Espressomaskine test 2021: Find den bedste maskine

Sidst opdateret: 4. oktober 2021 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Indholdsfortegnelse

Hvis du arbejder hjemmefra, eller du måske blot ønsker at løfte niveauet og kvaliteten på den kaffe du drikker, så er du måske klar til at tage skridtet og investere i en din egen Espressomaskine, hvor du kan løfte kvaliteten af din kaffe markant.

Hvis dette er tilfældet, så finder du formegentlig denne espressomaskine test meget anvendelig, da vi har sammenlignet de bedste espressomaskiner du kan købe herhjemme, sådan at du kan vælge lige netop den maskine der matcher dine behov bedst. Vi har taget udgangspunkt i hvilke behov der er mest normale, når vi snakker den almene kaffeforbrug i 2021 – hvorfor du finder espressomaskiner i forskellige prisklasser. Prisen har ikke valgt rækkefølgen – vi har udvalgt disse efter hvad du får mest kvalitet for pengene ved. Herudover har vi taget udgangspunkt i en række forskellige forbrugertests.

Hvilken Espressomaskine er den bedste at købe i 2021?

Vores liste over bedste espressomaskiner:


1. Sage Barista Pro espressomaskine SES 878 BTR – Premium-valg og vores anbefaling

 • Anbefalet af Forbrugerrådet Tænk
 • Mest værdi for pengene
 • Vi benytter på redaktionen selv denne espressomaskine på vores kontor, og kan varmt anbefale espressomaskinen.

Sage Barista Pro espressomaskine SES 878 BTR

Se priser og tilbud på Sage Barista Pro espressomaskine SES 878 BTR her:

i samarbejde med PriceRunner

Testresultat

Sage Barista Pro espressomaskine SES 878 BTR er blevet vurderet af Forbrugerrådet Tænk, og de anbefaler den klart.

Om Sage Barista Pro espressomaskine SES 878 BTR

Her får du en imponerende og dekorativ semi-professionel kaffemaskine til hjemmebrug eller til din arbejdsplads. Den kan tilberede flere varianter af luksuskaffe, og den er super driftssikker og nem at bruge. Maskinen kan give dig den ønskede kaffeoplevelse i en fart, og den har flere avancerede funktioner, hvoraf nogle af dem kan finindstilles manuelt. Desuden har den et eksklusivt look, der betyder, at du sagtens kan have den stående fremme.

Denne espressomaskine fra Sage kan tilmed give dig en kop kaffe, som du selv har komponeret. Du kan indstille den til at lave enten en espresso, en latte eller en cappuccino, og de kan hver især yderlige finindstilles, sådan at du får præcis den kaffeoplevelse, som du ønsker.

De fleste af maskines funktioner er automatiske og indstillet til en bestemt standard, men du har mulighed for at lave manuelle indstillinger på nogle af funktionerne, sådan at du kan foretage en eller flere finindstillinger. Dermed kan du få din egen personlige selvkomponerede kop kaffe.

Når du har indstillet maskinen til at brygge en helt individuel kop kaffe, så vil der blot gå nogle få sekunder, inden du står med en friskbrygget og veltempereret kop kaffe i hånden. Få altid den perfekte aroma, temperatur og smag, når du brygger kaffe på denne virkelig gode espressomaskine. Dens integrerede bønnebeholder og kværn gør, at du altid får friskkværnet kaffe og en herlig duft i rummet.

Udvalgte specifikationer

Denne luksusudgave af en kaffemaskine har mange eksklusive finesser og funktioner. Sage Barista Pro espressomaskine SES 878 BTR har blandt andet følgende egenskaber:

 • Mærke: Sage
 • Mål: 44 x 40,7 x 40,7 cm
 • Vægt: 10,6 kg
 • Farve: sort og sølv
 • Ledning: 60 cm
 • Tryk: 15 bar
 • Vandbeholder: 2 l
 • Bønnebeholder: 250 g kaffebønner
 • Med indbygget kværn
 • 30 kværneindstillinger
 • Med mælkeskummer
 • Udtrækningstemperatur: 3 sek.
 • Automatisk mælketeksturering
 • LCD-skærm
 • Foropvarmning af kop
 • 4,2 stjerner ud af 5 hos Elgiganten

2. Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk – Topscorer

 • Topscorer – Coffeeness
 • Topscorer – Råd & Rön

Se priser og tilbud på Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk her:

i samarbejde med PriceRunner

Hvis du leder efter en ny espressomaskine, men ikke ønsker endnu et stort skrummel i køkkenet, så er Melitta Caffeo Solo måske den rette maskine til dig! Her får du en utrolig kompakt maskine, der stadig har de vigtigste funktioner, ligesom den bryggede kaffe er mindst ligeså god som mange af de dyrere maskiner – what’s not to like?

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk klarer sig særdeles godt i diverse espressomaskine tests, og den scorer høje karakterer i test hos Coffeeness og Råd og Rön. Testresultaterne peger på, at du får fantastisk smag og korrekt bryggetemperatur til en rigtig god pris, ligesom brugervenligheden er i top. Der er ligeledes lutter roser til den automatiske mælkeskummer, der giver mulighed for masser af gode kopper kaffe!

Kompakt maskine med masser af muligheder!

Melitta Caffeo Solo er ikke mere end 20 centimeter bred, men er alligevel pakket med alle de funktioner, som du har brug for. Det er nemt at lave 1-3 kopper kaffe af gangen med 1,2 liter i tanken, ligesom bønnebeholderen har plads til 125 gram kaffe – rigelig med plads til almindelig hverdagsbrug, og du behøver ikke fylde maskinen op hele tiden.

Caffeo Solo udmærker sig også særligt ved at have en automatisk mælkeskummer, der kan levere både varm og almindeligt, skummet mælk. Du sætter blot en beholder med mælk for enden af slangen og wupti – så er der lækker mælk til din kaffe latte. Melitta har gjort det nemt at brygge kaffen med et simpelt betjeningspanel, ligesom du kan slukke maskinen helt, når du ikke har brug for den mere.

Betjeningspanelet inkluderer bl.a. en drejeknap til både ønsket kopstørrelse og til kaffestyrke og kaffetemperatur, og dermed kan du let justere kaffen, så den passer til din smag. Herudover gør det justerbare udløb det let at lave to store kopper kaffe på samme tid – så bliver dagen på hjemmekontoret pludselig lidt bedre!

Melitta har skabt en kanon espressomaskine, som klarer sig godt i test, og der er ingen tvivl om, at dette er modellen, hvis du vil have en kompakt espressomaskine af høj kvalitet. Du får en virkelig god kop kaffe, og hvis du er til lækkert mælkeskum, så er dette det perfekte match til dig – vi kan i hvert fald anbefale netop denne model til det moderne hjem!

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 1,2 liter
 • Bønnebeholder: 125 gram
 • Mælkeskummer: Ja, automatisk
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Autosluk
 • Justerbart udløb

3. Sage The Bambino Plus – mest konsistente kaffemaskine

 • Testvinder hos tomsguide.com og t3.com
 • Bedste traditionelle espressomaskine hos goodhousekeeping.com
 • Gode anmeldelser på bbcgoodfood.com

Sage The Bambino Plus

Se priser og tilbud på Sage The Bambino Plus her:

i samarbejde med PriceRunner

 

The Bambino Plus espressomaskine fra Sage er kompakt og nem at bruge. Espressomaskinen er blevet kåret som testvinder og har fået flere gode anmeldelser. Testpanelet fra tomsguide.com fremhæver, at espressomaskinen er brugervenlig og lavet i et stilfuldt design. Eksperterne fremhæver også, at espressomaskinen er konsistent, fordi den laver en god espresso hver gang.    

Espressomaskinen fra Sage er lille, og den fylder derfor ikke nær så meget på køkkenbordet. På trods af størrelsen kan The Bambino Plus hurtigt brygge en kop espresso med et godt resultat hver gang.  

Om Sage the Bambino Plus

Det er nemt at brygge en god kop espresso med The Bambino Sage Plus. Når du trykker på en knap, vil espressomaskinen starte med at brygge inden for 3 sekunder. Espressomaskinen kan brygge op til to kopper espresso per bryg, og du kan selv justere kaffestyrken i 3 niveauer. Maskinen er udstyret med en vandbeholder, der kan rumme op til 1,9 liter. Du har derfor god mulighed for at brygge en god kop espresso og tilpasse den efter smag og behag.

Espressomaskinen øger gradvist vandtrykket under brygningen for langsomt at udvide kaffebønnerne. Det sørger for at give dig den mest optimale smagsoplevelse. Espressomaskinen er også designet med en temperaturmåler, der automatisk sørger for at regulere temperaturen. Du er derfor sikret en espresso, som er brygget ved den helt rigtige temperatur.

Espressomaskinen fra Sage er også udstyret med en fuldautomatisk mælkeskummer, hvor du selv kan indstille temperatur og tekstur på mælken. Det giver dig mulighed for at brygge en espresso, der passer til dine ønsker. Maskinen kan selv rengøre udløbet til mælkeskummeren, når den har været i brug. Det giver dig et friskt og velsmagende resultat hver gang. Du slipper for selv at rengøre udløbet til mælkeskummeren, og du kan derfor koncentrere dig om at nyde din espresso i stedet for.     

Sage the Bambino Plus vs. Markedet

Espressomaskinen fra Sage passer til dig, der søger en enkel og pålidelig espressomaskine, der leverer et godt resultat hver gang. Testmagasinet t3.com har kåret espressomaskinen som testvinder i deres 2020 test. De fremhæver at maskinen hurtigt brygger en god kop espresso med et godt og ensartet resultat. 

Eksperterne er også glade for brugervenligheden og det enkle design. Espressomaskinen fra Sage skal ikke bruge lang tid på at udvinde smag af kaffebønnerne, og du behøver ikke at fumle rundt med besværlige håndtag. Du fylder nemt espresso kaffe i filteret, tvister det ind i maskinen og trykker på knappen. Inden længe har du en god og smagfuld espresso.    

Specifikationer

 • Konsistent
 • Laver en god og ensartet espresso hver gang
 • Nem at bruge
 • Kompakt og enkel
 • Fuldautomatisk mælkeskummer
 • Vandbeholder: 1,9 liter

4. DeLonghi ECAM 21.117.B – espressomaskine

 • Testvinder
 • Høj kvalitet

Delonghi ECAM Espressomaskine

 

Se priser og tilbud på DeLonghi ECAM 21.117.B her:

i samarbejde med PriceRunner

DeLonghi ECAM 21.117.B er en fuldautomatisk espressomaskine, som tilbyder en lang række af justeringer for at ramme lige netop den kaffe du synes er perfekt. Med andre ord er denne maskine ideel til at lave kaffen meget personlig, og ligesom du kan lide den. Espressomaskinen er i et meget simpelt, men kompakt design, hvilket giver mange fordele når det kommer til placering af maskinen i køkkenet.

Denne Espressomaskine kan anvende både kaffebønner, men også formalet kaffe, hvilket giver nogle muligheder for at lave endnu flere typer af kaffer.

DeLonghi maskinen har et brugervenligt display, hvor selv den mest uerfarne bruger kan foretage både valg, men ligeledes også justeringerne, der gør kaffeoplevelsen helt unik. Den er nem at betjene, og alle knapperne på maskinen er placeret foran på et frontpanel, hvor det tydeligt fremgår hvilke funktioner knapperne har hver især.

DeLonghi 21.117.B espressomaskinen har en kraftig motor. Ikke en der larmer, men en god motor der leverer når der er behov for det, og med en produktion der er ens uanset om der brygges en eller to kopper kaffe af gangen. Kaffemaskinen har en smart autosluk funktion, der gør at den er energibesparende, samt mindsker risikoen for at der skulle ske uheld når man ikke var ved maskinen. Med en effekt på 1450 watt, så er motoren klart en force hos denne Espressomaskine.

Et væld af muligheder

Hvis du kan lide at lege med kaffensverden og vil lave diverse chokolatter, eller latter generelt, så har denne maskine en manuel mælkeskummer, som fungerer rigtig godt. Mælkeskummeren blander mælk, luft og damp hvilket resulterer i den kraftige fyldige mælkeskum, som du måske kender fra den lokale café.

Hvis du virkelig vil kræse for din kaffe, så giver DeLonghi modellen muligheden for at tilpasse temperatur, aroma, vandmængde og kaffemængde lige som du ønsker det. Med tre justerbare temperaturer, kan du få din kaffe lige præcis som du ønsker den. Kværnen kan male din kaffe ligesom du drømmer om, med 13 forskellige niveauer giver det dig muligheden for at lege med smagen, og derved teste hvordan du bedst kan lide din kaffe.

Rengøringen af denne DeLonghi ECAM 21.117.B er nem, da den er udstyret med både rengørings- og afkalkningsprogram.


5. Siemens TQ507R03 – pålidelig espressomaskine

 • Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk
 • 82/100 hos radron.se
 • 4.7/5 brugeranmeldelse hos pricerunner.dk

Siemens TQ507R03

Se priser og tilbud på Rancilio Silvia her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Hvis du ønsker en pålidelig og støjsvag espressomaskine, så er Siemens TQ507R03 måske noget for dig. Espressomaskinen har fået gode anmeldelser af testpanelerne. Forbrugerrådet Tænk giver maskinen en meget god bedømmelse på 83 ud af 100. Eksperterne fremhæver, at maskinen er meget brugervenlig og stille i brug. De påpeger, at maskinen bruger lang tid på at brygge en kop kaffe. Tiden er dog godt givet ud, for eksperterne vurderer smagskvaliteten og ensartetheden til at være meget god. 

Siemens TQ507R03 er en espressomaskine, der lader dig være barista i dit eget hjem. Vandbeholderen kan indeholde op til 1,7 liter vand, og kaffebønnebeholderen kan rumme 270 gram bønner. Du bestemmer derfor selv, om du vil brygge en eller to kopper ad gangen. 

Om Siemens TQ507R03

Espressomaskinen passer godt til dig, der ønsker en maskine, som laver alt arbejdet. Maskinen er fuldautomatisk, så den klarer bryggeprocessen for dig. Du skal derfor bare fylde vand og bønner på maskinen og derefter trykke på den rette knap. Maskinen bruger ikke lang tid på at blive varm, og den brygger derfor hurtigt en kop til dig. 

Maskinen kan lave forskellige variationer af kaffe med ét tryk på coffeeSelect displayet. Du kan både se frem til Espresso, sort kaffe, Cappuccino eller Latte Macchiato. Siemens TQ507R03 er også udstyret med et BRITA vandfilter, som sørger for at forlænge maskinens levetid og give den mest optimale smagsoplevelse. 

Espressomaskinen er designet med en innovativ mælkeskummer, som sørger for ekstra fint mælkeskum. Du kan vælge mælkeskummet til kaffen, eller du kan vælge skummet separat. Mælkebeholderen er desuden nem at tage ud af maskinen, så du kan opbevare mælken i køleskabet.  

Siemens TQ507R03 er også udstyret med et højdejusterbart kaffeudløb, så du kan tilpasse det til glassene. Kaffeudløbet kan højest indstilles, så det passer til et højt latte macchiato glas. Det er derfor nemt for dig at brygge mange forskellige former for kaffe. 

Maskinen renser automatisk, når du tænder og slukker for den. Den har også et automatisk rengørings- og afkalkningsprogram, så du får et friskt resultat hver gang. 

Siemens TQ507R03 vs. Markedet

Sammenlignet med markedet er Siemens TQ507R03 en pålidelig espressomaskine, der er nem at bruge og meget stille i brug. Det kan være et forstyrrende element i hverdagen, hvis espressomaskinen larmer meget i brug. Det kan derfor være en fordel at gå efter en lydsvag maskine. 

Testpanelet fra Råd & Rön er også begejstrede for espressomaskinen. De fremhæver særligt, at maskinen brygger en god espresso og sørger for en skummet mælk af god kvalitet. Espressomaskinen er også god til at holde den mest optimale temperatur under bryggeprocessen. 

Specifikationer

 • Støjsvag
 • Integreret mælkebeholder
 • Kvalitetsmælkeskum 
 • Vandbeholder: 1,7 liter
 • Kaffebønnebeholder: 270 gram
 • Autosluk 
 • Automatisk renseprogram 

6. Delonghi La Specialista – Bedst i test espressomaskine hos Forbrugerrådet Tænk

Delonghi La Specialista

Se priser og tilbud på Delonghi La Specialista her:

i samarbejde med PriceRunner

Delonghi La Specialista er med til at sikre, at du får den perfekte kaffedosering hver eneste morgen. Den unikke kværnesensor er med til at kværne den rette mængde kaffe, så du kan få den perfekte kop. Den er nem at bruge for alle, og laver en rigtig god espresso. Den perfekte maskine til dig, som ønsker, at maskinen tager sig af de tekniske detaljer, så kaffen er lige god hver gang.

Gode ting ved Delonghi La Specialista:

 • Indbygget kaffekværn og kaffedosering
 • Hurtig til brygning
 • Kan levere 2 kopper samtidig
 •  Semi-automatisk espressomaskine

Maskinen kværner og doserer selv kaffen, så man skal blot stampe kaffen i direkte i filterholder og trykke på en knap. Brygningen går i gang efter stampningen, og sideløbende tilberedes mælken. Den manuelle arbejdskraft er kraftigt reduceret til, at man blot skal trykke på enkelte knapper for at stampe kaffen og tilberedemælken efter præference. Det bliver ikke meget nemmere end det. Den smarte espressomaskine har også fået gode anmeldelser og det er forståeligt hvorfor.

Delonghi La Specialista er blevet bedømt af Forbrugerrådet Tænk, som har lavet en flot anmeldelse af modellen. De var så tilfredse, at den blev bedømt som bedst i test. Den fik en flot score på 84 ud af 100%, og i anmeldelsen bliver der særligt lagt vægt på, at maskinen er nemt at bruge og er en af de hurtigste til at brygge en kop espresso. Den er også blevet bedømt af Which?, som har givet den en testscore på 80%, og har i denne forbindelse kåret den til det bedste køb. De kalder den for en strålende espresso maskine, og har også fokus på brugervenligheden og hurtigheden. 

Udover disse flotte anmeldelser, så er Delonghi La Specialista også blevet rost af disse: 

 • 4.4/5 stjerner pricerunner.dk
 • Anbefalet og med en bedømmelse 4.3 / 5 på bestbuy.com
 • 4.1/5 med hundredvis af anmeldelser på amazon.com
 • 4,5/5 vurdering på kit.honestjohn.co.uk

Delonghi La Specialista vs. markedet 

Denne model adskiller sig fra resten af espressomaskinerne på markedet, da den er en af de hurtigste maskiner. Den er desuden nem at betjene og rengøre, og kan levere 2 kopper kaffe samtidig, uden at gå ned på varmen eller kvaliteten af kaffen. Du får uden tvivl en høj værdi for pengene, og er sikret en god espressomaskine. 

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 2L
 • Indbygget kaffekværn: Ja
 • Mælkeskummer: Ja
 • Semi-automatisk 
 • Autosluk

7. Melitta Barista T Smart – espressomaskine der betragtes som ”bedste køb” af eksperterne

Melitta Barista T Smart espressomaskine

Se priser og tilbud på Melitta Barista T Smart her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Melitta Barista T Smart er den perfekte espressomaskine, hvis du ikke ønsker at bruge tiden og på at tilberede kaffe hver morgen, men samtidig sætter pris på en rigtig god kop kaffe. Kaffen kan tilberedes lige præcis efter dine behov, og du har mulighed for at forbinde den til din smartphone med Bluetooth. Maskinen gemmer din yndlingskaffe, så den nemt kan tilberede den til dig hver dag. 

Gode ting ved Melitta Barista T Smart

 • Automatisk espressomaskine 
 • Rengøringsprogram integreret
 • Maskinen husker din yndlingskaffe  
 • Forbind med dine smartphone
 • 18 forskellige slags kaffe

Modellen tilbyder 18 forskellige slags kaffe som kan brygges til præcis dine smagsløg. Udover de almindelige kaffefunktioner, så har den også en ekstra indstilling, IntenseAroma, som brygger din kaffe på en helt anderledes måde, så smagen bliver mere intens.Denne espressomaskine er perfekt til dig, som går op i en høj kvalitet af kaffe og ønsker at udfordre dine smagsløg derhjemme. Man skulle tro, at disse mange funktioner var nok, men du har også mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr, som gør rengøringen og vedligeholdelsen endnu nemmere.

Melitta Barista T Smart er blevet testet og bedømt af Forbrugerrådet Tænk, og den er i denne forbindelse blevet bedømt til bedst i test med en score på 86 ud af 100%. Der bliver særligt lagt vægt på, at maskinen tilbereder en god espresso, og kan tilberede 2 kopper på samme tid, uden det går udover varmen eller kvaliteten af kopperne. Modellen er også blevet testet og bedømt til bedste køb på radron.se, hvor kaffens kvalitet også omtales rosende.

Udover disse to flotte bedømmelser, så er espressomaskinen også blevet rost i disse anmeldelser:

 • Kåret til bedste køb på which.co.uk
 • Kåret til bedste køb og en 5/5 bedømmelse på expertreviews.co.uk
 • Anbefalet og en 5/5 bedømmelse på trustedreviews.com

Melitta Barista T Smart vs. markedet

Melitta Barista T Smart Espressomaskine er ikke ligesom den almindelige kaffemaskine på markedet. Den er meget mere end det. Dens automatiske brygning af kaffen er med til at give en følelse af luksus, som mange andre maskiner ikke kan. Det er meget begrænset, hvad man skal gøre for at tilberedelsen går i gang, og man har endda også mulighed for at gemme ens yndlingskaffe. Du får høj værdi for pengene ved at købe en Melitta Barista T Smart.

Specifikationer

 • Vandbeholder: 1,8L
 • Bønnebeholder: 270 gram
 • Mælkeskummer: Ja
 • Renseprogram: Ja
 • Automatisk
 • Autosluk

8. Philips EP3241/50 – hurtigste espressomaskine til at rengøre sig selv

 • 83/100 hos Forbrugerrådet Tænk
 • 4.8/5 brugeranmeldelse hos pricerunner.dk
 • 4.5/5 brugeranmeldelse hos amazon.co.uk

Philips EP3241:50

Se priser og tilbud på Philips EP3241/50 her:

i samarbejde med PriceRunner

Espressomaskinen fra Philips er nem at bruge, hurtigt til at rengøre sig selv, og så laver den et godt mælkeskum. Maskinen får generelt gode anmeldelser af forbrugere og eksperter. På pricerunner.dk har 503 brugere anmeldt produktet, hvor den får en samlet score på 4.8 ud af 5 stjerner. En bruger giver maskinen 5 stjerner med ordene ”Den er ALLE pengene værd. Den får min varmeste anbefalinger”. Brugerne er derfor ikke i tvivl om, at espressomaskinen er en af de bedste espressomaskiner på markedet.

Philips EP3241/50 er udstyret med en aftagelig vandtank, der kan indeholde 1,8 liter vand. Maskinens kaffebønneholder kan rumme op til 275 g. bønner. Espressomaskinen er designet i en flot skinnende sort farve, som passer ind i det stilfulde hjem. 

Om Philips EP3241/50

Espressomaskinen fra Philips kan bruges til at brygge espresso, cappuccino, latte macchiato eller americano. Maskinen er inkluderet med en kværn, så du med ét tryk kan brygge et espressoshot. På espressomaskinens display kan du nemt og enkelt vælge, hvilken kaffedrik maskinen skal brygge.

Philips EP3241/50 er udstyret med 12 kaffekværnindstillinger og 3 kaffestyrkeindstillinger. Du kan derfor nemt tilpasse indstillingerne til din foretrukne kaffedrik. 

Til espressomaskinen medfølger en test til vandhårdhed, måleske, smørerør, mælkeskummer, låg og et AquaClean-filter. Du får derfor alt det udstyr med, som du skal bruge til at brygge en god espresso. Udstyret sørger for at give dig det bedst mulige resultat, når du brygger espresso. 

Espressomaskinen er også designet med en aftagelig drypbakke og en aftagelig kaffebønnebeholder. Drypbakken og kaffebønnebeholderen kan gå i opvaskeren, så det er nemt at holde maskinen ren og pæn. Espressomaskinen er også designet med et skylle-, afkalkning- og rengøringsprogram. Maskinen kan udføre programmerne automatisk eller manuelt, alt efter hvad du indstiller den til. 

Philips EP3241/50 vs. Markedet

Philips EP3241/50 er en af de hurtigste espressomaskiner på markedet til at rengøre sig selv. Det kan være en stor fordel, at maskinen hurtigt kan blive gjort rent, så den er ren til næste kaffebryg. Det er med til at sikre dig et velsmagende og friskt espressoshot, hver gang du brygger espresso. 

Forbrugerrådet Tænk er også glade for det hurtige rengøringsprogram, som de bedømmer til at være meget god. Det automatiske rengøringsprogram gør det nemt og enkelt at vedligeholde espressomaskinen. Testpanelet fremhæver også, at maskinen leverer et godt mælkeskum, og smagskvaliteten er helt i top. De er også begejstrede for maskinens evne til at holde den korrekte temperatur på kaffen. Alt i alt giver testpanelet espressomaskinen fra Philips en meget god score på 83 ud af 100.    

Specifikationer

 • Kværn er inkluderet
 • Nem at bruge
 • God mælkeskummer 
 • Vandbeholder: 1,8 liter
 • Kaffebønnebeholder: 275 gram

9. Bosch CTL636EB6 – Premium kaffe- og espressomaskine

 • Gode anmeldelser fra brugerne på Amazon

Bosch CTL636EB6

Se priser og tilbud på Bosch CTL636EB6 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

11.679,00 DKK
11.983,00 DKK
12.295,00 DKK

Hvis du ønsker en god kop kaffe hurtigt, så kan det være, at du mangler Bosch CTL636EB6 indbygget i dit køkken. Den integrerede model kommer i et stilrent design, og på grund af den smarte Onetouch funktion så vil din kaffe være klar på kort tid – og den vil være velsmagende. Det kommenterer flere forbrugere også på i deres anmeldelser på Amazon.

En bruger på Amazon uddyber i sin rosende anmeldelse at modellen virkelig er intuitiv at bruge, at den også er flot og laver god kaffe. Det er en model, som er kendt for at have en konstant bryggetemperatur, der holder på aroma og smag.

Alt i alt er brugerne overvejende begejstrede for maskinen, og derfor får den 4,5 stjerner ud af 5 mulige i gennemsnit. Det er særligt i kategorierne varmeydelse, smag og værdi for pengene, at modellen scorer højt med henholdsvis 4,5, 4,4 og 4,4 ud af 5 i kategorierne. 

Om Bosch CTL636EB6

Med en kaffemaskine fra Bosch er du generelt godt stillet, da Bosch har vundet utallige priser for deres produkter. Bosch går virkelig op i, at deres løsninger skaber værdi for brugeren. Det er også tilfældet med Bosch CTL636EB6 kaffemaskinen. Den skaber blandt andet værdi, fordi den giver brugeren frihed og fleksibilitet ved hjælp af den smarte HomeConnect app.

HomeConnect app’en giver dig mulighed for at starte og afslutte kaffeprogrammer. Du behøver derfor ikke være i køkkenet for at lave en kop kaffe. App’en er meget intuitiv, og derfor vil du hurtigt finde ud af, hvordan du bruger den og udforske de utallige funktioner. 

Du kan også bruge nogle af modellens funktioner såsom MyCoffee. Med indstillingen kan du blandt andet få Bosch CTL636EB6 til at huske din og op til 7 andre favorit kaffedrikke. På den måde får du altid din kaffe, ligesom du ønsker den. 

Bosch CTL636EB6 vs. markedet

Bosch CTL636EB6 er en kaffemaskine, som er integreret i køkkenet. Du skal ikke spilde brugbar bordplads for at få plads til maskinen. Med ekstra funktioner som HomeConnect kan du ved nogle få tryk på mobilen sikre, at din kop kaffe er klar til dig, når du har brug for den.

Selvom modellen er integreret, så er den meget nem at rengøre sammenlignet med andre modeller. 

Fordele

 • God konstant brygge-temperatur
 • Onetouch funktion til en hurtig kop kaffe
 • Moderne design
 • Kan forbindes til HomeConnect app
 • Meget nem at rengøre
Ulemper

 • Høj prisklasse
 • Kaffen er meget varm også på lave temperaturindstillinger

Specifikationer

 • Vandbeholder på 2,4 liter
 • Betjenes ved knap og TFT-Touchdisplay
 • WiFi-Styring 
 • Gem op til 8 drinks og indstillinger
 • Mælkeskummer inkluderet

10. SIEMENS CTC636LES1 indbygningskaffemaskine

Se priser og tilbud på SIEMENS CTC636LES1 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

12.238,00 DKK

Hvis du skal have renoveret dit køkken, indrette dit eget kontor eller bare have fat i en god indbygningskaffemaskine, bør du kaste din opmærksomhed efter denne model fra SIEMENS. Her får du en brugervenlig, men avanceret espressomaskine, som bliver en integreret del af dit rum. Du får en elegant og velsmagende løsning, og så slipper du for at spilde bordplads på en fritstående kaffemaskine.

Der er gode anmeldelser at hente på denne integrerede kaffemaskine, og WhiteAway.coms forbrugere tildeler den intet mindre end 4,7 stjerner i gennemsnit. Her får den særligt gode ord med på vejen for brugervenlighed, særindstillinger og yderst velsmagende kaffe. Desuden kan den lynhurtigt brygge en god kop kaffe uden at larme i så høj grad som mange andre kaffemaskiner.

Maskinen klarer næsten det hele af sig selv

Når du skal have en kop kaffe fra SIEMES CTC636LES1-modellen, skal du ikke gøre meget mere end at beslutte dig for hvilken og trykke på knappen. Resten klarer espressomaskinen for dig.

Espressomaskinen kan brygge en række af de klassiske kopper kaffe – også med mælk. Blandt andet espresso, risretto, cappuccino, latte macchiato, alminelig kaffe med mælk og så videre. Alt dette bare med et enkelt tryk. Hvis du er mere kræsen, kan du med myCoffee-funktionen gemme dine otte yndlingskaffer. Du kan gemme dem under personlige navne og selv op- og nedjustere mængderne af kaffe og mælk. På den måde kan du altid få den kop, der passer bedst til dig og dit humør.

Hele espressomaskinens front er en låge, som gemmer på vandtank, bønne- og mælkebeholder. Det praktiske er altså gemt væk bag et elegant design, men det er stadig let tilgængeligt, når du skal påfylde vand, kaffebønner eller frisk mælk.

Når du måske beslutter dig for at afprøve en ny type kaffebønner, vil maskinen selv tilpasse sig bønnerne, så du altid får den bedst mulige smag. Den sørger desuden også for ekstra fint mælkeskum med sin innovative mælkeskummer.

Rengøringen af de enkelte dele klarer maskinen også mere eller mindre selv. Det eneste, du skal sørge for, er mælkebeholderen, som ovenikøbet kan gå i opvaskemaskinen. Espressomaskinen skyller bryggeenheden igennem efter hver ekstraktion for optimal hygiejne. Desuden rengøres mælkeenheden med damp efter brug, så der ikke sidder mælkerester i slangen. Maskinen kommer med fuldautomatisk rengørings- og afkalkningsprogram, så det slipper du også for at tænke på.

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 2,4 liter
 • Bønnebeholder: 500 gram
 • Mælkeskummer: Ja, automatisk
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Gem din yndlingskaffe

11. MELITTA CAFFEO VARIANZA CSP  – espressomaskine


Melitta Caffeo

Se priser og tilbud på MELITTA CAFFEO VARIANZA CSP her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

4.199,00 DKK
4.199,00 DKK
4.219,00 DKK
4.870,00 DKK

På de fleste mandagsmorgener må hunden vie pladsen som menneskets bedste ven til fordel for kaffemaskinen. For at udfylde den titel er det nødvendigt med en kaffemaskine, man kan stole på. Det kan du med Caffeo Varianza CSP-modellen fra Melitta. Espressomaskinen er proppet med brugbare funktioner – og funktioner, som bare gøre kaffebrygningen lidt sjovere.

Innovativ maskine med stor mulighed for variation

Hvis du synes, det er sjovt, spændende eller helt basalt at eksperimentere med forskellige kaffebønner og smagen af dem, er denne kaffemaskine skabt til dig!

Som den første på markedet er Melitta Caffeo Varianza udstyret med en funktion, der hedder My Bean Select. Det er en funktion, som giver dig muligheden for at afprøve en ny bønne til hver kop, hvis det er det, du vil. Selvom bønnebeholderen er fyldt med din ultimative favoritbønne, kan du med den integrerede måleske sagtens tage en kop brygget på en ny, spændende bønne ind i mellem. Hæld blot en skefuld ned i kaffeslisken og tryk på din favoritbryg.

Udover muligheden for at variere dit bønnevalg fra kop til kop, får du også let tilfredsstillet din lyst til forskellige kaffeopskrifter. Og så blot med et tryk. Espressomaskinen har på forhånd indstillet fire af de helt klassiske kopper til dig: espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato. Er du mere eventyrlysten eller har brug for mere at vælge i mellem, kan du let bruge opskriftsfunktionen til at brygge for eksempel: americano, café latte, espresso macchiato, café au lait, ristretto eller lungo. Uanset hvilken kaffe du er mest til, er du sikret en autentisk oplevelser hver gang, da espressomaskinen følger den originale rækkefølge for tilføjelse af kaffe, mælk og vand.

Desuden bestemmer du dig altid for størrelsen på hver enkel kop ved brygning. Det er tilmed også muligt at brygge to kopper kaffe på én gang.

Nem rengøring hele vejen rundt

Med en espressomaskine kommer man aldrig helt udenom rengøringsdelen, men Melitta har gjort den omvej lidt kortere for dig. Som eksempel er det muligt at sætte maskinen til at rense mælkedelene med damp og vand efter hver ekstraktion, eller når du ønsker det.

Når det bliver tid til rengøring og afkalkning, giver espressomaskinen besked, og rengøringsprogrammerne kan du let tilgå i menuen. Husk at få en kop kaffe med, når du læner dig tilbage i sofaen under rengøringen.

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 1,2 liter
 • Bønnebeholder: 125 gram
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • My Bean Select
 • 10 kaffevarianter

12. Siemens EQ.3 s300 – espressomaskine

 • Topscorer – Coffeeness
 • Topscorer – Infoboard

Se priser og tilbud på Siemens EQ.3 s300 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Strygende direkte ind på 5. pladsen i vores store gennemgang af espressomaskiner finder vi denne mageløse maskine fra Siemens! Her får du en utrolig simpel espressomaskine, der klarer sig fantastisk godt i test, og du vænner dig hurtigt til den brugervenlige oplevelse, som Siemens EQ.3 s300 leverer fra start til slut. God kaffe uden de store dikkedarer!

Siemens EQ.3 s300 har opnået flotte anmeldelser hos bl.a. Coffeeness og hjemmesiden Infoboard, og det fremhæves særligt, at den laver velsmagende kaffe ved blot et tryk på en knap. Disse brugervenlige kvaliteter suppleres flot med muligheden for at justere kaffens styrke, ligesom du kan skumme mælk, hvis dette har interesse!

Nyskabende design med smart oneTouch-panel!

Siemens er normalt foran deres konkurrenter, når det kommer til design og brugervenlighed, og det er også netop på disse to punkter, at denne espressomaskine excellerer i test. Som noget nyt er mælkeskummeren placeret midt i udløbet, hvilket gør det muligt at lave mange kaffevariationer uden at flytte glasset rundt flere gange, og skummeren kan efterfølgende afmonteres og vaskes i opvaskemaskinen – det er godt tænkt!

Herudover kommer denne espresso-model med et intuitivt oneTouch-panel på toppen, hvor du let kan lave f.eks. Cappuccino, espresso og latte ved blot ét tryk. Kaffens styrke justeres ligeledes her, og du kan endda varme din kop på toppen af maskinen, inden du fylder kaffe i den. Der er med andre ord kælet for detaljerne på denne maskine – godt gået, Siemens!

Til sidst fremhæves det i testresultaterne, at denne espressomaskine har en vandbeholder på 1,4 liter, og den har plads til imponerende 250 gram kaffebønner på én gang. Dermed skal du kun fylde vandet op indimellem – resten passer næsten sig selv. Maskinen passer altså perfekt til 1-2 kaffedrikkere, der kan nyde velsmagende kaffe hver dag.

Siemens EQ.3 s300 er en bundsolid espressomaskine, der har mange af de kvaliteter, der er særligt fokus på i test: Stor brugervenlighed, velsmagende kaffe og let rengøring. Titlen som topscorer taler helt for sig selv, og derfor kan vi da også roligt anbefale denne model, hvis du vil have lækker kaffe til en flot pris!

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 1,4 liter
 • Bønnebeholder: 250 gram
 • Mælkeskummer: Ja, semi-automatisk
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Autosluk
 • Justerbart udløb – også velegnet til højere glas
 • Mælkeskummer kan afmonteres og vaskes i opvaskemaskine

13. Melitta Caffeo Solo – espressomaskine

 • Topscorer – Coffeeness

Se priser og tilbud på Melitta Caffeo Solo her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.999,00 DKK
2.700,00 DKK

Den vakse læser vil nok indse, at vi allerede har gennemgået storebroren til denne espressomaskine lidt længere oppe – og Melitta Caffeo Solo er på mange måder lig med den lidt dyrere Solo-model! Den helt store forskel er, at man her må undvære mælkeskummeren, hvilket til gengæld betyder, at Caffeo Solo er en billigere espressomaskine end mange af konkurrenterne!

Melitta Caffeo Solo får stor ros i test hos Coffeeness og blandt køberne, hvor det simple design med intuitive funktioner har en særlig stor stjerne. Du er garanteret en ligeså velsmagende kaffe som i den dyrere model, men dette er det helt rette valg, hvis du ikke bryder dig om kaffe med mælk i – kvaliteten er i topklasse!

Simpel maskine med brugbare funktioner!

Melitta Caffeo Solo er en kompakt espressomaskine, der er meget brugervenlig. Betjeningspanelet indeholder kun få knapper, og det er derfor let at lave velsmagende kaffe. Maskinen gør dette til perfektion, men ikke meget andet, hvorfor den er en stor favorit blandt de købere, der kan lide deres kaffe sort.

Caffeo Solo er dog ikke blottet for smarte funktioner, da du både kan justere kaffens styrke og benytte dig af det dobbelte udløb til at brygge to kopper kaffe på samme tid. Det højdejusterbare udløb gør det let at lave kaffe i høje glas, ligesom du kan lave en lille kop espresso, hvis du har lyst til at drømme dig ned til en italiensk fortovscafe!

Ligesom dens dyrere storebror, så kommer Melitta Caffeo Solo med en vandbeholder på 1,2 liter, der er perfekt til daglig brug, og herudover har du plads til 125 gram bønner på samme tid. Maskinen bruger mellem 7,5 og 12 gram bønner pr. brygning, og der er derfor lagt op til mange dejlige stunder med fantastisk kaffe!

Alt i alt kan vi kun anbefale denne espressomaskine, da den på linje med Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk, leverer fantastiske resultater i test. Kaffebrygningen er af høj kvalitet, og hvis du ikke behøver en mælkeskummer i det daglige, så ville vi klart gå med denne model i stedet. En billig espressomaskine, som du helt sikkert bliver glad for!

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 1,2 liter
 • Bønnebeholder: 125 gram
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Autosluk
 • Justerbart udløb – op til 13 cm

14. Philips HD8829 espressomaskine

 • Topscorer

 

Se priser og tilbud på Philips HD8829/01 her:

i samarbejde med PriceRunner

Som nummer 8 på listen over bedste espressomaskiner har vi valgt Philips HD8829/01. En espressomaskine der er designet i et meget kompaktlook, med en keramisk kværn af virkelig høj kvalitet. Udstyret med en en knaps betjenings funktion til enten almindelig kaffe, cappuccino eller espresso. Du har mulighed for at regulere på kværningen, hvilket betyder at hver bruger af maskinen kan tilpasse kaffens smag efter ønske. Som mange andre maskiner, så er denne ligeledes udstyret med en ekstern mælkebeholder som kan producere den lækre bløde mælkeskum.

Philips HD8829/01 betjenes på den skrå front hvor knapperne er mærket med piktogrammer. Med muligheden for at brygge to kopper kaffer samtidig forventes det også at det kan klares på relativ kort tid. Den hurtige vandkoger i denne Phillips espressomaskine, samt de 2 haner gør at de to kopper er brygges på samme tid som én. Hanens udløb er justerbart i højden, hvilket giver mulighed for at benytte alle former for glas du ønsker til din kaffespecialitet – du er altså ikke indlagt til kun at kunne bruge en størrelse kop.
Kværnen kan som tidligere nævnt justeres til forskellige grader af hvor kværnet bønner skal være, men der er også en indbygget hukommelse der gemmer dine favoritindstillinger.

Philips HD8829/01 har som tidligere nævnt en keramisk kværn af høj kvalitet, hvilket giver en række fordele i forhold til eksempelvis de meget brugte stål kværne. En af fordelene ved dette er at du mindsker risikoen for en brændt kaffesmag på grund af overophedning. Keramiske kaffekværne arbejder mere stille sammenlignet med de rå stål kværne, og faktisk også ofte har en længere levetid, så klart et plus for Philips HD8829/01.

Mælk kan nemt blive surt/beskidt, så derfor har Philips HD8829/01 en “milk clean” funktion, som nemt rengør de mælkeførende dele af espressomaskinen. Automatisk rengøringsprogram er også en del af maskinen ligesom det automatiske afkalkningsprogram.

Kapaciteten i denne maskine er 1,8l vand, samt plads til 250 gram bønner i beholderen.


15. DeLonghi Dedica – espressomaskine

 • 4,5/5 stjerner – Trustedreviews.com
 • Godt køb – Forbrugerrådet Tænk

Se priser og tilbud på DeLonghi Dedica her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.249,00 DKK
1.257,00 DKK
1.285,00 DKK
1.385,00 DKK

Espressomaskiner fra det velkendte italienske brand DeLonghi kender vi som regel for høj kvalitet, hvilket også er tilfældet på modellen Dedica, som uden tvivl er en espressomaskine i høj kvalitet.

DeLonghi Dedica er en relativ slank espressomaskine, som er blevet testet af en række forskellige eksperter, som er enige om at denne model er en ganske fin espressomaskine, vis funktioner dog er relativt begrænset. Så hvis du søger en espressomaskine, som blot skal dække de basale behov, så er denne DeLonghi Dedica måske en spændende mulighed.

En rigtig fin espressomaskine, som til prisen leverer en rigtig høj kvalitet.

Espressomaskine til det minimalistiske køkken

DeLonghi Dedica er som tidligere nævnt en maskine, hvor der har været fokus på at løfte kvaliteten på det enkelte. Dette gør sig både gældende på design, men ligeledes også på meget af funktionaliteten ved DeLonghi Dedica.

Espressomaskinen er semiautomatisk, som passer fint ind i små minimalistiske køkkener, da størrelsen ikke er så stor som andre modeller. Modellen benytter sig af Thermoblock varmesystemet, hvilket vi også kender fra de store professionelle espressomaskiner, så her er kvaliteten også i top. En funktion som er med til at give markant bedre smag.

Vandtanke på espressomaskiner svinger meget i størrelse, hvor denne vandtank meget lig dens størrelse er en mindre model. Den har en kapacitet på 1,1 liter.

DeLonghi Dedica er bygget med en indvendig mælkeskummer, hvilket betyder at du kan lave kaffe med og uden mælk.

Hurtig brygning og gode egenskaber

DeLonghi Dedica har en bryggetid på cirka 40 sekunder, hvilket er ganske fint. Den finder den helt rette temperatur, samt brygger kaffen så den er klar på denne tid. Deruover har maskinen også den velkendte FlowStop funktion, hvilket tilpasser vandmængden ift. hvilken kaffe du ønsker.

Kaffen du anvender i denne model er enten formalet kaffe som vi kender det eller de lækre Easy Serving Espresso kaffepuder. Du vælger og betjener kaffemaskinen ved de 3 knapper på displayet, som giver fine muligheder for nemt at betjene modellen.

En ekstra lille detalje, som DeLonghi Dedica besidder er en kopvarmer, som holder kaffen varm i længere tid. Derudover har modellen naturligvis også en auto-sluk funktion, hvilket man selvfølgelig også forventer af en espressomaskine i 2021.

Specifikationer:

 • Kan brygge simple kaffeløsninger
 • Semiautomatisk
 • Indbygget mælkeskummer
 • Flowstop funktion

16. DeLonghi Dinamica Plus – espressomaskine

DeLonghi Dinamica Plus

SE PRISER OG TILBUD PÅ DeLonghi Dinamica Plus HER:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Denne model er en automatisk espressomaskine, som nemt og enkelt kan lave din kaffe for dig. Du behøver ikke gøre meget mere end at vælge, hvilken slags kaffe du ønsker på touch-skærmen, og så er den lige på trapperne. DeLonghi Dinamica Plus laver en masse gode kaffe og mælkebaserende drikker til dig, uden alt arbejdet bag det. 

Gode ting ved DeLonghi Dinamica Plus:

   • One-Touch teknologi 
   • Nem og enkel at bruge
   • Justerbar kværn
   • Indbygget kaffekværn 
   • Forbind med din smartphone

DeLonghi Dinamica Plus er blevet test og derfor flot bedømt i flere anmeldelser. DeLonghi Dinamica Plus er blevet kåret til bedst i test hos det svenske Råd & Rön. Den er derudover også testvinder i hele to test hos det tyske testberichte.de, hvor den får en del rosende ord med på vejen. Der fremhæves med god grund, at den laver en fremragende espresso, nem vedligeholdelse, adskillige indstillinger også via app, og man får en rigtig god værdi for penge. Udover disse flotte anmeldelser, så scorer den også 4,6/5 i bedømmelse ud af 251 anmeldelser på amazon.co.uk

Den flotte DeLonghi Dinamica Plus er fremstillet til at brygge den bedste og mest udsøgte kaffe til dig. Du behøver altså ikke at gå på kaffebar eller café for at få den bedste kaffe, når du kan få den derhjemme i dit eget køkken. Den er lavet i et flot og elegant design, som ikke fylder meget på køkkenbordet, og ikke skaber unødvendigt arbejde for dig i hverdagen, hverken med brygning eller rengøring. Du skal ikke tænke over doseringen eller at kværne dine bønner. Maskinen gør alt det hårde arbejde for dig, så du bare skal nyde den fantastiske smagsoplevelse. Det er nemt og enkelt for alle at bruge.

Du kan nemlig nemt personliggøre din egen kaffe, og vælge den hver morgen på touch-skærmen. Dette kan du også gøre gennem en app på din smartphone, så du kan have både morgennyhederne og kaffeopskriften samlet ét sted – lige ved hånden. 

DeLonghi Dinamica Plus vs. markedet

DeLonghi Dinamica Plus er ikke bare en almindelige kaffemaskine. Det er en fuldautomatisk espressomaskine, som tilbyder muligheden for at tilpasse din kaffe til præcis dine smagsløg. Denne testvinder giver høj værdi for pengene, og kan nemt give en følelse af luksus hjemme i køkkenet, som andre kaffemaskiner på markedet ikke kan. 

Specifikationer

   • Vandbeholder: 2L
   • Bønnebeholder: 300 g
   • Rengøringsprogram: Ja
   • Mælkekande i Thermo
   • Forbind med app
   • Autosluk

17. Rancilio Silvia – Stærkt anmledt espressomaskine

 • 4.5/5 stjerner hos coffeeness.de
 • Topscorer hos coffeechronicler.com
 • God anmeldelse hos tomsguide.com
 • God anmeldelse hos coffeeblog.co.uk

Rancilio Silvia

Se priser og tilbud på Rancilio Silvia her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Hvis du er på udkig efter en espressomaskine, der leverer et godt resultat til en lav pris, så er Rancilio Silvia et godt bud til dig. Maskinen får gode anmeldelser af coffeeness.de, som giver espressomaskinen en score på 4.5 ud af 5 stjerner. De fremhæver, at maskinen er lavet af en god kvalitet, som er bygget til at holde i mange år. Eksperterne er også begejstrede for maskinens evne til at brygge espresso ved en stabil temperatur med en god dampfunktion.  

Rancilio Silvia er designet i en simpel konstruktion, så den er nem at tage i brug med det samme. Maskinen er udstyret med en beholder til vand, som kan rumme 2 liter. Du finder også en beholder til bønner, som kan rumme op til 300 gram. Du kan derfor brygge op til to kopper på et bryg.    

Om Rancilio Silvia

Rancilio Silvia er lavet med en effektiv dampfunktion, som sørger for at lave fyldigt mælkeskum. Espressomaskinen er også designet med en 3-vejs ventil, så håndtaget ikke sprutter, når du tager det af. Messingkedlen kan indeholde 300 ml., og den brygger trofast espressoshots til dig, så du kan forkæle dig selv med en smagfuld kop kaffe.

Maskinen er isoleret med termisk skum, som sørger for at holde på varmen. Isoleringen er med til at minimere maskinens energiforbrug, når den er tændt. Maskinen er også udstyret med 2 LED lamper, som er med til at minimere maskinens energiforbrug. Espressomaskinen er designet til at slukke automatisk, hvis maskinen ikke har været brugt i 30 minutter. Maskinen bruger derfor mindre end 0,0005 kWh, når den står på standby.  

Espressomaskinen er også lavet med en smart varme feature på toppen af maskinen. Når du placerer kopper på toppen af maskinen, bliver kopperne varmet op. Det sørger for at give dig et godt og varmt shot espresso, når det passer dig. 

Rancilio Silvia vs. Markedet

Rancilio Silvia er en af de bedste espressomaskiner til prisen på markedet. Du får en god og trofast espressomaskine, som kan brygge smagfulde og fyldige espressoshots til dig. Hvis du er på udkig efter en espressomaskine i god kvalitet til en skarp pris, er Rancilio Silvia et godt valg til dig. 

Anmelderne på coffeechronicler.com er også vilde med espressomaskinen og giver den en topscorer. De fremhæver, at du til prisen får en stor maskine med mere plads på drypbakken, mere dampkraft og en større kedel. De anbefaler derfor maskinen til dig, der går op i at lave klassiske espressos eller cappuccinos i hjemmet.   

Specifikationer

 • Minimalistisk design
 • Kompakt apparat 
 • Filterholder med filter, 2 doseringsfiltre, måleske og tamper medfølger
 • Vandbeholder: 2 liter
 • Beholder til bønner: 300 g. 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. 

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Tomsguide.com

Tomsguide.com er et amerikansk teknologimagasin, der guider forbrugerne til at tage de bedste valg inden for teknologiens verden. Et hold af eksperter laver en række forskellige tests, hvor de efterfølgende giver en bedømmelse og skriver en anmeldelse.

Testpanelet fra tomsguide.com har testet Sage the Bambino Plus og Rancilio Silvia med fokus på pris, størrelse, brugervenlighed og kvalitet. Eksperterne kårer Sage the Bambino Plus som testvinder, fordi den laver en god espresso. De fremhæver også at maskinen er nem at bruge. Eksperterne kårer også Rancilio Silvia til en 5. plads. Eksperterne fremhæver, at espressomaskinen leverer et ensartet resultat hver gang.  

Testen er udført den: 7 april 2021
Du kan se testen her

T3.com

T3.com er et af Storbritanniens førende livstilswebsider. Magasinet skriver anmeldelser af forskellige produkter indenfor bolig, fitness, rejser, teknologi og meget andet. Anmeldelserne skal guide forbrugerne til at finde de bedste produkter på markedet.  

Eksperterne kårer Sage the Bambino Plus som testvinder af deres espressomaskine-test. De har bedømt espressomaskinen ud fra brugervenlighed, design, pris og kvalitet. Eksperterne fremhæver, at espressomaskinen er nem at bruge og er udført i et enkelt design. De er også begejstrede for kvaliteten af det færdigbryggede espressoshot. De anbefaler derfor maskinen til personer, der ønsker at brygge espresso i hjemmet.   

Testen er opdateret den: 16 marts 2021
Du kan se testen her

Goodhousekeeping.com

Good Housekeeping er et amerikansk magasin, der skriver artikler til kvinder og producerer produkttests. Magasinet indeholder opskrifter, kostplaner, anmeldelser og litterære artikler. 

Testpanelet har testet Sage the Bambino Plus med fokus på brugervenlighed, bryggetid, ensartethed, smag og støjniveau. Eksperterne kårer espressomaskinen til den bedste traditionelle maskine i testen. De fremhæver, at maskinen lavede en smagfuld espresso med en tilpas mængde creme. De anbefaler maskinen til traditionalister, der er glade for den traditionelle espresso-oplevelse.  

Testen er udført den: 6 november 2020
Du kan se testen her

Bbcgoodfood.com

BBC Good Food er et globalt mediebrand, der hver måned udgiver et magasin. BBC Good Food har også en hjemmeside, hvor de guider læserne til gode opskrifter og kvalitetsudstyr til køkkenet. 

Eksperterne fra BBC Good Food har testet Sage the Bambino Plus med fokus på funktionalitet, slutresultat, rengøring og værdi for pengene. Eksperterne kårer den til bedste mellemklasse espressomaskine. De fremhæver, at maskinen er nem at rengøre, og så laver den et godt mælkeskum. De er også begejstrede for slutresultatet, som giver et velsmagende espresso-shot. 

Testen er udført den: marts 2021
Du kan se testen her

Coffeeness.de

Coffeeness er et tysk online magasin, der er målrettet til kaffeentusiasten. Magasinet udgiver tests af forskelligt kaffeudstyr, så brugerne bliver guidet til den bedste kvalitet indenfor kaffeverdenen. 

Eksperterne har lavet en anmeldelse af Rancilio Silvia, hvor de fokuserer på håndværk, design og udførelse. Eksperterne er glade for Rancilio Silvia, og de belønner derfor espressomaskinen med 4.5 ud af 5 stjerner. De fremhæver, at maskinen er lavet af en god kvalitet, og den er lavet i et enkelt og minimalistisk design. Maskinen er også god til at holde den rette temperatur under processen. 

Testen er udført den: 20 februar 2021
Du kan se testen her

Coffeechronicler.com

Coffee Chronicler er in blog for hjemmebaristaer, der elsker at nørde i kaffe. Bloggen guider læserne til det bedste udstyr indenfor kaffeverdenen. Bloggeren Asser Christensen er journalist og kaffeentusiast, og på bloggen deler han historier og anmeldelser af kaffeudstyr. 

Asser Christensen har anmeldt Rancilio Silvia med fokus på pris, udstyr og slutresultatet. Maskinen bliver placeret som topscorer i testen på en 3. plads ud af 9. Her fremhæver bloggeren, at maskinens drypbakke, dampkraft og kedel er pengene værd. Han anbefaler espressomaskinen til kaffeentusiaster, der drømmer om at brygge espresso eller cappuccino i eget hjem. 

Testen er udført den: 21 januar 2021
Du kan se testen her

Coffeeblog.co.uk

Coffeeblog.co.uk er en blog fra Storbritannien, der skriver om specialitetskaffe. På bloggen kan brugere købe kaffe og læse anmeldelser af udstyr, der kan bruges til at brygge kaffe. 

Eksperten på bloggen har anmeldt espressomaskinen Rancilio Silvia. Han fremhæver, at espressomaskinen er en populær maskine med en enkelt kedel. Han nævner også, at espressomaskinen har et stort potentiale, hvis den bliver parret sammen med en kværn af god kvalitet. Han anbefaler maskinen til nybegynderen, der ønsker en espressomaskine i hjemmet.  

Du kan se testen her

Forbrugerrådet Tænk

Tænk er Danmarks største og uafhængige forbrugermedie. Organisationen har 85.000 medlemmer, og på baggrund af sit tilhørsforhold til Forbrugerstyrelsen, er Tænk det mest ansete og citerede testmedie i Danmark.

Testpanelet har testet Siemens TQ507R03 og Philips EP3241/50 med fokus på kvalitet, energiforbrug, brugervenlighed, tidsforbrug, temperatur, ensartethed og kvalitet af mælkeskumning. Siemens TQ507R03 får en meget god score på 83 ud af 100%. Eksperterne er glade for kvaliteten, brugervenligheden og ensartetheden. Philips EP3241/50 får også en meget god score på 83 ud af 100%. Eksperterne fremhæver brugervenligheden, rengøringen og mælkeskummet. 

Testen er opdateret den: 24 august 2020
Du kan se testen her

I denne test er det printere, de har testet med fokus på, hvilken der er den bedste. Testen inkluderer 175 printere, som er både farveprintere, laserprintere, sort/hvid printere. ECOTANK ET-7700 kåres som den bedste i test, og du kan se præcis på hvilke parametre, den scorer særlig højt. ECOTANK ET-M2170 klarer sig også rigtig godt i testen. 

Testen er blevet udført den: 5. oktober 2020
Læs hele testen her

Råd & Rön

Råd & Rön er det største forbrugermagasin i Sverige og kan anses som pendant til det danske forbrugermagasin, Tænk. Her testes der adskillige produkter. 

Testpanelet har testet Siemens TQ507R03 med fokus på tid, temperatur, ensartethed, mælkeskum, brugervenlighed og energiforbrug. Eksperterne giver espressomaskinen en høj score på 82 ud af 100%. De fremhæver, at smagen på kaffen er god, og at maskinen holder den rette temperatur under processen. Eksperterne er også glade for brugervenligheden på maskinen. 

Testen er udført den: 20 december 2019
Du kan se testen her

I denne test har Råd & Rön set på 160 printere, som inkluderer både inkjet- og laserprintere. De har fundet de bedste printere, uanset pris, kvalitet og hurtighed. De har fokuseret på billedkvalitet, pris pr. udskrift, tid pr. udskrift, scannerfunktion og brugervenlighed. Her bliver hele 4 printere fra oversigten nævnt: EPSON ECOTANK ET-7700, EPSON ECOTANK ET-M3170, EPSON ECOTANK ET-M2170 og BROTHER HL-L6300DW.

Testen blev udført den: 26. november 2020
Læs hele testen her

Pricerunner.dk

Pricerunner blev grundlagt i 1999 og det er primært udbredt i Danmark, Sverige og Storbritannien. Pricerunner hjælper brugerne med at finde produkter til en skarp pris. 

På pricerunner kan forbrugerne anmelde de produkter, som de køber. Brugerne er vilde med Philips EP3241/50, som får en samlet score på 4.8 ud af 5 stjerner. 503 brugere har anmeldt espressomaskinen, hvoraf 88% af brugerne givet produktet 5 stjerner. En bruger skriver blandt andet at ”mine gæster er ret begejstrede for den”. Brugerne er derfor ikke i tvivl om, at det er en af de bedste espressomaskiner på markedet.  

Du kan se alle anmeldelser her

PriceRunner er den største sammenligningsside i Danmark. Her er det nemt at sammenligne produkter, men de laver også tests – blandt andet af de bedste printere.

PriceRunner tester alle deres produkter selv og anvender dem på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden. Ved testen af printere, udfører de både ydelsestest og tests, der skal måle på printerens funktioner til hverdagsbrug. De har udskrevet for eksempel fotografier og test på forskellige papirtyper. De ser på kvalitet, ydeevne og funktioner. 

Testen er blevet udført den: 24. februar 2021 

Læs hele testen her

Amazon.co.uk

Amazon er en internethandel, som er utrolig populær og brugt verden over. De startede med at sælge bøger, men i dag sælger de mange forskellige ting. Her vurderer kunderne produkterne.

Brugerne er glade for Philips EP3241/50, som samlet set får en score på 4.5 ud af 5 stjerner. Espressomaskinen har fået 1171 globale brugeranmeldelser, hvoraf 78% af brugerne har givet produktet 5 stjerner. En bruger skriver i anmeldelsen, at espressomaskinen er ”Worth it” og giver produktet 5 stjerner. Mange af brugerne anbefaler derfor maskinen. 

Du kan se alle anmeldelser her

EPSON ECOTANK ET-M3170 og EPSON ECOTANK ET-M2170 bliver her vurderet af kunderne, hvor de begge får 4 ud af 5 stjerner. Du kan derudover se en masse andre beskrivelser af produktet, FAQ, se billeder og produkter, der minder om. På den måde kan du få et godt overblik. 

Læs alle anmeldelserne her eller her

Bestbuy.com

Bestbuy.com er en amerikansk hjemmeside, der handler med forskellige elektroniske produkter, som bliver anmeldt og vurderet af forbrugerne. Produkterne får x antal stjerner og eventuelt en kommentar. 

Både EPSON ECOTANK ET-7700 og EPSON ECOTANK ET-M2170 bliver anmeldt af forbrugerne på bestbuy.com. EPSON ET-7700 får flotte 4,6 stjerner af forbrugerne og 3,5 af eksperterne. EPSON ET-M2170 får 5/5 stjerner af forbrugerne, så der er stor tilfredshed. Der kan også nævnes fordele og ulemper ved produktet, hvormed du får en god fornemmelse af produktets kvaliteter. 

Læs alle anmeldelserne her eller her

Which.co.uk

Which.co.uk. ligger i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

I testen ser Which.co.uk på fordele og ulemper ved produktet, hvad produktet er god til, hvad det koster at printe, hvor godt den printer og scanner og andre spørgsmål.  Det er

EPSON ECOTANK ET-7700 kommer ind på en flot andenplads i testen. EPSON ECOTANK ET-M3170 får 74 % i testresultatet. 

Testen blev udført den: 21. februar 2018
Læs hele testen her

Officedepot.com

Officedepot.com (ODP) er en førende udbyder af forretningstjenester, produkter og digitale arbejdspladsteknologiløsninger. Her kan forbrugerne også anmelde produkterne ved at give dem stjerner. 

EPSON ECOTANK ET-M3170 og EPSON ECOTANK ET-M2170 bliver anmeldt af forbrugerne til hhv. 4,6/5 stjerner og 4,8/5 stjerner, hvilket begge er meget tilfredsstillende bedømmelser. Her kan du også læse, hvad forbrugerne har skrevet om produktet for at skabe dig en bedre fornemmelse af det, og hvorfor det er værd at købe. 

Læs alle anmeldelserne her eller her

Walmart

Walmart er en amerikansk detailhandel. Virksomheden er verdens største private virksomhed ifølge Forbes Global 2011 og verdens største målt på omsætning. Her kan forbrugerne rate deres varer online.  

EPSON ECOTANK ET-M3170 og EPSON ECOTANK ET-M2170 bliver her vurderet af kunderne, som giver dem hhv. 4,5 og 4,8 stjerner. 94 % af kunderne ville anbefale ET-M3170 til andre og 100 % ville anbefale ET-M2170 til andre. Udover at kunne se kundernes bedømmelser, kan du også se kommentarer og ris og ros. 

Læs alle anmeldelserne her eller her

Adorama

Adorama er en amerikansk virksomhed, der handler med elektronik, film udstyr osv. De har både en butik i New York, men har også en stor hjemmeside, hvor deres produkter sælges og vurderes af kunderne.

Udover at kunderne vurderer produkterne, er der også gode og detaljerede beskrivelser af produktet. Du kan se en film af det, billeder, dybdegående beskrivelser, og du kan læse kundeanmeldelserne. Her er det EPSON ECOTANK ET-M3170, der bliver givet 4,6 stjerner. Det giver dig en fornemmelse af, at kunderne generelt set er tilfredse med produktet. 

Læs alle anmeldelserne her

Trustedreviews.com

Trustedreviews blev grundlagt i 2004, og deres mål er at give læserne en grundig, neutral og selvstændig stemme, om hvad de skal købe. De anmelder forskellige produkter og hjælper læseren frem til det rette produkt.

Canon Maxify MB5350 bliver vurderet i denne anmeldelse, og den får 4,5 stjerner ud af 5. I anmeldelsen får du fordele og ulemper ved produktet samt specifikationer. Derefter kommer en dybdegående gennemgang af produktet; dets kvaliteter, funktioner, design osv. Til sidst svarer skribenten på, om du skal købe produktet og hvorfor. 

Testen blev udført den: 8. april 2021
Læs hele testen her

Expertreviews.co.uk

Det anerkendte, britiske testmagasin Expertreviews.co.uk leverer uafhængige tests af produkter til hjemmet.

I disse to tests bliver Canon Maxify MB5150 og CANON PIXMA PRO-100S vurderet af skribenten. Her ses der på produktets forskellige funktioner, specifikationer, og det får uddelt stjerner. Canon Maxify får 4/5 og Canon Pixma får 5/5. Du får et godt og generelt overblik over printerne, som vil hjælpe dig til, hvorvidt du skal købe dem. 

Testen blev udført den: 25. august 2015 

Læs hele MB5150 testen her

Testen blev udført den: 20. juni 2015
Læs hele PRO-100S testen her

Testberichte.de

Testberichte.de er en tysk hjemmeside, der sammenligner produkter. Desuden kan du se, hvor produkterne kan købes, og hvor gode anmeldelser de har fået. Siden svarer til den danske PriceRunner.

Det er Brother MFC-L3750CDW, der anmeldes i denne test. Du kan se, hvor gode anmeldelser den har fået på forskellige forhandlingssider, og du kan få et overordnet overblik over produktet. Du får fordele, ulemper og priser på produktet på de forskellige forhandlingssider. 

Testen blev udført: August 2020
Læs hele testen her

PCmag.com

PC Magazine, forkortet til PCmag, er et amerikansk computer magasin, som blev publiceret af Ziff Davis. I dag er det også et online magasin. 

PCmag anmelder Canon Pixma Pro-100, hvor du kan se printeren fra alle vinkler i form af billeder. Du kan også klikke dig videre til en oversigt over de bedste printere i 2021. Du får samtidig et kort overblik over printeren, når du ser billederne. Her fremstiller de printerens funktioner. 

Testen blev udført den: 13. juni 2018
Læs hele testen her

Techradar.com

TechRadar er et britisk online magasin, som fokuserer på teknologi. Det holder til I US, UK, Australien og Indien. De giver dig nyheder og anmeldelser af produkter inden for emnet. 

Techradar anmelder Canon Pixma Pro-100. Der bliver beskrevet dens fordele og ulemper, en introduktion af produktet, dens performance og den endelige dom og konklusion, om hvorvidt produktet er værd at købe. Produktet får 4,5/5 stjerner. Anmelderen giver en ærlig vurdering af produktet, så du kan forholde dig til både dets fordele og ulemper.  

Testen blev udført den: 3. januar 2013
Læs hele testen her

Reevoo

Reevoo hjælper virksomheder til at forstå deres egne produkter, og hvordan de bliver modtaget. 

Hos Reevoo giver kunderne produkterne stjerner og anmeldelser, men ikke blot det, de giver produktet fordele og ulemper, hvormed det er mere detaljerede beskrivelser. Derudover er der forskellige kvaliteter, som man giver forskellige ratings. Det er print kvalitet, hurtighed samt værdi for pengene. Det er HP OFFICEJET PRO 7740, der anmeldes her.

Læs alle anmeldelserne her

Hvis du nåede helt til vejs ende i dette indlæg, så håber vi at du nu er lidt mere besluttet på hvilken espressomaskine du skal købe.

Amazon

Amazon er en meget velkendt internethandel. Siden sender stadig varer til hele verden, og derfor er det også globale brugeranmeldelser, som du kan finde på siden. 

På Amazon er modellen Bosch CTL636EB6 vurderet. Særligt i kategorierne varmeydelse, smagen af kaffen og værdi for pengene har modellen klaret sig godt med mellem 4,4 og 4,5 stjerner. Alt i alt får modellen 4,5 stjerner i gennemsnit fra de mere end 200 globale brugere, som har tilkendegivet deres mening på den tyske internetside.

Anmeldelserne opdateres løbende.
Du kan se anmeldelserne her

Læs også: KAFFEKVÆRN TEST – HER ER DEN BEDSTE KAFFEKVÆRN


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Saeco HD8977 espressomaskine

   • Gode anmeldelser

Saeco HD8977

 

Espressomaskinen vi har valgt at give 5. pladsen til tilfalder Saeco HD8977. Der er her tale om en som de andre fuldautomatisk espressomaskine, som giver dig en lang række muligheder. Med over 18 kaffespecialiteter at vælge, så er det ydermere muligt at tilslutte din tablet, hvor du nemt kan starte ligenetop den kaffe du gerne vil have serveret. Som en ægte espressomaskine, så har denne også en mælkebeholder, som gør at der kan laves en lækker og skummet mælkeskum, som går perfekt til dine latter mm.

Du kommer helt afgjort til at lege lidt med de mange muligheder denne maskine tilbyder. Muligheden for at indstille alt ligefra kaffestyrke, længde, temperatur smag og flere giver dig et fantastisk resultat, og alle disse specialiteter kan klares med et enkelt tryk på din iPad. Du kan fra din tablet bestille to kopper kaffe ad gangen, da den har to haner – men husk at stille kopper under hanerne inden du drager nytte af teknologien og bestiller kaffe fra sofaen.

Espressomaskinen er mulig at teste i 60 dage – hvis du mod forventning ikke er tilfreds, så gives alle pengene retur. Maskinen har 2 års garanti.

Denne espressomaskine fra Saeco har autosluk funktion, så det giver ikke anledning til bekymringer hvis du har glemt at slukke – ligeledes er det også energibesparende. Den er fremstillet i lækre materialer hvor rustfrit stål og plastic udgør det flotte skelet. Espressomaskinen kan brygge 18 forskellige specialiteter, og alle kan justeres efter de tidligere nævnte parametre. Saeco har hukommelse til at du på displayet kan gemme op til 6 personers yndlingskaffe – så kan de fleste i husstanden have deres eget program.

Kapaciteten er på 270 g. bønner, og vandbeholderen i maskinen kan indeholde 1,7 liter vand. Pumpetrykket er forholdsvis normalt, og ligger på 15 bar, som vi også ser det i mange andre maskiner. Effektforbruget ligger på 1900 watt, lidt højere end andre modeller.


FAQ

🧐 Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg køber en espressomaskine?

Når du skal købe en espressomaskine, så bør du være opmærksom på, hvorvidt maskinen lever op til de behov og præferencer, som du har. Espressomaskiner fås i dag med en lang række af forskellige indstillinger og tilbehør, hvormed du bør vælge en maskine, som passer til dine ønsker.

💰 Er det pengene værd at investere i en espressomaskine til hjemmet?

Hvorvidt det er pengene værd at investere i en espressomaskine til hjemmet eller ej, kommer helt an på, hvor meget du sætter pris på en god, frisk kop espresso. Hvis du alligevel køber en espresso et par gange i ugen, så kan det hurtigt betale sig at investere i maskinen.

🤔 Hvilken espressomaskine er bedst til hjemmet?

Hvilken espressomaskine der er bedst til at have derhjemme, kommer helt an på dine behov. Du bør for eksempel overveje, hvorvidt du gerne vil have, at maskinen skal indeholde en række smarte, ekstra indstillinger. Eller hvorvidt du i stedet vil spare lidt penge og købe en simplere model.

🤓 Er espresso stærkere end almindelig kaffe?

Ja, espresso er stærkere end almindelig kaffe, da en espresso vil indeholde mere koffein end den samme mængde kaffe. Dog drikker du mindre espresso ad gangen, end du vil drikke almindelig kaffe. På den måde er espresso også hurtigere at drikke, hvormed du hurtigere kan få virkningen fra koffeinen.

Denne side er anmeldt af: Jesper Steffansen Rating 10/10