Mest populære Kenwood kaffemaskiner

Sidst opdateret: 9. september 2020 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Vi danskere er vilde med vores kaffe. Faktisk er vi den tredjestørste kaffenation i verden, når der måles på kaffeindtag per indbygger. Det er således ingen lille sag at skulle udvælge sin kaffemaskine. I mange hjem er netop denne blandt de mest benyttede maskiner i dagligdagen, og den skal helst fungere og levere hver dag – og nat – og hvornår vi ellers har brug for et skud af vores favorit opkvikker.

Læs med her, og få mere og vide om, hvilke kaffemaskiner fra Kenwood som for tiden er de mest populære. Vi guider dig i, hvordan du vælger den bedste kaffemaskine til dit behov, og hvad du skal være opmærksom på.

Det skal du overveje, når du vælger din kaffemaskine

Når du skal ud og finde din næste kaffemaskine, er der et par spørgsmål, som du med fordel kan spørge dig selv om for at gøre beslutningen lettere.

Du bør som minimum overveje:

 • Hvilken type kaffe er du mest til?
 • Hvor meget kaffe drikker du?
 • Hvor meget plads har du til din kaffemaskine?
 • Hvilket budget har du?

Der findes et imponerende og nærmest overvældende udvalg af kaffe i dag, og bare at sige, at man drikker kaffe, er i dag næsten ikke helt fyldestgørende. Til det store udvalg af kaffe findes nemlig et nærmest tilsvarende stort udvalg af maskiner, som passer til disse forskellige behov. De primære forskelle på kaffemaskiner i dag er måden, kaffen brygges på. De traditionelle kaffemaskiner er dem, som brygger filterkaffe med vand, malede bønner og et kaffefilter. Som noget nyt findes der også det, som kaldes en perkolatorbrygger, som virker omvendt af en konventionel filtermaskine, hvor kogende vand i bunden af kanden tvinges op gennem et kaffefilter i toppen. Derudover findes i dag også espressomaskiner, som brygger espresso ved at tvinge kogende vand gennem komprimeret kaffepulver, som efterfølgende kan tilsættes vand eller mælk. Afslutningsvis findes også de maskiner, som benytter kaffepuder og -kapsler med forskellige smagsvarianter.

Hvor meget kaffe du drikker, vil afgøre, hvor stor en maskine du har behov for. Forskellige maskiner har forskellig kapacitet, hvor nogle brygger en enkelt kop ad gangen, mens andre brygger seks kopper, og andre igen 12 eller flere kopper.

Hvis du har et stort køkken med masser af bordplads, har du det privilegie, at du kan vælge lige så stor en kaffemaskine, du ønsker dig. Men har du ikke meget plads i køkkenet, kan det være en idé at finde en maskine, som ikke optager alt for meget plads, men til gengæld har et lille og fikst design.

Sidst, men ikke mindst, bør du selvfølgelig overveje dit budget. Som udgangspunkt er det sådan, at jo mere avanceret en kaffemaskine er, desto dyrere er den. Tænk derfor nøje over, hvad du egentlig har behov for, og find derefter en variant inden for dette område, som også passer med dit budget.

Fordelene ved Kenwood

Kenwood er et mærke inden for køkkenmaskiner og hårde hvidevarer, som blev stiftet i Storbritannien i 1947. Siden da har de produceret et væld af fantastiske og innovative maskiner og hjælpemidler til køkkener hele verden over, heriblandt også i Danmark.

En af de helt store fordele ved Kenwood er, at de formår at lave kreativt og moderne design til ganske fornuftige priser. I en ny undersøgelse fra markedsundersøgelsesfirmaet YouGov placerer Kenwood sig som det sjette mest populære mærke inden for køkkenmaskiner og det ottende mest berømte mærke. Forbrugerne i undersøgelsen beskriver Kenwood med ord som vellavet, ærlig, god kvalitet, pålidelig og troværdig. Faktisk er Kenwood så populært, at der sælges et apparat fra Kenwood hvert tredje sekund et eller andet sted i verden.

Kenwoods apparater er både slidstærke, elegante og holder i mange år. Langt de fleste Kenwood apparater med motor er desuden udstyret med en 10 års motorgaranti fra fabrikken, som er endnu et signal til dig som forbruger, om at der her er tale om virkelig godt håndværk.

Maskiner fra Kenwood er specielt designet til at understøtte dig og dit arbejde i dit eget køkken. Designet er moderne og innovativt, og Kenwood går op i konstant af forny sig og gøre deres teknologi endnu bedre, mere intuitiv og lettere at inddrage som en naturlig del af din hverdag.
Alle disse elementer er blot nogle af argumenterne for, hvorfor du bør overveje om din næste kaffemaskine skal komme fra Kenwood.
Nedenfor har vi samlet to af de for tiden mest populære kaffemaskiner fra Kenwood.

Kenwood CMM480 Scene kaffemaskine – alsidig og holdbar

Med denne kaffemaskine har Kenwood skabt et stykke håndværk, som er både alsidigt og holdbart. Der er her tale om en traditionel filtermaskine med en imponerende kapacitet på hele 12 kopper. Det betyder, at du både er sikret kaffe om morgenen, men også til når der gæster kommer forbi i tide og utide.

Maskinen er fremstillet i rustfrit stål og fremstår i et moderne look med børstet stål og sorte kontraster. Den har både indbygget vandtank og en praktisk hold varm funktion, så du slipper for at drikke lunken eller kold kaffe. Desuden er denne maskine udstyret med drypstop samt automatisk sluk funktion, så du både slipper for triste pletter og heller ikke skal være nervøs for, om du har glemt at slukke for maskinen, når du er på vej på arbejde. Det er både godt for dig og for miljøet.

Sidst, men ikke mindst, er kaffemaskinen lille og praktisk, og med sine knap 2,5 kg. er den nem og mobil at flytte rundt på i køkkenet.

Fordele ved denne kaffemaskine fra Kenwood:

 • Stor kapacitet (12 kopper)
 • Lille og fiks maskine
 • Elegant design
 • Praktisk hold varm funktion
 • Drypstop
 • Automatisk sluk.

Mål på maskinen:

 • Højde: 35,5 cm.
 • Bredde: 21,8 cm.
 • Længde: 21,9 cm.

Kenwood COX750 kaffemaskine – elegant og kompakt

Denne kaffemaskine fra Kenwood er lidt af et mesterværk – både når det kommer til indhold og design. Den er lille og kompakt og passer derfor ind i selv de små køkkener. Samtidig er den med sit utroligt flotte og tidløse design, en lækker detalje i alle moderne, skandinaviske hjem.

Den kommer med en smart justerbar bryggestyrke, så du selv kan tilpasse kaffen til din smag. Samtidig har også denne maskine en smart drypstop funktion, så du slipper for kaffepletter og en snavset maskine.

Kaffemaskinen har en kapacitet på seks kopper, som er nok til hverdagsbehov og til de fleste situationer. Varmepladsen sikrer, at din kaffe holdes dejlig varm i op til 40 minutter, og herefter slukker maskinen af sig selv for at spare energi.

Denne herlige maskine fra Kenwood kommer i tre forskellige farver (sort, hvid og rød), så du kan sætte dit helt eget præg på kaffebrygningen i dit køkken.

Fordele ved denne kaffemaskine fra Kenwood:

 • Kompakt og elegant design
 • Justerbar bryggestyrke
 • Drypstop funktion
 • Fin kapacitet (seks kopper)
 • Holder din kaffe varm op til 40 minutter
 • Automatisk sluk funktion
 • Fås i flere forskellige flotte farver.

Mål på maskinen:

 • Højde: 33,5 cm.
 • Dybde: 26 cm.

Se også denne lignende artikel på vores side: TOPMADRASSER – FULD KØBEGUIDE (2020)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

KitchenOne og deres popularitet blandt forbrugerne

KitchenOne er en dansk virksomhed og forhandler af lækre og flotte køkkenapparater og -maskiner, som med deres blot 10 år på bagen allerede har vækket stor begejstring blandt de danske forbrugere.

Blandt andet følges de af knap 20.000 på deres Facebook side, hvor de blandt andet har spændende konkurrencer og informerende videoer om deres produkter.

På TrustPilot har de en imponerende flot og grøn vurdering, og forbrugerne skriver blandt andet, at de er meget tilfredse, oplever hurtig levering, og at service og information er i top. Fælles for de mange tusind tilfredse kunder hos KitchenOne er, at deres oplevelser har været gode, og at de ønsker at handle der igen samt anbefaler andre at gøre det samme.

På KitchenOnes hjemmeside tilbyder de et imponerende udvalg af apparater og køkkenmaskiner, og du kan finde alt hvad hjertet og køkkenet begærer fra både service og bestik, til gryder og pander, til ismaskiner, røremaskiner, juicemaskine, hårde hvidevarer og altså selvfølgelig også lækre, nye kaffemaskiner. De har over 70 forskellige mærker og gør det nemt for dig at finde køkkenglæde og madlavningsglæde i alle situationer. Det er særligt dejligt for dig, som vægter madlavning højt, og ønsker at have indflydelse på, hvad du spiser og drikker. Det er mange danskere glade for i dag, så de slipper for unødige e-numre, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler for både dem selv og deres familier.

Danskerne er for alvor på vej til at tage kontrol over køkkenet igen, og heldigvis er det både nemt og sjovt at bage brød og boller, lave juice og smoothies og nyde friskbrygget kaffe med de rette køkkenmaskiner.

Når du handler hos KitchenOne, får du blandt andet disse fordele:

 • 365 dages fortrydelsesret – altid!
 • Gratis levering ved køb over 500 kr.
 • Autoriseret dansk værksted
 • Officiel forhandler af alle mærker
 • Høflig og kompetent dansk kundeservice – telefonerne er åbne 9-19 mandag til torsdag, samt 9-14 hver fredag
 • Eksperter der ved, hvad de taler om, og står klar til at hjælpe dig igennem dit køb.

Vi håber, at du med denne guide er blevet klogere på både kaffemaskiner, Kenwood og KitchenOne og har fået fornyet energi til at begynde dit næste køkkeneventyr.

Denne side er anmeldt af: Liv V. Bak 10/10