Bedste smart belysning
Her er De 1 Bedste smart belysningsenheder

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

1 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Leger du også med tanken om et teknologisk smart hjem? Der er et par ting du kan gøre for at komme gang i med dette, du kan blandt andet købe smart belysning, som kan styres via apps eller stemmestyring.

I denne artikel om smart belysning vil vi guide dig gennem dine muligheder, på vej mod et teknologisk smart hjem.

Smart belysning er nemt at styre via din smartphone, og er samtidig blandt de mest overkommelige og billige indgangsvinkler til at få et smart hjem. Derudover er smart belysning en indgangsvinkel til fremtidens smart enheder, som med garanti vil komme til at spille en stor rolle i vores hverdag.

Smart belysning styres gennem din smartphone, og såfremt du har en smartphone fra de seneste 5 år, kan din smartphone ”tale” sammen med smart belysning – super nemt!

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Eve Flare smart belysning

 • 4,4 ud af 5 stjerner på Amazon
 • Høj bedømmelse 4,5/5 på Imore
 • Høj bedømmelse 4,5/5 hos AppleInsider

Eve Flare er til dig, som gerne vil tage smart belysning med dig uden for hjemmets vægge. Med sin batteritid på 6 timer og diameter på 25 cm mener vi, at Eve Flare passer perfekt til at blive flyttet fra rum til rum eller med i haven – Eve Flare er nemlig også vandafvisende!

 • Holdbart kabinet med IP65 vandtæthed
 • Siri-stemmekommando
 • 6 timers belysning

Mere om Eve Flare smart belysning

SPECIFIKATIONER

 • Vægt på 800g
 • 100-240W
 • LED pære
 • 25 cm diameter

Lampen udsender et utroligt behageligt lys, næsten terapeutisk, som kan justeres via deres app. Appen indeholder forudbestemte farver, men du har også selv mulighed for at skabe dit eget lys, som passer til den stemning du ønsker.

Siri er en integreret del af Eve Flare, hvilket gør at du for eksempelvis kan fortælle Siri at det er filmtid, hvorefter farverne dæmpes og sætter den perfekte stemning.

Eve Flare er et Apple produkt og er en del af et større økosystem, hvor en bred vifte af Apple produkter kan synkroniseres og tale sammen. Den er nem at opsætte, og er klar til brug så snart den pakkes ud.

Ved brug af Eve Flares hvide lys, er lampen i stand til, at lyse et rum helt op når lysstyrken er sat til 100%.

Siri gør det muligt, at kommunikere direkte med Eve Flare men også gennem dine høretelefoner.

Fordele og ulemper ved Eve Flare smart belysning

Fordele

 • Nem at styre
 • Vandafvisende
 • Trådløs opladning
 • Let at rykke rundt på
 • Kan tale med Apple Watch

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Eve Flare smart belysning

GENERELT OM SMART BELYSNING

Der er en række tilgængelige muligheder når det kommer til smart belysning. Inden du beslutter dig for et bestemt mærke, hvor det mest anerkendte er Philips, er der nogle overvejelser du bør lave dig.

Farvede eller hvide pærer?

Smarte pærer findes generelt i to varianter – farvede og hvide pærer. Hvide pærer er almindelige pærer og kan blot tænde og slukke, hvorimod farvede pærer kan ændre farver.

Hvide pærer er generelt billigere en farvede pærer fordi de er mindre komplekse at fremstille. Farvede pærer og hvide pærer er begge dæmpbare pærer.

Hvad skal smart belysningen bruges til?

Smart belysning har adskillige funktioner, og kan for eksempelvis tidsindstilles til at tænde når du ønsker det. Rent praktisk fungerer dette rigtig godt, hvis du er væk fra dit hjem i en længere periode og ønsker at gøre dit hjem lidt livligt.

Derudover er smart belysning et ideelt lys i et hvert børne- og teenageværelse, hvor de unge selv har mulighed for at justere lyset efter deres indretningsønsker.

SMART belysning kan bruges til en række formål. Følgende er nogle af de mest almindelige anvendelser af SMART belysning:

Kontrol af lysstyrke: Du kan bruge en SMART belysning til at justere lysstyrken i et rum efter dit ønske.

Skift af farver: Med SMART belysning kan du nemt skifte mellem forskellige farver for at opnå den ønskede stemning i rummet.

Stemmestyring: Du kan kontrollere belysningen ved hjælp af stemmekommandoer med en smart enhed som Amazon Alexa eller Google Home.

Automatisering: SMART belysning kan integreres med andre smart enheder i dit hjem for at skabe automatiske scenarier, der aktiveres af f.eks. bevægelsessensorer eller tidsplaner.

Fjernstyring: Du kan tænde og slukke belysningen, justere lysstyrken og skifte farver fra en fjernenhed, f.eks. en smartphone eller tablet.

Forbindelse til projektorer: Smart belysningen kan forbindes til ens mini projektor, hvilket giver en bedre stemning.

Fest belysning: Derudover bruger mange musikinteressante folk LED-lys til deres setup, som f.eks. med deres dj-pult og mixerpulte.

SMART belysning giver dig altså stor fleksibilitet og kontrol over dit hjems belysning, og det kan hjælpe dig med at opnå en bedre stemning, energibesparelse

FAQ

Hvad er smart belysning?
Smart belysning er en teknologi, hvor belysning kan styres via en app eller en smart enhed.
Ja, smart belysning kan være energieffektivt ved at slippe af med behovet for at lade lysene stå tændt hele tiden og i stedet kun have dem tændt, når der er behov for det
Kan smart belysning sættes op i hele hjemmet?
Ja, smart belysning kan sættes op i hele hjemmet ved hjælp af WiFi forbindelse og smarte enheder.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

HOMEO LED BÅND WIFI SMART BELYSNING

LIFX Tile

PHILIPS HUE

NANOLEAF AURORA

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme