Gasgrill guide 2021 – Her er sommerens grill til haven

Sidst opdateret: 3. december 2021 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, tests, ekspertråd og priser. Vores guides er baseret på research og tredjeparts forbrugertests. Vi betragter kundernes anmeldelser som testresultater – i vores optik er det den bedste test af et produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere om vores metode og research team her.

Opdateret den 12. february 2020

Sommeren begynder langsomt at nærme sig. For mange betyder dette også, at grillsæsonen for alvor begynder at starte, og hvad er mere nærtliggende end at præsentere jer for en helt ny udgave af en gasgrill test?

Vi har undersøgt et voksende marked for netop disse populære typer grill. Et stort marked betyder ofte rigtig mange valgmuligheder, men dette er dog ikke ensbetydende med, at alle modeller er super gode. Med mange valgmuligheder bliver det nemt uoverskueligt at vælge den helt rette model til terrassen. Her håber vi, at vores gasgrill test kan være med til at gøre beslutningen nemmere. Vi har nemlig gjort dit forarbejde og fundet de bedste gasgrills, der er på markedet.

  Gasgrill model Testvinder? Set hos: Pris  
Spirit II E-310

1) Weber Spirit II E-310

Topscorer Elgiganten 3.699,00 LÆS MERE
2) Napoleon Pro285-X Topscorer

Stark

2995

 
3) Weber Genesis 2 Topscorer KitchenOne.dk 8.264,00 LÆS MERE
Q1200 Gasgrill 4) Weber Q1200 Gasgrill Topscorer KitchenOne.dk 2.171,00 LÆS MERE
Weber Q3200 gasgrill

5) Weber Q3200 gasgrill Topscorer KitchenOne.dk 4.504,00 LÆS MERE
6) Dangrill Odin 200 CS Topscorer KitchenOne.dk 3.133,00 LÆS MERE
Dualchef S 425 G Ja KitchenOne.dk 10.801,00 LÆS MERE
Weber Spirit Classic E-310 8) Weber Spirit Classic E-310 Ja XL-byg 3099

 

Rogue 525-1 SE 9) Rogue 525-1 SE Topscorer (Produktet er udgået) (Produktet er udgået) LÆS MERE
Prestige 500 Gasgrill 10) Prestige 500 Gasgrill Topscorer (Produktet er udgået) (Produktet er udgået) LÆS MERE
11) Napoleon Rogue 425 Ja (Produktet er udgået) (Produktet er udgået) LÆS MERE
12) Napoleon LEX485  Topscorer (Produktet er udgået) (Produktet er udgået) LÆS MERE

 

Som forbruger er det ofte meget fristende blot at vælge den billige model. Hvilket ved mange produkter også kan være tilstrækkeligt. Selvfølgelig kommer det an på behov, men ved nogle produkter kan det være en løsning. Dog lige netop når det gælder din kommende gasgrill, så vil du på sigt fortryde, hvis du køber en for billig model.

Derfor handler det for dig om at identificere dine behov til den kommende grill. Du kan altid forsøge at skrive lidt ned, inden du læser videre, hvad du helt konkret drømmer om, at din kommende gasgrill skal kunne. Herefter er det oplagt, at du gennemgår en gasgrill test som denne, hvor vi har udvalgt nogle af de bedste modeller til pengene på markedet. Så vil du nemlig hurtigt få en fornemmelse af, om en af disse matcher dine behov.


1. Weber Spirit II E-310

Vores anbefaling

Spirit II E-310

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

4.963,00 DKK

Hvis du er på udkig efter en god all-round gasgrill med flere smarte funktioner, så er Spirit II E-310 fra Weber et rigtig godt bud.
Den har et stilrent design, der vil passe godt ind i enhver baghave året rundt. Hvis du gerne vil kaste dig ud i kreative grillprojekter, er der masser af muligheder. Grillristen har en udtagelig midte, hvor du kan placere en pizzasten, stegepande, vaffeljern eller et af Webers mange andre GBS-indsatser, der kan tilkøbes.

Testresultater

 • Udnævnt som ’Our pick’ af nytimes.com i en stor test af gasgrill i april 2020
 • 4/5 stjerner fra thespruceeats.com
 • Topscorer på goodhousekeeping.com

Jævn varme hver gang

Med Infinity-gastændingsystemet er du sikret en pålidelig tænding af grillen hver gang du bruger den. Du undgår også mad, der er råt nogle steder og kulsort andre steder. Gasgrillen er nemlig designet til at levere en konstant og jævn varme.
3 effektive brændere giver dig mulighed for både at bruge direkte og indirekte varme på samme tid, og du kan justere varmen trinløst.

Varmen i grillen fordeles yderligere af en varmereflektor, der er i grillen, og de indbyggede Flavorizer Bars leder fedt og kødsaft væk fra brænderne. Det bidrager med røg og giver den velkendte og uimodståelige grillsmag. 

Spirit II E-310 vs. markedet

En af fordelene ved Spirit II E-310 i forhold til andre gasgrill på markedet er, at den har en forholdsvis kompakt størrelse, der passer til de fleste terrasser eller større altaner. Samtidig er selve grillarealet dog stort nok til, at man kan grille et helt måltid til flere mennesker.

Prisen er også meget rimelig i forhold til, hvor meget man får for pengene. 

Derfor anbefaler vi Spirit II E-310

Der er flere fordele ved gasgrillen, der gør den til et godt køb. Bl.a.:

 • God temperaturkontrol
 • Nem at bruge
 • Let at rengøre
 • Stilrent design
 • Kompakt størrelse
 • Mulighed for at tilkøbe forskellige indsatse

Det er en gasgrill, der både egner sig som førstegangskøb og er et sikkert valg, for grillentusiaster. 

Udvalgte specifikationer

 • Brændere: 3
 • Effekt: 8,79 kW
 • Primært grillareal: 60×46 cm
 • Varmehylde: 56×11,5 cm
 • Mål (lukket låg – h x b x d): 113 x 132 x 69 cm

2. Napoleon Pro285-X

Bedst til prisen

Napoleon TravelQ 285 gasgrill

Se priser og tilbud på Napoleon Pro285-X her:

 

i samarbejde med PriceRunner

Napoleon Pro285-X er en effektiv og lille gasgrill, som har klaret sig fantastisk i mange tests verden over. En af de helt klare parametre for dets flotte resultater er, at den ikke bliver for varm udvendig, samt at designet skærmer godt af for vind og vejr, hvis man fristes til at grille i et luftig vejr.

Vi anbefaler denne Napoleon Pro285-X da det er en lille og transportabel gasgrill! Det den perfekte grill til sommerhuset eller dig der ikke har det helt store grillbehov, og derfor måske kun griller et par gange i løbet af sommeren. Griller du derimod super meget, så er dette nok ikke den perfekte grill til dig, da det er en lille gasgrill.
Et nemt stativ medfølger til grillen, hvilket gør den yderst nem at transportere. Derfor er dette den perfekte grill at tage med frem og tilbage fra sommerhuset. Kort sagt, så er denne grill velegnet til dig, som ønsker god kvalitet og mange muligheder i en mindre udgave.

Napoleon Pro285-X er en kompakt smart grill, hvor der helt afgjort har været fokus på funktionalitet i hele processen. Både stativet, samt selve grillen er udformet i en smart design, der gør den nem at transportere.

Grillen har et blåt låg, som dækker over grillarealet hvor magien sker. De 2 effektive brændere gør det nemt at styre temperaturen, da disse styres separat. Således er grillen her perfekt til dig der primært griller ved direkte varme, dog kan du også tilberede mindre portioner mad ved indirekte varme hvis du ønsker dette. Napoleon Pro285-X benytter mindre gasflasker, som kan købes i de fleste byggemarkeder, dog er det også muligt at tilkøbe et regulatorsæt, sådan at du kan tilslutte 5-10 kilos gasflasker. Dette anbefales oftest hvis du benytter grillen på en stationær position.

Termometeren sidder på en velkendt plads, nemlig toppen af låget, hvor du nemt har overblik over varmen på grillen. Risten på grillen er todelt, hvilket er meget karakteristisk for Napoleon.

På de to sideborde er der monteret mindre kroge hvor diverse udstyr kan hænges mens det ikke er i brug. Derudover findes der mange muligheder for tilkøb af Napoleon tilbehør.

Detaljer:

 • Grillareal: 0,2 m2
 • Antal brændere: 2
 • Sideblus: Nej
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i låget

3. Weber Genesis 2

Bedste Premium valg

 

Weber genesis 2

Se priser og tilbud på Weber genesis 2 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Nr. 1 i vores test er denne gasgrill fra Weber. Mærket Weber er kendt for deres høje kvalitet, og har typisk et ry for at lave rigtige gode grill. Weber Genesis 2 kan tilfredsstille både grillentusiaster, samt amatørgrillere.

Der er ikke andre grills, der kan være klar inden for så kort tid, hvilket giver dig mange flere muligheder. Du behøver ikke at planlægge alle dine grillaftener, fordi denne gasgrill er hurtigere klar, end hvis du skal varme en standard ovn op til 200 grader.

Grillen er udstyret med den nye teknologi “Infinity Ignition”, hvilket sørger for, at grillen tænder hver gang. Desuden er Genesis 2 også udstyret med nyt teknologi, der forsikrer varmen i at fordele sig jævnt over alle brændere, så du er sikker på, at bøfferne i hjørnet bliver lige så gode, som dem placeret i midten på grillen.

Denne store gasgrill har 3 brændere, som gør, at du kan tilberede mange retter ad gangen, så du ikke kun skal have fokus på ét stykke kød. Det bedste ved det hele er, at du ikke skal stå og passe én ret ad gangen. Men kan få det hele færdiggjort på samme tid.

Hvis du er grillentusiast, passer Weber genesis 2 til dig. Den er af ekstremt høj kvalitet, som er forkælet med en masse smarte og nye funktioner.

Det eneste, man skal have i tankerne om denne store gasgrill, er, hvad man skal lave på den. Den kan grille alt fra stort til småt, så du kan sagtens invitere familie og venner på besøg til den helt store gastronomiske oplevelse.

 • GS4 system
 • 3 brændere
 • Konstant, høj varme
 • Infinity Ignition
 • Nem at rengøre


4. Weber Q1200 Gasgrill

Bedste lille gasgrill

Q1200 Gasgrill

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Når det kommer til grill, er større ikke altid bedre. Hvis du bor i en lejlighed med altan eller gerne vil kunne tage din grill med på tur, er en kompakt model som Q1200 fra Weber måske det rette valg for dig.

Dette er en transportabel gasgrill, som er fremstillet i støbt aluminium, og den har en elektronisk tænding. I midten er der placeret et indbygget termometer.

Grillen har en smart non-stick overflade, der sikrer at din mad ikke brænder sig fast, og gør det meget nemmere at gøre den ren efter brug

Testresultater

 • Topscorer på gearpatrol.com
 • Flot 2. plads i test på outdoorgearlab.com

God temperaturkontrol

Q1200 Gasgrill tænder hurtigt op og varmer meget jævnt. Du kan nemt kontrollere temperaturen ved at indstille den på lave, medium eller høje settings.

Grillen er også meget modstandsdygtig overfor vind. Selv kraftige vindstød får ikke grillen til at gå ud, og låget er tungt nok til ikke at klappe i, når der kommer vind. 

Q1200 Gasgrill vs. markedet

Der findes en del små transportable grill på markedet og kvaliteten kan svinge meget. Q1200 Gasgrill er dog netop en af de grill, der fungerer enormt godt, på trods af at det er en lille gasgrill.
Grillen er også udstyret med et lille sidebord i hver side, der kan foldes sammen. Det er en smart egenskab, hvis du f.eks. gerne vil bruge den til en picnic i parken, hvor der ikke nødvendigvis er et bord.

Derfor anbefaler vi Q1200 Gasgrill

Gasgrillen har en række funktioner, der gør den til et godt køb. Bl.a.:

 • Kompakt størrelse
 • Transportabel gasgrill
 • Nem at rengøre
 • Smarte sideborde
 • Hurtig og jævn varme

Det er ikke nødvendigvis den billigste transportable gasgrill, men til gengæld får du høj kvalitet for pengene.

Udvalgte specifikationer

 • Højde: 59,7 cm
 • Bredde: 103,9 cm
 • Effekt: 2,49 kW
 • Farve: Sort

5. Weber Q3200 gasgrill

Testvinder

Weber Q3200 gasgrill

Se priser og tilbud på Weber Q3200 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Testresultater 

 • Weber Q3200 er blevet vurderet til at være bedst i test i 2020 hos Pricerunner, hvor den har fået 4,5 stjerner ud af 5
 • Weber Q3200 har desuden fået 5 ud af 5 stjerner i en anmeldelse fra PerfektFitGrillPArts.com

Om Weber Q3200

Denne kompakte gasgrill fra Weber er meget fleksibel, da den både kan rumme en stor steg, og den kan stege et par pølser. Dermed kan du tilberede mad til få eller til mange på den, og den kan give både direkte og indirekte varme.

Grillen er også meget fleksibel at arbejde med, da den har to sammenklappelige sideborde og en hylde under selve grillen. Gasgrillen er forsynet med håndtag og et par solide hjul, hvilket betyder, at den er nem at flytte på.

Weber Q3200 brænder jævnt og effektivt, og den er nem at regulere med dens to brændere. Du får derfor en grill, der kan brænde længe på den ønskede temperatur, og dermed bliver det grillede hverken for råt eller for brændt. Har du fyldt nok brændsel på, vil grille stege jævnt fra start til slut. Da grillen ikke er så stor, og den kan slås ud, så kan du fint bruge grillen på et mindre areal.

Udvalgte specifikationer

 • Mærke: Weber
 • Grillareal: 63 x 45 cm
 • 2 brændere
 • Uden sidebrænder
 • Brændsel: flydende propan
 • To sideborde
 • Med lys i håndtaget
 • 2 hjul
 • 3 kroge til redskaber
 • Batterier: 4 x AAA
 • Sort
 • Der følger en bradepande og en stegerist med

6. Dangrill Odin 200 CS

Dangrill Odin 200 CS

Se priser og tilbud på Dangrill Odin 200 CS her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Dangrill Odin 200 CS minder på nogle områder om de tidligere nævnte modeller fra Dangrill. Denne Odin model har den velkendte varmehylde, samt et lækkert glas låg. Det meste af grillen er designet og udformet i sort rustfrit stål, hvilket gør den til en fryd for øje at have stående og kigge på. Blot nogle af disse parametre gør at den får en 4. plads i vores gasgrill test.

Med 2 brændere og sideborde, som i øvrigt kan foldes ind hvis man synes de fylder for meget, så er det både en praktisk grill, men også en grill der ikke nødvendigvis behøver fylde alverden. Med piezo tændere på hver brænder, så har du også nem kontrol over varmen på denne gasgrill.

Ydermere har gasgrillen 4 gummi hjul, så den let kan flyttes rundt efter behov.

Forhøjet låg
Dangrill Odin 200 CS er en gasgrill, som på nogle områder minder om andre modeller fra Dangrill. Du får en gasgrill med et dobbelt glas låg, så man kan holde øje med grillmaden. Termometeret er der selvfølgelig også et af, hvilket er monteret i toppen af låget. Termometeret er ekstra stort, hvilket giver et meget behageligt overblik.

Specifikationer
Grillareal: 45 x 45 cm
Materiale: Sortemaljeret rustfrit stål
Brændere og flammetændere materiale: Rustfrit stål


7. Dualchef S 425 G – Stor gasgrill

Dualchef S 425 G

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Dualchef S 425-G er en oplagt gasgrill til dig, der altid er på udkig efter nye og innovative funktioner.

Den har en enormt god varmefordeling og to grillzoner under samme låg. Det gør det muligt for dig at grille f.eks. kød og grøntsager på samme tid, ved to forskellige temperaturer.

Der er også indbygget opbevaringsplads til redskaber, krydderier eller andre ting, og fire kraftige hjul gør det nemt at flytte den rundt i haven.

Den store gasgrill har et stilfuldt design i rustfrit stål, der både klæder enhver baghave og er særdeles holdbart.

Testresultater

 • 5/5 stjerner fra M3.se

Optimal varmefordeling

Det smarte Dual Gourmet System (DGS) giver en effektiv og jævn fordeling af varmen. Det sker gennem støbejernsriste, der også giver et flot grillmønster, DGS Protection bars, der forhindrer fedtbrand og fire DGS Twin burners, der er brændere med dobbelt effekt ifht. traditionelle brændere. 

Dualchef S 425 G vs. markedet

En af fordelene ved den store gasgrill Dualchef S 425 G er, at du er garanteret et reduceret gasforbrug. DGS Heat Diffuser styrer varmen koncentreret ind mod rotisseriet og giver en kontrolleret varmestyring.
Du vil altså ikke skulle skifte gas ligeså ofte som ved andre gasgrill på markedet.

Derfor anbefaler vi Dualchef S 425 G

Gasgrillen har en lang række smarte og innovative funktioner. Bl.a:

 • To grillzoner
 • Dobbelttermometer
 • Lyssensor, der aktiveres ved åbning af ventilen
 • Effektiv varmefordeling

Den vil med garanti løfte din grilloplevelse til et helt nyt niveau.

Udvalgte specifikationer

 • Antal brændere: 4
 • Justerbar termostat: Ja
 • Kogeblus: Ja
 • Integreret termometer: Ja
 • Farve: Sort
 • Dybde: 63 cm
 • Vægt: 86 kg
 • Arbejdshøjde: 95 cm
 • Højde: 123 cm
 • Bredde: 159 cm

8. Weber Spirit Classic E-310

 • 5/5 stjerner hos forhandleren John Lewis
 • 9,5/10 stjerner af eksperter hos thegrillinglife.com
 • Bedst i test med 4,5/5 stjerner hos Pricerunner

Weber Spirit Classic E-310

Se priser og tilbud på Weber Spirit Classic E-310 her:

 

i samarbejde med PriceRunner

Derfor anbefaler vi Weber Spirit Classic E-310 Gasolgrill

Enhver, der har været til en grillaften, kender Weber, og Spirit Classic får anmelderros såvel som forbrugerapplaus.

Hvis man bor i lejlighed, og kun har altan til rådighed, betyder det ikke, man ikke skal kunne nyde en god grill om sommeren! Denne kompakte gasgrill er fantastisk til steder, hvor pladsen er træng, så man kan nyde den lune aftenluft og duften af grillet kød eller grøntsager, selvom man ikke har en have at sidde i. Har man dog en have, er grillen stadig ganske fin – det er ikke nødvendigvis størrelse, der betyder noget, når det kommer til grill.

Grillen er mindre end det, man ellers ser hos Weber, men man skal ikke dømme den på størrelsen alene – med E-310 er der kommet forbedringer. Blandt disse forbedringer er blandt andet de robuste sideborde, hvorpå man let kan hvile et fad eller en skål, samt den todelte rist og lågets opdaterede design. Termometer, hjul og håndtag er også blevet forbedret. Med Weber Spirit Classic E-310 Gasolgrill får man desuden automatisk tænding, og skal man have flute eller brød til maden, er der tilføjet en belejlig brødhylde.

Bluskonstruktionen på grillen er yderst energieffektiv, og varmes bliver jævnt spredt fra kant til kant over hele støbejernsristen, så der ikke opstår nogen kolde pletter. Man kan grille på forskellige måder og få forskellige resultater, men uanset hvad, så vil denne grill sørge for, ens aftensmad bliver tilberedt som ønsket. Den tætte rist sørger for, at maden ikke falder ned gennem den.

Med den kompakte størrelse og det nye, smarte design, kan Weber Spirit Classic E-310 Gasolgrill tilfredsstille selv en kræsen grillmester, og hvis pladsen er træng, lever den op til alle krav, man kunne komme i tanke om.

Mere om grillen

Grillen har to rustfri blus i moderne og smart design, og de er derfor fremragende til direkte såvel som indirekte stegning. Med de mange forbedringer og tilføjelser lever Weber op til sit ry som grillmester, og i denne grill er selv rengøringen gjort enklere. Former er afrundet og leder både fedt og kødsaft ned til en beholder, belejligt placeret i bunden. Når sidebordene er klappet ned, fylder grillen næsten ingenting, og med store hjul kan den nemt flyttes rundt, hvad end det er på græs eller terrasse.

Som en dejlig tilføjelse er der en lampe i håndtaget, så man ikke skal kæmpe med lommelygte eller lygten i mobilen, når man kører med grillen efter solnedgang.

Prisen er, hvad man kan forvente af kvalitet, og ifølge anmelderne får man den kvalitet, man betaler for. En god grill er værd at investere i, da den giver mange gode og hyggelige stunder med venner og familie. Men høj kvalitet slipper man for en masse bøvl, og det er lige præcis dét, Weber Spirit Classic E-310 Gasolgrill leverer! En gasgrill, der klarer sit arbejde til punkt og prikke – og endda gør rengøringen nemmere.

Specifikationer

 • Grillen har to brændere
 • Det tager Spirit Classic E-310 lidt over 2 minutter at nå 150 grader og godt og vel 9,5 minut at nå 250
 • Grillen har en grillflade på 65 x 46 centimeter, hvilket giver rigelig med plads til familier såvel som selskaber!
 • Grillen måler 93 x 140 cm i længde, 110 cm i bredde og 57 cm i højde
 • Spirit Classic E-310 har en effekt på 6,35 kW

 

9. Rogue 525-1 SE

Rogue 525-1 SE

 

Det canadiske mærke Napoleon er måske ikke det første, du tænker på, når det kommer til gasgrill. Er du en stor grillentusiast, bør du alligevel kaste et blik på deres Rouge 525-1 SE model. Det er nemlig en premium gasgrill med flere unikke funktioner. Det er ikke en stor gasgrill, men på ingen måde en lille gasgrill heller. Den har en god størrelse til baghaven, og har fire hjul, så den kan flyttes på.

Grillen har fire individuelle hovedbrændere, den er hurtig at tænde op i og enormt let at rengøre.

Den er udstyret med et integreret termometer og sideborde med redskabsholdere, hvor det ene bord kan foldes ned. Der er også monteret en flaskeåbner.

Testresultater

 • 5/5 stjerner fra M3.se
 • God anmeldelse fra youtuberen The Rural Dad

Unik ’Sizzle Zone’

Gasgrillen er udstyret med en ’Sizzle Zone’, der er unik for netop Napoleon. Det er en infrarød brænder med tusindvis af åbninger, der varmer den keramiske overflade til den lyser med en kraftig rød farve. De infrarøde stråler varmer ikke bare den omgivende luft, men trænger direkte og dybt ind i maden, lidt ligesom når man bruger trækul eller briketter.

Det giver en lækker røgfyldt aroma og flot grilloverflade.

Rouge 525-1 SE vs. markedet

Den unikke ’Sizzle Zone’ er klart en af de egenskaber, der adskiller Rouge 525-1 SE fra andre gasgrill på markedet. Udover det, er en af fordelene ved grillene fra Napoleon, at der er et omfattende tilbehørssortiment, du kan købe fra. På den måde kan du opgradere din grill og få endnu mere glæde af den.

Derfor anbefaler vi Rouge 525-1 SE

Der er flere ting, der gør Rouge 525-1 SE til en premium grill. Bl.a.:

 • Den smarte ’Sizzle Zone’
 • Hurtig optænding
 • Lys i kontrolknapper
 • Integreret ACCU-PROBETM termometer
 • Nem at rengøre

Selvom grillen ligger i den højere ende af prisskalaen, er den stadig alle pengene værd for en ægte grillentusiast. 

Udvalgte specifikationer

 • Grillareal: 74×45 cm
 • Grillriste: Rustfrit stål
 • Lys i knapper
 • Farve: Sort, rustfrit stål

10. Prestige 500 Gasgrill

Prestige 500 Gasgrill

Med Prestige 500 Gasgrill fra Napoleon, er du klar til at grille til hele villavejen og ikke mindst blære dig med grillens svar på en Rolls Royce.
Den har fire hovedbrændere, Napoleons unikke ’Sizzle Zone’, store rustfrie sideborde med redskabsholdere og meget mere.

Grillen er også udstyret med seks hjul, så du kan flytte den rundt i haven efter behov.

Testresultater

 • God anmeldelse på gearpatrol.com
 • 4.7/5 stjerner på findbestgrill.com

Kvalitet der holder

Prestige 500 Gasgrill ligger bestemt i den høje ende af prisskalaen, men der er også tale om kvalitet, der holder i årevis.
Den er lavet i rustfrit stål, der også er nemt at rengøre, og Napoleon tilbyder endda livstidsgaranti på flere dele af grillen.

Prestige 500 Gasgrill vs. markedet

Der er ingen tvivl om, at det er en premium grill, der slår andre grill på markedet på flere parametre.
Prestige 500 Gasgrill har bl.a. en god variation af brændere, som gør det muligt at tilberede mange forskellige typer mad. Det store grillareal giver også plads til at lave enormt store mængder mad, hvilket er smart, hvis du gerne vil grille til mange gæster.

Derfor anbefaler vi Prestige 500 Gasgrill

Er du lidt af en grill-nørd, er der flere grunde til at vælge Prestige 500 Gasgrill. Bl.a.: 

 • Napoleons unikke ’Sizzle Zone’
 • Indbygget lys
 • Indbygget skab til opbevaring af redskaber osv.
 • Flere forskellige brændere
 • Indbygget ’drip zone’

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Rustfrit stål
 • Grillareal: 71×45 cm
 • Grillriste: Rustfrit stål
 • Brænder kW: 13,5

LÆS OGSÅ: Stegetermometer test – Sådan steger du kødet perfekt!


11. Napoleon Rogue 425

Napoleon Rogue 425 gasgrill i test

Se priser og tilbud på Napoleon Rogue 425 her:

På 7. pladsen på vores liste over de bedste gasgrills på markedet finder vi endnu en model fra Napoleon – nemlig Napoleon Rogue 425! Her er der tale om en yderst anmelderrost gasgrill, der ikke mindst får rosende ord med på vejen hos forbrugerne, og designet er i absolut topklasse. Der er lir for alle pengene, hvis du vælger denne grill til din terrasse!

Rogue 425-modellen har ikke som sådan været en del af ret mange tests, men den bliver til gengæld rost af de købere, der bruger den på daglig basis. Her er det særligt den robuste konstruktion og muligheden for meget høje temperaturer, der er i fokus, ligesom de massive riste i støbejern giver gode resultater hver gang, at der fyres op i grillen!

En mellemstor gasgrill med 3 effektive brændere!

Napoleon Rogue 425 er en gasgrill, der er rigeligt stor til den almindelige husholdning, og den kommer med hele 3 indbyggede gasbrændere, der er fremstillet i rustfrit stål. Det smarte JETFIRE-tændingssystem sørger for, at grillens hovedbrændere tændes hurtigt og effektivt, og dermed kan du være i gang med at grille indenfor få sekunder.

Selve konstruktionen er ikke til at spøge med, og dette bidrager også til vægten på ca. 61 kilo, hvilket er i den høje ende. Til gengæld er der monteret gode hjul under grillen, hvilket gør den relativt let at flytte rundt på. Rouge 425 er lækker at arbejde omkring med fremragende sideborde i rustfrit stål, ligesom der er plads til alle dine redskaber på selve grillen – så er de lige ved hånden, når du skal bruge dem!

Til sidst fremhæves det imponerende grillareal også hos forbrugerne, hvor man har hele 59 x 43 cm at boltre sig på – rigeligt til selv de største grillfester i baghaven! Selve risten er lavet af støbejern, hvilket sikrer en god varmefordeling, og den bølgeformede facon giver det lækre grillmønster, som man ønsker på sine gode bøffer om lørdagen.

Napoleon Rouge 425 er en flot grill, der griller kød og grøntsager til perfektion. Den er effektiv og let at bruge, og du vil med garanti få en masse gode grilloplevelser, hvis du vælger denne grill til at pryde din have. Vi kan med ro i sindet anbefale denne grill – det er en solid, robust og lækker sag!

Detaljer:

 • Grillareal: 59 x 43 cm
 • Antal brændere: 3
 • Sideblus: Nej
 • Sideborde: 2 stk. i rustfrit stål
 • Termometer: Ja, indbygget i låget

12. Napoleon LEX485 gasgrill

Se priser og tilbud på Napoleon LEX485 her:

Dette er virkelig en multifunktionel gasgrill, der kommer med en masse fine finesser, der adskiller den positivt fra konkurrenterne. Napoleon LEX485 koster list mindre end lignende størrelser af gasgriller, og du får et stort grillareal, der bl.a. er med til at forsvare den respektable 6. plads som bedste gasgrill i den store gasgrill test!

Napoleon LEX485 har ikke kun scoret højt her hos Bedste10, men har også høstet gode anmeldelser i flere amerikanske medier som f.eks. TopTenReviews, der ligeledes laver gode og omfattende tests af produkter. Det er dermed en særdeles rost gasgrill – og det forstår man godt!

Gode funktioner i en robust og effektiv gasgrill

Napoleon LEX485 er med sine massive 80 kilo en gasgrill, som du primært skal have stående fast på teressen, og dette gør da heller ikke noget, da den ser godt ud fra alle sider! Den er særdeles robust, hvilket du mærker fra første gang, du bruger grillen, og man er slet ikke i tvivl om, at man har at gøre med en gasgrill af høj kvalitet!

Napoleon LEX485 er udstyret med en Sizzle Zone i sidebordet, der virkelig kan tage din madlavning til det næste niveau! Sizzle Zone kan give dit kød de perfekte grillmærker og den perfekte smag, hvorefter du kan lave kødet færdigt i grillen, og du kan ligeledes bruge både gryder og pander på denne smarte zone!

Herudover er Napoleon LEX485 også udstyret med en infrarød bagbrænder, der er fantastisk, når du ønsker at varme dit kød eller f.eks. din pizza fra alle sider i grillen. Dermed skal du ikke vende kødet så ofte, og det bliver varmet ordentligt igennem med det samme! Denne funktion var vi særdeles begejstrede for i vores test, og den er da også genialt implementeret i denne gode gasgrill!

LEX485 er en effektiv gasgrill, der har 3 almindelige brændere i grillen, der er suppleret med de ovenstående funktioner – det perfekte stykke udstyr til den kræsne grillmester!

Til sidst kommer denne gasgrill fra Napoleon med de tunge, massive riste i støbejern, som Napoleon er kendt for, og i det andet sidebord finder du både en marinade/opbevaringsboks og et spækbræt, så du ikke skal i køkkenet for at skære grøntsager ud. Herudover får du knapper, der lyser op i mørket, således at du kan grille på alle tider af døgnet, hvis du f.eks. vågner om natten og kunne tænke dig en god bøf (eller er det kun os, der har den trang en gang i mellem?)

Alt i alt får du en solid og robust multifunktionel gasgrill, der er perfekt til dig, der virkelig elsker at grille hele året rundt! Den er designmæssigt i topklasse, og du får mange af de funktioner, som ellers er forbeholdt dyrere alternativer. Vi elsker denne grill, hvilket også har givet den en plads på vores liste i den store gasgrill test!

Detaljer:

 • Grillareal: 68 x 46 cm
 • Antal brændere: 4
 • Sideblus: Ja, 1
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i låget

Derfor skal du vælge en gasgrill fremfor en traditionel kulgrill!

Står du for at købe ny grill, så har du som bekendt to forskellige muligheder, der selvfølgelig skal overvejes begge to. Den ene mulighed er at investere i en almindelig og kedelig kulgrill, der ikke er blevet fornyet siden tidernes morgen, eller du kan vælge en mere moderne og tidssvarende løsning. Og denne løsning er naturligvis en gasgrill!

Som med alt andet her i livet, så er der både fordele og ulemper, hvis du vælger at købe en gasgrill – hvilket i øvrigt ville være det samme, hvis du valgte en kulgrill i stedet. Der er dog ingen tvivl om, at hovedårsagen til at vælge en gasgrill er, at du ikke hele tiden skal købe og tænde op i kul, der både er en dyr og langsom både at starte madlavningen på. I stedet tænder du blot for gassen på grillen, der efter få minutter er klar til at blive brugt – ligesom den kan bruges i alt slags vejr uden at gå ud!

Hvis du godt kan lide, at madlavningen er lidt impulsiv og ikke nødvendigvis besidder så meget tålmodighed, så er der absolut ingen tvivl om, at du skal vælge en gasgrill fremfor en traditionel kulgrill. Gassen står klar med det samme, og fra du tænder grillen går der max 5 minutter, til maden kan komme på – det er smart, det er hurtigt, og det er moderne!

Der er klare fordele ved gas!

Hvis ovenstående ikke for alvor har solgt dig ideen om en gasgrill i din have, så kan det her måske få dig til at se lyset!

En klar fordel ved en gasgrill er, at du kan holde en fuldstændig konstant temperatur i længere tid af gangen, fordi gassen konstant bliver tilført i det niveau, der skal til. Dermed skal du ikke tænke på irriterende kul, der med tiden dør ud og mister deres evne til at varme – og du kan altid få en sidste pølse uden at grillen pludselig er helt død!

Hvis du er typen, der elsker at grille, og du gør det ofte, så kan du ikke forsvare et andet valg end en gasgrill. Det er 100 gange nemmere at få tændt op i grillen, du kan holde gang i den i lang tid af gangen, og det er meget billigere at købe gas, når beholderen er tom, end det er, at købe kul i diverse butikker om og om igen! Dermed får du meget bedre mulighed for at udleve din indre grillmester – og du kan gøre det impulsivt og effektivt!

Fordelene ved en gasgrill opvejer klart den ene ulempe, der dog også er ved netop gasgrillen: Du får ikke længere den kendte (og kræftfremkaldende) ”kul-smag”, der sidder i dit kød og dine pølser. Kan du dog abstrahere fra det, så er gasgrillen den eneste rigtige vej fremad, hvis du skal bruge en ny grill til terrassen!

Mange tak, fordi du læste med og forhåbentligt blev inspireret til at købe en ny, fantastisk gasgrill – det var en fornøjelse at lave denne test-guide på dine vegne!

Læs også: Stegepande test 2020 – De bedste stegepander.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Dangrill Thor 410 

Dangrill Thor 410

Den sidste gasgrill i vores store gasgrill test er denne mageløse og særdeles smukke grill fra Dangrill! Den er unik på mange måder, da den har 4 hovedbrændere samt 1 sidebrænder, og den er helt sikkert blandt de bedste grills i 2021!

Dette er ikke bare en ordinær gasgrill i ordets mest bogstaveligste forstand, da du ikke kun får varme fra de 2-3 gasbrændere i selve grillen. Dangrill har nemlig udstyret denne grill med 4 hovedbrændere, 1 sidebrændere samt en varmehylde hvor der kan varmes brød.

Brændere der bare fungerer!

Med Dangrill Thor 410 får du et ekstra højt låg, så du kan tilberede større ting, som f.eks. stege eller kyllinger under grilllåget, hvor der ligeledes er et indbygget termometer, så du konstant har kontrol over de herligheder, der befinder sig under låget!

Til sidst får du et design, der er blandt de stærkeste på markedet, og som både kan fås i et sortemaljeret rustfrit stål design, men ligeledes kan findes i et mere klassisk stål design – Klik her for at se den.

Alt i alt en rigtig fornuftig gasgrill, som med garanti vil imponere dig med de mange brændere, der giver markant bedre resultater, end du har oplevet tidligere. En værdig og god afslutning på vores top 8 liste over de bedste gasgrills fra vores store gasgrill test!

 


Landmann Triton MaxX PTS 4.1 Landmann Triton MaxX PTS 4.1

Se priser og tilbud på Landmann Triton MaxX PTS 4.1 her:

 • 8,4/10 hos magasinet Reevoo
 • 4,4/5 stjerner på Amazon.co.uk
 • Delt førsteplads i bedst i test hos PriceRunner

Derfor anbefaler vi Landmann Triton MaxX PTS 4.1 gasgrill

Denne flotte og nemme grill er ikke bare smart med sin imponerende sidebrændere, den har også modtaget kundernes gunst. Landmann Triton MAxX PTS 4.1 har fået nær topkarakter både af professionelle såvel som private. Dette ses på dens flotte 4,4 stjerner på Amazon, et gennemsnit af hundrevis af anmeldelser, og den samlede bedømmelse på 8,4 hos Reevoo.

Reevoos samlede bedømmelse på 8,4 ud af 10 er et gennemsnit af, hvor let grillen er at bruge (8,6), design (7,4), lethed ved rengøring (7,7) og ”value for money” (8,7). Hos Reevoo er kundernes eneste kritikpunkt, at det kræver lidt at samle grillen – men det skal kun gøres én gang, og derefter kan man nyde en let og smart grill i lang tid fremover!

PriceRunner siger således om grillen: ”Landmann Triton MaxX PTS 4.1 er en ret stor gasgrill, der er enkel at bruge og vedligeholde.” PriceRunner var især imponeret over sidebrænderen og dens infrarøde teknologi, idet det gør brænderen varm hurtigt.

Blandt kundeanmeldelser på Amazon kan man finde en lang række flotte anmeldelser, af hvilke 65% er 5-stjernede og 20% er 4-stjernede. Kunderne er altså godt tilfredse med den nemme samling af grillen og den ydelse, den efterfølgende præsterer. 

Både anmeldere og enkeltpersoner roser den flotte grill. Den er nem at sætte op og bruge, og dens effektivitet gør den perfekt til dem, der også vil kunne grille i hverdagen, når tid er vigtig. Sidebrænderen på grillen er et supplement, der tillader kogning af kartofler eller pandekagebagning ved siden af. På sidebrænderen kan du desuden også stege kød eller grøntsager efter, så de får en flot og sprød overflade.

Grillen er altså ét stort køkken pakket ned i en belejlig størrelse. Den kan placeret på terrassen derhjemme eller ved sommerhuset, og det eneste, man mangler, er en håndvask tæt ved. Da grillen er en gasgrill, bliver den hurtig varm, og gassen holder længe – med grillen kommer der altså minimale bekymringer, og man kan nyde sommeren.

Mere om grillen

Landmann Triton MaxX PTS 4.1 er i besiddelse af fire hovedbrænderen og en infrarød sidebrænder. Når du løfter låget, vil du finde en tredelt støbejernsrist og en emaljeret varmeholdningsrist. Grillen har alt i alt et samlet grillareal på 65 x 44 centimeter. Der sidder to kroge på siden af grillen, som man kan hænge sit værktøj på – så er det hele tiden lige i nærheden.

Under grillen er der et opbevaringsskab med dobbelte døre, hvor du kan opbevare gasflasken. Ligesom alle andre Landmann premium-grill er Triton MaxX også udstyret med PTS-system (Power Therman SPreading-system) designet af firmaet selv, så grillen fordeler varmen så jævnt og optimalt som muligt.

Den robuste grill skal have lov til at starte op, før man tager den i brug, men kræver ikke andet end en smule forarbejde og planlægning, der næppe bemærkes. 

Grillen skal samles, hvilket kan tage et lille stykke tid, men med et koldt hoved og et sæt gode hænder kan enhver få stykkerne til at passe sammen. Og når først grillen er blevet sat sammen, skal den ikke skilles ad igen – det er altså en engangsjob, der, som med så mange andre ting af høj kvalitet, kræver en smule arbejde, før man kan slappe af i lang tid efter.

Specifikationer

 • Grillen vejer 56,5 kg
 • 86 cm i længde
 • 68 cm bred
 • 52,5 cm høj

Sidebrænderen bør tørres efter med en fugtig klud, når den er kølet ned, især hvis man har tilberedt eller efterstegt noget direkte derpå.


 Broil King Crown Cabinet 320 

Broil King Crown Cabinet 320

 • 4 ud af 5 stjerner hos sammenligningstjenesten PriceRunner
 • 4,2 ud af 5 stjerner hos magasinet the Spruce Eats

Derfor anbefaler vi Broil King Crown 320

Med sit flotte salg i Nordamerika og sit stål af høj kvalitet lever Broil King Crown Cabinet op til sit navn som kongen af grill. Crown 320 er én af de billigste modeller fra Broil King, men det velkonstruerede udstyr og det robuste og velkonstruerede rum til gasflasken lader det ikke vise sig.

Crown 320 har elektronisk tænding, brændere i høj kvalitet og hjul, der kan låses. Grillen kan dermed flyttes eller låses fast, som man ønsker det.

Selvom man ofte åbner låget for at efterse kødet eller grøntsagerne, skal man ikke bekymre sig om at holde en jævn varme – risten er ikke tosidet som i Broil Kings dyrere modeller, men giver stadig flotte striber.

PriceRunner roser Crown 320 for ”god konstruktion og materialevalg.” Hos the Spruce Eats roses grillen for sin hurtige opvarmning, og smedejernsristen komplimenteres for de flotte grillmærker, den efterlader. The Spruce Eats anmelder Broil King Crown Cabinet 320 gasgrill med disse flotte ord: ”Cooks food like nothing in your kitchen can, turning out perfectly seared steaks and juicy burgers.”

De eneste steder, anmeldere sætter fingere på, er samlingen af grillen – men med tid og overskud er det et engangsjobs, der vil efterlade en tilfredshedsfølelse, som vækkes, hver gang man står og griller. 

Mere om grillen

Broil King Crown Cabinet 320 gaskontroller kan drejes 180 grader og giver finjusteringer i temperaturen uden de mindste problemer. Grillens gode isolering gør, at selvom brænderne ikke er de kraftigste på markedet, bliver varmen inden i grillen; slut med spildvarme!

Isoleringen i grillen og brændernes kapacitet resulterer i, at man sagtens kan grille uden problemer, selvom den ikke er så stærk som dyrere modeller. Broil King Crown Cabinet 320 gør sit job som forventet og lever op til de standarder, Broil King tidligere har sat for sig selv.

Den elegante grill har et låg med dobbelte stålvægge og en porcelænsemaljeret yderside. Stødt aluminium udgør siderne, og med en kombination af disse tre får grillen et simpelt og stilrent look, samt fantastisk varmeisolering! Grillen har ingen sidebrændere.

Broil King Crown Cabinet 320 er ikke den største grill på markedet, men den gør sit job; grillen har 3 brændere men kan lave masser af mad af gangen, så hvad end det er familien, der er sulten, eller venner, der er på besøg, skal Crown Cabinet 320 nok sørge for, alle bliver mætte.

I og med grillen er mindre, er den også lettere at gøre ren – der er en mindre overflade, og man sparer tid, når man skal klargøre den.

Den flotte grill fås til billige penge og er perfekt til hjemmet, men også til sommerhuset. Hvis man vil have en nem, lille gasgrill, man let kan gemme væk i et redskabsskur, når man ikke er til stede, er det Broil King Crown Cabinet 320, man skal kigge efter. Grillens hjul og størrelse gør den nem at transportere frem og tilbage, så man kan ”låse den fast” en uge af gangen, så den står, hvor den skal, for så at køre den tilbage, inden man tager hjem. Nemmere bliver det ikke!

Specifikationer

 • Broil King Crown Cabinet 320 har en grillflade på 48 x 44 cm – det svarer til omtrent 12 små hakkebøffer på én gang!
 • Grillen har en længde på 125 cm, en bredde på 56 cm og en højde på 117 cm
 • Der er 3 brændere på grillen – desværre ingen sidebrændere
 • Grillens effekt er 8,8 kW
 • Det tager Crown 320 4,5 minut at nå op på en temperatur på 150 C, og 10,5 minut at komme op på 250

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
The Spruce Eats

The Spruce Eats er en hjemmeside for madentusiaster og hverdagskokke. Her kan du se opskrifter, madlavningsvideoer, læse artikler og anmeldelser af diverse produkter, og få madlavningstips fra erfarne og anerkendte kokke. Siden har opereret i over 20 år og er hjem for over 25.000 forskellige artikler.

The Spruce Eats har lavet en række lister og anmeldelser, der fokuserer på diverse gasgrill. Én af den er Weber Spirit II E-310, der har fået 4/5 stjerner og generel ros for konstruktion, varme og tilberedning af mad.

Anmeldelsen er opdateret den: 10. juni 2020
Du kan se hele anmeldelsen her

The Spruce Eats har også lavet en liste over de 7 bedste naturgas grill i 2021
Listen er opdateret den: 19. marts 2021
Du kan se hele listen her

The Spruce Eats har også udformet en liste over de 9 bedste Weber grill i 2021

Listen er opdateret den: 27. april 2021
Du kan se hele listen her
Good Housekeeping

Goodhousekeeping.com er et Britisk magasin, hvor du kan læse om alt fra livsstil og rejser til diverse opskrifter og konkurrencer. På siden findes lidt for enhver smag, og du kan læse artikler og se anmeldelser af diverse produkter. Siden har over 20 års erfaring og er i dag hjem for mere end 25.000 unikke artikler.

GoodHousekeeping.com har lavet to lister over de bedste grill, én med fokus på den bedste udendørs grill ifølge eksperter og én med den bedste gasgrill ifølge køkkeneksperter. På begge lister finder du bl.a. Spirit II E-310, der kåres som bedste grill i mellemprisklassen.

Testen er udført den: 27. maj 2021
Du kan se hele listen her

Testen er udført den: 19. juli 2021
Du kan se hele listen her
Wirecutter

Wirecutter blev grundlagt i september 2011 og blev tilføjet til the New York Times Company i oktober 2016. Siden bestræber sig på at blive den mest tiltroede side, når det kommer til produktanmeldelser og service på nettet, og hvert år testes og anmeldes tusindvis af forskellige produkter af det dedikerede team.

Wirecutter har lavet en liste over de bedste gasgrill. Den lange og udførlige liste kigger på en lang række eksempler, prisklasser og størrelser, så du kan få det bedste overblik og sammenligne flere forskellige grill, inden du beslutter dig for at købe.

Testen er opdateret den: 19. maj 2021
Du kan se hele testen her
Gear Patrol

Gear Patrol blev grundlagt i 2007 og er et award-vindende content-studie dedikeret til at informere den moderne forbruger om forskellige bekvemmeligheder på dagens marked. Med en rækkevidde på over 5.5 millioner månedlige læsere har Gear Patrol en bred tilhængergruppe, og leverer lidt til enhver smag.

Gear Patrol har lavet en komplet købsguide til webergrill, hvor hver eneste moderne model forklares i dybden, så selv nybegyndere kan følge med. De kigger bl.a. på Q-serien, der indbefatter Q1200 gasgrill.

Artiklen er udgivet den: 9. august 2019
Du kan se hele artiklen her

Gear Patrol har også lavet en simplere liste over de 11 bedste gasgrill, du kan købe i 2021. Også her kan du finde Weber Q1200, der på listen kaldes Bedste Transportable Grill.

Testen er udført den: 17. juni 2021
Du kan se hele testen her
GearLab

GearLab er en side, der ved, at god kvalitet ikke altid er nemt at finde eller forstå. Derfor er deres mål at skabe verdens bedste anmeldelser for udendørs gear og tilbehør. Siden har i mere end 6 år leveret anmeldelser, lister og artikler, for at gøre det nemmere for den almene forbruger at træffe det bedst mulige valg.

Gearlab har lavet en liste over de bedste transporterbare grill i 2021, og Weber Q1200 er kommet på en flot førsteplads, foruden at være redaktørens valg. Grillen roses for sit design og får en generel score på 70.

Testen er opdateret den: 24. maj 2021
Du kan se hele listen her

Gearlab har også anmeldt Weber Q1200 for sig selv. Her roses den endnu engang for sin belejlighed og jævne performance, og det eneste, GearLab sætter fingeren på, der grillens vægt.

Anmeldelsen er opdateret den: 24. maj 2021
Du kan se hele anmeldelsen her
Findbestgrill.com

FindBestGrill.com er, ikke overraskende, en side, der fokuserer på grill og grilludstyr. Den overskuelige side har ét fokus, og det viger ikke for noget. Leder du efter ny grill, eller vil du orientere dig om den, du allerede har, så er det her siden at opsøge for anmeldelser og artikler om emnet.

Findbestgrill.com har lavet en anmeldelse af Napoleon Grills Prestige 500. Grillen har fået imponerende 4,5 ud af 5 stjerner og roses især for sine kraftfulde brændere, gode konstruktion og behagelige knapper. Med meget få negativer i anmeldelsen er det let at se, hvorfor grillen har fået så flot en bedømmelse.

Du kan se hele anmeldelsen her
Thegrillinglife.com

Thegrillinglife.com er en side drevet uafhængigt af Patrick Ginise, der skriver dybdegående, indsigtsfulde og informative anmeldelser af de bedste udendørsprodukter til madlavning. Siden støttes af afilliatelinks, der giver afkast uden at påvirke integriteten af de forskellige artikler.

Thegrillinglife.com har lavet en dybdegående artikel og anmeldelse af Weber Spirit E 310. De har sat sig for at finde ud af, om grillen virkelig er så fantastisk, og om man kan regne med den. Med en score på 9,5 ud af 10 er det ikke svært at regne ud, at grillen levede op til de forventninger, Thegrillinglife.com havde!

Anmeldelsen er udgivet den: 3. maj 2017
Du kan se hele anmeldelsen her

 


FAQ

🔥 Hvilken type gasgrill er den bedste?

Den bedste gasgrill er et bredt emne, og det kommer ofte meget an på, hvad du skal bruge den til. Store mærker som Weber og Morsø har gode omdømmer og lang tids erfaring! Det er altid godt at lave grundigt forarbejde og høre sig ad blandt venner og eksperter.

🧐 Hvad skal jeg se efter, når jeg køber ny gasgrill?

Rustfrit stål er en god ting at have i enhver grill, også gasgrill. Desuden er det godt at se efter en gasgrill, der kommer med mere end én rist – enten til udskiftning eller multifunktionel brug. En rist i rustfrit stål og én i støbejern er et rigtig godt udgangspunkt.

🤔 Hvor længe holder en gasgrill typisk?

En gasgrills levealder afhænger ofte af modellen, mærket og vedligeholdelsen, men du kan sagtens regne med, at din gasgrill kan holde i mange år. Det er ofte ristene, der skal udskiftes først, og dét kan godt blive en dyr affære.

🤓 Er gasgrill sundere end kulgrill?

Gas er ikke sundere end kul, når det kommer til madlavning over grill. Gas er en smule sundere for miljøet, men hvis du ikke har styr på madlavningsprocessen, vil de to typer have samme påvirkning på det færdige resultat. Lær din grill og madlavningsteknik at kende.