Espressomaskine test 2021: Find den bedste maskine

Hvis du arbejder hjemmefra, eller du måske blot ønsker at løfte niveauet og kvaliteten på den kaffe du drikker, så er du måske klar til at tage skridtet og investere i en din egen Espressomaskine, hvor du kan løfte kvaliteten af din kaffe markant.

Hvis dette er tilfældet, så finder du formegentlig denne espressomaskine test meget anvendelig, da vi har sammenlignet de bedste espressomaskiner du kan købe herhjemme, sådan at du kan vælge lige netop den maskine der matcher dine behov bedst. Vi har taget udgangspunkt i hvilke behov der er mest normale, når vi snakker den almene kaffeforbrug i 2021 – hvorfor du finder espressomaskiner i forskellige prisklasser. Prisen har ikke valgt rækkefølgen – vi har udvalgt disse efter hvad du får mest kvalitet for pengene ved. Herudover har vi taget udgangspunkt i en række forskellige forbrugertests.

Hvilken Espressomaskine er den bedste at købe i 2021?

Vores liste over bedste espressomaskiner:


1. DeLonghi ECAM 21.117.B

 • Testvinder
 • Høj kvalitet

Delonghi ECAM Espressomaskine

 

Se priser og tilbud på DeLonghi ECAM 21.117.B her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

2.349,00 DKK
2.390,00 DKK
2.528,00 DKK
2.528,00 DKK

DeLonghi ECAM 21.117.B er en fuldautomatisk espressomaskine, som tilbyder en lang række af justeringer for at ramme lige netop den kaffe du synes er perfekt. Med andre ord er denne maskine ideel til at lave kaffen meget personlig, og ligesom du kan lide den. Espressomaskinen er i et meget simpelt, men kompakt design, hvilket giver mange fordele når det kommer til placering af maskinen i køkkenet.

Denne Espressomaskine kan anvende både kaffebønner, men også formalet kaffe, hvilket giver nogle muligheder for at lave endnu flere typer af kaffer.

DeLonghi maskinen har et brugervenligt display, hvor selv den mest uerfarne bruger kan foretage både valg, men ligeledes også justeringerne, der gør kaffeoplevelsen helt unik. Den er nem at betjene, og alle knapperne på maskinen er placeret foran på et frontpanel, hvor det tydeligt fremgår hvilke funktioner knapperne har hver især.

DeLonghi 21.117.B espressomaskinen har en kraftig motor. Ikke en der larmer, men en god motor der leverer når der er behov for det, og med en produktion der er ens uanset om der brygges en eller to kopper kaffe af gangen. Kaffemaskinen har en smart autosluk funktion, der gør at den er energibesparende, samt mindsker risikoen for at der skulle ske uheld når man ikke var ved maskinen. Med en effekt på 1450 watt, så er motoren klart en force hos denne Espressomaskine.

Et væld af muligheder

Hvis du kan lide at lege med kaffensverden og vil lave diverse chokolatter, eller latter generelt, så har denne maskine en manuel mælkeskummer, som fungerer rigtig godt. Mælkeskummeren blander mælk, luft og damp hvilket resulterer i den kraftige fyldige mælkeskum, som du måske kender fra den lokale café.

Hvis du virkelig vil kræse for din kaffe, så giver DeLonghi modellen muligheden for at tilpasse temperatur, aroma, vandmængde og kaffemængde lige som du ønsker det. Med tre justerbare temperaturer, kan du få din kaffe lige præcis som du ønsker den. Kværnen kan male din kaffe ligesom du drømmer om, med 13 forskellige niveauer giver det dig muligheden for at lege med smagen, og derved teste hvordan du bedst kan lide din kaffe.

Rengøringen af denne DeLonghi ECAM 21.117.B er nem, da den er udstyret med både rengørings- og afkalkningsprogram.


2. Sage Barista Pro espressomaskine SES 878 BTR – anbefalet af Forbrugerrådet Tænk

Sage Barista Pro espressomaskine SES 878 BTR

Se priser og tilbud på Sage Barista Pro espressomaskine SES 878 BTR her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

6.643,00 DKK
6.643,00 DKK
6.998,00 DKK
6.999,00 DKK
6.999,00 DKK
6.999,00 DKK

Testresultat

Sage Barista Pro espressomaskine SES 878 BTR er blevet vurderet af Forbrugerrådet Tænk, og de anbefaler den klart.

Om Sage Barista Pro espressomaskine SES 878 BTR

Her får du en imponerende og dekorativ semi-professionel kaffemaskine til hjemmebrug eller til din arbejdsplads. Den kan tilberede flere varianter af luksuskaffe, og den er super driftssikker og nem at bruge. Maskinen kan give dig den ønskede kaffeoplevelse i en fart, og den har flere avancerede funktioner, hvoraf nogle af dem kan finindstilles manuelt. Desuden har den et eksklusivt look, der betyder, at du sagtens kan have den stående fremme.

Denne espressomaskine fra Sage kan tilmed give dig en kop kaffe, som du selv har komponeret. Du kan indstille den til at lave enten en espresso, en latte eller en cappuccino, og de kan hver især yderlige finindstilles, sådan at du får præcis den kaffeoplevelse, som du ønsker.

De fleste af maskines funktioner er automatiske og indstillet til en bestemt standard, men du har mulighed for at lave manuelle indstillinger på nogle af funktionerne, sådan at du kan foretage en eller flere finindstillinger. Dermed kan du få din egen personlige selvkomponerede kop kaffe.

Når du har indstillet maskinen til at brygge en helt individuel kop kaffe, så vil der blot gå nogle få sekunder, inden du står med en friskbrygget og veltempereret kop kaffe i hånden. Få altid den perfekte aroma, temperatur og smag, når du brygger kaffe på denne virkelig gode espressomaskine. Dens integrerede bønnebeholder og kværn gør, at du altid får friskkværnet kaffe og en herlig duft i rummet.

Udvalgte specifikationer

Denne luksusudgave af en kaffemaskine har mange eksklusive finesser og funktioner. Sage Barista Pro espressomaskine SES 878 BTR har blandt andet følgende egenskaber:

 • Mærke: Sage
 • Mål: 44 x 40,7 x 40,7 cm
 • Vægt: 10,6 kg
 • Farve: sort og sølv
 • Ledning: 60 cm
 • Tryk: 15 bar
 • Vandbeholder: 2 l
 • Bønnebeholder: 250 g kaffebønner
 • Med indbygget kværn
 • 30 kværneindstillinger
 • Med mælkeskummer
 • Udtrækningstemperatur: 3 sek.
 • Automatisk mælketeksturering
 • LCD-skærm
 • Foropvarmning af kop
 • 4,2 stjerner ud af 5 hos Elgiganten

3. Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

 • Topscorer – Coffeeness
 • Topscorer – Råd & Rön

Se priser og tilbud på Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

2.699,00 DKK
2.772,00 DKK
2.949,00 DKK
3.052,00 DKK
3.068,00 DKK
3.225,00 DKK

Hvis du leder efter en ny espressomaskine, men ikke ønsker endnu et stort skrummel i køkkenet, så er Melitta Caffeo Solo måske den rette maskine til dig! Her får du en utrolig kompakt maskine, der stadig har de vigtigste funktioner, ligesom den bryggede kaffe er mindst ligeså god som mange af de dyrere maskiner – what’s not to like?

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk klarer sig særdeles godt i diverse espressomaskine tests, og den scorer høje karakterer i test hos Coffeeness og Råd og Rön. Testresultaterne peger på, at du får fantastisk smag og korrekt bryggetemperatur til en rigtig god pris, ligesom brugervenligheden er i top. Der er ligeledes lutter roser til den automatiske mælkeskummer, der giver mulighed for masser af gode kopper kaffe!

Kompakt maskine med masser af muligheder!

Melitta Caffeo Solo er ikke mere end 20 centimeter bred, men er alligevel pakket med alle de funktioner, som du har brug for. Det er nemt at lave 1-3 kopper kaffe af gangen med 1,2 liter i tanken, ligesom bønnebeholderen har plads til 125 gram kaffe – rigelig med plads til almindelig hverdagsbrug, og du behøver ikke fylde maskinen op hele tiden.

Caffeo Solo udmærker sig også særligt ved at have en automatisk mælkeskummer, der kan levere både varm og almindeligt, skummet mælk. Du sætter blot en beholder med mælk for enden af slangen og wupti – så er der lækker mælk til din kaffe latte. Melitta har gjort det nemt at brygge kaffen med et simpelt betjeningspanel, ligesom du kan slukke maskinen helt, når du ikke har brug for den mere.

Betjeningspanelet inkluderer bl.a. en drejeknap til både ønsket kopstørrelse og til kaffestyrke og kaffetemperatur, og dermed kan du let justere kaffen, så den passer til din smag. Herudover gør det justerbare udløb det let at lave to store kopper kaffe på samme tid – så bliver dagen på hjemmekontoret pludselig lidt bedre!

Melitta har skabt en kanon espressomaskine, som klarer sig godt i test, og der er ingen tvivl om, at dette er modellen, hvis du vil have en kompakt espressomaskine af høj kvalitet. Du får en virkelig god kop kaffe, og hvis du er til lækkert mælkeskum, så er dette det perfekte match til dig – vi kan i hvert fald anbefale netop denne model til det moderne hjem!

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 1,2 liter
 • Bønnebeholder: 125 gram
 • Mælkeskummer: Ja, automatisk
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Autosluk
 • Justerbart udløb


4. Delonghi La Specialista – Bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk

Delonghi La Specialista

Se priser og tilbud på Delonghi La Specialista her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

.

Delonghi La Specialista er med til at sikre, at du får den perfekte kaffedosering hver eneste morgen. Den unikke kværnesensor er med til at kværne den rette mængde kaffe, så du kan få den perfekte kop. Den er nem at bruge for alle, og laver en rigtig god espresso. Den perfekte maskine til dig, som ønsker, at maskinen tager sig af de tekniske detaljer, så kaffen er lige god hver gang.

Gode ting ved Delonghi La Specialista:

 • Indbygget kaffekværn og kaffedosering
 • Hurtig til brygning
 • Kan levere 2 kopper samtidig
 •  Semi-automatisk espressomaskine

Maskinen kværner og doserer selv kaffen, så man skal blot stampe kaffen i direkte i filterholder og trykke på en knap. Brygningen går i gang efter stampningen, og sideløbende tilberedes mælken. Den manuelle arbejdskraft er kraftigt reduceret til, at man blot skal trykke på enkelte knapper for at stampe kaffen og tilberedemælken efter præference. Det bliver ikke meget nemmere end det. Den smarte espressomaskine har også fået gode anmeldelser og det er forståeligt hvorfor.

Delonghi La Specialista er blevet bedømt af Forbrugerrådet Tænk, som har lavet en flot anmeldelse af modellen. De var så tilfredse, at den blev bedømt som bedst i test. Den fik en flot score på 84 ud af 100%, og i anmeldelsen bliver der særligt lagt vægt på, at maskinen er nemt at bruge og er en af de hurtigste til at brygge en kop espresso. Den er også blevet bedømt af Which?, som har givet den en testscore på 80%, og har i denne forbindelse kåret den til det bedste køb. De kalder den for en strålende espresso maskine, og har også fokus på brugervenligheden og hurtigheden. 

Udover disse flotte anmeldelser, så er Delonghi La Specialista også blevet rost af disse: 

Delonghi La Specialista vs. markedet 

Denne model adskiller sig fra resten af espressomaskinerne på markedet, da den er en af de hurtigste maskiner. Den er desuden nem at betjene og rengøre, og kan levere 2 kopper kaffe samtidig, uden at gå ned på varmen eller kvaliteten af kaffen. Du får uden tvivl en høj værdi for pengene, og er sikret en god espressomaskine. 

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 2L
 • Indbygget kaffekværn: Ja
 • Mælkeskummer: Ja
 • Semi-automatisk 
 • Autosluk

5. Melitta Barista T Smart – ”bedste køb” af eksperterne

Melitta Barista T Smart espressomaskine

Se priser og tilbud på Melitta Barista T Smart her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Melitta Barista T Smart er den perfekte espressomaskine, hvis du ikke ønsker at bruge tiden og på at tilberede kaffe hver morgen, men samtidig sætter pris på en rigtig god kop kaffe. Kaffen kan tilberedes lige præcis efter dine behov, og du har mulighed for at forbinde den til din smartphone med Bluetooth. Maskinen gemmer din yndlingskaffe, så den nemt kan tilberede den til dig hver dag. 

Gode ting ved Melitta Barista T Smart

 • Automatisk espressomaskine 
 • Rengøringsprogram integreret
 • Maskinen husker din yndlingskaffe  
 • Forbind med dine smartphone
 • 18 forskellige slags kaffe

Modellen tilbyder 18 forskellige slags kaffe som kan brygges til præcis dine smagsløg. Udover de almindelige kaffefunktioner, så har den også en ekstra indstilling, IntenseAroma, som brygger din kaffe på en helt anderledes måde, så smagen bliver mere intens.Denne espressomaskine er perfekt til dig, som går op i en høj kvalitet af kaffe og ønsker at udfordre dine smagsløg derhjemme. Man skulle tro, at disse mange funktioner var nok, men du har også mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr, som gør rengøringen og vedligeholdelsen endnu nemmere.

Melitta Barista T Smart er blevet testet og bedømt af Forbrugerrådet Tænk, og den er i denne forbindelse blevet bedømt til bedst i test med en score på 86 ud af 100%. Der bliver særligt lagt vægt på, at maskinen tilbereder en god espresso, og kan tilberede 2 kopper på samme tid, uden det går udover varmen eller kvaliteten af kopperne. Modellen er også blevet testet og bedømt til bedste køb på radron.se, hvor kaffens kvalitet også omtales rosende.

Udover disse to flotte bedømmelser, så er espressomaskinen også blevet rost i disse anmeldelser:

Melitta Barista T Smart vs. markedet

Melitta Barista T Smart Espressomaskine er ikke ligesom den almindelige kaffemaskine på markedet. Den er meget mere end det. Dens automatiske brygning af kaffen er med til at give en følelse af luksus, som mange andre maskiner ikke kan. Det er meget begrænset, hvad man skal gøre for at tilberedelsen går i gang, og man har endda også mulighed for at gemme ens yndlingskaffe. Du får høj værdi for pengene ved at købe en Melitta Barista T Smart.

Specifikationer

 • Vandbeholder: 1,8L
 • Bønnebeholder: 270 gram
 • Mælkeskummer: Ja
 • Renseprogram: Ja
 • Automatisk
 • Autosluk

6. SIEMENS CTC636LES1 indbygningskaffemaskine

Se priser og tilbud på SIEMENS CTC636LES1 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

10.475,00 DKK
10.499,00 DKK

Hvis du skal have renoveret dit køkken, indrette dit eget kontor eller bare have fat i en god indbygningskaffemaskine, bør du kaste din opmærksomhed efter denne model fra SIEMENS. Her får du en brugervenlig, men avanceret espressomaskine, som bliver en integreret del af dit rum. Du får en elegant og velsmagende løsning, og så slipper du for at spilde bordplads på en fritstående kaffemaskine.

Der er gode anmeldelser at hente på denne integrerede kaffemaskine, og WhiteAway.coms forbrugere tildeler den intet mindre end 4,7 stjerner i gennemsnit. Her får den særligt gode ord med på vejen for brugervenlighed, særindstillinger og yderst velsmagende kaffe. Desuden kan den lynhurtigt brygge en god kop kaffe uden at larme i så høj grad som mange andre kaffemaskiner.

Maskinen klarer næsten det hele af sig selv

Når du skal have en kop kaffe fra SIEMES CTC636LES1-modellen, skal du ikke gøre meget mere end at beslutte dig for hvilken og trykke på knappen. Resten klarer espressomaskinen for dig.

Espressomaskinen kan brygge en række af de klassiske kopper kaffe – også med mælk. Blandt andet espresso, risretto, cappuccino, latte macchiato, alminelig kaffe med mælk og så videre. Alt dette bare med et enkelt tryk. Hvis du er mere kræsen, kan du med myCoffee-funktionen gemme dine otte yndlingskaffer. Du kan gemme dem under personlige navne og selv op- og nedjustere mængderne af kaffe og mælk. På den måde kan du altid få den kop, der passer bedst til dig og dit humør.

Hele espressomaskinens front er en låge, som gemmer på vandtank, bønne- og mælkebeholder. Det praktiske er altså gemt væk bag et elegant design, men det er stadig let tilgængeligt, når du skal påfylde vand, kaffebønner eller frisk mælk.

Når du måske beslutter dig for at afprøve en ny type kaffebønner, vil maskinen selv tilpasse sig bønnerne, så du altid får den bedst mulige smag. Den sørger desuden også for ekstra fint mælkeskum med sin innovative mælkeskummer.

Rengøringen af de enkelte dele klarer maskinen også mere eller mindre selv. Det eneste, du skal sørge for, er mælkebeholderen, som ovenikøbet kan gå i opvaskemaskinen. Espressomaskinen skyller bryggeenheden igennem efter hver ekstraktion for optimal hygiejne. Desuden rengøres mælkeenheden med damp efter brug, så der ikke sidder mælkerester i slangen. Maskinen kommer med fuldautomatisk rengørings- og afkalkningsprogram, så det slipper du også for at tænke på.

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 2,4 liter
 • Bønnebeholder: 500 gram
 • Mælkeskummer: Ja, automatisk
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Gem din yndlingskaffe

7. MELITTA CAFFEO VARIANZA CSP

Melitta Caffeo

Se priser og tilbud på MELITTA CAFFEO VARIANZA CSP her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

4.199,00 DKK
4.199,00 DKK
4.219,00 DKK
4.974,00 DKK
4.975,00 DKK
5.074,00 DKK

På de fleste mandagsmorgener må hunden vie pladsen som menneskets bedste ven til fordel for kaffemaskinen. For at udfylde den titel er det nødvendigt med en kaffemaskine, man kan stole på. Det kan du med Caffeo Varianza CSP-modellen fra Melitta. Espressomaskinen er proppet med brugbare funktioner – og funktioner, som bare gøre kaffebrygningen lidt sjovere.

Innovativ maskine med stor mulighed for variation

Hvis du synes, det er sjovt, spændende eller helt basalt at eksperimentere med forskellige kaffebønner og smagen af dem, er denne kaffemaskine skabt til dig!

Som den første på markedet er Melitta Caffeo Varianza udstyret med en funktion, der hedder My Bean Select. Det er en funktion, som giver dig muligheden for at afprøve en ny bønne til hver kop, hvis det er det, du vil. Selvom bønnebeholderen er fyldt med din ultimative favoritbønne, kan du med den integrerede måleske sagtens tage en kop brygget på en ny, spændende bønne ind i mellem. Hæld blot en skefuld ned i kaffeslisken og tryk på din favoritbryg.

Udover muligheden for at variere dit bønnevalg fra kop til kop, får du også let tilfredsstillet din lyst til forskellige kaffeopskrifter. Og så blot med et tryk. Espressomaskinen har på forhånd indstillet fire af de helt klassiske kopper til dig: espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato. Er du mere eventyrlysten eller har brug for mere at vælge i mellem, kan du let bruge opskriftsfunktionen til at brygge for eksempel: americano, café latte, espresso macchiato, café au lait, ristretto eller lungo. Uanset hvilken kaffe du er mest til, er du sikret en autentisk oplevelser hver gang, da espressomaskinen følger den originale rækkefølge for tilføjelse af kaffe, mælk og vand.

Desuden bestemmer du dig altid for størrelsen på hver enkel kop ved brygning. Det er tilmed også muligt at brygge to kopper kaffe på én gang.

Nem rengøring hele vejen rundt

Med en espressomaskine kommer man aldrig helt udenom rengøringsdelen, men Melitta har gjort den omvej lidt kortere for dig. Som eksempel er det muligt at sætte maskinen til at rense mælkedelene med damp og vand efter hver ekstraktion, eller når du ønsker det.

Når det bliver tid til rengøring og afkalkning, giver espressomaskinen besked, og rengøringsprogrammerne kan du let tilgå i menuen. Husk at få en kop kaffe med, når du læner dig tilbage i sofaen under rengøringen.

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 1,2 liter
 • Bønnebeholder: 125 gram
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • My Bean Select
 • 10 kaffevarianter

8. Siemens EQ.3 s300

 • Topscorer – Coffeeness
 • Topscorer – Infoboard

Se priser og tilbud på Siemens EQ.3 s300 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

3.498,65 DKK
3.499,00 DKK

Strygende direkte ind på 5. pladsen i vores store gennemgang af espressomaskiner finder vi denne mageløse maskine fra Siemens! Her får du en utrolig simpel espressomaskine, der klarer sig fantastisk godt i test, og du vænner dig hurtigt til den brugervenlige oplevelse, som Siemens EQ.3 s300 leverer fra start til slut. God kaffe uden de store dikkedarer!

Siemens EQ.3 s300 har opnået flotte anmeldelser hos bl.a. Coffeeness og hjemmesiden Infoboard, og det fremhæves særligt, at den laver velsmagende kaffe ved blot et tryk på en knap. Disse brugervenlige kvaliteter suppleres flot med muligheden for at justere kaffens styrke, ligesom du kan skumme mælk, hvis dette har interesse!

Nyskabende design med smart oneTouch-panel!

Siemens er normalt foran deres konkurrenter, når det kommer til design og brugervenlighed, og det er også netop på disse to punkter, at denne espressomaskine excellerer i test. Som noget nyt er mælkeskummeren placeret midt i udløbet, hvilket gør det muligt at lave mange kaffevariationer uden at flytte glasset rundt flere gange, og skummeren kan efterfølgende afmonteres og vaskes i opvaskemaskinen – det er godt tænkt!

Herudover kommer denne espresso-model med et intuitivt oneTouch-panel på toppen, hvor du let kan lave f.eks. Cappuccino, espresso og latte ved blot ét tryk. Kaffens styrke justeres ligeledes her, og du kan endda varme din kop på toppen af maskinen, inden du fylder kaffe i den. Der er med andre ord kælet for detaljerne på denne maskine – godt gået, Siemens!

Til sidst fremhæves det i testresultaterne, at denne espressomaskine har en vandbeholder på 1,4 liter, og den har plads til imponerende 250 gram kaffebønner på én gang. Dermed skal du kun fylde vandet op indimellem – resten passer næsten sig selv. Maskinen passer altså perfekt til 1-2 kaffedrikkere, der kan nyde velsmagende kaffe hver dag.

Siemens EQ.3 s300 er en bundsolid espressomaskine, der har mange af de kvaliteter, der er særligt fokus på i test: Stor brugervenlighed, velsmagende kaffe og let rengøring. Titlen som topscorer taler helt for sig selv, og derfor kan vi da også roligt anbefale denne model, hvis du vil have lækker kaffe til en flot pris!

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 1,4 liter
 • Bønnebeholder: 250 gram
 • Mælkeskummer: Ja, semi-automatisk
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Autosluk
 • Justerbart udløb – også velegnet til højere glas
 • Mælkeskummer kan afmonteres og vaskes i opvaskemaskine

9. Melitta Caffeo Solo

 • Topscorer – Coffeeness

Se priser og tilbud på Melitta Caffeo Solo her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

2.222,00 DKK
2.322,00 DKK
2.700,00 DKK

Den vakse læser vil nok indse, at vi allerede har gennemgået storebroren til denne espressomaskine lidt længere oppe – og Melitta Caffeo Solo er på mange måder lig med den lidt dyrere Solo-model! Den helt store forskel er, at man her må undvære mælkeskummeren, hvilket til gengæld betyder, at Caffeo Solo er en billigere espressomaskine end mange af konkurrenterne!

Melitta Caffeo Solo får stor ros i test hos Coffeeness og blandt køberne, hvor det simple design med intuitive funktioner har en særlig stor stjerne. Du er garanteret en ligeså velsmagende kaffe som i den dyrere model, men dette er det helt rette valg, hvis du ikke bryder dig om kaffe med mælk i – kvaliteten er i topklasse!

Simpel maskine med brugbare funktioner!

Melitta Caffeo Solo er en kompakt espressomaskine, der er meget brugervenlig. Betjeningspanelet indeholder kun få knapper, og det er derfor let at lave velsmagende kaffe. Maskinen gør dette til perfektion, men ikke meget andet, hvorfor den er en stor favorit blandt de købere, der kan lide deres kaffe sort.

Caffeo Solo er dog ikke blottet for smarte funktioner, da du både kan justere kaffens styrke og benytte dig af det dobbelte udløb til at brygge to kopper kaffe på samme tid. Det højdejusterbare udløb gør det let at lave kaffe i høje glas, ligesom du kan lave en lille kop espresso, hvis du har lyst til at drømme dig ned til en italiensk fortovscafe!

Ligesom dens dyrere storebror, så kommer Melitta Caffeo Solo med en vandbeholder på 1,2 liter, der er perfekt til daglig brug, og herudover har du plads til 125 gram bønner på samme tid. Maskinen bruger mellem 7,5 og 12 gram bønner pr. brygning, og der er derfor lagt op til mange dejlige stunder med fantastisk kaffe!

Alt i alt kan vi kun anbefale denne espressomaskine, da den på linje med Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk, leverer fantastiske resultater i test. Kaffebrygningen er af høj kvalitet, og hvis du ikke behøver en mælkeskummer i det daglige, så ville vi klart gå med denne model i stedet. En billig espressomaskine, som du helt sikkert bliver glad for!

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 1,2 liter
 • Bønnebeholder: 125 gram
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Autosluk
 • Justerbart udløb – op til 13 cm

10. Philips HD8829 espressomaskine

 • Topscorer

 

Se priser og tilbud på Philips HD8829/01 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Som nummer 8 på listen over bedste espressomaskiner har vi valgt Philips HD8829/01. En espressomaskine der er designet i et meget kompaktlook, med en keramisk kværn af virkelig høj kvalitet. Udstyret med en en knaps betjenings funktion til enten almindelig kaffe, cappuccino eller espresso. Du har mulighed for at regulere på kværningen, hvilket betyder at hver bruger af maskinen kan tilpasse kaffens smag efter ønske. Som mange andre maskiner, så er denne ligeledes udstyret med en ekstern mælkebeholder som kan producere den lækre bløde mælkeskum.

Philips HD8829/01 betjenes på den skrå front hvor knapperne er mærket med piktogrammer. Med muligheden for at brygge to kopper kaffer samtidig forventes det også at det kan klares på relativ kort tid. Den hurtige vandkoger i denne Phillips espressomaskine, samt de 2 haner gør at de to kopper er brygges på samme tid som én. Hanens udløb er justerbart i højden, hvilket giver mulighed for at benytte alle former for glas du ønsker til din kaffespecialitet – du er altså ikke indlagt til kun at kunne bruge en størrelse kop.
Kværnen kan som tidligere nævnt justeres til forskellige grader af hvor kværnet bønner skal være, men der er også en indbygget hukommelse der gemmer dine favoritindstillinger.

Philips HD8829/01 har som tidligere nævnt en keramisk kværn af høj kvalitet, hvilket giver en række fordele i forhold til eksempelvis de meget brugte stål kværne. En af fordelene ved dette er at du mindsker risikoen for en brændt kaffesmag på grund af overophedning. Keramiske kaffekværne arbejder mere stille sammenlignet med de rå stål kværne, og faktisk også ofte har en længere levetid, så klart et plus for Philips HD8829/01.

Mælk kan nemt blive surt/beskidt, så derfor har Philips HD8829/01 en “milk clean” funktion, som nemt rengør de mælkeførende dele af espressomaskinen. Automatisk rengøringsprogram er også en del af maskinen ligesom det automatiske afkalkningsprogram.

Kapaciteten i denne maskine er 1,8l vand, samt plads til 250 gram bønner i beholderen.


11. DeLonghi Dedica

 • 4,5/5 stjerner – Trustedreviews.com
 • Godt køb – Forbrugerrådet Tænk

Se priser og tilbud på DeLonghi Dedica her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.199,00 DKK
1.199,00 DKK
1.258,00 DKK
1.446,00 DKK
1.546,00 DKK
1.599,00 DKK

Espressomaskiner fra det velkendte italienske brand DeLonghi kender vi som regel for høj kvalitet, hvilket også er tilfældet på modellen Dedica, som uden tvivl er en espressomaskine i høj kvalitet.

DeLonghi Dedica er en relativ slank espressomaskine, som er blevet testet af en række forskellige eksperter, som er enige om at denne model er en ganske fin espressomaskine, vis funktioner dog er relativt begrænset. Så hvis du søger en espressomaskine, som blot skal dække de basale behov, så er denne DeLonghi Dedica måske en spændende mulighed.

En rigtig fin espressomaskine, som til prisen leverer en rigtig høj kvalitet.

Espressomaskine til det minimalistiske køkken

DeLonghi Dedica er som tidligere nævnt en maskine, hvor der har været fokus på at løfte kvaliteten på det enkelte. Dette gør sig både gældende på design, men ligeledes også på meget af funktionaliteten ved DeLonghi Dedica.

Espressomaskinen er semiautomatisk, som passer fint ind i små minimalistiske køkkener, da størrelsen ikke er så stor som andre modeller. Modellen benytter sig af Thermoblock varmesystemet, hvilket vi også kender fra de store professionelle espressomaskiner, så her er kvaliteten også i top. En funktion som er med til at give markant bedre smag.

Vandtanke på espressomaskiner svinger meget i størrelse, hvor denne vandtank meget lig dens størrelse er en mindre model. Den har en kapacitet på 1,1 liter.

DeLonghi Dedica er bygget med en indvendig mælkeskummer, hvilket betyder at du kan lave kaffe med og uden mælk.

Hurtig brygning og gode egenskaber

DeLonghi Dedica har en bryggetid på cirka 40 sekunder, hvilket er ganske fint. Den finder den helt rette temperatur, samt brygger kaffen så den er klar på denne tid. Deruover har maskinen også den velkendte FlowStop funktion, hvilket tilpasser vandmængden ift. hvilken kaffe du ønsker.

Kaffen du anvender i denne model er enten formalet kaffe som vi kender det eller de lækre Easy Serving Espresso kaffepuder. Du vælger og betjener kaffemaskinen ved de 3 knapper på displayet, som giver fine muligheder for nemt at betjene modellen.

En ekstra lille detalje, som DeLonghi Dedica besidder er en kopvarmer, som holder kaffen varm i længere tid. Derudover har modellen naturligvis også en auto-sluk funktion, hvilket man selvfølgelig også forventer af en espressomaskine i 2021.

Specifikationer:

 • Kan brygge simple kaffeløsninger
 • Semiautomatisk
 • Indbygget mælkeskummer
 • Flowstop funktion

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet-section-for-.dk

 


Saeco HD8977 espressomaskine

 • Gode anmeldelser

Saeco HD8977

 

Espressomaskinen vi har valgt at give 5. pladsen til tilfalder Saeco HD8977. Der er her tale om en som de andre fuldautomatisk espressomaskine, som giver dig en lang række muligheder. Med over 18 kaffespecialiteter at vælge, så er det ydermere muligt at tilslutte din tablet, hvor du nemt kan starte ligenetop den kaffe du gerne vil have serveret. Som en ægte espressomaskine, så har denne også en mælkebeholder, som gør at der kan laves en lækker og skummet mælkeskum, som går perfekt til dine latter mm.

Du kommer helt afgjort til at lege lidt med de mange muligheder denne maskine tilbyder. Muligheden for at indstille alt ligefra kaffestyrke, længde, temperatur smag og flere giver dig et fantastisk resultat, og alle disse specialiteter kan klares med et enkelt tryk på din iPad. Du kan fra din tablet bestille to kopper kaffe ad gangen, da den har to haner – men husk at stille kopper under hanerne inden du drager nytte af teknologien og bestiller kaffe fra sofaen.

Espressomaskinen er mulig at teste i 60 dage – hvis du mod forventning ikke er tilfreds, så gives alle pengene retur. Maskinen har 2 års garanti.

Denne espressomaskine fra Saeco har autosluk funktion, så det giver ikke anledning til bekymringer hvis du har glemt at slukke – ligeledes er det også energibesparende. Den er fremstillet i lækre materialer hvor rustfrit stål og plastic udgør det flotte skelet. Espressomaskinen kan brygge 18 forskellige specialiteter, og alle kan justeres efter de tidligere nævnte parametre. Saeco har hukommelse til at du på displayet kan gemme op til 6 personers yndlingskaffe – så kan de fleste i husstanden have deres eget program.

Kapaciteten er på 270 g. bønner, og vandbeholderen i maskinen kan indeholde 1,7 liter vand. Pumpetrykket er forholdsvis normalt, og ligger på 15 bar, som vi også ser det i mange andre maskiner. Effektforbruget ligger på 1900 watt, lidt højere end andre modeller.


DeLonghi Dinamica Plus

DeLonghi Dinamica Plus

Denne model er en automatisk espressomaskine, som nemt og enkelt kan lave din kaffe for dig. Du behøver ikke gøre meget mere end at vælge, hvilken slags kaffe du ønsker på touch-skærmen, og så er den lige på trapperne. DeLonghi Dinamica Plus laver en masse gode kaffe og mælkebaserende drikker til dig, uden alt arbejdet bag det. 

Gode ting ved DeLonghi Dinamica Plus:

 • One-Touch teknologi 
 • Nem og enkel at bruge
 • Justerbar kværn
 • Indbygget kaffekværn 
 • Forbind med din smartphone

DeLonghi Dinamica Plus er blevet test og derfor flot bedømt i flere anmeldelser. DeLonghi Dinamica Plus er blevet kåret til bedst i test hos det svenske Råd & Rön. Den er derudover også testvinder i hele to test hos det tyske testberichte.de, hvor den får en del rosende ord med på vejen. Der fremhæves med god grund, at den laver en fremragende espresso, nem vedligeholdelse, adskillige indstillinger også via app, og man får en rigtig god værdi for penge. Udover disse flotte anmeldelser, så scorer den også 4,6/5 i bedømmelse ud af 251 anmeldelser på amazon.co.uk

Den flotte DeLonghi Dinamica Plus er fremstillet til at brygge den bedste og mest udsøgte kaffe til dig. Du behøver altså ikke at gå på kaffebar eller café for at få den bedste kaffe, når du kan få den derhjemme i dit eget køkken. Den er lavet i et flot og elegant design, som ikke fylder meget på køkkenbordet, og ikke skaber unødvendigt arbejde for dig i hverdagen, hverken med brygning eller rengøring. Du skal ikke tænke over doseringen eller at kværne dine bønner. Maskinen gør alt det hårde arbejde for dig, så du bare skal nyde den fantastiske smagsoplevelse. Det er nemt og enkelt for alle at bruge.

Du kan nemlig nemt personliggøre din egen kaffe, og vælge den hver morgen på touch-skærmen. Dette kan du også gøre gennem en app på din smartphone, så du kan have både morgennyhederne og kaffeopskriften samlet ét sted – lige ved hånden. 

DeLonghi Dinamica Plus vs. markedet

DeLonghi Dinamica Plus er ikke bare en almindelige kaffemaskine. Det er en fuldautomatisk espressomaskine, som tilbyder muligheden for at tilpasse din kaffe til præcis dine smagsløg. Denne testvinder giver høj værdi for pengene, og kan nemt give en følelse af luksus hjemme i køkkenet, som andre kaffemaskiner på markedet ikke kan. 

Specifikationer

 • Vandbeholder: 2L
 • Bønnebeholder: 300 g
 • Rengøringsprogram: Ja
 • Mælkekande i Thermo
 • Forbind med app
 • Autosluk

Outlet-section-for-.dk

 


Hvis du nåede helt til vejs ende i dette indlæg, så håber vi at du nu er lidt mere besluttet på hvilken espressomaskine du skal købe.

Læs også: KAFFEKVÆRN TEST – HER ER DEN BEDSTE KAFFEKVÆRN

Denne side er anmeldt af: Jesper Steffansen Rating 10/10