere bliver transporteret væk. Det giver et køligere og også sundere klima.

Hvad siger eksperter og forbrugere om Bedre Nætter Jupiter Kontinental

Køberne af Bedre Nætter Jupiter Kontinentalseng er særdeles tilfredse med deres køb, og det kan vi se ud fra anmeldelserne, hvor der baseret på 83 anmeldelser er blevet givet en gennemsnitlig score på 5 ud af 5 stjerner. Det kan simpelthen ikke gøres bedre.

Derfor har kunderne stort set kun lutter ros til overs for modellen, som især bliver fremhævet for den sublime komfort og den velbalancerede blød/hårdhed. Eneste minus er, at nogle kunder havde foretrukket en skum-topmadras i stedet for den af latex.

Køberne er også usædvanligt glade for Bedre Nætter som forhandler. På Trustpilot tildeler knap 3000 personer virksomheden 4,7 ud af 5 stjerner i gennemsnit, hvilket er meget højt. Deres ros går især på det høje serviceniveau, de kompetente medarbejdere, den hurtige levering og de gode garantier.

Mere om Bedre Nætter Atlas Kontinentalseng

Sengen fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 centimeter
 • 160 x 200 centimeter
 • 180 x 200 centimeter

 

Bedste 10's vurdering

På redaktionen har vi et meget positivt indtryk af Bedre Nætter Atlas Kontinentalseng, som skal fremhæves for at give dig rigtig meget valuta for pengene. Prisen er markant lavere end hos flere af konkurrenterne, men kvaliteten er i vid udstrækning den samme.

I den forbindelse tænker vi især på komforten med pocketfjedre og de syv komfortzoner. Til sammen giver de dig en vigtig aflastning af kroppens trykpunkter, så din krop stresser bedst af, og det er lig med en forbedret nattesøvn. Og en god nattesøvn er forudsætningen for en optimal hverdag.

Derudover bidrager topmadrassen til at skabe et sundere klima, og det er vi meget begejstrede for, da du så får en skøn allround behandling.

Vi ser det også som en stor fordel, at Bedre Nætter tilbyder så højt et serviceniveau, at du som forbruger kan føle dig tryg ved at foretage en stor investering.

Fordele og ulemper ved Bedre Nætter Atlas Kontinentalseng

Fordele

 • Vurderet til 5 ud af 5 stjerner i gennemsnit af brugerne
 • 7 komfortzoner, der hver især yder en særlig støtte til kroppen
 • Fleksible og medgørlige pocketfjedre
 • Ventilerende og åndbar latex-topmadras
 • 25 års garanti på fjedre og rammebrud

Ulemper

 • Ingen mulighed for at vælge anden type topmadras end latex
 • Kommer uden gavl, kan dog tilkøbes

Solveig Älv - Kontinentalseng i naturmaterialer med 7 komfort zoner

Solveig er designet og udviklet af danske eksperter, så den yder ergonomisk komfort på det højeste niveau. Sengen består af 3 madrasser, som hver især giver en unik egenskab til Solveig .

Dagens bedste priser og tilbud på Solveig Älv:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Solveig Älv

SPECIFIKATIONER

 • Størrelse: 180x200 cm
 • Højde: 67 cm
 • Antal komfortzoner: 7
 • anti-skrid
 • type topmadras: Memory-skum
 • topmadras tykkelse: 7 cm
 • øko-certifikat: Oeko-tex certificeret
 • garanti: 25 år
 • gratis prøveperiode: 100 dage

Det er ofte ikke nok at prøve din nye seng én enkelt gang. Derfor tilbyder Nordic Dream en 100 dages prøveperiode.

Skulle du være utilfreds, kan du kvit og frit returnere sengen og få dine penge tilbage inden de 100 dage er gået. Du kan i stedet overveje, om du skulle have valgt en model med elevation.

Lever Solveig derimod op til forventningerne, får du hele 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud.

Älv topmadras – temperaturregulerende og vaskbart betræk

Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en tykkelse på 6 cm og kommer med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. For at skåne dig fra sundhedsskadelig kemi, er betrækket desuden lavet i et Oeko-tex certificeret materiale.

Inde i selve madrassen kan du vælge mellem en kerne i enten latex eller memory skum, så du kan få en topmadras skræddersyet efter dine behov. Latex er et naturligt og åndbart materiale, som leder varmen væk fra kroppen, når du sover. Derfor er naturlatex et godt valg til dig, der får det varmt i nattens løb. Latex er desuden et elastisk materiale, der yder god støtte og aflastning til kroppen.

Memory skum giver rigtig god støtte til dig med led- og muskelsmerter, og hjælper med at forebygge problemer med kredsløbet. Memory skum former sig nemlig efter din krop, da du synker ned i det. Af samme grund er memory skum rigtig godt til at holde på varmen, og er derfor ideelt til dig, der ofte har det lidt koldt om natten.

Solveig kan fås i følgende størrelser:

140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm
210 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Solveig Älv

Fordele

 • Ergonomisk komfort på højeste niveau
 • Solid kontinentalseng i naturlige materialer
 • 25 års garanti på ramme- og fjederbrud
 • 100 dages prøveperiode med mulighed for pengene tilbage
 • Temperaturregulerende og vaskbart betræk på Ælv-topmadras

Ulemper

 • Ikke oplagt for personer med specifikke pladskrav

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Solveig Älv

Viking Hultaby Kontinentalseng - Kontinentalseng med specialzoner i et unikt fjedersystem

Viking Hultaby Kontinentalseng er et godt valg som bedste kontinentalseng til den forbruger, der ønsker et fornuftigt økonomisk valg, hvor der er rigtig mange valgmuligheder.

Dagens bedste priser og tilbud på Viking Hultaby Kontinentalseng:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Viking Hultaby Kontinentalseng

SPECIFIKATIONER

 • Størrelse: 160 x 200 cm
 • type topmadras: Memory-skum
 • topmadras tykkelse: 8 cm
 • øko-certifikat: Oeko-tex 100-certificeret
 • garanti: 15 år
 • Højde: ?
 • Antal komfortzoner: ?
 • gratis prøveperiode: ?

Viking Hultaby Kontinentalseng møder dig med mange plusser, og prisen er bestemt et af de mest væsentlige. Kontinentalsenge er generelt ikke til den billige side, men med produktet her får du en dejlig seng til en fair pris. Du får flere skarpe elementer med i købet, og det inkluderer blandt andet både en boksmadras, springmadras og topmadras.

Modellen er en kontinentalseng i dobbeltsengs-mål, og det betyder, at bredden og højden lyder på 160 x 200 centimeter. Det er fine standardmål for en dobbeltseng, der ikke optager al pladsen i soveværelset. Du får mulighed for at vælge mellem flere farvenuancer efter personlige præferencer og stil, og du vil tillige opleve valgfrihed i madrassernes konstruktion.

Varianten består ikke af én stor springmadras, men af to individuelle enheder, og det er en god fordel, hvis du skal sove i sengen sammen med en anden person. Din sengekammerat har ikke nødvendigvis samme præferencer som dig, og derfor kan I hver især vælge jeres foretrukne fasthed. Fastheden vælges gerne ud fra vægt, og den siger noget om, hvor hårdt eller blødt I kommer til at ligge.

Oven på springmadrasserne finder du én stor topmadras, som er fælles for begge sovekammerater, og her får du en topmadras af skum. Skum er dejligt føjeligt og blødt, og det vil hurtigt forme sig efter den krop, der lægger sig ned. Som en bonus er en topmadras af skum det bedste valg, hvis du ofte fryser om natten og gerne vil sove i et lunere klima. Vær i øvrigt opmærksom på, at ben og sengegavl ikke medfølger i prisen, så dem skal du erhverve dig separat. Du kan dog få ben og gavl i et matchende design, så stilen bliver holdt ensartet.

Viking Hultaby Kontinentalseng er udstyret med et unikt fjedersystem, der er specialfremstillet med din krops komfort for øje. Her du vil opleve Multi Zone Layers, der tilgodeser hele kroppen og ikke kun udvalgte dele af den. Teknikken bag systemet har dog skrevet bag øret, at kroppen har forskellige trykpunkter, der hver især kræver en forskellig type behandling. Derfor er der integrerede specialzoner til blandt andet skuldre og hofter, som er nogle af nøgleområderne på kroppen angående komfort.

Produktet består i opbygningen af to lag fjedre, der begge er inddelt i zoner. Det nederste lag har tre zoner, mens det øverste er udstyret med fem zoner. Det giver dig en optimal tilpasningsevne til kroppens trykpunkter, og zoner og lag er opbygget i et samarbejde med hinanden.

Viking er et svensk mærke, som fremstiller alle deres modeller af materialer fra skovene i Småland. Derfor er der fokus på en minimal miljøbelastning, de lokale ressourcer og bæredygtigheden. Varianten er født med en højere base, der giver et stilfuldt look, og alle tekstilerne er slidstærke og OEKO TEX miljø-certificerede.

Vi anbefaler Viking Hultaby Kontinentalseng, da den er den bedste kontinentalseng til dig, der ønsker en model med mange lag og specialzoner til en fornuftig pris. Du vil også blive forkælet med et unikt fjedersystem og muligheden for at vælge mellem flere farver.

Fordele og ulemper ved Viking Hultaby Kontinentalseng

Fordele

 • Unikt fjedersystem
 • Specialzoner til hofter og skuldre
 • Kommer i flere farver

Ulemper

 • Sengegavl og ben skal købes separat

Dunlopillo Pure Boksmadras - sov naturligt og allergivenligt

Dunlopillo Pure Boksmadras er en af de bedste boksmadrasser til den forbruger, der ønsker et solidt fundament til sengen med en allergivenlig profil samt en høj komfort.

Dagens bedste priser og tilbud på Dunlopillo Pure Boksmadras:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Dunlopillo Pure Boksmadras

SPECIFIKATIONER

 • Størrelse: 80x200 cm
 • Højde: 48 cm
 • Antal komfortzoner: 7
 • type topmadras: Latex
 • topmadras tykkelse: 7 cm
 • øko-certifikat: Oeko-tex certificeret
 • garanti: 25 år
 • gratis prøveperiode: 14 dage

Dunlopillo Pure Boksmadras er skabt af de verdenskendte senge- og madrasspecialister Dunlopillo, som er en af markedslederne inden for branchen. Derfor får du særdeles høj kvalitet, som du godt nok også kommer til at betale en relativt høj investeringssum for, når vi sammenligner med klassens øvrige konkurrenter. Enheden måler 90 x 200 centimeter, som er standard inden for enkeltsengs-mål, men anskaffer du to varianter, kan du nemt omdanne dem til en dobbeltseng. For at skabe en komplet seng skal du tilkøbe ben og sengegavl, som ikke følger med i prisen.

Produktet kommer med flere anvendelsesmuligheder, som gør den meget alsidig. For eksempel kan du bruge boksmadrassen som fundamentet i en kontinental- eller elevationsseng, men du kan også anvende den som en ”hel” seng. Med i prisen er der også en topmadras, og de to madrasser kan sagtens udgøre en kvalitetsseng. Når du foretager dit valg, får du tillige mulighed for selv at vælge den fasthed, der passer til dine behov. Oversat til almindeligt dansk betyder det, om du vil ligge hårdt eller blødt.

Modellens madras er skabt af latex, som er meget moderne. Latex er særligt ideelt til dig, som tit sveder om natten, da materialet har en afkølende effekt, der leder sveden og fugten væk. Det giver et sundere og rarere klima. Indvendigt består latex’en af en masse minimale luftbobler, der yder en særlig spændstighed og aflastning. Det betyder, at du vil komme til at ligge bedre og hurtigere kan slappe af i den spændte krop.

Dunlopillo Pure Boksmadras følger nøje den moderne trend med latex i deres produkter, som giver forbrugeren mange fordele med de naturlige, allergivenlige og fugtledende egenskaber. Som nævnt får du her en latex-topmadras, men også boksmadrassen er udformet af det samme materiale. Den har en 16 centimeters tyk latexkerne med syv integrerede komfortzoner. Hver enkelt zone yder en særlig trykaflastning af kroppens punkter, og det giver en hurtigere afslapning i områder som nakke, skuldre, ryg og lænd.

Som nævnt er latex allergivenligt, og det gør, at mikroorganismer som støvmider vil finde et andet sted at bo, da leveforholdene her ikke passer til deres behov. Perfekt, hvis du er allergiker eller gerne vil forebygge eventuelle gener. Med fem centimeters naturlatex i komfortlag nummer to får du en perfekt tilpasning, så madrassen altid former sig efter dine behov – så kan du ligge behageligt og sundt samtidig.

Modellen er betrukket med en eksklusiv fiber-padding, der rent visuelt giver et rasende stilfuldt og smukt udtryk. Du kan vælge imellem flere moderne farver, så du kan få den variant, som matcher med dine præferencer. En 12 centimeters træramme omkranser boksmadrassen, som i øvrigt er vendbar, og der er 25 års garanti mod ramme- og fjederbrud. Den vendbare profil betyder, at du kan forvente en længere levetid end ellers.

Vi anbefaler Dunlopillo Pure Boksmadras, fordi her er tale om et luksusvalg, hvor du får rigtig meget for pengene. Du kommer også til at nyde godt af muligheden for at anvende den alene såvel som sammen med andre madrasser samt de syv dejlige komfortzoner og de behagelige, naturlige og allergivenlige materialer.

Fordele og ulemper ved Dunlopillo Pure Boksmadras

Fordele

 • Skabt af naturlige og allergivenlige materialer
 • Syv komfortzoner
 • Kommer med forskellige fastheder
 • Kommer i forskellige farver

Ulemper

 • Sengegavl og ben skal købes separat

Hvad skal du overveje, før du køber kontinentalsenge

 • Opbygning: Den populære kontinentalseng er opbygget af tre forskellige lag, og der kan være stor forskel på kvaliteten af elementerne. Derfor anbefaler vi dig, at du giver lidt ekstra for god kvalitet og samtidig har et ekstra øje på boxmadrassen. Det er sengens nederste lag, og du kan være uheldig at få en seng, der har en dårlig madras som fundament. Det ødelægger den overordnede komfortfølelse, som sengen skal give dig, når du sover – og som du har brug for.
  Derfor skal du undersøge kvaliteten af kontinentalsengens bund – især, hvis du har en lidt billigere model i tankerne.
 • Mærke: En seng kan være en stor investering, så du vil formentlig gerne købe en model i god kvalitet. I den forbindelse er det en god idé at holde sig til anerkendte mærker, som har en produktionsstandard. Det kan fx være Nordic Dream, Hästens, Sengetid eller Drømmeland. På den måde undgår du at finde en seng, som ikke holder særlig længe, og hvor de enkelte lag ikke er i orden.
 • Budget: Det er ikke unaturligt, at du kommer til at betale en smule mere for din nye seng, end du oprindelig havde tænkt – og det er heller ikke en dårlig idé. En rigtig god kontinentalseng kan nemt holde i mere end 20 år, og du kommer til at bruge mange timer i den, når du hviler eller sover. Derfor er det afgørende, at du investerer i den helt rigtige model fra start. Du kan få kontinentalsenge til alt imellem 10.000 og 50.000 kroner.

arrow-more

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er et populært valg for mange, der leder efter en ny seng, da der er fokus på både komfort og æstetik. Kontinentalsengen er sammensat af tre forskellige elementer:

 • Boksmadras
 • Madras
 • Topmadras

Sengens base består af en boksmadras. Boksmadrassen kan være fremstillet med enten komfortskum eller fjedre. De mest anvendte fjedre er bonell og pocket fjedre. Bonell fjedre består af én metaltråd, som forbinder hver enkel fjeder. Pocket fjedre består derimod af individuelle fjedre, som ikke er forbundet.

Det midterste lag, madrassen, vil typisk bestå af en springmadras, som er fremstillet med pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Det midterste lag indeholder også komfortzonerne.

Det øverste lag, topmadrassen, giver dig et ekstra komfortniveau og gør det muligt at tilpasse sengen, så den passer til dine præferencer.

Kontinentalsengens opbygning har flere fordele. Først og fremmest får du en seng, der bidrager med både komfort og æstetik. Herudover får du også en højere seng i modsætning til en boxmadras, som kun består af ét element.

Hvad er forskellen på en boxmadras og en kontinentalseng?

Der er flere væsentlige forskelle på boxmadrasser og kontinentalsenge. Her gennemgår vi nogle af de vigtigste ting, du bør vide.

 • Boxmadrasser er ofte billigere

Hvis du leder efter en nem, smart og relativ billig seng, kan du vælge en boxmadras. Hvis du har et begrænset budget at købe seng for, vil du ofte få en højere komfort og kvalitet ved at vælge den simplere løsning – boxmadrassen.

 • Design

Mange vælger en kontinentalseng, da den ikke kun er komfortabel, men også giver et flot udtryk i soveværelset. Hvis du vægter design og er villig til at betale lidt ekstra for at kombinere design og komfort, bør du vælge en kontinentalseng over en boxmadras.

 • Praktik

Boxmadrassen vejer ofte langt mindre end kontinentalsengen. Det vil sige, at den er lettere at flytte rundt på. Det gør ikke kun flytninger nemmere, det er også en fordel i hverdagene, når der skal støvsuges under sengen.

Kontinentalsengen har dog også praktiske fordele. Den primære fordel er, at sengen er højere, da den består af flere lag. Det betyder, at du kan træde direkte ud af sengen, hvilket er en fordel for mange, da det skåner både knæ og ryg.

 • Komfort

Da kontinentalsenge består af tre lag, vil du ofte kunne opleve et højere komfortniveau, samtidig med at du får flere muligheder for at designe en seng, der passer perfekt til dine præferencer.

En anden populær type seng er elevationssenge, som kan tilbyde en masse funktioner som massage, justering af hoved- og fodenden osv.

Hvis du hellere vil have et mere generelt overblik over nogle af de bedste senge lige nu, så har vi også samlet det, hvor vi fremhæver de forskellige fordele og ulemper.

Hvilken kontinentalseng er bedst?

Der er mange kontinentalsenge på markedet. Efter grundig research har vi fundet frem til 66 senge, som vi har analyseret for at finde frem til de bedste. De 19 bedste har vi udvalgt og fremhævet her.

Vi kårer Snefrid Nordlys fra NordicDream som den bedste kontinentalseng. Snefrid Nordlys har ikke kun en komfort i særklasse, den er også fremstillet i et smukt design, der vil se godt ud i alle soveværelser.

En af de store fordele ved sengen er, at du har en masse forskellige valgmuligheder, så du kan designe din egen seng. Du kan vælge mellem: fem forskellige bentyper, tre fastheder og to forskellige topmadrasser. Herudover kan du vælge én fasthed til hver side af sengen, hvilket er praktisk for par.

Vi kårer Prestige Delux Komfort som den bedste kontinentalseng fra Norhland. Modellen har et smukt skandinavisk design og et højt komfortniveau. Sengen bliver fremstillet i fem forskellige farver, så du kan finde den farve, der matcher dit soveværelse bedst.

Hvis du leder efter en kontinentalseng i premium kvalitet, anbefaler vi Copenhagen Opera. I sengen får du 7 komfortzoner og et allergivenligt design.

Måder at forbedre din søvn

Du kan gøre mange ting for at forbedre din søvn. En af de mange ting, som du kan gøre, er at investere i en lysterapilampe. De kan hjælpe med at forbedre din søvn, ved at efterligne naturligt udendørs lys. Ved at bruge lyset fra en lysterapilampe i en bestemt periode hver dag, normalt om morgenen, kan det regulere din krops døgnrytme og forbedre kvaliteten af din søvn.

En tyngdedyne kan også være værd at kigge på, når man vil forbedre ens søvn. Vægten i en tyngdedyne er jævnt fordelt, hvilket kan hjælpe med at reducere stress og spændinger i kroppen, når man ligger i sengen. Dette kan resultere i en mere afslappet kropsholdning, hvilket for nogle kan føre til en bedre nattesøvn. Tyngdedynen kan også hjælpe med at øge følelsen af tryghed og sikkerhed, hvilket kan fremme en bedre søvnkvalitet. Så hvis du vil opleve en mere afslappet og afbalanceret nattesøvn, kan det være værd at overveje en tyngdedyne.

Vi har også prøvet at samle nogle af de bedste tyngdedyner til børn. Vi anbefaler dog, man snakker med en læge først, og er sikker på, man køber en ordentlig tyngdedyne til sit barn, som også er sikker ift. barnets alder og dynens vægt/design.

Ekspert råd til en bedre søvn fra Mikael Rasmussen, søvnekspert

 1. Fjern elektroniske apparater før sengetid: At lægge elektroniske apparater væk hjælper med at skabe en rolig atmosfære og forberede kroppen på søvn.
 2. Opbyg en regelmæssig søvnrytme: En stabil søvnrytme hjælper kroppen med at regulere de fysiologiske processer, der er afhængige af lys og mørke.
 3. Tilbring mere tid udendørs: Ved at få mere dagslys styrker du kroppens naturlige søvncyklus og får nok lys på passende tidspunkter.
 4. Undgå blåt LED-lys før sengetid: Blåt lys fra LED-skærme kan forstyrre søvnen, så det er vigtigt at begrænse eksponeringen for det, især før sengetid.
 5. Sid i mørke en time før sengetid: Ved at sidde i fuldstændig mørke og snakke en time før sengetid, stimuleres produktionen af melatonin, hvilket hjælper dig med at falde i søvn.
 6. Sørg for tilstrækkeligt lys om dagen: Hvis du har sovet dårligt, er det vigtigt at komme ud i dagslys for at hjælpe kroppen med at regulere søvncyklussen.
 7. Mørklæg soveværelset og undgå lys før sengetid: Sørg for, at dit soveværelse er mørklagt, og undgå unødvendig eksponering for lys tæt på sengetid. Lidt lys er acceptabelt, men begræns mængden.

 

Beskrivelser af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os både op ad officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af danske såvel som internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Kundeanmeldelser

Trustpilot

Trustpilot er en anerkendt webside, der samler anmeldelser af virksomheder og forretninger. Det gælder også for Bedre Nætter, der i gennemsnit modtager 4,7 ud af 5 stjerner baseret på knap 3.000 anmeldelser.

 

Anmeldelserne er fundet: Juni 2022
Du kan læse anmeldelserne her

FAQ

Hvad er en kontinentalseng?
En kontinentalseng er en type seng, hvor madrassen er opdelt i tre eller flere lag, hvilket er med til at give bedre støtte og komfort.
Ja, kontinentalsenge kan være rigtig gode at sove i. Den er et populært valg blandt kunder, da den er bygget op med en boksmadras som fundament. Madrassen er ofte enten lavet af komfortskum eller med fjedre, hvormed du har muligheden for at finde en seng, som passer til dig.
Hvilke kontinentalsenge er de bedste på markedet?
Der er mange forskellige kontinentalsenge på markedet i dag, og hvilken der er den bedste, det afhænger fuldstændig af dig og din krops behov og præferencer. Nogle bud på nogle rigtig gode kontinentalsenge er dog blandt andet Snefrid Älv, Nordlys Topmadras og Norhland Prestige Eksklusiv Komfort.
Hvilken sovestilling er den sundeste?
Der er ikke én bestemt sovestilling, som er den sundeste at sove i. Tværtimod bør du lytte til din krop, da den fortæller dig, hvad den finder komfortabelt. Dog er det vigtigt, at du har en god madras og seng, som formår at støtte din krop på den rigtige måde.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme