Unboxing:
Vi unboxer Solamagic Premium+-varmelampe  

En terrassevarmer eller varmelampe skal være i høj kvalitet, så du er sikret en varmelampe, som kan varme terrassen op, når du sidder ude på terrassen i de sene aftentimer. En varmelampe er nemlig med til at give dig og dit selskab mulighed for at sidde længere tid udenfor, hvor I ikke skal tænke over kulden.

Varmelamperne har tidligere været meget store, og derfor har de taget store dele af terrassens plads, hvilket der i dag heldigvis er blevet lavet om på, da de fleste bliver monteret i loftet eller på træværket, så I stadig har jeres store terrasse uden forstyrrelser fra en varmelampe.

I denne unboxing af Solamagic Premium+ vil vi blandt andet se på, hvad du egentlig kan forvente af modellen fra Solamagic. Derudover ser vi på, hvad du får med i et køb af produktet, og om der er en fornuftig sammenhæng mellem pris og produktet.

Når vi unboxer et produkt er det vigtigt for os, at vi gør det med gennemsigtighed, så du ved, hvad du kan forvente af produktet. Vi vil derfor også komme lidt ind på, hvad vi har af kritikpunkter.

En varmelampe kort fortalt

En varmelampe kort fortalt

En varmelampe er udstyret med et varmelegeme, der overfører dens høje varme videre til eksempelvis luften, hvis varmelampen skal bruges udendørs. Via elektromagnetisk stråling bliver luften opvarmet, således I har mulighed for at få en lang aften i et skønt selskab.

 • Enkelt design
 • 3 varianter af varmekraft
 • 3 farver

Bedste pris: (Produktet er udgået) hos (Produktet er udgået)

Gå til forhandler

Mere om En varmelampe kort fortalt

Der findes mange forskellige typer og størrelser af varmelamper, og det er vigtigt at undersøge, hvor mange watt den skal bruge, da dette fortæller noget om, hvor kraftigt den kan varme. Typisk vil man kunne vælge mellem 1.400, 2.000 eller 2.500 watt, hvis du vælger en varmelampe fra Solamagic.

Solamagic Premium+ har en god størrelse som eksempelvis terrassevarmer, da netop denne model kan købes med op til 2.500 watt.

SPECIFIKATIONER

 • Kraft: 1.400, 2.000 og 2.500 watt
 • 3 farver
 • Kabellængde: 1,8-2,5 meter
 • 30% mindre rødt lys end tidligere
 • Varmereproduktion forbedret med 15-18%
 • 3 styresystemer: fjernbetjening, smartphone, uden styring

Se priser og tilbud på En varmelampe kort fortalt


Hvad kan du forvente af Solamagic Premium+?

Du kan forvente en høj, tysk kvalitet, når du køber denne varmelampe fra Solamagic. Tyskland er kendte for deres teknologi og kvalitet, hvorfor du sagtens kan tillade dig at skrue forventningerne til dens kvalitet op. Der er altid fem års garanti på Solamagics produkter, hvilket i høj grad også giver os en indikation om, at de er stolte over deres kvalitet.

Solamagic Premium+ har et Solamagic Solaster v.III No-Glare-varmelegeme, der er et forbedret varmelegeme i forhold til de foregående varmelegemer hos Solamagic. Dette varmelegeme afgiver nemlig 30 % mindre rødt lys, hvilket er en stor forbedring, så belysningen ikke bliver påvirket af varmelampen og derfor ikke kommer til at virke generende.

Derudover er dens varmereproduktion og -distribution også forbedret med 15-18 %, da varmelampen er blevet udstyret med en asymmetrisk reflektor, der er sølvpletteret. Denne optimering betyder også, at du rent faktisk kan spare op til 23 % CO2 pr. kvadratmeter, hvilket er en god forbedring – både for miljøet, men også for din elregning.

Hvis du tidligere har haft kendskab til produkter fra Solamagic, kan du derfor forvente en forbedret version af en allerede højkvalitetsvarmelampe. Har du derimod været vant til et andet mærke, vil du også opleve Solamagics kvalitet, som mange andre mærker har meget svært ved at leve op til. Solamagic har gennemtænkt deres løsninger og er derfor kommet op med nogle bedre og optimerende løsninger.

Solamagic Premium+ bliver lavet således, at du selv kan vælge dens styresystem. Den har tre forskellige systemer; fjernkontrol, smartphone eller uden styring. Du kan derfor selv være med til at bestemme, hvilket slags styresystem du finder bedst.

Vi synes, at det er godt med valgmulighederne, da disse også favner en bredere målgruppe.

Dens stilrene design, der passer til enhver terrasse eller have

Udover en forbedret belysning og varmereproduktion får du også et stilrent design. Varmelampen bliver lavet i tre forskellige farver:

 • Antracit
 • Grå
 • Hvid

Når den udbydes i forskellige farver, giver det også dig mulighed for at vælge netop den farve, der passer bedst til din terrasse. Farverne er inspireret af det nordiske design, der er med til at skabe enkelthed og rene linjer, hvilket er vigtigt hos en varmelampe.

Varmelamper kan nemlig godt gå hen og blive bombastiske og derfor tage meget af opmærksomheden i haven, hvorfor disse rene og skarpe linjer falder i manges smag. Ydermere er denne varmelampe også lavet til, at den skal hænge i loftet, på træværket eller noget tredje, hvorfor den derfor heller ikke vil føles stor og uhandy.

Når den placeres på træværket, i orangeriget eller noget helt tredje, så tager den ikke opmærksomheden fra haven, og den tager nemlig heller ikke plads fra terrassen. Det er en god detalje at lægge vægt på, da Solamagic Premium+ vil kunne afgive varme til en stor terrasse, selvom den hænger oppe i luften og ikke står og flyder på jorden.

Hvad er med i prisen?

Det kan være svært at vurdere, hvad der egentlig er med i prisen, når man køber en varmelampe, da dette nemlig kan variere meget alt efter, hvilket mærke du køber varmelampen ved. Når du køber en Solamagic Premium+, får du:

 • Varmelegeme: Solamagic Solaster v.III No-Glare
 • 2,5 meters kabel med jordstik
 • 2 stk. quick-fix-beslag
 • Håndbog.

Kabellængden kan variere alt efter, hvor du har købt din Solamagic Premium+ henne. Kabellængden ligger derfor mellem 1,8-2,5 meter, hvilket er vigtigt at være opmærksom på, når du køber Solamagic Premium+. Hvis du køber en Solamagic Premium+ med 2.500 watt, kan det derfor være nødvendigt at tilkøbe et længere kabel, da dens placering skal være tre meter fra jorden.

Hvordan skal Solamagic Premium+ placeres? 

Du placerer din nye varmelampe ud fra, hvor meget watt den er købt med.

Køber du en Solamagic Premium+ med 1.400 watt, skal denne placeres 210 centimeter over jorden, og den vil kunne opvarme 14 kvadratmeter. Solamagic Premium+ med 2.000 watt skal placeres 250 centimeter over jorden og kan opvarme 17 kvadratmeter. Den mest kraftfulde Solamagic Premium+ med 2.500 watt skal placeres tre meter over jorden og kan opvarme 19 kvadratmeter.

Du skal derfor vide, hvor stort område du gerne vil have opvarmet, inden du køber Solamagic Premium+, idet den laves i disse tre forskellige varianter.

Passer pris og kvalitet ved et køb af Solamagic Premium+?

Kvalitet og pris går typisk hånd i hånd, men lige i denne omgang vil vi mene, at Solamagic Premium+ har en fordelagtig pris, når man ser på modellens forbedringer og kvaliteter. Det er derfor en fair pris, hvor du får rigtig mange fede detaljer for pengene. 

Som vi tidligere har påpeget, kan det dog være nødvendigt med et tilkøb i forhold til kabel, men det er også det eneste, som kan være nødvendigt at tilkøbe. 

Fordele og ulemper ved Solamagic Premium+ 

Der er helt sikkert flere fordele ved Solamagic Premium+, end der er ulemper, da denne model fra Solamagic er meget gennemtænkt. Det er en innovativ varmelampe i høj kvalitet, der har mange nytænkende løsninger og forbedringer, når man sammenligner den med andre produkter fra Solamagic.

Solamagic Premium+ er også Solamagics premium produkt, hvilket de i høj grad sagtens kan være meget stolte over, da den helt sikkert lever op til dens titel.

Vores største kritikpunkt er kabellængden, da det er de færreste, der har en stikkontakt oppe i loftet på terrassen, hvorfor det nærmest er en nødvendighed at tilkøbe et ekstra kabel. Når det så er sagt, så er dette vores eneste store kritikpunkt, hvilket siger en hel del om, hvor tilfredse og begejstrede vi er for Solamagic Premium+.

Produkter fra Solamagic: Kvalitet, stilrent design og nytænkende 

Som regel har forbrugerne høje forventninger til Solamagic, da de er én af de førende skabere inden for varmelamper. Det er derfor et populært mærke, der også har mange forskellige modeller. Deres tyske kvalitet og flair for udvikling går igen i alle deres produkter.

Hvis du synes, at Solamagic Premium+ kan for meget i forhold til, hvad du skal bruge den til, kan du også sagtens finde mindre komplicerede produkter fra Solamagic. De laver produkter i høj kvalitet med differentierende features, hvilket prisen derfor styres efter.

Vores opfattelse efter vores unboxing 

Vi synes, at Solamagic Premium+ er pengene værd, da du får en varmelampe i et smukt, stilrent design i en forbedret, nytænkende kvalitet, der overgår vores forventninger. Du kan derfor sagtens tillade dig at sætte dine forventninger op til produktet, da de helt sikkert vil blive indfriet.

Specielt deres løsning med 30 % mindre rødt lys mener vi, der vægtes højt, da det røde lys sagtens kan føles generende, hvilket vi derfor kan undgå med denne model. Derudover er det jo altid et plus, at den nu kan varme 15-18 % mere på grund af dens nye teknologi og design.

Se også denne artikel på 10 FRAGEN AN SOLAMAGIC – SPEZIALGEBIET HEIZSTRAHLER

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme