Test-oversigt: Termokande
Her er de 2 bedste termokande til dig

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

7 Produkter analyseret
2 Bedste valgt
UDARBEJDET AF EKSPERTER Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Der er simpelthen ikke noget så herligt i hele verden som en kop varm og smagsfyldt kaffe eller te. Det giver en velvære i hele kroppen, som er meget svær at toppe, og det er da også derfor, at specielt kaffe er en nødvendighed i de fleste danske hjem. Det er dog de færreste, der kan drikke en hel kande kaffe, inden den bliver kold, og derfor er det en absolut nødvendighed at have en fantastisk termokande, der kan holde kaffen varm i lang tid. Hvis du endnu ikke har fået en sådan termokande, eller hvis du trænger til en ny, så er du kommet til det rette sted!

En fantastisk termokande kan være svær at finde på et marked, der er fyldt til bristepunktet med termokander fra mange forskellige mærker. Af netop denne grund har vi lavet denne termokande test, hvor vi har fundet frem til de 6 bedste termokander i en ny og forbedret test.

Vi har lavet en testoversigt, der inkluderer alt om disse termokander og er kommet frem til en top 6-liste, som du kan se herunder. Jeg er overbevist om, at du kan finde en termokande lige til dit behov.

I denne test af termokander får du:

 • en grundig gennemgang af markedets bedste termokander, der alle har klaret sig godt i diverse, uvildige tests
 • en overskuelig liste over de bedste termokander på markedet, hvor du let kan finde din favorit
 • en række gode råd.
 • Testvinder
 • Elegant design

 

Bemærk venligst: I denne termokande test har vi ikke selv testet de forskellige produkter her på bedste10.dk – vi har i stedet samlet testresultaterne fra en lang række grundige tests. Ud fra disse har vi samlet et overskueligt overblik over de bedste termokander på markedet, så du ikke selv behøver at gennemlæse alle testresultaterne på egen hånd – valget må du dog selv tage.

Redaktionens anbefalinger

Testvinder

Tiger PXM

Denne fantastiske og ikoniske termokande fra Tiger er et designmæssigt mesterværk og kan ikke slås på det praktiske niveau. Tiger PXM var testvinder i Politikens test, og den havner også højest på vores testliste.

Bedste pris: (Produktet er udgået) hos (Produktet er udgået)

Gå til forhandler

Mere om Tiger PXM

Tiger PXM er den perfekte termokande til langt de fleste familier, der bare gerne vil have en termokande, der fungerer, som den skal. Den har alle de egenskaber, som en god termokande skal have: Den er let at hælde af og spilder ikke væske til alle sider, og den holder utroligt godt på varmen! Faktisk kunne den i test holde vandtemperaturen på hele 80,3 grader efter 6 timer i kanden – du skal aldrig drikke kold kaffe igen!

SPECIFIKATIONER

 • Kapacitet: 1 liter
 • Varianter: 3
 • Udvendigt materiale: plast
 • Indsats: glas
 • Topscorer – Politiken

Herudover er det en designklassiker inden for termokander. Det børstede stål står godt til den sorte plastik, og den kan endda fås i 2 andre varianter: hvid eller krom. Dermed får du en helt klassisk termokande, som du garanteret også er vokset op med i daginstitutioner og klubber, og den holder bare stadig max den dag i dag.

Tiger PXM har et låg, der skruer helt tæt, så der ikke sker noget, hvis termokanden væltes, og der er plads til hele 1 liter væske, som nemt kan give kaffe henover hele eftermiddagen. Kvaliteten er i det hele taget høj ved Tiger PXM, og det gør den til en klar vinder i vores termokande test.

Alt i alt den perfekte kombination mellem pris og kvalitet for dig, der vil have et designklenodie, der stadig giver fantastiske egenskaber den dag i dag. En solid termokande, der holder fantastisk på varmen – en klar nr. 1 for de fleste!

Se priser og tilbud på Tiger PXM


Stelton EM77

Denne ikoniske termokande fra Stelton har haft plads i mange danske hjem siden 1977, og Stelton EM77 leverer stadig et design og en brugbarhed, der holder i vores termokande test! Du genkender den helt sikkert, og den er stadig den dag i dag en eftertragtet termokande!

Bedste pris: 314,00 hos KitchenOne.dk

Gå til forhandler

Mere om Stelton EM77

Stelton EM77 er tegnet af Erik Magnussen i 1977, og denne stilrene termokande kan i dag fås i utallige varianter, farver og materialer. Dette ændrer dog ikke på det fantastiske, minimalistiske og futuristiske design, der passer ind i alle hjem! Stelton EM77 er en relativt høj termokande, der er nem at placere på et overfyldt fødselsdagsbord, hvilket er en god lille detalje. Alle delene på termokanden kan skiftes, hvis det skulle blive nødvendigt – du behøver dermed kun denne ene termokande gennem hele dit liv!

SPECIFIKATIONER

 • Kapacitet: 1 liter
 • Varianter: sort, hvid, rød, kobber m.fl.
 • Udvendigt materiale: plast eller metal
 • Indsats: glas
 • Topscorer – Politiken KitchenOne.dk

Stelton EM77 holder, som man kunne forvente, udmærket på varmen, så du kan få varm kaffe eller te dagen igennem. Dette er sikret ved hjælp af glasindsatsen, der fungerer til perfektion!

Steltons termokande fungerer på alle de parametre, man kunne ønske sig, og du får desuden 2 låg med i købet: et vippelåg til hjemmet og et skruelåg til transport. Herudover er der plads til 1 liter kogende væske, hvilket nok skulle kunne slukke den værste tørst. Der er ingen tvivl om, at dette bare er en termokande af ypperste kvalitet fra inderst til yderst!

Alt i alt en fantastisk termokande til de fleste moderne, danske hjem, hvor dens tidløse design gør den til en integreret del af køkkenet. Den holder godt på varmen og ligger derfor lunt i svinget i vores test.

Se priser og tilbud på Stelton EM77


Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme