Inspiration
Find din dame vinterjakke

Én ting er at forelske sig i en vinterjakke til damer, dens snit, farve, tidløshed, at den er moderne, hvad som helst, du falder for. Noget andet er: hvad skal den bruges til? Hvad er dit vigtigste behov ift. en vinterjakke?

Haflöfs - bedre vinterjakke end nogensinde

Søger du en skøn damejakke til dine friluftsaktiviteter, er modellen Vassi GTX Pro fra det svenske topbrand Haglöfs et godt bud. Det er en nyfortolkning af den tidligere model, og den tager udgangspunkt i den klassiske skijakke. Forestil dig, at du som en anden superheltinde er på vej ned ad skipisterne i flyvende fart og har brug for en både vejrbestandig og åndbar jakke med snefang, masser af praktiske lommer samt en RECCO® reflektor, der lokaliserer dig, hvis du bliver fanget i en lavine. Eller blot har brug for en super lækker jakke, når du og børnene skøjter stille rundt på den tilfrosne sø og efterfølgende drikker varm kakao. Den lækre damejakke fungerer til alle former for fritidsaktiviteter – og den er bedre end nogensinde.

Vassi GTX Pro er fremstillet af det ultraåndbare og vandtætte 40D GORE-TEX Pro, og både snefang og den justerbare hætte hjælper med at holde både sne og regn væk fra kroppen. Der er desuden velcro i ærmerne, så det er nemt at tilpasse pasformen til et par vinterhandsker, tykke som tynde. Jakken har også en lang række praktiske lommer, hvoraf flere kan lukkes med lynlås, så du kan have de vigtigste ting med dig. Modellen fås i flere smarte farvekombinationer, bl.a. blå og pink.

Jakken har kort og godt en lang række praktiske funktioner til dig, der elsker at være aktiv i vintermånederne – uden at gå på kompromis med det smarte look, du allerede kender fra de traditionelle skijakker.

SE ALLE TILBUD HER

Dagens bedste priser og tilbud på HAFLÖFS VASSI GTX PRO JACKET WOMEN


Haflöfs - friluftsjakke med masser af funktioner

Damejakken Elation GTX er hentet fra svenske Haglöfs, der har specialiseret sig i friluftssortimentet. Elation GTX henvender sig specifikt til dig, der søger en klassisk skijakke – enten til dine kommende skiture eller som et godt alternativ til den traditionelle vinterjakke. Du kan vælge den i flere smarte farver, der straks lyser op i den hvide sne. Jakken er desuden spækket med en lang række praktiske funktioner, såsom en RECCO® reflektor. Det er måske ikke lige, når du vælter i sneen på børnenes kælkebakke, at den kommer til sin ret – men bliver du fanget i en lavine på skituren, kan den være livsvigtig, da den udsender et signal til redningstjenesten. Elation GTX har også masser af lommer, såsom håndlommer, brystlommer og en enkelt lomme, der passer perfekt til dit liftkort.

Jakken er fremstillet af et 2-lags 70D GORE-TEX, og det slidstærke materiale er både vind- og vandtæt. Planlægger du at udfordre skipisterne, er den justerbare hætte fuldt ud kompatibel med din skihjelm, mens det elastiske snefang og de justerbare manchetter i ærmerne sørger for, at du ikke hiver det halve af sneen med hjem i jakken – men derimod forbliver tør og varm.

SE ALLE TILBUD HER

Dagens bedste priser og tilbud på HAGLÖFS ELATION GTX JACKET WOMEN


Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Peak Performance - hvidt er godt

En hvid dunjakke. Så er det virkelig blevet vinter. Både farven og dunen passer perfekt ind i billedet af et frostvinterlandskab og ski.

Denne Peak Performance vinterjakke dame er funktionel og udformet  i enkelt design. Stoffets materiale er Pertex, som sikrer, at jakken ikke bliver for tung, men samtidig opfylder kravene om slidstyrke. Jakken er ikke udstyret med tusindvis ag detaljer, men har fx en lomme i det ene ærme til skiliftkortet. Sidelommerne er med lynlås, så man ikke risikerer at tabe nøglerne på skibakken.

SE ALLE TILBUD HER

Dagens bedste priser og tilbud på PEAK PERFORMANCE FROST DOWN JACKET


Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

ROCKANDBLUE

Her får du en skøn nylonjakke, der sidder tæt. Det er en jakke, der giver varme, da fyldet er en blanding af dun og fjer. Og da den netop sidder tæt, risikerer du ikke, at der blæser kold vind op i ærmerne eller forneden. Kunstpelsen er aftagelig, og det betyder, at du kan style jakken efter påklædning og anledning.

Der findes seks lommer med metallynlåse. Det giver jakken et maskulint præg. Jakken har lækre kviltninger i hhv. tern og striber. Ærmerne er dog ikke kviltet, og denne kombination af både-og fungerer som eet slags mønster i det ensfarvede glansfulde stof.

Eftersom jakken har tæt pasform, giver det mulighed for at klare tasker og oppakning eller til at cykle. Har du brug for en jakke, hvor det er vigtigt, at du kan bevæge dig frit, kunne denne være en mulighed.

SIDST MEN IKKE MINDST – TIL OVERVEJELSE

Er det en jakke til cykelturen på arbejde eller i skole? Er det en tidlig morgen med udsigt til nedbør på både ud- og hjemtur, er der mest af alt brug for en jakke, der kan lidt af hvert. Både at være regntæt, varm og gerne også se præsentabel i.

Sommetider sker det, at der er brug for en varm jakke om morgenen, mens der om eftermiddagen er brug for en mindre. Til disse dage kan en fleksibel jakke med aftageligt fór eller skaljakke være oplagt, så du kan variere efter behov og vejr.

Er det til pænere brug du leder efter en vinterjakke, er det mere over i den trendy eller den klassiske retning, du skal kigge. Både blandt de tidløst klassiske og de hypermoderne finder du vinterjakker for enhver smag og anledning.

Vær opmærksom på, at du ikke nødvendigvis finder én vinterjakke, der kan klare alle livets anledninger. Du bliver muligvis nødt til at have et par stykker. Er det småt med pengene, er det en god overvejelse at gøre sig, om det kan betale sig at købe en jakke, der kan vare i mange år, eller om du skal satse på en af sæsonens tilbud.

Læs også: Vinterjakke herre: Find inspiration her

Se også Copenhagen’s best brands for winter dressing skrevet af globalblue.com

FAQ

Hvad er en vinterdamejakke?
En vinterdamejakke er en varm jakke designet til kvinder til brug i koldere vejrforhold.
Hvilke materialer anvendes til vinterdamejakker?
Vinterdamejakker kan fremstilles af forskellige materialer, såsom dun, polyester eller uld.
Er vinterdamejakker vandtætte?
Nogle vinterdamejakker kan være vandtætte, mens andre ikke er det. Det afhænger af mærket og modellen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme