Skrevet d. 28. januar 2019 af Lars Jespersen
Reklame

Cykelcomputer test 2019 – Se de bedste modeller her

GPS-teknologi er virkelig fremtiden, når det kommer til alle de accessories, der handler om at bevæge sig rundt. Vi har set den store udvikling med løbeure, og nu er det i høj grad også tilfældet med cykelcomputere, der i højere grad får GPS-signalerne til at hjælpe med indsamling af data. Den store fordel ved en cykelcomputer med GPS er, at du efter din cykeltur kan sammenligne din præstation med andres og se, nøjagtigt hvor hurtigt du har kørt hvornår. Herudover kan de moderne cykelcomputere vise vej på ruten, hvis du pludselig ikke kan finde hjem igen.

Den nyeste generation af cykelcomputere er utrolige. De er fyldt med fantastiske features, hvilket bl.a. inkluderer: Puls, gennemsnitsfart, antal watt du træder, højdemeter og mange andre brugbare informationer. De er blevet utrolig avancerede, og derfor er det vigtigere end nogensinde, at du ser dig godt for, når du skal købe en cykelcomputer. Det er nemlig ikke alle de moderne cykelcomputere, der håndterer funktionerne lige godt. Derfor har vi lavet denne omfattende cykelcomputer test 2019, som forhåbentlig kan hjælpe dig i retningen af den perfekte cykelcomputer til dine behov!

Her er de 11 bedste cykelcomputere 2019 – Købers guide

Cykelcomputer modelGPSTestvinder Set hos
1) Sigma Sport BC CykelcomputerNejNejComputersalg DKLÆS MERE

2) Cateye Stealth 50

JaNej(AFP: Error loading reseller from price table)LÆS MERE

3) Cateye Velo 9 CC-VL820

JaNejEcykelhjelm.dkLÆS MERE

4) VDO M6

JaNejCoop.dk

5) Garmin Edge 25

JaNej(AFP: Error loading reseller from price table)LÆS MERE

6) Garmin Edge 1030

JaJaComputersalg DK

7) Garmin Edge 520

JaNejProshop.dk
8) CatEye Quick CC-RS100WJaNejCykelexperten

9) Wahoo ELEMNT Mini

JaNejCykelexperten

10) Garmin Edge 520 Plus

JaNej(AFP: Error loading reseller from price table)

11) Garmin Edge 820

JaNejComputersalg DK

En af de mest avancerede cykelcomputere i vores cykelcomputer test 2019 kan ikke kun fortælle dig din hastighed og din distance – nej, den viser dig også, hvor du skal køre hen, og hvilken energi du ligger i pedalerne. Dermed kan du hele tiden følge med i din træning – og hanke op i dig selv, hvis det ikke går hurtigt nok. Herunder følger en top 11 liste over de bedste cykelcomputere i vores omfattende cykelcomputer test 2019!


1. Sigma Sport BC Cykelcomputer

  • Gode anmeldelser

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
377,00 377,00 Til butik →
586,00 586,00 Til butik →

Som mange af de normale vindere i tests, så har Sigma Sport BC ikke en GPS. Dog er det stadig en virkelig fornuftigt cykelcomputer til prisen. Modellen Sport BC fra Sigma er nemlig en del billigere end de bedste fra Garmin til omkring 600-700 kroner. Sigma Sport BC er en fremragende cykelcomputer med en håndfuld nyttefulde funktioner. I alt kan den bringe 24 forskellige funktioner, som der bliver kommet nærmere ind på senere.

Med denne fine cykelcomputer, kommer den med et rimeligt simpelt display, som kan indstilles lige efter dine ønsker. Til at tracke din præcise hastighed og distance, medfølger der magneter til at sætte på både på forhjulet og baghjulet. For at få det bedste resultat skal de monteres på både bag- og forhjul. Sport BC fra Sigma er udover dette også vandtæt, så du kan hoppe på cyklen i alt slags vejr.

Sigma Sport BC – Prisvenlig cykelcomputer med nyttige funktioner

Med Sigma Sport BC får du en fin cykelcomputer, med hele 24 funktioner. Inde på forhandlerens hjemmeside kan du læse om alle funktionerne. Herunder vil vi dog komme ind på nogle af de mest vigtige funktioner ved Sigma Sport BC:

  • Hvor lang tid du har kørt
  • Hvad din nuværende hastighed er og den gennemsnitlige hastighed
  • Sammenligner den nuværende hastighed og gennemsnitstiden
  • Trip distance
  • Hvad den nuværende stigning er i procent
  • Antal kalorier der forbrændes
  • Højdeforskel

Hvis du ønsker at købe Sigma Sport BC eller blot læse lidt mere om denne cykelcomputer, så kan du gøre det inde på forhandlerens hjemmeside.

Specifikationer

GPS: Nej
Livetrack: Ja


2. Cateye Stealth 50 Cykelcomputer Med GPS

Vores anden cykelcomputer på listen i vores cykelcomputer test 2019 er den smarte computer fra Cateye! Denne GPS-cykelcomputer har de basale funktioner til dig, der gerne vil have en simpel, men alligevel omfattende serie af data, så du kan følge din træning fra dag til dag!

Cateye Stealth 50 cykelcomputer

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Cateye Stealth 50 adskiller sig fra den tidligere cykelcomputer ved at være udstyret med GPS. Dette betyder, at du får perfekt oversigt over dine cykelture, så du kan bruge forskellige træningsprogrammer til at analysere dine ture. Herudover er Stealth 50 naturligvis i stand til at måle hastighed, tid og distance, mens du er afsted. En billig GPS cykelcomputer, der giver dig et meget bedre overblik over din træning!

Udover de basale funktioner så kan Cateye Stealth 50 også tilsluttes forskellige sensorer til at måle puls og kadence, da den er ANT+ forberedt. Dette går godt i spænd med den fantastiske batterilevetid på hele 10 timer! Du får en holder til montering med i pakken, ligesom der medfølger et USB kabel og en vejledning, så du med det samme er godt i gang!

Brugeroplevelsen med Cateye Stealth 50 er helt simpel og intuitiv! Det er utrolig simpelt at opsætte og håndtere cykelcomputeren, og displayet lyser op, så du kan følge med på turen i mørket. Herudover er det værd at tage med, at denne cykelcomputer fra Cateye er vandtæt, hvilket er et kæmpe plus for en cykelcomputer, der er udsat for vind og vejr på styret!

Til sidst vil vi gerne fremhæve det utrolig lette og solide design, der måske ikke er verdens kønneste, men virkelig holder i lang tid og gør, at cykelcomputeren aldrig sidder i vejen på styret!

Alt i alt den perfekte opgradering til dig, der cykler meget og gerne vil have et bedre overblik over, hvor du kan forbedre dig. En simpel og intuitiv oplevelse uden de overdrevne funktioner, hvilket placerer Cateye Stealth 50 højt på listen over vores cykelcomputer test 2019!


3. Cateye Velo 9 CC-VL820 Cykelcomputer Med Ledning

Endnu en fantastisk cykelcomputer fra Cateye er at finde på tredjepladsen i vores store cykelcomputer test 2019! Velo 9 CC-VL820 er den perfekte computer til dig, der lige er startet med at dyrke cykling som motionsform, og den giver dig al den data, du behøver!

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
199,00 228,00 Til butik →
199,00 248,00 Til butik →

Cateye Velo 9 CC-VL820 har et ret kompliceret navn, men selve cykelcomputeren er alt andet end kompliceret! Velo 9 er nemlig udstyret med alle de 9 mest basale funktioner, der bl.a. inkluderer hastighed, distance, tid, kalorieforbrug og gennemsnitshastighed. Herudover kan du se klokkeslættet, så du ikke kommer for sent hjem, og det er gjort helt enkelt at skifte mellem dataene på displayet – også mens du er på cyklen!

Få overblik over din data mens du cykler! 

Cateye Velo 9 er udstyret med et stort display, der gør det nemt at se dataene, mens du er på farten, og derudover udmærker cykelcomputeren sig ved at have et meget lavt strømforbrug – den går automatisk i batterisparende tilstand, når der ikke har været aktivitet i et stykke tid! Dermed skal du sjældent tænke på, om du nu havde husket at lade din computer op – et kæmpe plus i vores bog!

Cateye Velo 9 CC-VL820 er herudover 100% vandtæt, så den kan holde til det danske vejr, og den fortæller dig, hvis batteriniveauet er lavt. Herudover er den utrolig let at montere og tage med, hvis du skal holde en pause på din rute – alt følger med, der er ingen smalle sider!

Alt i alt må Cateye Velo 9 CC-VL820 siges at være den bedste begyndercomputer i vores cykelcomputer test 2019! Den er perfekt til de basale funktioner, og det hele fungerer gnidningsfrit og enkelt – en sikker tredjeplads på vores liste!


4. VDO M6 Trådløs Cykelcomputer

På en solid fjerdeplads kommer denne genialt simple trådløse cykelcomputer fra VDO. En præcis og enkel cykelcomputer, der bestemt fortjener en plads i vores cykelcomputer test 2019!

vdo-m6-cykelcomputer

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
699,00 699,00 Til butik →

VDO M6 cykelcomputer tilfører dig al den basale data, som du kunne ønske dig på din cykeltur. Du kan se din hastighed i real time, og du kan hele tiden følge med i, hvor lang tid du har været undervejs. Der er ingen større motivation end at slå sine tidligere hastighedsrekorder, og du får fuldt overblik over dette med VDO M6!

Alt i en model – stort udvalg af funktioner!

Du får alle de basale funktioner som f.eks. hastighedsmåling, temperaturen omkring dig og din samlede køretid, men du får også en avanceret højdemåling, der undervejs registrerer, hvor mange højdemeter du kører. Herudover kan du se den nuværende stigning og mange andre informationer, der er utrolig brugbare. Dette kan hjælpe dig til at optimere din træning gevaldigt, hvilket også vurderes særdeles højt i vores test!

Udover de brugbare funktioner i VDO M6, så får du et stort og let læseligt display, der fylder lidt, men giver dig et bedre overblik, og du får også både en advarsel, hvis batteriet er tæt på at være fladt. Herudover er der mulighed for at registrere data fra to forskellige cykler, så dig og kæresten kan dele den samme cykelcomputer!

Oplyst display – følg med selv i mørket.

Til sidst får du naturligvis et oplyst display, der let kan ses i mørket, og cykelcomputeren er vandtæt, så den kan holde til vind og vejr!

Alt i alt er VDO M6 en cykelcomputer, der henvender sig lidt mere til den erfarne rytter, der ønsker at udvide sin træningsdata med højdemeterne på turen til en overkommelig pris. En særdeles god cykelcomputer til prisen der da også fortjener at blive nævnt i vores cykelcomputer test 2019!


5. Garmin Edge 25 Cykelcomputer Med GPS

Hvis du leder efter en af de mest kompakte og samtidig mest avancerede GPS cykelcomputere på markedet, så er denne topmodel fra Garmin et solidt bud! Du får en masse gode funktioner på meget lidt plads – en praktisk og næsten usynlig ven på din cykeltur!

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Garmin Edge 25 giver dig en fantastisk stabil GPS-forbindelse med dens patenterede GLONASS forbindelse, der henter signal fra både amerikanske og russiske satellitter. Dette gør det muligt at vise nøjagtige målinger af hastighed, distance og tid samtidig med, at du cykler. Herudover giver bluetooth, LiveTrack funktionen mulighed for, at andre kan følge med i din rute hjemmefra samtidig med, at du cykler!

Edge 25 kan vise data, mens du cykler, men derudover kan Garmin Edge 25 forbindes til det smarte Garmin Connect, hvor du efterfølgende kan analysere kurver og statiskker over din cykeltur – den ultimative brugerflade for dig, der går meget op i at optimere din træning!

Garmin Edge 25 er spækket med muligheder for at tilslutte eksterne målere (som f.eks. puls og kadence) med ANT+ forbindelsen, der er standard for området. Dette giver dig stor fleksibilitet, som vejer højt med denne kompakte cykelcomputer! Udover dette er Garmin Edge 25 naturligvis særdeles vandafvisende, så den kan holde til en hurtig byge, der måtte ramme dig på din vej!

En letvægter der kan medbringes overalt! 

Alt du skal bruge til monteringen følger med i pakken, og det er utrolig simpelt at sætte Garmin Edge 25 fast på styret. Herudover får du den ultimative mobilitet, da cykelcomputeren kun vejer 25 gram og kan tages med overalt!

Dette er i den grad en cykelcomputer for dig, der tager din træning utrolig seriøst og har brug for præcise og omfattende træningsdata. Garmin Edge 25 er en fantastisk cykelcomputer, men også en dyrere model at anskaffe sig. Der er dog ingen tvivl om, at den ligger højt på listen i vores cykelcomputer test 2019!


6. Garmin Edge 1030 Cykelcomputer

Den ultimative cykelcomputer til dig, der vil tage din træning til de mest professionelle højder er denne topmodel fra Garmin, der sjældent er set mere avanceret! Du får alt fra en intuitiv 3” touchskærm til et væld af funktioner, og Garmin Edge 1030 er virkelig en cykelcomputer, der lever op til den høje pris, som den er sat til!

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
3.872,00 3.872,00 Til butik →
3.995,00 3.995,00 Til butik →

Det første, du møder ved Garmin Edge 1030 er den 3” store touchskærm, som bare er i en klasse for sig selv, når vi snakker cykelcomputere. Du får det bedste overblik over al din data på samme tid, og du har den ultimative brugeroplevelse samtidig. Herudover har Garmin implementeret den fantastiske ruteplanner-funktion, så computeren automatisk kan finde en rute på f.eks. 20 km, uden du selv skal planlægge den først!

Yderst godt GPS-system – ikke set mere nøjagtigt!

Med Garmin Edge 1030 får du den videreudviklede GPS-funktion, der er mere nøjagtig end nogensinde før. Der er fuldt Europa-kort integreret, så du kan cykle overalt i Europa uden at skulle anskaffe dig nye kort til din cykelcomputer. Herudover kan Garmin Edge 1030 huske hvilke satellitter, du har brugt indenfor de sidste 7 dage, hvilket giver dig hurtigt signal, så du ikke skal vente i evigheder på at cykle ud i det blå!

Udover de nye tilføjelse, så holder Garmin Edge 1030 fast i Garmin Connect – den fantastiske tjeneste til at analysere, sammenligne og forbedre din træning – tur for tur! Det er den mest omfattende, elegante og sociale løsning på markedet, og den virker perfekt sammen med Garmins nyeste model! Hvis du har brug for udfordringer, MENS du cykler, så kan du sammenligne tider mellem venner og bekendte med ”Garmin Segment Real-Time Challenges”. Du kan dermed se, om du ligger bagefter deres tider og derfor skal træde LIDT hårdere i pedalerne!

Forbindelsesmæssigt er Garmin Edge 1030 også helt i top! Du kan forbinde til alt fra din computer til din iPhone med enten Bluetooth eller WiFi, og dette kan gøres helt automatisk, når du kommer indenfor rækkevidde. Du kan få notifikationer fra telefonen, mens du kører, så du lige kan svare konen, hvis hun er blevet utålmodig – hvilket i den grad er en livredder!

Til sidst er det værd at nævne, at den flotte 3” touchskærm selvfølgelig er 100% vandtæt, så du ikke skal bekymre dig om pludselige byger, og i pakken medfølger der alt det udstyr, du skal bruge til en sikker montering.

Alt i alt er dette den ultimative cykelcomputer i vores store cykelcomputer test 2019! Du får de nyeste og mest innovative funktioner blandet med en skærm, der er i verdensklasse i forhold til cykelcomputere. Det er en dyr, men særdeles professionel løsning til den cykelrytter, der vil tage træningen til et helt nyt niveau!


7. Garmin Edge 520 Cykelcomputer

En anden fremragende GPS-cykelcomputer er Garmin Edge 520, der giver dig et fantastisk overblik over dine data – mens du er på farten og hjemme i din stue! Den har en imponerende batterilevetid og er i det hele taget en værdig kombattant i vores cykelcomputer test 2019!

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.856,00 1.836,00 Til butik →
2.046,75 2.046,75 Til butik →

Garmin Edge 520 kan alt det, som du forventer af en cykelcomputer: Den kan vise alle dine relevante data, som er utrolig nøjagtige ved brugen af stabile GPS-signaler! Du får et væld af gode metoder til analyse af henholdsvis tilbagelagt distance, hastighed og tid, og desuden har Garmin Edge 520 en funktion, som adskiller den fra de fleste andre cykelcomputere på markedet…

Garmin Edge 520 er udstyret med en trykhøjdemåler, således at du kan se intensiteten af din rute ud fra det antal højdemeter, som du har passeret. Du får dermed et helt nyt aspekt ind i din træningsdata, som er særdeles brugbart, når du skal finde den helt rigtige rute!

Du får de bedste muligheder for at have overblik over din data på farten med den 2,3” store skærm, som Garmin Edge 520 er udstyret med. Denne skærm er særdeles imponerende, når man samtidig hører, at batterilevetiden er på hele 15 (!) timer for denne Garmin-model! Du behøver med andre ord sjældent at bekymre dig om strøm – så er der mere tid til at nyde dine cykelture!

Betjeningen af Garmin Edge 520 er simpel og intuitiv med knapper på top, bund og i siderne. Menuerne er nemme at navigere, og der medfølger en vejledning, hvis du alligevel ikke skulle kunne finde det, som du leder efter. Herudover er Garmin Edge 520 vandafvisende til det drilske, danske vejr, og du kan tilslutte ekstraudstyr i form af ANT+ sensorer, som f.eks. kunne være en pulsmåler eller et kamera!

Alt i alt er dette en solid tilføjelse til enhver ambitiøs rytter, der har brug for mere end bare det basale til at analysere deres træning med. Et stabilt og godt produkt, der bestemt hører hjemme på denne liste i vores cykelcomputer test 2019!


8. CatEye Quick CC-RS100W

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
449,00 498,00 Til butik →

Med den populære Quick CC-RS100W fra CatEye, får du en fremragende cykelcomputer, som er trådløs. I forhold til designet er modellen yderst stilfuld. Med det smarte out-front beslag, som er integreret, får du en cykelcomputer med et meget kompakt produceret design. Den er så kompakt, at hele cykelcomputeren, med beslag, er på samme størrelse som et Garmin out-front beslag. Modellens dimensioner er 93,5 x 54 x 36 mm, og vejer blot 24 g.

På denne smarte cykelcomputer, er der et ret letlæseligt negativ display, som bruger ekstremt lidt strøm. Batteriet som medfølger, kan holde cirka et helt år, ved en gennemsnitligt brug af en time om dagen. På selve beslaget finder du en knap, hvor man let kan bladre gennem computerens mange funktioner.

Modellen her både tænder og slukker automatisk alt efter, om cyklen benyttes eller ej. For at holde strøm under hele cykelturen, så er der et indbygget strømbesparelses system, som selv slår til såfremt det bliver nødvendigt. Derudover er regnvejr ingen undskyldning da modellen her er vandtæt.

Nogle af CatEye Quick CC-RS100W’s funktioner er måling af hastighed både nuværende, den gennemsnitlige og den maksimale. En trip måler, som måler hvor stor en afstand der er blevet tilbagelagt. Køretid, et ur og en batteri indikator.


9. Wahoo ELEMNT Mini Cykelcomputer

wahoo-element-mini-cykelcomputer

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
699,00 699,00 Til butik →
699,00 699,00 Til butik →
779,00 808,00 Til butik →

Wahoo er lige i hælende på Garmin. Det kommer også klart til udtryk med deres kompakte ELEMNT Mini cykelcomputer. Denne cykelcomputer er ideel for dig, der ikke kræver en bred vifte af avanceret data, men blot ønsker at vide hvor langt og hurtigt du har cyklet på en given rute. Af denne årsag er ELEMNT Mini ligeledes super nem at navigere da funktionerne er få, men konkrete og basale.

Modellen er vandtæt og du skal derfor ikke være bange for, at f.eks. det danske eftersårs- og vintervejr kommer til at gøre skade på din cykelcomputer. Hertil har cykelcomputeren en batterilevetid på 1 år, hvilket svarer til omtrent 300 timers aktivt brug.

Wahoo ELEMNT Minis dimensioner er 41 x 52,4 x 17 mm og har en vægt på blot 31 gram. Det betyder at cykelcomputeren tilføjer minimal vægt til din cykel, og tager samtidig stort set ingen plads på din cykel.

Wahoo ELEMNT Mini har en skærmstørrelse på 45,7 mm, hvor du nemt kan tilpasse skærmens oplysninger efter dine behov og ønsker. Dette kunne eksempelvis være km/t, distance og højdemeter.

Derudover er cykelcomputeren kompatibel med langt de fleste fitness apps, som kan holde styr på dine resulter. Såfremt du forbinder cykelcomputeren med din smartphone, vil cykelcomputeren vise dig notifikationer mens du cykler. Notifikationerne indebærer tekstbeskeder og opkald.


10. Sigma ROX 7.0 Cykelcomputer

sigma-rox-cykelcomputer

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Sigma ROX serien har eksisteret i en længere årrække. Sigma er generelt kendt for, at lave cykelcomputere på mere traditionelvis end eksempelvis Garmin. Af denne årsag er Sigma ROX 7.0 er ideel for dig, som har brug for en cykelcomputer, der måler de mest banale ting.

Med sin kompakte skærm på 27 x 37 mm kan Sigma ROX 7.0 måle din hastighed i form af mindste, højeste og gennemsnitlige hastighed. Hertil måler den dine forbrændte kalorier og din distance.

En række tests fremhæver, at hvis du ikke har brug for yderligere funktioner end ovenstående er denne cykelcomputer blandt de bedste på markedet.

Cykelcomputerens batteri er genopladeligt og der medfølger et USB-kabel til opladning. Når batteriet er fuldt opladt, har cykelcomputeren en levetid på 13 timer, hvorfor der er rig mulighed for, at have en god og lang dag på cyklen.

Endvidere er Sigma ROX 7.0 vandtæt, hvorfor den kan klare alle slags vejrforhold det danske vejr kan byde på. Sigmas høje kvalitet gør også, at denne cykelcomputer ikke kræver nogen særlig vedligeholdelse.

Endeligt vejer Sigma ROX 7.0 blot 61 g, hvilket gør at den stort set ikke tilføjer yderligere vægt til din cykel. Hertil er cykelcomputeren nem at montere, og ved køb af Sigma ROX 7.0 medfølger der et beslag til monteringen af cykelcomputeren.


11. Garmin Edge 820 Cykelcomputer

Den sidste cykelcomputer i vores store cykelcomputer test 2019 er Garmin Edge 820 – en fantastisk cykelcomputer til prisen! Du får et unikt navigationssystem udtænkt af Garmins kloge hoveder, og du bliver med garanti klædt godt på til bedre træning med denne cykelcomputer på styret!

garmin-edge-820-gps-cykelcomputer

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.721,00 1.721,00 Til butik →
1.768,00 1.749,00 Til butik →

Garmin Edge 820 kan selvfølgelig alle de basale ting, som du kan forvente af alle cykelcomputere på markedet – vise hastighed, distance og tid i real tid. Men her stopper sammenligningen så også, da Garmin Edge 820 har meget mere at tilbyde! F.eks. får du måling af højdemeter og mulighed for at konkurrere med tidligere tider, som du selv har sat på den samme rute. Det bidrager til ekstra motivation – og dermed mere effektiv træning!

Det unikke navigationssystem i Garmin Edge 820 gør, at du kan oprette nye ruter ud fra din personlige profil, længden på den rute, du vil køre, og hvorvidt du har behov for pause undervejs. Herefter laver cykelcomputeren selv en rute til dig, som er ny og anderledes – du behøver ikke køre de samme dødssyge ruter igen og igen og igen…

Naturlig integreret Garmin Connect funktion

Garmin Edge 820 har naturligvis adgang til Garmin Connect – Garmins geniale system til analyser, sammenligninger og konkurrencer med andre brugere af tjenesten. Det giver dig unikke muligheder, hvilket bl.a. inkluderer at hente nye ruter fra din Garmin Connect app til din cykelcomputer og samtidig konkurrere med andre, der har kørt samme distance!

Brugervenligheden er virkelig i top (som altid) med denne Garmin cykelcomputer! Al navigation foretages via touchskærmen og de 2 trykknapper, hvilket gør det helt simpelt at navigere de forskellige menuer. Der medfølger selvfølgelig en udførlig vejledning, hvis du skulle blive helt fortabt i de mange menuer!

Til sidst kommer Garmin Edge 820 med beslag til montering, og med et batterilevetid på op til 15 timer er der lagt i kakkelovnen til mange gode timers cykling! Selvfølgelig er computeren også kompatibel med ANT+, hvorved du kan tilkøbe en pulsmåler, der spiller perfekt sammen med den!

Alt i alt en solid og omfangsrig cykelcomputer, som helt sikkert kan opfylde behovene hos de fleste ryttere, der går meget op i deres træning. Intuitivt og nemt, og bestemt en fantastisk cykelcomputer at runde denne cykelcomputer test 2019 af med!


GPS eller ikke GPS på din nye cykelcomputer?

Hvis det er blevet tid til at udskifte din eksisterende cykelcomputer eller optimere din træning yderligere ved at købe en sådan computer, så er det vigtigt at gøre sig overvejelser om, hvorvidt den skal være med eller uden GPS. GPS-modellerne er selvsagt noget anderledes end de normale cykelcomputere, og derfor har vi herunder listet fordele og ulemper ved netop cykelcomputere med GPS!

Fordele ved cykelcomputere med GPS:

·         Fantastisk til at planlægge nye og interessante cykelruter

·         God at have med på en længere og mere planlagt tur

·         Du får oceaner af data og forskellige ting at måle på

Ulemper ved cykelcomputere med GPS:

·         Du betaler en højere pris

·         Du får ikke altid et stabilt signal, hvilket kan medføre ventetid på cyklen

·         Begrænset udvalg i forhold til udbydere – Garmin sidder solidt på markedet

Find din cykelcomputer her, hvis ovenstående test ikke indfriede dine forventninger. 

Denne side er anmeldt af: Patrick L. Lind Rating 10/10