Suit Pants – find det bedste par til dig!

Flere og flere går i suit pants, også kaldet jakkesætsbukser, og parer dem med en t-shirt eller en sweatshirt.

Det er især blevet moderne at hoppe i et par suit pants der er ekstremt fleksible og dermed behagelige at have på. Med et højt indhold af elastane eller lycra, har mange modeller stretch og de føles ligeså behagelige som joggingbukser. De er tilgengæld langt pænere end joggingbukser!

Komforten er i top og du ser samtidig skarp ud til hvad end du skal foretage dig. Det er blot en af grundende til at du skal læse med her.

Find lige det par der passer dig i denne test-guide. Hop med på bølgen! Den er kommet for at blive.


Shaping New Tomorrow – Pico Black

Shaping New Tomorrow med deres Pico Suit Pants. Kendt fra Løvens Hule.

Shaping New Tommorow er en ny aktør på det danske tøjmarked. De er især kendt for at have været med i Løvens Hule, hvor de modtog ekstremt meget ros for deres trøjer og bukser.

Buksen er elegant, med ekstremt stræk og luksuriøs komfort. Designet i Danmark med luksus-materialer fra Portugal. Buksen består af 96% virgin uld, som er karakteriseret ved at være uld i sin reneste form, ubrugt og ikke trevlet. Derfor fremkommer bukserne robust og slidstærke. Derudover har det egenskaber, som gør materialet lugt- og fletfri samt semi-vandafvisende. Ydermere består buksen af 4% lycra, som er en ekstremt fleksibel tråd.

Modellen fås i mange forskellige farver, så du altid kan kombinere med din yndlings t-shirt/skjorte eller jakke. Buksen er af formen der hedder tapered fit, som er lidt bredere end en slim fit.

Alt i alt får du en super flot suit pant, som du kan have på til ALLE lejligheder grundet buksens fleksibilitet.

Et super godt køb, til en pris som er absolut fair ift. at det er suit pants.

Detaljer:

 • Stretch for maksimal komfort
 • Elegant snit
 • Klassisk hook lukning
 • 2 skrå forlommer
 • 2 baglommer med knap
 • Dansk design – håndlavet i Portugal

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Les Deux – Suit Pants Como

De utroligt populære suit pants fra Les Deux

Det bedste par suit pants i denne test-guide. Uden tvivl!

Danske Les Deux har formået lave et par suit pants som både sidder- og føles godt. Derfor er de ekstremt populære blandt både yngre og ældre danskere.

Buksen er en af de dyrere i test-guiden, hvor man får hvad man betaler for. Et super lækkert par suit pants, der er utroligt fleksible. Pasformen er ekstremt god og er slim fit, den sidder ikke for tæt og heller for løst.

Fodvidden er smal, som er med til at give dem den smalle look, som er ekstremt populært blandt alle former for bukser til mænd. Du slipper altså for, at dine bukser skraber gulvet/jorden og bliver beskidte.

Materialet er 63% polyester, 32% viskose og 5% elastane. Som giver et par bløde suit pants, der er dejlige at have på. Elastanen giver fleksibilitet, så der er mulighed for at bevæge sig i dem.

Les Deux har gjort det glimrende! Et par super fede suit pants, som du vil gå i hver dag.

Detaljer:

 • Slim-fit
 • Stretch for maksimal komfort
 • 2 sidelommer
 • 2 knaplukninger i livet
 • 2 baglommer med knaplukning
 • Opsmøg i foden

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Les Deux – Como i grå

Lækre suit pants i grå fra Les Deux. De er flotte, og du kan både have dem på til sportssko og laksko. 

De er gode at have på, da stoffet er 63 % polyester, 32 % viskose og 5 % elastan. Dette gør bukserne elastiske og rare at have på. De har et glat overlag, så de er behagelig at røre ved.

Du kan både bruge dem med og uden bælte, da de spændes fast øverst med knapper. Herudover har de en lynlås.

Du skal købe et par suit pants, som passer dig, og så skal du vælge et bælte mest for pynt. De skal ikke holde dine suit pants oppe, da det kan de sagtens selv klare, hvis du har købt dem i den rette størrelse. 

Du har lommer i både højre og venstre side. Herudover har du også to baglommer på hver balle. Baglommerne kan du lukke med en knap, så du kan sagtens have en mindre pung i den, uden at skulle bekymre dig om at tabe dine værdigenstande.

De er stærke nok til, at du sagtens kan bruge dem til hverdagsbrug, men du kan også gemme dem til specielle lejligheder.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Performance Pants – Den perfekte tilføjelse til din garderobe

Performance Pants

Enhver kvinde har ”den lille sorte kjole”, der passer til alle situationer og alle lejligheder – men hvad har mænd? De har denne bestseller fra Teeshoppen.dk.

Et par simple, sorte Performance-bukser kan styles med stort set hvad som helst, fra skovmandsskjorter til habitjakker. Det er et must-have til din garderobe, og med dette par er der virkelig gjort noget ud af de små detaljer.

Med et stilrent look som dette går du ikke galt i byen, og med simple, sorte bukser kan du matche med farver eller tilbehør, uden at det clasher. Kombinationerne er endeløse, og du kan dresse op eller ned, som du ønsker det.

Bukserne får dig til at se skarp og moderigtig ud, og med den mørke farve skal du ikke bekymre dig om at spilde – sort skjuler vores små fejl til perfektion i langt de fleste tilfælde, så du kan roligt se smart ud til fester og stadig have det sjovt!

Disse bukser er dog ikke bare smarte, men også behagelige at gå med. Med 4% elastane får du et stræk, så bukserne altid sidder lige en tand bedre – derudover er bukserne skabt af 20% viscose og 76% polyester, to materialer, der skaber en perfekt kombination til de perfekte bukser.

Så bukserne her kan blive din redning i mange tøjkriser, og du slipper endda billigt. Du kan opgradere bukserne med et designer-bælte, for at få dem til at se dyrere ud, eller gå med dem helt casual.

Detaljer

 • 4% elastane
 • 20% viscose
 • 76% polyester

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Shaping New Tomorrow Classic Pants Regular – Giver dig stil i enhver situation

Shaping New Tomorrow Classic Pants Regular

Der er mange forskellige slags bukser, men enhver mand med respekt for sig selv har et helt grundlæggende basis-par, der kan klæde ham på til enhver lejlighed. Det kan for eksempel være denne bestseller fra Shaping New Tomorrow.

Det er helt i orden at investere i dig selv, og det gælder også dit tøj. Classic Pants Regular giver et elegant fit i klassiske herrebukser. Med chino-looket får du desuden en komfort, der tillader dig at føle dig mindst lige så afslappet og cool, som du ser ud.

Med en eminent sammensætning af bomuld og elastan får du en komfort og bevægelsesfrihed uden lige. Med særlig FreeFiberTM teknologi kan materialet strække sig efter dit behov og sikre, at du får optimal komfort og bevægelighed.

Det betyder, at du kan se cool og stilren ud i enhver situation – og hvis du får brug for at løbe eller bevæge dig, bliver det ikke noget problem. Du får en stærk og maskulin silhuet, og med over 10 forskellige farver at vælge imellem, kan du udtrykke din personlighed eller dit humør på en diskret og elegant måde.

Bukserne kan altid styles, som du ønsker det, for at få et bestemt udtryk frem. Hvis du vil fremstå mere afslappet, kan du rulle buksebenene op, og hvis du skal til fest, kan du sagtens pynte dem med et bælte eller matchene tilbehør.

Bukserne skal max vaskes ved 30 C eller koldt vand med vrangen ud. Det er også muligt at få bukserne i slim-fit.

Detaljer

 • 97% US Pima bomuld
 • 3% Lycra

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Only & Sons Mark Chinos – Bukser til enhver lejlighed

Only & Sons Mark Chinos

Disse flotte bukser fra Chino passer til enhver given lejlighed med sit klassiske, stilrene look. Med et regular fit og sit simple farveudvalg er der ikke noget larmende eller prangende over dem, og du kan fremstå som en flot og elegant gentleman i enhver situation.

Bukserne har et stræk, så du får den flottest mulige form, og med både for- og baglommer, samt lynlåslukning, har disse bukser alt, du har behov for.

De elegante bukser går godt med skjorter såvel som T-shirts og strik, og du kan altid opgradere bukserne ved at tilføje et bælte eller accessoires. Idet bukserne kommer i mere afdæmpede, jordnære farver i toner af grå og sort, er det pænt at style dem med mere sarte farver for at opnå et elegant, gentlemanagtig udseende.

Bukserne er lavet med 5% elastane, hvilket giver dig et behageligt træk. På den måde bliver bukserne mere behagelige at have på, og du kan føle dig så godt tilpas som muligt uanset hvor du er.

Takket være deres komfort og mange styling-muligheder, er bukserne passende til at fra fester til bryllupper. Da de kan vaskes på højst 30 grader og stryges på lav temperatur, kan bukserne tåle at blive lidt beskidte eller få spildt på sig, uden at du ydmyger dig selv. Du vil kunne fremstå som en modekyndig og stilren ung mand, blot ved hjælp af et par simple, behagelige bukser.

Bukserne er en bestseller model hos Stylepit.dk.

Detaljer

 • 64% viscose
 • 31% polyester
 • 5% elastane

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Only & Sons – Performance pants

Only & Sons Performance Pants
Ekstremt fleksible suit pants fra Only & Sons. Komfort og stil behøver ikke være 2 forskellige verdener.

Der findes mange former for suit pants. I dette tilfælde har vi kig på et par fra Only & Sons, som også er et dansk brand (en af Bestsellers mærker).

Dette par er noget billigere end ovenstående, men stadig meget elegante og pæne.

Hvis du ønsker dig et elegant herrelook, så er disse busker det helt rigtige valg til dig. Bukserne kan bruges til formelle sammenkomster, samt mindre formelle sammenkomster som fx familiefest eller bare til hverdag.

Især denne buks er fleksibel, elastanen er ekstremt smidig og kan strække sig meget. Der findes videoer på nettet af folk der dyrker parkour i ført sig disse bukser.

Buksen er lavet af 4% elastane som giver strækket og fleksibiliteten, 20% viscose og 76% polyester. Buksen er altså ikke lige så blød som ovenstående, dog er den meget billigere.

Et par super gode suit pants som er meget billige.

Detaljer:

 • Stretch for maksimal komfort
 • Elegant snit
 • Klassisk hook lukning
 • 2 skrå forlommer
 • 2 baglommer med knap

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Craghoppers Mens Bardsey Twill Corduroy Trousers

Craghoppers Mens Bardsey Twill Corduroy Trousers

Disse flotte bukser til jakkesæt fra Craghoppers har et løst fit og sidder virkelig flot på de fleste mænd. Med disse bukser får du et par i høj kvalitet, der ikke koster ret mange penge, og dermed kan alle simpelthen være med her. 

Du kan vælge mellem bukserne i enten en flot army grøn eller en navy blå farve. Det er altså ikke et par sorte bukser, men i stedet nogle par, som sagtens kan bruges til hverdag også, når du vil se lidt godt ud og føle dig godt tilpas. 

De er lavet af 87% bomuld og 13% polyester og er dermed dejligt bløde at have på og også nemme at vaske i maskinen. Begge par vil se rigtig godt ud med en hvid skjorte og uden jakke til en helt almindelig dagligdag. 

Du får hele seks lommer med dette par bukser, hvoraf den ene er med lynlås, så du kan gemme på de allervigtigste genstande, der ikke må blive væk eller falde ud af lommen. 

Det klassiske look bliver brudt lidt af nogle chunky detaljer, som gør dette par bukser til et helt perfekt par, der kan bruges hver eneste dag.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 


Hvorfor skal du købe et par suit pants?

Suit pants bliver mere og mere almindelige i hverdagen. Og med god grund. Buksen går til alle lejligheder og giver dig mere komfort end et par jeans, samtidig med at de ser pænere ud end et par jeans.

Skoleeleverne ifører sig dem på studiet. De lidt ældre ifører sig dem på arbejdet. Og alle går med dem til mere festlige lejligheder som, familie fest, fødselsdage osv.

Så hop med på bølgen og find det par der passer dig i ovenstående tekst!

Opsummering

Her fik du så de bedste suit pants på markedet i Danmark. De fås selvfølgelig i mange forskellige farver, så du kan finde lige præcis den farve der matcher dine skjorter.

Hvis du kan lide vores test-guide af diverse produkter, kan du med fordel læse mere om tablets, el løbehjul og køleskabe lige her!

Tak fordi du ville læse med – det var en fornøjelse!

 

Denne side er anmeldt af: Liv V. Bak 10/10