Køb en tablet på afbetaling

Står du helt akut og har brug for en iPad eller en anden form for tablet, så kan det være lidt af en udfordring at købe en af en ordentig kvalitet, hvis du samtidig er i en privat finanskrise. I det tilfælde kan du vælge enten at købe en tablet, som er af en ringere kvalitet, som du så kan have, indtil din finansielle situation bliver bedre.

Du kan også vælge at købe en tablet på afbetaling i en butik, der tilbyder den betalingsform. Hvis du gør det, så får du delt det samlede beløb op i nogle mindre bidder, som kan være mere overkommelige for dig at betale af på hver måned. Det er der flere fordele ved. En af dem er, at du kan få din nye tablet med det samme.

I den følgende oversigt kan du se nogle eksempler på webshops, der alle sammen tilbyder tablets på afbetaling. Sådan en afbetalingsordning kan være skruet lidt forskelligt sammen. Du bør være særligt opmærksom på sådan noget som gebyrer og renter, hvis du laver en afbetalingsaftale. I de nævnte eksempler kan du sammenligne deres respektive vilkår i forbindelse med en afbetalingsaftale.

Find en tablet på afbetaling hos Proshop

Samsung Galaxy Tab S6 128GB - Proshop

Proshop er en enormt alsidig og meget stor webshop med et stort og blandet varesortiment. Her kan du købe et væld af varer i alle mulige kategorier. Du kan også finde en tablet i en ordentlig kvalitet i deres it-afdeling. 

Når du handler hos Proshop, så har du forskellige muligheder for finansiering. En af mulighederne er at købe en god tablet på afbetaling.

Mulighed for køb af tablet hos Proshop

Det er muligt at købe en god tablet på afbetaling i denne shop. Det foregår som en finansiering, som Proshop har i samarbejde med Basisbank. Hvis du vælger denne form for finansiering, så vil det foregå på følgende vilkår:

 • Oprettelsesgebyr: 10 %
 • ÅOP: 11,6 %
 • Månedligt gebyr: 15 kr.
 • Rente: 0 %

Vær opmærksom på de vilkår, der gælder for det konkrete køb. Det kan variere i forhold til beløbets størrelse. Du kan også forvente, at der løber renter på, hvis du forsømmer dine afdrag. Det bør du altid undgå.

Finansier dine nye tablet hos Coolshop

Lenovo - M10 FHD Plus - Coolshop

Coolshop er en webshop med et meget stort og meget alsidigt udvalg. Du kan finde alt muligt imellem himmel og jord i denne butik, som gør særligt meget ud af at give sine kunder nogle særdeles favorable tilbud på nogle varer i en god kvalitet.

Når du shopper hos Coolshop, er der flere forskellige betalingsmuligheder. En af dem er en afbetalingsordning.

Mulighed for køb af tablet hos Coolshop

Når du vælger at købe din tablet på afbetaling hos Coolshop, så foregår det gennem firmaet ViaBill. Det er et eksternt finansieringsfirma, som netop tilbyder afbetalingsordninger i diverse online butikker. Køber du for under 2.000 kr. så er det helt gratis. Overstiger beløbet 2.000 kr. så koster det et gebyr, og det kan også komme til at koste nogle renter, hvis du ikke overholder dine forpligtelser.

Køb en tablet hos L’EASY

Apple iPad Pro 12.9 Wi-Fi 256 GB space grey - Leasy

L’EASY er et firma, der har eksisteret i årtier. De slog i begyndelsen igennem som et udlejningsfirma, der gjorde det muligt for kunder at leje diverse hvidevarer og elektronik i stedet for at købe det. Dermed kunne flere kunder få adgang til ting, som de ellers ikke havde råd til.

I deres nuværende webshop kan du stadig leje ting, men du kan også købe dem. Der er forskellige måder at finansiere et køb på, og en af de måder er at købe for eksempel en tablet på afbetaling.

Mulighed for køb af tablet hos L’EASY

Det er muligt at købe en tablet på afbetaling hos L’EASY. Dog må du ikke være registreret i RKI, du skal være fyldt 21 år og din generelle økonomi bliver tjekket, for at du kan få mulighed for at benytte dig af denne mulighed. Der betales via firmaet HomeBanking, som har et samarbejde med L’EASY.

Følgende vilkår gælder:

 • Du skal være fyldt 21 år
 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Din økonomiske situation bliver tjekket
 • Renter og ÅOP afhænger af, hvor mange måneder der går, inden beløbet er betalt ud
 • Renter ved 62 måneder: 26,08 % og ÅOP på 33,31 %
 • Renter ved 36 måneder: 0%, ÅOP på 0 %

Køb af tablet på afbetaling hos Computersalg

Apple 12.9-inch iPad Pro Wi-Fi + Cellular - CS

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Computersalg er et online stormagasin, som forhandler diverse varer inden for elektronik, men også alle mulige andre varer inden for flere andre kategorier. Du kan foretage mange af dine online indkøb her, og det er vældig praktisk at have mange varegrupper samlet på et sted, når du skal shoppe. 

I forhold til betalingsformer så er der flere forskellige at vælge imellem hos computersalg.dk. En af måderne er at få lavet en afbetalingsordning.

Mulighed for køb af tablet på afbetaling

Hos Computersalg kan du få lavet en afbetalingsaftale via låneudbyderen SparExpres. Gå ind på deres hjemmeside for at læse mere om deres forskellige lånemuligheder og vilkår for tilbagebetaling.

Følgende vilkår gælder for en 60 måneders tilbagebetalingsperiode:

  • Årlig variabel debitorrente: 22,56 %
  • ÅOP: 32,7 %
  • Procentsatserne ændrer sig ved ændring af tilbagebetalingsperiodens længde
  • Du bliver kreditvurderet

Finansiering af tablet hos CDON

HUAWEI T5 - CDON

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

CDON kalder sig selv for Nordens største varehus – og der skal nok være noget om snakken, for de forhandler virkelig et helt enormt stort antal varer inden for alverdens kategorier. Her kan du finde alt mellem himmel og jord, og det er super praktisk at have alt samlet i den samme shop. Så kan du nøjes med at handle et sted.

Du kan gøre brug af flere forskellige betalingsormer, når du handler hos CDON. Du kan blandt andet købe din nye tablet på afbetaling, hvis det er den mest attraktive finansiering for dig.

Mulighed for køb af tablet på afbetaling

Når du skal til at betale af på dit køb, bliver du foreslået forskellige betalingsformer. Herunder afbetaling. Priserne for at købe på afbetaling afhænger af, hvor længe du er om at betale beløbet ud. CDON kører med noget, de kalder Qliro Delbetaling. Med den kan du dele betalingen op i flere mindre bidder.

Disse vilkår er gældende:

 • Betalingsperiode: 6-36 måneder
 • Oprettelsesgebyr: 0-495 kr.
 • Administrationsgebyr: 39 kr.
 • Årlig rente: 0-22,70 kr.
 • Effektiv rente: 23,45 %-35,41 %

Køb en tablet på afbetaling trods RKI

Skal du have finansieret dit køb trods RKI, så kan det være meget svært at få lavet sådan en aftale. Det er altid mest fornuftigt at få betalt det skyldige beløb hos RKI, så du kan blive slettet fra RKI. 

Er det ikke umiddelbart en mulighed, så kan det alligevel være muligt at købe på afbetaling. Læs i den pågældende webshops betalingsvilkår, om det er en mulighed.

Hvis du finansierer et større køb på den måde, så er det helt afgørende, at du sikrer dig, at der er plads nok i din økonomi til, at du kan passe de månedlige afdrag, som følger med sådan en betalingsform. Er dit budget for stramt til det, så bør du ubetinget vente, til du får mere luft i dit budget.

Betalingsaftaler skal altid overholdes

Når du har købt din nye tablet på afbetaling, så er det super vigtigt, at du overholder den aftale om tilbagebetaling, som du har indgået. Sæt dig derfor ikke strammere i det, end du kan i forhold til din økonomi. 

Så kan det godt være, at det tager lang tid for dig at betale beløbet tilbage, og at der løber pænt mange renter på, men så kan du i det mindre klare afdragene. Desuden er det din eneste mulighed for at købe den tablet, som du gerne vil have. 

Hvis du ikke er i stand til at betale de månedlige afdrag, så vil det blive endnu dyrere for dig på sigt. Det gør det, fordi der vil løbe yderligere renter på. Det bør du undgå.

Sørg for at overholde betalingerne, og sæt pris på din nye tablet. Det er altid en fornøjelse at have et produkt af en ordentlig kvalitet.

Denne side er anmeldt af: Kristine M. Schultz Rating 10/10