Kuffert-guide: De 6 bedste kufferter til din rejse

Sidst opdateret: 10. september 2021 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Det kan være noget af et puslespil at pakke til ferien.

Nogle gange spiller det med kufferten, der lige kan have al bagagen organiseret helt perfekt. Andre gange er det ikke helt så ligetil, og så har kufferten en forkert størrelse eller udformning til den rejse, du skal på.

Kufferten er typisk én, du har i mange år, så derfor er det vigtigt at vælge den rigtige, så du ikke skal investere i en ny, hver gang du skal på farten.

Sådan vælger du den bedste kuffert:

 • Kufferttype: Skal du på vandretur er en rygsæk er god. Skal du på en kort smuttur, kan det ofte være nok med en kabinekuffert. Hvis du har skrøbelige ting, kan du med fordel vælge en hardcase kuffert, men har du store ting, kan fleksibiliteten i en softcase kuffert være rar.
 • Design: Gå gerne efter en kuffert der er vandtæt – også i lynlåsen. Du kan vælge mellem to eller fire hjul, alt efter hvordan du foretrækker at køre med kufferten. Skal den udelukkende have en teleskopstang at holde ved, eller skal den også have bærehåndtag?
 • Indvendig indretning: Hvis du har store ting, kan du foretrække ét stort rum. Hvis du skal på en længere tur eller have mange småting, kan det være rart med flere små rum, så du bedre kan organisere din bagage.

Vi har fundet seks kufferter, der kan opfylde forskellige behov alt hvilken rejse, du skal på.

Blandt de seks finder du vores anbefaling, den mest bæredygtige model og kufferten, du skal vælge, hvis du skal på forretningsrejse eller på langfart. Vi præsenterer dig for fordele og ulemper ved dem alle og så kan du læse, hvad eksperter og forbrugere siger om dem, så du kan sammenholde deres meninger med dine ønsker.

EPIC Phantom SL Kuffert

Vores anbefaling

EPIC Phantom SL Kuffert – Vores anbefaling

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.058,00 DKK

 

Epic Phantom SL er kåret som Bedst i Test af Pricerunner. Den vinder testen, fordi den fås i flere størrelser og har en god indretning. De roser kufferten for at være let i vægt og rulle godt. De fremhæver også det flotte og moderne design, men kommenterer, at den vandtætte lynlås kan være træg af og til.

På Google vurderer forbrugerne kufferten til 4,9 ud af 5 stjerner. Her nævner flere, at den er stabil og ruller godt. Mange fremhæver også den lette vægt og at designet er særdeles stilfuldt.

Stabil kuffert, der er god til det nordiske klima
Kufferten fra EPIC kan fås i tre forskellige størrelser fra kabinekuffert på 37 liter til stor kuffert på 95 liter med plads til meget bagage. Det er en fordel, hvis du foretrækker at have et matchende sæt. Skallen er formstøbt af fleksibel polypropylen og har forstærkede hjørner, så den er ekstra robust overfor stød og hårdhændet bagagehåndtering.

Den har fire hjul, så den er nem at manøvre rundt med. Hjulene er støjsvage og ruller godt, selv når den er tungt pakket. I sig selv er kufferten let i vægt. Alle komponenterne er Airspeed, som er fremstillet med fokus på ergonomi, lav vægt, høj styring og lang holdbarhed.

Lynlåsen er vandtæt, hvilket er en fordel, hvis du rejser meget i klimaer som det nordiske, hvor det ofte regner. Tætningen gør dog, at lynlåsen kan være lidt træg i brug, men til gengæld er du sikker på, at dine ting altid forbliver tørre. Håndtaget har en enkelt teleskopstang, som er stabil, så du kan flytte rundt på kufferten via håndtaget uden det drejer og bøjer uønsket.

Indeni er både lågen og bunden beklædt. Den ene side har en praktisk rumadskillelse med lynlås og to netlommer til at holde tingene på plads. I den anden side har kufferten remme, der kan holde tøj og lignende på plads, så det ikke roder rundt, når du flytter kufferten.

Du får 7 års garanti på kufferten, hvor du kan få udskiftet defekte dele eller byttet din kuffert, hvis den går i stykker – også hvis det ikke er dig selv, der er skyld i defekten.

Fordele

 • Budgetvenlig
 • Nem at håndtere
 • Let i vægt
 • Ruller godt
Ulemper

 • Lynlåsen kan være lidt træg
 • Skallen er blødere end den ser ud til

Specifikationer:

 • 3 størrelser
 • 7 års garanti
 • Indbygget TSA-lås
 • VTT overflademateriale
 • DualTRAK hjulsystem
 • Airspeed komponenter
 • Udskiftelige smådele

PROJECTKIN Kabinekuffert

Verdens mest bæredygtige kabinekuffert

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Carryology har kåret kabinekufferten som topscorer. De fremhæver, at kufferten er super innovativ og adskiller sig fra andre på markedet, fordi den er lavet af bæredygtige og miljøvenlige materialer. Derudover skriver de, at den har en raffineret æstetik med materiale- og farvevalget. 

Kabinekuffert med fokus på bæredygtighed

PROJECTKIN har designet deres kabinekuffert med stor fokus på miljøet.

Skallen er lavet af hørlinned, der er et stærkt og holdbart materiale. Det er også et mere bæredygtigt alternativ til nylon og bomuld, som andre kufferter typisk er lavet af. Det er bionedbrydeligt, så det ikke skader miljøet – selvom det selvfølgelig kan holde til regnvejr i selv de vådeste dele af verden.

Det eneste på kufferten, der er er lavet af plastik er hjulene og teleskophåndtaget. Spinnerhjulene er lavet i plastik for at være holdbare. De kan dreje 360 grader og er udviklet til at være støjsvage, så du ikke kan høre dem dreje. Med de fire drejehjul får du stor kontrol over kufferten, der kan bevæge sig præcis, som du har brug for.

Lækre, nordiske detaljer

Kabinekufferten er danskproduceret og tager udgangspunkt i den nordiske æstetik i designet. Du kan få den i to farver – sort melange og beige melange. Den sorte har helt sorte detaljer, mens den beige har lysebrune detaljer.

Lynlåsen er vandtæt og har en indbygget TSA-godkendt tretrins-kombinationslås, der holder dine ting sikret. Omkring lynlåsen og på håndtaget er der lækre læderdetaljer, der giver kufferten et fedt look, en god fornemmelse i hænderne og forstærker elementerne, så de bliver mere holdbare.

Læderet kommer fra kvæg, der ikke er opdrættet direkte til læderindustrien, men som har haft andre formål, hvor læderet ellers ville gå til spilde. Det er vegetabilsk indfarvet, så der ikke bruges unaturlige stoffer, der skader miljøet.

Fordele

 • Miljøvenlig
 • Innovativt design
 • 360o drejehjul
 • Læderpolstring
Ulemper

 • Høj pris

Specifikationer:

 • Størrelse: 55 x 40 x 23 cm
 • Vægt: 3 kg
 • 360o drejehjul
 • Læderpolstring
 • Indbygget tre-trins kombinationslås
 • Vand og varmebestandig

Titan Zenon Kuffert

Den mest robuste model

Titan Zenon Kuffert – Den mest robuste model

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Klikk.no har testet Titan Zenon. De har testet slidtage, belasting, fald og gennemtrængning og har ingen bemærkning til nogle af punkterne. Kufferten klarer alle tests med bravur og er en meget solid kuffert.

Holdbar kuffert i høj kvalitet

Kufferten fra Titan er et godt bud til dig, der rejser ofte, eller som har brug for en særdeles holdbar kuffert, der kan holde til lidt af hvert. Du kan få den i fire størrelser, så du kan få hele sættet af matchende kufferter. Derudover kan du få de tre af størrelserne i tre forskellige farver, mens den helt store kun fås i sort.

Den er fremstillet i polycarbonat med rundede hjørner og shark skin finish, hvilket giver den en flot tekstur. Hardcasen giver dig en rigtig robust kuffert, der kan holde til øget brug eller hårdhændet håndtering i lufthavne eller lignende. Under bunden har kufferten fire hjul, hvilket er en stor fordel, hvis du primært skal transportere kufferten henover jævnt terræn, da du kan skubbe kufferten i stedet for at trække den. Teleskophåndtaget sidder i fordybninger bag på kufferten, så det ikke får slag og risikerer at løsne sig og falde af.

Hvis du skal forlade din kuffert, kan du låse den med den indbyggede TSA-godkendte lås. Det holder både dine ting sikret, men det er også en fordel, hvis du skal rejse i USA, da medarbejderne ikke behøver flå lynlåsen op for at tjekke indholdet, men kan låse den op med deres universelle nøgle.

Smart indretning og unikke features

Indeni er kufferten indrettet med et smart pakkesystem. Man har undladt at nøjes med ét stort rum, men har allerede fra producentens side indrettet den, så du kan organisere din bagage direkte i kufferten. Hver sektion har et overdæk med lynlås. Der er både store rum og lidt mindre rum, så du slipper for, at alle dine ting glider sammen og dit system ødelægges. Det er specielt en fordel, hvis du rejser ofte eller i lang tid, at du ikke skal pakke din kuffert ud og ned hver gang den har været i hænderne på flypersonalet.

Som noget helt unikt har kabinekufferten en indbygget USB port. Derfor kan du sætte en powerbank i holderen og oplade din mobil eller computer på farten.

Fordele

 • Meget robust skal
 • Holdbart teleskophåndtag
 • God plads
 • Ruller nemt
Ulemper

 • Lynlåsen kunne være bedre

Specifikationer:

 • Fås i 3 størrelser
 • Fremstillet i robust polycarbonat
 • Teleskophåndtag
 • TSA-lås
 • USB port på kabinekufferten
 • 4 hjul

Thule Subterra Carry-On Kabinekuffert – det kompakte valg

Thule Subterra Carry-On Kabinekuffert – det kompakte valg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.438,00 DKK

 

Thule Subterra Carry-On får 4,5 stjerner i Pricerunners test. Her skriver de, at det er en meget praktisk taske, der er lavet af højkvalitetsmaterialer. De fremhæver mange gode funktioner samt et smart kompressionspanel. Det eneste negative de har at sige, er at håndtaget kan være lidt trægt at slå ned.

På Amazon giver forbrugerne kabinekufferten 4,6 stjerner. Flere anmeldere roser kuffertens design, der passer godt på dine ting uden at gå på kompromis med udseendet. Et par forbrugere skriver, at hjulene bliver forholdsvist hurtigt slidt, men den har en god indretning og har mere plads end andre softcase kufferter på grund af en god rumindretning.

Robust yderside og smart indretning indeni

Kabinekufferten er en blød kuffert med en yderside af stof. Det er robust stof, der ikke revner eller plettes nemt. På ydersiden er der en smart lomme, hvor du kan placere dine værdigenstande eller andre ting, du gerne vil have hurtig adgang til.

Den har en perfekt størrelse til at passe ind på bagagehylden i de fleste fly. Den har en lang teleskopstang, så du kan trække den bag dig. Den kan være lidt svær at trykke den, fordi du skal trykke på to knapper samtidig, men til gengæld slipper du for et håndtag, der slår sig selv ned i tide og utide.

Der er også robuste håndtag i siden og i bunden af trolleyen, så du nemt kan samle den op, når du skal placere den på hylden eller bag i bilen. I modsætning til mange andre kabinekufferter, der har fire hjul, har denne kun to hjul. I mange tilfælde er det ikke noget problem at trække kufferten i stedet for at skubbe den, men det er værd at notere, hvis du foretrækker fire hjul.

Indeni er der to rum. Det ene rum lukkes med netstof og lynlås, som du kender det fra andre kufferter. Den anden rum har et kompressionspanel, som du kan udvide, hvis pladsen bliver lidt for trang. Du kan enten fjerne panelet eller placere det i forskellige højde afhængigt af din oppakning, så det er en fleksibel pakkeløsning. Låget er lavet i to lag med et netstof øverst og et mere fast materiale nedenunder. Denne opdeling gør det ideelt at placere beskidt tøj eller sko mellem de to lag, så det ikke skal ligge sammen med resten af bagagen.

Fordele

 • Opdelt rum
 • Materialer af høj kvalitet
 • Foldede hjørner
 • Holdbare hjul
Ulemper

 • Tung for sin størrelse
 • Akavet lynlåsbevægelse

Specifikationer:

 • Størrelse: 35,6 x 22,9 x 55,9 cm
 • 36 liter
 • 3,18 kg
 • Teleskophåndtag
 • Fremstillet af nylon og støbt polykarbonat
 • Stødbeskyttelse
 • Vandresistent

American Tourister Bon Air Kuffert – god til forretningsrejsen

American Tourister Bon Air Kuffert – god til forretningsrejsen

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Ikke på lager

 

Pricerunner har kåret American Tourister Bon Air som det bedste lavprisvalg. Den er god til prisen, fordi den har et flot og kulørt design og en holdbar udvendig skal. De skriver,  at krydsremmene er lidt slappe og at lynlåsen ikke er regnbeskyttende, hvilket er kuffertens eneste svagheder.

På Google har forbrugerne bedømt kufferten til 4,7 ud af 5 stjerner. Flere anmeldere skriver, at designet er super fedt og at den er super rummelig. En forbruger roser kufferten for at være rigtig robust, mens mange synes, at du får rigtig god værdi for pengene med denne kuffert.

Solid hardcase kuffert i et moderne design

Med American Tourister Bon Air skal du ikke bakse rundt med en kedelig kuffert, men kan forene et moderne design med praktisk opbevaring.

Kufferten er fremstillet af polyprolyen, som er solidt, men stadig let og fleksibelt, så den ikke vejer for meget. Den har et teleskophåndtag, som kan indstilles til to forskellige højder, så den passer til forskellige kropstyper og situationer. Under bunden finder du fire hjul, der gør det nemt at manøvrere rundt, da de kan dreje 360 grader.

Derfor kan du også skubbe kufferten foran dig i stedet for at trække den bag dig, hvis pladsen bliver trang eller hvis du gerne vil have øjnene på den hele tiden for sikkerhedens skyld. Hvis sikkerheden er en bekymring for dig, så kan du være rolig, for på siden har den en TSA-godkendt 3-cifret kombinationslås, som er en fordel at have, hvis du skal rejse i USA.

Plads til elektronikken

Indeni er kufferten beklædt med tekstil. Rummet i den bagerste del af kufferten har krydsbånd, der holder tøj og bagage på plads. I låget er der flere adskilte rum. Det er netlommer, der lukkes med en lynlås. Derfor kan du organisere din kuffert bedre, end hvis det hele glider sammen hver gang, du sætter kufferten på højkant.

Indeni har den også et rum, hvor du kan have din elektronik. Der er plads til en bærbar computer på op til 17,3″ og en tablet på op til 10,1″. De sidder sikkert her, så det er praktisk, hvis du for eksempel skal på en forretningsrejse, hvor du skal have al elektronikken med på turen.

Fordele

 • Farverigt design
 • Holdbar skal
 • Let i vægt for størrelsen
 • Nem at opbevare
Ulemper

 • Ridses nemt
 • Høj prisklasse

Specifikationer:

 • Hardcase kuffert
 • Plads til 17,3″ bærbar og 10,1″ tablet
 • TSA-godkendt kombinationslås
 • 4 hjul

Eastpak Tranverz Rejsetaske – populær rejsetaske

Eastpak Tranverz Rejsetaske – populær rejsetaske

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Rejsetasken fra Eastpak er bedømt til 4,7 stjerner af forbrugerne på Google. Flere anmeldere skriver, at det er en solid taske, som har god plads til bagage. En anmelder kommenterer, at det er super praktisk, at tasken kan pakkes sammen og fylder meget lidt, når du skal opbevare den.

Slidstærk rejsetaske med lang garanti

Eastpak Tranverz er en slidstærk taske i høj kvalitet. Den er lavet af innovative materialer, som gør det den lettere, så du ikke skal bære på unødvendige kilo. Materialet består af polyester, hvilket gør det super holdbart. Det tørrer hurtigt og er let at rengøre, så derfor er det også en god bagage at have med, hvis du skal til våde klimaer. Tasken kan låses med en TSA-godkendt tretrins-lås. Det har den dobbelte fordel at holde dine ting sikre, samtidig med at det letter processen gennem sikkerhedskontrollerne i lufthavnene i USA.

Ydersiden at kufferten har et klassisk, neutralt design, som man ofte ser på andre Eastpak tasker. I toppen har den en hank, som er fleksibel, så den ikke knækker, hvis den bliver udsat for pres. Derudover har den et teleskophåndtag, som kan indstilles til din højde. Under bunden finder du to hjul og to støttefødder, så du kan trække kufferten efter dig og stille den solidt på jorden, når du er stoppet, uden den ruller væk fra dig.

Eastpak har stor tillid til deres produkter, så derfor får du hele 30 års garanti på rejsetasken, hvis der skulle ske noget med den.

Indbygget pakkesystem

Inden i kufferten har den et indbygget pakkesystem. Det betyder, at det store rum er fravalgt til fordel for flere mindre rum. Det gør det nemmere at organisere dine ting og for eksempel holde det beskidte tøj fra det rene eller toiletsagerne separat. Du kan pakke i begge sider af låget, der hver kan lukkes af med en lynlås. Det gør det også nemmere at åbne kufferten, når indholdet ikke falder ud hver gang.

Foruden lynlåsen omkring hele kufferten, har den også to stropper på siden, som kan justeres. På den måde kan du gøre kufferten større eller mindre efter behov. Det er også praktisk, når du ikke skal bruge kufferten. På den måde kan den foldes sammen og lægges ind i et skab eller under sengen og ikke optage en masse plads.

Fordele

 • Stærke hjul
 • Handy rum
 • Komfortabelt håndtag
 • Høj kvalitet
Ulemper

 • Uopfindsomt design
 • Kunne bruge et par ekstra små frontlommer

Specifikationer:

 • Fås i tre størrelser
 • Fremstillet i polyester
 • Indbygget opdeling
 • Indbygget TSA-lås
 • Indvendige stroppe
 • 30 års garanti

Købeguide: Sådan vælger du den bedste kuffert

Den rette kuffert afhænger ofte af, hvor du skal rejse hen, hvor længe du skal være afsted, og hvad du skal have med. Derfor vil det langt henad vejen være præferencer, der afgør købet. Der er alligevel en række gode overvejelser og ting, du kan holde øje med, så du får den rigtige taske med hjem.

Rejsetype
Det første, du skal have i tankerne, er hvilken type rejse du skal på. Hvis du skal på en kort rejse, kan du typisk nøjes med en mindre taske, end hvis du skal på langfart.

Hvis du skal på forretningsrejse, kan det være en fordel med en taske, der har plads til din computer eller tablet. Skal du på vandretur, skal du have meget plads, men stadig kunne bære den på ryggen. Har du skrøbelige ting, skal du helst have en robust kuffert, der kan passe på dem.

Kufferttype

 • Rygsække er rigtig gode, hvis du skal på camping, vandretur eller rejse med tog gennem Europa. De er også gode at bruge som håndbagage, når du skal med en flyver.
 • Rejsetasker har plads til meget på trods af den lille størrelse. Mange har hjul og bærehåndtag, så de bliver nemmere at håndtere.
 • Hardcase kufferter beskytter dine ting mod stød og er vandtætte, fordi de typisk er lavet af plastik. De kan nemt stakkes ovenpå hinanden, hvis du har mere end én kuffert med på tur.
 • Softcase kufferter kan forme sig efter din bagage, hvilket er en fordel, hvis du har rigtig meget med eller genstande med specielle former. Den kan udvide sig efter behov, men dine ting kan være lidt mere udsatte end i hardcase kufferter.

Størrelse
Hvis du skal købe ny bagage inden et bestemt rejse, kan du med fordel tilpasse størrelsen efter flyselskabets regler. Hvis du kun skal have håndbagage med, skal du sørge for, at den passer ind i regulationerne, så du ikke får købt en for stor kuffert, der skal checkes ind.

Indvendigt design
Hvis du har store ting, foretrækker du formentlig en kuffert med ét stort rum. Til gengæld kan det være rart med flere mindre rum, hvor du bedre kan organisere tingene, hvis du skal på en længere chartertur. Til forretningsrejser kan det være gavnligt med en separat plads til din bærbare computer.

Vægt
Hovedreglen er at gå efter en kuffert, der vejer så lidt som muligt, men som stadig har en solid konstruktion, der kan holde alle dine ting. Ellers risikerer du, at de første mange kilo går til spilde på kufferten, så du kan have mindre reel bagage med i flyveren. Det gør det også nemmere at fragte den, hvis du ikke har unødvendig overvægt.

Materiale og udvendigt design
Gå gerne efter et materiale, der er vandtæt, holdbart og let i vægt. Sørg for at lynlåsen er holdbar og også gerne vandtæt, da det typisk er her, at vandet slipper ind. Du skal også helst have en kuffert med en lås, så du kan holde dine ting sikret.

Det er en smagssag, om du foretrækker at have to eller fire hjul. Med fire hjul kan du typisk bevæge kufferten frit i 360 grader og kan skubbe den foran dig, men til gengæld skal du holde fast i den, hvis du har den med i et tog eller en bus. Har den to hjul, skal du trække den efter dig og så har den typisk to støtteben, så den står solidt lige præcis dér, hvor du stiller den fra dig.

Håndtaget kan være en teleskopstang, der kan justeres i den ønskede højde. Derudover kan det være rart at have faste håndtag, som du kan tage fat i, når du skal løfte på kufferten.

Læs mere her: Wanderlust, VIP Bags, Good Housekeeping, Home Stratosphere


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Carryology

Carryology er et fællesskab af professionelle kuffertdesignere, -sælgere og -nørder, der deler deres viden og ekspertise om bagage med dig. De udforsker, diskuterer og formidler nye og bedre måder at bære dine ejendele, når du skal på farten. Carryology tester og anmelder produkter, deler tips og tricks om rejser og interviewer mennesker og brands med en passion for kufferter. Carryology har anmeldt følgende produkter:

Du kan læse anmeldelsen af PROJECTKIN Carry-On her.

Pricerunner

Pricerunner er en dansk sammenligningstjeneste. De indsamler priser på 2,2 millioner produkter og har testet over 1300 produkter i 150 forskellige kategorier. Derudover indsamler de også forbrugernes bedømmelser af produkterne, så du kan finde det hele på ét sted. Pricerunner har testet følgende produkter:

Du kan læse anmeldelsen af EPIC Phantom SL her.
Du kan læse anmeldelsen af American Tourister Bon Air her.
Du kan læse anmeldelsen af Thule Subterra Carry-On her.

Google

Google er en af verdens mest anerkendte og benyttede søgemaskiner, der nu også har en række andre tilbud, services og produkter til brugerne. Google har et stort brugerunivers, hvor brugerne kan give anmeldelser til både produkter såvel som kulturtilbud, restauranter og øvrige services. Forbrugerne på Google har anmeldt følgende produkter:

Du kan læse anmeldelsen af EPIC Phantom SL her.
Du kan læse anmeldelsen af American Tourister Bon Air her.
Du kan læse anmeldelsen af Eastpak Tranverz her.

Klikk.no

Klikk.no er et norsk onlinemagasin. Her kan du læse om forældrelivet, bolig, helse, motor, underholdning, videnskab og sundhed. Klikk.no har anmeldt følgende produkter:

Du kan læse anmeldelsen af Titan Xenon her.
Anmeldelsen er skrevet: 24. juni 2017

Amazon

Amazon er en af verdens største webshops på nettet, hvor du kan købe et væld af forskellige produkter fra hele verden. Hovedkvarteret ligger i Seattle, USA, men det er i dag et verdensomspændende brand. Fra Amazon har vi medtaget forskellige forbrugeranmeldelser. Amazon tilbyder forbrugerne, at de kan give produkterne på siden bedømmelser ud af 5 stjerner og knytte en kommentar til deres vurdering. Anmelderne opdateres løbende, som flere forbrugere giver deres mening til kende. Forbrugerne på Amazon har anmeldt følgende produkter:

Du kan læse anmeldelsen af Thule Subterra Carry-On her.


FAQ

Hvordan vælger man den bedste kuffert?
Gå efter en kuffert, der er let i vægt og vandtæt, men stadig har en let konstruktion. Vælg den type kuffert, der passer til din rejsetype, din bagage og flyselskabets størrelsesregler. Overvej, hvor mange hjul den skal have, hvilken slags håndtag du foretrækker, og hvordan ruminddelingen skal være.
Hvor meget må en kuffert veje?
Det er forskellige fra flyselskab til flyselskab, hvad kufferten må veje. Derfor er det en god idé at kigge på deres hjemmeside inden afrejse, så du er sikker på, at du følger deres regler og ikke skal betale ekstra for overvægt eller være nødt til at indchecke håndbagagen.
Hvad må jeg have i kufferten?
Hvis du skal bruge den som kabinekuffert, er der typisk en række ting, du ikke må have med. Dem kan du se på lufthavnens hjemmeside. Det er typisk væskeholdige genstande, skarpe genstande, metalgenstande og mad- og drikkevarer. I din indcheckede kuffert er der typisk ikke de store regler udover de almindelige love og regler.
Hvilken type kuffert er den bedste?
Den bedste kufferttype bestemmes ud fra din rejsetype. Skal du på vandring, er en rygsæk god. Har du skrøbelige ting, kan du med fordel vælge en hardcase kuffert. Hvis dine ting er store eller har specielle former, kan en softcase kuffert forme sig efter genstanden og give mere fleksibel plads.

Denne side er anmeldt af: Stine O. Koch Rating 5/5