TV på afbetaling: Fire danske forhandleres afbetalingsbetingelser

Holder du af hyggestunder i sofaen? Omstændighederne for hyggen skal naturligvis være i orden. 

Selv den bedste film, Tv-serie eller fodboldkamp falder nemlig hårdt til jorden, hvis du ikke kan se dem på et ordentligt fjernsyn. En fladskærm koster dog som regel mange penge, og måske har du måttet vurdere, at din økonomiske situation desværre ikke retfærdiggør en udskiftning af hjemmets fladskærm. 

Er dette tilfældet, bør du overveje en alternativ finansieringsløsning. Én af de mest populære løsninger er afbetalingsaftalen. 

Lyder en afbetalingsaftale som den rette løsning for dig? Så vil du bestemt få glæde af vores lille guide. I denne artikel har vi samlet fire forskellige danske forhandlere, der alle tilbyder dig at købe dit næste TV på afbetaling. 

I hvert afsnit beskriver vi først kort selve forhandleren. Derefter gennemgår vi forhandlerens låne- og afbetalingsbetingelser og alle andre informationer, som er relevante, hvis du overvejer at købe et TV på afbetaling. Vi håber, at guiden vil hjælpe dig godt på vej til den afbetalingsaftale, som bedst dækker netop dine behov. God jagt!

Køb TV på afbetaling hos CDON.com

Set på (Produktet er udgået)

Salora SMART55LED4K-Wifi-K

CDON.com har længe været Nordens største online-baserede underholdningsbutik. Virksomheden specialiserer sig i en bred vifte af varer til hjemmet, og særligt kendes CDON.com for deres prisvenlige elektronikprodukter. 

I samarbejde med tjenesten Qliro tilbyder CDON.com dig at købe dit TV på afbetaling. Når du vælger delbetaling som betalingsmetode, accepterer du dermed at Qliro behandler dine personlige oplysninger. Du får straks herefter besked om, hvorvidt din ansøgning kan imødekommes. 

På CDON.com kan du vælge at afbetale det aftalte beløb over en periode på enten 6, 12 eller 36 måneder. Vælger du for eksempel at afbetale et beløb på 10.000 kr. over 36 måneder, vil den effektive rente ligge på 29,23%. Med en månedlig afbetaling på 402 kr., vil lånet i alt komme til at koste dig 14.488 kr. Du vil altid få besked om, hvor mange penge aftalen vil koste dig, før du godkender den. 

Til tider giver CDON.com dig desuden muligheden for at udskyde betalingen og alligevel få dit produkt med det samme. Denne betalingsløsning sker også i samarbejde med Qliro, og den er i modsætning til afbetalingsløsningen 100% rentefri. Du kan med fordel orientere dig på CDON.com for de yderligere betalingsdetaljer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Køb et TV på afbetaling hos Computersalg.dk

Set på Computersalg DK

Philips - 43

Vil du gerne have et nyt tv med det sammen, men betale senere? Det er muligt hos. Computersalg.dk. De har to muligheder for finansiering, som du kan gøre brug af. Du kan enten vælge: 

  1. Sparxpres

Eller

  1. Viabill

Du kan selv beslutte, hvilken løsning der er bedst for dig, når du har læst mere om begge finansieringsmetoder herunder.

Afbetaling gennem Viabill

Når du køber en vare på afbetaling gennem Viabill, laver du ikke en dårlig økonomisk beslutning – tværtimod.
Du skal nemlig ikke betale hverken renter eller gebyrer, når du finansierer dine køb gennem Viabill. Det er en kæmpe fordel for dig, og den rentefri finansiering gør Viabill til en attraktiv finansieringsmulighed.
Viabill betaler dit nye TV for dig, og så skal du blot afdrage til dem herefter. Tilbagebetalingen foregår på den måde, at produktets pris bliver delt op i fire lige store dele. Så betaler du til Viabill hver måned i fire måneder.
Hvis dit nye TV har kostet 4.000 kroner, betaler for 1.000 kroner til Viabill de følgende fire måneder – simpelt.
Hvis du vil anvende denne metode hos Computersalg.dk, skal du blot vælge Viabill som betalingsmulighed, når du afslutter din ordre.

Finansiering gennem Sparxpres

Hvis du synes, at en løbetid på fire måneder er for kort, er der også en anden løsning. Computersalg.dk tillader dig nemlig at ansøge om et lån hos Sparxpress direkte fra Computersalgs hjemmeside.
Derved vil lånet blive udbetalt til Computersalg, og du vil modtage dit produkt med det samme. Du har mulighed for at designe dit eget lån, og du kan opleve disse fordele: 

  • Få en attraktiv rente
  • Få en fleksibel afviklingsaftale (løbetid op til 72 måneder)
  • Slip for udbetaling eller pant

Kreditomkostninger, hvis du køber et tv til 5.000 kroner, vil være 1.228 kroner, hvis du bruger 24 måneder på at afbetale lånet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Find et fjernsyn på afbetaling Leasy.dk

Sony 4K Smart TV 65" KD65XG9505BAEP

Leasy.dk forhandler alle former for elektronik til hjemmet. Siden specialiserer sig i kvalitetsprodukter og har siden startet udmærket sig ved deres kundeservicepolitik. Når du bestiller hos leasy.dk bliver dine varer både leveret og installeret til lavpris. 

Som mange andre online-baserede elektronikforhandlere tilbyder leasy.dk dig at vælge mellem forskellige betalingsmetoder. Én af metoderne er afbetalingsaftalen, og den udbydes i samarbejde med HomeBanking. Du fastsætter helt selv aftalens løbetid. 

Hvis du for eksempel vælger at købe en fladskærm på afbetaling, der koster 4.799 kr. eksklusive levering og installering, kan du gøre det over en løbetid på 36 måneder. Med en månedlig ydelse på 156 kr., vil du sammenlagt skulle tilbagebetale et beløb på 5.594 kr. Derved vil dine kreditomkostninger ligge på i alt 795 kr., og leasy.dk har altså én af de billigere afbetalingsløsninger på markedet. 

Hvis økonomien er særligt stram i en periode, er der desuden hjælp at hente hos denne forhandler. Har du ikke pengene til den månedlige opkrævning, som du gik med til, da du købte dit TV på afbetaling, kan du nemlig låne beløbet hos leasy.dk.

 

Fladskærm på afbetaling – find den hos Proshop.dk

Set på (Produktet er udgået)

Samsung 55" Flat Panel TV UE55RU7179U 7 Series - 55@ LED TV - LED - 4K -

Proshop.dk startede i 1990’erne som en detailbutik, der udelukkende forhandlede IT-relaterede produkter. I dag kan du dog finde en lang række forskelligartede varer på virksomhedens hjemmeside. 

Som de ovenstående sider giver proshop.dk dig ligeledes mulighed for at købe dit næste TV på afbetaling. Vælger du at købe et TV på afbetaling, foregår afbetalingen gennem tjenesten Basisbank. 

Hos proshop.dk kan du låne et beløb på mellem 2.000 kr. og 25.000.kr. Lånet vil altid have en løbetid på enten 12 måneder, 24 måneder eller 36 måneder. Det månedlige gebyr afhænger af lånets løbetid og lånets størrelse. 

Proshop.dk har ikke faste rentesatser, og derfor kan sådanne satser ikke oplyses i denne guide. Du vil dog naturligvis få informeret de nærmere betalingsdetaljer, før du endeligt godkender, at du gerne vil købe dit TV på afbetaling gennem Basisbank. 

De afbetalingsaftaler, som udbydes af proshop.dk, er ikke helt lige så fleksible som dem, du finder hos leasy.dk. Proshop.dk giver dig nemlig ikke mulighed for frit at fastsætte lånets løbetid. Den faste løbetid har til gengæld den fordel, at du fra starten har en idé om, hvor lang tid der vil gå, før du har afbetalt hele dit lån.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Køb tv på afbetaling hos Wupti.com

LG 86 ”UHD TV 86UK6500

Wupti.com blev i 2006 én af de første danske virksomheder, der udelukkende eksisterer online. Virksomheden forhandler både hvidevarer, køkkenredskaber, møbler, legetøj og elektronik til hjemmet. 

Vælger du at købe dit TV på afbetaling hos wupti.com, foregår dette via et samarbejde mellem wupti.com og Ekspres Bank. Afbetalingsaftalen giver dig mulighed for at afbetale i dét tempo, du foretrækker. 

Den første opkrævning vil altid komme én måned efter, du har bestilt din vare. Hos wupti.com kan du dertil altid indfri hele dit lån og dermed annullere din afbetalingsaftale. Dette vil ikke koste dig en krone. 

Når du køber et TV på afbetaling hos wupti.com, vil den månedlige ydelse minimum skulle ligge på 79 kr. Løbetiden reguleres ift. den månedlige ydelse. 

Køber du for eksempel varer for 25.000 kr. med en løbetid på 48 måneder, vil den månedlige ydelse være 682 kr. I dette tilfælde vil dine samlede kreditomkostninger være 7.695 kr., og du vil altså ende med sammenlagt at skulle tilbagebetale 32.695 kr. Den variable debitorrente ligger i dette eksempel på 11,57%, og eksemplets ÅOP er 14,75%. 

Når du laver en aftale med wupti.com om at købe dit TV på afbetaling, har aftalen den forudsætning, at du betaler via automatisk kortbetaler. Hvis ikke, vil der blive pålagt et opkrævningsgebyr på 15 kr. hver måned. 

Hos wupti.com kan du desuden en gang imellem købe visse produkter med rentefri finansiering, og siden giver dig desuden mulighed for at udskyde betalingen i enten 3 måneder, 6 måneder eller 9 måneder. Hvis du ved, at du senere på året kommer til penge, er denne løsning måske den rette for dig. 

Tænk, før du afbetaler

Nu har du forhåbentlig fået dannet dig et overblik over, hvilke muligheder du har, hvis du overvejer at købe et TV på afbetaling. Der er mange gode grunde til at vælge en afbetalingsløsning, men husk på at denne løsning også har sine svagheder. 

Du bør altid nøgternt gennemgå din økonomi, før du siger ja til en afbetalingsaftale. Du bør altid tænke, før du afbetaler. 

Før du vælger at købe dit næste fjernsyn på afbetaling, bør du huske på, at afbetalingsaftaler både har fordele og ulemper. 

Den største ulempe ved en afbetalingsaftale er, at den ofte vil betyde, at du kommer til at betale en smule mere for produktet end selve produktprisen. Dette gælder specielt, hvis du køber et dyrere produkt. Jo flere penge produktet koster, jo længere løbetid vil lånet som regel have. Og jo flere penge ender du med at skulle have op af lommen. Køber du et produkt, der ligger i den lavere ende af prislejet, vil mange firmaer til gengæld kunne tilbyde dig en rentefri afbetalingsaftale. 

En anden ulempe er, at det kan være svært at komme ud af din kontrakt. Køber du et TV på afbetaling, vil mange kontrakter nemlig tvinge dig til at betale af over den oprindeligt aftalte løbetid. Også selvom du pludselig har fået økonomi til at indfri hele din gæld. 

For mange mennesker kan en afbetalingsaftale desuden ende med at blive en stressfaktor i hverdagen. De fleste vil finde det ukomfortabelt, at de har forpligtet sig til en finansieringsform, som fordrer hyppige opkrævninger flere måneder eller år ud i fremtiden. Hvis der kommer en uforudset ekstraudgift et andet sted fra, kan en bindende afbetalingsaftale gøre din økonomiske situation temmelig anstrengt. 

Mange vil dog alligevel mene, at en afbetalingsaftale godt kan svare sig. Den største fordel ved at købe dit TV på afbetaling er, at du kan få dit TV, så snart du godkender aftalen. Dermed kan du få glæde af TV’et i længere tid, end hvis du havde ventet, til du havde penge nok til at betale det fulde beløb på én gang. 

In addition, a installment agreement will allow you to buy a TV that you would otherwise not have had the finances to buy. If you buy an expensive quality TV, you can probably keep and enjoy it for longer than if you had bought a cheap model. Therefore, one can actually argue that it is economically justifiable to buy a TV on installment.

Se også TV på afbetaling skrevet af butikindex.dk.

Denne side er anmeldt af: Mikkel M. Jacobsen Rating 5/5