Markedets bedste Logitech G29 udstyr og tilbehør ifølge eksperterne

Der skal det helt rigtige udstyr til, hvis du går op i en god spilleoplevelse Uanset, om du spiller på computer eller en anden spillekonsol. Vi kender selv til ønsket om en ekstraordinær oplevelse, og derfor har vi undersøgt markedet for Logitech G29 udstyr og tilbehør, som eksempelvis er oplagt at bruge sammen med en Playstation 4.

Vi har samlet de bedste tilføjelser på denne liste, som er baseret på forskellige ekspertvurderinger, tests og anmeldelser af  Logitech G29. På listen finder du mere information om tilbehør såsom gamer-rat og pedaler, gearstang og holder samt rat-holder. Vi hjælper dig med at træffe det helt rigtige valg i forhold til køb af dit gaming-setup.

Det skal du overveje, før du køber dit næste gamingudstyr:

 • Hvor er der plads til dit udstyr? Hvis du har et helt rum dedikeret til gaming, så kan du vælge det meste udstyr. Hvis du har begrænset med plads, så kan du med fordel vælge gamingudstyr, som nemt kan pakkes sammen, når du er færdig med at spille.
 • Hvor stort et udvalg ønsker du? For nogle er en computer og en mus nok, men hvis du vil have den mest ægte følelse, så findes der eksempelvis både rat, gearstang og meget mere. Jo mere tilbehør du har, jo mere vil du også kunne leve dig ind i følelsen.
 • Passer udstyret til din spillekonsol eller computer? Noget gamingudstyr er lavet specifikt til enkelte konsoller eller computer. Sørg for at tjekke og overveje hvilken konsol eller enhed, du skal bruge udstyret til, inden du køber det.

G29 Driving Force Racing Wheel – én af de bedste gamer-rat på markedet

G29 Driving Force Racing Wheel

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Introduktion

Et godt gamer-rat skal der til, hvis du ønsker at leve dig fuldt ud ind i dit racing game spil. G29 Driving Force Racing Wheel er blandt de bedste løsninger på markedet og ved køb af rattet her, får du også pedaler med. Det er altså et samlet sæt, som kan gøre dig klar til at spille.

Om G29 Driving Force Racing Wheel

G29 Driving Force Racing Wheel er et sæt i høj kvalitet, og det tydeliggøres også i anmeldelser fra eksperter såvel som fra forbrugerne selv.

Techspot.com har lavet en grundig anmeldelse af G29 Driving Force Racing Wheel, og produktet får en fin bedømmelse med en score på 80/100 i deres sammenlignende artikel. Anmelderen beskriver, at G29 Driving Force Racing Wheel giver en indlevende og spændende oplevelse, men at det er en smule dyrt. Det er blandt de punkter, vi anbefaler dig at være opmærksom på. Det kan dog godt være pengene værd.

Efter en dybdegående anmeldelse har trustedreviews.com givet produktet 4 ud af 5 stjerner, og anmelderen beskriver rattet til at være blandt de bedst. Særligt pedalerne fremhæver han også som værende gode, og rattet er behageligt at holde på. Det er fordelagtigt for dig, da du vil kunne nyde spillet i flere timer uden at blive ukomfortabel. AutoGuide.com er en anden testside, og de giver G29 Driving Force Racing Wheel en speciel Design award. Der er altså mange roser angående designet af rattet og pedalerne.

Anmelderne herover kan have nogle bekymringer, men det vigtigste er i den grad forbrugerne, og de er vilde med produktet. Ud af imponerende 15.874 globale anmeldelser scorer G29 Driving Force Racing Wheel 4,7 stjerner ud af 5. Flere brugere skriver, at de uden tvivl ville anbefale gamer-rattet.

Rattet er designet til at passe til Playstation 3 og Playstation 4, men den kan også tilsluttes en gaming PC. Sørg for også at have et godt gaming headset, gaming mus og musemåtte, hvis du vil lave et komplet gaming setup, hvor du kan spille, som det passer dig. Tjek vores andre tests ud, og find det tilbehør, som passer bedst til dine spillevaner.

Fordele

 • Kompatibel med flere forskellige konsoller
 • Bygget til at have en god holdbarhed
 • Gaming kontrol er nemt tilgængeligt
 • Tilhørende pedaler med god følsomhed

Ulemper

 • Kun små forbedringer i forhold til G27

Udvalgte specifikationer

 • Produkttype: Rat og pedalsæt
 • Producent: Logitech
 • Forbindelse: Kabler
 • 900-graders hjulrotation
 • Designet til Playstation 3 og Playstation 4, men virker også til PC


Driving Force Shifter – dan par med Logitech G29 rattet for den bedste køreoplevelse

Driving Force Shifter

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Introduktion

Driving Force Shifter fra Logitech er en lækker tilføjelse til dit gaming setup i form af en Logitech G29 gearstang. Det er et oplagt match til det smarte G29 logitech gamer-rat. Ved at forbinde dem får du en vild køreoplevelse, når du spiller dit favorit racer-spil. Du vil ikke blot køre med rattet, men også skifte Logitech G29 gear, så det føles helt virkeligt.

Om Driving Force Shifter

Gearskifteren har seks forskellige hastigheder, som du kan benytte, når du spiller et bilspil, hvor du ønsker at simulere virkelig kørsel bedst muligt. Du kan endda vælge at bruge gearstangen til Logitech G29 pc versionen.

Isrtv.com har anmeldt produktet og giver det generelt positiv feedback. De fremhæver blandt andet, at gearstangen kan monteres fast. Det er en fordel for dig som gamer, for det ville være svært at kontrollere og skifte gear, hvis Driving Forve Shifter ikke sad godt fast.

Ovenstående anmeldere er ikke de eneste sim racing entusiaster, som har anmeldt produktet, for bsimracing.com har også testet og lavet en dybdegående samt postiv anmeldelse af Driving Force Shifter. Anmelderen roser den lave Driving Force Shifter Logitech G29 pris, og grundet den lave pris, så har han ikke mange klager. Du får altså det, som du betaler for.

Det var gældende ved Logitech G29 gamer-rattet, at forbrugerne var tossede med produktet, og det er også tilfældet med Drinving Force shifter. På Amazon.com har 9,739 brugere bedømt produktet, og Logitech G29 gearstangen får flotte 4,7 stjerner ud af 5. Det viser noget om, at den er oplagt til den almindelige bruger.

Hvis du ønsker en mere realistisk oplevelse, når du spiller, så er en Logitech G29 gearstang et ideelt valg, selvom den ikke er perfekt.

Fordele

 • Kompatible med begge næste generation konsoller og PC
 • Kan monteres fast
 • Overkommelig pris

Ulemper

 • Bliver løs med tiden eller ved ekstensiv brug

Udvalgte specifikationer

 • Produkttype: Håndtag til gearskift
 • Forbindelse: Kabling
 • Seks-hastigheds omskifter
 • Designet til Microsoft Xbox One samt Sony PlayStation 4
 • Logitech G29 ps4 kompatibel og det er derfor oplagt med parring af de to

Gearshift Support – Logitech G29 gearskifteholder, der er nem at montere

Gearshift Support

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Introduktion

Når du først har anskaffet en Logitech G29 driver gearstang, så er du godt på vej, men hvis du vil gøre det mest muligt komfortabelt for dig selv, så bør du anskaffe en gearstangsholder. Gearshift Support fra Playseat er et oplagt valg til at løse opgaven.

Om Gearshift Support

Gearshift Support understøtter Logitech G29 Driving Force Shifter samt andre versioner af Logitech. Når du vælger at bruge Gearshift Support, så har du kontrollen, og du kan vælge den bedste højde til gearstangen for dig. Dertil er du også sikker på, at den sidder godt fast.

Hvis du har en Playseat stol, så kan Gearshift support også tilsluttes til stolen. Det er altså et produkt, som kan tilsluttes det setup, du måtte have i forvejen. Det er desuden nemt at montere gearskifteholderen, så det er ikke en bekymring, som du behøver at have. Du kan i stedet hurtigt komme videre med dit spil og race løs.

Det er ikke kun os, som er imponerede af den smarte support til gearshifteren. Brugerne på Amazon.com giver produktet flotte anmeldelser. De 51 brugere, som har købt, afprøvet og bedømt produktet, har gennemsnitligt givet produktet en score på 4 ud af 5 stjerner. En bruger fremhæver blandt andet, at det er et produkt i den dyre ende, men at den virker perfekt i forbindelse med Playseat Challenge.

Fordele

 • Stål konstruktion i flot sort farve
 • Kompatible med alle Playseat stole

Ulemper

 • Hullerne passer ikke perfekt til basen

Udvalgte specifikationer

 • Produkttype: Gearskifteholder
 • Materiale: Stål malet sort
 • Oplagt til gearskifter fra Logitech
 • Designet til: Playseat EVO, Flightseat; Playseat Racing Chair

Deluxe V2 – for ekstra funktionalitet med Logitech G29

Deluxe V2

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Introduktion

Normalt skal gaming tilbehøret fastgøres, hvis det skal udnyttes ordentligt, og mange vil vælge at sætte det fast til et bord. Det giver dog dig en rigtig dårlig holdning, imens du spiller. Et stabilt og sundere setup kræver en rat-holder, og det kan du få, hvis du køber en Deluxe V2. På den måde slipper du for, at alt dit tilbehør glider, og du kan sidde behageligt, imens du spiller.

Om Deluxe V2

Deluxe V2 rat-holderen er et godt køb, da den kan justeres, så den passer perfekt til dig. Du kan nemt flytte på den, hvis det skulle være nødvendigt, og det kan være rart.

Baseret på 1.120 internationale kundebedømmelser på Amazon.com får Deluxe V2 en score på 4,6 stjerner ud af 5. En kunde beskriver, at de havde ønsket, at de havde købt tilbehøret meget tidligere. Begrundelsen er blandt andet, at det er med til at sikre en god stabilitet. Den gode stabilitet er god for dig, som virkelig lever dig ind i spillet.

Gtplanet har også anmeldt Deluxe V2, og anmelderen fremhæver, at produktet giver en masse funktionalitet. Anmelderen blev selv positivt overrasket over den praktiske rat-holder, og det siger en del. Deluxe V2 er et produkt, som generelt bliver omtalt positivt af gtplanet. I anmeldelsen bliver det også påpeget, at det er nemt at sætte tilbehøret op samt at pille det ned igen. Det er en kæmpe fordel for dig, som ikke har plads til at have dit gaming setup stående hele tiden.

Deluxe V2 er også et godt produkt, da den gør køreoplevelsen mere autentisk og realistisk, og anmelderen fra SimUK bekræfter, at det er tilfældet med produktet her. Dertil erklærer anmelderen sig enig i, at det er smart til steder, hvor der ikke er meget plads.

Fordele

 • Stabil
 • Transportabel og justerbar
 • Kan tiltes 360° – vipning af ratstammen kan altså indstilles trinløst

Ulemper

 • Dyr løsning
 • Ikke så komfortabel for høje personer

Udvalgte specifikationer

 • Farve: sort
 • Justerbar højde
 • Kompakt holder til dit rat
 • Designet til Logitech rat (G29, G920, G27 & G25)

Det skal du vide, inden du køber et gamer-rat 

Der er interessant information, som du bør vide, og nogle gode overvejelser, du bør gøre dig, inden du kaster dig over at købe dit næste gamerrat.

Størrelsen på rattet og rotation

Flere gamer-rat forsøger at ligne den ægte vare, men det vigtigste er, at det er behageligt for dig. Det er også ofte dyrere at finde et rat, som har det samme størrelsesforhold som et faktisk bilrat. Det er godt at vide, at der er forskellige størrelser, da du inden et køb kan gøre dig nogle tanker om din foretrukne størrelse.

Vibration og force feedback

Det er ikke alle gamer-rat, som har inkluderet en motor, som giver dig modstand, når du bruger rattet. Nogle billigere modeller vil i stedet blot vibrere. Du bør inden du køber dit næste rat gøre op med dig selv, hvor meget du prioriterer en god force feedback.

Pedalerne

Der skal naturligvis pedaler til, når du har købt et gamer-rat, der findes dog mange forskellige udgaver af dem. Nogle er lavet i plastik, og dem ville vi ikke anbefale. Vælg i stedet metalpedaler for den ultimative oplevelse og kvalitet, som holder.

Hvor meget tilbehør skal du have med?

Hvis du forsøger at simulere virkelig kørsel, så kan det være oplagt at tilkøbe tilbehør, såsom gearstang, hvis det ikke i forvejen er med i det sæt, som du køber. Dertil er en god holder til enten rat eller gear ofte bedre for din komfort og holdning, imens du spiller. Tænk over, hvad du har brug for.

Passer det sammen?

Nogle modeller af gamer-rat er ikke kompatible med alle spillekonsoller og enheder. Tjek derfor en ekstra gang, om det er et rat, som passer til den enhed, som du ønsker at spille på.

Prisen er afgørende

Det sidste du bør vide, inden du køber dit gamer-rat er, at prisen virkelig er afgørende. Det er en investering i god underholdning, og det kan ikke altid svare sig at vælge den billigste løsning.

Er det værd at købe et gamer rat?

Det er i høj grad det værd at investere i et gamer rat, særligt hvis du i forvejen er glad for at game. Det giver et helt andet rush at simulere, at du kører, når du spiller dine yndlings racing games. Et gamer-rat er en total game-changer, så det kan helt sikkert svare sig at bruge de penge, som et nyt og smart gamer-rat koster. Når du desuden er i gang med at investere, så vil vi også foreslå, at du ligeledes anskaffer tilbehør, som passer til. Det kan være med til at fuldende oplevelsen, så du får mest muligt ud af dit gaming setup. Et racerrat kan blive et af de bedste køb, du kan gøre indenfor PC gaming.


FAQ

🤩Hvem har testet Logitech G29?

Der findes mange tests af G29. Så du kan finde en anmelder, som du stoler på, inden du gør dit endelige køb. Særligt racing simulation entusiaster har lagt tid i at anmelde og teste Logitech G29.

🤔Hvordan er Logitech G29 blevet testet?

I en Logitech G29 test, er det ofte brugervenligheden, ydeevnen og designet, som er blandt de parametre, som bliver testet. Nogle anmeldere går direkte i gang med at teste ved at spille, imens andre reflekterer over designet og konstruktionen.

🧐Hvad er fordelene ved Logitech G29?

Fordelene er, at Logitech G29 er et pålideligt rat- og pedalsæt. Dertil findes der meget tilbehør, som passer perfekt til modellen. Du kan derfor hurtigt lave et fuldt gaming setup.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Techspot.com

TechSpot bringer de seneste nyheder inden for teknologiverdenen. Dertil laver de også anmeldelser og analyser til teknologi entusiaster – hvad enten det er gamere eller professionelle, som arbejder med IT.

TechSpot har bragt en grundig anmeldelse af G29 Driving Force Racing Wheel. I anmeldelsen er der særligt fokus på modellen, setup, software og den generelle ydeevne. I deres anmeldelse sammenligner og anmelder TechSpot de to modeller G29 og G920, som egner sig bedst til henholdsvis Playstation og Xbox. G29 Driving Force Racing Wheel får en fin score på 80 ud af 100.

Anmeldelsen er udført den: 21. oktober 2015
Du kan se anmeldelsen her

Trustedreviews.com

Trustedreviews består af et team, som ud over teknologinyheder bringer grundige anmeldelser. På et år er de igennem tusindvis af produkter, så du kan få de bedste forudsætninger for valg af et givent produkt. Anmelderne tester selv produkterne og er uafhængige fra producenter.

Logitech G29 Driving Force Racing Wheel er blandt de produkter, som Trustedreviews.com har testet og bedømt. De har blandt andet kigget på designet af produktet og de egenskaber, som det har. Anmelderen fra trustedreviews roser blandt andet, hvordan rattet føles i hænderne. Alt i alt får modellen 4 ud af 5 mulige stjerner.

Anmeldelsen er udført den: 29. november 2016
Du kan se anmeldelsen her

AutoGuide.com

AutoGuide kommer med anmeldelser og nyheder inden for bilindustrien. Der er ikke en vinkel, de ikke dækker for at levere det seneste nye.

AutoGuide holder sig ikke tilbage for at anmelde produkter, som simulerer kørsel. Derfor har de blandt andet anmeldt G29 Driving Force Racing Wheel. De har tilmed givet modellen en design award, for det komfortable design og roser produktet for at simulere bilkørsel troværdigt. De konkluderer, at det er oplagt for amatører såvel som stærkt øvede racere.

Anmeldelsen er udført den: 24. juli 2018
Du kan se anmeldelsen her

Isrtv.com

Isrtv.com (Inside Sim racing) er en hjemmeside, som specifikt har fokus på nyheder, tips, debatter og anmeldelser indenfor bilspil og racer simulering.

To anmeldere fra Isrtv har givet sig i kast med at bedømme Logitech Driving Force Shifter i en videoanmeldelse, som også giver et godt overblik over produktet. Generelt kommer de med rosende ord, men også en smule skepsis i forhold til, at modellen ligner den foregående. I deres anmeldelse har de haft fokus på fordele og ulemper blandt andet i forhold til design og ydeevne.

Anmeldelsen er udført den: 24. oktober
Du kan se anmeldelsen her

Bsimracing.com

Bsimracing.com er en side af en virtuel racing entusiast for globale virtuelle racing entusiaster, som ønsker det seneste nye indenfor sim racing. Dertil er det også muligt at finde anmeldelser på bsimracing.com.

På Bsimracing.com finder du blandt andet en video anmeldelse af Logitech Driving Force Shifter. Anmelderen laver en positiv og dybdegående anmeldelse, og det er tydeligt, at anmelderen selv har testet ydeevnen og designet, da det bliver vist i videoen. Anmelderen går endda skridtet videre end de fleste og åbner gearstangen op for at konkludere på selve konstruktionen af produktet. Selvom der er flere positive egenskaber, som anmelderen fremhæver, så får produktet alt i alt en middel bedømmelse.

Anmeldelsen er udført den: 20. juli 2018
Du kan se anmeldelsen her

Gtplanet.net

Gtplanet.net er baseret i London, og de tilbyder en række af historier, nyheder og anmeldelser alt sammen indenfor racerspil, motorsport og generel bilkultur.

Anmelderen fra gtplanet går systematisk til værks i sin anmeldelse. Generelt laver anmelderen en positiv anmeldelse af Deluxe V2. Der er flere parametre, som produktet er blevet bedømt på, såsom indpakningen, hvor nem den er at samle, opbevaring og transport. Anmelderen bliver i sin artikel positivt overrasket over det seje gaming setup.

Anmeldelsen er udført den: 21. august 2012
Du kan se anmeldelsen her

SIM UK

SIM UK er en YouTube kanal, som har eksisteret siden 2015. Kanalen giver et overblik over blandt andet tests og har mere end 26.000 abonnenter. Det er anmelderen selv, som afprøver produkterne.

Deluxe V2 er blevet anmeldt af SIM UK, og der er desuden lavet en video, som forklarer og guider dig, hvis du allerede har købt produktet. Du kan også bruge anmeldelsen, hvis du endnu ikke har besluttet dig for, om du skal have Deluxe V2 til dit gaming-setup. Anmelderen er generelt positivt indstillet overfor rat-holderen og roser særligt stabiliteten ved brugen af Deluxe V2.

Anmeldelsen er udført den: 1. oktober 2020
Du kan se anmeldelsen her

Denne side er anmeldt af: Anders L. Hedegaard Rating 5/5