Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Espressomaskine test-oversigt:
Vores anbefalinger af top espressomaskiner baseret på test og anmeldelser

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

12 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste 10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Hvis du arbejder hjemmefra, eller du måske blot ønsker at løfte niveauet og kvaliteten på den kaffe du drikker, så er du måske klar til at tage skridtet og investere i en din egen Espressomaskine, hvor du kan løfte kvaliteten af din kaffe markant.

Hvis dette er tilfældet, så finder du formegentlig denne espressomaskine test meget anvendelig, da vi har sammenlignet de bedste espressomaskiner du kan købe herhjemme, sådan at du kan vælge lige netop den maskine der matcher dine behov bedst. Vi har taget udgangspunkt i hvilke behov der er mest normale, når vi snakker den almene kaffeforbrug i 2022 – hvorfor du finder espressomaskiner i forskellige prisklasser. Prisen har ikke valgt rækkefølgen – vi har udvalgt disse efter hvad du får mest kvalitet for pengene ved. Herudover har vi taget udgangspunkt i en række forskellige forbrugertests.

Men da der er så mange maskiner at vælge imellem, kan det være en udfordring at vælge den bedste, som er bedst egnet til dig. Nogle har flere funktioner end andre, samt ekstra gadgets, der gør købsprocessen endnu mere forvirrende. Derfor er denne vejledning også designet til at hjælpe dig med at træffe det bedste, samt mest informerede valg som overhovedet muligt.

Efter at have læst denne vejledning, bør du føle dig mere informeret om, hvad du ønsker og ikke ønsker i en espressomaskine, og derved har nemmere ved at tage din endelige beslutning omkring købet af en Espressomaskine.

Vores favorit espressomaskiner

Høj værdi for pengene

Aiviq Appliances AEM101-S - Automatic Espresso Machine

Gå til bedste pris Se vores anmeldelse
Sage Barista Pro Espressomaskine
Lager
Bedste 10 anbefaler: Espressomaskine af høj kvalitet

Sage Barista Pro Espressomaskine

Gå til bedste pris
4.499 Kr. hos Elgiganten
Se vores anmeldelse
Lager
Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk
Lager
Bedste espressomaskine i budgetklassen

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Gå til bedste pris
2.768 Kr. hos Skousen
Se vores anmeldelse
Lager
Sage The Oracle Touch
Lager
Bedste premium espressomaskine

Sage The Oracle Touch

Gå til bedste pris
12.990 Kr. hos Spinchy
Se vores anmeldelse
Lager
DeLonghi Dedica Deluxe EC685
Lager
Bedste budget espressomaskine

DeLonghi Dedica Deluxe EC685

Gå til bedste pris
1.219 Kr. hos Skousen
Se vores anmeldelse
Lager
Sage The Bambino Plus
Lager
Bedste kompakte espressomaskine

Sage The Bambino Plus

Gå til bedste pris
3.452 Kr. hos ComputerSalg
Se vores anmeldelse
Lager
DeLonghi La Specialista Prestigio
Lager
2-i-1 maskine

DeLonghi La Specialista Prestigio

Gå til bedste pris
4.999 Kr. hos Skousen
Se vores anmeldelse
Lager
Philips Series 300 EP3241/50
Ukendt Lager
Effektiv rengøring

Philips Series 300 EP3241/50

Gå til bedste pris
5.799 Kr. hos Punkt1
Se vores anmeldelse
Ukendt Lager
Siemens CTC636LES1
Lager
Stilfuld indbygget model

Siemens CTC636LES1

Gå til bedste pris
11.988 Kr. hos ComputerSalg
Se vores anmeldelse
Lager
Melitta Caffeo Varianza CSP
Lager
Varieret bønnevalg

Melitta Caffeo Varianza CSP

Gå til bedste pris
4.170 Kr. hos happii.dk
Se vores anmeldelse
Lager
Melitta Caffeo Solo
Lager
God ydeevne til prisen

Melitta Caffeo Solo

Gå til bedste pris
1.923 Kr. hos happii.dk
Se vores anmeldelse
Lager
DeLonghi Dedica
Lager
Slank espressomaskine

DeLonghi Dedica

Gå til bedste pris
1.219 Kr. hos Skousen
Se vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

“Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af espressomaskiner, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.”

Tidligere ændringer:

28. marts 2023

Vi har tilføjet Sage The Oracle Touch og DeLonghi Dedica Deluxe EC685 til vores oversigt over de bedste espressomaskiner.

Sage The Oracle Touch er bedste premium espressomaskine med en 5/5 vurdering på BBCGood og t3, og hos TechRadar og Coffeeness modtager den 4,5/5. 

DeLonghi Dedica Deluxe EC685 er det bedste budgetvalg. Den er vurderet som den bedste lille espressomaskine på Forbes, mens BBCGoodFood kårer den til mest stilfulde, og hos TechRadar får den anbefalingen som bedste på budget.

1. februar 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 12 bedste espressomaskine i test-guiden 2024:

Se resten nedenfor

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte espressomaskiner

Høj værdi for pengene test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Aiviq Appliances AEM101-S - Automatic Espresso Machine - innovativt design med stor touchskærm

Drømmer du om en espressomaskine med alt det nødvendige til en overkommelig pris? Aiviq Appliances AEM101-S giver dig et smukt og yderst simpelt design, hvor du på den store skærm kan vælge mellem de mest populære kaffedrikke. Maskinen vil stå smukt på ethvert køkkenbord, og alle kan være med til at brygge.

Aiviq Appliances AEM101-S - Automatic Espresso Machine
Høj værdi for pengene

Dagens bedste priser og tilbud på Aiviq Appliances AEM101-S - Automatic Espresso Machine:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Minimalistisk design baseret påreneoverflader
 • Stor 7-tommer touchskærm
 • Automatisk mælkeskummer system

Det skal du vide, før du køber Aiviq Appliances AEM101-S

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 1250 W
 • Vandtankens kapacitet: 1,8 L
 • Tryk: 19 bar
 • Dimensioner: 46,3 x 28,3 x 36,5 cm
 • Indbygget kaffekværn
 • indbygget mælkeskummer

Stor touchskærm og rene linjer

Hvis du ikke har erfaring med kaffebrygning eller barista jobs kan det være svært at overskue kaffemaskiner med mange forskellige dimser og funktioner. Det er du helt fri for med AEM101-S.

Aiviq Appliances har formået at skabe den mest strømlinede maskine, hvor du kun skal forholde dig til de simple valg på skærmen. Skærmen er på 7-tommer og i en god opløsning, hvilket bidrager til det eksklusive look. Placér blot koppen, og vælg din kaffe.

Justerbar kværn for perfekt brygning

Bønnerne og kværnen er vigtige for en god kop kaffe. Hvis du vil have den bedste kaffetår, kan du med fordel vælge nogle ekstra lækre bønner. Du kan ikke hælde mange på ad gangen, men det kan være en fordel i forhold til friskhed. Kværnen er lavet i konisk stål, og den blender bønnerne sekunder før brygning. Det giver dig den ultimativt mest friske kop kaffe. Maskinen er fuldautomatisk, hvilket betyder, du får en perfekt tempereret drik. Justering af kaffens styrke klares nemt på skærmen ved at tilvælge en større mængde bønner.

Automatisk mælkesystem med nemt brug

Drikker du eksempelvis cappuccino, latte eller flat white kan du nemt sætte den lille slange ned i en kop mælk eller direkte i kartonen for hurtig betjening.

Ønsker du at have en mere længerevarende løsning ved eksempelvis gæster, hvor mælken skal holdes kold, kan termoflaske tilkøbes ved siden af maskinen, hvilket for nogle er en ulempe sammenlignet med konkurrenter på markedet.

Mere om Aiviq Appliances AEM101-S - Automatic Espresso Machine

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 1250 W
 • Vandtankens kapacitet: 1,8 L
 • Tryk: 19 bar
 • Dimensioner: 46,3 x 28,3 x 36,5 cm
 • Indbygget kaffekværn
 • indbygget mælkeskummer

Bedste 10's vurdering

Her på redaktionen er vi vilde med, at Aiviq Appliances AEM101-S skiller sig ud fra andre espressomaskiner på markedet med sit minimalistiske udtryk. Vi vil gå så langt som at kalde den en Tesla inden for sin kategori. Den koniske kværn giver et godt resultat ved hver eneste kop. En kaffemaskine, der udfordrer sine konkurrenter på pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Prisvenlig

85

Anmeldelser

80

Kapacitet

90

Kraft

90

Funktioner

100

Fordele og ulemper ved Aiviq Appliances AEM101-S - Automatic Espresso Machine

Fordele

 • Justerbar, præcis konisk kværn
 • Smarte funktioner
 • Lavet af komponenter i høj kvalitet
 • Programmerbare bryggemuligheder
 • Overkommelig pris

Ulemper

 • Bønnekapaciteten kunne være større
Bedste 10 anbefaler: Espressomaskine af høj kvalitet test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Sage Barista Pro Espressomaskine - dekorativ semi-professionel Sage kaffemaskine

Her får du en imponerende og dekorativ semi-professionel kaffemaskine til hjemmebrug eller til din arbejdsplads. Den kan tilberede flere varianter af luksuskaffe, og den er super driftssikker og nem at bruge. Maskinen kan give dig den ønskede kaffeoplevelse i en fart, og den har flere avancerede funktioner, hvoraf nogle af dem kan finindstilles manuelt. Desuden har den et eksklusivt look, der betyder, at du sagtens kan have den stående fremme.

Sage Barista Pro Espressomaskine
Bedste 10 anbefaler: Espressomaskine af høj kvalitet

Dagens bedste priser og tilbud på Sage Barista Pro Espressomaskine:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Mest værdi for pengene
 • Anbefalet af anerkendt testpanel
 • Hurtig opvarmning

Mere om Sage Barista Pro Espressomaskine

SPECIFIKATIONER

 • Vandtankens kapacitet: 2 L
 • Effekt: 1680 W
 • Tryk: 15 bar
 • Dimensioner: 40,7 x 40,7 x 44 cm
 • Indbygget kaffekværn
 • indbygget mælkeskummer

Denne espressomaskine fra Sage kan tilmed give dig en kop kaffe, som du selv har komponeret. Du kan indstille den til at lave enten en espresso, en latte eller en cappuccino, og de kan hver især yderlige finindstilles, sådan at du får præcis den kaffeoplevelse, som du ønsker.

De fleste af maskines funktioner er automatiske og indstillet til en bestemt standard, men du har mulighed for at lave manuelle indstillinger på nogle af funktionerne, sådan at du kan foretage en eller flere finindstillinger. Dermed kan du få din egen personlige selvkomponerede kop kaffe.

Når du har indstillet maskinen til at brygge en helt individuel kop kaffe, så vil der blot gå nogle få sekunder, inden du står med en friskbrygget og veltempereret kop kaffe i hånden. Få altid den perfekte aroma, temperatur og smag, når du brygger kaffe på denne virkelig gode espressomaskine. Dens integrerede bønnebeholder og kværn gør, at du altid får friskkværnet kaffe og en herlig duft i rummet.

Prisvenlig

90

Anmeldelser

95

Kapacitet

95

Kraft

100

Funktioner

85

Fordele og ulemper ved Sage Barista Pro Espressomaskine

Fordele

 • Hurtig opvarmning
 • Med auto-sluk
 • Mikroskum for stor præcision
 • Flere justeringsmuligheder – bl.a. bryggetemperatur

Ulemper

 • Maskinen kræver lidt tilvænning
 • Kan tage lidt tid at fjerne den overskydende malet kaffe
Bedste espressomaskine i budgetklassen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk - espressomaskine med høj brugervenlighed

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk klarer sig særdeles godt i diverse espressomaskine tests, og den scorer høje karakterer i test hos Coffeeness og Råd og Rön. Testresultaterne peger på, at du får fantastisk smag og korrekt bryggetemperatur til en rigtig god pris, ligesom brugervenligheden er i top. Der er ligeledes lutter roser til den automatiske mælkeskummer, der giver mulighed for masser af gode kopper kaffe!

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk
Bedste espressomaskine i budgetklassen

Dagens bedste priser og tilbud på Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Høj brugervenlighed
 • Justerbart dampflow
 • Nem adgang til vandtank og bønnebeholder

Mere om Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

SPECIFIKATIONER

 • Vandtankens kapacitet: 1,2 L
 • Effekt: 1400 W
 • Tryk: 15 bar
 • Dimensioner: 20 x 46 x 33 cm
 • Indbygget kaffekværn
 • indbygget mælkeskummer

Hvis du leder efter en ny espressomaskine, men ikke ønsker endnu et stort skrummel i køkkenet, så er Melitta Caffeo Solo måske den rette maskine til dig! Her får du en utrolig kompakt maskine, der stadig har de vigtigste funktioner, ligesom den bryggede kaffe er mindst ligeså god som mange af de dyrere maskiner – what’s not to like?

Melitta Caffeo Solo er ikke mere end 20 centimeter bred, men er alligevel pakket med alle de funktioner, som du har brug for. Det er nemt at lave 1-3 kopper kaffe af gangen med 1,2 liter i tanken, ligesom bønnebeholderen har plads til 125 gram kaffe – rigelig med plads til almindelig hverdagsbrug, og du behøver ikke fylde maskinen op hele tiden.

Caffeo Solo udmærker sig også særligt ved at have en automatisk mælkeskummer, der kan levere både varm og almindeligt, skummet mælk.

Du sætter blot en beholder med mælk for enden af slangen og wupti – så er der lækker mælk til din kaffe latte. Melitta har gjort det nemt at brygge kaffen med et simpelt betjeningspanel, ligesom du kan slukke maskinen helt, når du ikke har brug for den mere.

Betjeningspanelet inkluderer bl.a. en drejeknap til både ønsket kopstørrelse og til kaffestyrke og kaffetemperatur, og dermed kan du let justere kaffen, så den passer til din smag. Herudover gør det justerbare udløb det let at lave to store kopper kaffe på samme tid – så bliver dagen på hjemmekontoret pludselig lidt bedre!

Melitta har skabt en kanon espressomaskine, som klarer sig godt i test, og der er ingen tvivl om, at dette er modellen, hvis du vil have en kompakt espressomaskine af høj kvalitet. Du får en virkelig god kop kaffe, og hvis du er til lækkert mælkeskum, så er dette det perfekte match til dig – vi kan i hvert fald anbefale netop denne model til det moderne hjem!

Prisvenlig

95

Anmeldelser

90

Kapacitet

85

Kraft

90

Funktioner

90

Fordele og ulemper ved Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Fordele

 • Højdejusterbart kaffeudløb
 • Nem at betjene
 • Justerbart dampflow
 • Nem adgang til vandtank og bønnebeholder
 • Rengøringsvenlig

Ulemper

 • Overskydende vand før og efter brug
 • Nogle dele er fremstillet af plast
Bedste premium espressomaskine test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Sage The Oracle Touch - Brugervenlig og fuldautomatisk espressomaskine

 • 5/5 på BBCGoodFood
 • 5/5 på t3
 • 4,5/5 på TechRadar
 • 4,5/5 på Coffeeness
 • 4,6/5 på Google Shopping

Du kan med “Swipe and Select” touch-displayet vælge og indstille, hvad der er dine yndlingsdrikke, da Sage The Oracle Touch gemmer dine favoritter under et navn og ikon, du selv vælger – så du hurtigt kan nyde din yndlingskaffe på trætte morgener. Espressomaskinen her er ideel til dig, som leder efter en brugervenlig maskine, da du får en let brygning med fem præindstillede kaffedrikke, så det eneste du skal gøre er at trykke på en knap, og glæde dig til din kaffe.

Sage The Oracle Touch
Bedste premium espressomaskine

Dagens bedste priser og tilbud på Sage The Oracle Touch:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • ''Swipe and Select'- touch-display
 • PID-temperaturstyring
 • Automatisk micro-foam konsistens på mælken

Anmeldelse: Detaljeret gennemgang af Sage The Oracle Touch espressomaskine

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 37,3 x 39,2 x 45,4 cm
 • Indbygget kaffekværn
 • indbygget mælkeskummer
 • Vandtankens kapacitet: 2,5 L
 • Effekt: 2400 W
 • Tryk: 15 bar

Indbygget kværn og justerbar temperatur
Blandt de mest markante funktioner, som Sage The Oracle Touch har, er den avancerede PID-temperaturstyring. Det er et system, der løbende kontrollerer vandets temperatur og justerer den undervejs, så brygningen sker ved den optimale temperatur – hver gang. Den smarte indbyggede kværn registrerer, når du sætter filterkurven i, og måler selv, hvor meget kaffe den skal kværne. Maskinen indleder brygningsprocessen med en blid præ-infusion ved lavt tryk og derefter anvender den en højtryks-ekstraktionsmetode (9 bar) ved hjælp af en italiensk 15 bar-pumpe, så du får en perfekt karamelfarvet espresso med cremet konsistens. Med The Oracle Touch får du en espressomaskine, som automatisk kværner, doserer og stamper den rigtige mængde kaffe – uden besvær.

Automatiske brugervenlige funktioner
Sages espressomaskine håndterer automatisk maling, stampning, vandtemperatur, tryk og forarbejdningstid, mens du bare skal beslutte, hvor stærk kaffen skal være, eller om du f.eks vil have mælkeskum Derudover bruger maskinen lavtryks-pre-infusion, så kaffen under brygning jævnt absorberer vandet for en mere ensartet og lækker kop kaffe. Sage The Oracle Touch byder udover et baristalignende display med swipe-and-select også på 8 justerbare drikke og 5 forudprogrammerede drikke.  

Dobbelte kedler til hurtig opvarmning
En anden attraktiv feature ved espressomaskinen fra Sage er de dobbelte kedler; en til brygning og en til at steame mælk, så du hurtigt kan brygge din yndlings slags kaffe – også hvis den er mælkebaseret. Vandkapaciteten er desuden 2,5 liter og beholderen er aftagelig. Beholderen til bønnerne har en kapacitet på 280 gram, og maskinen kan brygge to kopper kaffe på samme tid, hvilket er en stor fordel, hvis I er flere i husstanden, der nyder en varm kop om morgenen. De ydre overflader og komponenterne i rustfrit stål viser dertil, at espressomaskinen ikke kun er elegant og stilfuld, men også bygget til at være holdbar.

Hvad siger brugerne og eksperterne om Sage The Oracle Touch?

Espressomaskinen fra Sage er både populær blandt brugere og eksperter. Ifølge BBCGoodFood, hvor maskinen fik 5/5, er den en “seriøs bønne-til-kop kaffemaskine, der er sofistikeret, men stadig enkel at bruge”. Eksperterne fremhævede især de fem forudindstillede drikke, samt at du kan lave to kopper på under 90 sekunder.

På T3 modtog Oracle Touch også 5/5, og de skriver, at den “fungerer som en professionel maskine, men bruger teknologi til at fjerne behovet for gætværk eller færdigheder”. T3 roser dens avancerede funktioner, herunder den automatiske mælkeskummer og PID-temperaturstyring.

TechRadar og Coffeeness gav begge Oracle Touch 4,5/5, og bemærkede dens “brugervenlige touchscreen-display” og “ensartet kaffe af høj kvalitet”. Coffeeness kaldte den “en af de bedste fuldautomatiske espressomaskiner på markedet”.

På Google modtager den 4,6/5. Nogle af kommentarerne roser bl.a. ,,nem justering af temperatur og skumniveau”, ,,suveræn bryggekvalitet”, ,,intuitiv touchscreen-display” og ,,professionel kaffebrygningsoplevelse”. Brugerne skriver  dog også, at den som en ulempe kræver en del køkkenplads, men dens funktioner og kvaliteten af kaffebrygningen opvejer det.  

Mere om Sage The Oracle Touch

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 37,3 x 39,2 x 45,4 cm
 • Indbygget kaffekværn
 • indbygget mælkeskummer
 • Vandtankens kapacitet: 2,5 L
 • Effekt: 2400 W
 • Tryk: 15 bar

Bedste 10's vurdering

Samlet set vurderer vi Sage The Oracle Touch til at være et godt valg til dig, der vil brygge kaffe af høj kvalitet i ro og mag derhjemme. Vi anbefaler modellen til kaffeelskere på baggrund af dens automatiske design og avancerede features, såsom PID temperaturstyring, automatisk mælkeskummer, samt den smarte kværn, som måler den rette mængde kaffebønner selv, hvorfor den for os at se er blandt de bedste premium espressomaskiner.

Fordele og ulemper ved Sage The Oracle Touch

Fordele

 • Præ-infusion funktion
 • Med dobbelte kedler for hurtig opvarmning
 • Automatisk vejning, stampning og mælkeskumning
 • Stilfuldt ydre design
 • Fem forudprogrammerede drikke

Ulemper

 • Høj pris
 • Bulky design, der kræver lidt køkkenplads
Bedste budget espressomaskine test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

DeLonghi Dedica Deluxe EC685 - ideel til mindre husholdninger

 • Bedste budgetvalg på TechRadar
 • Bedste lille espressomaskine på Forbes
 • Mest stilfulde på BBCGoodFood
 • Får 4,3/5 på Google Shopping

DeLonghi Dedica Deluxe har en fin balancegang mellem sit stilfulde design og sin enkelhed og alsidighed. Espressomaskinen har et termoblokvarmesystem, så din kaffe brygges ved den ideelle temperatur, og vandet bliver opvarmet på mindre end 40 sekunder, så du lynhurtigt kan nyde din kaffe. Dedica Deluxe er derfor et attraktivt valg til dig med travle morgener, som har behov for en hurtig kop kaffe.

DeLonghi Dedica Deluxe EC685
Bedste budget espressomaskine

Dagens bedste priser og tilbud på DeLonghi Dedica Deluxe EC685:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Termoblok-teknologi
 • Simpelt betjeningspanel med 3 knapper
 • Kompatibel med ESE-pods og malet kaffe

Anmeldelse: Analyse af DeLonghi Dedica Deluxe

SPECIFIKATIONER

 • Vandtankens kapacitet: 1,1 L
 • Effekt: 1300 W
 • Tryk: 15 bar
 • Dimensioner: 14,9 x 33 x 30,3 cm
 • indbygget mælkeskummer

Kompakt og alsidigt design
Dedica Deluxe har et moderne, kompakt og smart design, som passer ind selv i trange rum, men uden at gå på kompromis med kaffens kvalitet. Du kan både bruge ESE-pods og malet kaffe, så du kan lave flere forskellige slags kaffedrikke, f.eks koffeinfri kaffe om aftenen, mens kompatibiliteten med ESE-pods gør det muligt at placere malet kaffe i portafilteret uden at svine alt for meget.

Bygget med bekvemmelighed i tankerne
Maskinen har med sine 1300 W og 15 bar pumpe masser af power, så du får maksimal smag og aroma ud af dine kaffebønner. Du slipper desuden for kaffepletter på køkkenbordet med den dobbelte drypbakke, som let justeres eller fjernes, så du nemt også kan skifte mellem størrelser af dine kopper, f.eks. høje latteglas. Derudover er den udstyret med en energibesparende standbytilstand, der reducerer energiforbruget, samt en automatisk slukfunktion for ekstra sikkerhed.

Nem betjening
Den justerbare mælkeskummer er en god bonus feature, fordi du får mulighed for selv at brygge med dit foretrukne niveau af cremethed eller skum – uanset om det er en fløjlsagtig cappuccino eller en skummende latte. Espressomaskinen fra DeLonghi har også et brugervenligt kontrolpanel med kun tre knapper, så du let kan betjene den, også hvis du er begynder i espressobrygning eller ikke er så teknologisk anlagt. Med muligheder for enkelt og dobbelt espresso samt dampet eller opskummet mælk kan du dertil uden besvær gå og lege barista derhjemme og selv lave nogle af de mest populære baristadrikke. På trods af den enkle betjening giver modellen fleksibilitet til at justere vandets hårdhed, kaffetemperaturen og mængden af kaffe – alt sammen efter din smag.

Hvad siger brugerne og eksperterne om DeLonghi Dedica Deluxe?

Dedica Deluxe espressomaskinen har fået stor ros fra både eksperter og brugere. Hos TechRadar er den blevet anerkendt for at være den “bedste budget” espressomaskine, mens Forbes kårede den som “bedste lille espressomaskine”. Den er af eksperter blevet bemærket for sin evne til at producere smooth og intens espresso med en fyldig crema, samt den lette mælkeskummer, hvilket gør den til et ideelt valg for begyndere i espressoens verden, som har begrænset med køkkenplads.

På BBCGoodFood kalder de Dedica Deluxe for den “mest stilfulde” espressomaskine på markedet, og roser dens evne til at brygge lækker, blød espresso med en crema, som er fri for bitterhed.

Espressomaskinen får en samlet bedømmelse på 4,3/5 stjerner på Google og roses af mange for at være brugervenlig, mens nogle brugere vurderede den lidt lavere på grund af den begrænsede størrelse, som tvinger dig til at lære at brygge drikke i ét forsøg. Samlet set tyder anmeldelserne dog på, at maskinen sikrer en espressooplevelse af høj kvalitet, uden du behøver investere alt for meget.

Mere om DeLonghi Dedica Deluxe EC685

SPECIFIKATIONER

 • Vandtankens kapacitet: 1,1 L
 • Effekt: 1300 W
 • Tryk: 15 bar
 • Dimensioner: 14,9 x 33 x 30,3 cm
 • indbygget mælkeskummer

Bedste 10's vurdering

Vi vurderer, at DeLonghi Dedica Deluxe er en praktisk og kompakt espressomaskine, som er ideel til dig, der er på udkig efter en lavpris model, men som ikke går på kompromis med kvaliteten. Espressomaskinen har adskillige features, såsom justerbar mælkeskummer, hurtig opvarmningstid på kun 40 sekunder og et filter, der kan rumme både enkelt- og dobbeltshots, foruden kompatibilitet med ESE-pods til praktisk brygning, så du hurtigt og let kan få din kaffe – selv på travle hverdagsmorgener. Selv om dens 1,1 l vandtank er mindre sammenlignet med andre maskiner, så mener vi, at du med Dedica Deluxe får den bedste espressomaskine i budgetklassen.

Fordele og ulemper ved DeLonghi Dedica Deluxe EC685

Fordele

 • Slankt, kompakt design
 • Kan rumme højere glas til latte
 • Energibesparende standby-tilstand
 • Antidryp-system
 • Enkel at bruge

Ulemper

 • Lidt lille kapacitet
 • Besværligt at få plads til to kopper under tuden
Bedste kompakte espressomaskine test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Sage The Bambino Plus - kompakt Sage espressomaskine

 • Testvinder hos tomsguide.com og t3.com
 • Bedste traditionelle espressomaskine hos goodhousekeeping.com
 • Gode anmeldelser på bbcgoodfood.com

The Bambino Plus espressomaskine fra Sage er kompakt og nem at bruge. Espressomaskinen er blevet kåret som testvinder og har fået flere gode anmeldelser. Testpanelet fra tomsguide.com fremhæver, at espressomaskinen er brugervenlig og lavet i et stilfuldt design. Eksperterne fremhæver også, at espressomaskinen er konsistent, fordi den laver en god espresso hver gang.

Sage The Bambino Plus
Bedste kompakte espressomaskine

Dagens bedste priser og tilbud på Sage The Bambino Plus:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Brugervenlig
 • God konstruktion
 • Hurtig opvarmning

Mere om Sage The Bambino Plus

SPECIFIKATIONER

 • Vandtankens kapacitet: 1,9 L
 • Effekt: 1600 W
 • Tryk: 15 bar
 • Dimensioner: 19,5 x 31 x 32 cm
 • indbygget mælkeskummer

Espressomaskinen fra Sage er lille, og den fylder derfor ikke nær så meget på køkkenbordet. På trods af størrelsen kan The Bambino Plus hurtigt brygge en kop espresso med et godt resultat hver gang.

Det er nemt at brygge en god kop espresso med The Bambino Sage Plus. Når du trykker på en knap, vil espressomaskinen starte med at brygge inden for 3 sekunder. Espressomaskinen kan brygge op til to kopper espresso per bryg, og du kan selv justere kaffestyrken i 3 niveauer. Maskinen er udstyret med en vandbeholder, der kan rumme op til 1,9 liter. Du har derfor god mulighed for at brygge en god kop espresso og tilpasse den efter smag og behag.

Espressomaskinen øger gradvist vandtrykket under brygningen for langsomt at udvide kaffebønnerne. Det sørger for at give dig den mest optimale smagsoplevelse.

Espressomaskinen er også designet med en temperaturmåler, der automatisk sørger for at regulere temperaturen. Du er derfor sikret en espresso, som er brygget ved den helt rigtige temperatur.

Espressomaskinen fra Sage er også udstyret med en fuldautomatisk mælkeskummer, hvor du selv kan indstille temperatur og tekstur på mælken. Det giver dig mulighed for at brygge en espresso, der passer til dine ønsker. Maskinen kan selv rengøre udløbet til mælkeskummeren, når den har været i brug. Det giver dig et friskt og velsmagende resultat hver gang. Du slipper for selv at rengøre udløbet til mælkeskummeren, og du kan derfor koncentrere dig om at nyde din espresso i stedet for.

Espressomaskinen fra Sage passer til dig, der søger en enkel og pålidelig espressomaskine, der leverer et godt resultat hver gang. Testmagasinet t3.com har kåret espressomaskinen som testvinder i deres 2020 test. De fremhæver at maskinen hurtigt brygger en god kop espresso med et godt og ensartet resultat.

Eksperterne er også glade for brugervenligheden og det enkle design. Espressomaskinen fra Sage skal ikke bruge lang tid på at udvinde smag af kaffebønnerne, og du behøver ikke at fumle rundt med besværlige håndtag. Du fylder nemt espresso kaffe i filteret, tvister det ind i maskinen og trykker på knappen. Inden længe har du en god og smagfuld espresso.

Prisvenlig

90

Anmeldelser

90

Kapacitet

75

Kraft

95

Funktioner

90

Fordele og ulemper ved Sage The Bambino Plus

Fordele

 • God konstruktion
 • Lavt støjniveau
 • Nem at samle
 • Varmer hurtigt op

Ulemper

 • Drypbakken kunne være mere stabil
 • Filterkurven kan sidde fast i ny og næ
2-i-1 maskine test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

DeLonghi La Specialista Prestigio - Manuel Delonghi espressomaskine til autentisk smag

 • 4.4/5 stjerner pricerunner.dk
 • Anbefalet og med en bedømmelse 4.3/5 på bestbuy.com
 • 4.1/5 med hundredvis af anmeldelser på amazon.com
 • 4,5/5 vurdering på kit.honestjohn.co.uk

Delonghi La Specialista er med til at sikre, at du får den perfekte kaffedosering hver eneste morgen. Den unikke kværnesensor er med til at kværne den rette mængde kaffe, så du kan få den perfekte kop. Den er nem at bruge for alle, og laver en rigtig god espresso. Den perfekte maskine til dig, som ønsker, at maskinen tager sig af de tekniske detaljer, så kaffen er lige god hver gang.

DeLonghi La Specialista Prestigio
2-i-1 maskine

Dagens bedste priser og tilbud på DeLonghi La Specialista Prestigio:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Indbygget kaffekværn og kaffedosering
 • Hurtig til brygning
 • Kan levere 2 kopper samtidig

Mere om DeLonghi La Specialista Prestigio

SPECIFIKATIONER

 • Vandtankens kapacitet: 2,5 L
 • Effekt: 1450 W
 • Tryk: 19 bar
 • Dimensioner: 39 x 35 x 45 cm
 • Indbygget kaffekværn
 • indbygget mælkeskummer

Maskinen kværner og doserer selv kaffen, så man skal blot stampe kaffen i direkte i filterholder og trykke på en knap. Brygningen går i gang efter stampningen, og sideløbende tilberedes mælken. Den manuelle arbejdskraft er kraftigt reduceret til, at man blot skal trykke på enkelte knapper for at stampe kaffen og tilberedemælken efter præference. Det bliver ikke meget nemmere end det. Den smarte espressomaskine har også fået gode anmeldelser og det er forståeligt hvorfor.

Den er også blevet bedømt af Which?, som har givet den en testscore på 80%, og har i denne forbindelse kåret den til det bedste køb. De kalder den for en strålende espresso maskine, og har også fokus på brugervenligheden og hurtigheden.

Denne model adskiller sig fra resten af espressomaskinerne på markedet, da den er en af de hurtigste maskiner. Den er desuden nem at betjene og rengøre, og kan levere 2 kopper kaffe samtidig, uden at gå ned på varmen eller kvaliteten af kaffen. Du får uden tvivl en høj værdi for pengene, og er sikret en god espressomaskine.

Prisvenlig

80

Anmeldelser

85

Kapacitet

95

Kraft

90

Funktioner

90

Fordele og ulemper ved DeLonghi La Specialista Prestigio

Fordele

 • 20 indstillinger for dosering
 • Vandtank med stor kapacitet
 • Fungerer både til kaffebønner og malet kaffe
 • Vandmængden kan justeres til den enkelte kop
 • Fremstillet af rustfrit stål

Ulemper

 • Trykket på dampen kunne være bedre
 • Tungere maskine
Effektiv rengøring test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Philips Series 300 EP3241/50 - Philips espressomaskine med 12 kaffekværnindstillinger

 • 4.8/5 brugeranmeldelse hos Pricerunner
 • 4.5/5 brugeranmeldelse hos Amazon.co.uk
 • Coffeeness: 4 ud af 5 stjerner: "En gave til forbrugeren"

Espressomaskinen fra Philips er nem at bruge, hurtigt til at rengøre sig selv, og så laver den et godt mælkeskum. Maskinen får generelt gode anmeldelser af forbrugere og eksperter.

Philips Series 300 EP3241/50
Effektiv rengøring

Dagens bedste priser og tilbud på Philips Series 300 EP3241/50:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Aftagelig vandtank
 • Nogle dele tåler maskinopvask
 • Keramisk kværn

Mere om Philips Series 300 EP3241/50

SPECIFIKATIONER

 • Vandtankens kapacitet: 1,8 L
 • Effekt: 1500 W
 • Tryk: 15 bar
 • Dimensioner: 24,6 x 43,3 x 37,1 cm
 • Indbygget kaffekværn
 • indbygget mælkeskummer

Ifølge Pricerunner indsamling af anmeldelser har 503 brugere anmeldt produktet, hvor den får en samlet score på 4,8 ud af 5 stjerner. En bruger giver maskinen 5 stjerner med ordene ”Den er ALLE pengene værd. Den får min varmeste anbefalinger”. Brugerne er derfor ikke i tvivl om, at espressomaskinen er en af de bedste espressomaskiner på markedet.

Philips EP3241/50 er udstyret med en aftagelig vandtank, der kan indeholde 1,8 liter vand. Maskinens kaffebønneholder kan rumme op til 275 g. bønner. Espressomaskinen er designet i en flot skinnende sort farve, som passer ind i det stilfulde hjem.

Espressomaskinen fra Philips kan bruges til at brygge espresso, cappuccino, latte macchiato eller americano. Maskinen er inkluderet med en kværn, så du med ét tryk kan brygge et espressoshot.

På espressomaskinens display kan du nemt og enkelt vælge, hvilken kaffedrik maskinen skal brygge.

Philips EP3241/50 er udstyret med 12 kaffekværnindstillinger og 3 kaffestyrkeindstillinger. Du kan derfor nemt tilpasse indstillingerne til din foretrukne kaffedrik.

Til espressomaskinen medfølger en test til vandhårdhed, måleske, smørerør, mælkeskummer, låg og et AquaClean-filter. Du får derfor alt det udstyr med, som du skal bruge til at brygge en god espresso. Udstyret sørger for at give dig det bedst mulige resultat, når du brygger espresso.

Espressomaskinen er også designet med en aftagelig drypbakke og en aftagelig kaffebønnebeholder. Drypbakken og kaffebønnebeholderen kan gå i opvaskeren, så det er nemt at holde maskinen ren og pæn. Espressomaskinen er også designet med et skylle-, afkalkning- og rengøringsprogram. Maskinen kan udføre programmerne automatisk eller manuelt, alt efter hvad du indstiller den til.

Philips EP3241/50 er en af de hurtigste espressomaskiner på markedet til at rengøre sig selv. Det kan være en stor fordel, at maskinen hurtigt kan blive gjort rent, så den er ren til næste kaffebryg. Det er med til at sikre dig et velsmagende og friskt espressoshot, hver gang du brygger espresso.

Kaffe-feinscheckerne fra Coffeness har anmeldt maskinen (eller dvs. et andet modelnavn, som er samme maskine i et lidt ændret design og farve) og er ret begejstrede for den, og kalder den “en gave for forbrugeren” med 4 ud af 5 stjerne af de kræsne kendere. De nævner det største problem fra den tidligere mode, som var den støjende mælkeskumsdispenser, er helt klart elimineret, men at skumkvaliteten desværre lider som følge heraf.

Prisvenlig

85

Anmeldelser

90

Kapacitet

90

Kraft

95

Funktioner

95

Fordele og ulemper ved Philips Series 300 EP3241/50

Fordele

 • Nogle dele tåler maskinopvask
 • Styrke, volumen og skum kan indstilles
 • Nem kontrol af funktioner
 • Holdbar keramisk kværn
 • Optager ikke for meget plads

Ulemper

 • Larmer en stadig en smule, selvom det er fordret siden sidste model
 • Mælkebeholderen kunne være større
 • Skumning kunne ifølge kaffe-kendere være bedre
Stilfuld indbygget model test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Siemens CTC636LES1 - brugervenlig, men avanceret Siemens espressomaskine

Hvis du skal have renoveret dit køkken, indrette dit eget kontor eller bare have fat i en god indbygningskaffemaskine, bør du kaste din opmærksomhed efter denne model fra SIEMENS. Her får du en brugervenlig, men avanceret espressomaskine, som bliver en integreret del af dit rum. Du får en elegant og velsmagende løsning, og så slipper du for at spilde bordplads på en fritstående kaffemaskine.

Siemens CTC636LES1
Stilfuld indbygget model

Dagens bedste priser og tilbud på Siemens CTC636LES1:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Vandbeholder: 2,4 liter
 • Bønnebeholder: 500 gram
 • Mælkeskummer: Ja, automatisk

Mere om Siemens CTC636LES1

SPECIFIKATIONER

 • Vandtankens kapacitet: 2,4 L
 • Effekt: 1600 W
 • Tryk: 19 bar
 • Dimensioner: 59,4 x 38,5 x 45,5 cm
 • Indbygget kaffekværn

Der er gode anmeldelser at hente på denne integrerede kaffemaskine, og WhiteAway.coms forbrugere tildeler den intet mindre end 4,7 stjerner i gennemsnit. Her får den særligt gode ord med på vejen for brugervenlighed, særindstillinger og yderst velsmagende kaffe. Desuden kan den lynhurtigt brygge en god kop kaffe uden at larme i så høj grad som mange andre kaffemaskiner.

Maskinen klarer næsten det hele af sig selv

Når du skal have en kop kaffe fra SIEMES CTC636LES1-modellen, skal du ikke gøre meget mere end at beslutte dig for hvilken og trykke på knappen. Resten klarer espressomaskinen for dig.

Espressomaskinen kan brygge en række af de klassiske kopper kaffe – også med mælk. Blandt andet espresso, risretto, cappuccino, latte macchiato, alminelig kaffe med mælk og så videre. Alt dette bare med et enkelt tryk. Hvis du er mere kræsen, kan du med myCoffee-funktionen gemme dine otte yndlingskaffer. Du kan gemme dem under personlige navne og selv op- og nedjustere mængderne af kaffe og mælk. På den måde kan du altid få den kop, der passer bedst til dig og dit humør.

Hele espressomaskinens front er en låge, som gemmer på vandtank, bønne- og mælkebeholder. Det praktiske er altså gemt væk bag et elegant design, men det er stadig let tilgængeligt, når du skal påfylde vand, kaffebønner eller frisk mælk.

Når du måske beslutter dig for at afprøve en ny type kaffebønner, vil maskinen selv tilpasse sig bønnerne, så du altid får den bedst mulige smag. Den sørger desuden også for ekstra fint mælkeskum med sin innovative mælkeskummer.

Rengøringen af de enkelte dele klarer maskinen også mere eller mindre selv. Det eneste, du skal sørge for, er mælkebeholderen, som ovenikøbet kan gå i opvaskemaskinen. Espressomaskinen skyller bryggeenheden igennem efter hver ekstraktion for optimal hygiejne. Desuden rengøres mælkeenheden med damp efter brug, så der ikke sidder mælkerester i slangen. Maskinen kommer med fuldautomatisk rengørings- og afkalkningsprogram, så det slipper du også for at tænke på.

Prisvenlig

65

Anmeldelser

90

Kapacitet

100

Kraft

95

Funktioner

100

Fordele og ulemper ved Siemens CTC636LES1

Fordele

 • Aftagelig bryggeenhed – nem at rengøre
 • Holdbar og lydsvag keramisk kværn
 • Kan brygge to kopper kaffe samtidigt
 • Mulighed for at programmere egne kaffeindstillinger

Ulemper

 • Højere pris
Varieret bønnevalg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Melitta Caffeo Varianza CSP - espressomaskine i kompakt design

På de fleste mandagsmorgener må hunden vie pladsen som menneskets bedste ven til fordel for kaffemaskinen. For at udfylde den titel er det nødvendigt med en kaffemaskine, man kan stole på. Det kan du med Caffeo Varianza CSP-modellen fra Melitta. Espressomaskinen er proppet med brugbare funktioner – og funktioner, som bare gøre kaffebrygningen lidt sjovere.

Melitta Caffeo Varianza CSP
Varieret bønnevalg

Dagens bedste priser og tilbud på Melitta Caffeo Varianza CSP:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Justerbar kaffestyrke
 • Aftagelig mælkebeholder
 • Kompakt størrelse og design

Mere om Melitta Caffeo Varianza CSP

SPECIFIKATIONER

 • Vandtankens kapacitet: 1,2 L
 • Effekt: 1450 W
 • Tryk: 15 bar
 • Dimensioner: 25,3 x 38 x 40,5 cm
 • Indbygget kaffekværn
 • indbygget mælkeskummer

Hvis du synes, det er sjovt, spændende eller helt basalt at eksperimentere med forskellige kaffebønner og smagen af dem, er denne kaffemaskine skabt til dig!

Som den første på markedet er Melitta Caffeo Varianza udstyret med en funktion, der hedder My Bean Select. Det er en funktion, som giver dig muligheden for at afprøve en ny bønne til hver kop, hvis det er det, du vil. Selvom bønnebeholderen er fyldt med din ultimative favoritbønne, kan du med den integrerede måleske sagtens tage en kop brygget på en ny, spændende bønne ind i mellem. Hæld blot en skefuld ned i kaffeslisken og tryk på din favoritbryg.

Udover muligheden for at variere dit bønnevalg fra kop til kop, får du også let tilfredsstillet din lyst til forskellige kaffeopskrifter. Og så blot med et tryk. Espressomaskinen har på forhånd indstillet fire af de helt klassiske kopper til dig: espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato. Er du mere eventyrlysten eller har brug for mere at vælge i mellem, kan du let bruge opskriftsfunktionen til at brygge for eksempel: americano, café latte, espresso macchiato, café au lait, ristretto eller lungo. Uanset hvilken kaffe du er mest til, er du sikret en autentisk oplevelser hver gang, da espressomaskinen følger den originale rækkefølge for tilføjelse af kaffe, mælk og vand.

Desuden bestemmer du dig altid for størrelsen på hver enkel kop ved brygning. Det er tilmed også muligt at brygge to kopper kaffe på én gang.

Med en espressomaskine kommer man aldrig helt udenom rengøringsdelen, men Melitta har gjort den omvej lidt kortere for dig. Som eksempel er det muligt at sætte maskinen til at rense mælkedelene med damp og vand efter hver ekstraktion, eller når du ønsker det.

Når det bliver tid til rengøring og afkalkning, giver espressomaskinen besked, og rengøringsprogrammerne kan du let tilgå i menuen. Husk at få en kop kaffe med, når du læner dig tilbage i sofaen under rengøringen.

Prisvenlig

90

Anmeldelser

70

Kapacitet

85

Kraft

90

Funktioner

90

Fordele og ulemper ved Melitta Caffeo Varianza CSP

Fordele

 • Kompakt størrelse og design
 • Mulighed for at justere kaffestyrken
 • Beholder passer i køleskabsdøren
 • Ekstern mælkebeholder med hurtig opvarmning

Ulemper

 • Kan være svært at tømme overskydende kaffe og malet kaffe
 • Vandtanken kunne være større
God ydeevne til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Melitta Caffeo Solo - brugervenlig espressomaskine

Den vakse læser vil nok indse, at vi allerede har gennemgået storebroren til denne espressomaskine lidt længere oppe – og Melitta Caffeo Solo er på mange måder lig med den lidt dyrere Solo-model! Den helt store forskel er, at man her må undvære mælkeskummeren, hvilket til gengæld betyder, at Caffeo Solo er en billigere espressomaskine end mange af konkurrenterne!

Melitta Caffeo Solo
God ydeevne til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på Melitta Caffeo Solo:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Kompakt
 • Letanvendeligt kontrolpanel
 • Passer til mange kopstørrelser

Mere om Melitta Caffeo Solo

SPECIFIKATIONER

 • Vandtankens kapacitet: 1,2 L
 • Effekt: 1400 W
 • Tryk: 15 bar
 • Dimensioner: 20 x 45,9 x 33,4 cm
 • Indbygget kaffekværn

Melitta Caffeo Solo får stor ros i test hos Coffeeness og blandt køberne, hvor det simple design med intuitive funktioner har en særlig stor stjerne. Du er garanteret en ligeså velsmagende kaffe som i den dyrere model, men dette er det helt rette valg, hvis du ikke bryder dig om kaffe med mælk i – kvaliteten er i topklasse!

Melitta Caffeo Solo er en kompakt espressomaskine, der er meget brugervenlig. Betjeningspanelet indeholder kun få knapper, og det er derfor let at lave velsmagende kaffe. Maskinen gør dette til perfektion, men ikke meget andet, hvorfor den er en stor favorit blandt de købere, der kan lide deres kaffe sort.

Caffeo Solo er dog ikke blottet for smarte funktioner, da du både kan justere kaffens styrke og benytte dig af det dobbelte udløb til at brygge to kopper kaffe på samme tid. Det højdejusterbare udløb gør det let at lave kaffe i høje glas, ligesom du kan lave en lille kop espresso, hvis du har lyst til at drømme dig ned til en italiensk fortovscafe!

Ligesom dens dyrere storebror, så kommer Melitta Caffeo Solo med en vandbeholder på 1,2 liter, der er perfekt til daglig brug, og herudover har du plads til 125 gram bønner på samme tid. Maskinen bruger mellem 7,5 og 12 gram bønner pr. brygning, og der er derfor lagt op til mange dejlige stunder med fantastisk kaffe!

Alt i alt kan vi kun anbefale denne espressomaskine, da den på linje med Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk, leverer fantastiske resultater i test. Kaffebrygningen er af høj kvalitet, og hvis du ikke behøver en mælkeskummer i det daglige, så ville vi klart gå med denne model i stedet. En billig espressomaskine, som du helt sikkert bliver glad for!

Prisvenlig

100

Anmeldelser

85

Kapacitet

85

Kraft

90

Funktioner

85

Fordele og ulemper ved Melitta Caffeo Solo

Fordele

 • Laver et lækkert skum
 • Letanvendeligt kontrolpanel
 • Passer til mange forskellige kopstørrelser
 • Godt forhold mellem pris og ydeevne

Ulemper

 • Drypbakken bliver hurtigt fyldt op
 • Ingen integreret mælkeskummer
Slank espressomaskine test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

DeLonghi Dedica - stilren Delonghi espressomaskine

 • 4,5/5 stjerner – Trustedreviews.com

Espressomaskiner fra det velkendte italienske brand DeLonghi kender vi som regel for høj kvalitet, hvilket også er tilfældet på modellen Dedica, som uden tvivl er en espressomaskine i høj kvalitet.

DeLonghi Dedica
Slank espressomaskine

Dagens bedste priser og tilbud på DeLonghi Dedica:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Topscorer
 • Skummer godt

Mere om DeLonghi Dedica

SPECIFIKATIONER

 • Vandtankens kapacitet: 1,1 L
 • Effekt: 1300 W
 • Tryk: 15 bar
 • Dimensioner: 14,9 x 33 x 30,3 cm
 • indbygget mælkeskummer

DeLonghi Dedica er en relativ slank espressomaskine, som er blevet testet af en række forskellige eksperter, som er enige om at denne model er en ganske fin espressomaskine, vis funktioner dog er relativt begrænset. Så hvis du søger en espressomaskine, som blot skal dække de basale behov, så er denne DeLonghi Dedica måske en spændende mulighed.

En rigtig fin espressomaskine, som til prisen leverer en rigtig høj kvalitet.

DeLonghi Dedica er som tidligere nævnt en maskine, hvor der har været fokus på at løfte kvaliteten på det enkelte. Dette gør sig både gældende på design, men ligeledes også på meget af funktionaliteten ved DeLonghi Dedica.

Espressomaskinen er semiautomatisk, som passer fint ind i små minimalistiske køkkener, da størrelsen ikke er så stor som andre modeller. Modellen benytter sig af Thermoblock varmesystemet, hvilket vi også kender fra de store professionelle espressomaskiner, så her er kvaliteten også i top. En funktion som er med til at give markant bedre smag.

Vandtanke på espressomaskiner svinger meget i størrelse, hvor denne vandtank meget lig dens størrelse er en mindre model. Den har en kapacitet på 1,1 liter.

DeLonghi Dedica er bygget med en indvendig mælkeskummer, hvilket betyder at du kan lave kaffe med og uden mælk.

DeLonghi Dedica har en bryggetid på cirka 40 sekunder, hvilket er ganske fint. Den finder den helt rette temperatur, samt brygger kaffen så den er klar på denne tid. Deruover har maskinen også den velkendte FlowStop funktion, hvilket tilpasser vandmængden ift. hvilken kaffe du ønsker.

Kaffen du anvender i denne model er enten formalet kaffe som vi kender det eller de lækre Easy Serving Espresso kaffepuder. Du vælger og betjener kaffemaskinen ved de 3 knapper på displayet, som giver fine muligheder for nemt at betjene modellen.

En ekstra lille detalje, som DeLonghi Dedica besidder er en kopvarmer, som holder kaffen varm i længere tid. Derudover har modellen naturligvis også en auto-sluk funktion, hvilket man selvfølgelig også forventer af en espressomaskine i 2022.

Prisvenlig

100

Anmeldelser

85

Kapacitet

70

Kraft

85

Funktioner

90

Fordele og ulemper ved DeLonghi Dedica

Fordele

 • Varmer op på blot 30 sekunder
 • Skummer godt
 • Fylder 2 kopper samtidigt – og jævnt
 • Pålideligt design

Ulemper

 • Kræver lidt tilvænning
 • Kræver en dybderengøring af filtrene

Hvad skal du overveje, før du køber espressomaskiner

 • Typer: Du kan vælge den fuldautomatiske, semiautomatiske, automatiske eller manuelle espressomaskine. Spørgsmålet er her, hvor meget du selv vil eksperimentere med kaffebrygningen. Vil du f.eks. selv klare doseringen og mælkeskumningen? Eller skal maskinen gøre det for dig?
 • Kværnens grovhed: Hvis den ønskede espressomaskinen har en kværn, kan du kigge på grovheden. Det er et godt træk, hvis du gerne vil have mulighed for at tilpasse konsistensen på pulver eller bønner, så du kan få den ønskede aroma og smag. Kig her også gerne på ting som temperaturindstillinger og bartrykket.
 • Størrelse, pris og kapacitet: Overvej, om espressomaskinens størrelse passer ind i dit køkken, både rent fysisk og designmæssigt. Du bør også vurdere maskinens kapacitet. Har den en stor nok vandtank? Kan den brygge to kopper kaffe samtidigt? Det er naturligvis også værd at kigge på, hvor mange forskellige former for kaffe du kan lave på maskinen. Alle de egenskaber har også en effekt på prisen. Derfor bør du sammenholde dine ønsker til størrelse og kapacitet med dit ønskede budget. 
 • Forbruger- og ekspertanmeldelser. Når du skal vælge den rette espressomaskine, er det en god ide, at du orienterer dig mod anmeldelser fra både eksperter og forbrugere. På den måde kan du blive klogere på kvalitet, funktioner og eventuelle ulemper, inden du køber.

arrow-more

Hvad er en espressomaskine?

Er du vild med kaffe – og ender du gerne på den lokale kaffebar? Så er det måske på høje tid at trække den hyggelige stemning og lækre kaffe med hjem i dit eget køkken. Det kan du gøre med en espressomaskine.

Espressomaskiner kan sagtens træde i stedet for den traditionelle kaffemaskine, da du typisk kan lave en række forskelligartede kaffetyper såsom cafe crema, der minder en del om den traditionelle filterkaffe. Andre gode bud er cappuccino og latte macchiato.

Vær OBS på, at espresso henviser til en specifik bryggemetode og ej en bestemt bønnetype. Du kan imidlertid finde et utal af espressovarianter.

Espressobryggemetoden går som udgangspunkt på, at der ved et single-shot bliver fintmalet omkring 7-10 gram af de ønskede bønner. Herefter skal kaffen stampes til en fast masse, inden der ved et højt tryk (bar) bliver presset varmt vand og damp gennem massen og direkte ned i glasset.

Hvis du kaffetørsten ikke bliver helt stillet ved at eje en espressomaskine, eller du måske søger noget andet, så kan du læse vores guide til kaffekværne, hvor vi har samlet nogle af de bedste.

Hvilken espressomaskine skal jeg vælge?

Espressomaskiner sigter både mod dig, der gerne vil lave espressokaffe i en fart – samt dig, der gerne vil nørde kaffe for alle pengene. Det er blot ikke den samme type espressomaskine, du skal vælge i de to situationer.

Espressomaskiner fås i flere varianter – du kan vælge den fuldautomatiske, semiautomatiske, automatiske eller manuelle espressomaskine. Går du efter den fuldautomatiske espressomaskine, klarer maskinen stort set alle processer, såsom at kværne bønner, dosere vand og kaffe samt dét at steame/skumme mælken – du skal blot huske at fodre maskinen med kaffebønner, vand og mælk. Du kan også vælge at gå en nemmere vej med din kaffe, og i stedet investere i en kapselmaskine, hvor du typisk bare skal smide en kapsel i, og så er din kaffe klar til at blive lavet.

Hvis du gerne vil holde din kaffe varm i lidt længere tid end normalt, eller hvis du skal have den med på farten, så kan du læse vores guide til termokander, hvor vi har fundet en masse forskellige til dig.

Med den manuelle espressomaskine kan du i langt højere grad eksperimentere med din espressokaffe, og hvordan du ønsker, at den skal brygges. Du skal dog vide, at du ofte skal købe tilbehør som steamer og kaffekværn. Noget, der allerede er integreret i de fuldautomatiske maskiner.

Så overvej, hvor stor en indflydelse du vil have på espressobrygningen, inden du køber din nye espressomaskine.

Hvis du gerne vil nyde din espresso til en god omelet eller andet, så kan du læse vores guide til de bedste stegepander, hvor du helt sikkert vil finde en, som passer til dig og dine behov.

Hvor mange bar skal en espressomaskine have?

Det er normalt, at din espressokaffe bliver brygget ved 9 bar. Det vil dog være muligt at finde espressomaskiner, der kan levere et endnu større tryk, eksempelvis 15 eller 17 bar – men 9 bar vil være et godt udgangspunkt.

Af andre gode detaljer kan du se på, hvilken grovhed kværnen har, så du får den ønskede smag og aroma. Det er én af de ting, der giver dig stor justerbarhed – sammen med indstilling af bryggetemperatur.

Tag også et kig på, om espressomaskinen har timerfunktion, auto-sluk samt den rette størrelse – både når det kommer til selve designets fysiske størrelse, men også om den f.eks. kan brygge to kopper kaffe samtidigt og har en stor nok vandtank.

Det er også smart, hvis din espressomaskine har en selvrensende rengøringsfunktion eller en rengøringsindikator, så du er sikker på, at du vedligeholder din maskine korrekt – også i de perioder, hvor den ikke er i brug så ofte.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests

Ekspert- og testkilder

Tomsguide.com

Tomsguide.com er et amerikansk teknologimagasin, der guider forbrugerne til at tage de bedste valg inden for teknologiens verden. Et hold af eksperter laver en række forskellige tests, hvor de efterfølgende giver en bedømmelse og skriver en anmeldelse.

Testpanelet fra tomsguide.com har testet Sage the Bambino Plus og Rancilio Silvia med fokus på pris, størrelse, brugervenlighed og kvalitet. Eksperterne kårer Sage the Bambino Plus som testvinder, fordi den laver en god espresso. De fremhæver også at maskinen er nem at bruge. Eksperterne kårer også Rancilio Silvia til en 5. plads. Eksperterne fremhæver, at espressomaskinen leverer et ensartet resultat hver gang.

Testen er udført den: 7 april 2021
Du kan se testen her

T3.COM

T3.com er et af Storbritanniens førende livstilswebsider. Magasinet skriver anmeldelser af forskellige produkter indenfor bolig, fitness, rejser, teknologi og meget andet. Anmeldelserne skal guide forbrugerne til at finde de bedste produkter på markedet.

Eksperterne kårer Sage the Bambino Plus som testvinder af deres espressomaskine-test. De har bedømt espressomaskinen ud fra brugervenlighed, design, pris og kvalitet. Eksperterne fremhæver, at espressomaskinen er nem at bruge og er udført i et enkelt design. De er også begejstrede for kvaliteten af det færdigbryggede espressoshot. De anbefaler derfor maskinen til personer, der ønsker at brygge espresso i hjemmet.

Testen er opdateret den: 16 marts 2021
Du kan se testen her

Goodhousekeeping.com

Good Housekeeping er et amerikansk magasin, der skriver artikler til kvinder og producerer produkttests. Magasinet indeholder opskrifter, kostplaner, anmeldelser og litterære artikler.

Testpanelet har testet Sage the Bambino Plus med fokus på brugervenlighed, bryggetid, ensartethed, smag og støjniveau. Eksperterne kårer espressomaskinen til den bedste traditionelle maskine i testen. De fremhæver, at maskinen lavede en smagfuld espresso med en tilpas mængde creme. De anbefaler maskinen til traditionalister, der er glade for den traditionelle espresso-oplevelse.

Testen er udført den: 6 november 2020
Du kan se testen her

BBCgoodfood.com

BBC Good Food er et globalt mediebrand, der hver måned udgiver et magasin. BBC Good Food har også en hjemmeside, hvor de guider læserne til gode opskrifter og kvalitetsudstyr til køkkenet.

Eksperterne fra BBC Good Food har testet Sage the Bambino Plus med fokus på funktionalitet, slutresultat, rengøring og værdi for pengene. Eksperterne kårer den til bedste mellemklasse espressomaskine. De fremhæver, at maskinen er nem at rengøre, og så laver den et godt mælkeskum. De er også begejstrede for slutresultatet, som giver et velsmagende espresso-shot.

Testen er udført den: marts 2021
Du kan se testen her

DeLonghi Dedica Deluxe EC685
Du kan se testen her.
Testet d: 04/03/2021

Coffeeness.de

Coffeeness er et tysk online magasin, der er målrettet til kaffeentusiasten. Magasinet udgiver tests af forskelligt kaffeudstyr, så brugerne bliver guidet til den bedste kvalitet indenfor kaffeverdenen.

Eksperterne har lavet en anmeldelse af Rancilio Silvia, hvor de fokuserer på håndværk, design og udførelse. Eksperterne er glade for Rancilio Silvia, og de belønner derfor espressomaskinen med 4.5 ud af 5 stjerner. De fremhæver, at maskinen er lavet af en god kvalitet, og den er lavet i et enkelt og minimalistisk design. Maskinen er også god til at holde den rette temperatur under processen.

Testen er udført den: 20 februar 2021
Du kan se testen her

Coffeechronicler.com

Coffee Chronicler er in blog for hjemmebaristaer, der elsker at nørde i kaffe. Bloggen guider læserne til det bedste udstyr indenfor kaffeverdenen. Bloggeren Asser Christensen er journalist og kaffeentusiast, og på bloggen deler han historier og anmeldelser af kaffeudstyr.

Asser Christensen har anmeldt Rancilio Silvia med fokus på pris, udstyr og slutresultatet. Maskinen bliver placeret som topscorer i testen på en 3. plads ud af 9. Her fremhæver bloggeren, at maskinens drypbakke, dampkraft og kedel er pengene værd. Han anbefaler espressomaskinen til kaffeentusiaster, der drømmer om at brygge espresso eller cappuccino i eget hjem.

Testen er udført den: 21 januar 2021
Du kan se testen her

Coffeeblog.co.uk

Coffeeblog.co.uk er en blog fra Storbritannien, der skriver om specialitetskaffe. På bloggen kan brugere købe kaffe og læse anmeldelser af udstyr, der kan bruges til at brygge kaffe.

Eksperten på bloggen har anmeldt espressomaskinen Rancilio Silvia. Han fremhæver, at espressomaskinen er en populær maskine med en enkelt kedel. Han nævner også, at espressomaskinen har et stort potentiale, hvis den bliver parret sammen med en kværn af god kvalitet. Han anbefaler maskinen til nybegynderen, der ønsker en espressomaskine i hjemmet.

Du kan se testen her

RÅD & RÖN

Råd & Rön er det største forbrugermagasin i Sverige og kan anses som pendant til det danske forbrugermagasin, Tænk. Her testes der adskillige produkter.

Testpanelet har testet Siemens TQ507R03 med fokus på tid, temperatur, ensartethed, mælkeskum, brugervenlighed og energiforbrug. Eksperterne giver espressomaskinen en høj score på 82 ud af 100%. De fremhæver, at smagen på kaffen er god, og at maskinen holder den rette temperatur under processen. Eksperterne er også glade for brugervenligheden på maskinen.

Testen er udført den: 20 december 2019
Du kan se testen her

I denne test har Råd & Rön set på 160 printere, som inkluderer både inkjet- og laserprintere. De har fundet de bedste printere, uanset pris, kvalitet og hurtighed. De har fokuseret på billedkvalitet, pris pr. udskrift, tid pr. udskrift, scannerfunktion og brugervenlighed. Her bliver hele 4 printere fra oversigten nævnt: EPSON ECOTANK ET-7700, EPSON ECOTANK ET-M3170, EPSON ECOTANK ET-M2170 og BROTHER HL-L6300DW.

Testen blev udført den: 26. november 2020
Læs hele testen her

Pricerunner.dk

Pricerunner blev grundlagt i 1999 og det er primært udbredt i Danmark, Sverige og Storbritannien. Pricerunner hjælper brugerne med at finde produkter til en skarp pris.

På pricerunner kan forbrugerne anmelde de produkter, som de køber. Brugerne er vilde med Philips EP3241/50, som får en samlet score på 4.8 ud af 5 stjerner. 503 brugere har anmeldt espressomaskinen, hvoraf 88% af brugerne givet produktet 5 stjerner. En bruger skriver blandt andet at ?mine gæster er ret begejstrede for den?. Brugerne er derfor ikke i tvivl om, at det er en af de bedste espressomaskiner på markedet.

Du kan se alle anmeldelser her

PriceRunner er den største sammenligningsside i Danmark. Her er det nemt at sammenligne produkter, men de laver også tests ? blandt andet af de bedste printere.

PriceRunner tester alle deres produkter selv og anvender dem på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden. Ved testen af printere, udfører de både ydelsestest og tests, der skal måle på printerens funktioner til hverdagsbrug. De har udskrevet for eksempel fotografier og test på forskellige papirtyper. De ser på kvalitet, ydeevne og funktioner.

Testen er blevet udført den: 24. februar 2021

Læs hele testen her

Bestbuy.com

Bestbuy.com er en amerikansk hjemmeside, der handler med forskellige elektroniske produkter, som bliver anmeldt og vurderet af forbrugerne. Produkterne får x antal stjerner og eventuelt en kommentar.

Både EPSON ECOTANK ET-7700 og EPSON ECOTANK ET-M2170 bliver anmeldt af forbrugerne på bestbuy.com. EPSON ET-7700 får flotte 4,6 stjerner af forbrugerne og 3,5 af eksperterne. EPSON ET-M2170 får 5/5 stjerner af forbrugerne, så der er stor tilfredshed. Der kan også nævnes fordele og ulemper ved produktet, hvormed du får en god fornemmelse af produktets kvaliteter.

Læs alle anmeldelserne her eller her

Which.co.uk

Which.co.uk. ligger i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

I testen ser Which.co.uk på fordele og ulemper ved produktet, hvad produktet er god til, hvad det koster at printe, hvor godt den printer og scanner og andre spørgsmål.  Det er

EPSON ECOTANK ET-7700 kommer ind på en flot andenplads i testen. EPSON ECOTANK ET-M3170 får 74 % i testresultatet.

Testen blev udført den: 21. februar 2018
Læs hele testen her

Officedepot.com

Officedepot.com (ODP) er en førende udbyder af forretningstjenester, produkter og digitale arbejdspladsteknologiløsninger. Her kan forbrugerne også anmelde produkterne ved at give dem stjerner.

EPSON ECOTANK ET-M3170 og EPSON ECOTANK ET-M2170 bliver anmeldt af forbrugerne til hhv. 4,6/5 stjerner og 4,8/5 stjerner, hvilket begge er meget tilfredsstillende bedømmelser. Her kan du også læse, hvad forbrugerne har skrevet om produktet for at skabe dig en bedre fornemmelse af det, og hvorfor det er værd at købe.

Læs alle anmeldelserne her eller her

Trustedreviews.com

Trustedreviews blev grundlagt i 2004, og deres mål er at give læserne en grundig, neutral og selvstændig stemme, om hvad de skal købe. De anmelder forskellige produkter og hjælper læseren frem til det rette produkt.

Canon Maxify MB5350 bliver vurderet i denne anmeldelse, og den får 4,5 stjerner ud af 5. I anmeldelsen får du fordele og ulemper ved produktet samt specifikationer. Derefter kommer en dybdegående gennemgang af produktet; dets kvaliteter, funktioner, design osv. Til sidst svarer skribenten på, om du skal købe produktet og hvorfor.

Testen blev udført den: 8. april 2021
Læs hele testen her

EXPERTREVIEWS.CO.UK

Det anerkendte, britiske testmagasin Expertreviews.co.uk leverer uafhængige tests af produkter til hjemmet.

I disse to tests bliver Canon Maxify MB5150 og CANON PIXMA PRO-100S vurderet af skribenten. Her ses der på produktets forskellige funktioner, specifikationer, og det får uddelt stjerner. Canon Maxify får 4/5 og Canon Pixma får 5/5. Du får et godt og generelt overblik over printerne, som vil hjælpe dig til, hvorvidt du skal købe dem.

Testen blev udført den: 25. august 2015

Læs hele MB5150 testen her

Testen blev udført den: 20. juni 2015
Læs hele PRO-100S testen her

TESTBERICHTE.DE

Testberichte.de er en tysk hjemmeside, der sammenligner produkter. Desuden kan du se, hvor produkterne kan købes, og hvor gode anmeldelser de har fået. Siden svarer til den danske PriceRunner.

Det er Brother MFC-L3750CDW, der anmeldes i denne test. Du kan se, hvor gode anmeldelser den har fået på forskellige forhandlingssider, og du kan få et overordnet overblik over produktet. Du får fordele, ulemper og priser på produktet på de forskellige forhandlingssider.

Testen blev udført: August 2020
Læs hele testen her

PCmag.com

PC Magazine, forkortet til PCmag, er et amerikansk computer magasin, som blev publiceret af Ziff Davis. I dag er det også et online magasin.

PCmag anmelder Canon Pixma Pro-100, hvor du kan se printeren fra alle vinkler i form af billeder. Du kan også klikke dig videre til en oversigt over de bedste printere i 2021. Du får samtidig et kort overblik over printeren, når du ser billederne. Her fremstiller de printerens funktioner.

Testen blev udført den: 13. juni 2018
Læs hele testen her

Techradar.com

TechRadar er et britisk online magasin, som fokuserer på teknologi. Det holder til I US, UK, Australien og Indien. De giver dig nyheder og anmeldelser af produkter inden for emnet.

Techradar anmelder Canon Pixma Pro-100. Der bliver beskrevet dens fordele og ulemper, en introduktion af produktet, dens performance og den endelige dom og konklusion, om hvorvidt produktet er værd at købe. Produktet får 4,5/5 stjerner. Anmelderen giver en ærlig vurdering af produktet, så du kan forholde dig til både dets fordele og ulemper.

Testen blev udført den: 3. januar 2013
Læs hele testen her

DeLonghi Dedica Deluxe EC685
Du kan se testen her.
Testet d. 01/11/2021

Kundeanmeldelser

Amazon.co.uk

Amazon er en internethandel, som er utrolig populær og brugt verden over. De startede med at sælge bøger, men i dag sælger de mange forskellige ting. Her vurderer kunderne produkterne.

Brugerne er glade for Philips EP3241/50, som samlet set får en score på 4.5 ud af 5 stjerner. Espressomaskinen har fået 1171 globale brugeranmeldelser, hvoraf 78% af brugerne har givet produktet 5 stjerner. En bruger skriver i anmeldelsen, at espressomaskinen er ?Worth it? og giver produktet 5 stjerner. Mange af brugerne anbefaler derfor maskinen.

Du kan se alle anmeldelser her

EPSON ECOTANK ET-M3170 og EPSON ECOTANK ET-M2170 bliver her vurderet af kunderne, hvor de begge får 4 ud af 5 stjerner. Du kan derudover se en masse andre beskrivelser af produktet, FAQ, se billeder og produkter, der minder om. På den måde kan du få et godt overblik.

Læs alle anmeldelserne her eller her

WALMART

Walmart er en amerikansk detailhandel. Virksomheden er verdens største private virksomhed ifølge Forbes Global 2011 og verdens største målt på omsætning. Her kan forbrugerne rate deres varer online.

EPSON ECOTANK ET-M3170 og EPSON ECOTANK ET-M2170 bliver her vurderet af kunderne, som giver dem hhv. 4,5 og 4,8 stjerner. 94 % af kunderne ville anbefale ET-M3170 til andre og 100 % ville anbefale ET-M2170 til andre. Udover at kunne se kundernes bedømmelser, kan du også se kommentarer og ris og ros.

Læs alle anmeldelserne her eller her

ADORAMA

Adorama er en amerikansk virksomhed, der handler med elektronik, film udstyr osv. De har både en butik i New York, men har også en stor hjemmeside, hvor deres produkter sælges og vurderes af kunderne.

Udover at kunderne vurderer produkterne, er der også gode og detaljerede beskrivelser af produktet. Du kan se en film af det, billeder, dybdegående beskrivelser, og du kan læse kundeanmeldelserne. Her er det EPSON ECOTANK ET-M3170, der bliver givet 4,6 stjerner. Det giver dig en fornemmelse af, at kunderne generelt set er tilfredse med produktet.

Læs alle anmeldelserne her

Reevoo

Reevoo hjælper virksomheder til at forstå deres egne produkter, og hvordan de bliver modtaget.

Hos Reevoo giver kunderne produkterne stjerner og anmeldelser, men ikke blot det, de giver produktet fordele og ulemper, hvormed det er mere detaljerede beskrivelser. Derudover er der forskellige kvaliteter, som man giver forskellige ratings. Det er print kvalitet, hurtighed samt værdi for pengene. Det er HP OFFICEJET PRO 7740, der anmeldes her.

Læs alle anmeldelserne her

Hvis du nåede helt til vejs ende i dette indlæg, så håber vi at du nu er lidt mere besluttet på hvilken espressomaskine du skal købe.

Amazon

Amazon er en meget velkendt internethandel. Siden sender stadig varer til hele verden, og derfor er det også globale brugeranmeldelser, som du kan finde på siden.

På Amazon er modellen Bosch CTL636EB6 vurderet. Særligt i kategorierne varmeydelse, smagen af kaffen og værdi for pengene har modellen klaret sig godt med mellem 4,4 og 4,5 stjerner. Alt i alt får modellen 4,5 stjerner i gennemsnit fra de mere end 200 globale brugere, som har tilkendegivet deres mening på den tyske internetside.

Anmeldelserne opdateres løbende.
Du kan se anmeldelserne her

Læs også: KAFFEKVÆRN TEST ? HER ER DEN BEDSTE KAFFEKVÆRN

Google Shopping

DeLonghi Dedica Deluxe EC685 – Du kan se anmeldelserne her.

FAQ

Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg køber en espressomaskine?
Når du skal købe en espressomaskine, så bør du være opmærksom på, hvorvidt maskinen lever op til de behov og præferencer, som du har. Espressomaskiner fås i dag med en lang række af forskellige indstillinger og tilbehør, hvormed du bør vælge en maskine, som passer til dine ønsker.
Hvorvidt det er pengene værd at investere i en espressomaskine til hjemmet eller ej, kommer helt an på, hvor meget du sætter pris på en god, frisk kop espresso. Hvis du alligevel køber en espresso et par gange i ugen, så kan det hurtigt betale sig at investere i maskinen.
Hvilken espressomaskine er bedst til hjemmet?
Hvilken espressomaskine der er bedst til at have derhjemme, kommer helt an på dine behov. Du bør for eksempel overveje, hvorvidt du gerne vil have, at maskinen skal indeholde en række smarte, ekstra indstillinger. Eller hvorvidt du i stedet vil spare lidt penge og købe en simplere model.
Er espresso stærkere end almindelig kaffe?
Ja, espresso er stærkere end almindelig kaffe, da en espresso vil indeholde mere koffein end den samme mængde kaffe. Dog drikker du mindre espresso ad gangen, end du vil drikke almindelig kaffe. På den måde er espresso også hurtigere at drikke, hvormed du hurtigere kan få virkningen fra koffeinen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme