Testoversigt: Liggestol
De 15 bedste bud på liggestole

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

52 Produkter analyseret
15 Bedste valgt
UDARBEJDET AF EKSPERTER Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Liggestole er noget af det, der hører til sommeren. De er fantastiske i det varme vejr, og kan bruges, når du skal slappe af i eftermiddagssolen. Men du kan sagtens få liggestole, der også er beregnet til indendørs brug. Det gør dem gode foran fjernsynet, når du efter arbejde skal bruge aftenen til at slappe af. Liggestole kan fås i et væld af materialer og med mange forskellige indstillinger. I denne artikel vil vi give nogle stærke bud på, hvilke liggestole du kan investere i til terrassen eller til stuen.

Redaktionens anbefalinger

Populær bestseller

Fiam Samba Liggestol - med vippefunktion til haven

 • 4,8/5 stjerner på Google Shopping

Fiam Samba Liggestol er en luksuriøs model, der både favner kvalitet, komfort og design. Produkter ser rigtig flot og stilfuldt ud og er skabt til at kunne stå ude hele sommeren. Herudover er den en bestseller hos Homeshop.dk, hvor den er meget populær.

 • Skabt af let aluminium
 • God siddekomfort
 • Bestseller

Bedste pris: 1.339,00 hos TrendyLiving

Gå til forhandler

Mere om Fiam Samba Liggestol

Stolen er udført med stel i let aluminium, der gør det nemt at flytte den, og stoffet er et net-tekstil, der både giver blødhed og er praktisk – det er nemlig let at rengøre, og regn giver ikke skjolder.

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Aluminium, Stål
 • Dimensioner : 65.0 x 174.0 x 75.0 cm

Komforten kommer til udtryk via det bløde net, men også i et smart vippe-system, hvor den trinløst kan vippes bagover, så man kan ligge ned. Her findes 2 trin.

Når vinteren kommer, og den skal pakkes væk, så sker dette let, da den er lige til at klappe sammen.

Se priser og tilbud på Fiam Samba Liggestol


Klassisk design til alle typer terrasser

Fiam Relax Liggestol - patina robinie-træ

Fiam Relax er en flot og enkel solstol i et klassisk design af træ og med stof-betræk – perfekt til alle typer af terrasser.

 • Skabt i robinietræ
 • Patinere træ
 • Texfil-betræk

Bedste pris: 1.399 Kr. hos Connox

Gå til forhandler

Mere om Fiam Relax Liggestol

Selve modellen er skabt af robinie-træ, som er meget slidstærkt og kraftigt – det er robust og kan tåle en del, men eftersom stolen er beklædt med stof, bør man tage den ind, når det regner. Her er tale om det såkaldte texfil-stoof, der er karakteriseret ved at være blødt, holdbart og svært at misfarve.

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Tekstil, Træ
 • Dimensioner : 60.0 x 103.0 x 92.0 cm

Robinie-træ er en speciel sort, som skifter farve ved brug: I starten vil træet være lyst og minde om bøg eller fyr, men efter nogle måneder udendørs vil farven mørknes og patinere som teaktræ.

Der findes 3 forskellige niveauer for positioner, hvilket betyder, at man både kan sidde op eller ligge ned. Stellet kan foldes.

Se priser og tilbud på Fiam Relax Liggestol


Luksus liggestolshynde

Skagerak hynde til Barriere Deck Chair - hynde i høj kvalitet

 • 4,9/5 stjerner på Google Shopping

Her er ikke tale om en hel liggestol med stel, men i stedet om en Skagerak hynde til Barriere Deck Chair.

 • Luksus-model
 • Øko-Tex-certificeret
 • Smudsafvisende

Bedste pris: 1.758 Kr. hos Johannes Fog Bolig & Designhus

Gå til forhandler

Mere om Skagerak hynde til Barriere Deck Chair

Denne hynde er meget kvalitetsorienteret og emmer af luksus. Den er skabt efter de højeste standarder for at give et miljøvenligt resultat, og derfor har den det fornemme Øko-Tex-certifikat. Dette certifikat gives kun, hvis materialet er fremstillet i overensstemmelse med miljøvenlige krav og ikke indeholder skadelig kemi.

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Quickdry Outdoor Foam
 • Dimensioner: 58.0 x 163.0 x 100.0 cm

Hynden ser rigtig flot ud og er i den klare luksus-afdeling for hynder. Den bugter sig nærmest som en slange, men er enkel og minimalistisk i udtrykket.

Som en bonus er den let at holde og gøre ren, idet den er smuds- og vandafvisende. Det betyder, at den kan tåle vand og skidt, men hvis levetiden skal være lang, bør den dog tages ind om aftenen og ved regn.

Se priser og tilbud på Skagerak hynde til Barriere Deck Chair


Cinas Adirondack Stol - loungestol med naturligt udtryk

Cinas Adirondack Stol er en virkelig flot loungestol af træ, som komplementerer det naturlige liv i haven. Kvaliteten er meget høj, hvilket tillige afspejles i prisen, men for den komfortsøgende og æstetiske forbruger vil den være alle pengene værd.

 • Flot loungestol
 • Æstetisk og praktisk
 • Massiv teak

Bedste pris: 5.039,00 hos Frishop

Gå til forhandler

Mere om Cinas Adirondack Stol

Møblet vil være en flot tilføjelse på terrassen eller som en del af en hyggekrog i en af havens oaser. Den har hentet sin inspiration fra de gammeldags krydstogter og oser derfor af sol og sommer, men på grund af dens udformning i træ sender den også tankerne hen på naturen.

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Teaktræ
 • Dimensioner : 80.0 x 105.0 x 88.0 cm

Modellen kommer med en inkluderet fodskammel, og både stol og skammel er skabt af massiv teak.

Farven ligger mod den gyldne side, og mærket bag, Cinas, er anerkendt for deres bæredygtighed.

Produktet har tillige opnået et kvalitetsstempel hos Frishop.dk, som anbefaler den til deres kunder.

Se priser og tilbud på Cinas Adirondack Stol


Halong Liggestol - eksotisk stol med masser af detaljer

En Halong liggestol er den perfekte stol til dig, der vil have terrassen til at minde dig om Afrikas sletter eller Amazonas jungle.

 • Lavet i bambus
 • Flot, naturfarvet stof
 • Tre positioner

Bedste pris: 399,00 hos ILVA

Gå til forhandler

Mere om Halong Liggestol

Stolen er nemlig lavet i bambus, der er et yderst velegnet materiale til stole. Bambus er foruden dens holdbarhed også meget fleksibelt, hvorfor materialet er behageligt til en god stol. Stoffet er i naturfarver.

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Bambus, canvas

Det er derfor ikke helt for sjov, at stolen passer godt ind i en terrasse, der kan minde en lidt om eksotiske, fjerne steder. Halong Liggestol er en enormt flot stol til dig, der vil have lidt mere end bare det almindelige.

Se priser og tilbud på Halong Liggestol


Coop Toronto Liggestol - det bedste fra det traditionelle

De traditionelle liggestole er ofte formet som en stol, der kan lænes meget tilbage. Sådan er Coops Toronto liggestol også, dog med flere fordele. Stolen er nemlig i et flot design, der især får tankerne hen på naturens ressourcer.

 • Flot, naturligt træ
 • Med fodskammel tilknyttet
 • Tre indstilling til position

Bedste pris: 1.199,00 hos Coop.dk

Gå til forhandler

Mere om Coop Toronto Liggestol

Samtidig får du en integreret fodskammel, hvilket gør denne liggestol ekstra speciel.

Det er klart, at denne liggestol kræver lidt ekstra vedligeholdelse, fordi den er i træ. Men ved trofast plejning får du mange fordele. Stolen bliver nemlig yderst holdbar, når træet bliver behandlet ordentligt.

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Akacietræ
 • Dimensioner : 99,0 x 56,0 x 160,0 cm

Du får yderligere tre indstillinger, sådan at den også kan bruges mere som en lænestol end en egentlig liggestol. De høje armlæn gør stolen god til sommerlæsningen.

Se priser og tilbud på Coop Toronto Liggestol


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Kos Strandstol

New York Luksus Solvogn Liggestol

Encoded Liggestol

Leco Swing Liggestol

Skargaarden Häringe Sun Lounger Liggestol

SACKit Loungestol Liggestol

ScanCom Solseng Liggestol

Dusty Liggestol

VIDAXL LIGGESTOLE

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme