De 10 bedste bud på liggestole

Liggestole er noget af det, der hører til sommeren. De er fantastiske i det varme vejr, og kan bruges, når du skal slappe af i eftermiddagssolen. Men du kan sagtens få liggestole, der også er beregnet til indendørs brug. Det gør dem gode foran fjernsynet, når du efter arbejde skal bruge aftenen til at slappe af. Liggestole kan fås i et væld af materialer og med mange forskellige indstillinger. I denne artikel vil vi give nogle stærke bud på, hvilke liggestole du kan investere i til terrassen eller til stuen.

Halong Liggestol – eksotisk stol med masser af detaljer

Set på (AFP: Error loading reseller from price table)

En Halong liggestol er den perfekte stol til dig, der vil have terrassen til at minde dig om Afrikas sletter eller Amazonas jungle. Stolen er nemlig lavet i bambus, der er et yderst velegnet materiale til stole. Bambus er foruden dens holdbarhed også meget fleksibelt, hvorfor materialet er behageligt til en god stol. Stoffet er i naturfarver.

Det er derfor ikke helt for sjov, at stolen passer godt ind i en terrasse, der kan minde en lidt om eksotiske, fjerne steder. Halong Liggestol er en enormt flot stol til dig, der vil have lidt mere end bare det almindelige.

Stolens egenskaber:

 • Lavet i bambus
 • Flot, naturfarvet stof
 • Tre positioner
 • Holdbar op til 100 kg

Se pris på Halong Liggestol hos (AFP: Error loading reseller from price table)

Leco Swing Liggestol – stolen med det flotte design

Set på Frishop

Fra de eksotiske egne tager vi til noget helt andet. Leco Swing liggestol er en stilren designerperle, der især er til den kræsne forbruger. Fordelen med denne stol er, at du især får praktiske egenskaber, der kan bruges sammen med det flotte design. Materialerne er nemlig aluminium, hvilket er et meget let materiale. Når det tages i betragtning, at stolen kan slås sammen, har du altså en god cocktail til, når du skal på stranden eller på ferie.

Hvis du leder efter den perfekte rejsestol, der både kan bruges på campingpladsen, på stranden og på terrassen, er det her formentlig stolen for dig.

Stolens egenskaber:

 • Lavet i let aluminium
 • Kan klappes sammen
 • Perfekt til både stranden og terrassen
 • Med pude til hovedet, der også kan tages af

Se pris på Leco Swing Liggestol hos Frishop

Coop Toronto Liggestol – det bedste fra det traditionelle

Set på (AFP: Error loading reseller from price table)

De traditionelle liggestole er ofte formet som en stol, der kan lænes meget tilbage. Sådan er Coops Toronto liggestol også, dog med flere fordele. Stolen er nemlig i et flot design, der især får tankerne hen på naturens ressourcer. Samtidig får du en integreret fodskammel, hvilket gør denne liggestol ekstra speciel.

Det er klart, at denne liggestol kræver lidt ekstra vedligeholdelse, fordi den er i træ. Men ved trofast plejning får du mange fordele. Stolen bliver nemlig yderst holdbar, når træet bliver behandlet ordentligt. Du får yderligere tre indstillinger, sådan at den også kan bruges mere som en lænestol end en egentlig liggestol. De høje armlæn gør stolen god til sommerlæsningen.

Stolens egenskaber:

 • Flot, naturligt træ
 • Med fodskammel tilknyttet
 • Tre indstilling til position
 • Med høj ryg og gode, robuste armlæn

Se pris på Coop Toronto Liggestol hos (AFP: Error loading reseller from price table)

New York Luksus Solvogn Liggestol – sommerens stol med mange egenskaber

Set på Havemoebelland.dk

Teaktræ er det helt store, når det gælder liggestol. Det er der også god grund til, da træet giver et enormt flot udseende, samtidig med at det kun bliver flottere med tiden. New York Liggestol er ingen undtagelse. Her får du nemlig 100 % teak, der kan give en lys farve til resten af terrassen. Desuden har stolen hjul, sådan at du hurtigt kan flytte den efter solens stråler.

Med denne liggestol er der ingen tvivl om, at du får egenskaber, der giver lidt ekstra. Du får nemlig hele to vippefunktioner. Du får både en i ryggen, og en ved knæene. Stolen her er derfor både god til læsning og til middagsluren, fordi den kan ligges helt ned.

Stolens egenskaber:

 • To vippefunktioner
 • 100 % teaktræ
 • Hjul til nem håndtering

Se pris på New York Luksus Solvogn Liggestol hos Havemoebelland.dk

Encoded Liggestol – til det stilrene hjem

Set på Luxoliving

Hvis du er på jagt efter den liggestol, der endelig kan fuldende din stue, får du formentlig et godt øje til Encoded liggestol. Stolen er lavet i et sort, minimalistisk ydre, der passer godt ind i de danske hjem. Når det er sagt, er stolen på ingen måde almindelig. Materialerne er ubehandlet teaktræ og ægte læder, der med tiden vil give møblet en flot overflade.

Stolen er bestemt i den dyre prisklasse, men her er vi også ude i noget helt ekstraordinært. Dette designermøbel er håndlavet på Bali, og er derfor ikke bare et stykke masseproduceret hverdagseje. Her får du altså en helt unik tilføjelse til stuen, der vil ældes med ekstraordinær ynde.

Stolens egenskaber:

 • Lavet i ægte læder
 • Med ubehandlet teaktræ
 • Flot, minimalistisk design
 • Håndlavet

Se pris på Encoded Liggestol hos Luxoliving

Skargaarden Häringe Sun Lounger Liggestol – til den fuldendte terrasse

Set på livingshop.dk

Hvis din terrasse er noget, der betyder meget for dig, kræver det også de rigtige møbler. Med et naturligt, smukt design i teaktræ er Skargaardens ide til en liggestol et helt unikt bud på sådan et møbel. Stolen er altså lavet i 100% teaktræ med en flot, sort ramme, der fuldender det holdbare design. Teaktræ er en flot træsort, der med den rette vedligeholdelse kan holde farven i meget lang tid.

Selvom Häringe Sun Lounger er en stol, der især kan skabe blikfang, får du altså ikke en stol, der er for meget. Den kan passe direkte ind på terrassen og give et eksklusivt look, uanset hvor du vælger et stille den.

Stolens egenskaber:

 • Flot, naturligt teaktræ
 • Sort ramme
 • Holdbar, holder farven med den rette vedligeholdelse

Se pris på Skargaarden Häringe Sun Lounger Liggestol hos Living Shop

SACKit Loungestol Liggestol – til læsehjørnet

SACKit liggestol er lidt i en anden kaliber, end de andre der er med i test-oversigten. Denne stol kan karakteriseres som en loungestol, altså en stol som du kan flade ud i. Du ligger derfor ikke ned, som i de andre stole, men du sidder blødt og behageligt, perfekt til når du skal læse eller slappe af.

Stolen er lavet i læder, der kun bliver flottere af brug. Samtidig er der taget enormt højde for komfort, blandt andet ved at fylde stolen med skum og EPS-kugler. Det sikrer både, at du sidder godt, og at stolen kan holde formen i det lange løb.

Stolens egenskaber:

 • Lavet i naturligt læder
 • Holder formen
 • God komfort med lille størrelse

ScanCom Solseng Liggestol – den perfekte stol til solen

Set på shopping.coop.dk.

Som sagt er liggestolen især gode til sommeren. De er perfekte at ligge i, når solen står højt på himlen, og du kan derfor bruge dem, når du bare skal slappe af. Hvis det også er den slags stol, du leder efter, er ScanCom Solseng et rigtigt godt bud.

Du får en behagelig madras, der er fasttømret oven på en bund af pileflet. Det giver det naturlige udseende, der passer godt til åbne terrasser. Med madras betyder det dog ikke, at du nu skal til at stå for vedligeholdelse. Madrassen kan nemlig klare vind og vejr, og du kan hurtigt rengøre den ved at køre en fugtig klud over stoffet. Perfekt som helårsstol.

Stolens egenskaber:

 • Flot pileflet
 • Holdbare, vejrtætte komponenter
 • God pris

Se pris på ScanCom Solseng Liggestol hos Shopping Coop

Dusty Liggestol – til terrassen eller stuen

Set på havemoebelland.dk.

Typisk er stole, der kan ligges i, beregnet til enten udendørs eller indendørs. Dog kan Dusty liggestol faktisk bruges præcis der, hvor du godt kunne tænke dig at bruge den. Stolen kan give et flot og let udseende til stuen, samtidig med at den passer perfekt til hjørnet ude på terrassen.

Den har et ryglæn, der kan gøre det behageligt at være i stolen i længere tid. Med de rette puder kan den give god støtte til nakken, hvad enten du skal læse en bog eller se fjernsyn. Hynderne er i flotte naturfarve, hvilket passer godt til stolens øvrige pileflettede ramme, der ligeledes er lys. Hvis du har to af disse stole, kan de yderligere sammensættes, sådan at du kan bruge det som en seng.

Hvis du er på jagt efter det flotte kompromis, der kan bruges på terrassen om sommeren og i stuen om vinteren, burde du kigge nærmere på dette produkt fra Dusty.

Stolens egenskaber:

 • Kan bruges både inde og ude
 • Flotte, naturlige farver
 • Kan bruges som seng

Se pris på Dusty Liggestol hos Havemoebelland

VIDAXL LIGGESTOLE – FOLDBARE LIGGESTOLE I EN FRISK SOMMERFARVE

VIDAXL LIGGESTOLE – FOLDBARE LIGGESTOLE I EN FRISK SOMMERFARVE Trænger du til et friskt, farverigt pust i haven eller til strandturen? Her præsenterer vi et skønt sæt bestående af to liggestole fra VidaXL i en dejlig sommerrød farve. Selve sædet og ryglænet er lavet i ekstra stærkt syntetisk materiale, som sidder på det robuste stel af pulverlakeret stål. Liggestolene er designet til at være sammenklappelige, så du nemt kan have dem med dig, når du i løbet af sommeren rykker fra haven til stranden, eller du måske vil have dem med dig i sommerhus. Ligeledes er de oplagte til campisten, fordi de let kan transporteres og opbevares. Ryglænet er justerbart, så du altid oplever maksimal sidde- eller liggekomfort, ligegyldigt om du holder øje med ungerne ved vandet eller slumrer helt tilbagelænet. STOLENS EGENSKABER: Stole i en frisk, rød farve Justerbare ryglæn Kan bære op til 120 kg Kan foldes sammen i forbindelse med opbevaring og transportTrænger du til et friskt, farverigt pust i haven eller til strandturen? Her præsenterer vi et skønt sæt bestående af to liggestole fra VidaXL i en dejlig sommerrød farve. Selve sædet og ryglænet er lavet i ekstra stærkt syntetisk materiale, som sidder på det robuste stel af pulverlakeret stål.

Liggestolene er designet til at være sammenklappelige, så du nemt kan have dem med dig, når du i løbet af sommeren rykker fra haven til stranden, eller du måske vil have dem med dig i sommerhus. Ligeledes er de oplagte til campisten, fordi de let kan transporteres og opbevares. Ryglænet er justerbart, så du altid oplever maksimal sidde- eller liggekomfort, ligegyldigt om du holder øje med ungerne ved vandet eller slumrer helt tilbagelænet.

STOLENS EGENSKABER:

 • Stole i en frisk, rød farve
 • Justerbare ryglæn
 • Kan bære op til 120 kg
 • Kan foldes sammen i forbindelse med opbevaring og transport

 

Se vores artikel om: Byd gæsterne velkommen med en flot entrébænk

Læs også: Find dig godt til rette i en af disse lækre lænestole

Se også artiklerne: Flotte og praktiske bænke til din have

 

Denne side er anmeldt af: Valdemar N. Christensen 10/10