Møbler på afbetaling – De 10 bedste forhandlere, der tilbyder afbetaling på køb af nye møbler

Køb af nye møbler kan være en dyr fornøjelse. Vil du have mere luft i privatøkonomien, og vil du slippe for at skulle spare op igennem lang tid, når indretningen i hjemmet skal fornyes, kan afbetaling være en god finansieringsmetode for dig. 

Du undgår at betale fuld pris for dine møbler på én gang, og du kan vælge forskellige afbetalingsordninger, så du kan finde den, der er den rette for dig.

Herunder finder du de 10 bedste forhandlere på det danske marked, som tilbyder køb af møbler på afbetaling.

Møbler på afbetaling hos Mobler.dk

Møbler på afbetalingMobler.dk (bedre kendt som Møblér) er en veletableret møbelforhandler, der både har webshop og fysiske filialer. Det store produktudvalg og de konkurrencedygtige priser gør det attraktivt at handle hos møbelforhandleren, som både tilbyder produkter samt råd og vejledning til indretning. 

Du kan købe dine nye møbler på afbetaling via hjemmesiden hos Mobler.dk. Her linkes du videres til Santander Consumer Bank, hvor du skal udfylde din ansøgning. Der er brug for oplysninger om dig selv og dine eksisterende bankforhold. 

Du kan låne mellem 2.000 – 60.000 DKK. rentefrit i enten 10 eller 20 måneder. 

Du skal bruge dit NemID i forbindelse med ansøgningen og gennemførslen af dit køb. Du får svar efter få minutter. Når du har skrevet under på kredittilbuddet, vil købet af dine nye møbler blive gennemført.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Find lækre møbler på afbetaling hos Boboonline.dk

Går du op i design, og vil du have de mest elegante og stilrene møbler til hjemmet, er Boboonline.dk den rette forhandler for dig. 

Du kan finansiere dit køb via Sparxpres, som du ansøger hos direkte fra hjemmesiden hos Boboonline.dk.

Du kan ansøge om lån fra 5.000 – 40.000 DKK. og betale af over 12, 24, 36 eller 60 måneder rentefrit. 

På hjemmesiden hos Boboonline.dk kan du se forskellige betalingsordninger. Her får du indtryk af omkostningerne på finansieringen, alt efter hvor mange penge du vælger at låne, og hvor mange måneder du vil afdrage over. 

For at kunne købe møbler på afbetaling hos Boboonline.dk, skal du kreditgodkendes af banken. Dette sker indenfor kort tid, når du har afsendt din ansøgning til Sparxpres. 

Har du en god økonomi i forvejen, kan det have stor værdi for dig at vælge en afbetalingsordning med gratis indfrielse. Det får du hos Boboonline.dk. Du vælger selv, hvornår du betaler dit restbeløb på kreditaftalen tilbage.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Køb møbler på afbetaling hos Lepong.dk

SPISEBORD I METAL OG MANGOTRÆLepong.dk er en moderne og kvalitetsbevidst onlinewebshop, der tilbyder møbler og interiør til hus og have. Når du køber på afbetaling, er det attraktivt for mange forbrugere at vælge de webshops, hvor der kan opnås de billigste og mest favorable kreditordninger. 

Du kan få rentefri finansiering hos Lepong.dk, der tilbyder ViaBill som delbetalingsmulighed. 

ViaBill er en app, du kan hente ned til din Smartphone. Når du er godkendt til kredit, kan du indtaste, hvornår din afbetaling skal igangsættes, og du kan vælge antal måneder, som du vil betale af over.

Viabill er en ny finansieringsmetode, som vinder større og større udbredelse blandt de danske forbrugere.

Du slipper for at betale flere penge, end hvad dine møbler har kostet. Og du får en overskuelig og simpel kreditordning, som du har stor indflydelse på.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Finansier dine møbler hos ILVA

Hos Ilva finder du et stort og eksklusivt udvalg af møbler til alle rum i boligen.

Du kan købe på afbetaling og vælge den løbetid, som passer bedst du dig. Om du vil betale af over 10, 20 eller 50 måneder, er op til dig.

Du ansøger nemt og gennemskueligt om kredit direkte fra forhandlerens hjemmeside.

Du kan låne fra 4.000 – 50.000 DKK., og du skal bruge dit NemID i forbindelse med den simple ansøgningsproces. Den store grad af valgfrihed i forhold til både løbetid og lånebeløb giver dig mulighed for at købe de møbler, der gør det muligt at fuldende dit indretningsprojekt. 

På ILVA’s hjemmeside finder du hjælpsomme eksempler på forskellige kreditordninger. Disse kan du bruge til at få et indtryk af, hvad finansieringen vil koste dig i forhold løbetiden og lånebeløbet. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Fleksibel afbetaling af møbler hos LikeHome.dk

Fleksibel afbetaling af møbler hos LikeHome.dkNår du handler moderne møbler hos LikeHome.dk, får du adgang til den nyeste finansieringsmetode på det danske marked – ViaBill. Dette er en metode, hvor du ikke skal betale renter på din kreditordning. 

Det er kun prisen på dine varer, som du betaler af på. Herved kan du spare mange penge, og du får frihed til selv at vælge længde på afbetalingsperioden. 

Vil du vente med at betale den første rate på din kreditordning til 3 eller 4 måneder efter dit køb, kan du gøre dette. 

Det har stor betydning for din privatøkonomi, at du bestemmer, hvornår afbetalingen sættes i gang, og hvor høje ydelser du ønsker at betale. 

Før du kan benytte dig af ViaBill, skal du kreditgodkendes. Dette kan du gøre i forbindelse med dit køb hos LikeHome.dk. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Finansiering af møbler gennem ViaBill hos MøbelNord.dk

Finansiering af møbler gennem ViaBill hos MøbelNord.dkMøbelNord.dk er en nyere, dansk møbelwebshop, der tilbyder produkter og interiør fra de førende brands fra ind- og udland. Du kan handle et hvilket som helst produkt fra webshoppen og vælge Viabill som din finansieringsordning.

Før du kan få adgang til at delbetaling, skal du kreditgodkendes af ViaBill. Der indhentes oplysninger fra blandt andet din bank og fra RKI. 

De store, økonomiske fordele ved rentefri kredit tilbydes til de kunder, der i forvejen har en sund og stabil økonomi. Kreditgodkendelsen sker, når du har sendt din ansøgning til ViaBill. Dette kan du gøre fra hjemmesiden hos MøbelNord.dk, og når du har fundet dine nye møbler.

Du skal være fyldt 18 år for at kunne få lov at handle på afbetaling. Denne aldersgrænser er gældende hos samtlige banker og finansieringsformer. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Find flotte møbler på afbetaling hos LForLiving.dk

Find flotte møbler på afbetaling hos LForLiving.dkLForLiving.dk har et smagfuldt udvalg af kunsthåndværk, smykker og møbler. Har du allerede en konto hos ViaBill, er det nemt og enkelt for dig at benytte dig af denne finansieringsmetode, når du vil handle nye produkter til dig selv eller dit hjem hos LForLiving.dk. 

Har du ikke en konto hos ViaBill, skal du ansøge om at blive godkendt til kredit først. Den store fordel ved at have ViaBill er, at når først du er oprettet med en profil, kan du handle på afbetaling hos flere webshops, som tilbyder denne finansieringsmetode. 

Det gør det nemt og effektivt for dig at kunne dele dine betalinger op i mindre, månedlige rater og selv bestemme længde på afdragsperiode og størrelse på kreditbeløb. 

Når du gør brug af ViaBill som din betalingsform, kan du handle, som du normalt gør, når du shopper på nettet og gør brug af dit betalingskort.

Møbler på afbetaling hos Møbelkompagniet.dk

Møbler på afbetaling hos Møbelkompagniet.dkHos Møbelkompagniet.dk finder du møbler i mange forskellige designs og til skarpe priser. Du kan få rentefri finansiering i op til 60 måneder. 

Hvor mange måneder du vælger at betale over, er op til dig.

Ansøgningen foregår i forbindelse med køb af dine ønskede møbler. Du får svar på ansøgningen indenfor 2 minutter. Når du er godkendt til kredit, vil dit køb af møbler på afbetaling blive gennemført.

På hjemmesiden hos Møbelkompagniet.dk finder du en afbetalings-beregner. Dette er en regnemaskine, som du med fordel kan gøre brug af, når du vil have indblik i størrelsen på de månedlige ydelser på din finansieringsordning. 

Den store fordel ved at købe møbler på afbetaling hos Møbelkompagniet.dk er den gratis indfrielse. Ønsker du på et bestemt tidspunkt i din afbetalingsperiode at betale resten af lånebeløbet tilbage, kan du frit gøre det uden ekstra omkostninger.

Se også denne lignende artikel på vores side: Sofa på afbetaling – det skal du vide, hvis du vil købe din næste sofa på afbetaling

Denne side er anmeldt af: Anton N. Bech 10/10