Test-oversigt: Trommesæt
Her er de 12 bedste begynder trommesæt til børn og voksne

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

42 Produkter analyseret
12 Bedste valgt
UDARBEJDET AF EKSPERTER Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Når du begynder til musik, er det vigtigt at starte med en udgave af et instrument, som matcher dit niveau. Særligt når det kommer til at begynde på trommer, er det mest optimalt at vælge en begynder model, der er mere simpel og enkel i sin opbygning.

Du får de bedste udviklingsmuligheder som nybegynder med et instrument, som er designet og skabt til det første stadie. Hvilken model af begynder trommesæt du er til, afhænger blandt andet af dine musikalske ambitioner og dine behov i forhold til transport og plads i studie eller derhjemme.

Herunder finder du de 10 bedste begynder trommesæt til børn og voksne.

Redaktionens anbefalinger

Testvinder

YAMAHA Rydeen Studio (Silver Glitter)

 • YAMAHA Rydeen Studio anmeldes med 4,5/5 stjerner af kunderne hos SoundStoreXL.dk.

Det bedste begynder trommesæt er ét, der giver dig alt det nødvendige tilbehør, den højeste kvalitet og de bedste lyde. YAMAHA Rydeen Studio er det perfekt sæt til dig, der vil have et komplet kvalitetssæt til en konkurrencedygtig pris.

Bedste pris: (Produktet er udgået) hos (Produktet er udgået)

Gå til forhandler

Mere om YAMAHA Rydeen Studio (Silver Glitter)

Der er flere parametre, du skal forholde dig til, når der skal købes begynder trommesæt. For det skal du vælge et mærke, som producerer instrumenter i høj kvalitet, og derudover skal du være opmærksom på omfanget af udstyr og tilbehør til trommesættet.

Går du efter YAMAHA, kan du være sikker på at få slagtøj i højeste materialekvalitet. Den anerkendte producent har igennem flere årtier designet og udviklet instrumenter til både nybegyndere og etablerede, professionelle musikere.

SPECIFIKATIONER

 • Masser af tilbehør og udstyr
 • Stor værdi for pengene
 • Bedste valg til dig som begynder med sans for kvalitet
 • Kan anvendes i flere år
 • Konkurrencedygtig pris

Dette Rydeen Studio sæt henvender sig til dig, der går op i stil, lyd og musikalsk performance. Begynder sættet er det kvalitetsbevidste valg, når du vil have trommer, der skal give de mest alsidige lydkombinationer. Du får både stativer, stortrommepedal, 5 trommer, crash bækken, ride bækken og Hi-hat. Dette er alt, hvad du som både nybegynder og øvet trommeslager har brug for.

Sættet er ideelt til både undervisning og spil i band.

Med et velspillende trommesæt kan du kaste dig ud i en verden af slagtøjsteknikker i mange år frem. Du kan få glæde af dit YAMAHA Rydeen Studio sæt både i begynderfasen, og når du bliver øvet.

Se priser og tilbud på YAMAHA Rydeen Studio (Silver Glitter)


Alesis Nitro Mesh Kit - Det perfekte trommesæt til nybegynderen

 • 4 ud af 5 stjerner hos musikeksperterne fra MusicRadar
 • 4,6 ud af 5 stjerner fra forbrugerne hos Amazon
 • God i test hos magasoinet MakingMusicPro

Et perfekt trommesæt til nybegynderen, som vil kaste sig ud i avancerede trommesoloer. Sættet har får gode anmeldelser på blandt andet Amazon – hele 4,6 ud af 5 stjerner fra over 3000 brugere. Det bliver især rost for den gode kvalitet i forhold til prisen. For få penge får du en realistisk og fordybende spiloplevelse.

Bedste pris: 2.974,00 hos Proshop.dk

Gå til forhandler

Mere om Alesis Nitro Mesh Kit

Helt specifikt bliver sættet også rost for sine smarte og funktionelle mesh-puder, som er yderst holdbare og meget støjsvage, hvis du ønsker at holde larmen en smule nede. Derudover får du en masse indbygget lyde med i købet, som gør hele spiloplevelsen væsentlig sjovere.

Med dette sæt er du garanteret utrolig mange timers underholdning, og du vil uden tvivl ikke kunne lægge trommestikkerne fra dig igen, når du først er startet.

SPECIFIKATIONER

 • USB MIDI-forbindelse/MIDI In- and Out-stik
 • Hovedtelefonstik
 • Stereo AUX-indgang
 • Inkluderet: trommestikker, stativ, tromlenøgle, strømforsyning og tilslutningskabler

Går du med en lille Lars Ulrich i maven? Så er det nu du skal slå til og købe dette trommesæt hjem til matriklen. Hvis du ikke selv ønsker at blive den næste store trommeslager, vil den uden tvivl også skabe glæde hos for eksempel dine børn.

Der er tale om et komplet 8-delt, elektronisk trommesæt, som er anbefalet af mange amatør-trommeslagere. Det er især på baggrund af dens naturlige følelse og hurtige respons, som gør dette sæt til et af de gode på markedet.

I sættet er der inkluderet alt, du har brug for – altså et komplet trommesæt. Med både hi-hat pedal og kickpedal samt et holdbart 4-stolps aluminiumstativ. Derudover er alle kabler, strømforsyning samt trommenøgle inkluderet, hvilket gør det utrolig nemt og hurtigt at komme i gang med at tromme.

Trommesættet indeholder et modul med hundredvis af percussionlyde, 40 forskellige sæt og 60 indbyggede afspilningsspor. Den baggrundbelyste LCD-skærm gør navigationen utrolig nem og meget brugervenlig. Derudover er der også tilkoblet en avanceret sequencer og en performance-optager.

Et fint trommesæt til en forholdsvis lav pris, hvor alle kan være med. For pengene får du et godt trommesæt, som byder på mange smarte features.

Sættet henvender sig primært til nybegynderen, som dog stadig gerne vil have noget godt og avanceret udstyr. Den beskedne pris gør det til et meget attraktiv sæt.

Designmæssigt scorer sættet også nogle væsentlige point – den står flot og elegant i sin sorte, matte farve, som er gennemtrængende på hele sættet.

Alesis-brandet er kendt for at levere meget værdi for pengene, og dette er Nitro Mesh-sættet også et supergodt eksempel på. Bestemt et køb, der er pengene værd.

Se priser og tilbud på Alesis Nitro Mesh Kit


Gretsch Energy - Kvalitet og god holdbarhed

 • Anbefalet hos trommeeksperterne hos DrumMagazine
 • Anbefalet hos DrumCenterNH
 • 4 ud af 5 stjerner hos det tyske magasin Bondeo

Her er der tale om et komplet begynder-trommesæt i høj kvalitet, der simpelthen har alt, hvad du behøver for at komme i gang med din nye hobby, som du kan imponere både venner og familie med. Sættet fungerer upåklageligt lydmæssigt.

Bedste pris: (Produktet er udgået) hos (Produktet er udgået)

Gå til forhandler

Mere om Gretsch Energy

Sættet er hurtigt at opstille, så du straks kan begynde på at spille dine yndlingshits. Samtidig giver trommesættet en yderst god lyd i lokalet, som er imponerende, når man sammenligner med dens forholdsvis lave pris.

Dette smarte sæt har en hardware-pakke bestående af stortrommepedal, hihat-stativ, 2 gange bækkenstativer, lilletrommestativ og trommestol.

SPECIFIKATIONER

 • Inklusiv Paiste 101 bækkenpakke: 14″ hihat, 16″ crash og 20″ ridebækken.
 • Inklusiv komplet hardwarepakke
 • Størrelser: 10×7″, 12×8″, 14×14″, 20×16″ og 14×5,5″

Det fungerer til de fleste musiktyper og genrer. Så uanset, om du er mest til rock’n’roll eller jazz, er det altså bare at kaste sig ud i projektet med dette Gretsch Energy trommesæt.

Sættet kommer i populære standardstørrelser, som for eksempel med en dyb 22 ″ bastromme; 10 ″ og 12 ″ monterede toms; en 16 ″ etage tom og en matchende 14 ″ træ-snare.

Det er også robust, og du kan have det stående mange år ud i fremtiden. Hvis du vælger at gå med dette trommesæt, er du altså garanteret rigtig godt udstyr. Så det eneste, der skal til, før du bliver den næste store trommeslager er tålmodighed og øvelse. For der er ikke én eneste finger at sætte på udstyret.

Med hele fem tromler, godt hardware og inkluderede bækkener får du det hele, hvis du klikker dette produkt hjem – og ovenikøbet til ret billige penge. Det er dog værd at bemærke, at der ikke er tale om et professionelt sæt, men et sæt til nybegynderen.

Du kan dog beholde sættet i mange år, også selvom du hurtigt bliver fortrolig med trommestikkerne og snart kan kalde dig professionel. Der er nemlig tale om et trommesæt i yderst god kvalitet af både trommer og hardware.

Gretsch-mærket har eksisteret i mere end 130 år og er velkendt for deres gode lyd. Det amerikanske mærke har et godt ry både udenfor- og i musikbranchen. Og det er også tilfældet med dette skønne trommesæt, som har en exceptionel god lyd, der ikke er til at tage fejl af.

Trommesættet har en meget konkurrencedygtig pris, hvor kun de færreste på markedet kan være med.

Se priser og tilbud på Gretsch Energy


Bedst til prisen

George Hennesey SP525T

 • Det kåres med 5/5 stjerner hos DanGuitar.dk for sin alsidighed.

Du behøver ikke investere i det dyreste begynder trommesæt, når du vil godt i gang med rytmer og grooves. Med denne kvalitetsmodel fra George Hennesey kan du få de bedste erfaringer med teknik og trommesoloer. Det er det rette valg for dig, der vil have et full size trommesæt til den skarpeste pris.

Bedste pris: 2.299,00 hos Danguitar.dk

Gå til forhandler

Mere om George Hennesey SP525T

George Hennesey er et populært brand indenfor slagtøj. Producenten fremstiller kvalitetsudstyr og tilbehør til både erfarne og nybegyndere. SP525T er det ideelle begyndersæt, der giver den funktionalitet og de gode lyde, der skal til for at udvikle sig til at blive en dygtig trommeslager.

George Hennesey SP525T er et komplet begynder trommesæt, hvor du både får 5 trommer, Hi-hat, pedaler, stativ, bækken, trommestikker og en komfortabel, justerbar stol.

SPECIFIKATIONER

 • Solidt sæt bestående af 5 trommer, Hi-hat og bækken
 • Der medfølger alle nødvendige stativer samt trommenøgle
 • Pedaler, stikker og stol følger med
 • Komplet sæt til nybegynderen og dig med høje ambitioner
 • Flot, sort finish

Et full size trommesæt kan bruges af voksne samt børn over 10 år.

Det robust sæt holder til masser af års øvesessioner. Det kan bruges til både band og undervisning, og med de mange lydkombinationer kan du bruge George Hennesey til at finde frem til dine favoritgenre.

Med den medfølgende trommenøgle kan du indstille både stativer og bækkener i den højde, som passer til dig.

George Hennesey er begynder trommesættet, som du kan udvikle dig både musikalsk og teknisk med.

Se priser og tilbud på George Hennesey SP525T


TAMA Club Jam Vintage - populær hos forbrugerne

Tama Club sættet er perfekt for dig, som vil have gode og funktionelle trommer, du kan øve dig med derhjemme, og som du kan købe til en fordelagtig pris. Sættet anmeldes med 4/5 stjerner hos SoundStoreXL.dk for det pålidelige design og lange holdbarhed.

Bedste pris: (Produktet er udgået) hos (Produktet er udgået)

Gå til forhandler

Mere om TAMA Club Jam Vintage

Der er forskel på vores ambitioner og ønsker med musikudøvelse. Mens nogle drømmer om koncerter og bands, har andre ønsker om at bruge et instrument som en afslappende fritidsinteresse. Du behøver ikke have koncertdrømme for at få en masse ud af et trommesæt.

Dette sæt fra TAMA er det ideelle valg, når du vil prøver kræfter med grooves og trommesoloer uden at investere mange penge i dit instrument.

SPECIFIKATIONER

 • Funktionelt og vellydende sæt
 • Kan bruges til afslappende jam sammen med musikalske venner
 • God pris og solid kvalitet
 • Ideelt valg for dig der ønsker at gøre trommer til en hobby
 • Charmerende vintage design

Det charmerende vintage design kan skabe masser af stil derhjemme eller i øvelokalet. Looket er gennemført med de elegante træreifer på stortrommen.

Se priser og tilbud på TAMA Club Jam Vintage


Gretsch Catalina Club (Blue Satin Flame) Limited Edition - Bedste valg for dig med musikalske ambitioner

 • Dette stilfulde sæt fra Gretsch Catalina Club kåres med 4/5 stjerner hos SoundStoreXL.dk.

Til dig der går med høje ambitioner om trommespil, er der brug for et sæt, der giver dig de bedste udviklingsmuligheder. Det er det rette sæt for dig, som vil have et professionelt begynder trommesæt, som både er nemt at gå til, og som giver dig mulighed for at udvikle dig i mange år frem.

Bedste pris: (Produktet er udgået) hos (Produktet er udgået)

Gå til forhandler

Mere om Gretsch Catalina Club (Blue Satin Flame) Limited Edition

Det bedste begynder trommesæt indeholder stor- og lilletromme. Når du har høje ambitioner, skal du vælge et sæt, som du løbende kan udvide med bækkener og stativer. Gretsch Cataline Club trommesættet er den perfekte begyndermodel for dig, når du vil blive ved med at udvikle din teknik.

Sættet indeholder trommer i bedste kvalitet, og med tiden kan du supplere med bækkener, så du får et større repertoire for lyde og grooves.

SPECIFIKATIONER

 • Indeholder 4 trommer
 • Kan udvides med bækkener og flere stativer
 • Høj kvalitet og vellydende trommer
 • Skarp pris på ”Blue Silver Flame”

Det er et fornuftigt valg at investere i et begynder trommesæt af høj kvalitet fra starten af, når du ønsker at gøre slagspil til en del af dit liv i fremtiden. Du slipper for at skulle ud at købe nyt sæt, når du er blevet tilpas erfaren og øvet til, at du har brug for trommer i mere professionel kvalitet.

Gretsch Catalina Club er designet i en flot, blå nuance, der vil bringe stil i hjemmet i mange år frem. ”Blue Satin Flame” forbindes ofte med at ligge i den dyre ende af prisskalaen. Med denne limited edition udgave kan du spare penge på dit køb og få et sæt med 4 trommer i bedste kvalitet.

Se priser og tilbud på Gretsch Catalina Club (Blue Satin Flame) Limited Edition


Testkilder 

https://www.schoolofrock.com/resources/drums/buying-guide-how-to-buy-your-first-drum-set

Denne testanmelde af de 10 bedste, begynder trommesæt til børn og voksne er lavet ud fra anbefalinger fra onlineportalen SchoolOfRock.com.

I deres vejledning gennemgås de punkter, som du skal være opmærksom på og forholde dig til, når de første trommer til dig selv eller dit barn skal købes.

Disse punkter drejer sig om:

 • Omfang af trommer eller pads
 • Behov for udstyr og tilbehør
 • Type af trommesæt (begyndertrommer til barn eller voksen?)
 • Personlige ønsker og behov
 • Ambitioner for musikalsk og teknisk udvikling

Samtlige punkter vil influere på prisen. Der findes begynder trommesæt til enhver udøver uanset ambitioner, alder og erfaring med trommeteknik. Når du skal vælge det rette sæt, skal du gøre dig overvejelser over, hvor mange trommer og bækkener du har brug for. Dette valg kan hænge sammen med dine ambitioner.

Vil du have flest lydkombinationer at arbejde med, skal du vælge et begynder trommesæt med både stor- og lilletromme, pedal samt bækkener (herunder Hi-hat).

Du kan finde flere kvalitetssæt, som indeholder komplet udstyr. Her får du både trommer, bækkener, stikker og stol. Det kan være det økonomisk fornuftige valg, når du har planer om at gøre trommerne til en del af din livsstil og hobby i fremtiden.

Hvad skal man vælge i forhold til type af trommesæt?

Trommer opdeles i 2 overordnede kategorier – hhv. akustiske (de ”ægte”, store trommer) samt de elektroniske (de kompakte og funktionelle modeller med pads). Hvilken type du skal vælge, afhænger dels af dine ambitioner og dels af din plads i hjemmet. 

De elektroniske sæt er de nyeste modeller på markedet, som giver dig masser af lydkombinationer at arbejde med. Det smalle og stilrene design kan spare dig for meget plads i boligen. 

Vil du have et autentisk begynder trommesæt, skal du vælge den akustiske udgave med store trommer. Uanset om du er til akustisk eller elektronisk udgave, kan du finde trommer i bedste kvalitet, som matcher dine ønsker, behov og musikalske drømme.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Pearl Roadshow 5pc 22” US Fusion Drum Kit

Hitman HD-3

Hitman Drum1 el trommsesæt

Mapex Tornado III 22” Rock Drum Kit

Stagg 3pc 16” JUNIOR Drum Kit

BDK-1plus Full Size Starter Drum Kit + Practice Pack

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme