Guide til valg af kontinentalseng fra tests

Hvis du står og søger en kontinentalseng men ikke helt ved, hvordan du skal vælge den rigtige, så er du kommet til det rette sted.

Vi har set på diverse kontinentalseng tests for at finde frem til nogle af de bedste kontinentalsenge på markedet lige nu. Vi har på baggrund af disse kontinentalseng tests forsøgt at skabe et overblik, så du selv kan finde frem til den helt rigtige seng for dig.

Norland Luksus Komfort er en robust og komfortabel kontinentalseng

Norland Luksus Komfort er en robust og komfortabel kontinentalseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vi begynder vores guide med Norland Luksus Komfort-sengen. En både stilren og robust seng, og derved altså en sikker vinder hos mange danskere. Derfor klarer den sig netop også godt i kontinentalseng tests. Noget af det, der gør denne seng så god, er, at den, udover at yde en uovertruffen komfort og fantastisk søvnoplevelse, er den en gedigen og stilren model, som nemt passer ind i ethvert soveværelse. Således vil denne seng kunne give dig mange tusinde gode nætters søvn og på den måde forbedre din livskvalitet. 

Med denne seng får du en topmadras i enten latex eller celsius, som altså hjælper dig til enten at holde dig kølig, hvis du nemt får det varmt om natten, eller varm, hvis du har det med at fryse. Du får også en springmadras med pocket-fjedre og fem komfortzoner, som øger komforten. Til sidst får du en god, solid boksmadras, som kan bære vægten af både dig og de andre lag i sengen. 

Alt i alt får du med Norland Luksus Komfort:

 • En yderst komfortabel seng
 • En seng i topkvalitet, som kan holde i mange år
 • En seng, der kan hjælpe til at regulere din kropstemperatur

Dreamline Luksus Komfort er en luksuriøs kontinentalseng 

Dreamline Luksus Komfort er en luksuriøs kontinentalseng 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Som navnet måske angiver, så er Dreamline Lukses Komfort sengen en seng, der i kontinentalseng tests ligger helt i topklasse. Hvis du søger en seng, hvis fortræffelighed sjældent er overgået, så er Dreamline Lukses Komfort muligvis et godt valg for dig. Det er en kontinentalseng, der ligger i den dyre ende af skalaen. Til gengæld vil du få så meget for pengene, at man nok sjældent ville fortryde dette valg.

Her er altså tale om en eksklusiv kontinentalseng, som giver en fantastisk komfort og støtte de rette steder, så du ligger godt om natten og sover godt hver nat. Med denne seng får du en topmadras på ti centimeter i enten latex eller celsius, som hjælper til at regulere din kropstemperatur i løbet af natten. Med latex vil du nemlig kunne holde dig kølig, hvis du ofte har det for varmt, og med celsius kan du modsat holde varmen, hvis du ofte fryser. Derudover får du en springmadras med smartpocket-fjedre og en boksmadras i hele to lag.

Fordele ved Dreamline Luksus Komfort-sengen er blandt andet:

 • Det er en seng i topkvalitet
 • Topmadrassen hjælper dig til den rette kropstemperatur, når du sover
 • Boksmadrassen er lavet i hele to lag for ekstra komfort

Krone Deluxe Kontinentalseng er dansk håndværk til en ordentlig pris

Krone Deluxe Kontinentalseng er dansk håndværk til en ordentlig pris

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis vi, uden at gå på kompromis med komfort og godt håndværk, skal gå tilbage til en lidt mere overskuelig prisklasse, finder vi blandt andet Krone Deluxe Kontinentalsengen. Denne kontinentalseng er ifølge kontinentalseng tests bestemt også værd at overveje, hvis du søger en robust og komfortabel seng. Den er produceret i Danmark, hvor man går meget op i at lave kvalitetssenge. Derfor får du med denne seng også fantastisk komfort, som holder i mange år. 

Du får en topmadras på ti centimeter i latex med til denne seng, som vil give dig en rigtig god overflade at sove på. Dertil får du også en springmadras med pocket-fjedre og fem komfortzoner, som vil give dig den rette støtte over hele kroppen.

Fordelene ved Krone Deluxe Kontinentalseng er blandt andet:

 • At denne seng er produceret i Danmark for topkvalitet
 • At du får en lækker topmadras i latex på hele ti centimeter
 • Du kan få den til en ordentlig pris

Krone Signatur Kontinental Cloud giver en lækker topmadras af bambus

Krone Signatur Kontinental Cloud giver en lækker topmadras af bambus

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Endnu et bud på en lækker og robust kontinentalseng, vil ifølge kontinentalseng tests være Krone Signatur Kontinental Cloud sengen. Med denne seng er du sikret en god komfort i en seng, som kan sammensættes efter dine behov. Om du har mere brug for en medium, fast eller ekstra fast seng, vil komme an på din vægt, og med denne seng har du mulighed for selv at vælge fastheden for den optimale søvnoplevelse. 

Denne seng er lavet af luksuriøse materialer, helt uden at du skal betale kassen for den. Du får nemlig en topmadras betrukket med bambus, som giver en naturlig og ventilerende effekt. Du får desuden en springmadras med fem komfortzoner, som kan vendes for således at forlænge levetiden af din seng. Alt i alt er den en yderst komfortabel seng, som vil bidrage til en bedre søvn og større livskvalitet.

For at opsummere fordelene ved Krone Signatur Kontinental Cloud:

 • Du kan selv vælge mellem en medium, fast og ekstra fast seng
 • Du får en topmadras i et naturligt materiale, nemlig bambus
 • Den har en springmadras med fem komfortzoner for at give dig en bedre søvn

Krone Kontinental-sengen er god for dig på budget

Krone Kontinental-sengen er god for dig på budget

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du er på budget, eller du måske bare ikke mener, at en god kontinentalseng ikke behøver at koste kassen, er Krone Kontinental-sengen måske en oplagt mulighed. Med denne seng får du nemlig kvalitet og komfort, til en pris der er til at betale sig fra. Den er lavet i et lækkert stilrent design, og vil kunne give dig den komfort, du har brug for, til en pris hvor du stadig kan sove godt om natten. Også denne seng er produceret i Danmark i god kvalitet, og måske netop derfor klarer den sig god i kontinentalseng tests. 

Denne seng er trods prisklassen lavet i gode, slidstærke materialer, så du ikke blot sover godt den første nat men også vil sove godt i den mange år fremover. Med denne seng får du en behagelig topmadras i enten latex eller memory foam, en springmadras som kan vendes, og en boksmadras. Du får i øvrigt en seng med fem komfortzoner.

Med Krone Kontinental får du altså:

 • En lækker kontinentalseng i en god prisklasse
 • En flot seng i stilrent design
 • Og en god nats søvn mange år fremover

Wonderland Harmony Kontinentalseng giver suveræn affjedring

Wonderland Harmony Kontinentalseng giver suveræn affjedring

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Med denne kontinentalseng får du ikke helt så mange valg- og tilpasningsmuligheder, som du gør med visse andre kontinentalsenge. Wonderland Harmony Kontinentalsengen er dog ifølge kontinentalseng tests en god, komfortabel kontinentalseng, som absolut også fortjener en plads i vores guide. Det gør den primært fordi den er en med sin fortræffelige kombination af fjedre, vil give dig en bedre, dybere søvnoplevelse. 

Den er lavet i et materiale, som føles behageligt og blødt mod huden. Således vil du nemt kunne slappe af og sove godt i denne seng.

Wonderland Premium topmadrassen er på syv centimeter og har en naturlatexkerne. Den vil føles blød og føjelig mod din krop, så du vil være godt tilpas i din seng. Wonderland Harmonys kontinentalmadrassen har en fantastisk kombination af fjedre, så du ligger trygt og godt i din seng. På den måde vil denne seng altså give dig en formidabel støtte, så du ikke ligger og vender og drejer dig, men i stedet vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Wonderland Harmony Kontinentalsengen vil altså kunne give dig:

 • En fantastisk komfort med en fortræffelig kombination af fjedre
 • En blød og behagelig overflade at ligge på
 • Færre valgmuligheder til gengæld for en suveræn pakkeløsning

Nocturne Silver EF Kontinentalseng har gode antibakterielle egenskaber

Nocturne Silver EF Kontinentalseng har gode antibakterielle egenskaber

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Også med Nocturne Silver EF Kontinentalsengen får du en fantastisk alt-i-en-pakke af en kontinentalseng, hvorfor den også klarer sig så godt i de kontinentalseng tests, vi har undersøgt. Derudover ligger denne kontinentalseng i en billigere prisklasse, så du kan sagtens få en god, komfortabel kontinentalseng, uden at skulle betale kassen for det.

Denne seng er lysegrå, og den fås uden ben og gavl, men ville nemt kunne se godt ud i ethvert soveværelse grundet dens neutrale farver. Det du til gengæld får med i prisen, er en topmadras. Denne topmadras har en tykkelse på seks centimeter, og så har den en latexkerne, som har en både antibakteriel og afkølende effekt. Den kan i øvrigt vaskes ved 60 grader. Derudover få du også en kontinentalmadras med god affjedring i form af pocket-fjedre og fem komfortzoner for din nydelse. 

Nogle af fordelene ved Nocturne Silver EF Kontinentalsengen er altså:

 • Den er en lækker kontinentalseng i en flot neutral farver
 • Den er noget billigere end visse andre kontinentalsenge i denne guide
 • Den har en fantastisk topmadras med latexkerne, der giver antibakteriel og afkølende effekt

Tempur Fusion Kontinentalseng er et godt og solidt valg

Tempur Fusion Kontinentalseng er et godt og solidt valg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

25.799,00 DKK

Endnu et godt bud på en god og solid kontinentalseng er Tempur Fusion Kontinentalsengen. Med denne seng får du en flot lysegrå seng, som ville se godt ud i et stilfuldt soveværelse. Det er nemlig en smuk seng i et klassisk og tidløst design, som er svær, ikke at synes godt om.

Med denne seng får du en god solid boksmadras på 40 kg, nemlig den der hedder Tempur Fusion Box, i en flot lysegrå farve. I denne boksmadras finder du et lag fjedre. Derudover får du en Kontinentalmadras, som er fra samme serie – også i en flot lysegrå. Øverst finder du den enestående topmadras på syv centimeter, der, som test af kontinentalsenge viser, giver en god støtte og fantastisk komfort, netop der, hvor din krop møder madrassen. Denne topmadras er i øvrigt vaskbar.

Med Tempur Fusion Kontinentalsengen vil du få fordele som:

 • En god solid madras
 • En enestående topmadras med god støtte og fantastisk komfort
 • Og en topmadras med vaskbart betræk.

Læs også: De 10 bedste forhandlere, der tilbyder afbetaling på køb af nye møbler

Venus Mayan-kontinentalsengen er yderst allergivenlig

Venus Mayan-kontinentalsengen er yderst allergivenlig

Et andet godt valg, når vi ser på kontinentalsenge, er Venus Mayan, som absolut brillerer i kontinentalseng tests. Ligesom den foregående model er Venus Mayan også ydertst komfortabel. Den er produceret herhjemme i Danmark, hvor man altså har en vis standard og derfor laver ordentlige kvalitetstjek, og det er bestemt noget, som denne seng klarer til UG. 

Her får du også tre lag i form af en topmadras lavet i organisk naturlatex, en springmadras med pocket-fjedre og hele syv komfortzoner for komfort i topklasse, samt en god boksmadras smukt indhyllet i ét lækkert betræk for et stilrent look. Det er dog især hver at bide mærke i topmadrassen, som med dens naturlatexkerne er lavet med et naturligt materiale. Derfor er den også et fremragende valg for allergikere og astmatikere.

Nogle af fordelene ved Venus Mayan er altså, at det er:

 • En lækker og komfortabel seng
 • En dansk produceret kvalitetsseng
 • En allergivenlig seng, da topmadrassen er lavet i naturligt og allergivenligt materiale

Anatomic Diamant-kontinentalsengen er den rene luksus 

Anatomic Diamant-kontinentalsengen er den rene luksus 

Hvis du alligevel er ude efter noget i absolut bedste klasse, så burde du ifølge kontinentalseng tests måske overveje Anatomic Diamant-sengen. Denne seng er absolut i topklasse, hvad man også kan se i dens lækre og eksklusive design. Det der dog er afgørende i bedømmelsen i denne seng, er dens komfortniveau, som er svær at slå. Du vil med denne seng kunne sove godt og vågne frisk og veludhvilet hver eneste morgen. Det vil i den lange ende kunne bidrage til større livskvalitet.

Denne kontinentalseng er udviklet med hjælp fra anatomiske eksperter, hvorfra vi også får navnet Anatomic Diamant. Det vil altså sige, at den er lavet så kroppen får den bedst mulige støtte i løbet af natten, så du ikke vender og drejer dig. Topmadrassen er lavet i latex, og den er yderst komfortabel. Du finder 500 fjedre og syv komfortzoner i springmadrassen, og med boksmadrassen får du en solid bund og et godt grundlag for en bedre søvn.

Nogle af fordelene ved Anatomic Diamant er altså:

 • Det er en kontinentalseng i topklasse
 • Den er lavet specielt efter kroppens behov
 • Den vil markant kunne forbedre dit komfortniveau og derved din søvnkvalitet

Atlas-kontinentalsengen er en svanemærket seng til en ordentlig pris

Atlas-kontinentalsengen er en svanemærket seng til en ordentlig pris

Også denne seng ville være et godt valg, hvis du søger god komfort i din kontinentalseng, og derfor fortjener den ifølge kontinentalseng tests en plads her på listen. Den lægger sig et sted på midten af prisskalaen, og derfor kan du altså få en rigtig god seng, uden at skulle have ondt i pengepungen. Det er nemlig en god kontinentalseng.

Med denne seng får du, ligesom med alle de andre kontinentalsenge vi har med i vores guide, en topmadras med en tykkelse på seks centimeter, som er lavet i latex. Du får også en springmadras med fem komfortzoner og forneden en solid boksmadras med skumkerne. Altas-sengen er desuden værd at overveje, da dens topmadras er svanemærket, hvilket betyder, at den er anerkendt for at bidrage til forbedret sundhed.

Nogle fordelene ved denne seng er altså:

 • Det er en god kontinentalseng til en ordentlig pris
 • Denne seng vil kunne give dig en god nats søvn
 • Topmadrassen er i øvrigt svanemærket, og den er derfor et sundt valgt

Bergen Diamant er en seng i topklasse med kølende effekt

Bergen Diamant er en seng i topklasse med kølende effekt

Hvis vi alligevel skal anbefale en seng i den mere eksklusive og derved dyrere ende af skalaen, så er Bergen Diamant også et rigtig godt bud. Den er både dansk og belgisk produceret, hvor man altså er specialiseret i de forskellige dele af produktionen for at opnå det bedste resultat, at det må man sige, man har formået med denne kontinentalseng, skal man tro kontinentalseng tests. Den giver da også en fortræffelig støtte, når du ligger i sengen, og således skulle du gerne kunne sove helt fantastisk.

Med denne seng får man en topmadras lavet i latex, som desuden indeholder flere end en million grafitpartikler, som har en kølende effekt, der vil bidrage til en dybere søvn. Denne topmadras er i øvrigt svanemærket. Springmadrassen vil med dens syv komfortzoner give en suveræn støtte hele natten igennem. Alt i alt vil det betyde en bedre nats søvn for dig, og du vil opleve at vågne frisk og veludhvilet, hvilket i den lange ende kan forbedre din livskvalitet markant.  

Fordele ved Atlas kontinentalsengen er således:

 • Det er en eksklusiv seng i topkvalitet
 • Topmadrassen vil virke kølende, som bidrager til en dybere søvn
 • Du får med springmadrassen hele syv komfortzoner for øget komfort

Physio Diamant-kontinentalsengen er udviklet med eksperter til højeste kvalitet

Physio Diamant-kontinentalsengen er udviklet med eksperter til højeste kvalitet

Denne seng vil ifølge flere kontinentalseng tests også kunne give dig en bedre og dybere søvn. Du vil for det første få en yderst komfortabel seng af høj kvalitet, derudover får du, ligesom med den foregående kontinentalseng, en seng, der vil kunne virke kølende i løbet af natten, så du sover tungere, og føler dig bedre tilpas når du vågner igen. Du vil dog med Physio Diamant kunne få denne oplevelse til en mere overskuelig pris end andre senge med samme egenskaber.

Med Physio Diamant får du en topmadras i latex, som i sig selv virker kølende. Derudover indeholder denne svanemærkede topmadras flere end en million grafitpartikler, som vil virke endnu mere kølende end almindelige topmadrasser i latex. Springmadrassen er lavet i samarbejde med eksperter for at opnå det bedste resultat for din krop, så du ligger godt, når du sover. Derfor har Physio Diamant særdeles velplacerede pocketfjedre og hele syv komfortzoner. 

Med Physio Diamant vil nogle af fordelene altså være:

 • Det er en kontinentalseng af høj kvalitet i en overskuelig prisklasse
 • Topmadrassen er svanemærket og indeholder grafit, som virker kølende
 • Springmadrassen er udviklet med eksperter for en bedre søvn

Læs også: Inspiration: Find en sjov seng med rutsjebane til børnene.

Senses-kontinentalsengen er en seng i topklasse

Senses-kontinentalsengen er en seng i topklasse

Denne seng vil give dig både en fantastisk søvn og mulighed for selv at gøre nogle tilvalg, så den passer ind i dit soveværelse. Hvis vi lytter til diverse kontinentalsseng tests, så må man ikke gå udenom Senses-kontinentalsengen, da også den er yderst komfortabel.

Med denne seng vælger du selv, om du vil have en medium, fast eller ekstra fast seng. Du kan også vælge, om din seng skal have ben i eg, champagne, pegasus eg eller pegasus sort, og desuden om den skal have en gavl, samt hvordan denne gavl skulle se ud. På den måde kan du tilpasse din seng til din indretningssmag, så den passer ind i dit soveværelse.

Topmadrassen har en latexkerne, som gør den mere åndbar. Springmadrassen nedenunder er også særdeles komfortabel og har pocket-fjedre og fem komfortzoner. Den er i øvrigt lavet af hybridskum, som virker fugtafvisende. Forneden finder du en god, solid boksmadras. 

Med Senses-kontinentalsengen får du altså:

 • En lækker, solid kontinentalseng 
 • Mulighed for selv at tilpasse din kontinentalseng efter behov
 • En åndbar og fugtafvisende kontinentalseng

Dunlopillo Balance Kontinentalseng giver maksimal støtte med syv komfortzoner

Dunlopillo Balance Kontinentalseng giver maksimal støtte med syv komfortzoner

Afslutningsvist vil vi i vores guide tage et kig på den seng, der går under navnet Dunlopillo Balance, som også klarer sig upåklageligt i kontinentalseng tests. Denne seng vil kunne være med dig i mange år og sikre en god komfort og en misundelsesværdig søvnoplevelse, der kun kan forøge dit energiniveau i løbet af dagen livskvalitet og derved give dig en større livsglæde.

Med denne seng får du en solid madras med en god affjedring, der danner en god base for din seng. Du kan derudover selv vælge den fasthed, du helst vil have i madrassen. Det, der dog især får denne kontinentalseng til at brillere, er det faktum, at du får syv komfortzoner i madrassen, der vil kunne give din krop den optimale støtte.

Foroven finder du en behagelig topmadras på syv centimeter i naturlatex.

For at opsummere fordelene ved Dunlopillo Balance-sengen:

 • Du får en solid madras med god affjedring
 • Du får en behagelig topmadras på syv centimeter
 • Du får maksimal støtte med syv komfortzoner i denne seng

Vælg den rette kontinentalseng ud fra behov

Vores guide er som bekendt baseret på tests, men det er i sidste ende kun dig, der kan afgøre, hvad der er den bedste kontinentalseng for dig. Vi håber, at du har fået nogen afklaring i dette valg. Husk at overveje det ordentligt, for sengen er en af de vigtigste investeringer vi kan gøre for vores livskvalitet.

Læs også: Elevationsseng test – Købers guide til bedste elevationsseng.

Denne side er anmeldt af: Jeppe S. Andersen 10/10