Anmeldelse: Soundboks 2 – den ultimative festivalforstærker

Hvis du har været på campingområdet på et af sommerens festivaler, så har du helt sikkert hørt en Soundboks der tæskede afsted i et lydniveau, der kan overdøve de fleste andre højtalersystemer. Soundboks er nemlig allerede blevet en favorit blandt de festivalglade danske vikinger, og nu er der kommet en to’er, der er mindst lige så god som etteren. Holdet bag Soundboks 2 påstår, at det er lige meget, om du skal bruge høj musik til at sætte stemningen på sommerens festivaler, om du har tænkt dig at starte en fest midt på løjpen, på stranden eller bare vil smække godt og grundigt gang i en god havefest. Så længe du har vælger Soundboks 2, så er du godt på vej.

Men er den virkelig så god? Spørger du måske dig selv. Hvis du gør, så er du kommet til det rigtige sted, for vi har tænkte os at anmelde Soundboks 2 på alle tænkelige parametre, og til sidst kan du så selv vurdere om den er pengene værd. Vores anmeldelse er baseret på en række forskellige tests foretaget af andre.

Læs også: BEDSTE 10 TRÅDLØSE MUSIKANLÆG – BEDST I TESTS OG ALT DU BEHØVER VIDE.

Soundboks 2 – den bedste batteridrevne forstærker på markedet

Set på hifiklubben.dk.

 • 5/5 stjerner på Amazon
 • 5/5 stjerner på TrustPilot
 • 5/5 stjerner på Facebook

Mottoer for Soundboks 2 er som taget ud af firserfilmen ”This is Spinal Tap”. Ordene: ”Take it to 11” giver genlyd igennem hele designet, og de mener det virkelig. De har bogstavelig talt formået at få deres volumenknap til at gå hele vejen op til niveau 11. Hvilket er med til at give dig op til 122 dB og helt ned til 40 Hz. Men inden vi når til alle de tekniske specifikationer i vores Soundboks anmeldelse, er det nok en god idé at starte ved begyndelsen, og det første der møder dig, er udseendet, hvis du altså ikke allerede har tændt for forstærkeren.

Robust og solidt design der kan overleve enhver vikingefest

Soundboks 2 er bygget med tanke på, at den kommer til at tage nogen tæsk. Det betyder, at du får en forstærker, der kan holde til lidt af hvert. Selve kabinettet er lavet i birketræ med en aluminiumsramme, og alle plastikindgangene er blevet forstærket så så batteriet er i sikkerhed samtidig med at det er tilgængeligt. Og med de indbyggede håndtag og en vægt på kun 33 kilo, er den faktisk ikke svær at tage med sig.

Men selvom den er bygget med tanke på lydniveau og holdbarhed, er holdt bag Soundboks 2 ikke gået på kompromis med udseendet. Den er sort, symmetrisk og neutral, og det eneste, der bryder med det ellers stilrene design, er Soundboks logoet, der er placeret i øverste, venstre hjørne på forstærkerens front.

Hvad kan den så?

Når vi når til de tekniske specifikationer, er der en del at kigge på, men udover lydniveauet, der strækker sig helt op til 122dB, har Soundboks 2 også en batterilevetid på helt op til 40 timer. Hvis du insisterer på at lade den afspille uafbrudt på maksimal volumen er der dog ”kun” otte timers levetid i batteriet, men det er også nok til langt de fleste fester.

Der er altså tale om en forstærker, der er højlydt nok til fester på over 100 mennesker, kan holde til at fulde vikinger kaster omkring med den, har indbygget Bluetooth, kan sluttes til på omkring 10 sekunder, kan forsætte afspilningen under et batteriskift og koster et godt stykke under 10.000 kroner.

Se pris på Soundboks 2 hos Hifi Klubben

Specifikationer

 • 66 x 43 x 32 cm.
 • 33 kg.
 • To 10” woofere på 96 dB.
 • En 1” neodym silkedome tweeter på 96 dB.
 • Frekvensrækkevidde på 40Hz – 20kHz.
 • Bluetooth 3.0 og 20 meters rækkevidde.
 • Udstyret med 3.5mm jack-stik.
 • Vejr- og stænkresistent.
 • Simpel brugerflade.
 • Op til 40 timers batterilevetid og kun 3.5 timers genopladning.

Måske kunne du også være interesseret i at læse TEST AF DE 12 BEDSTE STEREOANLÆG I 2020.

Soundboks 2 har allerede begejstret brugere over hele verden

Det er ikke kun anmelderne, der falder i svime over Soundboks 2. Hvis vi for et øjeblik vender blikket imod brugernes Soundboks anmeldelser på sociale medier, så har den robuste højtaler også her fået en særdeles flot modtagelse. Med over tusind brugeranmeldelser fordelt på Amazon, Facebook og TrustPilot, har Soundboks 2 nemlig opnået en score på 4.5/5 stjerner på alle tre medier, hvilket i sig selv er en særdeles flot præstation.

Brugernes historier tegner et billede af at Soundboks 2 virkelig er blevet testet, og den spiller stadig. Noget af det de fleste brugere roser den for, er hvor utroligt robust en forstærker, der er tale om. Ligeledes er der flere købere, der kommenterer på lyden. En enkelt bruger går endda så vidt som til at erklære, at det er den mest højlydte forstærker på kloden, og han har muligvis ret, i hvert fald når det kommer til transportable Bluetoothforstærkere.

Fælles for de mange anmeldelser er, at brugerne alle mener at forstærkeren er pengene værd. Hvor et af de mest rungende argumenter er, at selvom den måske er dyrere end konkurrenterne, så kommer du ikke til at skulle købe ny forstærker igen. Så meget tiltro har de til deres nye favorit.

Se også Test: The New SOUNDBOKS – Den komplette højtaler skrevet af mobilsiden.dk.

Fordele og ulemper

Der er en lang række fordele ved Soundboks 2, og samtidig er der ikke mange ulemper, men som afslutning på denne Soundboks anmeldelse, vil vi alligevel opremse de forskellige plusser og minusser, så du kan tage en beslutning om, hvorvidt det er en Soundboks 2, der skal være din næste Bluetoothforstærker.

Fordele

 • Den er larmende nok til fester med over 100 dansende gæster.
 • Den er så holdbar, at du nok ikke kommer til at købe en ny forstærker igen.
 • Den har Bluetooth.
 • Den er ekstremt nem og intuitiv at betjene.
 • Den har lang batterilevetid.

Ulemper

 • Med en vægt på 33 kilo er den tungere at slæbe rundt på end en del af konkurrenterne.
 • Den er lidt dyr, hvis du ikke går meget op i lydkvalitet.

I sidste ende taler fordelingen af fordele og ulemper sit tydelige sprog. Soundboks 2 er helt bestemt pengene værd, og den er utvivlsomt en god investering. Det store spørgsmål er, om du har brug for den. Det du betaler for, er at den er højlydt og holdbar, men hvis du kun har brug for baggrundsmusik til dine middage i haven, så er den måske lidt meget. Hvis du omvendt vil have kvalitetslyd med mulighed for at skrue helt op på 11, og samtidig vil have en forstærker, der kan holde til at blive kørt over af en fuld viking, så er Soundboks 2 helt bestemt den forstærker, du går og leder efter.

 

Læs også: Test af de 12 bedste stereoanlæg i 2020

Se også artiklerne: Bedste 10 trådløse musikanlæg

Læs også vores artikel om: 10 BEDSTE SUBWOOFERE

Læs også: De 10 bedste forstærkere i test og alt hvad du skal vide

Se vores artikel om: Oversigt: Her finder du de bedste elbasser på markedet

Denne side er anmeldt af: Marie P. Christensen 10/10