Kreafunk aGLOW guide
Sådan spiller højtaleren

Musik er noget alle mennesker kan nyde – det varierer naturligvis fra person til person hvilken type musik du lytter til, dog har vi alle brug for noget der kan afspille vores yndlingsmusik på bedste vis. Derfor har vi i dag valgt at lave en Kreafunk aGLOW test-guide, sådan at vi kan blive klogere på denne højtaler, samt hvordan den bruges optimalt. Højtaleren gemmer på nogle fantastiske features, som du afgjort vil blive overrasket over, når du længere nede i artiklen læser mere om Kreafunk aGLOW.

Kreafunk er et dansk etableret brand, som giver dig en unik kombination af det bedste ved kreativitet og funktionalitet. Hvordan dette kommer til udtryk vil vi forsøge at forklare dig i denne test af Kreafunks aGLOW højtaler, som blot er én af mange fantastiske produkter fra dette brand.

Kreafunk består af en dansk design duo, som målrettet har arbejdet mod at få nogle flotte designer højtalere, samt headsets ud på markedet, uden at gå på kompromis med kvaliteten af disse. Kvalitetsdesign med en urban vibe – sådan beskriver de gerne selv deres flotte produkter.

Som tidligere nævnt, så er dagens test udelukkende på Kreafunks aGLOW model, hvilket er den du kan se på billedet ovenfor, samt lidt korte specifikationer herunder, hvis du allerede nu er overbevist om at dette er højtaleren for dig.

Man kan kun give denne danske duo ret i, at det er nogle fantastiske, produkter de får skabt. Et redskab der bringer vores yndlings musik til os på bedste vis. Du kan afgjort få nogle knap så pæne højtalere, som formegentlig kan følge med på lyden, men design og pris er her du vinder med flere længder, ved at gå med et Kreafunk produkt.

Uden en længere introduktion, så vil vi forsøge at afdække nogle af de typiske spørgsmål, man vil have når man overvejer, at købe en højtaler som denne. Vi håber du vil læse med, og synes disse ting vi har bemærket er væsentlige for om du kunne overveje at købe højtaleren.

Lyden

Lyd er et vigtig aspekt når man vælger højtaler, omend ikke det vigtigste. Når vi køber en højtaler, så er det selvfølgelig for at høre musik. Derfor er lyden også yderst vigtig, hvilket også er grunden til at vi har dette som første punkt af vores testparametre, når en højtaler som aGLOW testes. Vi kan kort gøre det ret klart, at vi er positivt overraskede over den gode lyd, som denne højtaler formål at afspille.

Musik i alle retninger med 360 graders afspilningsfunktion!
Det første man umildbart lægger mærke til ved Kreafunks højtaler her er at højtaleren dækker 360 grader. Ikke en funktion man ser i særlig mange trådløse og mobile højtalere, men en funktion som denne højtaler besidder. At højtaleren spiller 360 grader er måske ikke et begreb du er kendt med? Kort sagt, så kan højtaleren afspille lyden i alle retninger, hvilket gør den rigtig ideel til en sommeraften på terrassen, hvor familien eller venner er samlet rundt om havebordet med et køligt glas hvidvin i hånden. Du kan måske forestille dig hvor smart det er allerede nu? Vi er vilde med funktionen!

Én ting er at aGLOW spiller 360 grader, hvilket er en genialitet, men selve kernelyden i højtaleren er også rigtig fornuftig af en højtaler i denne prisklasse. Vi har hørt forskellige musikgenrer på højtaleren, og har bestemt intet af komme efter, hvis vi ser objektivt på det. Lyden er rigtig fin højtalerens størrelse taget i betragtning. Selvfølgelig kan aGLOW ikke spille de helt dybe bass toner hvis du er til vild musik, men det vi kategoriserer som “almindelig” musik spiller den til UG.

Konklusion

Konklussionen efter at læst en række forskellige tests Kreafunk aGLOW’s lyd, så er vi faktisk positivt overrasket. Selvfølgelig er det klart den smarte 360 graders afspilningsfunktion der taler sit eget sprog, men lyder som sendes ud i alle retninger er også super god! Du kan derfor være tryg ved om lyden kan leve op til dine krav, hvis du hører det vi vil kategoriserer som almindeligt musik. Den kommer måske en anelse til kortene hvis du kun hører hardstyle musik, men den kan dog sagtens på et lavere lydniveau levere dette musik fornuftigt også.

Hvis lyd er det eneste parametre der afholder dig fra at købe en Kreafunk aGLOW højtaler, så kan du være helt tryg – lyden er fantastisk!

Køb Kreafunk aGLOW her

Udseende

Et parametre vi selvfølgelig ikke kan komme udenom er designet på denne højtaler. Under introduktionen fortalte vi at Kreafunk arbejder med at skabe en bro mellem funktionalitet og design. Vi synes at det er lykkedes rigtig godt for dem med udseendet på Kreafunk aGLOW. En meget minimalistisk højtaler, som adskiller sig lidt fra de små traditionelle bluetooth højtalere. En lækker detalje ved højtaleren er den lille læderrem, som ikke nok med at være super chamerende, men også gør den nem at transportere, da det jo netop er en bluetooth højtaler du har med rundt!

Højtaler og lys i en funktion
Vi kommer nok næppe udenom den smarte lys-funktion aGLOW har, hvilket du måske har bemærket allerede nu. Vi formoder at den har fået navnet ‘glow’ da den netop kan lyse en hyggeligt aftens på terrassen lidt op til et behageligt niveau.

Sjældent har vi læst tests af Bluetooth højtalere, som ikke nok med at spille fantastisk musik, også kan lyse en smule op, sådan at det ikke bliver helt mørkt når du sidder med et hyggeligt glas aften vin. Vi er vilde med funktionen, og synes helt afgjort at det er prikken over i’et på et ellers flot design. Hvad tænker du om sådan en lysfunktion?

Det skal dog bemærkes at lys funktionen er valgfri – du tænder eller slukker blot efter behov.

LÆS OGSÅ VORES TEST AF HARMAN KARDON ONYX STUDIO 3 HØJTALEREN

Batterilevetid ved Kreafunk aGLOW

Batterilevetid er også noget vi har valgt at prioritere ret højt i vores Kreafunk aGLOW test-guide. Dette er noget vi gør, da batterilevetid også betyder en del når du skal vælge en ny højtaler!

Efter at have læst om den gode lyd, en afspilningsfunktion der spiller 360 grader, samt den integrerede lys funktion, så skulle man tro at batterilevetiden var relativ kort. Dog er dette heller ikke tilfældet, hvor vi personligt var meget positiv overrasket igen!

Hele 20 timers batterilevetid

Du læste rigtigt – højtaleren kan spille op til 20 timers musik, selv med lys funktionen tændt. Vi var meget imponeret over at man i en forholdsvis lille højtaler, som faktisk kan spille ret højt, kan sikre op til 20 timers levetid. Det burde være nok til en lang aften/nat hvor vennerne er på besøg. Normalt med mindre højtalere som denne, så vil batteri levetiden være en del kortere, men også her er teknologien helt i top på aGLOW. Ikke nok med god lyd, lækkert design, men så kan den altså også spille musik i op til 20 timer!

Man skulle tro at denne test var meget subjektiv, men faktisk er vi objektive i vores overvejelser, men må blankt erkende at vi er ret overvældede over de mange funktioner Kreafunk byder på.

Funktionalitet ved aGLOW

Kreafunk aGLOW er selvfølgelig en højtaler der mest af alt skal bruges til at afspille musik. Dette betyder dog ikke nødvendigvis at man skal gå ned på kvalitet og antallet af ekstra features der kan integreres i en sådan højtaler. Vi har allerede været inde på lys funktion, den gode lyd samt det flotte design. Bedst som man ikke troede at denne højtaler kan byde på flere funktioner, så er der faktisk nogle smarte funktioner vi bliver nødt til at nævne.

Indbygget mikrofon må er en lille smart detalje vi er nødt til at nævne. Vi bruger jo oftest telefonen til at afspille vores musik, typisk vha. programmer som Spotify eller et andet musikprogram. Derfor kan det også ske at telefonen ringer mens du hører musik, her kan du blot tage telefonen og snakke til højtalere, som vil returnere modpartens stemme, vel og mærke uden at han/hun kan høre sig selv! Ikke en livsnødvendig feature, men virkelig smart og godt tænkt at inkludere en sådan lille detalje i en ellers billig højtaler!

Noget helt fjerde er den indbyggede powerbank funktion, men den vil du kunne læse mere om i afsnittet nedenunder her, da det næsten skal have sit eget afsnit. Men funktionaliteten på Kreafunk aGLOW er i hvert fald i top prisen taget i betragtning. Nu ved du i hvert fald lidt om de ekstra funktioner højtaleren byder ind med.

Selvfølgelig har du også mulighed for at skifte mellem sange samt lydniveau på højtaleren.

Powerbank funktion

Som vi kort nævnte i afsnittet ovenfor, så har aGLOW højtaleren indbygget powerbank funktion. Der findes ikke noget mere irriterende end hvis telefonen, som leverer musikken til højtaleren gør død for strøm. Det er nemlig ingen hemmelighed at afspilning af musik, bruger lidt mere strøm fra telefonen end ellers.

Du behøver dog ikke frygte at løbe tør for strøm, da du kan oplade alle typer af mobiltelefoner med den smarte usb indgang. Du sætter blot dit almindelige ladestik i telefonen, og så er du klar til at få ladet din telefon op, mens musikken spiller!

Du bør dog være opmærksom på at dette selvfølgelig tager lidt ekstra strøm fra højtaleren, dog ikke så meget at den ikke kan spille en hel aften, men 20 timer er måske lidt højt sat hvis både lys, lyd og opladning kører alt hvad det kan på samme tid. Det må dog siges at være smart med powerbank funktionen, og helt afgjort et sted hvor mange andre højtalere må stå af. Vi er vilde med funktionen i hvert fald!

Specifikationer

Selvom vi kun har berørt et mindre udvalg af funktionerne ovenfor, så skal du selvfølgelig ikke snydes for selv lige at kunne danne dig et overblik over de mange specifikationer.

Nedenfor her vil du kunne se de mest fremtræden funktioner Kreafunk aGLOW byder på:

  • Dual mode option: Bluetooth og Line-In
  • Indbygget mikrofon der aktiverer håndfri talefunktion. Vandtæt niveau IPX4, højtaler kan bruges udenfor til at nyde musik og lys. Tryk på tasterne for at styre Bluetooth højtaleren: play/stop/tilbage/frem/volumen op/ned, tænd/sluk og lysdæmper til LED lys.
  • Indbygget genopladeligt Lithium batteri med 4400 mA/h kapacitet.
  • Batteriets opladningstid: 4-6 timer
  • Bluetooth vers: 2.1
  • Spilletid: op til 20 timer (via Bluetooth) eller 20 timer med lys
  • Drevet af et indbygget genopladeligt litium batteri eller adapter (er ikke inkluderet)
  • USB-kabel til opladning og Line-In kabel medfølger

Har du set de andre Kreafunk modeller?

Kreafunk er fantastiske til at producere nogle vildt flotte produkter – dagens test-guide var selvfølgelig med udgangspunkt i aGLOW modellen, men det betyder selvfølgelig ikke at der ikke findes andre produkter fra Kreafunk. Det kan være vi tager udgangspunkt i en anden model på et tidspunkt – men du kan tage forskud på godterne og læse mere om dem herunder.

Vi håber at du har kunne bruge denne test af Kreafunks aGLOW højtaler til noget. Måske er du helt forelsket i højtaleren nu? Måske synes du den er lidt for fancy med de mange funktioner, men så kan vi også konkludere at testen har givet dig mere information om produktet. Personligt anbefaler vi den gerne uden at blinke, vi synes nemlig at det er en rigtig fantastisk højtaler, som har en masse fantastiske funktioner.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme