Suit Pants – find det bedste par til dig!

Flere og flere går i suit pants, også kaldet jakkesætsbukser, og parer dem med en t-shirt eller en sweatshirt.

Det er især blevet moderne at hoppe i et par suit pants der er ekstremt fleksible og dermed behagelige at have på. Med et højt indhold af elastane eller lycra, har mange modeller stretch og de føles ligeså behagelige som joggingbukser. De er tilgengæld langt pænere end joggingbukser!

Komforten er i top og du ser samtidig skarp ud til hvad end du skal foretage dig. Det er blot en af grundende til at du skal læse med her.

Find lige det par der passer dig i denne test-guide. Hop med på bølgen! Den er kommet for at blive.


Shaping New Tomorrow – Pico Black

Shaping New Tomorrow med deres Pico Suit Pants. Kendt fra Løvens Hule.

Shaping New Tommorow er en ny aktør på det danske tøjmarked. De er især kendt for at have været med i Løvens Hule, hvor de modtog ekstremt meget ros for deres trøjer og bukser.

Buksen er elegant, med ekstremt stræk og luksuriøs komfort. Designet i Danmark med luksus-materialer fra Portugal. Buksen består af 96% virgin uld, som er karakteriseret ved at være uld i sin reneste form, ubrugt og ikke trevlet. Derfor fremkommer bukserne robust og slidstærke. Derudover har det egenskaber, som gør materialet lugt- og fletfri samt semi-vandafvisende. Ydermere består buksen af 4% lycra, som er en ekstremt fleksibel tråd.

Modellen fås i mange forskellige farver, så du altid kan kombinere med din yndlings t-shirt/skjorte eller jakke. Buksen er af formen der hedder tapered fit, som er lidt bredere end en slim fit.

Alt i alt får du en super flot suit pant, som du kan have på til ALLE lejligheder grundet buksens fleksibilitet.

Et super godt køb, til en pris som er absolut fair ift. at det er suit pants.

Detaljer:

 • Stretch for maksimal komfort
 • Elegant snit
 • Klassisk hook lukning
 • 2 skrå forlommer
 • 2 baglommer med knap
 • Dansk design – håndlavet i Portugal

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Les Deux – Suit Pants Como

De utroligt populære suit pants fra Les Deux

Det bedste par suit pants i denne test-guide. Uden tvivl!

Danske Les Deux har formået lave et par suit pants som både sidder- og føles godt. Derfor er de ekstremt populære blandt både yngre og ældre danskere.

Buksen er en af de dyrere i test-guiden, hvor man får hvad man betaler for. Et super lækkert par suit pants, der er utroligt fleksible. Pasformen er ekstremt god og er slim fit, den sidder ikke for tæt og heller for løst.

Fodvidden er smal, som er med til at give dem den smalle look, som er ekstremt populært blandt alle former for bukser til mænd. Du slipper altså for, at dine bukser skraber gulvet/jorden og bliver beskidte.

Materialet er 63% polyester, 32% viskose og 5% elastane. Som giver et par bløde suit pants, der er dejlige at have på. Elastanen giver fleksibilitet, så der er mulighed for at bevæge sig i dem.

Les Deux har gjort det glimrende! Et par super fede suit pants, som du vil gå i hver dag.

Detaljer:

 • Slim-fit
 • Stretch for maksimal komfort
 • 2 sidelommer
 • 2 knaplukninger i livet
 • 2 baglommer med knaplukning
 • Opsmøg i foden

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Les Deux – Como i grå

Lækre suit pants i grå fra Les Deux. De er flotte, og du kan både have dem på til sportssko og laksko. 

De er gode at have på, da stoffet er 63 % polyester, 32 % viskose og 5 % elastan. Dette gør bukserne elastiske og rare at have på. De har et glat overlag, så de er behagelig at røre ved.

Du kan både bruge dem med og uden bælte, da de spændes fast øverst med knapper. Herudover har de en lynlås.

Du skal købe et par suit pants, som passer dig, og så skal du vælge et bælte mest for pynt. De skal ikke holde dine suit pants oppe, da det kan de sagtens selv klare, hvis du har købt dem i den rette størrelse. 

Du har lommer i både højre og venstre side. Herudover har du også to baglommer på hver balle. Baglommerne kan du lukke med en knap, så du kan sagtens have en mindre pung i den, uden at skulle bekymre dig om at tabe dine værdigenstande.

De er stærke nok til, at du sagtens kan bruge dem til hverdagsbrug, men du kan også gemme dem til specielle lejligheder.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Craghoppers Mens Bardsey Twill Corduroy Trousers

Craghoppers Mens Bardsey Twill Corduroy Trousers

Disse flotte bukser til jakkesæt fra Craghoppers har et løst fit og sidder virkelig flot på de fleste mænd. Med disse bukser får du et par i høj kvalitet, der ikke koster ret mange penge, og dermed kan alle simpelthen være med her. 

Du kan vælge mellem bukserne i enten en flot army grøn eller en navy blå farve. Det er altså ikke et par sorte bukser, men i stedet nogle par, som sagtens kan bruges til hverdag også, når du vil se lidt godt ud og føle dig godt tilpas. 

De er lavet af 87% bomuld og 13% polyester og er dermed dejligt bløde at have på og også nemme at vaske i maskinen. Begge par vil se rigtig godt ud med en hvid skjorte og uden jakke til en helt almindelig dagligdag. 

Du får hele seks lommer med dette par bukser, hvoraf den ene er med lynlås, så du kan gemme på de allervigtigste genstande, der ikke må blive væk eller falde ud af lommen. 

Det klassiske look bliver brudt lidt af nogle chunky detaljer, som gør dette par bukser til et helt perfekt par, der kan bruges hver eneste dag.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Only & Sons – Performance pants

Ekstremt fleksible suit pants fra Only & Sons. Komfort og stil behøver ikke være 2 forskellige verdener.

Der findes mange former for suit pants. I dette tilfælde har vi kig på et par fra Only & Sons, som også er et dansk brand (en af Bestsellers mærker).

Dette par er noget billigere end ovenstående, men stadig meget elegante og pæne.

Hvis du ønsker dig et elegant herrelook, så er disse busker det helt rigtige valg til dig. Bukserne kan bruges til formelle sammenkomster, samt mindre formelle sammenkomster som fx familiefest eller bare til hverdag.

Især denne buks er fleksibel, elastanen er ekstremt smidig og kan strække sig meget. Der findes videoer på nettet af folk der dyrker parkour i ført sig disse bukser.

Buksen er lavet af 4% elastane som giver strækket og fleksibiliteten, 20% viscose og 76% polyester. Buksen er altså ikke lige så blød som ovenstående, dog er den meget billigere.

Et par super gode suit pants som er meget billige.

Detaljer:

 • Stretch for maksimal komfort
 • Elegant snit
 • Klassisk hook lukning
 • 2 skrå forlommer
 • 2 baglommer med knap

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 


Hvorfor skal du købe et par suit pants?

Suit pants bliver mere og mere almindelige i hverdagen. Og med god grund. Buksen går til alle lejligheder og giver dig mere komfort end et par jeans, samtidig med at de ser pænere ud end et par jeans.

Skoleeleverne ifører sig dem på studiet. De lidt ældre ifører sig dem på arbejdet. Og alle går med dem til mere festlige lejligheder som, familie fest, fødselsdage osv.

Så hop med på bølgen og find det par der passer dig i ovenstående tekst!

Opsummering

Her fik du så de bedste suit pants på markedet i Danmark. De fås selvfølgelig i mange forskellige farver, så du kan finde lige præcis den farve der matcher dine skjorter.

Hvis du kan lide vores test-guide af diverse produkter, kan du med fordel læse mere om tablets, el løbehjul og køleskabe lige her!

Tak fordi du ville læse med – det var en fornøjelse!

 

Denne side er anmeldt af: Liv V. Bak 10/10