Ny elcykel? Stor guide:
De 11 bedste elcykler ifølge eksperter, tests og anmeldelser

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

11 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af forskningsspecialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Elcyklen vinder indpas i Danmark, hvor bakker og blæsten på cykelstierne afholder mange fra at tage cyklen på arbejde eller i skole. Er du én af dem, der kunne bruge lidt medvind?

En elcykel letter din tur og er samtidig god mod miljøet. Står du og overvejer et køb, så giver vi dig alt den information, du har behov for i denne artikel.

Vi har udvalgt en række elcykler, som er populære blandt forbrugere, og som eksperterne har fremhævet og givet gode bedømmelser. Elcyklerne er blevet vurderet på forskellige parametre, herunder batterilevetid, effektivitet og pris.

Du finder mange forskellige typer til flere formål, så du kan finde den helt rigtige til dig. Det bliver rigtig svært at gå tilbage til en normal cykel, når du først har sat dig på en jernhest med motor.

Sidste ændring: 24. januar 2023

Vi har rykket Gazelle T10 HMB til outlet sektionen.

DET SKAL DU OVERVEJE, FØR DU KØBER EN NY EL-CYKEL:

 • Skal du have en cykel med center- eller forhjulsmotor? Der er meget stor forskel på motorens konstruktion, og det har en indvirkning på hvilken type kørsel, elcyklen er beregnet til. Du kan få elcykler med enten en centermotor eller en forhjulsmotor. Centermotoren er placeret midt på stellet, giver god balance og er den kraftigste. Den er særligt velegnet til længere køreture. En forhjulsmotor er til stor hjælp, når du skal accelerere og egner sig bedst til kortere distancer.
 • Hvordan skal stelkonstruktionen se ud? Stellet er en anden vigtig overvejelse. Hvis du er på jagt efter en praktisk og komfortabel cykel med lav indstigning, er den klassiske elcykel et godt valg. Leder du efter et mere moderne design, kan det være, du skal kigge efter en cykel med en fremoverbøjet siddeposition. Det giver god fremdrift.
 • Til hvilken pris? Husk, at det er en investering at købe el-cykel, selv om produktet har fået en væsentligt billigere markedspris. Du skal vurdere på dit hverdagsbehov og tænke på både funktion, gear og bremser, holdbarhed og slid, inden du vælger den endelige model.

arrow-more

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

BEDSTE LETVÆGTS ELCYKEL

Urbanglide M1 elcykel - let model med smart aftagelig batteri

Skal du bruge en smart og let elcykel til herre, er M1 fra Urbanglide et godt bud. Den vejer 18 kg, hvilket er i den lave ende i forhold til andre modeller i oversigten.

Med sikre Tektro-bremser har du fuld kontrol, når du har behov for at bremse op på din cykeltur. Samtidigt kan du holde styr på både hastighed og batteriet via en smart indbygget cykelcomputer.

Urbanglide M1 elcykel
BEDSTE LETVÆGTS ELCYKEL
Forhandler
Pris
Annonce
Innoliving
12.995 kr.
 • Med batteriindikator og hastighedsmåler
 • Stærke Tektro-bremser for hurtig opbremsning
 • Vejer 18 kg

Det skal du vide, før du køber Urbanglide El-cykel M1

SPECIFIKATIONER

 • Rækkevidde: 60-80 km
 • Max hastighed: 25 km/t
 • Max belastning: 150 kg
 • Opladning: 4-6 timer
 • Motor: 250 W

Let elcykel med aftageligt batteri

Urbanglide El-cykel M1 er en af de letteste el-cykler på markedet, hvor designet diskret skjuler, at du får hjælp fra en integreret motor. Den er oplagt til kortere ture i byen, når du skal på arbejde, handle ind eller besøge venner.

Rammen er fremstillet i lette, men solide materialer, så du uden problem kan tage på weekendture ud i det blå, hvis du trænger til at få motioneret benene.

Med batteri vejer cyklen 18 kg, men tager du det aftagelige batteri af, vejer cyklen i sig selv 14 kg. Det gør det enkelt, hvis du vil have din cykel med i toget eller anden form for transport.

Mere om Urbanglide M1 elcykel

SPECIFIKATIONER

 • Rækkevidde: 60-80 km
 • Max hastighed: 25 km/t
 • Max belastning: 150 kg
 • Opladning: 4-6 timer
 • Motor: 250 W

Bedste10's vurdering

Når det skal være let at have din el-cykel med på farten, er det praktisk, det ikke er en tung model. Med 18 kg kan du let tage Urbanglide El-cykel M1 med og bruge den til transport, når det er nødvendigt.

Vi anbefaler Urbanglide El-cykel M1, fordi den er let, har et praktisk LCD-speedometer, 5 gear og muligheden for at køre på danske og europæiske veje helt lovligt.

Prisvenlig

85

Brugeranmeldelser

90

Batteri

90

Display

95

Ydeevne

95

Fordele og ulemper ved Urbanglide M1 elcykel

Fordele

 • Aftageligt batteri
 • LCD-speedometer
 • 5 gear
 • Lovlig til brug på danske og europæiske veje

Ulemper

 • Højere prisklasse
BEDSTE BUDGETVALG + BEDST TIL KVINDER

Kildemoes City Retro Dame elcykel - god til bykørsel

 • Prismatch
 • Bestil inden kl. 19 (hverdag) og ordren sendes samme dag
 • 365 dages returret

Vi fortsætter listen over de bedste elcykler med endnu en fantastisk og billig elcykel fra Kildemoes. Igen er der tale om en cykel i en kvalitet, som er svær for konkurrenterne at matche, og der er god fidus i at vælge netop denne model: Du får en hamrende god bycykel, som også er en billig elcykel.

Kildemoes City Retro er en damecykel, der gør sig mageløst i enhver sammenhæng, hvor du skal køre kortere ture med et ekstra boost på bagsmækken! Du får en veldesignet cykel, der har centermotor for god ydeevne med et batteri, der ligesom de dyrere modeller er langt foran alle konkurrenternes.

Kildemoes City Retro Dame elcykel
BEDSTE BUDGETVALG + BEDST TIL KVINDER
 • Walk-assistent
 • Rækkevidde på op til 80 km
 • Traditionelt design

Mere om Kildemoes City Retro Dame elcykel

SPECIFIKATIONER

 • Årgang: 2019
 • Bremser: V-bremse og fodbremse
 • Gear: Nexus 7 (indvendige gear)
 • Batteri: 250W (du får op til 80 km. på en opladning)

Kildemoes har alle dage været kendt for at fremstille cykler af meget høj kvalitet, som giver en herlig oplevelse at køre på, men også har den power, som du har brug for. Dette gælder bestemt også for City retro-modellen, der er udstyret med en kraftfuld motor, som er centralt placeret ved pedalerne. Dette giver god balance i cyklen, ligesom du får en mere flydende oplevelse, når du kører ud i det blå.

Ligesom de nyeste modeller fra Kildemoes får du et fantastisk batteri, hvis du vælger at købe netop City Retro-modellen. Batteriet har en rækkevidde på op til 80 km, hvilket burde kunne tilfredsstille de flestes behov for nem transport til og fra arbejde – og når alt kommer til alt må vi bare konkludere, at Kildemoes virkelig har fat i den lange ende i forhold til holdbare og effektive batterier!

Den kraftfulde motor er naturligvis intet værd, hvis du skal op i meget høj fart for, at den sætter i gang, men dette skal du heldigvis ikke tænke på med denne fantastiske model fra Kildemoes! Her får du nemlig walk-assistent, som gør, at du kan sætte motoren i gang ved en fart på blot 5-6 km/t – virkelig smart, hvis der er kort distance mellem lyskryds, og du har behov for motorens hjælp hele tiden.

Det man får, når man køber en cykel fra Kildemoes, er et færdigt produkt, hvor du ikke skal tænke på, om det ene eller det andet er inkluderet i pakken fra starten. Dette betyder, at du hurtigt kan komme ud på de danske veje, hvor elcyklen virkelig kan komme til sin ret! Du får bl.a. rullebremser, batterilygte, cykellås og kurv foran på cyklen med i købet, ligesom du kan tilkøbe et væld af accessoires direkte ved Kildemoes.

Herudover blev vi meget betagede af det helt klassiske, danske design med udgangspunkt i ”bedstemorcyklen”, som Kildemoes City Bosch har taget inspirationen fra. Der er ingen dikkedarer i et meget minimalistisk design, som passer perfekt til storbyens mange indtryk.

Til sidst er det værd at nævne, at denne elcykel kommer med et utrolig let og slidstærkt aluminiumsstel, som gør cyklen lettere at håndtere. Du får en kvalitet og en pålidelighed, som mange af de andre elcykelproducenter ikke har kunnet præstere i vores store elcykel oversigt.

Kildemoes City Bosch fortjener dens placering på 5. pladsen på listen over de bedste elcykler til dato, og den er perfekt til dig, der både går op i god stil og effektivitet, når du cykler derudaf.

Prisvenlig

90

Brugeranmeldelser

100

Batteri

95

Display

95

Ydeevne

90

Fordele og ulemper ved Kildemoes City Retro Dame elcykel

Fordele

 • God pris
 • Lang batterirækkevidde
 • Walk-assistent
 • Let aluminiumstel

Ulemper

 • Mindre god til terræn
SAMMENKLAPPELIG ELCYKEL

Gorunner E-Bike Mini Elcykel - fleksibel og danskdesignet

 • 30 dages returret

GoRunner E-bike Mini er en dansk designet elcykel. Den er et ideelt valg til dig, der gerne vil være fleksibel – det sammenklappelige design på 21 kg muliggør, at du nemt kan pakke cyklen i bilen, hvis du f.eks. skal en tur op i sommerhuset. Et stort plus er også, at den er godkendt i henhold til de danske regler, samt at den er en af de mere prisvenlige produkter på listen. GoRunner er endvidere et af de mest populære brands på markedet for elcykler og står bag en række testvindende produkter.

Gorunner E-Bike Mini Elcykel
SAMMENKLAPPELIG ELCYKEL
Forhandler
Pris
Annonce
Innoliving
429 kr.
 • Foldbar
 • Vægt: 21 kg
 • Håndbetjente skivebremser

Mere om Gorunner E-Bike Mini Elcykel

SPECIFIKATIONER

 • 250W
 • 25 km/t
 • Rækkevidde op til 35 km
 • Skivebremser, LED-lys, bremselys og støddæmper
 • Infodisplay med bl.a. batteristatus, hastighed og antal tilbagelagte kilometer
 • Horn, støtteben og skærme
 • Højdejusterbar sadel
 • Aflåselig motor
 • Antal gear: 3
 • Farve: Sort og hvid

Trods den favorable pris er der ikke skåret ned på sikkerheden. GoRunner E-bike Mini har eksempelvis håndbetjente skivebremser, dobbelt LED-lys, indbygget bremselys og støddæmper. Den er også forsynet med horn, så du kan advare andre i trafikken. Der er ligeledes blevet plads til en god affjedring samt praktiske elementer såsom støtteben. Du får derfor en god og komplet pakke.

GoRunner E-bike Mini med 14” luftgummihjul har en tophastighed på 25 km/t og overholder dermed de danske regler. Den har i alt 3 gear, så du kan veksle smidigt mellem de forskellige hastigheder. Rækkevidden er fastsat til 35 km, så du kan komme et godt stykke ud i landskabet, uden at skulle oplade batteriet undervejs. Via infodisplayet kan du holde et vågent øje med gearvalg, antal tilbagelagte kilometer, batteristatus og hastighed. Det er en af de ting, der gør brugen endnu mere intuitiv.

Prisvenlig

95

Brugeranmeldelser

80

Batteri

85

Display

90

Ydeevne

90

Fordele og ulemper ved Gorunner E-Bike Mini Elcykel

Fordele

 • Lovlig ifølge de danske regler – op til 25 km/t
 • Sammenklappelig – let at transportere
 • Prisvenligt valg – smarte valg såsom infodisplay

Ulemper

 • Lidt begrænset farvevalg (sort og hvid)

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Gorunner E-Bike Mini Elcykel
GOD TIL BYKØRSEL

Batavus Torino E-GO 2021 - bedste elcykel til mindre pendlerture

 • Opdateret model af topscorer ved det svenske magasin M3 – testet maj 2020

Eksperterne ved det svenske magasin M3 taler godt om cyklens forgående model fra 2018 og giver den 4 ud af 5 stjerner. De kalder det en behagelig cykel, der giver meget for pengene samt det perfekte valg for dig, der gerne vil i gang med cykling, men som ikke ønsker at kæmpe.

Batavus Torino E-GO 2021
GOD TIL BYKØRSEL
 • Aluminiumstel
 • Vægt: 17 kg
 • Op til 80 km på en opladning

Mere om Batavus Torino E-GO 2021

SPECIFIKATIONER

 • Køn: Dame
 • Årgang: 2021
 • Rækkevidde: 60-80 km
 • Antal gear: 7
 • Fås i flere farver

Torino E-Go 2021 fra Batavus har et behageligt og elegant design. Den er udformet med et klassisk damestel i aluminium med lav indstigning. Du kan vælge Torino E-Go 2021 i én af flere forskellige farver og på den måde personliggøre dit valg.  Cyklen har en praktisk cykelkurv fortil i et let design. Den har også et bagagebærer, så du har god plads til opbevaring af taske, mulepose, og hvad du ellers vil fragte med dig. Det gør hverdagen nemmere, og cyklen egner sig godt til ærinder og ture rundt i byen.

Cyklen er med E-motion Entry Frontmotor. Frontmotoren gør det lettere at komme op i høj fart sammenlignet med en centermotor. Det kræver ikke lige så mange kræfter for dig at køre med høj hastighed, og på den måde adskiller den sig mere fra en almindelig cykel.

Bremsetypen er mekanisk fælgbremse, som er et traditionelt og sikkert bremsesystem med en lettere vægt, som de fleste cykler er udstyret med. Modellen er blevet tre kilo lettere end 2018-udgaven og vejer nu kun 17 kg i forhold til 2018’erens 20 kg.

Med Torino E-Go er det muligt at cykle op til 80 km ad gangen takket være motoren og det solide 400 W batteri. Batteriet har også fået en opgradering, der nu kan har 2700 mAh mod forgængerens 2400 mAh.

Med 7 indvendige gear har du god mulighed for at indstille cyklen til dit behov. Det er en fordel, at gearene er indvendige, da de kræver mindre vedligeholdelse end udvendige gear. Stellet i aluminium er modstandsdygtigt og hårdført over for slid. Det er robust og kan bedre tåle styrt end andre stelmaterialer. Cyklen er udstyret med en solid 250 W motor, som er nem at vedligeholde.

Prisvenlig

90

Brugeranmeldelser

80

Batteri

95

Display

95

Ydeevne

95

Fordele og ulemper ved Batavus Torino E-GO 2021

Fordele

 • Behagelig ved høj fart
 • Modstandsdygtigt aluminiumstel
 • Op til 80 km på en opladning

Ulemper

 • Høj prisklasse

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Batavus Torino E-GO 2021
IDEEL TIL LÆNGERE TURE

Urbanglide Elcykel M2 - lang rækkevidde og indbygget cykelcomputer

Holder du af en god lang cykeltur, eller skal du bruge din elcykel som transportmiddel, er det vigtigt, at batteriet har kapacitet til de længere ture. Urbanglide El-cykel M2 har en rækkevidde på op til 80 km, så du let kan komme både ud og hjem igen på én opladning.

Via den indbyggede cykelcomputer kan du holde styr på data fra din tur, om du vælger at tage cyklen ud på de danske landeveje eller tager den med ud på de europæiske cykelruter.

Urbanglide Elcykel M2
IDEEL TIL LÆNGERE TURE
Forhandler
Pris
Annonce
Innoliving
12.995 kr.
 • Rækkevidde på op til 80 km
 • Indbygget cykelcomputer
 • Lovlig at køre på både danske veje og iEuropa

Det skal du vide, før du køber Urbanglide El-cykel M2

SPECIFIKATIONER

 • Rækkevidde: 80 km
 • Max hastighed: 25 km/t
 • Max belastning: 150 kg
 • Opladning: 4-5 timer
 • Motor: 250 W

Lang rækkevidde med godt batteri

Urbanglide El-cykel M2 har et kraftigt og stort batteri, der let kan hjælpe dig med at komme omkring. Rækkevidden er op til 80 km alt efter, hvordan du kører, og hvordan vej- og vejrforholdene er.

Modellen har i alt 5 gear, der også kan hjælpe dig til at komme afsted i topfart, hvis du ønsker mindre hjælp og mere motion. På LCD-computerskærmen på styret kan du følge med i, hvor langt du endnu har batteri til, din hastighed og andre informationer, du kan have brug for.

Mere om Urbanglide Elcykel M2

 

Bedste10's vurdering

Hvis du gerne cykler afsted på længere ture, anbefaler vi dig Urbanglide El-cykel M2 med et stilet design.

Urbanglide El-cykel M2 har en lang rækkevidde, og den er helt lovlig at bruge i Danmark som på ferier i det øvrige Europa. Med den indbyggede cykelcomputer har du helt tjek på, hvor langt du har kørt, men også hvor lang rækkevidde motoren har tilbage.

Prisvenlig

90

Brugeranmeldelser

80

Batteri

95

Display

95

Ydeevne

95

Fordele og ulemper ved Urbanglide Elcykel M2

Fordele

 • Stilet design
 • 5 gear i alt
 • 2 Tektro-bremseskiver

Ulemper

 • Tungere end andre modeller
BILLIG DAMEELCYKEL

Winther Black Superbe 2 - moderne og stilren elcykel

Denne flotte damecykel er en utrolig smart elcykel. Winther Black Superbe 2 elcyklen er lavet af aluminium og farvet i matsort. Dette giver et utroligt moderne og flot udtryk, som passer perfekt til alle typer.

Elcyklen kan køre helt op til 25 km/t ved hjælp af sin smarte centermotor. Motoren er en Promovec centermotor med en ydeevne på 250 W. Alt efter hvilken batteripakke, man vælger at købe med til sin elcykel, har cyklen forskellig rækkevidde. Den mindste batteristørrelse, som medfølger gratis, er 317Wh 8,8 AH. Denne svarer til, at cyklen kan køre mellem 30 og 50 km.

Winther Black Superbe 2
BILLIG DAMEELCYKEL
 • Centermotor: 250 W
 • 7 indvendige gear
 • Hydraulisk skivebremse

Mere om Winther Black Superbe 2

SPECIFIKATIONER

 • Rækkevidde: 50 km
 • Maksimal hastighed: 25 km/t
 • Opladningstid: 6 timer
 • Motorkraft: 250 W
 • Antal gear: 7
 • Vægt: 25 kg

Derudover er der to andre batteristørrelser, man kan tilkøbe, hvor den største åbner op for en ekstrem holdbarhed i batteriet, hvor cyklen altså kan køre helt op til 130 km. Batteriet sidder ved bagagebæreret.
Elcyklen har indvendige gear, hvilket gør den utrolig nem at benytte under gearskift, da man blot skal rulle i gearene. Der er i alt 7 gear at rulle mellem, hvilket betyder, at der er 7 forskellige tryk at køre med, hvor 7. gear er det hårdeste. Geartypen er et Shimano Nexus gear.

Derudover er cyklen også udstyret med fodbremse som bagbremse, hvilket også gør standsningen meget nemmere, da man med foden selv kan føle hvor kraftig eller rolig ens bremsning er. Bremsetypen på elcyklen foran er en hydraulisk skivebremse.

Selvfølgelig har elcyklen også lygter på. Forlygten er LED-forlygte, og bagpå er der en Diodebaglygte. Begge lygter er integreret i batteri. Hele elsystemet i elcyklen er af mærket Promovec.

Elcyklen er udstyret med en Bike Attitude lås i sort, hvilket gør, at man nemt kan låse sin cykel, når den skal parkeres uden for ens hjem. Cyklen har også et støtteben til at gøre parkeringen af den meget nemmere. Derudover har elcyklen en smart og komfortabel sadel fra Selle Royal. Dette gør hele cykelturen på den smarte Winther Black Superbe 2 Elcykel meget bedre.

Ud over alle de andre smarte funktioner, som følger med i købet, så følger der også en kurv med.

Prisvenlig

85

Brugeranmeldelser

80

Batteri

90

Display

95

Ydeevne

90

Fordele og ulemper ved Winther Black Superbe 2

Fordele

 • Hjælp op til 25 km/t
 • Centermotor
 • 7 indvendige gear
 • Skabt til at yde sikker bremsning selv ved meget høje hastigheder
 • Cyklens stel er meget holdbart og stabilt
 • Overordnet set imponerende komfort
 • Lang rækkevidde

Ulemper

 • Batterirækkevidde på 30-50 km
 • Affjedringen føles en anelse begrænset
GOD RÆKKEVIDDE

Kalkhoff Agattu 1.B Dame - dame elcykel med lækkert design

Strygende direkte ind som nummer 3 på vores liste over markedets bedste elcykler har vi Kalkhoff Agattu 1.B, der er en elcykel til den smarte kvinde. Her får man virkelig meget elcykel for pengene, og herudover kan du prale af god rækkevidde og ikke mindst et lækkert design, som mange vil misunde dig på de danske cykelstier.

Kalkhoff Agattu 1.B Dame
GOD RÆKKEVIDDE
 • 7 indvendige Shimano-gear
 • Batterirækkevidde på 150 km
 • Stilfuld

Mere om Kalkhoff Agattu 1.B Dame

SPECIFIKATIONER

 • Farve: Hvid
 • Gear: Shimano 7-gear – indvendige
 • Rækkevidde: 150 km pr. opladning
 • Hånd- og fodbremse

Hvis du kører i bil til dagligt, men er træt af de lange køer, som man ofte ser i de større, danske byer, så er dette det perfekte transportmiddel for dig. Køreturen fra A til B bliver så let som ingenting med den effektive motor, der sikrer maksimal performance på hele din cykeltur, og batteriet er virkelig let og har lang levetid, således at du kan nyde din elcykel i mange år fremover.

Kalkhoff Agattu 1.B kan prale af en rækkevidde på 150 kilometer afhængigt af, hvor meget du selv hjælper til, og dermed kan du pendle fra de fleste forstæder uden problemer.

Herudover er prisen et stort plus for denne model, da den ligger i den lave- til middelprisklasse for elcykler af denne kaliber. De 7 gear er ydermere med til at sikre, at du ikke skal servicere din cykel så ofte, som man ellers kan forvente.

Til sidst er det værd at nævne, at Kalkhoff Agattu 1.B er fremstillet i aluminium, hvilket er med til at gøre den lettere at træde rundt, ligesom de 26-28” hjul giver dig masser af power uden den store indsats.

Kalkhoff Agattu 1.B ligger bestemt lunt i svinget på cykelstierne og i test, og der er ingen tvivl om, at dette er en stilfuld og effektiv elcykel til prisen. Du får rigelig rækkevidde til alle de daglige gøremål, og alt i alt får du en elcykel af en flot kvalitet, hvis dette er din favorit. Den bliver rost i testresultaterne rundt omkring – og derfor får den naturligvis også ros her på vores liste.

Prisvenlig

85

Brugeranmeldelser

95

Batteri

95

Display

100

Ydeevne

95

Fordele og ulemper ved Kalkhoff Agattu 1.B Dame

Fordele

 • Batterirækkevidde på 150 km
 • Let batteri
 • Letvægtsstel

Ulemper

 • Høj pris
UDVALGT AF BEDSTE10

140 Urban Glide - lille og let foldbar elcykel

Har du brug for et transportmiddel, der nemt kan transportere dig omkring? Så er Urbanglide 140 en fantastisk mulighed. Den billige elcykel har et innovativt design, der ikke fylder meget i landskabet. Samtidig har den en størrelse, der gør, at den nemt kan stå i et lille skur, men som stadig er behagelig og komfortabel at sidde på.

140 Urban Glide
UDVALGT AF BEDSTE10
Forhandler
Pris
Annonce
Innoliving.dk
3.995 kr.
 • Med app
 • Foldbar
 • Vægt: 15 kg

Mere om 140 Urban Glide

SPECIFIKATIONER

 • Opladningstid: 5 timer
 • Tophastighed 25 km/t
 • Maks belastning 120 kg
 • Stel Aluminium
 • Motorkraft 350 Watt
 • Vægt i kg 15,0
 • Hjulstørrelse 14″

Urbanglide 140 er en elcykel og kræver naturligvis en opladning fra tid til anden. Urbanglide har udviklet en app, hvor du nemt kan følge med i din cykels batteristatus, så du ikke pludselig står flere kilometer hjemmefra uden strøm på den foldbare elcykel.

Fra appen kan du også kontrollere dit lys på cyklen, så du kan køre lovligt i mørke. Elcyklen er et godt og miljørigtigt alternativ til både knallerten og bilen, og det er mere fleksibelt med en cykel end med offentlige transportmidler. Selvom der er hjælp at hente fra motoren giver det også frisk luft og motion at tage cyklen, så det er absolut en positiv oplevelse.

Cyklen er designet, så den kan klappes sammen. Det betyder, at du kan have den med i bagagerummet, i campingvognen eller sågar på en båd. På den måde er du altid sikret at have en cykel, hvor end du tager til. Det giver rigtig god mening, når man tager på campingferie og typisk har et lille stykke til seværdigheder og købmand – så er det muligt at tage en tur på cyklen og få den friske luft i håret med i købet.

Prisvenlig

100

Brugeranmeldelser

95

Batteri

80

Display

95

Ydeevne

95

Fordele og ulemper ved 140 Urban Glide

Fordele

 • Foldbar elcykel
 • Veludviklet app
 • Let i vægt

Ulemper

 • Maxbelastning 120 kg

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om 140 Urban Glide
BEDSTE BY-ELCYKEL

Specialized Turbo Vado 4.0 - trendy herre el cykel

 • Anbefalet af det britiske magasin TechRadar
 • Testvinder hos PriceRunner – opdateret 27. juli 2020
 • Bedst til bykørsel

Er du på udkig efter en hurtig og komfortabel elcykel i en trendy herre-model? Så er Specialized Turbo Vado 4.0 et godt bud til dig. Cyklen er skabt med fokus på kvalitet i konstruktion og materialer.

Den populære Turbo Vado 4.0 bliver fremstillet i flere farver, der passer til den moderne bruger. Modellen er udstyret med det nye Specialized TCD-w display, så du kan have alle de relevante cykeldata, og mere til, placeret på styret. Displayet viser blandt andet hastighed, kadence, batteriniveau, puls og afstand.

Specialized Turbo Vado 4.0
BEDSTE BY-ELCYKEL
 • Display på styret
 • Skivebremser
 • Støjsvag

Mere om Specialized Turbo Vado 4.0

SPECIFIKATIONER

 • Køn: Herre
 • Årgang: 2020
 • Rækkevidde: 133 km
 • Max hastighed: 25 km/t
 • Antal gear: 10
 • Farver: Metallic Crimson, Black, Rocket Red

I en travl hverdag er Turbo Vado 4.0 god at have. Som navnet siger, leverer cyklen høj fart, så du kan komme hurtigt og godt fra A til B. Modellen er bedst til bykørsel og kan køre med en maksimal hastighed på 25 km/t.

Skivebremsen sørger for god sikkerhed, også hvis du hurtigt skal bremse op. Skivebremser kræver færre kræfter fra dig end normalt. Det kan være en fordel i en trafikeret og mennesketæt by. Generelt har cyklen et gennemført, sikkert design. Andre sikkerhedsfunktioner er Simple Bell ringeklokken, skærme, for- og baglygte og hastighedsbegrænsningen på max 25 km/t.

Med Turbo Vado 4.0 skal du ikke bekymre dig om en støjende cykel. Modellen har et behageligt design med en stille og blød centermotor uden vibrationer. En centermotor er generelt kendt for at få elcyklen til at føles mere som en almindelig cykel, hvor du stadig har god gavn af hjælpefunktionen. Jo flere kræfter du bruger under cykelturen, jo højere fart vil du opnå.

Elcyklen er udstyret med 10 udvendige Shimano-gear, der også gør cykelturen mere behagelig. De mange gear forbedrer komforten, når du skifter fart på cykelturen. De gør det også lettere at opretholde en konstant kadence i med- og modvind.

Du kan nemt lade batteriet op, da det er udtageligt fra stellet, hvor det diskret er integreret.  Rækkevidden på 133 km er længere end normalt, så du skal ikke oplade batteriet for ofte.

Med Turbo Vado 4.0 får du ekstraordinær komfort i en elcykel under bykørsel. Cyklen er udnævnt som bedst i test hos PriceRunner, som giver den 4 ud af 5 stjerner. Dommen lyder: ”Høj komfort og eksklusive komponenter i veldesignet konstruktion”.

Blandt mange plusser fremhæver PriceRunner, at Turbo Vado 4.0 er støjsvag og stabil, at opladningen går hurtigt, og at displayet har mange funktioner.

Prisvenlig

80

Brugeranmeldelser

95

Batteri

100

Display

95

Ydeevne

95

Fordele og ulemper ved Specialized Turbo Vado 4.0

Fordele

 • Støjsvag
 • Komponenter af høj kvalitet
 • God affjedring
 • Hurtig opladning

Ulemper

 • Ikke den bedste til terrænkørsel

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Specialized Turbo Vado 4.0
RÆKKEVIDDE PÅ OP TIL 50 KM

Moveit White - lækker foldbar elcykel

Denne billige elcykel er én af de lidt ekstra fede. Ikke nok med at den har et utal af fede fordele og funktioner, så er den også designmæssigt som sendt fra oven. Det er en lille let sag på 21 kg, og derudover er dimensionerne ganske fornuftige, hvis du skal parkere i byen eller på meget lille plads.

Det kraftige 10.4a batteri sikrer, at du kan køre op til 60 km på en enkelt opladning, og du kan komme helt op på en fart på 25 km/timen. Der er god affjedring integreret i cyklen, ligesom der er skivebremser både foran og bagtil, så du får en behagelig cykletur.

Moveit White
RÆKKEVIDDE PÅ OP TIL 50 KM
Forhandler
Pris
Annonce
Innoliving.dk
5.995 kr.
 • Flot design
 • Vægt: 21 kg
 • 60 km pr. opladning

Mere om Moveit White

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner (udfoldet): 122 cm x 49 cm x 108 cm
 • Max belastning: 150 kg
 • Sammenklappelig
 • Rækkevidde: 50 km
 • Opladningstid: 6-7 timer
 • Vandafvisende IP54
 • Max hastighed: 25 km/t

Der er desuden vandafvisende IP54 på cyklen, så du ikke skal tænke på skader grundet det danske regnfyldte vejr. Med en opladningstid på 6-7 timer kan du med fordel lade cyklen oplade hen over natten, så den er klar til brug om morgenen.

El-cyklen har en perlerække af forskellige fede funktioner, men den absolut smarteste er, at den kan foldes sammen. Det er dermed nemt og enkelt at have den med på farten, ligesom du endda kan tage den med ind i hjemmet eller på kontoret, hvis du ikke bryder dig om, at den står ude på gaden.

Ligeledes kan du hurtigt hoppe på bussen, hvis du skulle blive fanget af dårligt vejr, eller hvis du får ekstra travlt. Cyklen vejer kun 21 kg og fylder i sammenfoldet tilstand kun 71 x 34 x 64 cm. Den er dermed også ganske nem at tage under armen på farten.

Prisvenlig

95

Brugeranmeldelser

90

Batteri

90

Display

95

Ydeevne

95

Fordele og ulemper ved Moveit White

Fordele

 • Op til 25 km/t
 • Effektive skivebremser
 • Mange praktiske funktioner
 • Foldbar elcykel

Ulemper

 • Maxbelastning 150 kg
KOMPAKT MODEL

Moveit Black Elcykel - let og moderne model

Der findes efterhånden utroligt mange elcykler på markedet, og mange af dem er lidt tunge og klodsede i udtrykket. Men denne el-cykel fra Moveit er i den grad ikke hverken tung eller klodset. Her får du en let sag i et moderne design, som er både lille og elegant – og dermed også perfekt til parkering på selv de mindste pladser.

Designet er desuden særdeles innovativt, og kommer med en lang række lækre funktioner, som gør din hverdag og transportoplevelse så meget sjovere.

Moveit Black Elcykel
KOMPAKT MODEL
Forhandler
Pris
Annonce
Innoliving.dk
5.995 kr.
 • Skivebremser
 • Vægt: 21 kg
 • Foldbar

Mere om Moveit Black Elcykel

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner (udfoldet): 122 cm x 49 cm x 108 cm
 • Max belastning: 150 kg
 • Rækkevidde: 50 km
 • Opladningstid: 6-7 timer
 • Vandafvisende IP54
 • Max hastighed: 25 km/t
 • Vægt: 21 kg

El-cyklen har et meget kraftigt batteri på hele 10aH, som sikrer, at du kan køre op til 50 km på en enkelt opladning. Selv hvis du skulle løbe tør for strøm, kan du naturligvis sagtens cykle på ganske almindelig vis.

Du kan køre med en hastighed på op til 25 km i timen, og der er integreret affjedring i cyklen, så den er super behagelig at køre på.

Der er skivebremser både for og bag, så din opbremsning bliver både behagelig og ergonomisk korrekt, og så er der vandafvisende IP54, så cyklen ikke tager skade af det danske, ustadige vejr.

Cyklen vejer kun 21 kg og sammenlignet med mange andre el-cykler er det således en lille, let sag.

Den kan holde til en personvægt på op til 150 kg og har en opladningstid på 6-7 timer. Derudover er det en foldbar elcykel, og du kan derfor nemt have den med ud at rejse.

På samme måde kan du også hurtigt hoppe på toget eller bussen med cyklen under favnen, hvis du for eksempel skulle blive fanget i en regnbyge.

Fordele og ulemper ved Moveit Black Elcykel

Fordele

 • Fungerer godt i vådt vejr og på glatte overflader
 • God støddæmpning
 • Kan startes med enten pedalerne eller håndtaget

Ulemper

 • Cyklen er vandskyende, men den er ikke fuldstændig vandtæt

KILDEMOES ELCYKLER – FÅ EKSPERTVIDEN HOS CYKELEXPERTEN!

Du kan finde et stort udvalg af de populære Kildemoes cykler hos CYKELEXPERTEN.DK, de er ét af landets førende, samt rådgiver gerne.
Der er ingen tvivl om, at en elcykel er en investering i sig selv, og pris og kvalitet må unægtelig siges at hænge sammen. Ung eller gammel, tyk eller tynd – der kan altid være et behov for en elcykel; uanset om det er et kendt eller ukendt behov. Der er mange udnyttelsesmuligheder med en elcykel: Om du er gammel og har gigtplagede knæ eller har behov for at trække et par børn rundt i en cykeltrailer – en elcykel er helt sikkert den bedste løsning i mange tilfælde!
Kildemoes producerer nogle af Danmarks bedste elcykler, og netop disse cykler har fået en særlig plads i butikken hos Cykelexperten.dk! Vi har alle de forskellige EGOING-modeller på udstilling, og vi står klar med råd og vejledning til, hvilken model der passer til dine behov. Skal du f.eks. helst have en frontmotor eller centermotor? Og hvilken størrelse batteri passer til dine kørselsvaner? Spørgsmålene er mange, og vi kan svare på dem alle i vores butik!

HVILKE MULIGHEDER GIVER EN ELCYKEL EGENTLIG?

Det giver jo naturligvis sig selv, at en elcykel er en cykel, der er blevet udstyret med en elmotor, som kan være med til at hjælpe dig med at træde i pedalerne, når du har brug for lige det ekstra, der kan få dig over den højeste bakke på vej til arbejde. Men hvilke døre åbner en elcykel egentlig for dig? Det skal vi fortælle dig!

Først og fremmest bruges en elcykel primært som transportmiddel til kortere ture i hverdagen, der f.eks. kan være turen til og fra arbejde eller daginstitutioner forskellige steder i byen. Dette skyldes den realtivt begrænsede batterilevetid, der ikke muliggør deciderede langture uden en opladning undervejs. Med det sagt, så er der også mange, der er begyndt at bruge deres elcykel som en form for bil nr. 2, da den trods alt kan tage dig meget længere og hurtigere omkring, end en almindelig cykel vil gøre dig i stand til. Du kan også bruge din elcykel indenfor, og sætte den foran tv’et eller i udestuen med en speed pedelec.

Elcyklen kan være et godt og motiverende redskab til at få dig ud på cyklen og afsted på arbejde – selvom vejen måske er meget kuperet eller har stykker med meget modvind! Den er perfekt til at hjælpe dig op af de mest krævende bakker, der normalt tager pusten fra de fleste, og den passer rigtig godt til dig, der gerne vil kunne komme til og fra arbejde uden at blive alt for svedig! Alt det, som normalt afholder dig fra at cykle, er intet problem med en elcykel – naturligvis undtaget vejret, der altid er meget lunefuldt i vores herlige, lille land.

Det giver lidt sig selv, at en elcykel er noget tungere end en normal cykel, da den har et stort batteri og en motor, der selvfølgelig bidrager med en del vægt. Dette betyder dog stort set ingenting, da cyklen jo hjælper dig fremad, hvilket gør, at du ikke mærker den ekstra vægt! Selvom elcyklerne er tungere, så er det dog værd at bemærke, at de faktisk er blevet lettere og lettere med årene, ligesom batteriet er blevet bedre og bedre. Batteriet holder meget længere, end det gjorde før i tiden – og udviklingen fører kun bedre og bedre batterier med sig!

HOLD DIG FRA DE BILLIGE ELCYKLER!

I forbindelse med vores grundige elcykel oversigt fik vi også muligheden for at berette om en række af de billigere elcykler, som har fundet vej til det danske marked – og vores anbefaling er at man bør holde sig fra de billige! Naturligvis er der aldrig nogen garanti for, at et dyrere produkt er bedre end et billigere produkt, men ud fra vores erfaring hænger pris og kvalitet i den grad sammen for elcykler. F.eks. har mange af de billigere cykler et relativt ringe batteri, som ikke holder så længe, hvilket gør rækkevidden meget skuffende!

I Danmark har du altid 2 års reklamationsret på et produkt, men du skal dog ikke forvente, at batteriets levetid følger denne 2-årige tidsramme! Normalt ser vi, at batterierne på de billigere elcykler oftest kun holder i omkring ét år, hvilket naturligvis er meget skuffende, når man anskaffer sig en relativt dyr cykel. Dette faktum bakkes også op af Politiken.dk. Derfor kan du ikke forvente guld og grønne skove, når du køber en billigere elcykel! Det skal dog nævnes, at mange forhandlere har mellem 2 og 3 års garanti på batteriet, som de selvfølgelig skal skifte, hvis det skulle blive dårligt i mellemtiden.

Der er dog ingen tvivl om, at et dårligt batteri på en billig elcykel er en rigtig dårlig ide, da et nyt batteri nemt kan løbe op i 3000 – 4000 kr. Det slår nemt bunden ud af enhver god økonomi, hvorfor det ikke kan anbefales at købe en elcykel for billigt! Generelt behøver du ikke bruge 15.000 – 20.000 kr. på en elcykel af god kvalitet, men vi anbefaler at købe en elcykel i prisklassen 10.000 – 13.000 kr., da du får utrolig meget kvalitet for pengene i denne prisklasse!

HVILKE ULEMPER ER DER VED EN ELCYKEL?

Langt de fleste ting har både fordele og ulemper, og dette gælder naturligvis også for elcykler. Generelt må elcyklen dog siges at være et fantastisk valg til pensionister, fritidscyklister osv., da det mageløse batteri virkelig kan få dig langt ud på landet! Der er dog også nogle ulemper, som vi ikke er bange for at nævne her – de må siges at være i bagatel kategorien.

 

For det første har du et batteri, der selvfølgelig skal have noget strøm indimellem. Dette kan, alt afhængig af modellen, tage mellem 5 og 6 timer, hvor du således ikke får den motorhjælp, som du egentlig køber cyklen for. Dette er dog til at leve med, da du kan sætte batteriet til opladning om natten, hvorefter det er klar til en ny cykeltur fra morgenstunden af.

Den anden store ulempe ved elcyklen er, at den er relativt tung. Typisk ligger den gennemsnitlige vægt på mellem 20 og 25 kilo, hvilket kan gøre det særdeles tungt at cykle en tur, hvis du ikke lige har husket at lade batteriet op om natten. Det begrænser selvfølgelig din frihed en smule, men igen kan dette afhjælpes ved, at du husker at lade batteriet op om natten. Vægten kan dog mærkes, hvis du transporterer din cykel op i din lejlighed hver dag, og lige netop i denne situation kan elcyklen være lidt af en hæmsko.

LOVGIVNINGEN FOR ELCYKLER I DANMARK

Selvom Danmark er et land for cyklister, så er der dog nogle særlige regler, der gælder for elcykler. Dette er sat i verden for at gøre cykelstierne mere sikre, ligesom det skal beskytte dig, når du kører afsted på din nye elcykel. Generelt ser reglerne således ud:

 • På de danske veje må elcyklernes motor max have en effekt på 250 W
 • Motoren må kun give effekt ved hastigheder på maksimalt 25 km/t
 • Motoren må kun virke, hvis der samtidig blive trådt i pedalerne

Hvilken elcykel skal jeg vælge?

Når du skal købe en ny el-cykel, skal du overveje:

 • Motoren: Motorens konstruktion og placering har en indvirkning på, hvilken type kørsel, som elcyklen er beregnet til. El cykler har enten en centermotor eller forhjulsmotor. Centermotoren giver en god balance og er kraftigere end en forhjulsmotor, så den er velegnet til, hvis du ofte skal ud på længere køreture. Forhjulsmotoren accelererer bedre og er god til kortere distancer.
 • Stellet: Mange elcykler har lav indstigning, som gør det nemt at komme af og på, hvis du for eksempel skal køre meget inde i byen. Vil du derimod have god fremdrift, kan en foroverbøjet siddeposition være den rette for dig.
 • Pris: En el-cykel er dyrere at købe end en almindelig cykel, men til gengæld kan du få stor glæde af din investering i mange år. Når du skal på udkig efter din nye cykel, skal du vurdere på dit behov i forhold til, hvad cyklen skal have af funktioner, gear, bremser. I mange tilfælde spiller prisen også ind i forhold til holdbarhed og slid, så det kan være en god investering med en lidt dyrere el-cykel, hvis du skal bruge den meget.

Læs også om de bedste sommerdæk her.

BESKRIVELSE AF KILDER OG TESTS

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Kundeanmeldelser

MBR

MBR skriver anmeldelser, “how to” guides og andre artikler om mountainbikes. CONTESSA STRIKE ERIDE 910 er blevet anmeldt af MBR.
Anmeldelsen er udført den: 7. juli 2021
Du kan se anmeldelsen her

Radfahren

Radfahren er en tysk side, der både forhandler cykler, men som også anmelder dem og skriver om dem. De giver Contessa Strike Eride 910 en god anmeldelse, der baserer sig på tests.
Anmeldelsen er opdateret den: 11. maj 2021
Du kan se anmeldelsen her

Techradar

Det britisk magasin formidler, tester og anmelder gadgets. Magasinet har mange afdelinger med erfarne skribenter verden over, blandt andet i London, Sydney og New York. Magasinet giver en god anmeldelse af Specialized Turbo Vado 4.0 med dommen: ”Lang rækkevidde og kraftig motor”. Anmelderne opvejer for og imod og kommer omkring cyklens pris, tilgængelighed, design og ydeevne. Baseret på de aspekter får modellen en samlet høj bedømmelse på 4,5 ud af 5
stjerner.
Anmeldelsen er udført den: 17. december 2019
Læs hele anmeldelsen her

PriceRunner

Mange forbrugere tyr til Pricerunner.dk for at få overblik over produkter og priser. Sammenligningstjenesten opdaterer og udvider løbende databasen med nye tests og produkter. Specialized Turbo Vado 4.0 er udnævnt som testvinder af Pricerunner.dk med 4 ud af 5 stjerner. Her kommer tjenesten rundt om blandt andet cyklens konstruktion, motor, gearsystem og bremser. Pricerunner.dk opvejer fordele og ulemper, hvor listen af fordele er klart længst. Dommen lyder: ”Høj komfort og eksklusive komponenter i en veldesignet konstruktion”.

Testen er opdateret den: 27. februar 2021
Læs hele testen her

Bicycling

Bicycling er et af verdens førende cykelmagasiner, der dækker alle hjørner af cykelverdenen. Her kan forbrugere finde anmeldelser, gode råd og information om markedets nyeste cykler og udstyr. Ved det amerikanske cykelmagasin er Gazelle Ultimate T10 HMB topscorer. Anmelderen giver en personlig gennemgang af cyklen ved blandt andet at komme omkring design, materialer, funktioner og ydeevne. Magasinet skriver mange positive ord om cyklen og konkluderer: ”Det er en robust, velkonstrueret og pålidelig cykel, der føles solid på vejen”.

Anmeldelsen er udført den: 8. juli 2020
Læs hele anmeldelsen her

M3

Det anerkendte svenske magasin bestræber sig på at være først med den nyeste teknologi og de sjoveste gadgets. På sitet kan læserne finde relevante guides, tests og nyheder.  Magasinet har testet Batavus Torino E-Go, som her er topscorer med 4 ud af 5 stjerner. Her opvejes plusser og minusser, og testen kommer blandt andet omkring motor, komfort, pris og gear. ” Torino E-Go er en komfortabel cykel, der giver meget for pengene”, lyder dommen.

Testen er udført den: 8. juni 2020
Læs hele testen her

Det svenske magasin udnævner Batavus Razer E-Go som testvinder baseret på parametre som fleksibilitet, strøm og gearkasse. Cyklen får 4 ud af 5 stjerner og en positiv dom med ord som: ”Razer E-Go imponerer os med sin kraftfulde og velfungerende motor”.

Testen er udført den: 8. juni 2020
Læs hele testen her

FAQ

Hvilke elcykler er de bedste?
Det er primært dit anvendelsesmål med en elektrisk cykel, der afgør, hvilken model du skal vælge af det populære transportmiddel. Vores anbefaling er Urbanglide M1 elcykel, da den har alt hvad du skal bruge.
Hvordan vælger jeg den bedste elcykel?
Du skal starte med at vælge elektrisk cykel, som i design og model matcher dine behov for komfort og bevægelsesfrihed. Der findes elcykler, som både er beregnet til motion, off-road og almindelig transport. Sørg for at holde øje med batterikapacitet, så du får et transportmiddel, der komplimenterer dit anvendelsesformål.
Er elektriske cykler pengene værd?
En elcykel kan være alle pengene værd, når du ønsker et funktionelt og moderne transportmiddel, der skal bruges i fritiden, til praktiske ærinder samt til og fra job. Der er kommet mange udgaver og designs på markedet, så du kan finde en elcykel, der dækker dine behov og krav.
Hvor hurtigt kan en elcykel køre?
Det er batteriets ydeevne og din aktivitet, der afgør, hvor hurtigt en elektrisk cykel kan køre. Cyklerne kan i gennemsnit køre op til cirka 30 km/t. I Danmark er der en hastighedsgrænse på 20 km/t, når du kører på elektriske transportmidler i den offentlige trafik.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

UrbanGlide M4 Elcykel

Gazelle Cityzen S10 Dame elcykel

Gazelle T10 HMB

Contessa Strike Eride 910

Batavus Razer E-GO

Witt E-Bike Model E650 MED 7 Gear

UrbanGlide C7

Gazelle Orange C8 HMS Dame DI2 2019

Dame: Mustang Shopper Elcykel

Kayza Tanana Dry 2

Herre: Mustang Cassic Elcykel

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme