Skrevet d. 27. august 2019 af Alexander V. Christiansen

Gaming pc test – her er de bedste på markedet

Processoren summer, pixels bliver til billeder på skærmen og du kan høre dine holdkammerater igennem head-settet, der fortæller dig præcis hvor fjenden befinder sig. Du svinger adræt musen. Dine venstre hånd er på det nærmeste gået i et med tastaturet. Du er klar, og så sker det. Den umiskendeligt hakkende lyd der brager gennem høretelefonerne, skærmen der pludselig er frosset. Musens cursor dukker pludseligt op, der hvor sigtekornet var før, og lidt efter kommer systembeskeden fra Windows ”svarer ikke”, der signalerer at alt er tabt.

En gamers værste mareridt er langsomt udstyr og lags. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, er det måske på tide, at skifte den gamle computer ud til en ny, men når der er så mange på markedet kan det være svært at regne ud hvilken en du skal vælge.

Derfor har vi lavet en omfattende gaming pc test, så du kan få overblik over de 13 bedste gamingcomputere i 2019.

1. Mainstream Starter PC – den bedste allround computer i vores gaming pc test

Klik på billedet for at se mere

Navnet siger det hele. Mainstream Starter PC fra Compukit er den klare vinder indenfor allround gaming i vores 2019 gaming pc test, og så er det endda en af vores gaming pc tests billigere modeller, hvilket bestemt også er værd at tage med. Siden den kom på gaden, har den været en populær jule- eller konfirmationsgave til familiens gamer, hvilket nok er fordi det er en fantastisk plug-and-play pc.

Klar til brug fra du åbner kassen

Mainstream Starter PC kommer 100% færdigbygget, så det kræver ikke indgående viden at sætte den op, og med en treårig garanti fra Compukit, der tillige er en dansk virksomhed, er det fuldt forståeligt at den er blevet et virkelig populært køb fra familien til gameren, men det er ikke kun de udenforstående, der er glade for computeren.

Mainstream Starter PC har klaret sig godt i rigtig mange gaming pc tests og med rette. Af alle computerne i vores gaming pc test, er Mainstream Starter PC måske det valg, hvor du får mest performance for færrest penge.

Fantastisk grafik og høj framerate på samme tid

Den kraftfulde AMD Ryzen processor kan trække selv de største opgaver, og med et RTX 2060 grafikkort fra MSI kan du køre spil på selv de allerhøjeste settings, uden at din framerate tager skader.

Grunden til at vi har valgt Compukits Mainstream Starter PC som den bedste allround maskine ikke bare i prisklassen men i hele vores gaming pc test, er fordi den leverer en ekstremt høj performance, til en pris hvor de færreste andre maskiner kan være med, og samtidig kommer den med en god, gammeldags, dansk garanti. Kan det blive bedre?

Specifikationer

 • Kabinet: Corsair Carbide 275R Tempered Glass Sort
 • Processor: AMD Ryzen 5 2600X (Op til 4,25 GHz) – 6 Kerner
 • Bundkort: MSI B450 GAMING PLUS
 • Harddisk: WD Green SSD M.2 – 120GB
 • Grafikkort: MSI RTX 2060 GAMING Z – 6GB
 • RAM: Corsair Vengeance DDR4 3000MHz – 16GB
 • Strømforsyning: Corsair VS550 – 550Watt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
9.999,00 9.999,00 Til butik →

Konklusion

Når det kommer til gaming, er der mange forskellige behov. Der er nemlig vidt forskellige krav fra spiller til spiller og fra spil til spil. En dedikeret CS:GO gamer har eksempelvis et helt andet behov end en streamer der bruger det meste af dagen på at spille HearthStone og lave Let’s Play videoer. Derfor vil enhver gaming pc test, hvor der ikke bliver foretaget en anbefaling til slutbrugeren også være ufuldstændig.

Mainstream Starter PC er en fantastisk allround maskine, hvilket kort sagt betyder at den klarer sig ekstremt godt til alle formål. Derfor vil den være et godt valg, lige meget om du skal spille CS:GO på konkurrenceplan, eller om du skal køre en stream som din levevej.

Fordi den er i den billigere ende af alle computerne i vores gaming pc test, er der selvfølgelig mange computere der kan slå den på de forskellige parametre, men det er meget få computere der kan slå den på samtlige parametre og samtidig konkurrere på pris.

2. Entry Budget PC – en vaskeægte gamercomputer til næsten ingen penge!

Klik på billedet for at se mere

Entry Budget PC er bestemt ikke den stærkeste i vores gaming pc test, til gengæld er det den billigste computer i vores gaming pc test. Det betyder også at den har været et ekstremt populært valg blandt begyndere såvel som gamere på studenterbudget. Computeren fra Compukit kan nemlig købes indenfor rammen af en SU.

Ligesom alle andre computere fra Compukit, kommer den med en treårig garanti, hvilket er en af de helt store fordele, ved at købe sin gamercomputer hos en etableret dansk forhandler.

Rigtig meget gaming til næsten ingen penge

Selvom det er den ultimativt billigste computer, indgår den stadig i rigtig mange gaming pc tests, og det gør den af den simple grund, at den til trods for sit beskedne prisskilt, uproblematisk kan spille alle de spil, der er på markedet lige nu. For nogen af de tungere titler er det dog nødvendigt at reducere grafikindstillingerne til et sted mellem ”low” og ”medium”. Det betyder dog ikke at du skal gå på kompromis med meget, og du kan stadig spille titler som League of Legends, CS:GO, Fornite og Minecraft.

Billigere end hvis du skulle bygge den selv

Entry Budget PC er et fantastisk fund til prisen, ikke mindst fordi det ville være svært at anskaffe alle komponenterne til en lignende pris, og når du køber fra Compukit får du endda tre års garanti. Alene med en AMD Ryzen 3 2200G processor og 8 GB Corsairram er du over en tredjedel af vejen til Entry Budgets slutpris.

Vi har inkluderet Compukits Entry Budget PC i vores gaming pc test, ikke fordi den kan konkurrere med de dyrere modeller, men fordi den til prisen simpelthen ikke er til at overse. Selv hvis den kun var halvt så god som konkurrenter, koster den stadig under en tredjedel, og det er bestemt værd at tage med, især når det kommer til en gaming pc test som denne.

Specifikationer

 • Kabinet: BitFenix Comrade Sort
 • Processor: AMD Ryzen 3 2200G (Op til 3,7GHz) – 4 Kerner
 • Bundkort: ASRock A320M-DVS R4.0
 • Harddisk: Kingston A400 240 GB 500 MBps SSD
 • Grafikkort: Vega 8 APU
 • Ram: Corsair Vengeance DDR4 2666MHz 8GB
 • Strømforsyning: Corsair VS450

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
4.399,00 4.399,00 Til butik →

Konklusion

Som vi også tidligere har nævnt, er Entry Budget PC lavet til begynderen og gameren med økonomiske udfordringer, men den er også et fantastisk valg til dig der bare er casual gamer. Familiefaren der kun kan nå en times gaming efter ungerne er lagt i seng, og alle dem der bare spiller med vennerne en gang eller to om måneden, kan få ekstremt meget ud af Compukits Entry Budget.

Computeren er ideel til dig, der har brug for en computer, der kan varetage de lettere opgaver, men som også vil game fra tid til anden. Du får endda en glimrende framerate, så længe du holder dine udskejelser mellem ”medium” og ”low” i de tungere spils grafikindstillinger. Omvendt er den måske lige i underkanten, til dig der går efter en karriere indenfor streaming eller professionel gaming, men det betyder ikke at den ikke skal med i vores gaming pc test, og hvis det er en Entry Budget PC du vælger, så kan du jo altid opgradere senere.

3. MSI Infinite A – den billigste ”high-end” gamercomputer

Klik på billedet for at se mere

Ligesom Raymond Poulidor var det i Tour de France og Justin Gatlin er det i 100 meter løb, så kan Infinite A fra MSI klassificeres som den evige toer. Selvom du ud fra den klassifikation måske får lyst til at kigge dig om efter førstepladsen, og den skal vi nok komme til, så er der ikke nogen skam i at komme ind på en sikker andenplads. Især ikke når man slår resten af feltet i vores gaming pc test på prisen, og det er præcis hvad denne gamercomputer fra MSI gør.

Anmelderrost gaming pc med RGB-lys

MSIs produkter er af flere omgange blevet rost af internationale elektronikmedier, og deres seneste skud på stammen er bestemt heller ingen undtagelse. Udover at have et ekstremt lækkert udseende og et indbygget RGB lyssystem, er det også en gamercomputer, der kan trække alle spil på de højeste indstillinger, og stadig levere en framerate udover det sædvanlige.

Enestående grafik og høj framerate i en fantastisk indpakning

Med en i7-8700 processor fra Intel, 16 GB Ram, grafikkort fra NVIDIA og en samlet lagringsplads på 2256 GB fordelt over et SSD og et HDD drev, er det virkelig en gamercomputer, der kommer helt op og blande sig med de allerbedste i vores gaming pc test.

Det er selvsagt at MSI Infinite A kan levere enestående grafik og en høj framerate, men det der virkelig får den til at skille sig ud, er kabinettet. MSI har selv designet beholderen til alle dine gamingoplevelser, og de har virkelig formået at skabe et stilrent udtryk, der virker som om det er landet på jorden fra en anden planet. Hvis det lækre udseende ikke er nok, til at få dig til at savle, så er kabinettet også lydisoleret og udstyret med et effektivt kølesystem, der sørger for at din computers komponenter forbliver fejlfri mange år endnu.

Specifikationer

 • Kabinet: MSI Black
 • Processor: Intel Core I7-8700K– 6 Kerner
 • Bundkort: Intel B360 Express
 • Harddisk 1: 256 GB SSD
 • Harddisk 2: 2 TB HDD (7200 RPM)
 • Grafikkort: NVIDIA GeForce RTX 2070 8 GB
 • RAM: DIMM 288-PIN DDR4 SDRAM– 2x 8 GB
 • Strømforsyning: 550 Watt

Konklusion

Hvis du leder efter en kombination af mid- og high-end, så er MSI Infinite A helt bestemt, den computer du skal kigge nærmere på. Du får en helt uforlignelig gamingoplevelse, masser af plads til fremtidige opgraderinger og en øget ydeevne.

I vores gaming pc test er det uden tvivl den flotteste computer, så hvis du er af den overbevisning at en gamercomputer også skal se godt ud, de få timer om dagen den er slukket, så er der nærmest ikke andet valg, end at investere i Infinite A fra MSI.

4. MSI Trident X Plus – den mest ekstreme gamercomputer der kan købes for penge i 2019

Klik på billedet for at se mere
 • Prismodtager i kategorien ”Computer Hardware og Komponenter” ved CES 2019 Innovation Awards

Hvis du er af den overbevisning, at kun det vildeste er vildt nok, så er Tident X Plus fra MSI helt bestemt den gamercomputer, du går og leder efter. Men alting har en pris, og for Trident X Plus ligger prisen omkring de 30000 kroner, hvilket gør det til den dyreste computer vores gaming pc test.

Prisvindende design og ekstrem ydeevne

MSI har vundet flere priser for både det design og den helt ekstreme ydeevne, som dette monster af en gamercomputer kan levere. Der findes ikke nogen spil i 2019, som Trident X Plus ikke kan få til at glide i 4K Ultra HD-opløsning, samtidig med at den bibeholder den absolut maksimale framerate, og der går nok et par år, før der kommer et spil på gaden, der kan ændre på det.

Kun det bedste er godt nok

Kun de bedste komponenter har været gode nok, til at blive puttet i Trident X Plus. Det lyder som en kliché, men det gør det ikke mindre sandt. Computerens processor er en i9-9900K processor fra Intel, og den er i skrivende stund verdens bedste processor. Selvfølgelig valgte MSI også verdens bedste grafikkort; nemlig NVIDIAs RTX 2080 Ti, og når vi snakker RAM og lagringsplads, er det vidst nok at sige, at der er rigeligt, og der er endda sørget for plads til fremtidige opgraderinger.

Fordi Trident X Plus er så ekstrem en gamercomputer, har det været nødvendigt at fokusere på udluftningen, da man designede kabinettet, og det har endda været nødvendigt, at udstyre Trident X Plus med ekstra kølere, for at sikre at ingen af maskinens prisvindende komponenter ødelægges af varmen.

Specifikationer

 • Kabinet: MSI Black
 • Processor: Intel Core I9-9900K– 8 Kerner
 • Bundkort: Intel Z390
 • Harddisk 1: 512 GB SSD
 • Harddisk 2: 2 TB HDD (5400 RPM)
 • Grafikkort: NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti 11 GB
 • RAM: DIMM 288-PIN DDR4 SDRAM – 16GB
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
17.691,00 17.691,00 Til butik →

Konklusion

Trident X Plus fra MSI er nok den bedste gamercomputer du overhovedet kan finde i vores gaming pc test, men det er også den dyreste. Den er skabt med tanke på luksusgameren, der ikke vil gå på kompromis med noget som helst, og hvis det er dig, så er det bestemt den eneste mulighed.

Det er en computer der er udstyret med den mest kraftfulde processor på markedet, og det vildest grafikkort 2019 overhovedet har kunnet diske op med, så der er virkelig mulighed for en kraftfuld og unik gamingoplevese.

Der er en grund til at den har vundet en designpris ved CES (Consumer Electronics Show) 2019, men faktisk er den ikke pengene værd – endnu. Det kommer sig af, at der endnu ikke er udviklet spil, der kræver nok, til virkelig at teste computeren. Det har jo så bare den fordel, at der er rigtig mange år, til du overhovedet skal begynde at overveje, at skifte din computer ud, men med et prisskilt på omkring 30000 kroner skal det næsten også være tilfældet. Prisen er da også den eneste grund til at Trident X Plus ikke er vinderen af denne gaming pc test.

5. HP Omen – 2019s flotteste RGB-system i en gamercomputer

Klik på billedet for at se mere

For mange gamere er udseendet af computeren en lige så stor del af oplevelsen, som det der foregår inde bag skærmen, og derfor formår HPs Omen da også at klatre sig helt op i toppen af feltet i vores gaming pc test for 2019. Ikke alene byder HP Omen på suveræne komponenter, der sikrer dig en enestående gamingoplevelse, den er også udstyret med et fantastisk RGB-lys, der kan tilpasses så det hverken er for meget eller for lidt.

Gamernes favorit

Det er bare to af grundende til at HP Omen er blevet en favorit blandt gamere verden over, og ærligt talt behøver der ikke være flere grunde, før den kommer med op i toppen af vores gaming pc test. Du får nemlig både mulighed for at trække alle udgivne spil på de højeste grafikindstillinger, og muligheden for at have en enormt smuk computer stående fremme.

Masser af mulighed for opgraderinger

Mange RGB gamercomputere har det problem, at de bliver lidt utætte i samlingerne, men det er ikke tilfældet med HP Omen, hvor det kun er gennem fronten, lyset slipper ud. Selve computerens komponenter er beskyttet af det smukke kabinet, og det med god grund. Indeni kabinettet gemmer sig nemlig både en i7-8700 processor, et RTX 2080 grafikkort, 16 GB RAM, over 1 TB HDD-disk og 256 GB SSD-disk.

Samtidig er du sikret i fremtiden, for kabinettet har nemlig masser af plads, til at opgradere til bedre komponenter i fremtiden, men der går nok et stykke tid, før det bliver nødvendigt. Ligeledes er der masser af plads, til at tilslutte eksterne enheder via USB, og kabinettets design giver en god cirkulation, der gør at delene holder længere.

Specifikationer

 • Kabinet: HP Black
 • Processor: Intel Core I7-8700K– 6 Kerner
 • Bundkort: Intel Z272
 • Harddisk 1: 256 GB SSD
 • Harddisk 2: 1024 GB HDD (7200 RPM)
 • Grafikkort: NVIDIA GeForce RTX 2080 – 8 GB
 • RAM: DIMM 288-PIN DDR4 SDRAM – 2x 8 GB
 • Strømforsyning: 500 Watt
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
9.999,00 9.999,00 Til butik →

Konklusion

Selvom det godt kan virke som om, en del af pengene er blevet brugt, på at få HP Omen til at se lækker ud, og på at udstyre den med fancy lys, så er det stadig en high-end gamercomputer, der kan trække alt hvad den overhovedet skal kunne.

Selvom Hp Omen er blevet en del af vores gaming pc test på grund af sit udseende, og det ekstremt flotte arbejde HP har gjort med at designe RGB-lyset, så er den et fantastisk valg til gameren og streameren, der har brug for den ultimative gamingoplevelse.

6. Mini Console Smasher – kompakt gamercomputer med masser af kraft!

Det allerførste man forelsker sig i ved Compukits Mini Console Smasher er udseendet. Udseendet er utvivlsomt designet med tanke på de gamle spilkonsoller som Nintendo Game Cube, og det gør i særklasse Mini Console Smasher til en helt unik gamercomputer, både i vores gaming pc test og på markedet helt generelt.

Det kan godt være den er lille, men til gengæld er den kraftfuld

Selvom det er en lille computer, er den ekstremt kraftfuld, da den er udstyret med en i7.9700K processor fra Intel, et grafikkort fra MSI af modellen RTX 2070, og nok RAM til at du både kan game på de højeste grafiske indstillinger og streame på platforme som Twitch.

Designet er noget af det der gør Mini Console Smasher helt fantastisk, men det er desværre også en computerens største ulempe. Selvom du får en enormt flot gamercomputer, der er nem at transportere, og fylder ekstremt lidt, så gør det kompakte kabinet, det også svært, at opgradere computeren senere. Derfor bliver det i sidste ende et spørgsmål om, hvad du syntes er vigtigst: Udseendet og hvor transportabel den er eller fremtidige opgraderingsmuligheder.

En fantastisk maskine der kommer til at holde i mange år

At den er svær at opgradere, betyder dog ikke nødvendigvis at der er behov for det. Den stærke processor gør det muligt at køre enormt mange programmer på en gang, hvilket er en klar fordel hvis du skal streame, og grafikkortet sikrer dig muligheden for at spille de fleste spil på de højeste indstillinger, uden at skulle gå på kompromis med din framerate, og til sidst er kombinationen af kabinettet og vandkøleren fra Corsair med til at sørge for, at du får en computer, der kører som en drøm mange år endnu. Og så skal du huske på, at hvis kabinettet havde været for stort et problem, havde Mini Console Smasher slet ikke været inkluderet i den endelige gennemgang af vores gaming pc test.

Specifikationer

 • Kabinet: Cooler Master Elite 110A
 • Processor: Intel Core I7-9700K (Op til 4,9 GHz) – 8 Kerner
 • Bundkort: MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC
 • Harddisk: Samsung 970 EVO SSD M.2 – 250GB
 • Grafikkort: MSI RTX 2070 AERO ITX – 8GB
 • RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4-2666 MHz – 16GB
 • Strømforsyning: SilverStone SFX SX500-LG – 500Watt
 • Kølesystem: CORSAIR Hydro H60 High Performance
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
10.699,00 10.699,00 Til butik →

Konklusion

Mini Console Smasher er helt bestemt værd at kigge på og mere end det. Hvis du er at betegne som en gammel gamer, og brugte din barndom foran fjernsynet med en controller i hænderne, så er Mini Console Smasher helt sikkert noget for dig, og du vil finde en enorm glæde i bare at se på den, for udseendet kommer helt sikkert til at fremkalde utallige minder.

Nu handler gaming jo ikke om udseendet, og der havde ikke været plads til Compukits Mini Console Smasher i vores gaming pc test, hvis den ikke havde haft kræfter til at slås med de store drenge. Det har den heldigvis, og derfor får den en ekstremt varm og noget nostalgisk anbefaling herfra.

7. MSI Aegis 3 – den mest opsigtsvækkende computer i vores gaming pc test

Hvis du er den slags gamer, der gerne vil have at folk lægger mærke til din computer, så er MSI Aegis 3 helt sikkert noget for dig. Med et af de mest unikke designs i 2019, er den bestemt noget man lægger mærke til, og noget man husker. Det stilrene design udstråler high-performance, allerede inden man ser på, hvad der er indeni den.

Futuristisk og i øjenfaldende design

Selvom den ser intimiderende ud, er gamercomputeren fra MSI faktisk en af de mindre i vores gaming pc test, og det betyder, at den er ekstremt let at transportere, så hvis du tager til mange LAN-events, eller bare gerne vil have computeren med hjem til vennerne, så er den helt bestemt noget for dig.

Mere kraft end de fleste gamere tør drømme om

Designet i sig selv er noget der får mundvandet til at løbe, men det bliver faktisk kun bedre, når man åbner den, for at se hvad der gemmer sig bag det lækre kabinet. Kabinettet skjuler nemlig en Intel i7-8700 processor, et NVIDIA GeForce GTX 1060 grafikkort, 16 GB RAM, over en terabyte HDD og 128 GB SDD. Det er mere end hvad de fleste tør drømme om, og bestemt nok til at spille og streame selv de tungeste spil i den højeste kvalitet, uden at du overhovedet skal gå på kompromis med din framerate.

Specifikationer

 • Kabinet: MSI Aegis
 • Processor: Intel Core I7-8700K (Op til 4,9 GHz) – 6 Kerner
 • Bundkort: Intel B360 Express
 • Harddisk 1: 128 GB SSD
 • Harddisk 2: 1024 GB HDD (7200 RPM)
 • Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 1060 – 6 GB
 • RAM: SO DIMM 260-PIN DDR4 SDRAM – 16GB
 • Strømforsyning: 450 Watt

Konklusion

Der er ingen tvivl om, at det er muligt at få mere performance til prisen, hvis du leder efter en mindre opsigtsvækkende gamercomputer. Det afslører vores gaming pc test gladeligt, men når man når op i det prisleje MSI Aegis 3 befinder sig i, er det begrænset hvor meget man får ud af en højere performance. Det bliver lidt som at sammenligne hvilken Formel 1 racer der kører hurtigst. Det kan godt være den ene slår den anden, men i sidste ende er de begge to cirka ottehundrede gange hurtigere end en Volvo.

Det betyder til gengæld, at Aegis 3 fra MSI er som skabt til dig, der vil have en gamercomputer med spræl i. En computer de andre lægger mærke til. Hvis det ikke er dig, kan du enten få mere for de samme penge, eller lige så meget for færre penge, men hvis du derimod godt vil skille dig ud til LAN-events, så er Aegis 3 bestemt en computer for dig.

8. Ultimate eSport – en professionel gamercomputer med danske aner

For en af de ultimative gamingoplevelser produceret på dansk jord, skal man ikke lede længere, når man først falder over Compukits Ultimate eSport. Computeren er bygget, til at fastslå dominans ved LAN-events, og derfor er den også bygget med de allerbedste komponenter. Processoren er f.eks. en Intel Core i9-9900K og grafikkortet er MSIs RTX 2080.

En computer de andre helt sikkert lægger mærke til

Som en lækker detalje er hele kabinettet konstrueret i en blanding af glas og stål, der gør at man kan se alle detaljer i gamercomputeren, samtidig med at der er installeret kontrollerbart lys i RAM, grafikkort, blæser, strømforsyning og processorkøler. Hvis du ikke helt synes det er nok, kan du endda tilkøbe RGB-lys, så du er garanteret, at folk lægger mærke til dig, når du tænder for bæstet.

En professionel maskine skabt til performance

Det er meget få computere i vores gaming pc test, der ikke kan køre alle spil på de højeste indstillinger, og selvfølgelig gælder det også Compukits Ultimate eSport, der er bygget til performance på konkurrenceplan. Til trods for at det stadig er en utroligt smukt designet computer, er der fokuseret mere på en effektiv performance, der gør at du kan spille CS:GO, League of Legends, DOTA2 og meget andet på allerhøjeste plan.

Specifikationer

 • Kabinet: Corsair Crystal 570X RGB Sort
 • Processor: Intel Core i9-9900K (Op til 5GHz) – 8 Kerner
 • Bundkort: ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING
 • Harddisk: Samsung 970 EVO SSD M.2 – 1 TB
 • RAM: Corsair Vengance DDR4 3000MHz – 32GB
 • Grafikkort: MSI RTX 2080 GAMING X TRIO – 8GB
 • Strømforsyning: CORSAIR TX850M
 • Kølesystem: CORSAIR H80i v2 High Performance

Konklusion

Ultimate eSport er bygget til dig der vil være den bedste. Nemmere kan det ikke siges. Det er en computer, hvor 100% af fokus har været på det kompetetive element, og derfor er det også præcis det den skal bruges til. Der er selvfølgelig intet i vejen for at bruge computeren til streaming, eller til at surfe på nettet for den sags skyld, men det ville være som at køre i netto i en Ferrari, det ville være blærerøvsagtigt, men det ville aldrig være strengt nødvendigt.

9. Acer Nitro N5-600 – gamercomputeren med den bedste lyd!

Klik på billedet for at se mere

Hvis du er den slags gamer der elsker at dykke ned i et spil, og lever mere for indlevelsen end for konkurrencen, så er Acer Nitro N5-600 helt sikkert noget for dig. Det er faktisk den eneste gamercomputer i vores gaming pc test, der er bygget med det ene formål at øge indlevelsesmulighederne i gamingoplevelsen.

En vaskeægte gamingcomputer

Acer Nitro N5-600 er bygget med gaming for øje, hvilket betyder at det hele ser yderst fornuftigt ud, hvis man først løfter kabinettet. Grafikkort fra NVIDIA, processor fra Intel og 8 GB RAM. Det hele er med til at sørge for, at Acers gamercomputer kan prøve kræfter med de helt store. Det er også grunden til, at der ikke findes spil og videoer som Acer Nitro N5-600 ikke kan få til at flyde gnidningsfrit henover skærmen.

Uovertruffet lydsystem der giver en vild indlevelse

Men den helt store mulighed for indlevelse ligger ikke i de parametre, hvorpå alle andre gamercomputere også kan måles. Som den eneste computer i vores gaming pc test er Acers Nitro N50-600 nemlig udstyret med Creative Sound BlasterX 360⁰. Det betyder, at gamercomputeren fra Acer kan levere en helt uovertruffen lydgengivelse, og du får samtidig mulighed for, at tilpasse lyden helt ned til den allermindste detalje.

På designfronten er Nitro N5-600 fra Acer en enormt flot computer, der helt bestemt kan tåle at blive vist frem, men i sidste ende er det lyden, der gør at den har formået at kravle sig op i toppen af vores gaming pc test.

Specifikationer

 • Kabinet: Acer Sort
 • Processor: Intel Core i5-9400K – 6 Kerner
 • Bundkort: Intel B360 Express
 • Harddisk: 512 GB SSD
 • RAM: DIMM 288-PIN DDR 4 SDRAM – 8 GB
 • Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
 • Strømforsyning: 300 Watt
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
6.499,00 6.499,00 Til butik →

Konklusion

Nitro N5-600 fra Acer er til dig der virkelig går op i indlevelsen. Det er en glimrende gamercomputer med masser af kræfter, og lige meget hvad du har tænkt dig, at bruge den til, skal den nok klare opgaven, men der hvor den virkelig viser, at den er noget særligt, er i de muligheder for indlevelse som det sublime billede og den fantastiske lydkvalitet lægger op til. Det er lige præcis det, der er grunden til, at Nitro N5-600 er kommet med i slutspurten af vores gaming pc test.

10. Acer Predator Orion 3000 PO3-600 – Årets comeback til toppen af gaming pc tests

Klik på billedet for at se mere

Acer har i mange år haft ry for, ikke helt at kunne blande sig med de store navne indenfor gamercomputere, men med den helt nye Acer Predator Orion er de dage for længst overstået. Acer er nemlig igen begyndt at blande sig i toppen af gaming pc tests. Med Predator Orion leverer Acer nemlig en helt ekstrem kraftpræstation, der giver dig noget at stå imod med, lige meget hvilket spil du spiller. Ydermere har Acer Predator Orion et smukt, futuristisk design, der bestemt ligner noget, der kunne jage Arnold Schwarzenegger gennem en jungle, hvoraf navnet ”Predator” nok også er opstået.

En gamingcomputer i topkvalitet

Under alle omstændigheder er det en computer, hvor de tekniske specifikationer er helt i top. Med en Acer Predator Orion er der ingen grund til at frygte, at du ikke kan følge med, når det kommer til de helt store spil. Acer har nemlig sørget for at udstyre deres maskine med noget af det bedste hardware på markedet, og det betyder, at det er en computer, der er udviklet med fokus på gaming og tunge computeropgaver.

Intet spil er for tungt til at køre som en drøm på Acer Predator Orion

Under kabinettet finder du en Intel Core i7 8700K 3.2 GHz processor, der virkelig kan trække fra når det kommer til de tunge opgaver, og så får du 16 GB RAM, der er med til at sørge for, at intet spil bliver for tungt at trække, men der hvor Acer Predator Orion skinner allermest, er når det kommer til billederne. Grafikkortet fra NVIDIA er af den klassiske GeForce familie, og det leverer en absolut fantastisk billedside, så du kan roligt skrue op for de grafiske indstillinger.

Alt det er med til at sørge for, at Acer blander sig i toppen af vores gaming pc test, og hvis du før havde nogen former for tvivl, omkring hvorvidt Acer kunne lave en gamercomputer, så burde de nu være gjort helt og holdent til skamme.

Specifikationer

 • Kabinet: Acer Sort
 • Processor: Intel Core i7-8700K – 6 Kerner
 • Bundkort: Intel B360
 • Harddisk 1: 256 GB SSD
 • Harddisk 2: 1024 GB HDD (7200 RPM)
 • RAM: DIMM 288-PIN DDR 4 SDRAM – 16 GB
 • Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 1070
 • Strømforsyning: 500 Watt
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
9.999,00 9.999,00 Til butik →

Konklusion

Acer Predator Orion 3000 PO3-600 er designet til gameren, der vil have den samme computer de næste mange år frem. Ikke nok med at det er en computer, der kan løfte de helt tunge opgaver lige nu, så er det også en af de smukkere gamercomputere i vores gaming pc test.

Skulle der på sigt blive brug for en hardwaremæssig opgradering, gør kabinettets tidløse design, at du kan nøjes med at skifte de enkelte dele, der er blevet for gamle. Det ville næsten være underligt, hvis ikke i hvert fald kabinettet også fandt vej til næste års gaming pc test.

11. Budget Gamer PC – den bedste ”low-end” gamercomputer i vores gaming pc test 2019

Klik på billedet for at se mere

Compukits navne er ikke ligefrem de mest opfindsomme, men til gengæld er de informative. En ”Budget Gamer PC” er bestemt, hvad denne gamercomputer er. Budget henviser dog nok mere til prisen end til indholdet.

Luksusgaming til budget-pris

Med et GTX 1050 Ti-grafikkort fra MSI, en Intel i5 processor, 8 GB RAM, 240 GB SSD-drev, en arbejdshest af et MSI-bundkort, en Corsairstrømforsyning og en ekstra køler er der nemlig ikke noget ”budget” over gamingoplevelsen, som maskinen her kan levere. Det hele er endda pakket sammen i et lydisoleret kabinet, og selvfølgelig giver Compukit tre års garanti på alle delene.

CS:GO med en framerate over 170 FPS

Det ekstremt høje niveau Compukit lægger for dagen, gør det muligt for dig at spille spil som CS:GO og League of Legends på de højeste indstillinger, og stadig være sikret en framerate på over 170 FPS (Frames Per Second). For spil i den tungere ende bliver du nok nødt til at reducere grafikindstillingerne til medium, hvis du vil bibeholde den høje framerate, men selv hvis du ikke kan undvære den lækre grafik, kan du selv med de højeste indstillinger, få en framerate på over 50 FPS i spil som Fortnite, Overwatch og PUBG.

Det er alt sammen med til at gøre Compukits Budget Gamer PC til vinderen af vores gaming pc test i den billigste kategori.

Specifikationer

 • Kabinet: AZZA Obsidian 270
 • Processor: Intel Core I5-9600K (Op til 4,6 GHz) – 6 Kerner
 • Bundkort: ASRock Z390 PRO4
 • Harddisk: Kingston A400 240 GB 500 MBps SSD
 • Grafikkort: MSI GTX 1050TI AERO ITX 4G OC 4GB
 • RAM: Corsair Vengeance DDR4 2666MHz 8GB
 • Strømforsyning: Corsair VS450
 • Køler: Cooler Master Hyper TX3 EVO
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
20.354,00 20.354,00 Til butik →

Konklusion

Der er helt bestemt en grund til, at Compukit bliver ved med at levere de bedste gamercomputere. Deres Budget Gamer PC er skabt til gameren, der også har brug for at tænke økonomisk. Selvom prisen er lav, er kvaliteten det ikke, og derfor kan den varmt anbefales, nærmest lige meget hvilket spil du vil spille.

I løbet af vores gaming pc test er vi ikke stødt på en anden computer i den lave ende af prisskalaen, der kan levere på samme niveau som Budget Gamer PC fra Compukit. Den eneste ulempe er, at du i de tungere spil bliver nødt til at vælge imellem en lav grafik eller en lav framerate. Hvis du ikke kan gå på kompromis med nogen af delene, så skal du nok vælge en anden gamercomputer, men så bliver dit køb også markant dyrere.

12. Mainstream Gamer PC – den bedste “mid-end” gamercomputer i vores gaming pc test 2019

Der er en grund til at Compukit står for to ud af tre af de bedste computere i vores gaming pc test. De ved hvad de laver, og de går ikke på kompromis indenfor de forskellige prisklasser, og det betaler sig. Compukit står nemlig både for 2019s bedste ”low-end” gamercomputer og 2019s bedste ”mid-end” gamercomputer.

En gamingcomputer der svinger langt of sin prisklasse

Grunden til at Compukit endnu en gang kan kåres som vinderen, handler i sidste ende om prisklassen. Med et prisskilt på omkring 10.000 kroner, har Compukit nemlig formået at samle en computer, der fra en hvilken som helst anden producent, snildt havde kostet 15.000 kroner, og så er Compukit ovenikøbet så sikre på deres produkt, at de tilbyder hele tre års garanti.

Derfor er der ikke mange gamere, der ikke ville være tilfredse med en Mainstream Gamer PC fra Compukit. Kort sagt er det ikke fair at den slås indenfor ”mid-end” prisklassen, for med en i7.9700K processor fra Intel, et RTX 2060 grafikkort, 16 GB RAM, 120 GB SSD og en lang række opgraderingsmuligheder, kan den nemlig slås med de fleste ”high-end” gamercomputere, og stadig blive kåret blandt de bedste.

Både til gameren og til streameren

Netop på grund af de mange opgraderingsmuligheder, er Mainstream Gamer PC måske endda den bedste gamercomputer du kan anskaffe dig i 2019 overhovedet. Den kan trække ethvert spil på de højeste indstillinger og stadig levere en overordentlig høj framerate, og selvfølgelig kan den også bruges af streameren, lige meget hvad du har tænkt dig at streame.

Det er alt sammen med til at gøre Compukits Mainstream Gamer PC til vinderen af vores gaming pc test i den midterste prisklasse.

Specifikationer

 • Kabinet: NZXT H500 Sort & Rød
 • Processor: Intel Core I7-9700K (Op til 4,9 GHz) – 8 Kerner
 • Bundkort: MSI B360 GAMING PLUS
 • Harddisk: Samsung PM961 – 128GB
 • Grafikkort: MSI RTX 2060 GAMING Z – 6GB
 • RAM: Corsair Vengeance DDR4 3000MHz – 16GB
 • Strømforsyning: Thermaltake Smart RGB 500W be quiet! Pure Rock

Konklusion

“Mid-end” prisklassen er en prisklasse hvor de fleste gamere stadig kan være med, og derfor er computerne i prisklassen også ekstremt populære. Men det betyder også, at kravene til computerne i denne prisklasse er høje. Heldigvis lever Mainstream Gamer PC op til alle de krav du måtte have og lidt til.

Indenfor rammerne af denne gaming pc test er det svært at finde en gamercomputere, der har større potentiale, især fordi den på sigt kan opgraderes i en sådan grad, at den hurtigt kan blive en ”high-end” gamercomputer, hvis det pludselig er det du har brug for.

13. Lenovo Legion T730 – den bedste ”high-end” gamercomputer i vores gaming pc test 2019

Klik på billedet for at se mere

Selvom alle gaming pc testens computere bestemt er investeringen værd, så kan der i sidste ende kun være en overordnet vinder. Derfor er vi nu nået til gaming pc testens absolut bedste gamercomputer. Lenovo Legion T730 er blevet kåret som bedst indenfor kategorien ”high-end gamercomputer” af en lang række gamingmedier, og det er der en grund til.

Den ultimativt bedste computer i vores test

Lenovo Legion T730 er helt i toppen af vores gaming pc test, blandt andet fordi den selv på de højeste indstillinger i de tungeste spil kan levere den højeste framerate. Derfor er den fantastisk til lige præcis gaming.

Computeren er bygget op omkring Intels helt nye generation af i7-kerner, hvilket betyder, at der nærmest ikke er grænser for hvor mange programmer, du kan have åbne på samme tid, og derudover kommer den selvfølgelig med et monster af et grafikkort, 16GB RAM og en harddisk med 512 GB SSD, hvilket alt sammen er med til at sikre dig adgang til årtiets gamingoplevelse.

Blærerøvscomputer der er let at transportere

Som en bonus er kabinettet udstyret med et håndtag, så den er let at slæbe hjem til vennerne, når du skal vise dem hvordan ægte gaming-power ser ud, og ligesom alle andre blærerøvsgamercomputere er den selvfølgelig udstyret med RGB-lys, der kan indstilles alt efter hvor meget du gerne vil ses i LAN-hallen.

Det er alt sammen med til at gøre Lenovo Legion T730 til vinderen af vores gaming pc test i den dyreste prisklasse.

Specifikationer

 • Processor: Intel Core i7-9700K
 • Harddisk: 512GB SSD
 • Grafikkort: NVIDIA GeForce RTX 2080
 • Ram: DIM 288-PIN DDR4 2666MHz 16GB
 • Strømforsyning: 500 Watt

Konklusion

Lenovo Legion T730 er skabt til dig, der leder efter den ultimative gamingoplevelse, og ikke ser prisen som en forhindring. Selvom Lenovos arbejdshest ikke er i den billige ende i vores gaming pc test, er den bestemt pengene værd, og du får stadig rigtig meget gamercomputer for pengene.

Det er næsten selvsagt at Lenovo Legion T730 også kan bruges af dig der vil streame. Faktisk ville den også være perfekt, hvis du ville starte en mindre nyhedskanal på Twitch, så det er ekstremt fortjent at den er den overordnede vinder af vores gaming pc test.

Tre vægtklasser af gamercomputere

I vores gaming pc test har vi opereret med tre forskellige vægtklasser, når det kommer til de bedste gamercomputere. De tre vægtklasser har vi kaldt ”low-end”, ”mid-end” og ”high-end”. Inddelingen skal på ingen måde forstås som en kommentar til de forskellige computeres kvalitet. Det handler i stedet om prisklassen. Selvfølgelig hænger de to ting dog ofte sammen.

I vores gaming pc test har ”low-end” mærkatet været forbeholdt gamercomputere i prislejet omkring 6000 kroner og nedefter. ”Mid-end” mærkatet har været forbeholdt computere, der ligger fra omkring 6000 kroner og helt op til 10000 kroner, imens ”high-end” mærkatet har været forbeholdt gamercomputere, der typisk ligger i en prisklasse over 10000 kroner.

Det er vigtigt at være opmærksom på netop de forskelle, for hvis vores gaming pc test havde været foretaget ud fra hvilke computere der havde den mest rå gamingkraft, havde den højest sandsynligt set markant anderledes ud.

Det er også grunden til, at vi har valgt at kåre tre forskellige computere som ”den bedste”. Simpelthen fordi de hver især er bedst indenfor deres prisklasser. Her er der tale om Compukits ”Budget Gamer PC” der er bedst i den lave vægtklasse, Compukits ”Mainstream Gamer PC” i den midterste vægtklasse og Lenovos ”Legion T730” i den højeste vægtklasse.

Hvorfor er der ikke nogen bærbare computere i jeres gaming pc test?

Ligesom alt andet er spørgsmålet om hvorvidt en bærbar gamercomputer kan måle sig med de stationære gamercomputere en subjektiv størrelse. Der skal ikke være nogen tvivl overhovedet om, at man sagtens kan spille alle spil på en bærbar computer med de rette specifikationer, men der er alligevel et par grunde til, at man sjældent ser bærbare computere i gaming pc tests som denne.

Den første grund er, at det er dyrere at bygge en bærbar gamercomputer, der kan måle sig med de stationære, fordi de samme ting skal passes ind i en meget mindre indpakning.

Den anden grund er, at det ikke er muligt at opgradere en bærbar gamercomputer, på samme måde som det er muligt med alle computerne i vores gaming pc test.

Den tredje og nok den bedste grund er, at det er stort set umuligt at få en bærbar computer, til at køle ordentligt, hvilket betyder, at intensiv gaming altid vil tære mere på en bærbar gamercomputer end på en stationær gamercomputer.

Derfor er selv de allerdyreste bærbare gamercomputere, oftere brugt som hyggecomputere end som reelle alternativer til de stationære gamingstationer. I sidste ende er det for svært at retfærdiggøre at inkludere en bærbar gamercomputer i en gaming pc test som denne, da bærbare computere er sin helt egen kategori, i et sådant omfang at de skal have deres egen bærbare gaming pc test.

En guide til at bygge din egen gaming PC

Du har måske hørt, at det er billigere at bygge sin egen gamercomputer, end det er at købe en af dem, der bliver samlet hos en forhandler, og det er tit også rigtigt. Det betyder ikke, at du ikke kan finde i en glimrende gamercomputer i vores gaming pc test, og vælge den, men der er også muligheden for, at du kigger på de forskellige computere i testen, vælger og vrager hvad du vil have, og samler præcis den gamercomputer, der er bedst til lige netop dig.

Hvis det er noget du har mod på, men du samtidig ikke er helt sikker på, hvor du skal starte, så kommer der her en lille guide, der forklarer grundprincipperne i en byg-selv-computer, og hvilke dele du skal lægge mest vægt på.

Til trods for at det med ord som ”bygge” og ”samle” kommer til at lyde som om, du selv skal sidde med skruetrækkeren, er der masser af forhandlere, der er villige til at samle delene for dig, ud fra dine ønsker, og der er ofte stadig penge at spare på den måde. Det betyder også at du kan være med på selvbyggerholdet, selvom du ikke har fået skruet hænderne helt fantastisk på.

Processor

Processoren er en af de dele, der har størst betydning, når du samler din egen computer. Derfor er det ikke et sted, hvor du skal forsøge at spare på pengene, for tit er det størrelsen på din processor, der sammen med dit grafikkort afgør hvilke spil, du har mulighed for at spille, og hvor godt de kører.

De to mest kendte mærker indenfor processorer er Intel og AMD. Begge parter producerer flere forskellige processorer, og begge parter leverer et produkt, du kan få rigtig meget ud af. At spørge sig selv, hvad der er bedst, er dog lidt sværere, da det ville være ligesom at spørge, om Windows eller Apple er bedst. I sidste ende er det en smagssag, ligesom det rigtig tit handler om, hvem der mest for nyligt har udgivet et nyt produkt, for det er ofte det, der gør forskellen. Når Intel lige har sendt et nyt produkt på markedet, så er de bedst, og når AMD lige har sendt et nyt produkt på markedet, så er de bedst.

Men det afhænger også af hvilken type computer du vil bygge. Hvis du vil bygge en ”low-end” gamercomputer, skal du kigge på at bruge omkring 1500 kroner på en processor, hvis du vil bygge en ”mid-end” gamercomputer skal du regne med en pris på mellem 1500 og 2500 kroner, og hvis du vil bygge en ”high-end” gamercomputer, er prisen på en processor altid over 2500 kroner.

Grafikkort

Valget af grafikkort har lige så stor betydning for din gamingoplevelse, som dit valg af processor har. Om du bygger selv, eller om du køber en af modellerne fra vores gaming pc test, så er det et glimrende sted at sammenligne computere. Lige meget hvor god en processor din computer har, kan du ikke spille spil i høj opløsning, og samtidig have en høj framerate, med mindre dit grafikkort kan følge med.

Ligesom med processoren er der to store producenter at kigge på, når det kommer til grafikkortet: NVIDIA og AMD. Modsat processoren er det dog nemmere at sige hvilken producent du skal vælge. AMD er bedst hvis du bygger en ”low-end” til ”mid-end” gamercomputer imens NVIDIA er bedst hvis du bygger en dyrere gamercomputer. Det fremgår også hvis du kigger på modellerne i vores gaming pc test. Lige så snart prisen begynder at ramme ”mid-end” og ”high-end”, så bliver der puttet et NVIDIA kort i maskinerne.

RAM

RAM er en anden vigtig del af din computer, især når det kommer til gaming. Det vigtige at huske på, er at jo flere RAM du har jo bedre, men det betyder ikke, at du skal bruge alle dine penge på RAM. I stedet skal du gå efter et minimum af 16 GB RAM, hvis du vil have en computer der skal kunne køre alle spil, men fordi RAM er en af de allernemmeste ting at opgradere, så er det ikke en katastrofe hvis du køber for få til at starte med, så er det bare et købe en større udgave, og få sat den ind i computeren i stedet.

Harddisk

Overordnet set er der kun to valg, når du skal vælge hvilken harddisk, du skal købe til din gamercomputer. Den ene mulighed er HDD, den anden mulighed er SSD. HDD er den gamle udgave, der opererer lidt langsommere, når den skal åbne et program, til gengæld har den rigtig meget plads. SSD derimod reagerer hurtigt, men den totale plads er mindre.

Som det også fremgår af vores gaming pc test, er der efterhånden mange, der sørger for at få puttet en af hver i deres computere, så ting der ikke skal bruges hurtigt som skriveprogrammer, billeder etc. kan opbevares på et HDD-drev med masser af plads, og spil der skal gå markant hurtigere, kan opbevares lettilgængelige på et SSD-drev.

Bundkort

Bundkortet er den del af din computer, der får alting til at hænge sammen. Det vigtigste at holde øje med, når du køber et bundkort, er at det passer til den processor du har valgt. Ligeledes skal det også være kompatibelt med dine RAM, harddiske og strømforsyningen.

Bundkortet er også den del af din computer hvor USB-porte, HDMI-port og lyd-porte sidder.

Strømforsyning

Det er tit at folk overser strømforsyningen, når de skal samle deres egen computer. Det er måske fordi de tænker at strøm er strøm, men det er ikke helt rigtigt. Ud over at en god strømforsyning holder markant længere end en billig model, så har de billigere og ofte dårligere strømforsyninger også en tendens til lettere at komme til at overophede.

Køler

Fordi der er så mange komponenter i en gamercomputer, der har en tendens til at overophede, er det vigtigt at sørge for, at din computer bliver kølet ordentligt. Hvis du kigger på specifikationerne ved mange af computerne i vores gaming pc test, så er der mange der ikke har nogen separat køler. Det er fordi dyrere komponenter ofte har en integreret køler, men hvis du virkelig skal give den gas, er det en god idé at sørge for, at din computer bliver kølet nok. Jo varmere en computer er, jo større er sandsynligheden for, at en eller flere komponenter overopheder og går i stykker.

Læs også Gaming-bærbare: Når kun det vildeste er vildt nok udgivet af jyllands-posten.dk.

Kabinet

Selvom kabinettet for de fleste ikke er noget, der forbindes med performance, har det faktisk en betydning. Udover at du skal anskaffe dig et kabinet, der kan rumme de dele du har valgt, så er det også vigtigt, at du finder et kabinet, der har rum til at alle komponenterne kan køles ordentligt. Derfor er det en god idé at kigge hos dedikerede kabinet-producenter som f.eks. NZXT og BitFenix.

Det var alle de råd, der var i denne omgang, og hvis du har mod på det, er du nu helt klar til at samle din egen gamercomputer, men for langt de fleste vil det være nemmest, at vælge en af modellerne fra vores gaming pc test, især når der er så mange lækre modeller at vælge imellem.

Læs også: BEDSTE GAMING MUS 2019 – KØBERS GUIDE TIL DEN BEDSTE GAMER MUS I 2019.

Læs også vores artikel om: STORFORMATPRINTERE