De bedste bud på et smukt natbord

Natbordet er et møbel, der ofte kan give rigtig meget liv i soveværelset. Mange vælger bare noget, de synes er flot og praktisk. Men det kan være en god ide at integrere det med resten af soveværelsets møbler for at få en unik helhed, der kan give et ekstra pift til rummet.

Hvis du er på jagt efter det perfekte natbord, giver vi dig her de bedste bud på en smuk tilføjelse til værelset. De findes i mange forskellige varianter, og det er derfor kun fantasien, der sætter grænser.

Naia Sengebord m/skuffer – Stilrent valg til den moderne bolig

Naia Sengebord m skufferSet på Unoliving

Et natbord er et møbel, der både skal være funktionelt, stilrent og praktisk. Dette Naia sengebord opfylder alle dine behov, både når det kommer til udseende og anvendelse.

Det moderne sengebord er populær hos kunderne hos Unoliving.com som følge af den høje slidstyrke og den lange levetid.

 • Skaber stil og elegance i soveværelset
 • God pris
 • Let at vedligeholde

Et sengebord er udsat for meget slid. Det står ved siden af sengen i soveværelset og kan befinde sig tæt på garderobeskabet. Når du vil have mest kvalitet for pengene, skal du vælge et natbord, der er skabt til hverdagen.

Naia sengebordet er designet i et sort look, der vil egne sig perfekt til den moderne bolig og den minimalistiske indretningsstil. Bordet er overfladebehandlet, så møblet ikke falmer af sollys. Det sker ofte, at sortmalede træmøbler mister deres elegance og bliver matte og ’trætte’ at se på, når de udsættes for sollys.

Du kan få glæde af det moderne sengebord i mange år frem, da det er enkelt at vedligeholde og skabt til at give optimal opbevaringsplads af bøger, blade, mobil og andet tilbehør.

Modsat mange andre sengeborde er Naia designet med 2 rummelige skuffer. Skufferne glider på en højkvalitetsskinne i metal, der skaber en gnidningsløs bevægelse uden støj. For mange mennesker er det rart at kunne gemme personligt tilbehør af vejen i soveværelset.

Det skaber orden i rummet og en oplevelse af visuel ro, når der ikke er mange synlige ting og genstande.

Det er fokusset på de praktiske forhold, der gør dette moderne sengebord til en favorit. Som følge af de rummelige, 2 skuffer får du den bedste hjælp til at holde orden i soveværelset, så der ikke er en masse løse dele, der forstyrrer blikket og oplevelsen af ro i rummet.

Natbordets egenskaber

 • Støjsvage skuffer
 • Højkvalitetsskinner i metal
 • Lang levetid
 • 2 rummelige skuffer

Se pris på Naia Sengebord m/skuffer hos Unoliving

Linnea natbord – Væghængt sengebord i hvid

Linnea natbordSet på XL-mobler.dk

For dig med et lille soveværelse kræver det et sengebord, der er lavet i et smart og pladsbesparende design. Den bedste løsning i dette tilfælde vil være at gå efter et væghængt sengebord som Linnea.

Det er et hvidt og funktionelt bord med 1 skuffe og 2 mindre hylder.

Det er et populært produkt indenfor sin kategori hos kunderne hos XL-mobler.dk.

 • Forbedrer indeklimaet
 • Kan købes på tilbud
 • Høj slidstyrke

Et væghængt sengebord er ikke kun et oplagt valg til de små og smalle soveværelser.

Indretningen af dit soveværelse har stor betydning for din evne til at falde til ro og få et sundt og afslappende sovemiljø.

Har du mange genstande i rummet, vil dette være med til at tiltrække støv, der i større omfang kan forringe indeklimaet, og som kan forstyrre kvaliteten i sovemiljøet.

Selvom et gulvmøbel som sengebord er praktisk, da det lettere kan flyttes rundt på eller udskiftes, kan det være upraktisk i forhold til rengøring. Det tager ekstra tid at støvsuge, når der både skal rengøres under og bagved bordet.

Med Linnea natbordet kommer rengøringen af soveværelset til at gå som en leg. Der er ingen ekstramøbler, der først skal rokeres og fjernes, så du sikrer dig, at indeklimaet er i top.

På grund af Linneas hvide look kan det væghængte bord bruges i ethvert soveværelse. Det går i ét med hvide vægge, og det optager kun minimal plads ud i rummet (det måler 31cm på det bredeste stykke med skuffen).

Du kan organisere alle dine personlige ejendele i den integrerede skuffe og på de 2 fine og praktiske hylder.

Linnea natbordet hører til de få, moderne sengeborde, der er lavet i vægophængt design. Det er perfekt for dig, der har et smalt soveværelse samt dig, der vil skabe en skøn, afslappende stemning i værelset. Det vægophængte design minimerer rod, og det får rengøringen til at gå effektivt og problemfrit.

Natbordets egenskaber

 • Optimerer pladsen i soveværelset
 • Romantisk look
 • 1 skuffe
 • MDF
 • Hvidlakeret

Se pris på Linnea natbord hos Unoliving

Maly natbord – det varmeste træ kan tilbyde

Set på ilva.dk.

Hvis du leder efter et natbord, der kan fuldende varmen i dit soveværelse, er Maly Sengebord noget for dig. Bordet er nemlig produceret i fantastisk egefinér, der giver den helt unikke varme, som træ kan tilbyde. Designet er inspireret fra det klassiske natbord, hvor du havde en låge, hvor du kunne have dine ting. Dog er dette natbord alt andet end almindeligt, og du kan derfor sagtens opgradere soveværelset med det. Lågen kan holde dine ting lidt private, samtidig med at rummet tilbyder masser af plads.

Natbordets egenskaber:

 • Flot, varmt træ
 • Stort rum
 • Tilhørende låge

Se pris på Maly natbord hos Ilva

Hay Tray Table natbord – enkelthed og åben plads

Set på luxoliving.dk

Hvis du er til dansk design, er Hay nok et velkendt navn for dig. Hay er efterhånden blevet et af de mest populære navne herhjemme, og det er der god grund til. Du får nemlig helt enkel og stilren dansk innovation, der kan mere, fordi der er mindre.

Natbordet her er et simpelt bord, der kan kategoriseres som et såkaldt Tray Table. Det betyder, at du bare har en overfalde, hvor dine ting kan være på. Bordet kan derfor også bruges til meget andet end natbord, eksempelvis som stuebord til lænestolen eller til potteplanten i udestuen.

Natbordets egenskaber:

 • Dansk design
 • Luftigt og enkelt
 • Passer ind i alle rum

Se pris på Hay Tray Table natbord hos Luxo Living

Flexa Basic Kommode – natbord med plads som i en kommode

Set på shopping.coop.dk

Flexa Basic er en af de større slags natborde. Her er ofret nogle designmæssige egenskaber til fordel for de praktiske. Du får nemlig to store rum med et bredt og enkelt håndtag. På overfladen er der plads til en natlampe eller lignende, sådan at du kan bruge skufferne til at holde de ejendele, der ikke lige skal ligge og flyde rundt omkring.

Du får en rigtig god pris for et natbord, der har al den plads, som der ville være i en lille kommode.

Natbordets egenskaber:

 • Meget plads
 • Flot ydre
 • Holdbar og god pris

Se pris på Flexa Basic Kommode hos Shopping Coop

Hay Eiffel natbord – nyskabende design fra mestrene i dansk innovation

Set på luxoliving.dk

Vi slutter af på toppen. Igen har vi et Hay design, der bestemt er både nyskabende og fantastisk velproduceret. Bordet her har en rødlig brun farve, der giver varme. Bordet passer godt ind i det klassiske hjem, på grund af farven, men det passer bedst, hvis det får sin egen plads.

Designet er nemlig enormt innovativt, hvorfor det kan være en skam at gemme det væk. Du får en trekantet overflade, der, skønt de rette linjer, er lavet med hjørner, der giver et indtryk af bløde kanter. Hvis du vil være med på moden, er Hay Eiffel natbordet til dig.

Natbordets egenskaber:

 • Enestående design
 • Flotte, varme farver og linjer

Fra innovative danske ideer

Se pris på Hay Eiffel natbord hos Luxo Living

Montana Collection Dream natbord – det klassiske valg

Set på livingshop.dk.

Den første variant, der skal nævnes, er et Montana natbord. Bordet her er nemlig en klassisk model, der med garanti kan passe flot ind i jeres soveværelse. Du får en skuffe, der kan holde styr på hårbånd og smykker, samt et åbent rum for neden, hvor du kan have natlæsningen til at stå. Bordet her har mange anvendelsesmuligheder, og med det klassiske, hvide udseende kan det passe ind i de fleste soveværelser.

Natbordets egenskaber:

 • Klassiske, stilrent design
 • Hvid overflade
 • Skuffe og åbent rum

Se pris på Montana Collection Dream natbord hos Living Shop

Ela natbord – skandinavisk design, når det er bedst

Set på ilva.dk.

Fra det klassiske går vi over i det nye. Med et Ela sengebord får du en ny fortolkning af det, et natbord kan. Bordets ben er i træ, hvor overfladen er malet hvidt. Typisk er det en anonym måde at designe et møbel på, men med dette natbord giver det et eksklusivt og varmt design.

Du får et smalt, åbent rum, der følger den runde bordoverflade. Pladsen er god til brillerne eller bøgerne, sådan at de ikke skal fylde hele den øverste overflade.

Natbordets egenskaber:

 • Flot, minimalistisk design
 • Åbent rum med mange muligheder
 • Varme farver

Se pris på Ela natbord hos Ilva

Bounty natbord – masser af plads i velkendte former

Set på ilva.dk.

Hvis du er den praktiske type, der leder efter et sengebord med plads til alverdens ejendele, har Bounty lavet møblet til dig. Her får du nemlig hele tre skuffer, der alle er rummelige nok til at indeholde lidt af hvert.

Bordet kommer med ben i massiv eg, hvilket bare betyder, at benene aldrig går i stykker. Bountys bord kan både fås i hvid og i sort, alt efter hvilket design du foretrækker. Her har du et godt bud på et alsidigt natbord.

Natbordets egenskaber:

 • To forskellige farver
 • Tre rummelige skuffer
 • Massive ben

Se pris på Bounty natbord hos Ilva

Kaagaard Natbord – åben plads med de rette linjer

Kaagaard har designet et bord, der er perfekte til de hjem, der sætter pris på de rene linjer med praktiske fordele. Bordet har nemlig hele to åbne rum, hvor du kan have plads til de ting, der er nødvendige. Samtidig får du hjul på natbordet, hvilket gør det muligt at rykke det, når der skal støvsuges eller rengøres.

Farverne er flotte, og du kan vælge mellem hvid lak og bøg lak. Det giver træet en flot overflade, der ligeledes er let at vedligeholde. Her får du altså masser af praktiske fordele til dig, der elsker plads og godt design.

Natbordets egenskaber:

 • Let at vedligeholde
 • Har hjul
 • To åbne rum

Montana Verner Panton natbord – designerbord til de kræsne

Verner Panton er især kendt for deres flotte lamper, men det er bestemt ikke ensbetydende med, at de ikke kan lave natborde. Her er et rigtigt godt bud fra firmaet, der længe har været førende, når det gælder dansk designkunst. Natbordet her er lavet i stål, med det såkaldte tråd-design. Altså ligner det, at det er tråde, der er ført rundt i en firkant for at danne bordet.

Det industrielle og enkelte design gør, at dette natbord er en tidløs tilføjelse til soveværelset.

Natbordets egenskaber:

 • Tidløs design
 • Fås i stål og i hvid
 • Kan både bruges som natbord og på væggen

Cane-line On-The-Move natbord – nytænkende og utraditionelt

Hvis du tidligere blev forelsket i et Tray bord, kan Cane-line her produceret noget, der tager skridtet videre. De har nemlig taget det velkendte design og fornyet det, sådan at benene vender ind imod hinanden, og sådan at bordet har fået en yderligere tilføjelse i form af et håndtag.

Natbordet her er derfor særdeles nem at have med at gøre, og du kan lynhurtigt tage det med ind i stuen, hvis du lige skal bruge noget at stille kaffekoppen på. Med en våd klud kan du hurtigt tørre bordet over, hvis du skulle spilde.

Natbordets egenskaber:

 • Dansk design
 • Let og holdbart
 • Praktisk håndtag til håndtering

Se også artiklerne: Bålfad: Find det rigtige bålfad til dit hjem

Læs også: Runde spiseborde – de flotteste runde borde til dit hjem 

Se vores artikel om: Barstol: En gennemgang af lækre barstole til køkken og bar

 

Denne side er anmeldt af: Jasmin M. Bertelsen 10/10