Cykelcomputer test 2021 – Se de bedste modeller her

GPS-teknologi er virkelig fremtiden, når det kommer til alle de accessories, der handler om at bevæge sig rundt. Vi har set den store udvikling med løbeure, og nu er det i høj grad også tilfældet med cykelcomputere, der i højere grad får GPS-signalerne til at hjælpe med indsamling af data. Den store fordel ved en cykelcomputer med GPS er, at du efter din cykeltur kan sammenligne din præstation med andres og se, nøjagtigt hvor hurtigt du har kørt hvornår. Herudover kan de moderne cykelcomputere vise vej på ruten, hvis du pludselig ikke kan finde hjem igen.

Den nyeste generation af cykelcomputere er utrolige. De er fyldt med fantastiske features, hvilket bl.a. inkluderer: Puls, gennemsnitsfart, antal watt du træder, højdemeter og mange andre brugbare informationer. De er blevet utrolig avancerede, og derfor er det vigtigere end nogensinde, at du ser dig godt for, når du skal købe en cykelcomputer. Det er nemlig ikke alle de moderne cykelcomputere, der håndterer funktionerne lige godt. Derfor har vi lavet denne omfattende cykelcomputer test, som forhåbentlig kan hjælpe dig i retningen af den perfekte cykelcomputer til dine behov!

Indholdsfortegnelse

Her er de 12 bedste cykelcomputere 2021 – Købers guide

Cykelcomputer model GPS Testvinder  Set hos
1) Garmin Edge 130 Ja Nej Proshop.dk LÆS MERE
2) Cateye Computer Padrone Ja Nej Cykelpartner.dk LÆS MERE
3) ROX 12.0 Sport Ja Nej Cykelpartner.dk LÆS MERE
4) Sigma Sport BC Cykelcomputer Nej Nej Checkfrank.dk LÆS MERE
5) Wahoo ELEMNT Bolt 2 Nej Nej Cykelpartner.dk LÆS MERE
6) Wahoo ELEMNT Roam Nej Nej Cykelpartner.dk LÆS MERE
7) Cateye Velo 9 CC-VL820 Ja Nej Cykelexperten LÆS MERE
8) Garmin Edge 1030 Ja Nej Cykelpartner.dk
9) Garmin Edge 520 Ja Nej Proshop.dk LÆS MERE
10) CatEye Quick CC-RS100W Ja Nej Cykelpartner.dk
11) Wahoo ELEMNT Mini Ja Nej Cykelpartner.dk
12) Sigma ROX 7.0  Ja Nej Checkfrank.dk
13) Garmin Edge 820 Ja Nej Proshop.dk
14) Sigma BC 9.16 Ats Trådløs Ja Ja Computersalg DK
15) VDO M6 Ja Nej

En af de mest avancerede cykelcomputere i vores cykelcomputer test kan ikke kun fortælle dig din hastighed og din distance – nej, den viser dig også, hvor du skal køre hen, og hvilken energi du ligger i pedalerne. Dermed kan du hele tiden følge med i din træning – og hanke op i dig selv, hvis det ikke går hurtigt nok. Herunder følger en top 11 liste over de bedste cykelcomputere i vores omfattende cykelcomputer test!


1. Garmin Edge 1030 Cykelcomputer

Den ultimative cykelcomputer til dig, der vil tage din træning til de mest professionelle højder er denne topmodel fra Garmin, der sjældent er set mere avanceret! Du får alt fra en intuitiv 3” touchskærm til et væld af funktioner, og Garmin Edge 1030 er virkelig en cykelcomputer, der lever op til den høje pris, som den er sat til!

Se priser og tilbud på Garmin Edge 1030 Cykelcomputer her:

i samarbejde med PriceRunner

Det første, du møder ved Garmin Edge 1030 er den 3” store touchskærm, som bare er i en klasse for sig selv, når vi snakker cykelcomputere. Du får det bedste overblik over al din data på samme tid, og du har den ultimative brugeroplevelse samtidig. Herudover har Garmin implementeret den fantastiske ruteplanner-funktion, så computeren automatisk kan finde en rute på f.eks. 20 km, uden du selv skal planlægge den først!

Yderst godt GPS-system – ikke set mere nøjagtigt!

Med Garmin Edge 1030 får du den videreudviklede GPS-funktion, der er mere nøjagtig end nogensinde før. Der er fuldt Europa-kort integreret, så du kan cykle overalt i Europa uden at skulle anskaffe dig nye kort til din cykelcomputer. Herudover kan Garmin Edge 1030 huske hvilke satellitter, du har brugt indenfor de sidste 7 dage, hvilket giver dig hurtigt signal, så du ikke skal vente i evigheder på at cykle ud i det blå!

Udover de nye tilføjelse, så holder Garmin Edge 1030 fast i Garmin Connect – den fantastiske tjeneste til at analysere, sammenligne og forbedre din træning – tur for tur! Det er den mest omfattende, elegante og sociale løsning på markedet, og den virker perfekt sammen med Garmins nyeste model! Hvis du har brug for udfordringer, MENS du cykler, så kan du sammenligne tider mellem venner og bekendte med ”Garmin Segment Real-Time Challenges”. Du kan dermed se, om du ligger bagefter deres tider og derfor skal træde LIDT hårdere i pedalerne!

Forbindelsesmæssigt er Garmin Edge 1030 også helt i top! Du kan forbinde til alt fra din computer til din iPhone med enten Bluetooth eller WiFi, og dette kan gøres helt automatisk, når du kommer indenfor rækkevidde. Du kan få notifikationer fra telefonen, mens du kører, så du lige kan svare konen, hvis hun er blevet utålmodig – hvilket i den grad er en livredder!

Til sidst er det værd at nævne, at den flotte 3” touchskærm selvfølgelig er 100% vandtæt, så du ikke skal bekymre dig om pludselige byger, og i pakken medfølger der alt det udstyr, du skal bruge til en sikker montering.

Alt i alt er dette den ultimative cykelcomputer i vores store cykelcomputer test! Du får de nyeste og mest innovative funktioner blandet med en skærm, der er i verdensklasse i forhold til cykelcomputere. Det er en dyr, men særdeles professionel løsning til den cykelrytter, der vil tage træningen til et helt nyt niveau!


2. Garmin Edge 520 Cykelcomputer

En anden fremragende GPS-cykelcomputer er Garmin Edge 520, der giver dig et fantastisk overblik over dine data – mens du er på farten og hjemme i din stue! Den har en imponerende batterilevetid og er i det hele taget en værdig kombattant i vores cykelcomputer test!

Se priser og tilbud på Garmin Edge 520 Cykelcomputer her:

 

i samarbejde med PriceRunner

Garmin Edge 520 kan alt det, som du forventer af en cykelcomputer: Den kan vise alle dine relevante data, som er utrolig nøjagtige ved brugen af stabile GPS-signaler! Du får et væld af gode metoder til analyse af henholdsvis tilbagelagt distance, hastighed og tid, og desuden har Garmin Edge 520 en funktion, som adskiller den fra de fleste andre cykelcomputere på markedet…

Garmin Edge 520 er udstyret med en trykhøjdemåler, således at du kan se intensiteten af din rute ud fra det antal højdemeter, som du har passeret. Du får dermed et helt nyt aspekt ind i din træningsdata, som er særdeles brugbart, når du skal finde den helt rigtige rute!

Du får de bedste muligheder for at have overblik over din data på farten med den 2,3” store skærm, som Garmin Edge 520 er udstyret med. Denne skærm er særdeles imponerende, når man samtidig hører, at batterilevetiden er på hele 15 (!) timer for denne Garmin-model! Du behøver med andre ord sjældent at bekymre dig om strøm – så er der mere tid til at nyde dine cykelture!

Betjeningen af Garmin Edge 520 er simpel og intuitiv med knapper på top, bund og i siderne. Menuerne er nemme at navigere, og der medfølger en vejledning, hvis du alligevel ikke skulle kunne finde det, som du leder efter. Herudover er Garmin Edge 520 vandafvisende til det drilske, danske vejr, og du kan tilslutte ekstraudstyr i form af ANT+ sensorer, som f.eks. kunne være en pulsmåler eller et kamera!

Alt i alt er dette en solid tilføjelse til enhver ambitiøs rytter, der har brug for mere end bare det basale til at analysere deres træning med. Et stabilt og godt produkt, der bestemt hører hjemme på denne liste i vores cykelcomputer test!


3. Wahoo ELEMNT Bolt 2 – Kompakt cykelcomputer

Wahoo ELEMNT Bolt 2

Se priser og tilbud på Wahoo ELEMNT Bolt 2 her:

 

i samarbejde med PriceRunner

Den smarte cykelcomputer fra Wahoo kaldet ELEMNT Bolt 2 er en sand vinder. Denne cykelcomputer fra Wahoo er en af de mest aerodynamiske modeller på markedet. Den lille cykelcomputer er kompakt, og den er udstyret med et væld af spændende og brugbare funktioner til dine cykelture.

Om Wahoo ELEMNT Bolt 2

Computeren fra Wahoo vejer kun 62 gram og monteres let med den medfølgende holder på dit cykelstyr. Når computeren er fuldt opladet, er der strøm til hele 15 timers brugstid. Du oplader let computeren med den medfølgende USB-oplader.

Den effektive GPS viser dig vej, lige meget hvor i verden du befinder dig. Den kompakte sag indeholder kort af hele verden. Du kan let navigere rundt på cyklen, når GPS’en viser dig ruten løbende.

Derudover lagrer computeren dine tidligere ruter, såvel som du kan planlægge dine ruter i forvejen. Den kan sågar lave rundture til dig, hvis du ønsker at cykle en bestemt distance, men ikke selv har en god rute. 

Med til ELEMNT Bolt får du:

 • Den kompakte cykelcomputer
 • Opladerkapel
 • Smart holder til montering på cykelstyret
 • Hurtig startguide

Let og trådløs opsætning

Med den smarte cykelcomputer fra Wahoo er det hurtigt og nemt at komme i gang. Med den specielt udviklede app er det en leg at få både cykelcomputeren opsat efter dine behov og få adgang til data fra dine cykelture.

Du kan koble ELEMNT Bolt 2 til din smartphone med bluetooth, så datadelingen foregår helt trådløst.

Specifikationer:

 • Kompakt aerodynamisk cykelcomputer
 • Nem at opsætte og brugervenlig
 • Smart kobling til app på smartphone
 • Vægt: 62 gram
 • Batterilevetid: 15 timer
 • Opladning med USB-oplader
 • Hukommelse: 180 timers træning

4. Wahoo ELEMNT Roam – Opgraderet udgave med smart app

Wahoo ELEMNT Roam

Se priser og tilbud på Wahoo ELEMNT Roam her:

 

i samarbejde med PriceRunner

Wahoo er gennem de seneste år blevet særligt anerkendte i cykelverdenen for deres effektive og brugervenlige cykelcomputere. De kan let konkurrere med Garmins modeller, der ellers tidligere har domineret. ELEMNT Roam fra Wahoo er ingen undtagelse; du får én af de bedste cykelcomputere med indbygget GPS på markedet. 

Om Wahoo ELEMNT Roam

ELEMNT Roam er storebroren til udgaven kaldet Bolt, og du får opgraderet design af skærmen, funktionerne og overskuelig hjælp til navigation. Den er både oplagt til dig, der kører ræs på vejene, eller dig der gerne vil kunne navigere let på ture ud i det blå.

Roam har en god farveskærm, der er let at aflæse selv i solskin med en antireflekterende overflade. 

Du vælger selv, hvilke data du vil holde styr på, når du træner. Du kan blandt andet holde styr på antal kilometer, stigningsprocenter undervejs og højdemeter, hvis du kører i kuperet terræn. Derudover er det let at overskue din puls, watt og kalorieforbrug hvis du kombinerer cykelcomputeren med et pulsbælte under træningen.

Med ELEMNT Roam fra Wahoo får du:

 • Mulighed for selv at lade computeren finde den bedste rute
 • En computer, der selv kan finde tilbage til startstedet
 • Automatisk kalkulation af ny rute ved afvigelser

Nem montering og dataindsamling

Du kan let montere denne cykelcomputer på dit styr i den medfølgende holder. Denne kan skrues fast på styr eller stang med en unbrakonøgle, hvor du kan tage computeren ud af holderen, hvis du skal parkere offentlige steder.

Det er let at opsætte Roam, som du får rigtig meget ud af ved at kombinere med Wahoo’s smarte app. Her kan du tracke, både live og efterfølgende, din træning og udvikling.

Specifikationer:

 • Aerodynamisk designet cykelcomputer
 • Antireflekterende display
 • Indbygget GPS over hele verden
 • Smarte navigationsfunktioner
 • Nem at opsætte og brugervenlig
 • Vægt: 93 gram
 • Batterilevetid: 17 timer
 • Opladning med USB-oplader
 • Hukommelse: 180 timers træning

5. Garmin Edge 130 – Toptunet cykelcomputer med GPS og Bluetooth

Garmin Edge 130 – Toptunet cykelcomputer med GPS og Bluetooth

Se priser og tilbud på Garmin Edge 130 her:

i samarbejde med PriceRunner

Denne Garmin Edge 130 er til dig, der søger en lille og kompakt GPS cykelcomputer i letvægt til at spore dine præstationer på cykel eller til fitness. Cykelcomputeren med indbygget GPS og Bluetooth får mange positive anmeldelser blandt anmelderne og forbrugerne.

Den scorer flotte 5 ud af 5 stjerner hos expertreviews.co.uk, mens en udtalelse fra websitet cykelstart.dk lyder sådan her: ”Garmin EDGE 130 er for mig en lille øjenåbner. Jeg er altid gået efter at skulle have de GPS’er, der kunne mest, men denne lille sag har gjort stort indtryk på mig”. På det engelske website cyclingweekly.com har de også kun rosende ord til overs for denne lille, kompakte cykelcomputer: “Garmin has nailed its software, increased the usability and made a product that’s well deserving of a spot on our Editor’s Choice list.”

Om Garmin Edge 130 

Garmin Edge 130 er en lille kompakt cykelcomputer, som du kan bruge som navigation til din tur, monitorere dine resultater og være i kontakt med dit netværk. Den vejer næsten ingenting, nærmere bestemt 33 gram og er dermed ideel at have med, hvor end du tager hen.
Den måler din hastighed, din distance og tid og har ydermere nye egenskaber sammenlignet med tidligere modeller såsom “Strava Live Segments”. Denne funktion gør, at du kan konkurrere mod dig selv og dine venner i realtid, hvilket skaber øget motivation til din daglige træning, når du kan sammenligne dine resultater med og mod andre.

Den har også indbygget Bluetooth samt ANT+ sensor kompabilitet, der måler din hjerterytme, hastighed og kadence. Den kan måle din acceleration, så du løbende kan se dine resultater indenfor dette og dermed forbedre din accelerationstid. Dette kan især være afgørende, hvis du deltager i cykelløb, hvor det tit er et spørgsmål om sekunder, der afgør hele løbet. Den har også en højdemåler, der viser, hvor du befinder dig højdemæssigt. Dette kan især være brugbart i landskaber med stigninger, og hvis du bruger den til at køre i bjerge med. 

Hvis du vælger denne model, får du dermed en letvægts GPS cykelcomputer, der har alle nye topfunktioner som Bluetooth, Strava Live Segments og ANT + sensor kompabilitet. 

Derfor anbefaler vi denne model

 • Gode anmeldelser blandt anmelderne og forbrugerne 
 • Bluetooth 
 • Strava Live Segments  
 • Stor brugervenlighed  
 • Letvægt 
 • ANT+ Sensor kompabilitet 

Garmin Edge 130 vs. markedet

Hvis man sammenligner Garmin Edge 130 med dens forgænger, der hedder Garmin 1030, er de i hver deres ende af størrelsesspektret. Mens Garmin 1030 er en af de største cykelcomputere, er Garmin Edge 130 en af de mindste. Som vi har set i anmeldernes udtalelser, er de meget begejstrede for denne lille cykelcomputer og netop dens lette vægt, der bare kan tages med overalt og puttes i lommen før og efter brug, er absolut noget, der adskiller den fra mange af de større modeller på markedet. Dette gør dog ikke, at der er gået på kompromis med dens funktioner, tværtimod. Dens brugervenlighed, funktioner og design fremhæves meget positivt af brugerne og anmelderne. Faktisk bliver det også nævnt som en fordel, at den modsat andre modeller, ikke har touchscreen. Dette øger dens brugervenlighed, fordi knapperne er nemme at anvende. 

Hvis du har brug for en letvægtscykelcomputer med alle de nyeste teknologiske funktioner, der har en høj brugervenlighed og roses højt af anmeldere og brugere, er denne cykel- computer værd at investere i. 

Specifikationer        

 • AutoLap
 • AutoPause
 • Virtual Partner
 • Garmin Connect kompatibel
 • Auto Scroll
 • Galileo-support
 • ANT+ sensor
 • Smarte notifikationer
 • automatisk synk.
 • VO2 Max
 • Connect IQ
 • Vejrmeddelelser
 • Strava Live Segments
 • Garmin Varia-kompatibel
 • Efemeride satellitforudsigelser
 • Bipper
 • LiveTrack, accelerationsmåler
 • Barometrisk højdemåler

6. Cateye Computer Padrone – Stor skærm med 7 funktioner

 • Score på 9 ud af 10 hos road.cc
 • “This is a good product if you need a basic speedometer/odometer” hos momentummag.com

Cateye Computer Padrone – Stor skærm med 7 funktioner

Se priser og tilbud på Cateye Computer Padrone her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du leder efter en cykelcomputer med basisfunktioner og ikke har krav til den som en topatlet, er den trådløse Cateye Computer Padrone med den største skærm på markedet, lige noget for dig. Den får gode anmeldelser på diverse cykelsites, og i en anmeldelse på sitet momentummag.com udtaler anmelderen følgende: As a recreational road rider, I appreciate that the functions of the Padrone allow me to compare my riding performance from one ride to the next.  However, as a commuter, I find it interesting to know how fast I am going, but not essential. Overall, this is a good product if you need a basic speedometer/odometer.” På websitet road.cc giver de den en score på 9 ud af 10 og udtaler: ”It’s not a GPS unit but it does everything else you’d expect and does it very well.”

     Stor skærm med 7 funktioner 

Leder du efter en cykelcomputer, der har alle basisfunktionerne, er denne Cateye trådløse cykelcomputer et oplagt valg. Den har den største skærm på markedet med et letlæseligt display, der gør det nemt at se dens målinger og resultater. Den har et analogt signal og den er meget nem at montere. 

Modsat andre cykelcomputere er den trådløs og skal ikke forbindes til cyklen med et kabel, hvilket flere anmeldere siger bevirker, at de selv kan montere cykelcomputeren nemt og uden at skulle betale en cykelhandler for det. Den har ydermere en simpel opsætning, hvilket gør den særligt ideel til dig, der er nybegynder indenfor brug af cykelcomputere. Når du køber Cateye Padrone cykelcomputeren, får du et styrbeslag og en fartsensor med, så du kan starte at montere den med det samme.

Lige meget hvilken type cykel du har, passer denne cykelcomputer dertil. Dette gælder også størrelsen på dine cykelhjul. Den er utroligt nem at montere og en anmelder nævner, at det tog cirka 30 minutter. Du skal ikke engang bruge noget værktøj til monteringen. Det er en meget driftsikker cykelcomputer med høj teknologi, hvilket gør, at den matcher fint andre modeller på markedet. En stor fordel ved denne cykelcomputer er, at den har et lavt batteriforbrug, hvilket er godt for både pengepungen og miljøet. Det anbefales, at du har opladt cykelcomputeren helt inden brug for optimalt brug under køreturen. 

Derfor anbefaler vi denne model

 • Høj driftssikkerhed 
 • Højteknologisk 
 • Kan monteres på alle typer cykler
 • Stor skærm med letlæseligt display
 • Lavt batteriforbrug 

Cateye Computer Padrone vs. markedet

Cateye Computer Padrone adskiller sig fra lignende modeller på markedet ved at have den største skærm med et letlæseligt display. Dette gør, at man let kan se dens målinger uden problemer, når man er på farten. Den er desuden højteknologisk med mange innovative funktioner, hvilket placerer den i top, hvad teknologi angår. Den kan monteres på alle typer cykler, og den er dermed brugbar for alle cyklister. Den har et lavt batteriforbrug og er dermed både billig og miljøvenlig i drift. 

Specifikationer:

 • Cateye model CC-PA100W
 • Visning af aktuel hastighed.
 • Visning af total distance
 • Visning af trip distance, som kan nulstilles når du ønsker det ved at holde knappen inde i få sekunder
 • Stopur
 • Visning af gennemsnitsfart
 • Visning af maksimum hastighed
 • Trådløs sendesignal 20 – 70 cm.
 • 12/24 timers ur
 • Automatisk strømbesparelse
 • Passer til alle cykelhjul størrelser
 • Trådløs transmission uden tab af data
 • Batteritype: Computer 1 x CR2032 – Sensor 1 x CR2032
 • Batterilevetid: Ca. 1 år
 • Leveres inklusiv universalbeslag til styr og sensor
 • Dimension: 67,5 x 43 x 14,5 mm.
 • Vægt: Ca. 31,5 gram

7. ROX 12.0 Sport – Med GPS og smart kortnavigation 

ROX 12.0 Sport – Med GPS og smart kortnavigation 

Se priser og tilbud på ROX 12.0 Sport her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne Rox 12.0 Sport fra Sigma er en cykelcomputer med indbygget GPS, der er nem at bruge, og som har et unikt kortsystem, hvor du indtegner de to punkter, hvor du starter og slutter ruten. Herefter kommer den op med potentielle ruter til dig både off road og på landevejen. Den får generelt rigtigt gode anmeldelser, og på Pricerunner får den 4,1 stjerner ud af 5 mulige blandt 84 anmeldere. På websitet road.cc ligger den også i top med en flot score på 9 ud af 10. Her siger anmelderen følgende om den: ”The Sigma Rox 12.0 Sport Set GPS is an impressive bundle, including an easy to use head unit with fast mapping plus the addition of cadence, speed and heart rate monitors. Maps are included and you get all the possible connectivity you could need.” På cyclingnews.com får den 4 ud af 5 stjerner med følgende flotte konklusion: “The best touch screen of any head unit we´ve used to date, the Sigma Rox 12 is the computer we´d pick for exploring new roads”. 

Cykelcomputer med GPS, smart kortsystem og overførsel af data via WIFI  

Denne ROX 12.0 Sport er fra Sigma og er med GPS. Den har alle de funktioner, som du har brug for til måling og navigation under cykelturen, og heriblandt kommer den med en lang række træningsfunktioner.

Den har et helt nyt, kortbaseret navigationssystem, som du kan bruge til at finde de bedste ruter til dig både på landevejen, og når du cykler off road. Dette navigationssystem fungerer på den måde, at du bruger funktionen ”Draw My Route”. Her kan du markere en linje mellem to punkter på kortet og derefter giver systemet dig forskellige forslag til, hvilke ruter der er mellem punkterne. Dette gælder både ruter på landevej og ruter off road. Når du skal læse på dens skærm, er det utroligt nemt at læse, fordi den har en stor tre tommer skærm.

Når du er ude på længere cykelture, kan du nyde, at dens batteritid holder op til 16 timer. Der er derfor ingen chance for, at cykelcomputeren løber tør for batteri under turen. Det er en top teknologisk cykelcomputer, som er kompatibel med portalerne Komoot, Strava og Training Peak. Det er muligt at overføre dine data vedrørende dine resultater og ruter til Sigmas Cloud system. Det går hurtigt med overførslen via WIFI.  

Derfor anbefaler vi denne model

 • Stor tre tommer skærm 
 • Gode anmeldelser
 • Overførsel af data via WIFI
 • Kompatibel med Komoot, Strava og Training Peak
 • Lang batteritid på op til 16 timer
 • Laver ruteforslag mellem to punkter på kortet
 • GPS funktion

ROX 12.0 Sport vs. markedet 

Denne ROX 12.0 Sport adskiller sig fra andre lignende cykelcomputere ved, at du kan overføre dine data via WIFI. Dermed går dine resultater aldrig tabt, og de er altid tilgængelige via Sigmas Cloud system. Derudover har den en stor tre tommer skærm, der gør det nemt og let at læse kortet og målingerne. Når man cykler både off road og på landevej, kan det være rart at variere ruterne, og dette sørger dens ”Draw My Route” system for. Her adskiller den sig også fra andre modeller på markedet. Alt i alt er det en top tunet cykelcomputer til dig, der både cykler på landevej og off road, og ønsker et godt navigationssystem og opbevaring af dine resultater over Cloud systemet. Har du brug for en cykelcomputer, der leverer på alle parametre hvad angår funktioner og de nyeste systemer, er ROX 12.0 Sport et oplagt valg. 

Specifikationer:  

 • 1 ROX 12.0 cykel-data
 • GPS-holder
 • GPS-butler
 • Micro USB-kabel
 • Monteringsbeslag
 • Instruktionsguide

8. Sigma Sport BC Cykelcomputer

 • Gode anmeldelser

Se priser og tilbud på Sigma Sport BC Cykelcomputer her:

i samarbejde med PriceRunner

Som mange af de normale vindere i tests, så har Sigma Sport BC ikke en GPS. Dog er det stadig en virkelig fornuftigt cykelcomputer til prisen. Modellen Sport BC fra Sigma er nemlig en del billigere end de bedste fra Garmin til omkring 600-700 kroner. Sigma Sport BC er en fremragende cykelcomputer med en håndfuld nyttefulde funktioner. I alt kan den bringe 24 forskellige funktioner, som der bliver kommet nærmere ind på senere.

Med denne fine cykelcomputer, kommer den med et rimeligt simpelt display, som kan indstilles lige efter dine ønsker. Til at tracke din præcise hastighed og distance, medfølger der magneter til at sætte på både på forhjulet og baghjulet. For at få det bedste resultat skal de monteres på både bag- og forhjul. Sport BC fra Sigma er udover dette også vandtæt, så du kan hoppe på cyklen i alt slags vejr.

Sigma Sport BC – Prisvenlig cykelcomputer med nyttige funktioner

Med Sigma Sport BC får du en fin cykelcomputer, med hele 24 funktioner. Inde på forhandlerens hjemmeside kan du læse om alle funktionerne. Herunder vil vi dog komme ind på nogle af de mest vigtige funktioner ved Sigma Sport BC:

 • Hvor lang tid du har kørt
 • Hvad din nuværende hastighed er og den gennemsnitlige hastighed
 • Sammenligner den nuværende hastighed og gennemsnitstiden
 • Trip distance
 • Hvad den nuværende stigning er i procent
 • Antal kalorier der forbrændes
 • Højdeforskel

Hvis du ønsker at købe Sigma Sport BC eller blot læse lidt mere om denne cykelcomputer, så kan du gøre det inde på forhandlerens hjemmeside.

Specifikationer

GPS: Nej
Livetrack: Ja


9. Cateye Velo 9 CC-VL820 Cykelcomputer Med Ledning

Endnu en fantastisk cykelcomputer fra Cateye er at finde på tredjepladsen i vores store cykelcomputer test! Velo 9 CC-VL820 er den perfekte computer til dig, der lige er startet med at dyrke cykling som motionsform, og den giver dig al den data, du behøver!

Se priser og tilbud på Cateye Velo 9 CC-VL820 Cykelcomputer her:

i samarbejde med PriceRunner

Cateye Velo 9 CC-VL820 har et ret kompliceret navn, men selve cykelcomputeren er alt andet end kompliceret! Velo 9 er nemlig udstyret med alle de 9 mest basale funktioner, der bl.a. inkluderer hastighed, distance, tid, kalorieforbrug og gennemsnitshastighed. Herudover kan du se klokkeslættet, så du ikke kommer for sent hjem, og det er gjort helt enkelt at skifte mellem dataene på displayet – også mens du er på cyklen!

Få overblik over din data mens du cykler! 

Cateye Velo 9 er udstyret med et stort display, der gør det nemt at se dataene, mens du er på farten, og derudover udmærker cykelcomputeren sig ved at have et meget lavt strømforbrug – den går automatisk i batterisparende tilstand, når der ikke har været aktivitet i et stykke tid! Dermed skal du sjældent tænke på, om du nu havde husket at lade din computer op – et kæmpe plus i vores bog!

Cateye Velo 9 CC-VL820 er herudover 100% vandtæt, så den kan holde til det danske vejr, og den fortæller dig, hvis batteriniveauet er lavt. Herudover er den utrolig let at montere og tage med, hvis du skal holde en pause på din rute – alt følger med, der er ingen smalle sider!

Alt i alt må Cateye Velo 9 CC-VL820 siges at være den bedste begyndercomputer i vores cykelcomputer test! Den er perfekt til de basale funktioner, og det hele fungerer gnidningsfrit og enkelt – en sikker tredjeplads på vores liste!


10. CatEye Quick CC-RS100W

Se priser og tilbud på CatEye Quick CC-RS100W her:

i samarbejde med PriceRunner

Med den populære Quick CC-RS100W fra CatEye, får du en fremragende cykelcomputer, som er trådløs. I forhold til designet er modellen yderst stilfuld. Med det smarte out-front beslag, som er integreret, får du en cykelcomputer med et meget kompakt produceret design. Den er så kompakt, at hele cykelcomputeren, med beslag, er på samme størrelse som et Garmin out-front beslag. Modellens dimensioner er 93,5 x 54 x 36 mm, og vejer blot 24 g.

På denne smarte cykelcomputer, er der et ret letlæseligt negativ display, som bruger ekstremt lidt strøm. Batteriet som medfølger, kan holde cirka et helt år, ved en gennemsnitligt brug af en time om dagen. På selve beslaget finder du en knap, hvor man let kan bladre gennem computerens mange funktioner.

Modellen her både tænder og slukker automatisk alt efter, om cyklen benyttes eller ej. For at holde strøm under hele cykelturen, så er der et indbygget strømbesparelses system, som selv slår til såfremt det bliver nødvendigt. Derudover er regnvejr ingen undskyldning da modellen her er vandtæt.

Nogle af CatEye Quick CC-RS100W’s funktioner er måling af hastighed både nuværende, den gennemsnitlige og den maksimale. En trip måler, som måler hvor stor en afstand der er blevet tilbagelagt. Køretid, et ur og en batteri indikator.


11. Wahoo ELEMNT Mini Cykelcomputer

wahoo-element-mini-cykelcomputer

Se priser og tilbud på Wahoo ELEMNT Mini Cykelcomputer her:

i samarbejde med PriceRunner

Wahoo er lige i hælende på Garmin. Det kommer også klart til udtryk med deres kompakte ELEMNT Mini cykelcomputer. Denne cykelcomputer er ideel for dig, der ikke kræver en bred vifte af avanceret data, men blot ønsker at vide hvor langt og hurtigt du har cyklet på en given rute. Af denne årsag er ELEMNT Mini ligeledes super nem at navigere da funktionerne er få, men konkrete og basale.

Modellen er vandtæt og du skal derfor ikke være bange for, at f.eks. det danske eftersårs- og vintervejr kommer til at gøre skade på din cykelcomputer. Hertil har cykelcomputeren en batterilevetid på 1 år, hvilket svarer til omtrent 300 timers aktivt brug.

Wahoo ELEMNT Minis dimensioner er 41 x 52,4 x 17 mm og har en vægt på blot 31 gram. Det betyder at cykelcomputeren tilføjer minimal vægt til din cykel, og tager samtidig stort set ingen plads på din cykel.

Wahoo ELEMNT Mini har en skærmstørrelse på 45,7 mm, hvor du nemt kan tilpasse skærmens oplysninger efter dine behov og ønsker. Dette kunne eksempelvis være km/t, distance og højdemeter.

Derudover er cykelcomputeren kompatibel med langt de fleste fitness apps, som kan holde styr på dine resulter. Såfremt du forbinder cykelcomputeren med din smartphone, vil cykelcomputeren vise dig notifikationer mens du cykler. Notifikationerne indebærer tekstbeskeder og opkald.


12. Garmin Edge 820 Cykelcomputer

Den sidste cykelcomputer i vores store cykelcomputer test er Garmin Edge 820 – en fantastisk cykelcomputer til prisen! Du får et unikt navigationssystem udtænkt af Garmins kloge hoveder, og du bliver med garanti klædt godt på til bedre træning med denne cykelcomputer på styret!

garmin-edge-820-gps-cykelcomputer

Se priser og tilbud på Garmin Edge 820 Cykelcomputer her:

i samarbejde med PriceRunner

Garmin Edge 820 kan selvfølgelig alle de basale ting, som du kan forvente af alle cykelcomputere på markedet – vise hastighed, distance og tid i real tid. Men her stopper sammenligningen så også, da Garmin Edge 820 har meget mere at tilbyde! F.eks. får du måling af højdemeter og mulighed for at konkurrere med tidligere tider, som du selv har sat på den samme rute. Det bidrager til ekstra motivation – og dermed mere effektiv træning!

Det unikke navigationssystem i Garmin Edge 820 gør, at du kan oprette nye ruter ud fra din personlige profil, længden på den rute, du vil køre, og hvorvidt du har behov for pause undervejs. Herefter laver cykelcomputeren selv en rute til dig, som er ny og anderledes – du behøver ikke køre de samme dødssyge ruter igen og igen og igen…

Naturlig integreret Garmin Connect funktion

Garmin Edge 820 har naturligvis adgang til Garmin Connect – Garmins geniale system til analyser, sammenligninger og konkurrencer med andre brugere af tjenesten. Det giver dig unikke muligheder, hvilket bl.a. inkluderer at hente nye ruter fra din Garmin Connect app til din cykelcomputer og samtidig konkurrere med andre, der har kørt samme distance!

Brugervenligheden er virkelig i top (som altid) med denne Garmin cykelcomputer! Al navigation foretages via touchskærmen og de 2 trykknapper, hvilket gør det helt simpelt at navigere de forskellige menuer. Der medfølger selvfølgelig en udførlig vejledning, hvis du skulle blive helt fortabt i de mange menuer!

Til sidst kommer Garmin Edge 820 med beslag til montering, og med et batterilevetid på op til 15 timer er der lagt i kakkelovnen til mange gode timers cykling! Selvfølgelig er computeren også kompatibel med ANT+, hvorved du kan tilkøbe en pulsmåler, der spiller perfekt sammen med den!

Alt i alt en solid og omfangsrig cykelcomputer, som helt sikkert kan opfylde behovene hos de fleste ryttere, der går meget op i deres træning. Intuitivt og nemt, og bestemt en fantastisk cykelcomputer at runde denne cykelcomputer test af med!


13. Sigma BC 9.16 Ats trådløs cykelcomputer

Se priser og tilbud på Sigma BC 9.16 Ats trådløs Cykelcomputer her:

i samarbejde med PriceRunner

Med en smart Sigma BC 9.16 ATS bliver cykelturen bare sjovere.

Cykelcomputeren har hele 9 indbyggede funktioner og et stort display så du nemt kan følge med i for eksempel fart, puls, kørt kilometer osv.

Desuden har cykelcomputeren en batteribesparende funktion så batteriets levetid øges.

Husker du at få din cykel til sevice? ellers kan du indstille din cykelcomputer til at minde dig om at nu er det tid til service. Du bestemmer selv hvor mange kilometer du vil køre før næste service.

Cykelcomputeren monteres på cyklens styr eller frempind gennem den medfølgende holder. Medfølgende magnet og sensor monteres på cyklens forhjul.

Du får:
Automatisk start/stop.
Fuld tekstdisplay (7 sprog)
Backup-funktion.
Lavt batterforbrug.
Vandtæt.
Holder, magnet og sensor medfølger.
Installation uden værktøj.
Størrelse: 50 x 35,5 x 10,2 mm.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Outlet section for .dk

 


Sigma ROX 7.0 Cykelcomputer

sigma-rox-cykelcomputer

Sigma ROX serien har eksisteret i en længere årrække. Sigma er generelt kendt for, at lave cykelcomputere på mere traditionelvis end eksempelvis Garmin. Af denne årsag er Sigma ROX 7.0 er ideel for dig, som har brug for en cykelcomputer, der måler de mest banale ting.

Med sin kompakte skærm på 27 x 37 mm kan Sigma ROX 7.0 måle din hastighed i form af mindste, højeste og gennemsnitlige hastighed. Hertil måler den dine forbrændte kalorier og din distance.

En række tests fremhæver, at hvis du ikke har brug for yderligere funktioner end ovenstående er denne cykelcomputer blandt de bedste på markedet.

Cykelcomputerens batteri er genopladeligt og der medfølger et USB-kabel til opladning. Når batteriet er fuldt opladt, har cykelcomputeren en levetid på 13 timer, hvorfor der er rig mulighed for, at have en god og lang dag på cyklen.

Endvidere er Sigma ROX 7.0 vandtæt, hvorfor den kan klare alle slags vejrforhold det danske vejr kan byde på. Sigmas høje kvalitet gør også, at denne cykelcomputer ikke kræver nogen særlig vedligeholdelse.

Endeligt vejer Sigma ROX 7.0 blot 61 g, hvilket gør at den stort set ikke tilføjer yderligere vægt til din cykel. Hertil er cykelcomputeren nem at montere, og ved køb af Sigma ROX 7.0 medfølger der et beslag til monteringen af cykelcomputeren.


VDO M6 Trådløs Cykelcomputer

På en solid fjerdeplads kommer denne genialt simple trådløse cykelcomputer fra VDO. En præcis og enkel cykelcomputer, der bestemt fortjener en plads i vores cykelcomputer test!

vdo-m6-cykelcomputer

VDO M6 cykelcomputer tilfører dig al den basale data, som du kunne ønske dig på din cykeltur. Du kan se din hastighed i real time, og du kan hele tiden følge med i, hvor lang tid du har været undervejs. Der er ingen større motivation end at slå sine tidligere hastighedsrekorder, og du får fuldt overblik over dette med VDO M6!

Alt i en model – stort udvalg af funktioner!

Du får alle de basale funktioner som f.eks. hastighedsmåling, temperaturen omkring dig og din samlede køretid, men du får også en avanceret højdemåling, der undervejs registrerer, hvor mange højdemeter du kører. Herudover kan du se den nuværende stigning og mange andre informationer, der er utrolig brugbare. Dette kan hjælpe dig til at optimere din træning gevaldigt, hvilket også vurderes særdeles højt i vores test!

Udover de brugbare funktioner i VDO M6, så får du et stort og let læseligt display, der fylder lidt, men giver dig et bedre overblik, og du får også både en advarsel, hvis batteriet er tæt på at være fladt. Herudover er der mulighed for at registrere data fra to forskellige cykler, så dig og kæresten kan dele den samme cykelcomputer!

Oplyst display – følg med selv i mørket.

Til sidst får du naturligvis et oplyst display, der let kan ses i mørket, og cykelcomputeren er vandtæt, så den kan holde til vind og vejr!

Alt i alt er VDO M6 en cykelcomputer, der henvender sig lidt mere til den erfarne rytter, der ønsker at udvide sin træningsdata med højdemeterne på turen til en overkommelig pris. En særdeles god cykelcomputer til prisen der da også fortjener at blive nævnt i vores cykelcomputer test!

 

Outlet section for .dk

 


GPS eller ikke GPS på din nye cykelcomputer?

Hvis det er blevet tid til at udskifte din eksisterende cykelcomputer eller optimere din træning yderligere ved at købe en sådan computer, så er det vigtigt at gøre sig overvejelser om, hvorvidt den skal være med eller uden GPS. GPS-modellerne er selvsagt noget anderledes end de normale cykelcomputere, og derfor har vi herunder listet fordele og ulemper ved netop cykelcomputere med GPS!

Fordele ved cykelcomputere med GPS:

·         Fantastisk til at planlægge nye og interessante cykelruter

·         God at have med på en længere og mere planlagt tur

·         Du får oceaner af data og forskellige ting at måle på

Ulemper ved cykelcomputere med GPS:

·         Du betaler en højere pris

·         Du får ikke altid et stabilt signal, hvilket kan medføre ventetid på cyklen

·         Begrænset udvalg i forhold til udbydere – Garmin sidder solidt på markedet

Find din cykelcomputer her, hvis ovenstående test ikke indfriede dine forventninger. 

 

Se også denne lignende artikel på vores side: DE 9 BEDSTE EL LØBEHJUL TIL BØRN

Se vores artikel om: BEDSTE PADELTENNIS BAT

Se vores artikel om: FIND EN CYKEL PÅ AFBETALING, OG GØR DIN HVERDAG LETTERE

FAQ

🏆 Hvilke cykelcomputere er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste cykelcomputere på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes cykelcomputere?

cykelcomputere vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny cykelcomputer?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes cykelcomputere til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Patrick L. Lind Rating 10/10