Test-oversigt: Suit Pants
De 6 bedste suit pants par til dig

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

6 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Flere og flere går i suit pants, også kaldet jakkesætsbukser, og parer dem med en t-shirt eller en sweatshirt.

Det er især blevet moderne at hoppe i et par suit pants der er ekstremt fleksible og dermed behagelige at have på. Med et højt indhold af elastane eller lycra, har mange modeller stretch og de føles ligeså behagelige som joggingbukser. De er tilgengæld langt pænere end joggingbukser!

Komforten er i top og du ser samtidig skarp ud til hvad end du skal foretage dig. Det er blot en af grundende til at du skal læse med her.

Find lige det par der passer dig i denne test-guide. Hop med på bølgen! Den er kommet for at blive.

Hvorfor skal du købe et par suit pants?

Suit pants bliver mere og mere almindelige i hverdagen. Og med god grund. Buksen går til alle lejligheder og giver dig mere komfort end et par jeans, samtidig med at de ser pænere ud end et par jeans.

Skoleeleverne ifører sig dem på studiet. De lidt ældre ifører sig dem på arbejdet. Og alle går med dem til mere festlige lejligheder som, familie fest, fødselsdage osv.

arrow-more

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Bedste elegante valg

Shaping New Tomorrow - Pico Black

Shaping New Tommorow er en ny aktør på det danske tøjmarked. De er især kendt for at have været med i Løvens Hule, hvor de modtog ekstremt meget ros for deres trøjer og bukser.

Shaping New Tomorrow
Bedste elegante valg
 • Dansk design fremstillet i Portugal
 • Holdbare, varmeregulerende materialer
 • Indeholder stretch for maksimal komfort

Mere om Shaping New Tomorrow

SPECIFIKATIONER

 • Farve: Black
 • Materiale: 96 % virgin uld, 4 % elastan
 • Elegant snit
 • Klassisk hook lukning
 • 2 skrå forlommer
 • 2 baglommer med knap

Buksen er elegant, med ekstremt stræk og luksuriøs komfort. Designet i Danmark med luksus-materialer fra Portugal. Buksen består af 96% virgin uld, som er karakteriseret ved at være uld i sin reneste form, ubrugt og ikke trevlet. Derfor fremkommer bukserne robust og slidstærke. Derudover har det egenskaber, som gør materialet lugt- og fletfri samt semi-vandafvisende. Ydermere består buksen af 4% lycra, som er en ekstremt fleksibel tråd.

Modellen fås i mange forskellige farver, så du altid kan kombinere med din yndlings t-shirt/skjorte eller jakke. Buksen er af formen der hedder tapered fit, som er lidt bredere end en slim fit.

Alt i alt får du en super flot suit pant, som du kan have på til ALLE lejligheder grundet buksens fleksibilitet.

Et super godt køb, til en pris som er absolut fair ift. at det er suit pants.

Bedste klassiske slim-fit design

Les Deux - Suit Pants Como

Danske Les Deux har formået lave et par suit pants som både sidder- og føles godt. Derfor er de ekstremt populære blandt både yngre og ældre danskere.

Les Deux
Bedste klassiske slim-fit design
 • Komfortabelt slim fit-design
 • Passer perfekt til skjorte eller jakke
 • Tre lommer foran og to baglommer

Mere om Les Deux

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: 63 polyester 32 viskose 5 elas
 • Farve: Black
 • 2 sidelommer
 • 2 knaplukninger i livet
 • 2 baglommer med knaplukning
 • Opsmøg i foden

Buksen er en af de dyrere i test-guiden, hvor man får hvad man betaler for. Et super lækkert par suit pants, der er utroligt fleksible. Pasformen er ekstremt god og er slim fit, den sidder ikke for tæt og heller for løst.

Fodvidden er smal, som er med til at give dem den smalle look, som er ekstremt populært blandt alle former for bukser til mænd. Du slipper altså for, at dine bukser skraber gulvet/jorden og bliver beskidte.

Materialet er 63% polyester, 32% viskose og 5% elastane. Som giver et par bløde suit pants, der er dejlige at have på. Elastanen giver fleksibilitet, så der er mulighed for at bevæge sig i dem.

Les Deux har gjort det glimrende! Et par super fede suit pants, som du vil gå i hver dag.

Bedste valg til enhver lejlighed

Les Deux - Como i grå

Lækre suit pants i grå fra Les Deux. De er flotte, og du kan både have dem på til sportssko og laksko.

Les Deux
Bedste valg til enhver lejlighed
 • Materialer, der føles behagelige at røre ved
 • Praktiske knapper på baglommerne
 • Design til alle sider

Mere om Les Deux

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Elastan/Spandex, Polyester, Viskose
 • Farve : Grå

De er gode at have på, da stoffet er 63 % polyester, 32 % viskose og 5 % elastan. Dette gør bukserne elastiske og rare at have på. De har et glat overlag, så de er behagelig at røre ved.

Du kan både bruge dem med og uden bælte, da de spændes fast øverst med knapper. Herudover har de en lynlås.

Du skal købe et par suit pants, som passer dig, og så skal du vælge et bælte mest for pynt. De skal ikke holde dine suit pants oppe, da det kan de sagtens selv klare, hvis du har købt dem i den rette størrelse.

Du har lommer i både højre og venstre side. Herudover har du også to baglommer på hver balle. Baglommerne kan du lukke med en knap, så du kan sagtens have en mindre pung i den, uden at skulle bekymre dig om at tabe dine værdigenstande.

De er stærke nok til, at du sagtens kan bruge dem til hverdagsbrug, men du kan også gemme dem til specielle lejligheder.

Performance Pants - Den perfekte tilføjelse til din garderobe

Enhver kvinde har ”den lille sorte kjole”, der passer til alle situationer og alle lejligheder – men hvad har mænd? De har denne bestseller fra Teeshoppen.dk.

Mere om Performance Pants

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : 4% elastane, 20% viscose, 76% polyester

Et par simple, sorte Performance-bukser kan styles med stort set hvad som helst, fra skovmandsskjorter til habitjakker. Det er et must-have til din garderobe, og med dette par er der virkelig gjort noget ud af de små detaljer.

Med et stilrent look som dette går du ikke galt i byen, og med simple, sorte bukser kan du matche med farver eller tilbehør, uden at det clasher. Kombinationerne er endeløse, og du kan dresse op eller ned, som du ønsker det.

Bukserne får dig til at se skarp og moderigtig ud, og med den mørke farve skal du ikke bekymre dig om at spilde – sort skjuler vores små fejl til perfektion i langt de fleste tilfælde, så du kan roligt se smart ud til fester og stadig have det sjovt!

Disse bukser er dog ikke bare smarte, men også behagelige at gå med. Med 4% elastane får du et stræk, så bukserne altid sidder lige en tand bedre – derudover er bukserne skabt af 20% viscose og 76% polyester, to materialer, der skaber en perfekt kombination til de perfekte bukser.

Så bukserne her kan blive din redning i mange tøjkriser, og du slipper endda billigt. Du kan opgradere bukserne med et designer-bælte, for at få dem til at se dyrere ud, eller gå med dem helt casual.

Shaping New Tomorrow Classic Pants Regular - Giver dig stil i enhver situation

Der er mange forskellige slags bukser, men enhver mand med respekt for sig selv har et helt grundlæggende basis-par, der kan klæde ham på til enhver lejlighed. Det kan for eksempel være denne bestseller fra Shaping New Tomorrow.

Mere om Shaping New Tomorrow Classic Pants Regular

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : 97% US Pima bomuld, 3% Lycra
 • Farve : Black

Det er helt i orden at investere i dig selv, og det gælder også dit tøj. Classic Pants Regular giver et elegant fit i klassiske herrebukser. Med chino-looket får du desuden en komfort, der tillader dig at føle dig mindst lige så afslappet og cool, som du ser ud.

Med en eminent sammensætning af bomuld og elastan får du en komfort og bevægelsesfrihed uden lige. Med særlig FreeFiberTM teknologi kan materialet strække sig efter dit behov og sikre, at du får optimal komfort og bevægelighed.

Det betyder, at du kan se cool og stilren ud i enhver situation – og hvis du får brug for at løbe eller bevæge dig, bliver det ikke noget problem. Du får en stærk og maskulin silhuet, og med over 10 forskellige farver at vælge imellem, kan du udtrykke din personlighed eller dit humør på en diskret og elegant måde.

Bukserne kan altid styles, som du ønsker det, for at få et bestemt udtryk frem. Hvis du vil fremstå mere afslappet, kan du rulle buksebenene op, og hvis du skal til fest, kan du sagtens pynte dem med et bælte eller matchene tilbehør.

Bukserne skal max vaskes ved 30 C eller koldt vand med vrangen ud. Det er også muligt at få bukserne i slim-fit.

Only & Sons Mark Chinos - Bukser til enhver lejlighed

Disse flotte bukser fra Chino passer til enhver given lejlighed med sit klassiske, stilrene look. Med et regular fit og sit simple farveudvalg er der ikke noget larmende eller prangende over dem, og du kan fremstå som en flot og elegant gentleman i enhver situation.

Mere om Only & Sons Mark Chinos

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : 64% viscose, 31% polyester, 5% elastane

Bukserne har et stræk, så du får den flottest mulige form, og med både for- og baglommer, samt lynlåslukning, har disse bukser alt, du har behov for.

De elegante bukser går godt med skjorter såvel som T-shirts og strik, og du kan altid opgradere bukserne ved at tilføje et bælte eller accessoires.

Idet bukserne kommer i mere afdæmpede, jordnære farver i toner af grå og sort, er det pænt at style dem med mere sarte farver for at opnå et elegant, gentlemanagtig udseende.

Bukserne er lavet med 5% elastane, hvilket giver dig et behageligt træk. På den måde bliver bukserne mere behagelige at have på, og du kan føle dig så godt tilpas som muligt uanset hvor du er.

Takket være deres komfort og mange styling-muligheder, er bukserne passende til at fra fester til bryllupper. Da de kan vaskes på højst 30 grader og stryges på lav temperatur, kan bukserne tåle at blive lidt beskidte eller få spildt på sig, uden at du ydmyger dig selv. Du vil kunne fremstå som en modekyndig og stilren ung mand, blot ved hjælp af et par simple, behagelige bukser.

Opsummering

Her fik du så de bedste suit pants på markedet i Danmark. De fås selvfølgelig i mange forskellige farver, så du kan finde lige præcis den farve der matcher dine skjorter.

Hvis du kan lide vores test-guide af diverse produkter, kan du med fordel læse mere om tabletsel løbehjul og køleskabe lige her.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Performance pants

Craghoppers Mens Bardsey Twill Corduroy Trousers

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme