Test: De 13 bedste Slow Cookere på markedet 

Indholdsfortegnelse

Hvis du elsker lækker mad, som er nem at lave, og som egentlig bare passer sig selv, skal du uden tvivl anskaffe dig en slow cooker, hvis du ikke har gjort det endnu.

Alternative og nye måder at lave mad på er blevet enormt populære, og især sous vide og slow cookere dominerer markedet.

Det virker sådan, at du kommer alle de ønskede ingredienser ned i gryden, og så laver slow cookeren maden for dig, gerne over et par timer.

De er lette at få fat i, da de forhandles steder som Bilka, Imerco og Elgiganten.

Her finder du et overblik over de 13 bedste slow cookere på markedet lige nu.

 

Crack pot 4,7 L. Digital Slow Cooker – Testvinder

1. Crack pot 4,7 L. Digital Slow Cooker 1

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om Crack pot 4,7 L. Digital Slow Cooker

Denne slow cooker udmærker sig specielt, ved at være enormt god til kød. Når du tager din ret op ad gryden, vil du stå tilbage med yderst mørt og saftigt kød.

Denne slow cooker har også et vågeblus der gør, at selv når den er færdig med at lave maden, holder den maden varm, indtil den bliver serveret.

Denne slow cooker er enormt let at bruge, og har en indbygget timer, der gør, at man ikke behøver selv at huske på kogetider.

Slow cookeren er meget let at håndtere. Alt i alt er dette en rigtig god slow cooker, der har en god pris, og som er nem at bruge og rengøre.

Det er en middelstørrelses slow cooker, og egner sig rigtig godt til omkring 4 personer.

Derudover er denne slow cooker rigtig god til folk, som aldrig har prøvet at bruge en slow cooker før. Der medfølger nemlig et hæfte med opskrifter og tips og tricks, der skal sikre, at du kommer godt i gang med produktet.

Prisen på denne slow cooker er også til at overkomme, især hvis det er første gang du skal prøve kræfter med en slow cooker.

Udvalgte Specifikationer

 • Gør kød mørt og saftigt
 • Meget god brugsanvisning medfølger
 • Opskrifter medfølger
 • Har en hold-varm funktion

Crock Pot Two Person Slow Cooker 2.4L – Bedst til prisen

2.Crock Pot Two Person Slow Cooker 2.4L

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om Crock Pot Two Person Slow Cooker 2.4L

Med en pris spottet helt ned til 364 kr., har dette produkt en yderst fordelagtig pris. Derudover er eksperterne og anmelderne utrolig glad for denne lille, kompakte slow cooker.

Denne slow cooker er ikke så stor, og fungerer derfor bedst til mindre husholdninger, men er til gengæld suveræn til at lave lækker aftensmad til to eller tre personer.

Man kan indstille temperaturen, og denne slow cooker har også en funktion, der kan holde retten varm indtil servering.

Både kød og grøntsager bliver enormt lækre, når de bliver lavet i denne slow cooker, og maden kan mere eller mindre bare passe sig selv, indtil den er færdig.

En slow cooker har også den fordel, at fordi at tilberedningen foregår meget langsomt, ved lavere varme, bevares ingrediensernes næringsstoffer, og den er altså god hvis man gerne vil leve sundt.

Denne slow cooker har også den fordel, at på grund af dens kompakte størrelse, kan man nemt sætte hele slow cookeren på bordet, når man ønsker at servere maden.

Udvalgte Specifikationer

 • Rengøringsvenlig
 • Nem at bruge
 • God størrelse, der er nem at opbevare
 • Har en hold-varm funktion
 • Man kan skifte mellem lav og høj varme

Sage The Fast Slow Pro – Premium valg

3.Sage The Fast Slow Pro

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

2.299,00 DKK

 

Om Sage The Fast Slow Pro

Denne slow cooker skriger premium. Den er til dig, der er en ægte madelsker, og som elsker at prøve nye ting.

Dens design og funktioner er enormt luksuriøse, og materialerne som den er lavet i gør, at den passer ind i ethvert køkken.

Den er enormt effektiv, og har en rigtig fin digital skærm, der kan give dig en masse informationer om den igangværende tilberedning.

Dens funktion til at holde maden varm indtil servering fungerer fremragende, og hvis du har travlt, har den en trykkoger funktion, som kan tilberede maden dobbelt så hurtigt.

Den kan også dampe og sautere, og har Dual Sensors både nederst og øverst, der gør, at der bliver skabt en mere jævn varme og trykkontrol.

Maskinen justerer automatisk temperatur, tryk og tid, og man kan altså lade retten mere eller mindre passe sig selv, indtil den er klar til servering.

Den kan holde op til 6 liter, og man kan altså lave store portioner mad ad gangen, perfekt hvis man er mange i huset, eller godt kan lide at invitere gæster over til lækker mad, som ikke har krævet flere timer af din tid i køkkenet.

Udvalgte specifikationer

 • Kan holde op til 6 liter
 • Har utrolig mange forskellige funktioner
 • Kan dampe
 • Har LCD-display
 • Den justerer selv tid og temperatur
 • Lavet af rustfrit stål

Electrolux ESC7400 – Høj kvalitet og kapacitet

4.Electrolux ESC7400

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

 

Om Electrolux ESC7400

Denne slow cooker, er en robust slow cooker, og kan holde op til 6,8 liter. Den er altså rigtig god til større husholdninger, og folk der godt kan lide at lave store portioner ad gangen.

Den tilbereder kød og grøntsager, så de er saftige, og stadig lidt faste, så det hele ikke koger ud og bliver for blødt.

Den har et glaslåg, hvilket gør det nemt at følge med i tilberedningen af maden.

Denne slow cooker udmærker sig specielt ved at have et bredt udvalg af muligheder og indstillinger, og har eksempelvis en speciel indstilling, hvis du ønsker at lave suppe.

Displayet er meget enkelt og tydeligt, og er utrolig nemt at anvende, ligesom resten af maskinen.

Den kan være lidt svær at håndtere og løfte rundt på, grundet dens store størrelse, men du har muligheden for at lave utrolig meget mad ad gangen.

Udvalgte specifikationer

 • Har en specifik funktion til suppe
 • Kan rumme op til 6,8 liter
 • Simpelt display
 • Har tre varmeindstillinger

Crock Pot 5,7L. Digital Slow Cooker – Tager ikke skade af opvaskemakskinen

5.Sage The Risotto Plus

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.049,00 DKK

 

Om Crock Pot 5,7L. Digital Slow Cooker

Denne slow cooker tilbereder kød så det bliver enormt mørt. En populær ret som pulled pork er ideel at lave i denne slow cooker, da den virkelig formår at få kødet til at smelte på tungen.

Denne slow cooker kan lave mad til ca. 5 personer, og er derfor god til større husholdninger.

Denne model kan give forbrugeren en let og nem måde at tilberede yderst lækker mad på, uden man skal bruge hele eftermiddagen i køkkenet.

Denne slow cooker har utrolig mange indstillinger, og kan tilberede maden i op til 20 timer.

Den har en smart aftagelig ledning, der gør det utrolig nemt at opbevare den i køkkenskabe og skuffer.

Der medfølger et hæfte, der kan forklare, hvordan du på bedst mulig måde bruger den, samt tips og tricks til hvordan du laver ekstra lækker mad.

Simremad behøver ikke længere at være noget, man forbinder med sine bedsteforældre, for med en slow cooker som denne, kan du lave lækre, sunde og møre retter, uden at skulle bruge oceaner af din tid på det.

Udvalgte specifikationer

 • Kan rumme op til 5,7 liter
 • Har en aftagelig ledning
 • Opskrifter medfølger
 • Gør kød meget mørt
 • Har forprogrammerede indstillinger

 

Sage The Risotto Plus – Med hele 5 programmer

5.Sage The Risotto Plus 1

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.099,00 DKK

 

 

Om Sage The Risotto Plus

Sage The Risotto Plus får utrolig meget ros af anmeldere. Den klarer sig rigtig godt i alle test og får udelukkende gode anmeldelser.

Denne slow cooker er ikke blot en slow cooker. Den har nemlig også en indbygget riskoger, der koger ris til perfektion, og som er perfekt til at lave risotto.

Ved at købe dette produkt, får du derved to maskiner samlet i en, og du får derfor mange funktioner for pengene.

Den kan lave utrolig lækker og cremet risotto, uden du overhovedet behøver at røre i gryden, og risotto, som kan være en svær og lettere stressende ret at lave, kan nu laves i ro og mag, uden du behøver at blande dig.

Denne maskine har hele fem forskellige indstillinger, og kan holde retten varm indtil servering. Det er en meget alsidig slow cooker, til en fin pris, og den leverer et ganske godt resultat.

Udvalgte Specifikationer

 • Enormt god til risotto
 • Fungerer også som slow cooker
 • Nem at rengøre
 • God til prisen
 • Har fem forskellige indstillinger

 

The Russel Hobbs Chalkboard Slow Cooker – Det skæve design

6.The Russel Hobbs Chalkboard Slow Cooker

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om The Russel Hobbs Chalkboard Slow Cooker

Denne slow cooker er designet i en flot cylinder form, og har en flot, sort, mat farve. Den passer flot ind i de fleste køkkener, og kan altså nemt stå fremme, hvis man ikke har mere plads i sine køkkenskabe.

Derudover har den også et gennemsigtig låg, der gør at man nemt kan følge med i tilberedningsprocessen, uden at løfte på låget og lukke varmen ud.

Størrelsen passer perfekt til en familie på 3-4 personer, og kan rumme op til 3,5 liter.

Denne slow cooker har ikke et digitalt display, men derimod en manuel drejeknap, hvor man kan skifte imellem de forskellige varmeindstillinger. Denne maskine er utrolig brugervenlig, og rigtig god til nybegyndere, der ikke er interesseret i et kompliceret digitalt display.

Den er utrolig let at rengøre, og er ovnfast.

Dens unikke design, hvor man kan skrive udenpå slow cookeren med kridt, eksempelvis hvad der er i gryden, fremhæver eksperterne som en sjov og hyggelig feature.

Udvalgte specifikationer

 • Nem at anvende
 • Unikt design
 • Perfekt til en familie på 4
 • Rummer op til 3,5 liter
 • Har en holde-varm funktion

 

Russel Hobbs 22750 – Stor kapacitet, lav pris

7.Russel Hobbs 22750

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

 

Om Russel Hobbs 22750

Denne slow cooker er genial til større husstande, da den kan lave mad til op til 7 personer.

Modellen er manuel, hvilket betyder at man selv skal indstille den efter ens behov. Dog assisterer den selv ved madlavningen, da den har en smart, indbygget timer.

Modellen har to varmeindstillinger, og er perfekt til simremad. Den har en non-stick gryde, hvor maden har svært ved at sætte sig fast eller brænde sig fat på gryden, og rengøring af gryden efter madlavningen er derfor nem.

Låget er gennemsigtigt, og man kan let kigge ned i gryden, uden at løfte på låget, der kan gøre, at saftigheden i retten falder.

Denne slow cooker kan faktisk holde maden varm i op til 10 timer, efter tilberedningen af maden er færdig.

Den leverer et godt resultat, og er især god til at lave kylling, og sikre at det på ingen måde bliver tørt.

Udvalgte specifikationer

 • Kan rumme op til 6 liter
 • Har indbygget timer
 • Er udstyret med to varmeindstillinger
 • Holde-varm funktion
 • Ekstra god til kylling

Russel Hobbs 22740-56 Slow Cooker – Lækker mad hver gang

8.Russel Hobbs 22740-56 Slow Cooker

 

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Russel Hobbs 22740-56 Slow Cooker

Denne slow cooker er en af de mindre modeller. Den kan lave mad til omkring fire personer, og er derfor ideel til lidt mindre husstande. Den er perfekt til brug i hverdagen, og ligner mest af alt en almindelige gryde, og larmer derfor ikke meget i køkkenet.

Den har et utrolig enkelt design, og passer derfor ind i ethvert køkken.

Den har to varmeindstillinger, der gør, at du enten kan lave simreretter der får lov til at stå i rigtig mange timer, men hvis du en dag har travlt, eller har glemt at sætte rette i gang, har den også en funktion, så du kan tilberede retten hurtigere.

Dette er en meget manuel model, der hverken har display eller timer, og du skal derfor selv holde øje med tiden, og tjekke til retten indimellem. Dog har den et glaslåg der gør det nemt at kigge ned i gryden til maden.

Den er meget simpel, men derfor også let at bruge, og præsterer generelt rigtig fint.

Udvalgte specifikationer

 • Kan rumme op til 3,5 liter
 • Er udstyret med to varmeindstillinger
 • Er prisvenlig
 • Enkel og let at bruge

Crock Pot 5,6 L. Multi Cooker – Det bedste køb til familien

9.Crock Pot 5,6 L. Multi Cooker

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.309,00 DKK
1.599,00 DKK

 

Om Crock Pot 5,6 L. Multi Cooker

Denne slow cooker har en stor kapacitet, og kan lave mad til 6-7 personer.

Den er utrolig multifunktionel, og kan maget mere end blot at slow cooke maden. På grund af alle de indstillinger, kan den dog for nybegyndere være lidt svær at bruge, da den er meget avanceret.

Denne slow cooker kan både stege, koge, bage, riste, sautere og dampe maden, og du kan derfor lave næsten alt med den.

Den har et digitalt display, og indbygget timer, der gør det nemt at følge med i tilberedningen af maden.

Den er designet til, at du kan sætte maden over, tage på arbejde, og så komme hjem om aftenen til et færdigt måltid. Den er altså ideel for en travl familie, der sætter pris på hjemmelavet, lækker mad.

Den er fysisk stor, og kan derfor være lidt svær at håndtere, men er knap så tung som andre store modeller.

Dog skal du være opmærksom på, at prisen er en smule høj, og du skal altså overveje, hvor meget du har tænkt dig at bruge den, inden du køber.

Udvalgte Specifikationer

 • Kan rumme op til 5,6 liter
 • Har to varmeindstillinger
 • Den har mange forskellige funktioner
 • Digitalt display og timer

Crock Pot Programmable Slow Cooker 6L – Til alle slags komfurer

10.Crock Pot Programmable Slow Cooker 6L

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.130,00 DKK
1.499,00 DKK

 

Om Crock Pot Programmable Slow Cooker 6L

Dette er en yderst rummelig slow cooker, med mange forskellige funktioner. Den kan lave store portioner ad gangen, og er derfor god til større husholdninger, eller til hvis du ønsker at fryse noget af maden ned, så du har aftensmad til flere dage.

Den er utrolig nem at rengøre, og har en indbygget timer der gør det let at følge med i tilberedningen. Med denne slow cooker skal man heller ikke bekymre sig om, at maden brænder på under tilberedningen.

Denne slow cooker giver mulighed for at tilberede maden i op til 10 timer, og maden passer mere eller mindre sig selv.

Den er rigtig god til at bevare ingrediensernes smag og næringsstoffer, og man kan sagtens lave sunde retter i den.

Den kan både anvendes på komfur eller i ovnen, på grund af dens Duraceramic belægning, og det er også denne belægning, der sørger for, at maden ikke brænder sig fast i gryden. Ydermere kan man også bruge den på induktion.

Den er nem at betjene, og har et enkelt og stilfuldt design, der passer fint ind i køkkenet, og som man sagtens kan have til at stå fremme.

Udvalgte Specifikationer

 • Kan rumme hele 6 liter
 • Har to varmeindstillinger
 • Indbygget timer
 • Kan både anvendes med ovn og komfur

 

Scandinavian Slow Cooker – Den gode handel

11.Scandinavian Slow Cooker

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

 

Om Scandinavian Slow Cooker

Dette er en af de mindre modeller, der kan lave mad til ca. 3-4 personer, eller omkring 5 portioner.

Den har et fint digitalt display, og er meget enkel at anvende. Displayet viser dig, hvor lang tid der er tilbage af tilberedningen, og giver dig et overblik over madlavningen.

Den har også en funktion, hvor du kan indstille slow cookeren til at være færdig på et bestemt tidspunkt, så retten er færdig på netop det tidspunkt du ønsker.

Når retten er færdig, slår den selv over på varmholdnings-funktionen, så retten ikke bliver kold før den skal serveres og spises.

Den har en jævn og stabil temperatur, og tilberedningen sker ved en lavere temperatur, sammenlignet med andre slow cookere, hvilket er en fordel.

Den præsterer rigtig godt, og har en fordelagtig pris.

Udvalgte specifikationer

 • Rummer 3,5 liter
 • Har keramisk kogekar
 • Har en holde-varm funktion
 • Mulighed for forsinket start

 

Crock-pot 5,0L. Duraceramic – Briternes favorit

12.Crock-pot 5,0L. Duraceramic

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om Crock-pot 5,0L. Duraceramic

Denne slow cooker kan rumme op til 5 liter, og den kan derfor lave mad til 5-6 personer, og er derfor god til større husholdninger.

Indsatsgryden kan bruges på komfur og komfur med induktion, hvilket betyder at man kan stege kød i den samme gryde som resten af maden skal tilberedes i, hvilket betyder mindre opvask.

Den har en indbygget timer, der fortæller hvor langt den er i tilberedningsprocessen, og to varmeindstillinger.

Den skifter selv til varmeholdningsfunktion når tilberedningsprocessen er slut, og maden når altså ikke at blive kold før servering.

Den har en duraceramic belægning der gør, at maden har meget svært ved at brænde sig fast i gryden, og den er derfor utrolig let at rengøre efter brug.

Udvalgte specifikationer

 • Rummer 5 liter
 • Har to varmeindstillinger
 • Indbygget timer
 • Har duraceramic belægning
 • Har glaslåg
 • Har en holde-varm funktion

Derfor skal du vælge en slow cooker

En slow cooker er til dig, der elsker god mad med masser af smag. Den er til dig, der sætter pris på et lækkert, hjemmelavet måltid. Den er også til dig, der har travlt i hverdagen, og som ønsker at leve sundt.

En slow cooker kan nemlig gave dig lækkert, sundt og hjemmelavet mad uden, at du behøver bruge timevis i køkkenet.

Den kan give dig lækre simreretter med mørt og saftigt kød, og lækre faste grønsager.

Den er også god til folk der er nye i køkkenet, og som ikke har meget erfaring med at lave mad. Mange slow cookere har nemlig den funktion, at man blot skal komme ingredienserne ned i gryden, og så laver den hele måltidet for dig.

De kræver også mindre opvask, fordi man kun bruger en gryde, der skal vakses op. Ofte er slow cookere også belagt på indersiden, så maden ikke kan brænde fast, og de er derfor enormt lette at rengøre.

Alt i alt er slow cookere rigtig gode, i langt de fleste husstande, da de kan lave lækkert mad til mange mennesker ad gangen, uden man selv behøver at lægge en masse af sin tid i det.

De fleste mennesker vil elske sådan en slow cooker, og vil bruge den enormt meget.

Hvordan vælger jeg den rette slow cooker?

Når du skal vælge den rette slow cooker til ens behov, er der forskellige ting du skal tage højde for.

Du kan starte med at tænke på, hvor meget den skal kunne rumme. Hvor mange mennesker skal du lave mad til, og foretrækker du at lave større portioner, så du kan fryse resten ned og have mad til flere dage?

Slow cookere kommer i mange forskellige størrelser, og der er stor forskel på hvor meget de kan rumme.

Derudover skal du tænke på, om du ønsker en, der er mere automatisk, eller en, der er mere manuel. Nogle slow cookere kan efterlades en hel dag uden opsyn, hvor andre skal have lidt mere hjælp.

Du kan også tænke over hvor mange forskellige indstillinger den skal have, og hvor mange forskellige ting den skal kunne. Nogle slow cookere har få varmeindstillinger, og kan ”kun” slow cooke, hvor andre har en masse forskellige indstillinger, og kan en masse forskellige ting.

Dog skal du også huske på, at jo flere indstillinger, desto mere kompliceret kan den være at bruge, især hvis du ikke er en ekspert i køkkenet.

En anden ting, som de fleste nok ikke kan komme udenom at tage højde for, er prisen.

Slow cookere kommer i mange forskellige prisklasser, og det er meget forskelligt, hvor meget man får for sine penge.

Ofte stiger prisen, alt efter hvor meget de kan rumme, og hvor mange forskellige indstillinger og funktioner de har.

du kan også forsøge at tage højde for designet. Hvis du i forvejen har meget fyldte køkkenskabe, kan det være, at du må have sin slow cooker til at stå fremme. I så fald kan det være vigtigt for nogle at sørge for, at designet passer ind i resten af køkkenet.

Slow cookere kommer i mange forskellige former og farver, og du kan derfor være heldig at finde en, der både har de indstillinger, du ønsker, samt det design man synes er pænt.

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge en slow cooker?

I starten kan det måske være lidt svært at komme i gang med at bruge sin slow cooker, især hvis man aldrig har prøvet en før.

Med mange slow cookere medfølger der et hæfte med tips og tricks til, hvordan man bruger den. Ofte medfølger der også en form for brugsanvisning, der kan hjælpe dig med at komme i gang.

Derudover, findes der et utal af sider på nettet, hvor man kan få inspiration og hjælp, til at bruge sin slow cooker.

De er blevet enormt populære at lave mad med, og der er derfor blevet skrevet enormt meget om dem, og hvordan man kan bruge dem.

Alt efter, hvor mange forskellige indstillinger din slow cooker har, kan den være mere eller mindre kompliceret at bruge.

Hvis du tænker, at du ikke er interesseret i at bruge en masse tid på at sætte dig ind i, hvordan din slow cooker virker, skal du måske overveje at vælge en, der er meget nem og brugervenlig, og som ikke har en masse forskellige funktioner.

Hvis du derimod elsker at lave mad, og føler dig som en ekspert i et køkken, og elsker at afprøve og lære nye ting når det kommer til madlavning, kan du med fordel vælge en af de mere komplicerede slow cookere.

Hvad kan man lave med en slow cooker?

Alt efter, hvor mange funktioner slow cookeren har, er der forskellige muligheder for, hvad man kan lave med en slow cooker.

En af de ting som en slow cooker ofte bliver anvendt til, er simremad. Det kan nemt passe sig selv, og har bedst af at stå længe ved lavere varme.

Dog kan slow cookere bruges til meget andet også, og man kan eksempelvis lave kød deri, hvis man ønsker at lave noget ekstra mørt kød.

Det kan eksempelvis være, at man ønsker at lave pulled pork. Det skal helst være enormt mørt, for man let kan skille det ad.

Man kan igen søge og finde enormt meget inspiration til opskrifter på nettet. Der findes et hav af blogs, der kan fortælle dig hvad du kan bruge din slow cooker til, og vise dig, hvordan du kan bruge den, på måder som du måske ikke selv havde tænkt over.

Ofte følger der også et lille hæfte med opskrifter med, når du køber en slow cooker, som du kan bruge til inspiration.

Efter det er blevet så populært at bruge slow cookere, er der også blevet skrevet hele kogebøger, udelukkende med opskrifter, der er ideelle til slow cookere.

Hvad er forskellen på slow cooker og sous vide?

Hvis du skal blive meget teknisk, betyder ”sous vide” egentlig ”under vakuum”. Sous vide er nemlig en metode, hvor du vakuumpakker sine fødevarer, og derefter ligger dem i vandbad i rigtig mange timer.

Når du skal vakuumpakke sine fødevarer, er det vigtigt, at du bruger den rette vakuumpakke-maskine, for at næringsstoffer og væske ikke bliver suget ud sammen med luften.

Du har også brug for et bestemt vandbad, hvor du er sikker på at kunne få en stabil og jævn temperatur, uden for mange svingninger.

Når man har vakuumpakket maden, ligges den ned i vandbadet. Hvis man laver kød, skal det ofte have rigtig mange timer, hvor grøntsager kan nøjes med et par timer.

En slow cooker er lidt mere simpel end sous vide. Her skal du ikke bruge lige så mange forskellige værktøjer, og når du har købt din slow cooker, er du klar til at gå i gang.

Når man bruger en slow cooker, tilbereder man også over lang tid, ligesom med sous vide, dog er det en lidt mere simpel proces.

Med en slow cooker smider du bare ingredienserne ned i gryden, og lader dem passe sig selv, indtil maden er færdig.

Sous vide er altså til dig, der elsker at være en nørd i køkkenet, og som elsker at blive udfordret. Det er til dig, som ønsker at prøve nogle nye og mere komplicerede teknikker af, og som aldrig vil gå ned på udstyr.

Slow cookeren er til dig, der elsker hjemmelavet, lækker mad, med masser af god smag. Det er til dig der har en travl hverdag, og som ikke ønsker at bruge flere timer i køkkenet på at lave aftensmad. Det er til dig, der elsker når tingene er nemme, og som elsker at leve sundt.

6 tips til at bruge din slow cooker

 1. Hvis du ved, at du har meget travlt når du kommer hjem fra arbejde, kan du med fordel forberede maden aften forinden, så det bare skal hældes op i slow cookeren når du skal til at tilberede maden. Det kan eksempelvis være kød eller grønsager, som skal skæres i mindre stykker.
 2. Hvis du ønsker at leve sundt, kan en slow cooker være din nye bedste ven. Samtidig med, at vitaminer og nærringsstoffer forbliver i maden, kan du også spare fedt ved at bruge en slow cooker. Du behøver nemlig ingen former for fedtstoffer i bunden af slow cookeren, når du skal tilberede din mad. Du kan også med fordel skære fedtet af dit kød, inden du smider det i slow cookeren.
 3. Lad det være en tommelfingerregel, at jo længere tid det tager om at tilberede maden, jo bedre bliver det. Hvis du sørger for at skrue meget langt ned for varmen, og derved lader retten stå i rigtig mange timer, vil du få det klart bedste resultat, og din mad vil blive ubeskriveligt lækker.
 4. Når du laver maden, skal du huske at ingen væde slipper ud af slow cookeren, og bliver derved ikke reduceret. Derfor skal du bruge ca. En tredjedel mindre væde end du normalt ville, når du laver mad. Hvis du bruger den samme mængde væde, risikerer du, at retten bliver utrolig tynd og vandet.
 5. Lav store portioner ad gangen, og frys resterne ned. Hvis du har en stor slow cooker, som kan rumme mange liter, kan du med fordel lave en stor portion af retten. På den måde, kan du dele retten op i portioner og fryse den ned, så du nemt og hurtigt kan tage et hjemmelavet, lækkert måltid op ad fryseren, på de dage, hvor du har ekstra travlt.
 6. Når du skal lave en ret i din slow cooker, og gerne vil kunne lave noget andet mens maden tilberedes, skal du vælge en opskrift, hvor du kan komme alle ingredienserne i på en gang. Hvis du vælger en opskrift, hvor ingredienser skal tilsættes lidt ad gangen, vil du ikke spare tid, da du hele tiden vil skulle se til retten, og tilføje ingredienser. Du vil også skulle løfte låget flere gange, hvilket kan gøre, at eksempelvis kødet mister sin saftighed.

Testkilder

For at lave denne oversigt over de bedste slow cookere, er der blevet anvendt en rækketestkilder, for at samle viden og testresultater omkring produkterne. Her kan du læse om dem:

Icakuriren

Icakuriren er en af Sveriges mest læste ugeblade. Avisen skriver meget om madlavning, opskrifter og mad generelt, og deres test kan derfor anses som en yderst pålidelig kilde.

Aftonbladet.se

Aftonbladet er en svensk avis, der primært beskæftiger sig med nyhedsstof og underholdning, og er en af Sveriges mest læste aviser. Dog beskæftiger de sig også en del med at teste og anmelde produkter, i mange forskellige kategorier.

Inews.co.uk

Inews.co.uk er også en britisk side på internettet, som primært beskæftiger sig med nyheder, sport og underholdning. Dog laver de også en række test og anmeldelser af forskellige produkter.

Which.co.uk

Which.co.uk er Storbritanniens førende inden for test og anmeldelser. De er Storbritanniens største testmagasin, og har derfor et stort team af eksperter, der tester og anmelder forskellige produkter.

Trustedreviews.com

Trustedreviews.com er en stor international side på internettet, der specialiserer sig at lave tests og anmeldelser af forskellige produkttyper. Deres mission er at informere sine læsere om produkterne, inden de investerer i dem, så de er sikker på at få et godt produkt.

Evening Standart

Evening Standart er en britisk avis, der primært fokuserer på nyheder, sport og forretning. De anmelder og tester også produkter, for at vise deres læsere, hvilke produkter der er bedst at investere i.

Buisnessinsider.com

Amerikanske buisnessinsider.com er en side på internettet der primært skriver om nyheder og finansrelaterede artikler. Derudover, anmelder og tester de også en række produkter, og skriver om dem.

Bbcgoodfood.com

BBC, er det britiske svar på DR, i form af deres mange radio og tv-kanaler, samt sit store onlineunivers. På sit online univers, skriver de meget om forbrugerliv, madlavning og gastronomi, og de har i den forbindelse en række eksperter, der tester og anmelder produkter, heriblandt køkkenredskaber.

Good Housekeeping Institute

Good Housekeeping Institute er en britisk side på internettet, hvor man som forbruger, kan finde masser af viden om madlavning, husholdning og rengøring. De foretager mange tests, og vurderer produkterne på brugervenlighed, funktionalitet og pris.

Expertreviews.co.uk

Expertreviews.co.uk er en britisk side på internettet, der primært skriver om tests og anmeldelser af forbrugerteknik. De skriver meget om gadgets til hele huset, heriblandt køkken-gadgets. Expertreviews.co.uk kan derfor anses som en ekspertkilde.

Bäst-i-Test

Bäst-i-Test stammer fra Sverige, og beskæftiger sig meget, som navnet indikerer, med at teste og anmelde produkter, herunder elektronik, husholdningsprodukter og mange andre ting.

Pricerunner

Pricerunner er bedst kendt for sin funktion, hvor man kan sammenligne priser. Her kan man også læse anmeldelser og test af produkterne, som er lavet af eksperter. Man har dog også den unikke mulighed at læse, hvad forbrugerne synes om produkterne.

The independent

The independent af en af Englands største og mest læste aviser. De skriver meget om nyheder, sport, forretning og udlandet, men beskæftiger sig også med tests. Især mad og forbrugerstof har fået en stor plads på deres onlineside.

Se også 4 (Minimal-Effort) Healthy Meals You Can Make with a Slow Cooker af skrevet goodness.me 

 

Denne side er anmeldt af: Abellona H. Lauridsen 10/10