INSPIRATION:
3 trends til din boligindretning

Når det kommer til boligindretning, må man også være indstillet på en dynamisk branche. Trenden er meget omskiftelig, og er man interiørentusiast må man være oppe på mærkerne for at kunne følge denne fantastiske verden. I dag på Bedste10 har samlet tre basale vinterlige trends, der måske kan inspirere din indretning- og ikke mindst vinterhyggen.

”Chunky” i grå nuancer

Chunky puder og tæpper i grå nuancer er absolut en stensikker vinder til vinterstuen. Et signalement af at føle sig hjemme, med et personligt og varmt udtryk. Generelt er grå ikke populært som en ”chunky” pude eller tæppe.

Grå i grå kan sågar også være en sammensætning, der i den grad bruges som en central farve i hjemmets hyggeligste rum – stuen. Grå kan sættes op imod enhver præference; reelt er det kun fantasien der sætter grænser. Ligeledes er den grå farve en absolut vinder til vinterens designtip nummer to.

Brug også chunky puder og tæpper sammen med din seng.

Aldrig har naturen spillet en større rolle

Alt skal være naturligt. Det er ikke kun boligindretningsbranchen der spiller på disse strategier. Vi ser industrier indenfor tøj, mad og kosmetik. Vi ønsker et rent udtryk – ligegyldig om det handler om beklædning, udseende eller hvordan vi indretter os. Vi bringer naturen ind i vores hjem som aldrig før – det er især planter og forskellige træsorter, der får masser af plads i vores bolig. Dette er også noget danske indretningsproducenter er opmærksomme på.

Farve med mening

Den røde tråd har aldrig været mere tilfældig, men samtidig også bare så hammer velovervejet. De populære pastelfarver, der især sidste år begyndte at ramme flere og flere danske hjem er stadigvæk topmoderne. Dog er det ikke unaturligt, at man kombinere farverne med noget mere dystert og mørkt, så længe sammensætningen giver mening.

Du finder den dag i dag flere og flere møbler, som bærer præg af en flot farvesammensætning, så du har bestemt ingen grund til kun at kigge efter de klassiske farver – vælg gerne nogle lidt mere moderne farver, det kan virke ‘spøjst’ på forhånd, men fungerer bare super godt når de kommer ind i hjemmet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme