Bedste10 samler tests!

Bedste10.dk er en hjemmeside, som samler tests af forskellige produkter til glæde og gavn for de danske forbrugere. Her finder du tests inden for mange forskellige kategorier – blandt andet hvidevarer, indretning, elektronik, rengøring, gaming og IT, samt sport, fritid og rejser. Som læser af vores produktanmeldelser, er vores mål at du skal blive klogere på hvilket produkt du skal købe, for at få det bedste på markedet.

Bedste10 modtager en kommission fra nogle samarbejdspartnere, på baggrund af et salg fra en kunde, som har besøgt vores side. Denne indtjening bruges til videreudvikling af vores platform, og udarbejdelse af nye produkttests. Vi er meget opmærksom på at skabe en platform, der både er bruger og læsevenlig. Ligeledes er vi kritiske i forhold til udvælgelse af nye samarbejdspartnere, samt sikre nuværende partnere lever op til vores standarder.

Miljøvenligpakning

Vores tests

Vi tester altid 5-10 produkter i en test. Så vores læsere får det bedste beslutningsgrundlag for deres køb. Vi slutter ofte vores tests af med et par gode fif om hvad du skal være opmærksom på eller holde øje med og hvor du kan købe de testede produkter.

Vi laver i gennemsnit 4-6 tests om måneden. Måden hvorpå vi arbejder er, at vi finder de bedste tests på markedet og samler dem i en overskuelig oversigt, hvor vi giver vores bud på den bedste rangering af de allerede bedst testede produkter.

Forhandlere

Vi henviser altid til webshops og hvor vi kan stå inde for forhandlerne. Der er også altid tale om webshops som vi samarbejder med. Selvom vi er en reklamefinansieret virksomhed, så er vi altid meget opmærksomme på, hvilke samarbejdspartnere vi tager ind. Så du kan trygt stole på vores henvisninger.

Vi ønsker dig rigtig god læselyst og håber Bedste10.dk har kunnet kaste lys over din beslutningsproces.

Bedste10.dk – Andreas, Lau & Markus