Bedste10 samler tests!

Bedste10.dk er en hjemmeside, som samler tests af forskellige produkter til glæde og gavn for de danske forbrugere. Vi tester ikke, men skaber en overblik over produkternes specifikationer, priser og egenskaber – og ikke mindst, et overblik og hvilke produkterne, der har vundet forbrugertests. På siden finder du guides inden for mange forskellige kategorier – blandt andet hvidevarer, indretning, elektronik, rengøring, gaming og IT, samt sport, fritid og rejser. Som læser af vores produktanmeldelser, vil du blive klogere på, hvilket produkt du skal købe, for at få det bedste på markedet.

Bedste10 modtager kommission fra nogle samarbejdspartnere på baggrund af et salg fra en kunde, som har besøgt vores side. Denne indtjening bruges til videreudvikling af vores platform, og udarbejdelse af nye testartikler. Vi er meget opmærksom på at skabe en platform, der både er bruger- og læsevenlig. Ligeledes er vi kritiske i forhold til udvælgelse af nye samarbejdspartnere, samt at sikre nuværende partnere lever op til vores standarder.
En del af Obsidian Media ApS

Miljøvenligpakning

Vores tests

Vi samler altid test om 5-10 produkter i en artikel, så vores læsere får det bedste beslutningsgrundlag for deres køb. Vi slutter ofte vores testartikler af med et par gode fif om, hvad du skal være opmærksom på eller holde øje med og, hvor du kan købe de testede produkter.

Vi laver i gennemsnit 4-6 testartikler om måneden. Måden hvorpå vi arbejder er, at vi finder de bedste tests på markedet, og samler dem i en overskuelig oversigt, hvor vi giver vores bud på den bedste rangering af de allerede bedst testede produkter.

Forhandlere

Vi henviser altid til webshops, hvor vi kan stå inde for forhandlerne. Der er også altid tale om webshops, som vi samarbejder med. Selvom vi er en reklamefinansieret virksomhed har vores annoncører har ikke indflydelse på, hvilke produkter der med i testen, og vi er meget opmærksomme på, hvilke samarbejdspartnere vi tager ind.

Vi ønsker dig rigtig god læselyst, og vi håber Bedste10.dk, har kunnet kaste lys over din beslutningsproces.

Bedste10.dk