Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Niceboy RAZE 4 Origin anmeldelse -
Alt hvad du behøver at vide om den trådløse højttaler

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste 10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Trådløse højttalere bruger Bluetooth- eller Wi-Fi-teknologi til at overføre lyd fra en lydkilde som f.eks. din smartphone, tablet, bærbar computer eller stereoanlæg til en eller flere højttalerenheder. Det betyder, at du bare skal parre din enhed med højttaleren ved hjælp af enten Bluetooth- eller Wi-Fi, og derfor slipper for at bøvle med kabler og ledninger.
En af de største fordele ved at bruge trådløse højttalere er altså bekvemmeligheden. Trådløse højttalere er en af de nemmeste måder at høre musik på med god lydkvalitet, da du kan have det med dig i alt fra en cykelkurv, ved poolen eller i dit soveværelse, uden at bekymre dig om filtrede ledninger og stikkontaker.
En sådan praktisk trådløs højtaler model er Niceboy RAZE 4 Origin. I denne artikel giver vi dig en detaljeret gennemgang af modellen, der dækker de vigtigste funktioner samt dens fordele og ulemper.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Niceboy RAZE Radion 4 - Trådløs højttaler med fremragende IP-klassificering

Niceboy RAZE Radion 4 trådløs højttaler er et godt valg for dig, der kan lide at tilbringe tid udenfor, holde fester ved poolen eller bare hænge ud på stranden, og gerne vil kunne have din musik med dig rundt. Med 20 timers batterilevetid kan du være sikker på, at du kan nyde din musik hele dagen.

Dagens bedste priser og tilbud på Niceboy RAZE Radion 4:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Vandtæt og støvafvisende - IP67
 • Lang batterilevetid
 • Dual audio

Anmeldelse: Produktanalyse af Niceboy RAZE 4 Origin

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 30 W
 • Batterilevetid: 24 timer
 • IP67-klassificering: Støvtæt og vandtæt
 • Frekvens: 65-20000 Hz
 • Indgang: USB C
 • Tilslutning: Bluetooth 5.0
 • Vægt: 900 g

Høj IP-klassificering
IP-koden (Ingress Protection kode) på elektronisk udstyr angiver, om det er vand- og støvafvisende. Hvorvidt og hvor meget produktet er beskyttet mod fremmedlegmer som støv og sand er angivet ved det første tal efter IP. Denne værdi kan ligge mellem 0, som angiver ingen beskyttelse, og 6, som viser fuldstændig beskyttelse.

Produktets modstandsdygtighed overfor vand angives ved det tal, der følger umiddelbart efter IP. Den ligger mellem 0 og 8. Da den trådløse Niceboy højttaler har en IP67-klassificering, betyder det, at den er fuldstændig støvtæt, og at den kan nedsænkes i vand med en dybde på op til 1 m i 30 minutter.

Du kan endda vaske højtaleren, hvis den bliver støvet eller beskidt, og det er rart, at du ikke behøver at bekymre dig om at tabe den i vandet. Takket være det robuste, netdækkede hylster kan den klare fald, men pas alligevel på ikke at tabe den fra stor højde.

2-i-1-enhed
Niceboy RAZE Radion 4 er en 2-i-1 model, der både er en trådløs højttaler og FM-radio. Med sin indbyggede antenne er den i stand til at streame musik fra en radiostation, og samtidig er den udstyret med Bluetooth version 5.0, som sammenlignet med lavere versioner giver længere rækkevidde, højere båndbredde og lavere batteriforbrug. Derudover har højtaleren mulighed for dual audio, hvilket betyder, at du kan parre to forskellige bluetooth-højttalere, hvilket normalt er en funktion, som kun dyrere modeller har.

Klassisk design
En cylindrisk form og sort farve er et design, som Niceboy højttaleren deler med mange andre fra samme kategori. Designet er intuitivt med enkle betjeningsknapper, som er fremhævet i en himmelblå farve, som er en karakteristisk detalje.

Du kan bruge knapperne til at tænde/slukke for højttaleren eller til at skifte mellem musiknumre. Hvis du ikke ønsker at afspille musik fra din enhed ved hjælp af bluetooth-teknologi, er der også mulighed for, at du kan indsætte dit micro SD-kort direkte i højtaleren og spille musik derfra.

Hvad siger brugere om Niceboy RAZE 4 Origin?

Ifølge Googles samling af brugeranmeldelser på tværs af butikker har Niceboy RAZE Radion 4 en samlet score på 4,3/5 stjerner. Blandt anmeldelserne er der generel enighed om, at det er en rigtig god trådløs højttaler til prisen. En af brugerne nævner dog, hvordan lyden bliver knap så god i kvalitet, når den skal spille meget højt.

Mere om Niceboy RAZE Radion 4

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 30 W
 • Batterilevetid: 24 timer
 • IP67-klassificering: Støvtæt og vandtæt
 • Frekvens: 65-20000 Hz
 • Indgang: USB C
 • Tilslutning: Bluetooth 5.0
 • Vægt: 900 g

Redaktionens vurdering

Med Niceboy RAZE Radion 4 får du nyttige funktioner til en lav pris i forhold til den gennemsnitlige markedspris for lignende modeller. Den kommer med funktioner, der normalt findes på trådløse højttalere i den dyrere ende, såsom IP67-klassificeringen, double audio og den gode lydfrekvens.

Selv om lydkvaliteten ved meget høje lydstyrker måske ikke tilfredsstiller alle, kan man også tænke på, at afspilning af musik ved medium til høj lydstyrke også vil forlænge batteriets levetid. Alt i alt synes vi, at man får meget for pengene med Niceboy RAZE Radion 4, hvilket gør den til et rigtig fint valg, når man er på udkig efter en trådløs højttaler.

Fordele og ulemper ved Niceboy RAZE Radion 4

Fordele

 • Intuitive betjeningsknapper
 • Indbygget FM-radio
 • God lydfrekvens
 • Plads til micro SD-kort

Ulemper

 • Knap så god på meget høj lydstyrke

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping er Googles platform, hvor brugerne kan sammenligne priser på forskellige produkter fra mange forhandlere og via en søgbar liste finde de bedste tilbud. Med et enkelt klik på en knap kan du gennemse og foretage køb hos mange forhandlere på ét sted takket være dette praktiske værktøj. Desuden er det også muligt at læse brugeranmeldelser og tjekke de vurderinger, som brugerne har efterladt. 

Du kan tjekke brugeranmeldelser for Niceboy RAZE 4 Origin her.

FAQ

Hvilken trådløs højttaler er bedst?
For at finde den bedste trådløse højttaler er der flere faktorer at overveje, såsom bærbarhed, lydkvalitet og tilslutningsmuligheder. Tag dig tid til at undersøge forskellige modeller, før du træffer nogle beslutninger; læs f.eks. anmeldelser fra andre kunder, der har købt lignende modeller, for at få en idé om, hvor godt de enkelte modeller fungerer i den virkelige verden.
Hvad er forskellen på en trådløs højttaler og en Bluetooth højttaler?
En trådløs højttaler opretter forbindelse til dit WiFi-netværk i hjemmet, men en Bluetooth-højttaler opretter forbindelse til din smartphone eller en anden enhed via Bluetooth. Desuden kører Bluetooth-højttalere på batterier, mens trådløse højttalere ofte har en ledning med. Bluetooth-højttalere betegnes dog ofte som trådløse i den forstand, at de ikke har brug for ledninger til at oprette forbindelse.
Når du skal vælge den bedste trådløse højttaler til hjemmebrug, bør lydkvaliteten altid have højeste prioritet, efterfulgt af tilslutningsmuligheder og batterilevetid. Lav din research på forhånd og sørg for, at eventuelle køb opfylder alle dine behov, før du træffer en endelig beslutning.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme