Gasgrill test 2020 – Her er sommerens grill

Opdateret den 12. february 2020

Sommeren begynder langsomt at nærme sig. For mange betyder dette også, at grillsæsonen for alvor begynder at starte, og hvad er mere nærtliggende end at præsentere jer for en helt ny udgave af en gasgrill test?

Vi har undersøgt et voksende marked for netop disse populære typer grill. Et stort marked betyder ofte rigtig mange valgmuligheder, men dette er dog ikke ensbetydende med, at alle modeller er super gode. Med mange valgmuligheder bliver det nemt uoverskueligt at vælge den helt rette model til terrassen. Her håber vi, at vores gasgrill test kan være med til at gøre beslutningen nemmere. Vi har nemlig gjort dit forarbejde og fundet de bedste gasgrills, der er på markedet.

  Gasgrill model Testvinder? Set hos: Pris  
1) Weber Genesis 2 Topscorer Frishop 5.449,00 LÆS MERE
Godt køb (AFP: Error loading reseller from price table) (AFP: Error loading price from price table) LÆS MERE
3) Napoleon Pro285-X Ja 10-4.dk 3.048,00 LÆS MERE
4) Dangrill Odin 200 CS Ja KitchenOne.dk 2.950,00 LÆS MERE
5) Napoleon Rogue 425 Ja 10-4.dk 5.999,00 LÆS MERE
6) Napoleon LE485  Topscorer (AFP: Error loading reseller from price table) (AFP: Error loading price from price table) LÆS MERE

Som forbruger er det ofte meget fristende blot at vælge den billige model. Hvilket ved mange produkter også kan være tilstrækkeligt. Selvfølgelig kommer det an på behov, men ved nogle produkter kan det være en løsning. Dog lige netop når det gælder din kommende gasgrill, så vil du på sigt fortryde, hvis du køber en for billig model.

Derfor handler det for dig om at identificere dine behov til den kommende grill. Du kan altid forsøge at skrive lidt ned, inden du læser videre, hvad du helt konkret drømmer om, at din kommende gasgrill skal kunne. Herefter er det oplagt, at du gennemgår en gasgrill test som denne, hvor vi har udvalgt nogle af de bedste modeller til pengene på markedet. Så vil du nemlig hurtigt få en fornemmelse af, om en af disse matcher dine behov.


1. Weber genesis 2

Weber genesis 2

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

8.499,00 DKK

Nr. 1 i vores test er denne gasgrill fra Weber. Mærket Weber er kendt for deres høje kvalitet, og har typisk et ry for at lave rigtige gode grill. Weber Genesis 2 kan tilfredsstille både grillentusiaster, samt amatørgrillere.

Der er ikke andre grills, der kan være klar inden for så kort tid, hvilket giver dig mange flere muligheder. Du behøver ikke at planlægge alle dine grillaftener, fordi denne gasgrill er hurtigere klar, end hvis du skal varme en standard ovn op til 200 grader.

Grillen er udstyret med den nye teknologi “Infinity Ignition”, hvilket sørger for, at grillen tænder hver gang. Desuden er Genesis 2 også udstyret med nyt teknologi, der forsikrer varmen i at fordele sig jævnt over alle brændere, så du er sikker på, at bøfferne i hjørnet bliver lige så gode, som dem placeret i midten på grillen.

Denne model har 3 brændere, som gør, at du kan tilberede mange retter ad gangen, så du ikke kun skal have fokus på ét stykke kød. Det bedste ved det hele er, at du ikke skal stå og passe én ret ad gangen. Men kan få det hele færdiggjort på samme tid.

Hvis du er grillentusiast, passer Weber genesis 2 til dig. Den er af ekstremt høj kvalitet, som er forkælet med en masse smarte og nye funktioner.

Det eneste, man skal have i tankerne om denne gasgrill, er, hvad man skal lave på den. Den kan grille alt fra stort til småt, så du kan sagtens invitere familie og venner på besøg til den helt store gastronomiske oplevelse.

 • GS4 system
 • 3 brændere
 • Konstant, høj varme
 • Infinity Ignition
 • Nem at rengøre


2. Dangrill Thor 410

Dangrill Thor 410

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den sidste gasgrill i vores store gasgrill test er denne mageløse og særdeles smukke grill fra Dangrill! Den er unik på mange måder, da den har 4 hovedbrændere samt 1 sidebrænder, og den er helt sikkert blandt de bedste grills i 2020!

Dette er ikke bare en ordinær gasgrill i ordets mest bogstaveligste forstand, da du ikke kun får varme fra de 2-3 gasbrændere i selve grillen. Dangrill har nemlig udstyret denne grill med 4 hovedbrændere, 1 sidebrændere samt en varmehylde hvor der kan varmes brød.

Brændere der bare fungerer!

Med Dangrill Thor 410 får du et ekstra højt låg, så du kan tilberede større ting, som f.eks. stege eller kyllinger under grilllåget, hvor der ligeledes er et indbygget termometer, så du konstant har kontrol over de herligheder, der befinder sig under låget!

Til sidst får du et design, der er blandt de stærkeste på markedet, og som både kan fås i et sortemaljeret rustfrit stål design, men ligeledes kan findes i et mere klassisk stål design – Klik her for at se den.

Alt i alt en rigtig fornuftig gasgrill, som med garanti vil imponere dig med de mange brændere, der giver markant bedre resultater, end du har oplevet tidligere. En værdig og god afslutning på vores top 8 liste over de bedste gasgrills fra vores store gasgrill test!


3. Napoleon Pro285-X

Napoleon TravelQ 285 gasgrill

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Napoleon Pro285-X er en lille og effektiv gasgrill, som har klaret sig fantastisk i mange tests verden over. En af de helt klare parametre for dets flotte resultater er, at den ikke bliver for varm udvendig, samt at designet skærmer godt af for vind og vejr, hvis man fristes til at grille i et luftig vejr.

Vi anbefaler denne Napoleon Pro285-X da det er en super gasgrill! Det den perfekte grill til sommerhuset eller dig der ikke har det helt store grillbehov, og derfor måske kun griller et par gange i løbet af sommeren. Griller du derimod super meget, så er dette nok ikke den perfekte grill til dig.
Et nemt stativ medfølger til grillen, hvilket gør den yderst nem at transportere. Derfor er dette den perfekte grill at tage med frem og tilbage fra sommerhuset. Kort sagt, så er denne grill velegnet til dig, som ønsker god kvalitet og mange muligheder i en mindre udgave.

Napoleon Pro285-X er en kompakt smart grill, hvor der helt afgjort har været fokus på funktionalitet i hele processen. Både stativet, samt selve grillen er udformet i en smart design, der gør den nem at transportere.

Grillen har et blåt låg, som dækker over grillarealet hvor magien sker. De 2 effektive brændere gør det nemt at styre temperaturen, da disse styres separat. Således er grillen her perfekt til dig der primært griller ved direkte varme, dog kan du også tilberede mindre portioner mad ved indirekte varme hvis du ønsker dette. Napoleon Pro285-X benytter mindre gasflasker, som kan købes i de fleste byggemarkeder, dog er det også muligt at tilkøbe et regulatorsæt, sådan at du kan tilslutte 5-10 kilos gasflasker. Dette anbefales oftest hvis du benytter grillen på en stationær position.

Termometeren sidder på en velkendt plads, nemlig toppen af låget, hvor du nemt har overblik over varmen på grillen. Risten på grillen er todelt, hvilket er meget karakteristisk for Napoleon.

På de to sideborde er der monteret mindre kroge hvor diverse udstyr kan hænges mens det ikke er i brug. Derudover findes der mange muligheder for tilkøb af Napoleon tilbehør.

Detaljer:

 • Grillareal: 0,2 m2
 • Antal brændere: 2
 • Sideblus: Nej
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i låget

LÆS OGSÅ: Stegetermometer test – Sådan steger du kødet perfekt!


4. Dangrill Odin 200 CS

Dangrill Odin 200 CS

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dangrill Odin 200 CS minder på nogle områder om de tidligere nævnte modeller fra Dangrill. Denne Odin model har den velkendte varmehylde, samt et lækkert glas låg. Det meste af grillen er designet og udformet i sort rustfrit stål, hvilket gør den til en fryd for øje at have stående og kigge på. Blot nogle af disse parametre gør at den får en 4. plads i vores gasgrill test.

Med 2 brændere og sideborde, som i øvrigt kan foldes ind hvis man synes de fylder for meget, så er det både en praktisk grill, men også en grill der ikke nødvendigvis behøver fylde alverden. Med piezo tændere på hver brænder, så har du også nem kontrol over varmen på denne gasgrill.

Ydermere har gasgrillen 4 gummi hjul, så den let kan flyttes rundt efter behov.

Forhøjet låg
Dangrill Odin 200 CS er en gasgrill, som på nogle områder minder om andre modeller fra Dangrill. Du får en gasgrill med et dobbelt glas låg, så man kan holde øje med grillmaden. Termometeret er der selvfølgelig også et af, hvilket er monteret i toppen af låget. Termometeret er ekstra stort, hvilket giver et meget behageligt overblik.

Specifikationer
Grillareal: 45 x 45 cm
Materiale: Sortemaljeret rustfrit stål
Brændere og flammetændere materiale: Rustfrit stål


5. Napoleon Rogue 425

Napoleon Rogue 425 gasgrill i test

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

På 7. pladsen på vores liste over de bedste gasgrills på markedet finder vi endnu en model fra Napoleon – nemlig Napoleon Rogue 425! Her er der tale om en yderst anmelderrost gasgrill, der ikke mindst får rosende ord med på vejen hos forbrugerne, og designet er i absolut topklasse. Der er lir for alle pengene, hvis du vælger denne grill til din terrasse!

Rogue 425-modellen har ikke som sådan været en del af ret mange tests, men den bliver til gengæld rost af de købere, der bruger den på daglig basis. Her er det særligt den robuste konstruktion og muligheden for meget høje temperaturer, der er i fokus, ligesom de massive riste i støbejern giver gode resultater hver gang, at der fyres op i grillen!

En mellemstor gasgrill med 3 effektive brændere!

Napoleon Rogue 425 er en gasgrill, der er rigeligt stor til den almindelige husholdning, og den kommer med hele 3 indbyggede gasbrændere, der er fremstillet i rustfrit stål. Det smarte JETFIRE-tændingssystem sørger for, at grillens hovedbrændere tændes hurtigt og effektivt, og dermed kan du være i gang med at grille indenfor få sekunder.

Selve konstruktionen er ikke til at spøge med, og dette bidrager også til vægten på ca. 61 kilo, hvilket er i den høje ende. Til gengæld er der monteret gode hjul under grillen, hvilket gør den relativt let at flytte rundt på. Rouge 425 er lækker at arbejde omkring med fremragende sideborde i rustfrit stål, ligesom der er plads til alle dine redskaber på selve grillen – så er de lige ved hånden, når du skal bruge dem!

Til sidst fremhæves det imponerende grillareal også hos forbrugerne, hvor man har hele 59 x 43 cm at boltre sig på – rigeligt til selv de største grillfester i baghaven! Selve risten er lavet af støbejern, hvilket sikrer en god varmefordeling, og den bølgeformede facon giver det lækre grillmønster, som man ønsker på sine gode bøffer om lørdagen.

Napoleon Rouge 425 er en flot grill, der griller kød og grøntsager til perfektion. Den er effektiv og let at bruge, og du vil med garanti få en masse gode grilloplevelser, hvis du vælger denne grill til at pryde din have. Vi kan med ro i sindet anbefale denne grill – det er en solid, robust og lækker sag!

Detaljer:

 • Grillareal: 59 x 43 cm
 • Antal brændere: 3
 • Sideblus: Nej
 • Sideborde: 2 stk. i rustfrit stål
 • Termometer: Ja, indbygget i låget

6. Napoleon LEX485 gasgrill

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dette er virkelig en multifunktionel gasgrill, der kommer med en masse fine finesser, der adskiller den positivt fra konkurrenterne. Napoleon LEX485 koster list mindre end lignende størrelser af gasgriller, og du får et stort grillareal, der bl.a. er med til at forsvare den respektable 6. plads som bedste gasgrill i den store gasgrill test!

Napoleon LEX485 har ikke kun scoret højt her hos Bedste10, men har også høstet gode anmeldelser i flere amerikanske medier som f.eks. TopTenReviews, der ligeledes laver gode og omfattende tests af produkter. Det er dermed en særdeles rost gasgrill – og det forstår man godt!

Gode funktioner i en robust og effektiv gasgrill

Napoleon LEX485 er med sine massive 80 kilo en gasgrill, som du primært skal have stående fast på teressen, og dette gør da heller ikke noget, da den ser godt ud fra alle sider! Den er særdeles robust, hvilket du mærker fra første gang, du bruger grillen, og man er slet ikke i tvivl om, at man har at gøre med en gasgrill af høj kvalitet!

Napoleon LEX485 er udstyret med en Sizzle Zone i sidebordet, der virkelig kan tage din madlavning til det næste niveau! Sizzle Zone kan give dit kød de perfekte grillmærker og den perfekte smag, hvorefter du kan lave kødet færdigt i grillen, og du kan ligeledes bruge både gryder og pander på denne smarte zone!

Herudover er Napoleon LEX485 også udstyret med en infrarød bagbrænder, der er fantastisk, når du ønsker at varme dit kød eller f.eks. din pizza fra alle sider i grillen. Dermed skal du ikke vende kødet så ofte, og det bliver varmet ordentligt igennem med det samme! Denne funktion var vi særdeles begejstrede for i vores test, og den er da også genialt implementeret i denne gode gasgrill!

LEX485 er en effektiv gasgrill, der har 3 almindelige brændere i grillen, der er suppleret med de ovenstående funktioner – det perfekte stykke udstyr til den kræsne grillmester!

Til sidst kommer denne gasgrill fra Napoleon med de tunge, massive riste i støbejern, som Napoleon er kendt for, og i det andet sidebord finder du både en marinade/opbevaringsboks og et spækbræt, så du ikke skal i køkkenet for at skære grøntsager ud. Herudover får du knapper, der lyser op i mørket, således at du kan grille på alle tider af døgnet, hvis du f.eks. vågner om natten og kunne tænke dig en god bøf (eller er det kun os, der har den trang en gang i mellem?)

Alt i alt får du en solid og robust multifunktionel gasgrill, der er perfekt til dig, der virkelig elsker at grille hele året rundt! Den er designmæssigt i topklasse, og du får mange af de funktioner, som ellers er forbeholdt dyrere alternativer. Vi elsker denne grill, hvilket også har givet den en plads på vores liste i den store gasgrill test!

Detaljer:

 • Grillareal: 68 x 46 cm
 • Antal brændere: 4
 • Sideblus: Ja, 1
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i låget

Derfor skal du vælge en gasgrill fremfor en traditionel kulgrill!

Står du for at købe ny grill, så har du som bekendt to forskellige muligheder, der selvfølgelig skal overvejes begge to. Den ene mulighed er at investere i en almindelig og kedelig kulgrill, der ikke er blevet fornyet siden tidernes morgen, eller du kan vælge en mere moderne og tidssvarende løsning. Og denne løsning er naturligvis en gasgrill!

Som med alt andet her i livet, så er der både fordele og ulemper, hvis du vælger at købe en gasgrill – hvilket i øvrigt ville være det samme, hvis du valgte en kulgrill i stedet. Der er dog ingen tvivl om, at hovedårsagen til at vælge en gasgrill er, at du ikke hele tiden skal købe og tænde op i kul, der både er en dyr og langsom både at starte madlavningen på. I stedet tænder du blot for gassen på grillen, der efter få minutter er klar til at blive brugt – ligesom den kan bruges i alt slags vejr uden at gå ud!

Hvis du godt kan lide, at madlavningen er lidt impulsiv og ikke nødvendigvis besidder så meget tålmodighed, så er der absolut ingen tvivl om, at du skal vælge en gasgrill fremfor en traditionel kulgrill. Gassen står klar med det samme, og fra du tænder grillen går der max 5 minutter, til maden kan komme på – det er smart, det er hurtigt, og det er moderne!

Der er klare fordele ved gas!

Hvis ovenstående ikke for alvor har solgt dig ideen om en gasgrill i din have, så kan det her måske få dig til at se lyset!

En klar fordel ved en gasgrill er, at du kan holde en fuldstændig konstant temperatur i længere tid af gangen, fordi gassen konstant bliver tilført i det niveau, der skal til. Dermed skal du ikke tænke på irriterende kul, der med tiden dør ud og mister deres evne til at varme – og du kan altid få en sidste pølse uden at grillen pludselig er helt død!

Hvis du er typen, der elsker at grille, og du gør det ofte, så kan du ikke forsvare et andet valg end en gasgrill. Det er 100 gange nemmere at få tændt op i grillen, du kan holde gang i den i lang tid af gangen, og det er meget billigere at købe gas, når beholderen er tom, end det er, at købe kul i diverse butikker om og om igen! Dermed får du meget bedre mulighed for at udleve din indre grillmester – og du kan gøre det impulsivt og effektivt!

Fordelene ved en gasgrill opvejer klart den ene ulempe, der dog også er ved netop gasgrillen: Du får ikke længere den kendte (og kræftfremkaldende) ”kul-smag”, der sidder i dit kød og dine pølser. Kan du dog abstrahere fra det, så er gasgrillen den eneste rigtige vej fremad, hvis du skal bruge en ny grill til terrassen!

Mange tak, fordi du læste med og forhåbentligt blev inspireret til at købe en ny, fantastisk gasgrill – det var en fornøjelse at lave denne test-guide på dine vegne!

Læs også: Stegepande test 2020 – De bedste stegepander.

FAQ

🏆 Hvilke gasgrill er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste gasgrill på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes gasgrill?

Gasgrill vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny gasgrill?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes gasgrill til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Amanda J. Clausen Rating 5/5